Değerlendir:
  • 18 Oy - 3.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gezegenler ve Sağlığımız
Yazar Mesaj
bluex Çevrimdışı
Süper Moderatör
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 33
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Gezegenler ve Sağlığımız
Güneş sisteminde yere alan gezegenlerinde sağlığımız üzerinde önemli etkileri vardır . Bunlar, kişilerin yıldız haritalarında bulundukları evlere, burçlara ve birbirleri ile oluşturdukları açılara göre, karşılaşabileceğimiz sağlık sorunları hakkında ip uçları verir.

Her gezegen belli organları idare eder. Haritadaki sert etkileri bunlarla ilgili rahatsızlıklara yol açar.

Ay: mide, rahim, lenf bezleri, memeler, sindirim sistemi ve vücud sıvılarını etkiler.. Psikolojik bozuluklarla ilgisi vardır.

Merkür: Sinir sistemi, hareket organları, akciğerler, solonum organları, omuz ve köprücük kemiği.

Venüs: Böbrekler, boğaz ve üst solunum yolları, vucüt güzelliği...

Güneş: Kalp, kan dolaşımı, vücut ısısı, sırt bölgesi, omurilik, safra kesesi...

Mars: Baş bölgesi, beyin, gözler ve öd kesesi. Ayrıca kesikler, ameliyatlar, kanamalar yaralarla ilgilidir.

Jüpiter: Karaciğer, kan , damarlar ve hormonlar..

Satürn: Yaşlılık, deri, kemik, dişler, dalak ve kemiklerin ihtiyacı olan kalsiyum . Uzun süren, ağır hastalıklarla ilgilidir.

Uranüs: Bacaklar, ruhsal ve zihinsel rahatsızlıklar, hamilelikte görülen düşük olayları. Kazalar, kırıklar, tehlikeler ve ani olaylarla ilgilidir.

Neptün: Salgı bezleri, vücut sıvıları, beyin çalşımalarından düşünce ve hayal fonksiyonları ..

Pluton: Damar fonksiyonları, cinsel organlar, hayatın sonu..

Gezegen pozisyonlarının etkileri:

Kişiye özel sabitleşmiş haritalarda gezegenlerin pozisyonları sağlık konusunda söz sahibidir.
Şöyle ki;

1. ve 6. eve düşen gezegenler sağlığı etkiler.
Özellikle dişiler de AY’ın erkeklerde GÜNEŞ’in 6. eve düşmesi sağlığın bozulmasına neden olabilir.

GÜNEŞ, Satürn –Jüpiter – Mars ile yumuşak açı oluşturuyorsa sağlık iyi olur. Sert açılı ise sağlık sorunları verir.

Ay ve Mars arasında sert açı varsa sağlık konusunda olumsuz etki yapar. Mars’ ın Güneş ve Ay’la uyumlu açısı varsa genel olarak sağlam bir yapı verir...

6. evde bulunan burç, Mars, Satürn ve Uranüs gezegenlerinin yerleştiği burçlar ve evler hangi hastalıklara karşı istidatlı olunduğu hakkında bilgi verir.

Ufuk çizgisindeki Pluton, Neptün ile kavuşum halinde olması ruhsal rahatsızlıklara meyil verir. Merkür ve Venüs ile Uranüs kavuşumu da sinirsel durumlara, sıkıntı ve bunalımlara açıklık verir.

Jüpiter – Venüs – Şiron gezegenleri iyileştirici özelliktedir. Fakat , Güneş, Mars, ve Satürn ile sert ve uyumsuz açısı varsa olumsuzluk yaratabilir.

[Resim: xx1qn1kt7.gif]
07-02-2007 06:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #2
Merkür ve Sağlık
Merkür ve Sağlık

Merkür Mitolojide Zeus ile Atlasın çocuğu Hermes olarak geçer. Hermes, Tanrıların habercisi anlamına gelir.

Güneş’e en yakın gezegen olan Merkür, Güneşten sadece 28 derece uzaklıktadır. Genelde Güneşin bulunduğu burçta veya bir önceki ya da bir sonraki burçta bulunur. Güneşten fazla uzaklaşamaz. Bu nedenle Güneş’e kare veya karşıt açı yapamaz. Bu durum evrendeki uyum ve ahenk ilkelerinin ne kadar tartışılmaz ve ne kadar mükemmel olduğunu gösterir. Çünkü Merkür’ün Güneş ile sert açıları olsaydı insanların birçoğunda ciddi zihinsel sorunlar ve dengesizlikler görülecekti. Bize göre çok küçük bir ayrıntı gibi görünen bu 28 derecelik sınır, insanoğlunun zihinsel sağlığı açısından çok önemli bir gösterge.

Astrolojide İkizler ve Başak burcunu yöneten Merkür, diğer gezegenlere göre çok hızlı hareket eder ve aklı sembolize eder.
Zihinsel faaliyetleri simgeleyen Merkür, sorunları nasıl çözeceğinizi, mantık yürütme biçiminizi, düşünce sisteminizi, kendinizi ve diğer insanları ve objeleri nasıl değerlendireceğinizi ve nasıl ifade edeceğinizi işaret eder.

Telekominikasyon, her türlü iletişim ve haberleşmeleri yöneten Merkür’ün doğum haritasındaki konumu, yani hangi burçta ve ne çeşit açılar aldığına bağlı olarak kişinin zihinsel yeteneklerini gösterir.

Gezegenler ve Güneş arasında bilgi alışverişini en hızlı şekilde yapar. Madenler aleminde civa ile bütünleşen Merkür, tıpkı civa gibi hareketli ve bulunduğu kabın şeklini alan ve iletişimde bulunduğu gezegenleri etkilemekten daha çok etkilenen bir özelliğe sahiptir.

Astrolojik açıdan Merkür, gençleri sembolize eder. Kısa yolculuklar ve yakın çevre de Merkür’ün sorumluluğundadır.

Merkür sağlık astrolojisinde solunum ve sinir sistemini yönetir. Aldığı tüm sinyalleri nöronlar vasıtası ile diğer organlara iletmekle yükümlüdür. Bu nedenle her çeşit hastalığın temelinde Merkür’ün payı olduğunu düşünebiliriz.
Sert etkiler almış bir Merkür kişide zihinsel gerilimi işaret eder. Birbirini takip eden düşünceler yüzünden uyku sorunları ortaya çıkabilir. Bu tip durumlarda açık hava ve bol oksijenli ortamlara ihtiyaç vardır.
Merkür’ün zayıf olduğu bir konumdayken doğanlar da ise nörolojik sorunlar ortaya çıkabilir. Düşüncelerin ortaya konulması zor olacağı için buna bağlı olarak algılama bozuklukları da görülebilir.

Merkür ün yönettiği İkizler burcunun hassas organı akciğerlerdir. İkizler; sinir sistemi, solunum sistemi, tiroid bezi, tansiyon, omuzlar, eller, parmaklar, kaburgalar Zihinsel gerilime bağlı olarak dikkat dağınıklığı, maymun iştahlılık ve tikler ortaya çıkabilir.

Merkür ayrıca Başak burcunu da yönetir. Başak burcu; temizlik ve titizlik kavramları ile birleşir ve bağırsaklar en hassas organlardır.
Bağırsaklar hassastır ve batın bölgesinde ağrılar, spazmlar ortaya çıkar
Merkür’ün başak burcundaki görünümü; titizlik, takıntılar, kuruntular, saplantılı davranışlar, hastalık hastası, huysuzluk ve memnuniyetsizlik benzeri durumlar ortaya çıkarır

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
10-31-2007 01:07 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #3
Uranüs ve Sağlık
Uranüs ve Sağlık

Uranüs ,Astrolojide Kova Burcunun yöneticisidir.

Merkür'ün çok daha etkili ve büyümüş hali şeklinde tanımlayabileceğimiz Uranüs, aklın en üst biçimi dehayı sembolize eder. İlişkiler, özgürlük, yaratıcılık, yenilikler, güçlü arzular, orijinallik, eksantriklik, isyankarlık, sınırlar ve tabulardan nefret etmek, her konuya ilgi duymak ve kolay öğrenmek gibi anahtar kelimelerle Uranüs'ü kısaca tanımlayabiliriz.

Uranüs'ün keşfedildiği dönem çok ilginçtir. İnsanların yeni arayışlar içinde bulundukları, sömürgelerin sona erdiği, özgürlüğün ilan edildiği bu devre içinde, 1781 yılında Herschel tarafından keşfedilir. Uranüs devrim,sorgulama ve değişimi sembolize eder.Bu sorgulamalar ve değişimler kitlesel olabildiği gibi kişilerin astrolojik haritalarındaki özgürleşme ve farklılaşma alanlarını da ifade eder.

Uranüs'ün horoskoptaki doğal evi 11. Evdir. 11.ev arkadaşları,doğal grupları,entellektüel zevkleri ve yaşamdaki amaçları verir. Bir horoskopta Uranüs'ün yeri ve açıları kişinin yaratıcılığını hangi konularda açığa çıkaracağını, değişim alanlarını ve değişim ihtiyacının açığa çıkacağı ortamları belirler. Ayrıca kişinin kendisinde değişim isteğini uyandıracak kişi ve/ya grupları ve onlarla ilişkini de ifade eder.

Uranüs sürprizler ve beklenmedik olaylar gezegenidir. Geleceği, yeni teknolojiyi, internet ve sanal ortamı temsil eder. Yenilikçi, önceden bilinmeyen, sürpriz dolu, deneyci ve geleceğe dönük şeylerin gezegenidir. Elektrikle bağlantısı olan bu gezegen,vücutta da sinir sistemi (nöronlar) ile bağlantılıdır. Merkür’ün büyümüş hali olması sinirsel hastalıklarla ilişkisini de açıklar. Ayrıca kan dolaşımını, kanı, beyni yönetir.

Astrolojik haritasında güçlü Uranüs etkisi olan kişilerin, sağlıklarını korumak için yaşamlarında özgürlüklerini kısıtlayan ve sınırlama getiren koşullarla ilgili anlayışlarını geliştirmeleri ve ihtiyaçları olan değişimleri yapabilmeleri gerekir. Kan dolaşımı ile bağlantısından dolayı, dolaşım sistemi rahatsızlıkları ve pıhtılaşma problemleri görülebilir.Açık havada olmak, sağlıklı beslenmek ve fiziksel aktivite bu kişiler için önemlidir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
10-31-2007 01:11 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #4
Venüs ve Sağlık
Venüs ve Sağlık

Astrolojide Venüs, duyguyu sembolize eder. Sanat, güzellik, aşk, ilişkiler ve finans konularını yöneten Venüs, duygulardan kaynaklanabilecek sağlık sorunlarını işaret eder.

Doğum haritanızda zayıf konumda bulunan veya sert etkilere maruz kalan bir Venüs, duyguları gösterememek veya anlaşılmamanın verdiği sıkıntılar olabileceğini ve buna bağlı sağlık sorunlarıyla karşılaşılacağını belirtir.

Boğa ve Terazi burçlarının yönetici gezegeni olan Venüs, kılcal damarlar, tiroit hormonları ve alyuvarlarla bağlantılıdır.

Doğum haritanızda Venüs sert etkileşimler alıyorsa hipoglisemi, diyabet söz konusu olurken, zayıf konumda bulunuyorsa; kan akışında bir problem ve kan damarları duvarlarındaki bir zayıflıktan bahsedebiliriz.

Kişisel yıldız haritanızda Venüs’ün bulunduğu konum ve aldığı açıları tüm bu sorulara cevap verir.

Hastalıkların kökeninde psikolojik ve duygusal karmaşa meydana geldiği zaman, moral açıdan zayıf dönemlerde sağlık sorunlarının çıktığı biliniyor. Özellikle üzüntülü ve depresif dönemlerde kolay hasta olunur. Venüs duyguları yönettiği için Venüs’ün sert etkiler aldığı dönemler ve Venüs’ün geri gittiği transit olarak tanımlanan geçişleri sırasında sağlık sorunları açığa çıkar.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
10-31-2007 01:15 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #5
Satürn ve Sağlık
Satürn ve Sağlık

Eski çağlarda Satürn, dünyaya en uzak ve en sonuncu gezegen olarak bilinirdi. 18.yüzyılda Uranüs keşfedildikten sonra bu değişmiş. Fakat manevi anlamda Satürn hala uzak, mesafeli ve soğuk olarak düşünülür. Keşfedildiği yıllarda dünya üzerinde açlık, kıtlık ve savaşlar hüküm sürüyordu. Hayatta kalabilmek ve açlıkla baş edebilmek için yapılan kısıtlamalar, getirilen disiplin ve tahammüller hep bu gezegene mal edilmiş. Ve sonuçta adı ‘büyük kötü ya da büyük öğretmen’e çıkmış. Ama bence başında ki halkalarla Güneş sisteminin en güzel gezegenlerinden biridir.

Astrolojide, Oğlak ve Kova burçlarını temsil eder. Satürn, yaşamda öğrenmek zorunda olduğumuz ne varsa bize yaptıran, yapabilmemiz için kararlı bir şekilde dayatan ve bunun için yıllarca bekleyebilen bir gezegendir. Çünkü o zamanı da yönetir. Ayrıca geleneksel ve tutucu davranarak kendini geçmişten kopmadan geleceğe hazırlar. Horoskop’ta doğal evleri 10 ve 11.evlerdir. 10. ev sosyal mevki, meslek ve ün verirken,11. ev, arkadaşlar, gruplar, entelektüel zevkler ve yaşamda ki amaçları verir. Bir horoskop’ta Satürn’ün yeri ve açıları, kişilerin enerjilerini nereye odaklayacakları ve sorumluluklarını nasıl kullanacakları hakkında bilgi verir.

Satürn, astroloji’de vücudun iskelet sistemini, kemikleri, saçları, dişleri, deri ve eklemleri yönetir. Oğlaklar ilerleyen yaşlarında eklem rahatsızlıkları yaşarlar. Sahip oldukları bilgiyi, bir öğretmen edasıyla bulundukları yerde aktardıkları için hareket etmeyi sevmezler. Kemikleri çok hassas olan oğlak insanları spora özel bir zaman ayırmaları gerekir. Aksi takdirde eklem tembellikleri ve kemik sorunları ortaya çıkar. Çeşitli romatizma sorunları vardır. Kendi üstlerinde baskı kurdukları ve inatçı oldukları için zaman zaman strese bağlı hastalıklar yaşarlar. Bu stres bazen ciltte kaşıntı veya saçlarda dökülme olarak ortaya çıkar.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
10-31-2007 01:16 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #6
Jupiter ve Sağlık
JÜPİTER ve Sağlık

Jüpiter gezegeni Güneş sistemimizdeki en büyük gezegendir. Bu gezegen astrolojide Yay ve Balık burçlarını yönetir. Başlıca prensibi kendinden daha büyük daha üstün bir şeyle yani evrensel olanla bağlantı kurmaktır. Bu yüzden, yaşama, kendine ve yüksek bir gücün varlığına inanmak ve güvenmek zorundadır. Bunu başarabilmek için de sürekli kendini geliştirmeli, ruhsal, zihinsel ve fiziksel olarak büyümeli ve yeni kültürler, yeni felsefeler tanımalıdır.

Bir horoskopta Jüpiter’ in bulunduğu alan hakkında yorum yaparken, kişinin kendine ve hayata karşı inanç ve güven duygusunu nasıl ve hangi alanlarda geliştireceği, neleri büyütme potansiyeline sahip olduğu, büyürken ve geliştirirken nasıl bir canlılığa sahip olduğu, hayatta neleri garantiye alabileceği, nerelerde şanslı olduğu gibi sorulara cevap bulabiliriz. Horoskoplarındaki Jüpiter tesirini iyi kullananlar en büyük, en başarılı, en şanslı denebilecek ne varsa bunları elde edebilirler. Ancak Jüpiter’ in sert etkileri yararları büyüttüğü gibi zararları da büyütür. Olumlu açılarda inanç, iyimserlik, neşe, yüce gönüllülük, ilerleme isteği gibi olumlu özellikleri büyütürken, kötü açılarda aşırı güven ve iyimserlik, tembellik, sorumsuzluk, gerçekçi olmayan beklentiler, boyunu aşan işlere kalkışmak, gereksiz risk almak, fanatizm, gösteriş, büyüklük taslamak, inkar etmek gibi olumsuzlukları da büyütebilir. Bu durum bedensel sağlık ve psikolojik yapı için de geçerlidir. Yani Jüpiter olumlu etkilerinde, vücudumuzun Jüpiter’le ilgili bölümlerine, fiziksel ve psikolojik anlamda sağlık, güç, enerji verirken, olumsuz etkilerinde bu bölgelerde meydana gelebilecek rahatsızlıkları büyütür.

Jüpiter’ in sağlıkla ilgili olarak vücudumuzda işaret ettiği alanlar: Karaciğer, safra kesesi, dalak, yağ metabolizması, pankreas, ensülin, kalçalar, uyluklar, siyatik sinirleridir. Beden içinde en çok karaciğer hastalıkları , kan hastalıkları,aşırı kilo problemleri, yüksek tansiyon, şeker, alerji gibi rahatsızlıklara neden olur. Yine doğum anında alınan sert etkilere bağlı olarak kalça çıkığı , ileri yaşlarda siyatik problemleri görülebilir. Psikolojik olarak Jüpiter’le ilişkilendirilen rahatsızlık ise Şizofrenidir. Bunların dışında sert etkileşim içinde olduğu gezegenin karakterine göre başka rahatsızlıklara da sebebiyet verebilir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
10-31-2007 01:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #7
Cvp: Gezegenler ve Sağlığımız
Alıntı:Satürn, astroloji’de vücudun iskelet sistemini, kemikleri, saçları, dişleri, deri ve eklemleri yönetir. Oğlaklar ilerleyen yaşlarında eklem rahatsızlıkları yaşarlar.

satürnün haritada sert konumda bulunması kemiklerle ilgili bazı sorunlara işaret edebiliyor evet. yinede satürnü güçlü konumda olanların kemikli yapıda olmaları olasıdır diyebiliriz..

jüpiterin özellikle önemli transitlerde kilo alma problemleri ortaya çıkarabileceğini söyleyebiliriz..

10-31-2007 03:49 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #8
Cvp: Gezegenler ve Sağlığımız
Güneş Ve Sağlık
Her yıldız vücutta belirli organ ve kısımları temsil eder.Hayat veren Güneşin de kalbi temsil etmesi kadar doğal bir şey olamaz.Güneş; kalp, kan dolaşımı, vücut ısısı, sırt bölgesi, omurilik ve safra kesesini etkisi altına alıyor.Güneş ,ayrıca sırtı,Satürnnle birrlikte bel kemiğini ve görüşü de temsil eder.Güneş başka yıldızlarla set açılar yapmamışsa sayılanlarda da bir bozukluk olmaz tabi.Ama sert açılar veya dışarıdan geçmekte olan yıldızların Güneşin üstüne düştükleri an çıkacak durumlar bu saydıklarımızda bazı bozukluklar görülebiilr.Güneşin rahatsızlıkları organiktir.Güneşi kuvvetli kimseler fazla hareketli ve çok çalışkandırlar.Onlar dayanma derecelerini bilmeden çalışırlar.Bu fazla çalışma da kalbi etkileyebilr veya vücudu çok çalıştıran Güneş insanları,birden hareketten vazgeçerlerse çabuk yağlanır ve bu da kalbi etkileyebilr.Sağlığını daima korumak isteyen kişinin daima programlı çalışması ve kendisini bitkin düşürene kadar uğraşmması gerekir.Güneşi güçlü tiplerin sırtları güçlüdür ama ağır eşya kaldırmaktan da kaçınmaları gerekir.Güneşinsanının gözleri hem anlamlı hem de sağlamdır.Fakat ortaya görme bozuklukları çıkabilir ve daha çok miyopluk görülür.Güneş kadınların sol,erkeklerin de sağ gözlerinde sorun olabilir.GÜNEŞ, Satürn –Jüpiter – Mars ile yumuşak açı oluşturuyorsa sağlık iyi olur. Sert açılı ise sağlık sorunları verir.
12-05-2008 11:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
Cvp: Gezegenler ve Sağlığımız
Pluton ve Sağlık
Pluıtondan Marsın yüksek hali diye de söz edilir.Bu yıldız da üreme organlarını,sinir sitemi,safra kesesini temsil eder.Pluton durup dururken insanı hasta etmez.Sağlık kurallarına uyan kimselerde hiçbir sağlık görülmeyebilir.Fakat zevklerine fazla düşkün kişileede rahatsızlıklasr görülebilir.Gerekenden fazla çalışma kişiyi yorgun düşürebilir ve ve bu yorgunluk da sinirlerin etkilenmesine yol açabilir.
12-05-2008 11:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Simurg Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 751
Üyelik Tarihi: Feb 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #10
Cvp: Gezegenler ve Sağlığımız
Neptün ve Sağlık
Neptün,ayakları vehücrelerle hücre yapımını temsil eder.Bu yıldız,sert etkili olduğu zaman ayaklar rahatsız olabilir.Fakat Neptün,genellikle organik rahatsızlıklar vermez.Bu yıldız duyguları da etkileyebilir.Ayrıca yanıltma huyu da vardır.Onun için de uyumsuz olan,sert yıldızlarla karşılaşan Neptün,sinirleri sarsabilir.Ortaya psikolojik kökeni olan rahatsızlıklar çıkarabilir.Örneğin kapalı yerlerde kalamama,yükseklerden korkma,insanlardan korkma gibi fobilere neden olabilir.Ancak bu tip fobiler enderdir ve güçlü yıldızlar da durumları kolaylıkla önlerler.Neptünün uykuyla büyük ilgisi vardır.Geceleri iyi uyuyabilen,temiz hava alan ve beslenmeye dikkat eden Neptün tipi çok sağlıklı olur.
12-05-2008 11:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  HARİTAMIZDAKİ RETRO GEZEGENLER Hattusas 2 6,354 04-18-2020 03:06 PM
Son Mesaj: Hattusas
  Geri Hareket ve Durağanlık,Geri Giden Gezegenler vivienleigh 38 53,342 11-22-2018 02:40 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Fokal Gezegenler Lajâ 11 23,102 04-29-2015 07:53 PM
Son Mesaj: Lajâ
  Kişisel Gezegenler ve Narsisizm sufle cii 29 39,510 01-01-2013 12:04 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Gezegenler Hakkında Genel Bilgiler yükselenbaşak 31 55,319 11-27-2012 07:50 PM
Son Mesaj: zeppi
  Gezegenler ve Cenine etkileri pasifik 12 17,338 08-14-2012 11:44 AM
Son Mesaj: ekinoks
  Retrograde Gezegenler ve Karma Alya 6 22,494 05-18-2012 11:36 PM
Son Mesaj: Kaktüs
  TEST ( Gezegenler ) astrosohbet 90 118,169 08-16-2011 04:24 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Kollektif Gezegenler ve Nesiller aeon 11 15,272 04-27-2010 05:37 PM
Son Mesaj: Bluescorpio
  Kadim Astrolojide Gezegenler Angel 1 5,021 06-28-2007 04:39 AM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir