Değerlendir:
  • 5 Oy - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gerçekten yardıma çok ihtiyacım var
Yazar Mesaj
Kumsal Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 222
Üyelik Tarihi: May 2014

Rep Puanı: 11

Mesaj: #5
RE: Gerçekten yardıma çok ihtiyacım var
Hanzade Nun'a katılıyorum ama seni de anlıyorum. Sen de Nun'a hak veriyorsundur ama için acıyor değil mi? Bayankararsız'ın dediği gibi ikinizin sinastri haritasını da astro.com'dan koy da bakalım. Ne derece ne bir şey belli olmuyor.
Bir de bu adamın plüto-merkür kavuşum akrepte sağ gösterip sol vurmuş, ay-mars kavuşumuna da kare. Benim dilime söylemesi kolay tabii ancak aklıma gelen bu adam zaten süründürmez mi? Yani senle de sevgili olsa partnerini güç oyunlarıyla bezdirecek, ruhsal sıkıntılarını ondan çıkaracak bir adam. Bir de amacı belki seni ikna etmekti, ettikten sonra başka hedefe yöneldi? Sen direndiğine göre bayağı, bakalım ne zaman gardını düşürecek diye beklemiş olamaz mı merkür-plüto akreple?Sana da göstere göstere yapmıyorsa ne olayım. Zaten 5. evdeymiş ay-mars. Yani sana gelse de bu adam ne istediği belli olmayan, kontrol etme vs. sorunları olan biri gibi geldi ay açılarına bakarak. Doğru mu?
Bu arada ben böyle yazıyorum ama, lütfen mutlak bir gerçek, tek bir doğru diye kabul etme. Bu işler ince işler. Birbirimizin hayatlarını, şartlarını tanımıyoruz. Ben eldeki kısıtlı veriyle ahkam kesiyorum. Ve adama karşı bir şey hissetmiyorum. İşin içine duygu vs. girince başka yürür. Fikir belirterek destek olmaya çalışıyorum, istemediğini alma lütfen.

Mesajlarımı alıntılamazsanız sevinirim forum dostlarım gülücük
06-27-2017 01:51 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Gerçekten yardıma çok ihtiyacım var - Kumsal - 06-27-2017 01:51 AM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir