Değerlendir:
  • 21 Oy - 2.86 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

İkizler Burcunun Özellikleri
Yazar Mesaj
smoochy Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 272
Üyelik Tarihi: Jan 2012

Rep Puanı: 30

Mesaj: #41
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
ikizlerin siniri için "yosunlu akik" taşından bir takı takması iyi olur dedi şifalı taş uzmanı. çok aşırı siniri olanlar deneyebilir. ( ben bulunca alıp deneyeceğim, o zaman yarayıp yaramadığını yazarım ).
03-20-2012 06:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #42
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
(03-20-2012 06:01 PM)smoochy Yazılan:  ikizlerin siniri için "yosunlu akik" taşından bir takı takması iyi olur dedi şifalı taş uzmanı. çok aşırı siniri olanlar deneyebilir. ( ben bulunca alıp deneyeceğim, o zaman yarayıp yaramadığını yazarım ).

Bence senin durum sadece İkizlerden gelmiyor , kapı gibi Ay Koçun ve Merkür-Mars açısın var =)

03-20-2012 06:22 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
smoochy Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 272
Üyelik Tarihi: Jan 2012

Rep Puanı: 30

Mesaj: #43
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
(03-20-2012 06:22 PM)Neptunian Yazılan:  
(03-20-2012 06:01 PM)smoochy Yazılan:  ikizlerin siniri için "yosunlu akik" taşından bir takı takması iyi olur dedi şifalı taş uzmanı. çok aşırı siniri olanlar deneyebilir. ( ben bulunca alıp deneyeceğim, o zaman yarayıp yaramadığını yazarım ).

Bence senin durum sadece İkizlerden gelmiyor , kapı gibi Ay Koçun ve Merkür-Mars açısın var =)


taş maş kesmez diyorsun gülücük taş çatlar artık. yine de denemek lazım, bir umut gülücük ay koçunu koyun yapmak istiyorum ben.
03-20-2012 09:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #44
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
İKİZLER BURCU
DEĞİŞKEN NİTELİKTE
HAVA ELEMENTİNDE
MASKÜLEN
YÖNETİCİ GEZEGENİ MERKÜR
KUZEY AY DÜĞÜMÜ İKİZLER BURCUNDA YÜCELİR
JÜPİTER İKİZLER BURCUNDA ZARARLI
GÜNEY AY DÜĞÜMÜ İKİZLER BURCUNDA DÜŞER
KRİTİK DERECELERİ 4 VE 7
İKİZLER BURCUNUN TARİHLERİ 21 MAYIS-20 HAZİRAN


İkizler burcu denilince akla hemen iletişim gelir. Bir ikizler burcu insanı konuşmaktan ve fikirlerini paylaşmaktan hoşlanır. Bildiklerini paylaşmak, size bilgi vermek ve bildiklerini öğretmek arzusu duyar. Meraklıdır, bazen öğrendiklerini ve düşündüklerini filtre etmek gereksinimi duymadan konuşurlar. Bazen bu dedikoducu olduklarını bize düşündürse de İkizler kişisi bunu bir bağ kurmak ve sosyalleşmek için yapıyor olabilir, ardında kötü bir amacı olmayabilir. İkizler esnek, değişken, çevresine kolay uyum sağlayan, oldukça zeki, farklı kültürlere açık, deneysel kişilerdir. Ancak bazen, işin özünden çok yüzeysel olanla ilgilenip, bir konunun derinine inmeden o konu hakkında saatlerce konuşabilir. Bir mekana uzun süre bağlı kalmak istemeyebilir. Çabuk sıkılıp, huzursuzlanabilir. Bir ikizler bir noktaya gidecek en hızlı ve kestirme yolu bulmak isterler, hareketlidirler, aynı yerde hareketsiz kalarak uzun saatler oturmak istemezler.Bir ikizler herzaman birbiri ile tanıştıracak, aralarında bağlantı kuracak bir kişi veya konu bulmakta zorluk çekmezler. Doğuştan reklamcı, pazarlamacı veya konuşması ile ikna edebilecek harika bir satıcı olabilirler. Dillere ve yazıya yetenekleri çoktur. İkizler hep genç kalabilecek insanlardır, kolay kolay yaşlı bir imaja bürünmezler bize hep ilginç gelecek bir tarafları vardır. Vücutta İkizler .eller, kollar,ciğerleri temsil eder, üst solunum yolları hastalıkları veya astım gibi alerjik hastalıklardan muzdarip olabilirler. Sinirsel ve gerginlikten kaynaklanan rahatsızlıklara yakalanmaya yatkındırlar.
ALINTI
03-24-2012 07:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #45
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
Zodyak’ın sabırsız burçlarından birisi de İkizlerdir. Koç’un sabırsızlığı harekete ve başlamaya odaklıyken, İkizler Burcunun sabırsızlığı iletişime ve öğrenmeye yöneliktir. Bu hevesli meraklılık onun huzursuz olmasını da gündeme getirir. Sürekli bilmeye ve öğrenmeye yönelik sorgulayıcı ve şüpheci yapısı zaman- zaman çok fazla ön plana çıkabilir. Zıtlıkların çelişkisi arasında kendisini güçlü gel-gitler arasında bulabilir. Bu yüzden karar vermekte ve kararlarını takip etmekte zorlanabilir.



Hava elementinin tüm özelliklerini gösteren ilk burçtur, özgür ve forma girmeyi redden yapısı onu uçarı ve zor odaklanan hallerde bırakabilir. Öğrenmenin ve bilgi dağılımının başladığı her yerde ikizler karakteri vardır. Bu yüzden bilgiyi toplamak yerine dağıtır ve sürekli değişken kılar. Bu yüzden zihinsel bir uyarıcı gibidir. Sohbet ve demagoji onun ustalığını gösterdiği alanlardır. Sorgulama ve esneklik dediğiniz zaman bir ikizleri örnek alabilirsiniz. Ancak zaman-zaman bu aceleci yapısında dinlemeyi ihmal edebilir ve bu durum yanlış bilgilenme ya da önceden var sayma çelişkisiyle ilişkileri zora sokabilir. Oyunbazdır, konuşurken dikkat edin J aynı hevesle bilgiyi yaymaya odaklı olduğu için sır tutmak gibi bir kodlaması yoktur. Sır verirken uyarın!



İkizler burcunun hevesli öğrenme enerjisi onun yaşama devam etme gücünü yenileyen önemli bir motivasyondur. Bu yüzden hayatı boyunca devamlı yeni iletişim, öğrenme ve yazma-çizme faaliyetleri içinde olması tavsiye edilir. Gazetecilik, çevirmenlik, tercümanlık, yazarlık, satış veya öğretmenlik tam ona göre mesleklerdir. Her türlü entelektüelliğin ve iletişimin ön plana çıktığı alanlarda ikizler burcunun yeteneklerine ihtiyaç vardır. Onun emsalsiz esnek zihinsel yetenekleri bilginin her türlü seviyeye tercümesini kolaylaştırır. Rahatlıkla tüm alanlar ve sınırlar arası zihinsel yolculuklar yapabilir ve bu yolculukları rahatlıkla karşı tarafta her seviyeden kişiye aktarabilir.



2012 yılı tüm İkizler için çok önemli bir yıl olacak, tıpkı 1993 yılı gibi. Kendinizi aşmakla bir kez daha karşı karşıyasınız. Bu sırada 2012’ye özel olarak şunlar söylenebilir, fazla genişlemek ve ipin ucunu kaçırmak konularında sizi uyarmalıyım, taşıyamayacağınız kadar çok seçenekle ve projeyle karşı karşıyasınız ve maalesef seçim yapmanız lazım. Diğer tüm olumlulukların yanında bu konuda uyarmak isterim; çünkü bu yıl uzmanlaşma yılı. Ne konuda uzmanlaşmak istiyorsunuz? Bunu ne kadar erken belirlerseniz o kadar kararlı ve verimli deneyimler içine girebilir ve hayal bile edemediğiniz kadar büyük bir doyuma ulaşabilirsiniz. Sanki tüm dünya ayaklarınızın altına seriliyormuş gibi hissedeceksiniz ve bu bir ölçüde doğru. Yeter ki siz biraz olsun durup ne istediğinize ve hangi risklerle yola devam etmek niyetinde olduğunuza karar verin. Çünkü iki yıl sonra bunların sorumluluğuyla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Şimdiden birazcık da olsa iki yıl sonrası için bazı ayarlamalar yapmanız isabetli olur. Özgürlüğünüze neredeyse saplantılı olduğunuzu biliyorum, bunu çok fazla abartmayın. Nasıl olsa istediğiniz zaman özgürsünüz, bu konuda kimse sizi zincirleyemez. Özgürlüğü hayatınızın hangi alanlarına taşımak istediğinizi düşünün! Sürekli düşünmeyi bırakıp biraz da söz verin J ve yola çıkın. Esnekliğiniz ve girişimciliğiniz bu yıl size yepyeni grup arkadaşları ve değişik deneyimler getirecektir.



21 Mayıs 2012 tutulma yazısını okumayı unutmayın.



Sevgiler,



Meltem Ersoy 10 Mayıs 2012
05-13-2012 12:47 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Lajâ Çevrimdışı
.::скорпион::.
*****
Scorpio Vip
lt=
Mesajlar: 131
Üyelik Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 44

Mesaj: #46
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
İkizler Burcu 'Hem bir dala konmayı hem de kanadı olduğu için uçmayı isteyen kuş'

İkizler iki rakamını getirir aklımıza ama asıl marifeti ‘’3’’ sayısında gizlidir! Zira, Koç ve Boğa diye başlayan burçlar kuşağının üçüncü üyesidir. Koç’a tez, Boğa’ya anti-tez desek yani birbirine karşıt düşen ve tamamlayan iki kavram olarak alsak onları, İkizler de ‘’sentez’’ yani iki benzemezden oluşmuş bir mükemmel bütün, ‘’seçmece bir çözüm’’ anlamına gelecektir. Zaten simgesi de ikiliğin yanyanalığı konseptini çok güzel yansıtır.

Cinsiyetsiz, tarafsız, dinamik, kararsız, çok işlevli bir haldir İkizler’in varoluş durumu. Beyninin iki lobunu de mükemmelen kullanan, duyguyu ve aklı, sezgiyi ve sağduyuyu bütünleyebilen, zihin-beden ilişkisi kusursuz olduğu için son derece hızlı reflekslerle davranabilen, kendinden menkul bir dünya olmak üzere tasarlanmıştır. İki bileşenin bütünlüğü üzerine kurulu böyle bir sistem nasıl sürekli olarak ayakta tutulur? Elbette, hiçbir yere takılmayıp devamlı yeni bir konuya odaklanarak… İkizler insanına her an yeni bir çözüm üretmesi için kaynaklarını odaklı bir biçimde kullanacağı bir ‘’vaka’’ gerekir. Zira, İkizler durdu mu dengesi dağılır!

O yüzden an’a odaklıdır İkizler insanı… O yüzden o anda neyi mercek altına aldılarsa – iş, romantizm, seks, eğlence, tartışma – onu çözüme ulaştırılacak bir dengesizlik hali olarak görürler. Çözümü buldukları, ipin ucunu yakalayıp çekebildiklerini, yolun sonunu öbür uçtan bakınca görebildiklerini fark ettikleri an ise ilgileri dağılır ve yepyeni bir konuya odaklanır. Maymun-iştahlı, bencil, ilgisiz, güvenilmez, estim-akıllı, sorumsuz gibi ‘’yargılayıcı ve suçlayıcı’’ birçok sıfatla anılmalarının temel nedeni budur!
Sabit olmadıkları için, samimiyetsiz olmakla suçlanmalarına karşın, İkizler burcu insanı aslında kıymet verdiği şeylerin üstüne titreyen biridir! Yani ilgilendiği herşey konusunda son derece samimidir. Herşeyi kapsamak, herşey olmak, herşeye sahip her ana ait ama hep kendi içinde, kendinden menkul olmaktır istediği… Taşikardik bir varoluş biçimi,dir bu! Sürekli ibresi oynayan bir pusula gibi, etrafında olup biten hiçbir şeyi kaçırmamaya çalıştığı, ilgiye değer bulduğu herşeyin peşinde tüm varlığı ile koşuşturduğu için, bazen hiçbir şeyi elinde tutamaz ve ortalığı darmadağın eder.

Fikir dünyaları pek zengin, pek renklidir. Her olasılığı bilip kavramak ister ve ihtimaller üzerine fikir yürütmeyi pek severler. ‘’Teorik olarak’’ devrimcidirler! Ama pratikte, alıştıkları gibi davrandıkları bir gerçektir…

İnsan ilişkilerinde tetikleyici olmayı severler. Girerken ‘’ben geldiiiimmmm!’’ giderken ‘’kaçtım ama geliceeemmmm!’’ diye ses verenler genelde İkizler’dir. Onların girdiği çıktığı durumlarda bir hareket olsun ve bu hareketleri farkedilsin isterler. Dikkat çekmemeye tahammüleri yoktur. İletişimi başlatan ve bitiren onlar olmalıdır. Baş döndürür, yürek hoplatır, akıl karıştırır, sonra da rüzgarlarının tozu dumanı dağılmadan alıp başlarını giderler. Bu onların ortama hakim olma... ... .



http://junoastroloji.blogspot.com/2012/0...y-hem.html


ilk defa ikizler burcunu sevdim gülücük
06-27-2012 01:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gemini Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 219
Üyelik Tarihi: Nov 2011

Rep Puanı: 1

Mesaj: #47
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
[font=Verdana, Arial, sans-serif]
[highlight=#e6e6e6]İnsan ilişkilerinde tetikleyici olmayı severler. Girerken ‘’ben geldiiiimmmm!’’ giderken ‘’kaçtım ama geliceeemmmm!’’ diye ses verenler genelde İkizler’dir. [/highlight]
[/font]

[font=Verdana, Arial, sans-serif]
[highlight=#e6e6e6]
[/highlight]
[/font]
[font=Verdana, Arial, sans-serif]
[highlight=#e6e6e6]
[/highlight]
[/font]
koptum.w bir an benim cümlelerimi kim buraya yazdı dedim

06-27-2012 02:15 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
FACE Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 13
Üyelik Tarihi: Dec 2012

Rep Puanı: 2

Mesaj: #48
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
En sevmediğim burç. Nabza göre şerbeti verir. İki tarafı beraber idare edebilir. Dedikodu muhtemeldir. Sana beni, bana seni kötüleyebilir. Neşeli Günler'deki Ziya ( Şener Şen ) karakteri tipik bir ikizler olabilir. gülücük ( Yeşilçam'dan verdiğim 2. örnek oldu, hadi hayırlısı )
12-13-2012 01:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mavisahram Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 925
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 17

Mesaj: #49
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
Laja paylasimin icin tskler cidden son paragrafi okuyunca enistem aklima geldi ben geldim ben gittim... Bu kadar mi olur dedim severim kendisini dobra dobradir...
Peki benim esim ikizler mi diye soruyorum oyleyse... Mars kavusumu var ayrica... Peki konusmamasina neden nedir? Merkuru ve ayi 8. evde oldugu icin olabilir mi?

HAYALLER NE KADAR BÜYÜK OLURSA, KIRIKLIKLARI DA O KADAR GÜRÜLTÜLÜ OLUR


Söylesem tesiri Yok, sussam gönül razi degil...


Ögüt verecek insana degil, örnek olacak insana ihtiyac


Öyle Bir Dert Varki BendE, Bin Dermana Degismem !!!
12-14-2012 12:14 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gemini Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 219
Üyelik Tarihi: Nov 2011

Rep Puanı: 1

Mesaj: #50
RE: İkizler Burcunun Özellikleri
Bu konunun yeri burası mı bilemedim amaaaa
ilk defa bu sene (hazirandan bu yana- iyi gözlem yaptığma inanıyorum) bu kadar şanslı olduğumu görüyorum
hakikaten jüpiteri hissediyorum, bazen öyle şeyler oluyor ki -vaaaay beee bu da mı olurmuş- diye şaşıp kalıyorum
hayatım hep böyle olsaydı demekten de kendimi alamıyorum elbet utangaç

12-14-2012 01:11 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Diger Burclara Göre Ikizler Mavisahram 9 18,394 04-07-2020 08:45 PM
Son Mesaj: Hattusas
  İkizler Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 24 30,048 08-18-2017 06:52 PM
Son Mesaj: Merau
  İKİZLER ERKEĞİ yaren 33 48,129 03-25-2015 05:37 PM
Son Mesaj: say24
  İkizler Burcu ve Diğer Burçlarla Uyumu ve Uyumsuzlukları ay_se 1 6,710 02-20-2015 11:57 PM
Son Mesaj: Екетарина
  İkizler Burcu ve İkizler Burcu'nun Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,219 02-06-2015 01:51 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Gücün Karanlık Tarafı : İkizler raisisset 10 16,228 07-15-2012 12:19 AM
Son Mesaj: gemini
  İkizler Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 5,431 05-05-2012 10:58 PM
Son Mesaj: Jackal
  ikizler için hediyeler smoochy 1 4,181 03-14-2012 02:19 AM
Son Mesaj: DEMET
  Edebiyatta İkizler Luli 2 5,784 01-23-2012 04:21 AM
Son Mesaj: smoochy
  İkizler Kadını yaren 15 20,549 08-28-2010 07:16 PM
Son Mesaj: sessizgidiş

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir