Değerlendir:
  • 4 Oy - 2 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sinastri'de Ay'ın 20 Asteroid ile Kavuşumu
Yazar Mesaj
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #1
Sinastri'de Ay'ın 20 Asteroid ile Kavuşumu
Ay kavuşum Nemesis (128): Bu durumda Nemesis kişisi Ay kişisine düşman olabilir.Bu düşmanlık gizli ya da aleni olabilir.Bu kavuşumun sadece bir düşmanlık olduğunu söyleyemeyiz.

Ay kavuşum Prosperina (7292): Prosperina kişisi gençlikten yetişkinliğe sert bir geçiş yaşar.Ay kişisi Prosperina kişisini anlar ve Prosperina kişisini rahatlatır.

Ay kavuşum Poseidon (4341): Bu durumda Poseidon kişisi Ay kişisi'nin iç dünyasını harika bir şekilde kavrayabilir ve Ay kişisi anlaşıldığını hisseder.

Ay kavuşum Şiron: Bu açı bir ilişki patlatabilir. Şiron'un bir gezegenle güçlü bir açısını gördüğümüz zaman genellikle ilişkiye çok yakın bir başlangıç veya önemsiz bir şey üzerinden bir kırılma/parçalanma görülür. Bu konumda acı,ilişkilere engel olabilir.

Ay kavuşum Sappho (80): Sappho kişisi ilişkiye erotik bir titreşim getirir. Bu erotik doğa müzik,dans veya edebiyat gibi bazı sanat türleriyle birleşebilir ve bu hoş bir kombinasyon olur.

Ay kavuşum Nymphe (875): Nymphe kişisi bir sex manyağıdır ve bunu Ay kişisine de getirir. Bunun iyi bir etki olup olmadığı kişilerin kararına kalmıştır.

Ay kavuşum Bacchus (2063): Bacchus seks partisidir ve Bacchus kişisinin seksüel anlamda istediğini yapmasıyla ilgilidir. Romalı seks partilerini akla getirir. Bu görünümün de iyi olup olmayacağı Ay kişisinin bakış açısına göre değişir.

Ay kavuşum Amor (1221): Amor kişisi, Ay kişisine saf bir sevgi getirir. Taraflar birbirlerini sırasıyla sever. Bu çok iyi bir görünüm.

Ay kavuşum Valentine (447): Valentine kurbansal sevgidir, bir sevgilinin kendisini sevgilisi için bir otobüsün önüne attığındaki gibi. Bu güzel bir kavuşumdur ve saf bir ruh eşi açısı olarak adlandırılabilir.

Ay kavuşum Hekate (100): Hekate gölge yanlarımızdır ve kendimizle yüzleşemeyeceğimiz şeydir. Bu yüzden Hekate kişisi Ay kişisini sakladığı yönleriyle yüzleştirebilir. Görünüm Ay kişisinin bakış açısına göre iyi veya kötü olabilir.

Ay kavuşum Kaali (4227): Kaali her birimizin derin vücut enerjisidir. Aura'da bunun bir bölümüdür. Akupunktur, Kundalini Yoga'nın çalıştığı gibi bu enerji üzerinde çalışır. Bu durumda, Kaali kişisi hayati enerjiyi hissederek Ay kişisinden ayrılabilir ya da ona gidebilir. Kaali kişisi bitkin hissedebilir. Kaali,doğum haritasının önemli kısımlarına dokunduğu zaman sert bir asteroid olabilir çünkü kişi açık bir kapıdan kaçan ısı gibi enerji kaybı yaşayabilir.

Ay kavuşum Maniac (228029): Maniac Ay bozukluklarından muzdarip olanların haritalarında belirgin bir şekilde görünür. Bu yüzden Maniac kişisi Ay kişisine rahatsız edici bir vızıltı getirebilir.

Ay kavuşum Alma (390): Alma, İspanyolca'da "ruh" için kullanılan bir kelimedir ve bu açı Ay-Ay kavuşumu gibidir. Bu görünüm kişiyi derin ve tanıdık bir şekilde bilmenin sıcak bir hissidir.

Ay kavuşum Boda (1487): Boda, İspanyolca'da "evlilik" için kullanılan bir kelimedir ve bu görünüm evlilik için gerekli olan derin bağ olabilir. Bu ilişki bağlılık ve sadakat değerleri ile ciddi bir ilişki olabilir.

Ay kavuşum Angel (11911): Angel asteroidi ne düşündüğünüzle ilgilidir. Natal haritalarında güçlü bir Angel görünümüne sahip olan insanlar güçlü bir meleğe sahip olan insanlardır. Bu yüzden sinastride Angel kişisi Ay kişisine sıcak,yararlı ve kurbansal bir titreşim getirecektir.

Ay kavuşum Abundantia (151): Abundantia bolluktur. Abundantia kişisi Ay kişisine güzel şeyler getirir. Bu zenginlik veya diğer kişisel özellikler olabilir.

Ay kavuşum Casanova (7328): Bu beklentileriniz olur. Bu bir kısa dönem ilişkisi olabilir ve taraflardan biri diğerini muhtemelen sadece kullanmak ister.

Ay kavuşum Cupido (763): Cupido,aldatmak için kullanılan sevginin görünüşüdür. Bu durumda Ay kişisi Cupido kişisi tarafından aldatılabilir.

Ay kavuşum Lust (4386): Lust kişisi ciddi olmayabilir ve Ay kişisi kırılabilir.

Ay kavuşum Eris (additional objectste olduğundan numara vermiyorum): Bu kavuşum Ay kişisini çok rahatsız edici olabilir. Şayet konuşma şeklini affederseniz,Eris sahibi büyük bir sivrisinek gibi (rahatsız edici) davranma konusunda oldukça eşsizdir.Eris sahibi yüksek atına öyle bir biner ki onu tokatlamak ya da ona vurmak istersiniz ve sizi sinir eden bir çocuğunuz varsa bunun nasıl bir his olduğunu bilirsiniz.Güçlü Eris'i olan yetişkinler bunlar için aynı hisse sahiptirler.Ay kişisi Eris kişisi tarafından muhtemelen çılgına döndürülür.

Dipçe (ÖNEMLİ): "Poseidon" ve "Cupido" için asteroid olarak numaralarını yazdım çünkü yazıda transneptüyen Poseidon veya Cupido'dan bahsettiğine dair bir şeye rastlamadım. Şiron ise yazıya göre bildiğimiz Şiron olduğundan asteroid olarak numara eklemedim.

Kaynak: https://mychristianpsychic.com/journal/s...asteroids/

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
09-26-2019 12:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Sinastri'de Ay'ın 20 Asteroid ile Kavuşumu - BayanKararsız - 09-26-2019 12:56 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sinastri'de Juno BayanKararsız 15 101,081 06-30-2020 11:36 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Vertex ve Anti-Vertex BayanKararsız 5 65,752 03-23-2020 07:00 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Neptün Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 15,142 03-22-2020 05:58 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Uranüs Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 17,915 10-06-2019 03:39 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Satürn Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 33,274 09-20-2019 10:50 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Jüpiter Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 27,172 09-18-2019 03:40 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Eros BayanKararsız 4 64,740 12-06-2018 04:58 PM
Son Mesaj: BayanKararsız

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir