Değerlendir:
  • 28 Oy - 2.86 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

BİR CİNAYETİN ASTROLOJİ ANALİZİ
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
BİR CİNAYETİN ASTROLOJİ ANALİZİ
BİR CİNAYETİN ASTROLOJİ ANALİZİ





Hafta içinde işlenen bir cinayet insanları derinden sarstı. Anne ve babası boşanmış üniversite öğrencisi 21 yaşında genç bir kız olan Başak Aydıntuğ tartıştığı annesinin boğazını keserek öldürmüştü. Medyada olayın her yönü ile ele alınması ve TV ve gazetelerin gündeminden düşmemesinin ardında tüyler ürperten gerçekler vardı. Genç kız soruşturma sırasında özenerek makyaj yapmıştı. Annesi ile tartışması ve ardından yatak odasına girip cinayeti işlemesi her zaman rastlanan bir cinnet sonucu muydu ? Burada aranan suçlu kimdi ? Boşanma çocuğu ne kadar etkilemiş ve yaşamını karıştırmıştı ? Daha sonra soruşturma sırasında ortaya çıktığına göre genç kız sevgilisi ile kavga etmiş ve dayak yemişti. O günün gecesinde ilişkisi kafasında hangi girdapları açmıştı ? Tüm bu konuları haftalarca tartışabilir ve sonunda inandırıcılığı zayıf çözümler bulabiliriz. Oysa astroloji bize güvenilir nedenler ve ipuçlarını vermektedir. Her olayın ardındaki gerçek yazgının sürekli olarak gündeme gelmesidir.



Evreni oluşturan her şeyin bir yazgısı olduğu bilinir. Zamanı gelince olayın ortaya çıkması transit gezegenlerin rolleridir. Bu rolün oynanması için gerekli olan sahne yaşamdır ve gerekli kostümler hayat olaylarıdır. Toplum bu gerçeği bilir ama adalet uygulayıcılar yazgıları suçlamakla yarayı onaramazlar. İradesi zayıf olan insanların teşvik edilmesi değil korkması gerektiğine inanılır. Suçun kozmik nedenleri vardır. Bir saat önce veya sonra doğmak insanı günün birinde katil veya kurban yapabilir. Madem yazgıyı suçlamak uygarlık anlayışına ve hukuk kurallarına aykırı gelmektedir, o halde kaderi düzeltmek için doğumdan önce önlemler almak gerekir. Burada ele alınan cinayet olayında çok çeşitli görüşler ortaya sürülebilir. Örneğin boşanmanın kız çocuğu ruhundaki fırtınalarından bahsedilir. Bunu ileri sürenler istatistiklere baktıklarında boşanmış binlerce aile içinde cinayet işleyen çocuğun çok düşük yüzdeye sahip olduğunu görürler. O halde suçluyu bulmak yine astrolojiye kalıyor !



Profesör anne ve babadan dünyaya gelen ve doğum horoskopundaki yerleşimler ile potansiyel bir cinayet işleme mekanizması olarak yapılanan genç kızın böyle bir olaya bulaşması için kurbanın da uygun doğum horoskopu olmalıdır. Bu birleşim gerçeği de yazgının evrende birbirine bağlı yaşam devinimleri olduğunu gösterir. Her olayın tetikçisi başka bir olay vardır. Kaderler bir makineyi çalıştıran dişliler gibi birbirine bağlıdır. Çinliler şöyle söyler : Pasifik sahilinde kanat çırpan bir kelebek okyanusun ortasında kopacak fırtınayı başlatır !"



BAŞAK AYDINTUĞ'UN DOĞUM HOROSKOPU SUÇLUYU AÇIKLIYOR..



Aşağıda görülen Batı tipi doğum horoskopu 02 Ağustos 1987 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Başak'ın donatımını göstermektedir. Horoskopta 12.evde yerleşen Yükselen aslan yöneticisi Güneş'in yanında Venüs ve Mars görülmektedir. Tutuklanma ve cinayet nedeniyle özgürlüğün kısıtlanması sadece kapalı bir mekanda yaşamak değildir. Burada Mars ve Venüs yani cinsellik de tutuklanmaktadır. Genç ve alımlı bir kadının özgürlüğünü kaybetmesindeki yıkım ancak bu kadar anlaşılır resmedilebilir !



Başak Aydıntuğ'un Doğum Horoskopu
[attachment=387]
[attachment=388]

Doğum haritasında cinayet işletecek kadar insanın şuurunu kaybettiren ilk bakışta göze çarpmayan yerleşimler vardır. Astroloji ile ilgilenenlerin çoğu Mars, Satürn ve Uranüs gibi yıkıcı olabilen gezegenlere bakarlar. Oysa gerçek başka yerde gizlidir. Bu horoskopta ateş grubu burçlardaki gezegen yerleşimleri yoğundur. Hava grubunda gezegen yoktur. Toprak grubunda tek gezegen vardır. Böyle olan bir insan pire için yorgan yakabilir. Ayrıca Sabit burçlar da yoğun gezegen vardır. Bu yerleşim de insanın tutsak eden gücü göstermektedir. Yukarıdaki Başak'ın doğum horoskopunda cinayetin işlendiği zamana ait gezegen transitleri görülmektedir.



Bir genç kızın annesinin boğazını bıçakla kestirecek kadar gözünü karartan transitler Ay Düğümleri transitidir. Güney Ay Düğümü (KETU) tam 1 derece içinde Yükselen Burç üzerinden geçmektedir. Transit Neptün de Alçalan Burç üzerinden geçerken Yükselen ile tam karşıt görünüm yapmaktadır. Böyle benzer bir olayda şizofren teşhisi konulmuştu. Doğum horoskopunda NEPTÜN ile Ay Düğümleri Düzlemi arasında 1 derece içinde sert kare açı vardır. Burada oluşan zorlu negatif enerjiler akıl sağlığını etkiler ve kötü bir transitte insana korkunç şeyler yaptırırlar.



Başak'ın horoskopunda transit SATÜRN Yükselenden geçmektedir ve geri hareketlidir. Satürn'ün bu yolculuğuna "Saklı Süreç" adını veriyoruz. Eğer haritada potansiyel bir tehlike varsa böyle zamanlarda ortaya çıkmaktadır. Doğum horoskopunda 4.evde (yuva) yerleşen geri Satürn de ev hayatında mutlu olamayan ve annesi ile aykırı düşen bir mizacı yansıtmaktadır. Cinayetin astrolojik olarak başka bir ilginç yansıması da Ay Dönüşünün (Lunar Return) hayatı karıştıracak kadar zorlu bir horoskop göstermesidir. Cinayetten 1 gün öncesine ait Ay haritasında meşum olayı gösteren gerçeküstü denecek kadar zorlu görünümler vardır. Başka ilginç bir gerçek de Ay dönüşünün cinayet gecesi tamamlanması ama bu sırada natal Jüpiter ile karşıt görünüm oluşturmasıdır. Kurtarıcı Jüpiter enerjileri böylece saf dışı kalmışlardır !



Sonuç olarak bir cinayetin astroloji analizi gelecek kuşakları barış içinde yaşatmak için insanlığın neler yapacağını bir kez daha göstermektedir.


astromistik

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
03-28-2008 08:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
JoMaJa Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 397
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 8

Mesaj: #2
RE: BİR CİNAYETİN ASTROLOJİ ANALİZİ
Merak ettiğim için bu kişinin 2008 Güneş Dönüşü haritasına baktım.Aslında cinayetin işlenme biçimi bana sabit yıldızlardan birisi olan Algol'un hikayesini anımsattı.Natalde böyle bir etki yok(acaba annesinde var mıydı?)Fakat G.D. haritasında görünüyor.

[Resim: basakareturnjv1.th.jpg]

Mars düştüğü Boğada Algol sabit yıldızıyla birleşmiş durumda ve zararlı pozisyondaki Saturnden partil kare alıyor.Pluto ile 150 lik yapıyor(bu ne kadar etkili olabilirdi emin değilim)

Transitlerede göz attım ilk etapta gözüme çarpan bir şey olmadı.Ama sonradan farkettim.Cinayet zamanında Saturn konumu G.D. haritasındaki venüse birleşme yapıyor.(venüs marsın dispozitoru durumunda)--Ama açıkçası transit gezegenlerin G.D. haritasındaki konumlara etkisi ne kadar önemlidir belirli bir hükmüm yok.Sadece dikkatimi çekti.



Aslında bir çok şeye bakılabilir ama karanlık konu geçiyorum.
06-27-2008 12:22 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Transit Analizi Hakkında Pratik Öneriler astrosohbet 46 72,013 06-20-2014 12:36 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  Transit Analizi Hakkında Pratik Bilgiler aeon 18 47,863 07-15-2011 10:58 PM
Son Mesaj: aries86

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir