Değerlendir:
  • 33 Oy - 3.03 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Venüs & Mars
Yazar Mesaj
ay_se Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 226
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 2

Mesaj: #1
Sinastride mars ve venüs
venüs mars sexstil olumlu bir açıdır ilişki içinde çift olarak hareket edebilmeyi gösterir.özellikle karşı cinsten bir ilişkiyse, aradaki çekimin yoğunlaşmasına,fiziksel anlamda da çok hoşlanarak zevk almaya neden olur.ilişkide her iki taraftda egolarını karşı tarafa zarar vermeyen bir tarzda ortaya koyabilirler.kavuşum ve üçgende aynı etkiyi verir.

mars venüs karesi bu açı karşı cinsle olan fiziksel çekimin artmasına ve bedensel alış-verişin çok daha tatminkar bir hale gelmesine nedendir.Buna rağmen arada pek çok huzursuzluğun yaşanması, bir tarafın diğer tarafa, cinsel duyarlılığını kullanarak baskı yapması gibi olasılıklar da mevcuttur.bu açının en zor yanı kendi ihtiyaçlar ve ilişki ihtiyacı arasında denge kuramamaktır.

feryadıma şahit gökteki tüm yıldızlar.
06-16-2007 11:08 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
luci Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 45
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
Venüs & Mars
Venüs-Mars kavuşumu:Oldukça tutkulu karakterleri olan bu kişiler, ihtiraslarını dışa vurmayı başarammazlarsa, psikolojik sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Karşı cinsle kolay ilişkiler kurabilen çekici tiplerdir.Hem sosyal ilişkilerinde hemde sevdikleri üzerinde üstün taraf olmak isterler. Biraz baskıcı ve agresif olabilirler. Sanat çalışmları , hiperaktif doğalarını yatıştırmanın iyi bir yoludur.

[Resim: astrosohbetlm7.gif]
07-19-2007 04:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
Cvp: Venüs -mars karesi
venüs - mars karesi ( 90 derece ) ;

karşı cinsle ilgili , kıskançlık vb. sorunlara işaret edebilir. oldukça tutkulu bir doğaları vardır ve aşkın tensel yanı bazen duygusal tarafına baskın çıkabilir.
fiziksel cazibe verir. eğer haritada bu etkiyi besleyen bir iki faktör daha varsa huzurlu ilişkiler kurmaları zordur.

07-21-2007 08:14 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
luci Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 45
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
RE: Venüs -mars açıları
Venüs -Mars Trini(120)

İnsanların herzaman iyi yönlerini görmeye çalışırlar. Başkaları üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmadıklarından , çok sevilir, çevreleriyle iyi geçinirler.Halkla ilişkiler, reklamcılık gibi işlerde çok başarılı olabilirler. En asık suratlı insanları bile neşelendirebilirler.Eğlenmeyi çok severler.Karşı cinsin ilgisini çekmek için bişey yapmalarına gerek yoktur. Çünkü bu açı altında doğanların doğal bir çekicilikleri vardır. cinsel enerjileri yüksektir. Sekse çok önem verdikleri için, karşı cinsle ilişkilerinde yanlış anlaşılabilirler.bu konum müzik, tiyatro, sanat alanlarında yetenekleri de gösterir.

[Resim: astrosohbetlm7.gif]
07-21-2007 11:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
luci Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 45
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
Venüs-Mars opozisyonu,
Venüs-Mars opozisyonu,
Bu kişiler uzun ömürlü, sağlam, romantk ilişkiler istiyorlarsa, duygusal yapılarını kontrol etmeyi öğrenmeliler.Eşleriyle çelişçi içinde olabilirler.İlişkileri iç dünyaları gibi fırtınalı olur. Sert açılar eşliğinde bu konum genelde sadakatsizlik göstergesi kabul edilir.Ortak yaşamın kurallarını öğrenmelidirler.

[Resim: astrosohbetlm7.gif]
07-25-2007 12:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kurby Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Sinastride mars ve venüs
Bir kere müthiş bir cinsel çekicilik oluyor.Aşkını dibine kadar yaşamaya meğilli oluyor.gülücük)Aşk ve nefret bir arada ve uçlarda yaşanıyor.Oh,Oh bir de koç burcunda bunlar.Biriyle ilgilendimi direk çekim alanına alıp, kafasına bir balyoz indirip,..........gülücük) (gazoz için bekleyemez maalesef!Ohooo!Gazoz içmeye ikna et, gazoza ilaç kat, içir, bayılmasını bekle.Koç için çok uzun.O direk balyoza geçer.gülücük) )

İyi de bu yazının ve sorunun sinatri başlığında ne işi var, kızanım!hımm
09-22-2007 01:01 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #7
Cvp: Sinastride mars ve venüs
balık_akrep_yengec Yazılan:mars ve venüz kavuşumunda ne oluyor???

yukarıda kurby , neler olabileceğine dair espirili bir anlatım kullanmış. genel anlamda , venüs-mars kavuşumu eğer koç burcundaysa gerçekleşiyorsa oldukça tutkulu , cazibeli ve enerjik bir kişilik verecektir.
yükselenin akrep burcuysa yani doğum saatin doğruysa evet aşkın tensel yönü senin için önemli olacaktır.
ancaaaak ; önemli bir konuyu atlamayalım yorum yaparken. astrolojinin sihirli sorularından birini soruyoruz ; Bu yüksek venüs - mars koç enerjisinin , tutkularının ifade alanı NERESİ ??

cevap = 6.ev yani çalışma anlayışı + sağlık konusu + titizlik konusu vb..

venüs ve mars koç burcunda bile olsa , 6.evde çok çapkın , çok maceracı , çok tutkulu bir usta aşık olmayabilir bu arkadaşımız çünkü venüs-mars koç potansiyelini kullandığı YER venüsün ve marsın hoşnut olmadığı bir yer..

üstelik gökgünlüğüne bakarsak , bu arkadaşımızın venüsü durağan konumda yani aktivitesi yavaşlıyor , hangi aktivite ? venüs aktivitesi yani aşka bakış açısı , sosyal ilişkiler vb..

kurby'nin dediği gibi balyoz kullanacağını sanmıyorum gülücük

11-03-2007 01:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #8
Cvp: RE: Sinastride mars ve venüs
chidem Yazılan:teşekkür ederim yorumlarınız için,ben şimdi chidem olarak yeni bi nick aldım çünkü balık_akrep_yengeç adlı nickimi açamadım ya da kabul mü edilmedi bilmiyorum ama açamadım.Kurby arkadaşın söylediklerine katılmıyorum ama cvp verme nezaketinde bulunduğu için yinede tşk ederim. Yıldırım arkadaşımızın söyledikleri daha uygun geldi bana.Yalnız şu aktivite işini pek anlamadım.Yani venüsüm etkisini yitiriyor mu anlamına mı geliyor bu?

aramıza yeniden hoşgeldin diyelim chidem ; venüsün aktivitesinin yavaşlaması olayını açıklamaya çalışayım.
venüsü ilişkiler otobanında yol alan güzel bir arabaya benzetelim. chidem senin bu araban koç marka.. (venüs koç)
normalde koç marka arabayla , ilişkiler otobanında oldukça yüksek hızlara ulaşılabilir yani venüs koçlarında çapkın bir tabiat vardır. ( dikkat ; çapkındır demiyelim , çapkın tabiatı olan pek çok kişinin sadık sevgililer olabildiğini gözlemledim )
şimdi süratli koç marka arabanın , chidem'in doğduğu dönemde yavaş gittiğini görüyoruz. (efemeris'e kitaptan bakıldığında bunu görebilirsiniz)
öyleyse chidem'e ; ''senin altında koç marka araba var , sen hızlısındır ilişkiler otobanında , seni gidi seniiiii'' dersek , astrolojik yorum konusunda acemilik ve acelecilik etmiş oluruz. çünkü net olan şu ki ; chidem koç marka arabasını daha ihtiyatlı , tedbirli kullanıyor..

yani chidem ; venüsün etkisini yitirmiyor , hâla ilişkiler konusunda koç gibi bir yaklaşıma sahipsin. biraz sabırsızsın , tutkulusun , açıksözlüsün , gerekirse ilk adımı atmaktan çekinmezsin , gururlusun ve tabii koç burcunun aşırı bazı özellikleri sende daha yavaştır diyebiliriz..

11-06-2007 02:11 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nev_bahar Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 90
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #9
Cvp: Venüs -mars açıları
venüslerin uyumu sevgiyi kolaylaştırıyor ve karşımızdaki insanı çabucak sevmemizi sağlıyor, mars , venüs açısıda olumsuz bile olsa fiziksel çekimi arttıran bir açı..

bir kadın ve erkeğin haritalarında Venüs ve Mars birbirleriyle anlamlı bir açı yapıyorlarsa, bu insanlar fiziksel olarak birbirlerine dayanılmaz bir şekilde çekilirler.Yıldırım aşklar, karşı cinse ani çekilimler ve aşırı istekler bu durumda ortaya çıkar ve bu insanların çok büyük engelleri yoksa tensel olarak birbirlerinden uzak durmaları çok zor dur.



Venüs bizim nasıl ilişki kurduğumuzu, Mars ise nasıl harekete geçtiğimizi ve cinsel gücümüzü ifade eden sembollerdir. Ateş elementinde bulunan bir Güneş’e sahipken, su elemetinde bir Venüs'ümüz olabilir. Oldukça güçlü, atak, kendinden emin ve şaşaalı görünürken, ilişki kurmaya gelince birden ürkekleşip, dengesiz davranışlar gösterip, geri çekilebiliriz. Böyle durumlar gene hayatımızda çatışmalı olayları ve ilişkileri kendimize çektiğimizin de birer habercisidirler. İç dünyamızda bir sorun yaşanıyor ve bu ilişkilerle dışarı yansıyordur.

İlişkiler kendimizi keşfettiğimiz ve deneyimlediğimiz birer araçtır.

Güçlü bir Güneş burcuna sahipken zayıf bir Mars konumu varsa haritamızda, önümüze gelen fırsatları kaçırabileceğimiz, adımları atmakta zorlanabileceğimiz hatta ilişkilerimizde cinsel problemler yaşayabileceğimizi gösterir ve bu da güçlü olan Güneş’imizi yani kimliğimizi zayıflatarak bizi mutsuzluklara sürükleyebilecektir. Ve bu durumları yaşayacağımız hayat tecrübelerini bize yaşatacak insanları da, çoğunlukla hayatımıza farkında olmadan davet ederiz. Bu arada, biz bunları yaşarken karşımızda ki kişinin de haritasında, bizim yaşadıklarımıza benzer sıkıntıları yaşatacak kombinasyonları görmek olasıdır. Yani bu karşılaşmalar tamamen karmik karşılaşalardır. Kimse kimsenin karşısına tesadüfen çıkmaz.
Aylin Yabanoğlu

ڪےєνмєк ßαzєη ναzgєçмєуi ßiŁмєктiя..
Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş UNUTANI..
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя.
06-16-2008 07:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
emel Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 27
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
RE: Cvp: Venüs -mars açıları
aslannn Yazılan:venüslerin uyumu sevgiyi kolaylaştırıyor ve karşımızdaki insanı çabucak sevmemizi sağlıyor, mars , venüs açısıda olumsuz bile olsa fiziksel çekimi arttıran bir açı..

bir kadın ve erkeğin haritalarında Venüs ve Mars birbirleriyle anlamlı bir açı yapıyorlarsa, bu insanlar fiziksel olarak birbirlerine dayanılmaz bir şekilde çekilirler.Yıldırım aşklar, karşı cinse ani çekilimler ve aşırı istekler bu durumda ortaya çıkar ve bu insanların çok büyük engelleri yoksa tensel olarak birbirlerinden uzak durmaları çok zor dur.



Venüs bizim nasıl ilişki kurduğumuzu, Mars ise nasıl harekete geçtiğimizi ve cinsel gücümüzü ifade eden sembollerdir. Ateş elementinde bulunan bir Güneş’e sahipken, su elemetinde bir Venüs'ümüz olabilir. Oldukça güçlü, atak, kendinden emin ve şaşaalı görünürken, ilişki kurmaya gelince birden ürkekleşip, dengesiz davranışlar gösterip, geri çekilebiliriz. Böyle durumlar gene hayatımızda çatışmalı olayları ve ilişkileri kendimize çektiğimizin de birer habercisidirler. İç dünyamızda bir sorun yaşanıyor ve bu ilişkilerle dışarı yansıyordur.

İlişkiler kendimizi keşfettiğimiz ve deneyimlediğimiz birer araçtır.

Güçlü bir Güneş burcuna sahipken zayıf bir Mars konumu varsa haritamızda, önümüze gelen fırsatları kaçırabileceğimiz, adımları atmakta zorlanabileceğimiz hatta ilişkilerimizde cinsel problemler yaşayabileceğimizi gösterir ve bu da güçlü olan Güneş’imizi yani kimliğimizi zayıflatarak bizi mutsuzluklara sürükleyebilecektir. Ve bu durumları yaşayacağımız hayat tecrübelerini bize yaşatacak insanları da, çoğunlukla hayatımıza farkında olmadan davet ederiz. Bu arada, biz bunları yaşarken karşımızda ki kişinin de haritasında, bizim yaşadıklarımıza benzer sıkıntıları yaşatacak kombinasyonları görmek olasıdır. Yani bu karşılaşmalar tamamen karmik karşılaşalardır. Kimse kimsenin karşısına tesadüfen çıkmaz.
Aylin Yabanoğlu

şimdi ben haritalarımızda venüs uyumuna,venüs mars açılarına bakmak istiyorum fakat şöyle bir durum söz konusu ki ben bunun nasıl yapılacağını bilmiyorum.Yani şimdi nasıl açı yaptığını falan anlayabilmem için pratik bir yöntem söyleyebilcek olan var mı acaba?Anladığım kadarı ile diğer haritadaki venüsü kendi haritama oturtuyorum ve yaptığı açıyı bu şekilde buluyorum değil mi?peki hadi diyelim ben oturttum haritama:)yaptığı açıyı nasıl buluyorum?gülücükgülücükgülücük

YILDIZ HARİTAM
YILDIZ HARİTAsı
07-02-2008 08:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İlişkilerde Venüs astrosohbet 57 92,353 01-29-2019 12:23 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Venüs ve Marsımıza Göre Eş Seçimimiz Terazi 51 68,303 05-02-2017 06:13 PM
Son Mesaj: say24
  Kompozit Venüs & Mars Mavisahram 5 24,891 01-08-2017 11:25 PM
Son Mesaj: Libra
  Sinastride Güneş & Venüs Uyumu astrosohbet 2 15,908 06-26-2015 12:41 AM
Son Mesaj: dilek8855
  Aşkta ve Savaşta ( Venüs & Mars ) astrosohbet 33 41,174 08-23-2011 09:27 PM
Son Mesaj: Messa

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir