Değerlendir:
  • 19 Oy - 2.89 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU
Yazar Mesaj
Tuğçe Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 723
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 30

Mesaj: #1
DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU
DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU

Zehirli (kuyruğu olan) burçtur Akrep: tapılır ve korkulur, arzulanır ve sövülür. Bu burç, pek çok insanda, hatta astroloji hakkında pek az şey bilen kişilerde bile, neden böylesi sert tepkiler uyandırır?

Sanırım bu mevsimiyle ilgili. Siz de bilirsiniz işte, cadılar bayramı, ölüler günü, düşen yapraklar, kısalan günler. Akrep, başka şeylerin doğması için, varolanların ölmesinin şart olduğunu hatırlamayı sağlayan burçtur. Ölümlülüğümüzün ve ölümü aldatmanın imkansızılığının anımsanmasıdır. Seks ve ölümdür, yaşam dansında birbirine sımsıkı sarılmış sevgililerdir, ana rahmine düşmeye neden olan birleşmenin ihtirasıdır, bebekleri getiren birleşmelerin (birbirinin içinde erimelerin) dürtüsüdür, tıpla, teknolojiyle ve elektrik ışığıyla tanınmaz hale getirilen doğal ritimlerdir.

Akrep karanlık görünür, çünkü reddettiğimiz pek çok şeye dokunur. Seks isteriz oysa ki bize bunun kirli olduğu söylenmiştir. Ölüm hepimizi çağırır, ama her tarafı şeffaf naylonla kaplanmış, ileri yaşlara ait tüm dönüşümü, bilgeliği sürekli olarak reddeden (yozlaşmış) bir gençlik kültürü olan Amerika’da bu inkar edilir. Akrep güçle ilgilidir, ah evet, bu da öyle. Tutkuların, duyguların ve dolarların takasıyla, bizim iş dediğimiz zamanın parayla değişimiyle ilgilidir. Gözlerimizi değişimden öteye çeviririz, isteriz ama izlemeyiz, anlamadan arzularız.

İnkar halindeyiz, çok bağımlıyız, açık ilişkiler, modern ilişkiler, makul sınırları olan uzlaşılabilir ortaklıklar isteriz. İsteriz de, ruhun, ihtirasın ve aşkın sınırları nelerdir?

Kesin ayrılık bir illüzyon olmasına rağmen ve hepimizin ayrı bireyler olması asıl illüzyon iken ve aslında hepimiz birbirimize ortak bir şefkatle (insanlıkla ) bağlanmışken neden çok net çizgilerle belirlemeye çalıştığımız ayrılıkları isteriz? Akrep bizi tehdit eder, çünkü biz ayrı olmadığımızı unuttuk, aslında hepimiz birbirimize ve diğer şeylere bağlıyız. Buna Tanrı, Tanrıça, Ruh, Doğa, Bütün, ne isterseniz deyin. Yarıklarımız ve çatlaklarımızı suyla doldurarak, bizi ayrılıklardan ayıran ve bir olduğumuzu hatırlatan Akrep’tir.

Bir insanın haritasında Akrep’in ve hayatın nasıl işlediğini anlatan yolları tanımlamak kolay değildir. Bunun nedeni ise Akrep’in kendini anlattığı iki apayrı yol olmasıdır. Akrep enerjilerinin içe dönük olanı kapalı, bastırılmış duyguları, kendini tanımlama ve güç korkusu olan bir enerjidir. Öte yandan dışa dönük Akrep enerjisi ise değişim için güçlü dürtüler demektir , ihtiras ve yoğunluktur. Yaşam boyunca modelleri değiştirme yetimizin ipuçlarını doğum haritasında buluruz. Birincisi haritanın tamamı yararlı bir rehberdir. Eğer dışadönük burçlarda (Ateş ve Hava) veya gezegenlerde (Mars, Güneş, Jüpiter) güçlü bir vurgu var ise dışa dönük yön büyük bir olasılıkla baskın olacaktır. Öte yandan , eğer harita Su ve Toprak veya ağır Satürn veya Pluto yerleşimleriyle karakterize olmuşsa, Akrep muhtemelen gizlerini,duygularını kendine saklayacaktır.

Diğer anahtarlar Akrep’in yönetici gezegenleri olan Mars ve Pluto’nun durumlarıdır. Belirli bir burçla yakından ilişkili olan yönetici gezegenler,(tanımının) olası formları hakkında zengin detay sağlarlar. Örneğin, Aslan’da Mars’ı olan bir Akrep, Mars’ı Yengeç’te olan bir Akrep’ten daha çok şansını dener. Eğer kaynaklar ve para evi olan 2. Evinizin başlangıç çizgisinde Akrep varsa, titiz Başak’taki Mars bu konulara daha dikkatli ve daha kendini eleştiren bir yaklaşım sağlar. Ama Mars maceraperest Yay’daysa, kişi para ve kaynaklarla ilgili daha çok risk alabilir.

Pluto’nun buradaki etkisi de oldukça önemlidir, ama Zodyaktaki ağır hareketi (243 yıldan fazla), onun bir burçta 20 yıldan fazla kalacağı anlamına gelir. Öyleyse Pluto’nun burcu, Akrep’in tanımı için daha az kişisel (ve güvenilir) bir rehberdir. Bunun yerine Pluto’nun natal ev yerleşimini ve yaptığı açıları not edin. Eğer kişinin natal Ay’ına uyumlu bir 60 derecelik açısı varsa kişi, krizlerle ve değişimle uğraşırken kendine güveni yerinde olacaktır. Öte yandan Ay – Pluto 90 derecelik açısı olan kişi yaşamın besleyiciliğine inançsızlığını yenmek için yıllar süren bir kişisel çalışmaya ( veya sadece Tanrı’nın lütfuna) ihtiyaç duyar.

Astrolojinin yöneticilik şeması, aslında haritanın tamamen ayrı görünen parçalarını birlikte dokumamıza yardım eder. Kişinin 4. Evinin başlangıcında Akrep olabilir. Yoğun, bazen gizli durumlar aile yaşamınında baskın olmuş olabilir. Eğer yöneticisi Mars, 6. Evde Oğlak’ta ise o zaman anahtar konular iş, sağlık ve günlük görevlerin ayarlanması olabilir. Eğer bu Mars, Venüs veya Ay’a olumlu açı yapıyor ise olumlu sosyal yetenekler, dişil etki veya duygusal farkındalık, kişinin ailesi ile daha rahat bir ilişki kurmasını kolaylaştıran anahtarlar olabilir. Eğer Mars’ın (veya Pluto’nun) anahtar gezegenlerle zorlayıcı ilişkileri var ise erken yaşam mücadelelerinin üstesinden gelmek zor olabilir (ama imkansız değildir).

Bir haritayı yöneticileri açısından incelemeye başladığımızda, bir takım çelişkilerle karşılaşırız. Rahatlık ve stres birbirinden bağımsız deneyimler değildir, sadece aynı spektrumun iki ayrı ucudur. Çoğumuz bazen güçlüyüzdür, bazen zayıf, bazı durumlarda kendimize güveniriz, bazen utangaçızdır. Astroloğun işi, asıl (tek) gerçeği bulmak değildir, anlamını göstermek ve umut yaratmak için müşterisinin kişiliğinin içeriklerini tanımlamak ve tüm potansiyelini ortaya çıkarmasına yardım etmektir.

Potansiyeli serbest bırakmak, Akrep’in asıl özelliklerinden biridir. Ama genellikle, çoğumuz gücümüzü eksiksiz olarak ifade edemeyiz. Olası kaynak gücün kendisinden şüphe eder. Bu da bir diğer temel Akrep temasıdır. Çoğumuza gücün yıkıcı olduğu öğretilmiştir. Pek çoğumuzun gücün kötüye kullanımı ile ilgili modelleri vardır. Ama aslında yıkıcı olan güçsüzlüktür. Başkalarına karşı zalim olan kişi korkak ve zayıf olandır. Kendimizi içsel olarak güçlü hissettiğimizde başkalarını küçültmek için nedenimiz olmaz. Kişilerin birbirleri arasındaki enerji alışverişini ölçen Akrep’in güçle çok işi vardır. Eğer kendimize kuvvetle inanmazsak, haritamızdaki Akrep ifadesi büyük bir ihtimalle dolaylı, kapalı ve yardımcıdan ziyade zarar verici olur. Ama eğer, yargılarımızda kendimize güvenli olursak, ve böylece başkalarını da etkilememiz mümkün olursa, güç güvenle ve özgürce akar.

Doğanın kurallarından biri enerjinin canlı olduğudur. Kişinin gücünü saklamak için bastırmasının maliyeti yüksektir. Eğer gücün yanlış kullanımına ait korkularımız çok güçlüyse, etkimizi (gücümüzü) iyilik için kullanamayız. Örneğin, ilişkiler ve algılamalar evi olan 3. Evin duvarında Akrep varsa korku dolu bir ebeveyn sizin iletişiminizi bastırmış olabilir. Duygularınızın doğrudan ifadesini engellemek için alaycılığı nasıl kullanmanız gerektiğini öğretmiş olabilir. Yanlış şeyleri söylediğiniz için cezalandırılacağınız korkusunu deneyimlemiş olabilirsiniz. Akrep’in sorumluluğu yaralı bir ebeveyn ya da yaşça büyük bir kardeş etkisi yüzünden fazlasıyla sert olabilir. Bu nedenle kendi sözlerinize güvenmeyebilirsiniz. Potansiyelinizin en üst seviyesinde bir iletişim kurmazsınız. Hakkında konuşmaya korkacağınız kadar çok şey görürsünüz.

3. evdeki güvenli Akrep başkalarıyla duygusal iletişim kurmak için konuşma kuvvetini kullanır. Algılar çok derindir, ama olumsuz değildir. Karanlık köşelerde işlediğiniz suçla ilgili deliller aramaz, anlayışla ilgilenen araştırmacıdır. Eğer Akrep burada cezalandırmak için varsa kuvvet, baskınlık kurmak için kullanılacak veya içe dönecektir. Gücü bastırmak pahalıdır. Yalnızca siz değil dünya da onun dokunmaya, yardım etmeye ve iyileştirmeye yarayan olumlu potansiyelini özleyecektir, ayrıca bilinçaltında içeriye doğru itildikçe ve susturuldukça, güç toksikleşir. İhtiras keseleri korku içinde kapsülleşip bilinçaltının karanlıklarında yutuldukça, hastalığa uygun zeminler yaratır.

Akrep’in bir şeyler çiğnemeye (bir şeylere kafa yormaya) ihtiyacı vardır. Bu da oldukça paradoksal bir durumdur, çünkü dönüşümün sabit burcudur. Akrep ölüm ve doğumla ilgilidir, sabit bir durum değildir. Belki bizler de, mantık ötesi arzularla karşılaştığımızda, farlarla gözgöze gelen geyik gibi donup kalıyoruz. Aklın Ötesinde, bu Akrep için iyi bir isim. Bir önceki burç olan Terazi akıl ile ilgilidir. Dengeli akıldır, bağlantı ve ayrılmanın kusursuz dengesiyle keskinleşen Öncü Havadır. Terazi ortaklığın , diğerlerini eşit görmenin ilk burcudur. Baharda Koç’la başlayan birey olma yolculuğu özüne, evrenselliğe geri dönmektedir. Kendimizi başkalarında ararız.

Terazi yolu aydınlatır. Mantıklıdır, bilinci temizdir. Akrep, bizi aklın, bilincin ötesine götürür. Vücudumuza, arzularımıza ve ilkel duygularımıza, aşağı kısımdaki şakralarımıza doğru ineriz. Eğer, Terazi ilişkilerin burcuysa, Akrep onun (cinsellik aracılığıyla) tamamlanmasıdır. Bir insanın kafasındaki birleşmeye ait düşüncelerle , bunun eyleme dönüşmüş hali birbirinden oldukça farklıdır. Terazi akıl aracılığıyla, bağlantı için bir kapı açar. Akrep bu bağlantıyı alır ve bir şekilde mantığın ötesine taşır. Terazi adil (eşit) olmakla ilgilidir. Akrep kurtuluşla ilgilidir. Aslanın zebrayı yemesine neden olan güçtür. Entelektüel bakış açısıyla, kurtuluş, adillik derecesinin ötesinde işler. Bir düşünce değildir. Akrep bir düşünce değildir. Bir varoluş biçimidir, Terazi Akrep, Boğa’nın karşısındaki burçtur. Bahar ortasının şişman ve yuvarlak, kendi duygular bahçesinde olmaktan hoşnut, tatlı basit Boğa çocuğu, bu senin yeryüzün. Ben, Akrep, ise bunu başkalarıyla paylaşmalıyım. Sen sadece yersin. Ben bize kış boyunca ne kadar yiyecek kaldığını hesaplarım. Akrep, geleneksel olarak sürülerin ayıklandığı zamandır. Son hasattan sonra yiyecek stoklarıyla hayvanlar karşılaştırılır. Eğer, hayvanlar için yeterli yiyecek yoksa, bazıları kesilmek üzere seçilir. Akrep, ortak kaynakların hesaplanıp, fazlalıkların elimine edildiği zamandır.

Akrep, Kova’ya kare açı yapar. Değerler, kurtuluştan olasılığa taşınmıştır. Akrep’in kazanından kurtulup, Yay’a ait fikirlerle coştuk, Oğlak’ın kurallarında anlaştık ve şimdi Kova’da yaratıyoruz. Ateş Aslan’ın kişiselliği milyonluk bir mercek ile parçalara ayrılır. Akıllar ağı ortak bir frekansta buluşur ve geleceğe ait hayallerin resmini yapar. Kova’nın gökyüzündeki mükemmel şehri enerji kaynaklarını Akrep’in ihtiraslarından (arzularından) temin eder. İçinde yaşadığımız bu elektronik ağ ilkel savanadan çok uzakta görünmektedir, ama hepimiz için kurtuluş oradadır. Elektrikler kesildiğinde yiyecek ve barınak ararız, mouse ve klavye değil.

Sabit Boğa, Aslan, Akrep ve Kova dörtlüsünde, sayıları tutan Akrep’tir. Diğerleri aynı şekilde sorumlu değildir. Diğerleri, ölüm ve yaşamın, seksin ve paranın, şifa verme ve yaralamanın kesişme noktasında durmazlar, o Akrep’tir. Kişiliğin ateşiyle pişen duyguların ve gerçeklerin karşılaştığı bu duygular bölgesinde… bu yerin gücü zorlayıcı ve korkutucudur. Duygular genelde mantıklı ve rahat olmaz. Arzular bizi kırılgan yapar.

Birinin masumiyetini hatırlamak yardımcı olur. Hepimiz bir yerde basitiz. Bir noktada hepimiz masumuz. Bu nokta manipülasyon yapmadığımız noktadır. Kendimizi ve başkalarını başıboş ihtiraslarla ve güç krizleriyle yaralayamayız.

Akrep\">
Akrep, Boğa’nın karşısındaki burçtur. Bahar ortasının şişman ve yuvarlak, kendi duygular bahçesinde olmaktan hoşnut, tatlı basit Boğa çocuğu, bu senin yeryüzün. Ben, Akrep, ise bunu başkalarıyla paylaşmalıyım. Sen sadece yersin. Ben bize kış boyunca ne kadar yiyecek kaldığını hesaplarım. Akrep, geleneksel olarak sürülerin ayıklandığı zamandır. Son hasattan sonra yiyecek stoklarıyla hayvanlar karşılaştırılır. Eğer, hayvanlar için yeterli yiyecek yoksa, bazıları kesilmek üzere seçilir. Akrep, ortak kaynakların hesaplanıp, fazlalıkların elimine edildiği zamandır.

Akrep, Kova’ya kare açı yapar. Değerler, kurtuluştan olasılığa taşınmıştır. Akrep’in kazanından kurtulup, Yay’a ait fikirlerle coştuk, Oğlak’ın kurallarında anlaştık ve şimdi Kova’da yaratıyoruz. Ateş Aslan’ın kişiselliği milyonluk bir mercek ile parçalara ayrılır. Akıllar ağı ortak bir frekansta buluşur ve geleceğe ait hayallerin resmini yapar. Kova’nın gökyüzündeki mükemmel şehri enerji kaynaklarını Akrep’in ihtiraslarından (arzularından) temin eder. İçinde yaşadığımız bu elektronik ağ ilkel savanadan çok uzakta görünmektedir, ama hepimiz için kurtuluş oradadır. Elektrikler kesildiğinde yiyecek ve barınak ararız, mouse ve klavye değil.

Sabit Boğa, Aslan, Akrep ve Kova dörtlüsünde, sayıları tutan Akrep’tir. Diğerleri aynı şekilde sorumlu değildir. Diğerleri, ölüm ve yaşamın, seksin ve paranın, şifa verme ve yaralamanın kesişme noktasında durmazlar, o Akrep’tir. Kişiliğin ateşiyle pişen duyguların ve gerçeklerin karşılaştığı bu duygular bölgesinde… bu yerin gücü zorlayıcı ve korkutucudur. Duygular genelde mantıklı ve rahat olmaz. Arzular bizi kırılgan yapar.

Birinin masumiyetini hatırlamak yardımcı olur. Hepimiz bir yerde basitiz. Bir noktada hepimiz masumuz. Bu nokta manipülasyon yapmadığımız noktadır. Kendimizi ve başkalarını başıboş ihtiraslarla ve güç krizleriyle yaralayamayız.

Akrep\" type=\"application/x-shockwave-flash\" width=\"425\" height=\"350\">
\'in masumiyetini anımsamaya ihtiyacı vardır. Eğer 11. Evinizin duvarında Akrep var ise manipüle etmeyeceğiniz bir grup içinde olma olasılığınız vardır. Kendine güven durumunda diğerleriyle açık fakat güçlü bir ilişki kurabilirsiniz. Arzu ve korkularınız size ait olmaz, insanlık senfonisinin bir parçası olurlar. Eğer masumsanız kanal daha az tahrifatla açılır. Şahsi öykünüz gruplararası dinamiklerden doğacak potansiyel iyiliği bozmaz (kirletmez). Duygular/ihtiraslar oradadır, ama bir kişinin ihtiras ve güç korkusu yoluyla yok edilmez. Kapı açıktır.

Öyleyse Akrep enerjisini kullanmanın yollarından birisi güvendir, kendine güven, dünyaya güven, değişimin işleyişine güven. Yaşamın ölümden türediğine , evrende hareket olduğuna inanmakla ilgilidir. Bu olmadan, elimizde kısıtlı bir modelle kalakalırız. Akrep, utanç verici sırların yeri olur, büyülü sırların değil. Yoğun, içe dönük, korkuyla donmuş duygulardan ibarettir. Güvenli Akrep ihtiraslı, cazip, iyileştirici ve erotiktir.


Jeff Jawer

Çeviren: Hande Güler
04-22-2010 09:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Schatz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 711
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
Babam ve 9 ev Akrep :)
Benim babam akrep ...


Ama akrep gibi değil şükür..

Yükseleni aslan .... aralarında kare varmı bilmiyorum ama ...

Biriinci evine ay düştüğü için yengenç gibi .. 7 Evi kova karısı kova...

Hayatında hep kadın parmağı olur....

Carlinin melekleri gibi evin cinsiyet dağılıMI 3 bayan bir erkek...

Onun klasik akrep olmadığına seviniyorum..

Bazı konularda affı yok ...(GEÇMİŞ GİBİ) buda yengeç yansıması bence...

Ama çokta mülayim konuşmak için sizinle salatanın limonunu sıkabilir...

Kariyer yapsaydı iyi bir gazateci olurdu ...

4 yıl öncesine kadar bildiğim tüm gözlemleme yeteneğimi o öğretmişti...

Çok duygusal ...

Zor zamanların nesli onlar...

Nesil kıyamı diyorum ben 80 Demokrasinin sözüm ona cüntalarla baltandığı zamanlada kötü nasiplenen nesillerin çocukları ....

Özgür illede Özgür ...

Öğrenmek için emek verenlerin olduğu bir toplum hayali ile...


Not :9 EV BİRAZ akrep biraz yay Almira...

Sonuçta benim baba ve akrep konumlama 9 ev ...

Bana hala öğretiyor...

Onun gibi \">
Demokrasinin sözüm ona cüntalarla baltandığı zamanlada kötü nasiplenen nesillerin çocukları ....

Özgür illede Özgür ...

Öğrenmek için emek verenlerin olduğu bir toplum hayali ile...


Not :9 EV BİRAZ akrep biraz yay Almira...

Sonuçta benim baba ve akrep konumlama 9 ev ...

Bana hala öğretiyor...

Onun gibi \" type=\"application/x-shockwave-flash\" width=\"425\" height=\"350\">
\'Bir DNA\\\'Dan geldiğim için sevinçliyim..

Teşekkür ederim

Babaask

Tşkler tuğçe yazı için
04-22-2010 11:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tuğçe Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 723
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 30

Mesaj: #3
RE: DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU
rica ederim arkdaşlar yazıları bende çok beğendim gayet öğretici mesela 4.ev akrep burcu olan kişiler için masumiyetini erken yaşta kaybetmek,acımazsız olmak kendini saklamak..vs denmiş tanıdığıdım 2 kişi vardı böyle 4.evi akrepteydii ve vicdan olarak pek anlayamayacağım kişilerdi tabi sadece 4.ev akrep değil güneşe,ay\\\'a güçlü açılarıda vardı.nasılki güçlü neptün açıları olanlar merhametli,fazla hırslı olmuyolarsa pluton açılarıda tersini veriyor snrm
04-23-2010 11:43 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
RE: DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU
bence konumu ,7.ev konumu oldukça zorlu ..bilhassa pluto akrep dönemi...
benim haritamda ay ve merküre de kare yapıyor.ilişkilerin bitimini bir türlü kabul edemiyorum.aşk acısından nefes alamadığım , \"dediğim zamanlar olmuştur.her ilişkiyi bir güc savaşı haline getiriyor.tutkuyla başlayan ve düşmanca biten ilişkilere sebep oluyor.
veya, her insanı sizi manipule edecek gibi algılıyosunuz.ilişkilerde paranoyaklığa sebep oluyor.kişi ,krizleri 7.evle yani ilişkilerle yaşıyor.ayrılıp da dişlerini kerpetenle sökmek istemediğim bir kişi olmadı .hehee
04-23-2010 11:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Tuğçe Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 723
Üyelik Tarihi: Dec 2008

Rep Puanı: 30

Mesaj: #5
Cvp: RE: DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU
\'aeon\' pid=\'80308\' dateline=\'1272009040\ Yazılan:bence konumu ,7.ev konumu oldukça zorlu ..bilhassa pluto akrep dönemi...
benim haritamda ay ve merküre de kare yapıyor.ilişkilerin bitimini bir türlü kabul edemiyorum.aşk acısından nefes alamadığım , \"dediğim zamanlar olmuştur.her ilişkiyi bir güc savaşı haline getiriyor.tutkuyla başlayan ve düşmanca biten ilişkilere sebep oluyor.
veya, her insanı sizi manipule edecek gibi algılıyosunuz.ilişkilerde paranoyaklığa sebep oluyor.kişi ,krizleri 7.evle yani ilişkilerle yaşıyor.ayrılıp da dişlerini kerpetenle sökmek istemediğim bir kişi olmadı .hehee

ve birde kendine karışılsın asla istemiyor geçmişte yaşadığı ilişkilere saplantılı oluyo,her zmn bitiren yada başlatan kendi olsun olaylar kendi isteği şekilde dönsün istiyor benm bahsettiğim kişinnde 7.evdeki marsıyla kare plutonu hatta bana şöyle demişti karşı tarafa açık vermeye başladığın an gerisi çorap söküğü gibi geliyor.ilişki yaşamayı 300 spartalı filmi gibi fln zannediodu sanırım makara
04-23-2010 12:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Serena Çevrimdışı
Firebender
**
Kayıtlı

Mesajlar: 862
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #6
RE: DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU
arkadaşlar 7. ev akrep temalarını, yine aşk ve cinselliği anlatan 5. ev içinde söyleyebilirz diye düşünüyorum.
benim de placidus siteme göre 5. evimin bir bölümü akrepte ama whole signs a göre 6. evim akrep. sağlık sorunu vermez umarım.. verirsede tutkulu iş yaklaşımları ve gündelik hırslardan verebilir belki.
ama 5. ev akrep de bana daha fazla uyuyor.
benimde ilişkiler konusunda kontrol ve güç savaşlarının fazlaca yaşandıgı durumların içinde kendimi bulmam çok kolay oluyor.
akrebin ikili ilişkileri kapsayan herhangi bir eve tekabül etmes gerçekten biraz rahatsız edici. örneğin kıskanılmadıgım zaman, aşk biraz karanlığa bulaşmadıgı zaman sıkılabiliyorum. nedense karşı tarafı biraz yüzeysel bulabiliyorum.
oysa insanın kendisini mutsuz ilişkiler içinde bulmasına birebir yaklaşımlar. yanlış. biliyorum. düzelticem:D


Gülersen, herkes seninle güler. Ağlarsan, tek başına ağlarsın.
04-23-2010 12:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #7
DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU
\'aeon\' pid=\'80308\' dateline=\'1272009040\ Yazılan:bence konumu ,7.ev konumu oldukça zorlu ..bilhassa pluto akrep dönemi...
benim haritamda ay ve merküre de kare yapıyor.ilişkilerin bitimini bir türlü kabul edemiyorum.aşk acısından nefes alamadığım , \"dediğim zamanlar olmuştur.her ilişkiyi bir güc savaşı haline getiriyor.tutkuyla başlayan ve düşmanca biten ilişkilere sebep oluyor.
veya, her insanı sizi manipule edecek gibi algılıyosunuz.ilişkilerde paranoyaklığa sebep oluyor.kişi ,krizleri 7.evle yani ilişkilerle yaşıyor.ayrılıp da dişlerini kerpetenle sökmek istemediğim bir kişi olmadı .hehee
Pluto, Whole Sign´a göre 7.ev´e yerleşik. Yaşamış olduğum ilişkinin bitmesi için, o kişiyi ´´düşman´´ olarak algılama gereksinimi duyduğumu düşünüyorum...yani, ilişkiye dair tüm beyazlar siyah´a dönsün ki; o ilişki benim için bitmiş olsun. Ayrılık sonrası, gerektiğinde ´´merhaba´´laşmayı sağlayabilecek tavırda bitirilmiş ilişkileri gıpta ile dinliyorum. Yedinci ev Akrep ya da Pluto enerjisi, kişinin ilişki anlayışına dair gri´sini yok edebilmekte sanırım. (bkz: ya hep, ya hiç)

04-23-2010 03:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
melis_bk
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU
İçimdeki akrep yedi bitirdi beni annemi ikide bir arayıp \"şimdi sancın başladı....\" şeklinde başlayan cümlelerle doğum saati tespit etmeye çalışırken bir de gün karmaşasına düştük ve yakında kalp ameliyatı olacak annemin kalbi dayanmadı ve az önce beni ruhsal olarak kürtaj yaptırdı muhtemelen bir kaç gün telefonlarıma çıkmaz of of ofaðla...
04-23-2010 04:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #9
RE: DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU
* Terazi burcu orta yolu bulmak ve dengeyi sağlamakla ilgilidir , sonraki burç olan Akrep ise ya hep ya hiç yaklaşımıyla ortaya değil , uçlara gitmeye eğilimlidir.

----------TER*AZİ-------------

-AKREP-------*----------------

--------------*------------AKREP-

11-26-2010 04:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
eylülmavi Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip

Mesajlar: 1,245
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 35

Mesaj: #10
RE: DOĞUM HARİTANIZDAKİ AKREP BURCU
treazide stelyumum var.. savaşdan kavgadan yana değilimdir.. kimsenin arasının bozulmasını istemem.. arabulucu bir yanım vardır gerçekten..çiçek

bana bu sitede daha önce de dediğiniz gibi, kişisellerime dokunan pluto, beni akrepleştiriyor.. kendim için, ya hep, ya hiç olanı isterim.. ortada olmayı hiç sevmem..

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=b...spc=1&ast=
11-26-2010 05:00 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Akrep Burcu ve Psikopatoloji Lajâ 1 9,771 05-01-2019 01:48 AM
Son Mesaj: cancer123
  Akrep Burcu Erkeği Angel 54 73,935 09-07-2018 01:28 AM
Son Mesaj: justicee
  Akrep'ten Dersler Yargıç 31 41,608 03-27-2018 01:39 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Bir adamın dilinden Akrep Kadını... katmer 28 35,700 03-26-2017 05:31 AM
Son Mesaj: zeynepelif
  Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 36 50,958 03-24-2017 03:35 PM
Son Mesaj: capri
  Akrep Burcu ve Akreplerin Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 0 4,595 02-06-2015 02:23 AM
Son Mesaj: Yakamoz
  Akrep Burcu ve Özellikleri ay_se 71 91,364 08-23-2014 12:55 AM
Son Mesaj: Marie
  Gücün Karanlık Tarafı : Akrep raisisset 35 47,364 12-02-2012 03:19 AM
Son Mesaj: UquRx
  Akrep Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 0 4,238 05-05-2012 11:12 PM
Son Mesaj: Jackal
  Suyun Buz Hali;Akrep katmer 17 22,512 04-22-2012 11:16 PM
Son Mesaj: Jackal

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir