Değerlendir:
  • 17 Oy - 3.18 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Haritamı Yoruma Açmak İstiyorum
Yazar Mesaj
neptunzz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 103
Üyelik Tarihi: Dec 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #31
RE: HARİTAMI YORUMA AÇMAK İSTİYORUM.YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.
ASc aslan-Güneş akrep 16 kasım 1980 saat:22:00 PM istanbul

1.evde aslan burcu ile başlayan harıtanda K.Ay dügümü konumlanmıs bulunuyor bu senin kişisel karakterini daha fazla önplana çıkarmanı ve inisiyatifi ele alıp lider gibi önplana cıkmanı teşvik eder.Öncülük etmeni talep eder sen bu konuda biraz içe dönük ve sessiz kalmış olabilirsin.
1.evde K.ay düğümü çekici ve dikkat çeken kimseyi ifade eder etrafta ilgi ve hayranlık uyandıran bir imajın vardır;fakat sen secmeyip, seçılmeyi bekleyen bir davranıs sergılemeyı secıyor olabılırsın bunu bırakıp ipleri kendi eline aldıgın zaman düğüm problemi çözülüyor kısaca senin bu K.ay düğüm şifresi;Kendin ol,istedıgını al,etkile ve sürükle der.

7.evinde G.ay düğümün kova burcunda yer alıyor bu konum senın yalnız kalmadıgını genelde etrafında sürekli ortak ilişkiler kurdugun kimseler oldugunu göstermekte yanılmıyorsam evlisin bu erken evlilik durumunu da ifade edıyor bazı zamanlarda.Evli olmasaydın mutlak ve mutlak bir ilişki yasıyor olurdun;çünkü G.ay düğümü senın gecmısten bugune ortaklık ve ilişkiler konusunda gereken yardımı alabılecegını fazla yorulmayacagını ifade ediyor bu evde.

3.evde terazi görülmekte ve stelyum vazıyette bu senın cok fazla sehırlerarası seyahat yaptıgını,genel kültür ve meraklı bir yapı sahıbı oldugunu ıfade eder.İletişim hayatın güçlü ve akıcıdır.Cevrende saygı gören bilgili bir kimse olursun.Filozofik düsünceler tavan yapmıstır.Jupiter 3.evde düşer cok fazla bılgı toplamak amacındadır sürekli arastırma içindedır dıkkat ettim 8.ev de ki ay ile 3.ev deki saturn ile jupıter 150 derecelık açı içerisındeler bu yuzden enteresan,bılınmeyen,astrolojık ve fal gıbı konulara ilgin yuksek olur.İnanc alemını de bir yerde bu açı etkiler ve düsüncelere daldırır.Güçlü bir İNANÇ vardır sende.
Sende yogun bir aşk sevgi anlayısı hakim ama bu aşk Yunus Emre'nin allah aşkına mı benzer yoksa fızıksel dünyevi aşkmıdır onu sen söyle artık bizde bılelım bu sekılde -ok
3.evin ve jupıter özellıklerın kilit nokta olmus harıtanda buna ayrı bir parantez açıyorum.
Bir düsünce,filozofi,sosyal olaylar insanısın,psikolojık dusuncelerın ve yargıların kuvvetli karsında ki insanı cabucak çözebılırsın psikolojık manada, yalnız kalma eğilimin bulunabılır sen sıkça yalnız kalıp kendi başına ugraslarınla ilgilenmek amacındasındır;fakat dedim ya K.ay düğümün inatla seni dışarı cık, ugras, iletişim kur ,ögret ,kendini göster der içeri gidemezsın kendı basına kalamazsın bu da bazen seni gerer olay bunu dengelemekte yatıyor düsüncelerini ve kendi kişiliğini ortaya koydukca paylastıkca sorunların çözüldügünü göreceksındır.

4.evde merkür,güneş ve uranüs akrep burcunda konumlanmıslar ev,aile,yuva,duygusal konular,vicdan ve merhamet gibi davranıslar senın ıcın son derece önemli olacaktır hayatın boyunca bunlarla ılgılı seyler olusur.
Burda bulunan gezegenler su burcunda oldugu için yengec özellıklerı daha etkin halde olabılır bılınen akrepsi özellıkler pasifleşmiştir yada azalmıstır.Yengec gibi koruyucu,sahıplenıcı ve sevdıklerı ıcın feda edici özellıklerın yogunlasmıstır cocuklarını sever ve yönlendırırsın bunlara cok önem verırsın kendı annen ve baban senın ıcın cok önemlıdır onların akıl fikir danıstıgı ve el üstünde tuttugu bir kimse olabılırsın.Akrabalık ve kardeş ilişkilerin yogundur.Ailenden bır muddet ayrı kalmıs olasılıgın vardır.Genelde merkür 4.evde aile ve akraba ile iletişimin yogun oldugunu ifade ediyor ev mal mulk gıbı konularda önem tasıyordur.Ev arsa tapu gibi konular bunlara sahip cıkma olayları ve sorunları olabılır(gecmıs/gelecekte)

5.ev Yay burcu hakimiyetınde neptün ile mars kavusum vazıyetteler burda sanatsal,romantık,edebi bir yanınız vardır.Dedıgım gibi aşk ve sevgi temaları güçlü bir insansınız bu dünyevimidir yoksa inançlardan kaynaklı allah sevgısımıdır bunu çözemedım tek anladıgım yogun AŞK ve Hisli insan oldugunuzdur.
Şans oyunlarına merakınız yogundur.Resim,müzik,tıyatro gıbı konular ilginizi ceker.Aşk,duygusal konular ve dedıkodulara kulak kabartabılırsınız bunlarla ılgılı spekulasyonlar sıkça olusabılır cevrenızde.Sizin atak ve hırslı bir yanınız vardır bence çünkü MARS oldukca fazla etkili görunuyor harıtanızda bunu 5.ev konularıyla ifade edıyor olabılırsınız yay burcunda olması ya inanç alemıne sürükler yada düsüncelerinizi genişletıp habıre ufkunuzu açmanıza ve bılgılenmeye sevk eder.

8.evde Balık burcunda konumlu Ay planeti bulunmakta 4.evde ki merküre üçgen açı yapıyor.Ortak kazancların aile ve yuva kökenli oldugunu mirasın bu yoldan gelebılecegını ifade etmekte bu konuda evlilik ve ortaklıkların kazanclarının cok etkılı oldugunu gösterıyor.Baskalarının parasını,kaynaklarını idare etmekte ve kullanmakta cok basarılı olabılırsınız.Genelde özgürlüğünüze düşkün bir insansınız ama duygusal olaylar devreye gırdıgınde mantık sizin için s.o.s verir.Kısaca mantıklı düşünce ve duygusal düşünce arasında bır takım gelgitler olabılır bırı bırınden daha baskın olabılır burda fikir uyusmazlıgı ve tartısmalar olabılır.Balık burcunda 8.evde ki AY gelırlerın ve gıderlerın dagınıklıgı ve belırsızlıgını ifade edebılır aynı zamanda,borclar yük olusturabılır.Genel düşüncem başkaları kaynaklı gelırlerınız fazladır,para sıkıntısı ise minimum düzeyde olmalı diye düsünüyorum çünkü açılar iyi sayılır;ama balık burcudur ne olur gelecekte tahmın etmek zordur bunu, onuda belırtmekte fayda var.

3.evde bulunan terazi burcunda yıgılma olmus+venüs burda bulunuyor sizin TERAZİ gizli asc burcu etkisine sahip oldugunuzu söylemekte fayda var ikizler gibi iletişim odaklı,meraklı ve ögrendıgını paylasan bir kimse olusur bu konumdan dolayı,ortaklıklar ve ilişkiler cok önem verdıgınız noktalardır hayatta.
4.ev de akrep burcunda 3 gezegen var buda yengec etkisini tetıklıyor zaten akrep burcusunuz fakat bu akrep saldıgan degıl sakin ve hisseden sezgisel davranan kandı halınde akrep oldugunuzu ifade edıyor buda YENGEC özelliği etkısı verır oda gizli bir asc burc etkisi sayılır.


Boş evleri başka bir zaman anlatayım uzun sürecektir bu olaylar.Şimdilik bu kadar uzun zamandır yorum yapmıyordum açıkcası yapmayıda düşünmuyordum çünkü kişinin karakter analizini yapıp sen şöylesin ,sen böylesin demek abest gibime gelıyor; niye bu bılgılerı şahsa söyliyeyım ben kendım ögrenır kullanırım da zaten kişi kendını iyi bılıyordur diye düsündügüm için artık sadece progress ve transit üzerine yogunlasacagım kişisel analiz o yüzden yapmak istemıyorum.Ne derler eskilerin bir lafı vardır "Adım hıdır,elimden gelen budur" dıye benden de bu kadar gülücük
06-23-2008 04:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nev_bahar Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 90
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #32
Cvp: HARİTAMI YORUMA AÇMAK İSTİYORUM.YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.
JoMaJa Yazılan:Elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım aslann.Öncellikle doğum saatinin doğru olduğunu varsayalım ve cevaplarımı ona göre vereyim

Alıntı:gezegenler ve evler konusuna gelirsek hep uç noktalardayım.hayatımda da öyleyim.yıldırımında dediği gibi tuhaf bir akrepim galiba....şimdi benim sana sorucağım mars ve neptünü sormak istiyorum.mars yay burcunda ve 5.evin sonunda ama bazı yerlerde hem 5.evin yorumunu hemde 6.evin yorumunu okumak gerektiğini söylüyorlar.
mesela yıldırımın yorumunda
bu etkinin 5.evde olması sana oyunculuk yeteneği kazandırır. çocuklarla iletişimin iyidir çünkü onların dilinden anlarsın.

bu etkileşimin 6.evde olması sana çalışma hayatında yaratıcı fikirler , estetik bir anlayış ve azim katacaktır.
şimdi 5.evde çoçuklarla iletişimim iyi olduğunu söylüyor.öyleyimde
6.evdede yaratıcı fikirler diyor.bu özellikte bana uyuyor.

Şimdi senin çocuklarla iyi anlaşmanı-iletişimini sağlayacak zaten 5. evde güneş ve uranusun var.Yani bu etkilerin bu gezegenlerden geliyor olması yüksek ihtimal.Ama diyelimki marsta 5. evin daha içi kısımlarında olsaydı.Çocuk ,aşk,yaratıcılık(5. ev konuları) mevzularında daha savaşçı , hırçın , hırslı bir tarz getirebilirdi(ateş nitelikli yayda olduğunuda göz önünde bulunuduralım.)Ki aslında doğum saatin 22:00 diye alındığında Placidus ev sistemine göre 6. ev çizgisi : 25 ,07 yay Marsın zaten 26,01 Yay.Yani 6. evin içinde ve ev çizgisine yakın olduğu için etkisinin yüksek olacağını da düşünüyorum.

Birde şöyle bir durum var ; ben ve sanırım forumdaki bir çok arkadaş bir harita çıkartırken genellikle ev sistemi olarak "Placidus" u kullanıyoruz.Ama ev sistemini değiştirmek istesek bazı gezegenlerin ev olarak yer değiştirebilir.

Aslında böyle çok kıyıda olma durumlarında ben birazda Tüm Burç ev sistemine göre nerede olurdu diye düşünürüm .Yada yine "Placidus" tabanlı olarak evi hangi burç kesiyorsa gezegenin kendi burcunu kesen çizgiye çekim duyduğunu düşünürüm.


Alıntı:bu arada yorumlarında doğru yabancı dile çok meraklıyımdır.kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum.
astroljiye merakımda çok vardır.ama hepsini detayına kadar öğrenmek isterim.bir de herşeyi bir anda hepsini öğrenmek isterim.merak çok vardır.

aslında ben meraktan çok daha somut birşeyler görmeyi bekliyordum.çevirmenlik , yabancı ülkelerle yapılan seyehatlar, yabancı dil öğretmenliği vb. gibi.Aslında eğer bayansan 9. ev mevzularının(yabancı dil , yabancı ülke , din , akademi / akademisyenlik vb..) sana eş yoluyla gelmesi de mümkün.


Alıntı:5. 6. VE 7. EVLERİMİ SORMAK İSTİYORUM .ONLARDAN UÇ ÇİZGİLERDELER.HANGİLERİNİN YORUMUNU İNCELEMEM LAZIM.5. EV AKREP Mİ YAY MI
6.EV YAY MI OĞLAK MI
BİRDE EN SON 7. EV KOVAMI OĞLAK MI
Yezdayada sormuştum 7.evim hakkında 7.evim oğlakla başlıyor.kovanında bir kısmını içine alıyor demiştim.demekki 5. 6. ve 7. evlerim bu şekilde herhalde....

Dediğim gibi doğum saatini 22 olarak alırsak
5. evin Akrep
6. evin yay
7. evin oğlak

Temel olan çizginin hangi burcu kestiğidir.

Şimdi senin 7. evin Oğlakla başlıyor.Gezegen varmı?-Yok o zaman oğlağın yöneticisi Saturn incelenmeli.



Yalnız şöyle bir durum var(senin haritan için geçerli değil)Bazı durumlarda bazı evler 3 burç birden olur.Diyelimki A kişisinin 7. evini aslan kesiyor başağın tümü 7. evde ve terazinin bir kısmı var 8. ev teraziden başlıyor.Böyle durumlarda bazı astrologlar Başak yöneticisi Merkürüde incelemeye alıyorlar.


Yada diyelim yine 7. ev teraziyi kesiyor.Ama 7. evde 2 adet akrep gezegen var.Bu durumda yine dispozitor(yönetici) incelemesi bakımından mars ele alınmalıdır.Bence tabi..

selamlar JoMaJa
İLK BAŞTA YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER......AYRICA VAKİTTE AYIRDIĞIN İÇİNDE .....
ŞİMDİ BENİM HERHALDE DOĞUM HARİTAMDA TEK SABİT DURAN GÜNEŞ BURCUM ODA AKREP...
ALLAH'TAN O BİR YERE KIMILDAYAMIYOR.kımıldama imkanıda yok zaten gülücük)))diğer gezegenlerim ve evlerim maşalllah gezinti içindeler gülücük))güya akrep burcu sabit bir burç ama benim gezegenler ve evler gezgin çıktıgülücük)
ŞİMDİ YÜKSELEN BURCUM 2 burcu ağırlıyor .biri YENGEÇ diğeri ASLAN
yüzde 50 yüzde 50 anladığım kadar şimdi yorumlara baktım.yükselen aslan burcunda da bazı özelliklerin bende olduğunu farkettim.yükselen yengeçe baktım onda da olmayan özelliğim yok.bire bir uyuyor.yani benim YÜKSELEN BURCUM çok misafirperver benim gibigülücük))iki burcuda içine almış.birde EVLERİM ONLARDA BİR BURÇLA BAŞLAYIP DİĞERİNİDE İÇİNE ALIYOR.YANİ HER İKİ YORUMADA BAKMAM MI LAZIM?
Temel olan çizginin hangi burcu kestiğidi DEMİŞSİN
5. evin Akrep BEN 5. ev:yay BİLİYORDUM.
6. evin yay BEN 6. ev:oğlak BİLİYORDUM.
7. evin oğlak BEN 7.ev:kova OĞLAKLA BAŞLIYOR.KOVAYIDA İÇİNE ALIYOR BİLİYORDUM..
Şimdi senin 7. evin Oğlakla başlıyor.Gezegen varmı?-Yok o zaman oğlağın yöneticisi Saturn incelenmeli.EVET SATÜRN GEZEGENİMDE TERAZİ VE 3.EVDE BU ŞEKİLDE İNCELEMEM GEREKİYOR..AMA KOVAYIDA İÇİNE ALIYOR O ZAMAN KOVANIN YÖNETİCİSİNİDE İNCELEMEM GEREKMİYOR MU?KOVANIN YÖNETİCİSİ URANÜS ..URANSÜMDE AKREP DE 5.EVDE BUNUDA İNCELEMEYE ALMAM LAZIM TABİKİ AÇILARI VE YERLEŞİMLERİDE İNCELEMEK LAZIM.
BENİM URANÜS PLUTOYLA SEMİ-SEXTİLE 30 DERECELİK BİR AÇI VAR. ZAYIR BİR AÇI VAR
SATÜRNMDE YÜKSELEN BURÇLA SEXTİL 60 DERECİLİK AÇI VAR.ORTA GÜÇTE BİR AÇI VAR.
BUNLARIDA YORUMA KATMAK LAZIM SANIRIM.

JoMaJa:aslında ben meraktan çok daha somut birşeyler görmeyi bekliyordum.çevirmenlik , yabancı ülkelerle yapılan seyehatlar, yabancı dil öğretmenliği vb. gibi.Aslında eğer bayansan 9. ev mevzularının(yabancı dil , yabancı ülke , din , akademi / akademisyenlik vb..) sana eş yoluyla gelmesi de mümkün.ASLINDA ÖĞRETMENİM.AMA YABANCI DİL DEĞİL....ÇEVİRMENLİK TE YOK.SADECE KENDİ ÇAPIMDA BİR MERAK VE ÖĞRENME VAR.YABANCI DİLDE...YABANCI ÜLKE KISMI GİTMİŞLİĞİM YOK.AKADEMİSYENLİKTE YOK.

NEYSE YORUMLARIN İÇİ ÇOK SAĞOL.
YANİ ŞİMDİ GÜNEŞ:AKREP
ASC:ASLAN ,YENGEÇ
1.EV:ASLAN,YENGEÇ KUZEY AY DÜĞÜMDE 1.EVDE
2.EV:ASLAN
3.EV:BAŞAK ,TERAZİ VE STELYUM VAZİYETTE
4.EV:TERAZİ
5.EV:AKREP,YAY
6.EV:YAY,OĞLAK
7.EV:OĞLAK,KOVA GÜNEY AY DÜĞÜMÜ VAR KOVADA
8.EV:KOVA
9.EV:BALIK
10.EV:KOÇ
11.EV:BOĞA
12.EV:İKİZLER

BU ŞEKİLDE SANIRIM.......

ڪےєνмєк ßαzєη ναzgєçмєуi ßiŁмєктiя..
Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş UNUTANI..
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя.
06-24-2008 05:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nev_bahar Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 90
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #33
Cvp: HARİTAMI YORUMA AÇMAK İSTİYORUM.YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.
JoMaJa Yazılan:Aslında benim yükselen le ilgili şüpheye düşmemin sebebi(ki genellikle bir çok haritaya tam doğum saati biliniyor mu diye biraz şüpheyle yaklaşırım) yaz saati uygulaması değil , doğum saatidir.15 dakika sonra doğmuş olsaydı aslann ASLAN yükselene sahip olacaktı.(bu arada nick çok manidar insanın hakikaten yükselen aslan diyesi geliyorgülücük)

Bu arada aslann ın doğduğu tarihlerde 1 saatlik yaz saati uygulaması vardı.Aslında yanlış yorumlamıyorsam senin eklediğin tabloda aynı şeyi gösteriyor.Yani bu durumda hala yükselen yengeç.

Tabi yine fiziksel görünümü ,yaşam deneyimleri ve karakterinden yola çıkarak en iyi sonuca aslann varacaktır.

DEMİŞSİN Kİ:Not:Bu arada yükselenin yengecin 27 derecesinde 15 dakikalık bir oynama yükselen burcunu değiştirir.Buda bütün yorumu değiştirir.
ASLINDA DOĞUM SAATİM 15 DAKİKALIK OYNAMAYLA DEĞİŞİYORSA ŞAHSEN DOĞUM SAATİNE KİMSE NET SÖYLEYEMEZ HERHALDE ANNEMİN HATIRLADIĞI 22:00 BELKİDE 15 DAKİKALIK BİR ZAMAN DİLİMİ VARDIR BİLEMİYORUM.SONUÇTA ZAVALLI KADIN O ANDA ONU DŞÜNEMEZ HERHALDEgülücük)
FİZİKSEL GÖRÜNÜMÜMDEN VE YAŞAM DENEYİMLERİMDEN KARAR VERDİĞİM YÜZDE 90 YENGEÇ
YÜZDE 10 DA ASLAN ÇÜNKÜ ASLANIN BAZI ÖZELLİKLERİDE BENDE MEVCUT...BÖYLE....

ڪےєνмєк ßαzєη ναzgєçмєуi ßiŁмєктiя..
Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş UNUTANI..
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя.
06-24-2008 05:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #34
RE: Cvp: HARİTAMI YORUMA AÇMAK İSTİYORUM.YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.
aslannn Yazılan:
JoMaJa Yazılan:Aslında benim yükselen le ilgili şüpheye düşmemin sebebi(ki genellikle bir çok haritaya tam doğum saati biliniyor mu diye biraz şüpheyle yaklaşırım) yaz saati uygulaması değil , doğum saatidir.15 dakika sonra doğmuş olsaydı aslann ASLAN yükselene sahip olacaktı.(bu arada nick çok manidar insanın hakikaten yükselen aslan diyesi geliyorgülücük)

Bu arada aslann ın doğduğu tarihlerde 1 saatlik yaz saati uygulaması vardı.Aslında yanlış yorumlamıyorsam senin eklediğin tabloda aynı şeyi gösteriyor.Yani bu durumda hala yükselen yengeç.

Tabi yine fiziksel görünümü ,yaşam deneyimleri ve karakterinden yola çıkarak en iyi sonuca aslann varacaktır.

DEMİŞSİN Kİ:Not:Bu arada yükselenin yengecin 27 derecesinde 15 dakikalık bir oynama yükselen burcunu değiştirir.Buda bütün yorumu değiştirir.
ASLINDA DOĞUM SAATİM 15 DAKİKALIK OYNAMAYLA DEĞİŞİYORSA ŞAHSEN DOĞUM SAATİNE KİMSE NET SÖYLEYEMEZ HERHALDE ANNEMİN HATIRLADIĞI 22:00 BELKİDE 15 DAKİKALIK BİR ZAMAN DİLİMİ VARDIR BİLEMİYORUM.SONUÇTA ZAVALLI KADIN O ANDA ONU DŞÜNEMEZ HERHALDEgülücük)
FİZİKSEL GÖRÜNÜMÜMDEN VE YAŞAM DENEYİMLERİMDEN KARAR VERDİĞİM YÜZDE 90 YENGEÇ
YÜZDE 10 DA ASLAN ÇÜNKÜ ASLANIN BAZI ÖZELLİKLERİDE BENDE MEVCUT...BÖYLE....

şöyle bir açıklama yapayım ; senin yükselenin yengeçin son derecelerinde olduğu için yükselenin 15 dakikalık bir farkla değişebilir diyebiliriz aslann.
yoksa herkes için geçerli değil bu. yükseleni son derecelerde ya da baş derecelerde olanlar için geçerli ok

06-24-2008 06:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nev_bahar Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 90
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #35
Cvp: HARİTAMI YORUMA AÇMAK İSTİYORUM.YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.
neptunzz Yazılan:ASc aslan-Güneş akrep 16 kasım 1980 saat:22:00 PM istanbul

1.evde aslan burcu ile başlayan harıtanda K.Ay dügümü konumlanmıs bulunuyor bu senin kişisel karakterini daha fazla önplana çıkarmanı ve inisiyatifi ele alıp lider gibi önplana cıkmanı teşvik eder.Öncülük etmeni talep eder sen bu konuda biraz içe dönük ve sessiz kalmış olabilirsin.
1.evde K.ay düğümü çekici ve dikkat çeken kimseyi ifade eder etrafta ilgi ve hayranlık uyandıran bir imajın vardır;fakat sen secmeyip, seçılmeyi bekleyen bir davranıs sergılemeyı secıyor olabılırsın bunu bırakıp ipleri kendi eline aldıgın zaman düğüm problemi çözülüyor kısaca senin bu K.ay düğüm şifresi;Kendin ol,istedıgını al,etkile ve sürükle der.

7.evinde G.ay düğümün kova burcunda yer alıyor bu konum senın yalnız kalmadıgını genelde etrafında sürekli ortak ilişkiler kurdugun kimseler oldugunu göstermekte yanılmıyorsam evlisin bu erken evlilik durumunu da ifade edıyor bazı zamanlarda.Evli olmasaydın mutlak ve mutlak bir ilişki yasıyor olurdun;çünkü G.ay düğümü senın gecmısten bugune ortaklık ve ilişkiler konusunda gereken yardımı alabılecegını fazla yorulmayacagını ifade ediyor bu evde.

3.evde terazi görülmekte ve stelyum vazıyette bu senın cok fazla sehırlerarası seyahat yaptıgını,genel kültür ve meraklı bir yapı sahıbı oldugunu ıfade eder.İletişim hayatın güçlü ve akıcıdır.Cevrende saygı gören bilgili bir kimse olursun.Filozofik düsünceler tavan yapmıstır.Jupiter 3.evde düşer cok fazla bılgı toplamak amacındadır sürekli arastırma içindedır dıkkat ettim 8.ev de ki ay ile 3.ev deki saturn ile jupıter 150 derecelık açı içerisındeler bu yuzden enteresan,bılınmeyen,astrolojık ve fal gıbı konulara ilgin yuksek olur.İnanc alemını de bir yerde bu açı etkiler ve düsüncelere daldırır.Güçlü bir İNANÇ vardır sende.
Sende yogun bir aşk sevgi anlayısı hakim ama bu aşk Yunus Emre'nin allah aşkına mı benzer yoksa fızıksel dünyevi aşkmıdır onu sen söyle artık bizde bılelım bu sekılde -ok

3.evin ve jupıter özellıklerın kilit nokta olmus harıtanda buna ayrı bir parantez açıyorum.
Bir düsünce,filozofi,sosyal olaylar insanısın,psikolojık dusuncelerın ve yargıların kuvvetli karsında ki insanı cabucak çözebılırsın psikolojık manada, yalnız kalma eğilimin bulunabılır sen sıkça yalnız kalıp kendi başına ugraslarınla ilgilenmek amacındasındır;fakat dedim ya K.ay düğümün inatla seni dışarı cık, ugras, iletişim kur ,ögret ,kendini göster der içeri gidemezsın kendı basına kalamazsın bu da bazen seni gerer olay bunu dengelemekte yatıyor düsüncelerini ve kendi kişiliğini ortaya koydukca paylastıkca sorunların çözüldügünü göreceksındır.

4.evde merkür,güneş ve uranüs akrep burcunda konumlanmıslar ev,aile,yuva,duygusal konular,vicdan ve merhamet gibi davranıslar senın ıcın son derece önemli olacaktır hayatın boyunca bunlarla ılgılı seyler olusur.
Burda bulunan gezegenler su burcunda oldugu için yengec özellıklerı daha etkin halde olabılır bılınen akrepsi özellıkler pasifleşmiştir yada azalmıstır.Yengec gibi koruyucu,sahıplenıcı ve sevdıklerı ıcın feda edici özellıklerın yogunlasmıstır cocuklarını sever ve yönlendırırsın bunlara cok önem verırsın kendı annen ve baban senın ıcın cok önemlıdır onların akıl fikir danıstıgı ve el üstünde tuttugu bir kimse olabılırsın.Akrabalık ve kardeş ilişkilerin yogundur.Ailenden bır muddet ayrı kalmıs olasılıgın vardır.Genelde merkür 4.evde aile ve akraba ile iletişimin yogun oldugunu ifade ediyor ev mal mulk gıbı konularda önem tasıyordur.Ev arsa tapu gibi konular bunlara sahip cıkma olayları ve sorunları olabılır(gecmıs/gelecekte)

5.ev Yay burcu hakimiyetınde neptün ile mars kavusum vazıyetteler burda sanatsal,romantık,edebi bir yanınız vardır.Dedıgım gibi aşk ve sevgi temaları güçlü bir insansınız bu dünyevimidir yoksa inançlardan kaynaklı allah sevgısımıdır bunu çözemedım tek anladıgım yogun AŞK ve Hisli insan oldugunuzdur.
Şans oyunlarına merakınız yogundur.Resim,müzik,tıyatro gıbı konular ilginizi ceker.Aşk,duygusal konular ve dedıkodulara kulak kabartabılırsınız bunlarla ılgılı spekulasyonlar sıkça olusabılır cevrenızde.Sizin atak ve hırslı bir yanınız vardır bence çünkü MARS oldukca fazla etkili görunuyor harıtanızda bunu 5.ev konularıyla ifade edıyor olabılırsınız yay burcunda olması ya inanç alemıne sürükler yada düsüncelerinizi genişletıp habıre ufkunuzu açmanıza ve bılgılenmeye sevk eder.

8.evde Balık burcunda konumlu Ay planeti bulunmakta 4.evde ki merküre üçgen açı yapıyor.Ortak kazancların aile ve yuva kökenli oldugunu mirasın bu yoldan gelebılecegını ifade etmekte bu konuda evlilik ve ortaklıkların kazanclarının cok etkılı oldugunu gösterıyor.Baskalarının parasını,kaynaklarını idare etmekte ve kullanmakta cok basarılı olabılırsınız.Genelde özgürlüğünüze düşkün bir insansınız ama duygusal olaylar devreye gırdıgınde mantık sizin için s.o.s verir.Kısaca mantıklı düşünce ve duygusal düşünce arasında bır takım gelgitler olabılır bırı bırınden daha baskın olabılır burda fikir uyusmazlıgı ve tartısmalar olabılır.Balık burcunda 8.evde ki AY gelırlerın ve gıderlerın dagınıklıgı ve belırsızlıgını ifade edebılır aynı zamanda,borclar yük olusturabılır.Genel düşüncem başkaları kaynaklı gelırlerınız fazladır,para sıkıntısı ise minimum düzeyde olmalı diye düsünüyorum çünkü açılar iyi sayılır;ama balık burcudur ne olur gelecekte tahmın etmek zordur bunu, onuda belırtmekte fayda var.

3.evde bulunan terazi burcunda yıgılma olmus+venüs burda bulunuyor sizin TERAZİ gizli asc burcu etkisine sahip oldugunuzu söylemekte fayda var ikizler gibi iletişim odaklı,meraklı ve ögrendıgını paylasan bir kimse olusur bu konumdan dolayı,ortaklıklar ve ilişkiler cok önem verdıgınız noktalardır hayatta.
4.ev de akrep burcunda 3 gezegen var buda yengec etkisini tetıklıyor zaten akrep burcusunuz fakat bu akrep saldıgan degıl sakin ve hisseden sezgisel davranan kandı halınde akrep oldugunuzu ifade edıyor buda YENGEC özelliği etkısı verır oda gizli bir asc burc etkisi sayılır.


Boş evleri başka bir zaman anlatayım uzun sürecektir bu olaylar.Şimdilik bu kadar uzun zamandır yorum yapmıyordum açıkcası yapmayıda düşünmuyordum çünkü kişinin karakter analizini yapıp sen şöylesin ,sen böylesin demek abest gibime gelıyor; niye bu bılgılerı şahsa söyliyeyım ben kendım ögrenır kullanırım da zaten kişi kendını iyi bılıyordur diye düsündügüm için artık sadece progress ve transit üzerine yogunlasacagım kişisel analiz o yüzden yapmak istemıyorum.Ne derler eskilerin bir lafı vardır "Adım hıdır,elimden gelen budur" dıye benden de bu kadar gülücük

YORUMLARIM İÇİN ÇOK SAĞOL NEPTUNZZZ
EVET CİDDEN DE ÖYLE BİLİNMEYEN KONULARA KARŞI ÇOK MERAKIM VAR.İNSANLARDA DA ÖYLE KARŞIMDAKİ İNSANIN HERŞEYİNİ BİLMEK İSTERİM.SANKİ KAFAMDA HİÇBİR SORU İŞARETİ KALAMAMALI DİYE DŞNRM BAZEN...
enteresan,bılınmeyen,astrolojık ve fal gıbı konulara ilgin yuksek olur.

İnanc alemını de bir yerde bu açı etkiler ve düsüncelere daldırır.Güçlü bir İNANÇ vardır sende.
Sende yogun bir aşk sevgi anlayısı hakim ama bu aşk Yunus Emre'nin allah aşkına mı benzer yoksa fızıksel dünyevi aşkmıdır onu sen söyle artık bizde bılelım bu sekılde -ok
EVET BİR SEVGİ ANLAYIŞI VAR. AMA DÜNYEVİ DEĞİL....Yunus Emre'nin allah aşkına benzer.
DNYAYA KARŞI DEĞİL.YANİ DÜNYADAKİ CİSİMLERE VE EŞYALARA DEĞİL. FAKAT DÜNYADAKİ İNSALARA KARŞI SEVDİĞİM İNSANLARA KARŞI DA BİR SEVGİ YOĞUNLUĞU VAR DEDİĞİN GİBİ

YENGEC özelliği etkısı verır oda gizli bir asc burc etkisi sayılır.
YANİ YENGEÇ BURUCU BENİM GİZLİ YÜKSELEN BURCUM OLUYOR O ZAMAN


YÜKSELEN ASLAN BURCUNUN VERDİĞİ KİŞİLİK

Bir aslan gibi güçlü ve üstün olmayı severler. Tutkulu, kendine güvenen, korkusuz kişilerdir. İş yaşamında ve her alanda yüksek konuma gelirler. Çok çabuk öfkelenirlerse de kinci oldukları söylenemezler; dahası bağışlayıcı özellikleri ağır basar.
BU DOĞRU MESELA OK ABUK ÖFKELENME HUYU VAR BENDE AMA KİNCİ DEĞİLİMDİR

Çok enerjiktirler ve bu enerjileri ile hiçbir engel tanımadan saptadıkları hedefe doğru inançla yürürler. İşler yolunda iken çok hoşgörülü ve eli açık olurlar; ama işler beklenmedikleri gibi sonuçlanmazsa telaşlanır, her şeyden ellerini çekerler. Sorumluluklarını savsaklamazlar fakat kendilerini uğraştıran sorunla başa çıkabilmek için bir süre içlerine kapanırlar.

Onlar tıpkı bir aslan gibi, yaşadıkları toplumun soylu kişileridir. Komut verme eğilimleri vardır. Bu yüzden zorba bir kişi izlenimi uyandırırlar. Eli açık, yürekli ve iyidirler. Parayla ilgili konularda çelişik bir tavırları vardır. Para toplarken kılı kırk yararlar, harcarken ise bir gecede çarçur edebilirler. Parasal sıkıntıya düşerlerse çok üzülürler.
İŞTE ŞU SON İKİ CMLE DOĞRU....Para toplarken kılı kırk yararlar, harcarken ise bir gecede çarçur edebilirler. AMA PARA SIKINTISINA DÜŞTÜM MÜ FAZLA ÜZÜLME HEMEN KAFAMDA BİR PLAN YAPAR.ÇÖZM ARARIM.
Karşılarındaki kişileri etki altına lama güçleri vardır. Konuşma yaparken tanıdıkları heyecanlı ve tutkulu tavırlar çekici olmalarına neden olur. Çevrelerinde beğenilen, saygı duyulan kişilerdir.

Kendi yuvalarının tek sahibi olmak tutku halindedir onlarda. Sağlıklı ve iyi oturmuş bir aile yaşamının kendilerine neler kazandırdığını çok iyi bilirler. Bundan başta kendi ailesini dıştan gelecek tehlikelere karşı koruyan bir aslan tavrı takınmak onlar için çok önemlidir.

Çocukların yetiştirilmesi konusunda doğuştan gelen bir uzmanlıkları vardır; bu nedenle iyi eğitimci ya da pedagog olabilirler. BURASI DOĞRU ÖĞRETMEYİ SEVERİM.AMA
5. evde güneş ve uranusun OLDUĞU ZAMAN ZATEN OCUKLARLA İLETİŞİMİM İYİ OLUYORMUŞ.
Parayla, sevgiyle ve daha da öte kendi kaderleriyle korkusuzca kumar oynaya bilirler.
BURASI YANLIŞ.....
Bu kişilerin çoğu yanlış bir eş seçimi yaparlar. Artistik yetenekleri olan kişiler ilgileri çeker. Özgürlüklerine düşkündürler ve bulundukları yerde tek yetkili olmak isterler. Bu isteklerinin engelle karşılaşması durumunda tartışma çıkarırlar. İnsanlarla dostça yaşamak, bun da kesintisiz sürdürmek isterler. Aslan burcunun kadını ve erkeği üstlendiği konuyu kesinlikle sonuçlandırır. Ölümü pek düşünmez , olabildiğince çok yaşamak isterler.

Açıklanamayan bazı gizli güçlerin kendilerini yönettiğine inanırlar; Bilinçli ya da bilinçsiz olarak böyle düşünürler. Bu nedenle gerekirse diktatörce bir tavır alabilir, kendilerinde kralların sahip olduğu kutsal haklara benzer bazı kutsal hakların olduğunu kabul ederler. Gezmekten hoşlanırlar,
ASLINDA GEZMEYİ FAZLA SEVMEM EVDEKİ HAYAT BANA DAHA HUZURLU GELİR.
fakat bir turist olarak değil. Geleneksel dinler davranışların kendilerini zorlamasından hoşlanmazlar.

Gösterişe önem verirler. Bir polis amiri, ya da belediye başkanı olurlarsa boyunlarında 24 ayar bir zincir, büyük bir rozet ya fil dişi kabzalı bir tabanca isterler. Bir yönetici olarak insanların her zaman hatırlayacakları kişilerden olurlar.

Davranışlarının basma kalıptan kurtulması ve belli bir canlılık kazanması için gruplara katılırlar. Zeki, neşeli insanlar ilgilerini çeker. soyut düşünceleri çok iyi anlatabilir, böylece kendilerine bağlı bir okul oluşturabilirler.

Zaman zaman önemsenmedikleri duygusuna kapılıp somurturlar. Fazla gururlu olduklarından bunun nedenini açıklayamazlar, huzursuz olurlar, alkış ve beğeni tutkuları yüzünden bencilce davranmaktan kendilerini alamazlar,oysa gerçekte herkese yardım etmek isterler. Kolayca incinirler fakat bunu belli etmezlER.

YANİ ASLAN YKSELEN BENİ TAM OLARAK ANLATMIYOR.YENGEÇ DAHA İYİ ANALTIYOR BENİ....

Yükselen Yengeç Burcu


Yengeç burcu yükselen kişi ailesine, yakınlarına ve dostlarına düşkün olur. Kuşkucudur ve çevresindekilere kolay kolay güvenmez. Ufak tefek sorunları problem haline getirmekte üstüne yoktur.
BU PARAGRAF CÜMLESİ CÜMLESİ BANA UYUYOR.

Yengeç burcu yükselen kişi evine ve evle ilgili faaliyetlere düşkündür ve çok keyif alır. İnsanlara karşı iyi ve yapıcı bir tavrı vardır. Aldatılmayı asla kabullenemez. Kendisine kötülük yapan bir kimseyi kolay kolay affedemez.

BURASI UYUYOR.

Yengeç burcu yükselen kişi para konusunda dikkatlidir. Tasarrufu sever. Cömerttir, fakat savurgan değildir.
BAZEN SAVURGAN OLABİLİYORUM.AMA SAVURGAN OLDUĞUM ANLADIĞIM AN HEMEN KENDİMİ DURDURABİLİYORUM.ÖYLE BİR İRADEMDE VAR.

Yengeç burcu yükselen kişi çok derin duygulara sahiptir ve duygularını ifade etmekte güçlük çeker. Çoğu zaman yanlış anlaşıldığını düşündüğü durumlarla karşı karşıya kalır.
EVET BURASIDA BİRE BİR DOĞRU

BİRŞEY SORUCAM BELKİ DE DOĞUMSAATİM 22.00 DAN BİR 10 DAKİKA VEYA 5 DAKİAK ÖNCEDİR.ÖYLE OLURSA NE OLUR.FARKEDERMİ BENCE BENİM DOĞUM SAATİM NET DEĞİL .

ڪےєνмєк ßαzєη ναzgєçмєуi ßiŁмєктiя..
Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş UNUTANI..
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя.
06-24-2008 06:11 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nev_bahar Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 90
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #36
Cvp: HARİTAMI YORUMA AÇMAK İSTİYORUM.YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.
ay_se Yazılan:sevgili aslan valla şu haritan bir aydınlansa bir kaç yorum yapacağım ama:)hadi karar verin artık

SELAMLAR AY_SE
BENİM KAFAMDA ÇOK KARIŞIK AMA NE YAPALIM.İKİ BURÇTA OLANLARI YILDIRIM IN DEDİĞİ GİBİ İKİSİNİN YORUMUNU ALIP ARTIK HARMANLAMAM LAZIM... ŞİMDİ
ASC:ASLAN ,YENGEÇ BENCE YENGEÇ
1.EV:ASLAN,YENGEÇ KUZEY AY DÜĞÜMDE 1.EVDE
2.EV:ASLAN
3.EV:BAŞAK ,TERAZİ VE STELYUM VAZİYETTE BENCE BAŞAK
4.EV:TERAZİ
5.EV:AKREP,YAY
6.EV:YAY,OĞLAK
7.EV:OĞLAK,KOVA GÜNEY AY DÜĞÜMÜ VAR KOVADA
8.EV:KOVA
9.EV:BALIK
10.EV:KOÇ
11.EV:BOĞA
12.EV:İKİZLER 12.EVİMDE İKİZLER VE YENGEÇ BURCU VAR. GEZEGEN YOK.
BUNLAR BU ŞEKİLDE
BEN YÜKSELENİM DAHA OK YENGEÇ KABUL EDİYORUM.DİĞERLERİDE YUKARIDAKİ ŞEKİLDE

Güneş Akrep 5.evde
Ay Balık 8. evde
Merkürüm Akrepde 4. evde
Venüsüm Terazide 4.evde
Marsım Yay da 6.evde
Jüpiterim Terazide 3. evde
Satürnüm Terazide 3. evde
Uranüsüm Akrepde 5.evde
Neptün Yay 5. evde
Plutom Terazide 4.evde
Ay düğümü Aslan 1. evde

GEZEGENLERİMDE BU ŞEKİLDE

ASTEROİDLER:
Vertex : Yay 5. evde 13 DERECE
part of fortuna
ŞANS NOKTASI ( PART OF FORTUNA): koç 10.evde 12 DERECE
EQ :yengec 12.EVDE
MOON NODE(T)AY DÜĞÜMLERİ ( MOON'S NODES : aslan
true no :aslan 14 DERECE
chiron :boğa 10 EVDE 15 DERECE
LİLİTH : terazi 25 DERECE
Ceres : yengeç 12.EVDE 27 DERECE
pallas : koç 10.EVDE 18 DERECE
juno : terazi 4.EVDE 17 DERECE
vestA: başak 2.EVDE 1 DERECE
pholus : balık 27 DERECE
AC :yengeç 27 DERECE
MC : koç 10 DERECE 10.EVDE
EAST POİNT:YENGEÇ 12.EVDE 9 DERECE
MEAN NODE:ASLAN 1.EVDE 14 DERECE


Güneş-Uranüs kavuşumu 4.evin sonunda yani 5.evin başlangıç çizgisine yakın
venüs ve plüto terazi burcunda 3.evde kavuşum yapıyor .
mars yay burcunda 5.evin sonunda neptünle kavuşum yapıyor .
jüpiter - satürn kavuşumu terazi burcunda 3.evde
Ay & merkür arasında 120 derece üçgen açı var
MARS İLE TEPE NOKTASI ARASINDA DA ÜÇGEN AÇI VAR.
NEPTÜN İLE TEPE NOKTASI ARASINDA(MC) DA ÜÇGEN AÇI VAR.
MERKRLE YÜKSELEN BURÇ ARASINDADA KARE VAR.
MERKÜRLE TEPE NOKTASI ARASINDA DA ZIT AÇI VAR.

Ay düğümleri aslan - kova burçlarında
GÜNEY AY DÜĞÜM 7.EVDE KOVA BURCU
KUZEY AYDĞÜMÜ 1.EVDE ASLAN BURCU

BOŞ GEZEGENLERİMDE
2.EVDE
7.EVDE
9.EVDE
10.EVDE
11.EVDE
12.EVDE GEZEGEN YOK.

1.EVDE ASC YKSELEN BURÇ VAR KUZEY AY DÜĞÜMÜ VAR.
3.EVDE JÜPİTER SATÜRN VAR.
4.EVDE MERKÜR,VENS ,PLUTO VAR
6.EVDE MARS
8.EVDE AY
5.EVDE GÜNEŞ VE NEPTÜN VAR.

8.EVDEKİ AY İLE 3.EVDEKİ SATÜRN İLE JÜPİTER 150 DERECELİK AÇI İÇERİSİNDELER.
8.EVDE BALIK BURCUNDA KONUMLU AY PLANETİ BULUNMAKTA 4.EVDEKİ MERKÜRE ÜÇGEN AÇI YAPIYOR.
4. EVDE GELEN MERKR LE 8 EVDEKİ BALIK AY ARASINDA ÜÇGEN AÇI VAR.


SONUÇLARDAN BUNLAR ÇIKIYOR...

ڪےєνмєк ßαzєη ναzgєçмєуi ßiŁмєктiя..
Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş UNUTANI..
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя.
06-24-2008 06:45 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
neptunzz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 103
Üyelik Tarihi: Dec 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #37
RE: Cvp: HARİTAMI YORUMA AÇMAK İSTİYORUM.YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.
aslannn Yazılan:
neptunzz Yazılan:ASc aslan-Güneş akrep 16 kasım 1980 saat:22:00 PM istanbul

1.evde aslan burcu ile başlayan harıtanda K.Ay dügümü konumlanmıs bulunuyor bu senin kişisel karakterini daha fazla önplana çıkarmanı ve inisiyatifi ele alıp lider gibi önplana cıkmanı teşvik eder.Öncülük etmeni talep eder sen bu konuda biraz içe dönük ve sessiz kalmış olabilirsin.
1.evde K.ay düğümü çekici ve dikkat çeken kimseyi ifade eder etrafta ilgi ve hayranlık uyandıran bir imajın vardır;fakat sen secmeyip, seçılmeyi bekleyen bir davranıs sergılemeyı secıyor olabılırsın bunu bırakıp ipleri kendi eline aldıgın zaman düğüm problemi çözülüyor kısaca senin bu K.ay düğüm şifresi;Kendin ol,istedıgını al,etkile ve sürükle der.

7.evinde G.ay düğümün kova burcunda yer alıyor bu konum senın yalnız kalmadıgını genelde etrafında sürekli ortak ilişkiler kurdugun kimseler oldugunu göstermekte yanılmıyorsam evlisin bu erken evlilik durumunu da ifade edıyor bazı zamanlarda.Evli olmasaydın mutlak ve mutlak bir ilişki yasıyor olurdun;çünkü G.ay düğümü senın gecmısten bugune ortaklık ve ilişkiler konusunda gereken yardımı alabılecegını fazla yorulmayacagını ifade ediyor bu evde.

3.evde terazi görülmekte ve stelyum vazıyette bu senın cok fazla sehırlerarası seyahat yaptıgını,genel kültür ve meraklı bir yapı sahıbı oldugunu ıfade eder.İletişim hayatın güçlü ve akıcıdır.Cevrende saygı gören bilgili bir kimse olursun.Filozofik düsünceler tavan yapmıstır.Jupiter 3.evde düşer cok fazla bılgı toplamak amacındadır sürekli arastırma içindedır dıkkat ettim 8.ev de ki ay ile 3.ev deki saturn ile jupıter 150 derecelık açı içerisındeler bu yuzden enteresan,bılınmeyen,astrolojık ve fal gıbı konulara ilgin yuksek olur.İnanc alemını de bir yerde bu açı etkiler ve düsüncelere daldırır.Güçlü bir İNANÇ vardır sende.
Sende yogun bir aşk sevgi anlayısı hakim ama bu aşk Yunus Emre'nin allah aşkına mı benzer yoksa fızıksel dünyevi aşkmıdır onu sen söyle artık bizde bılelım bu sekılde -ok

3.evin ve jupıter özellıklerın kilit nokta olmus harıtanda buna ayrı bir parantez açıyorum.
Bir düsünce,filozofi,sosyal olaylar insanısın,psikolojık dusuncelerın ve yargıların kuvvetli karsında ki insanı cabucak çözebılırsın psikolojık manada, yalnız kalma eğilimin bulunabılır sen sıkça yalnız kalıp kendi başına ugraslarınla ilgilenmek amacındasındır;fakat dedim ya K.ay düğümün inatla seni dışarı cık, ugras, iletişim kur ,ögret ,kendini göster der içeri gidemezsın kendı basına kalamazsın bu da bazen seni gerer olay bunu dengelemekte yatıyor düsüncelerini ve kendi kişiliğini ortaya koydukca paylastıkca sorunların çözüldügünü göreceksındır.

4.evde merkür,güneş ve uranüs akrep burcunda konumlanmıslar ev,aile,yuva,duygusal konular,vicdan ve merhamet gibi davranıslar senın ıcın son derece önemli olacaktır hayatın boyunca bunlarla ılgılı seyler olusur.
Burda bulunan gezegenler su burcunda oldugu için yengec özellıklerı daha etkin halde olabılır bılınen akrepsi özellıkler pasifleşmiştir yada azalmıstır.Yengec gibi koruyucu,sahıplenıcı ve sevdıklerı ıcın feda edici özellıklerın yogunlasmıstır cocuklarını sever ve yönlendırırsın bunlara cok önem verırsın kendı annen ve baban senın ıcın cok önemlıdır onların akıl fikir danıstıgı ve el üstünde tuttugu bir kimse olabılırsın.Akrabalık ve kardeş ilişkilerin yogundur.Ailenden bır muddet ayrı kalmıs olasılıgın vardır.Genelde merkür 4.evde aile ve akraba ile iletişimin yogun oldugunu ifade ediyor ev mal mulk gıbı konularda önem tasıyordur.Ev arsa tapu gibi konular bunlara sahip cıkma olayları ve sorunları olabılır(gecmıs/gelecekte)

5.ev Yay burcu hakimiyetınde neptün ile mars kavusum vazıyetteler burda sanatsal,romantık,edebi bir yanınız vardır.Dedıgım gibi aşk ve sevgi temaları güçlü bir insansınız bu dünyevimidir yoksa inançlardan kaynaklı allah sevgısımıdır bunu çözemedım tek anladıgım yogun AŞK ve Hisli insan oldugunuzdur.
Şans oyunlarına merakınız yogundur.Resim,müzik,tıyatro gıbı konular ilginizi ceker.Aşk,duygusal konular ve dedıkodulara kulak kabartabılırsınız bunlarla ılgılı spekulasyonlar sıkça olusabılır cevrenızde.Sizin atak ve hırslı bir yanınız vardır bence çünkü MARS oldukca fazla etkili görunuyor harıtanızda bunu 5.ev konularıyla ifade edıyor olabılırsınız yay burcunda olması ya inanç alemıne sürükler yada düsüncelerinizi genişletıp habıre ufkunuzu açmanıza ve bılgılenmeye sevk eder.

8.evde Balık burcunda konumlu Ay planeti bulunmakta 4.evde ki merküre üçgen açı yapıyor.Ortak kazancların aile ve yuva kökenli oldugunu mirasın bu yoldan gelebılecegını ifade etmekte bu konuda evlilik ve ortaklıkların kazanclarının cok etkılı oldugunu gösterıyor.Baskalarının parasını,kaynaklarını idare etmekte ve kullanmakta cok basarılı olabılırsınız.Genelde özgürlüğünüze düşkün bir insansınız ama duygusal olaylar devreye gırdıgınde mantık sizin için s.o.s verir.Kısaca mantıklı düşünce ve duygusal düşünce arasında bır takım gelgitler olabılır bırı bırınden daha baskın olabılır burda fikir uyusmazlıgı ve tartısmalar olabılır.Balık burcunda 8.evde ki AY gelırlerın ve gıderlerın dagınıklıgı ve belırsızlıgını ifade edebılır aynı zamanda,borclar yük olusturabılır.Genel düşüncem başkaları kaynaklı gelırlerınız fazladır,para sıkıntısı ise minimum düzeyde olmalı diye düsünüyorum çünkü açılar iyi sayılır;ama balık burcudur ne olur gelecekte tahmın etmek zordur bunu, onuda belırtmekte fayda var.

3.evde bulunan terazi burcunda yıgılma olmus+venüs burda bulunuyor sizin TERAZİ gizli asc burcu etkisine sahip oldugunuzu söylemekte fayda var ikizler gibi iletişim odaklı,meraklı ve ögrendıgını paylasan bir kimse olusur bu konumdan dolayı,ortaklıklar ve ilişkiler cok önem verdıgınız noktalardır hayatta.
4.ev de akrep burcunda 3 gezegen var buda yengec etkisini tetıklıyor zaten akrep burcusunuz fakat bu akrep saldıgan degıl sakin ve hisseden sezgisel davranan kandı halınde akrep oldugunuzu ifade edıyor buda YENGEC özelliği etkısı verır oda gizli bir asc burc etkisi sayılır.


Boş evleri başka bir zaman anlatayım uzun sürecektir bu olaylar.Şimdilik bu kadar uzun zamandır yorum yapmıyordum açıkcası yapmayıda düşünmuyordum çünkü kişinin karakter analizini yapıp sen şöylesin ,sen böylesin demek abest gibime gelıyor; niye bu bılgılerı şahsa söyliyeyım ben kendım ögrenır kullanırım da zaten kişi kendını iyi bılıyordur diye düsündügüm için artık sadece progress ve transit üzerine yogunlasacagım kişisel analiz o yüzden yapmak istemıyorum.Ne derler eskilerin bir lafı vardır "Adım hıdır,elimden gelen budur" dıye benden de bu kadar gülücük

YORUMLARIM İÇİN ÇOK SAĞOL NEPTUNZZZ
EVET CİDDEN DE ÖYLE BİLİNMEYEN KONULARA KARŞI ÇOK MERAKIM VAR.İNSANLARDA DA ÖYLE KARŞIMDAKİ İNSANIN HERŞEYİNİ BİLMEK İSTERİM.SANKİ KAFAMDA HİÇBİR SORU İŞARETİ KALAMAMALI DİYE DŞNRM BAZEN...
enteresan,bılınmeyen,astrolojık ve fal gıbı konulara ilgin yuksek olur.

İnanc alemını de bir yerde bu açı etkiler ve düsüncelere daldırır.Güçlü bir İNANÇ vardır sende.
Sende yogun bir aşk sevgi anlayısı hakim ama bu aşk Yunus Emre'nin allah aşkına mı benzer yoksa fızıksel dünyevi aşkmıdır onu sen söyle artık bizde bılelım bu sekılde -ok
EVET BİR SEVGİ ANLAYIŞI VAR. AMA DÜNYEVİ DEĞİL....Yunus Emre'nin allah aşkına benzer.
DNYAYA KARŞI DEĞİL.YANİ DÜNYADAKİ CİSİMLERE VE EŞYALARA DEĞİL. FAKAT DÜNYADAKİ İNSALARA KARŞI SEVDİĞİM İNSANLARA KARŞI DA BİR SEVGİ YOĞUNLUĞU VAR DEDİĞİN GİBİ

YENGEC özelliği etkısı verır oda gizli bir asc burc etkisi sayılır.
YANİ YENGEÇ BURUCU BENİM GİZLİ YÜKSELEN BURCUM OLUYOR O ZAMAN

BİRŞEY SORUCAM BELKİ DE DOĞUMSAATİM 22.00 DAN BİR 10 DAKİKA VEYA 5 DAKİAK ÖNCEDİR.ÖYLE OLURSA NE OLUR.FARKEDERMİ BENCE BENİM DOĞUM SAATİM NET DEĞİL .


Selamlar öyle çok soru var ki hangisine ne diyecegımı şaşırmış durumdayım aklım iyice karıştı ben fikrimi belirttim dogum saatinizi +3 olarak gırmişsiniz o yüzden ASC yengec baslıyor,ben ise;+2 kış saati olarak girdim (kaynak=astromart) ASC aslan olarak baslıyor harıtanız ve ona göre her eve sırayla gelen burclar yerlesıyor dedim yorum yaptım.Siz genel geçer astrolıjık yorumlara niye cok bakıyorsunuz onu anlamadım sizi ancak kendınız bilirsiniz ASC yengec şudur,ASC aslan budur dıye yapılan yorumlara bence fazla kapılmayın benim çıkardıgım haritanın dogru olduguna inanıyorum sayet dogum saati 22:00 pm ise ASC aslandır ve kesindir,aklınızı yengeç ile karıstırmayınız.Madde madde açıklama yapacagım bilgim dahilinde;

1-3.eviniz terazi de yıgılma var bu yüzden cok meraklı,arastırmacı ve bilgi edinmeye cok önem verıyorsunuz ve ben emınım ki cok seyahat etmişsinizdir buna bir açıklama yapınız kendınız görunuz.Bu yıgılma size terazi burcu etkisi veriyor,ayrıca ikizler gibi düsünüp hareket ettıgınız için buda gizli bir yöneten gezegen etkisi verir.

2-4.eviniz de 3 gezegen akrep burcunda merkur,güneş ve uranüs buda gizli bir burc etkısı ki cok önemli köşe evde birikim olmuş YENGEÇ etkisi yaratır o yüzden muallakta kalıyorsunuz bence olay burda kilitli başka sorun yok burayı anlarsanız kendinizin neden ev hayatını cok sevdıgınızı,duygusal ve korumacı tavırlarınızın kaynagını,aile yuva hayatının daha fazla ilginizi cektıgını kısaca yengeç tavırlarınızı burdan çözersınız 4.evi okuyun tavsıyem.

3-saat 22.00 de dogmussanız her sekılde yükselen aslan cıkar,10 dakıka yada 5 dakıka önce sonra da olsa yıne yukselen aslan cıkar +2 zaman dilimi verılınce, kasım ayında kış saati uygulandı +3 yaz saati ne alaka?

4-Kılı kırk yaran bir düsünce tarzınız var saygı duymak ve tebrık etmek gerekır bunun sebebi de 3.ev yıgılması baska bırsey degıl son derece bilgiye aç olusunuz ise JUPİTER'in 3.ev konumu.

5-Cevap verin dogru yanlıs ortaya cıkar;
a)Yabancı insanlarla yani farklı milletten kültürden kimselerle konusup iletişim kurdunuz mu hayatınızda hıç?
b)Felsefe ve Psikolojiye merakınız cokmudur?
c)Her ne konuda ugrasıyor olursanız olun dıger bilgi ve konularıda ögrenmeye çokça meraklı ve hevesli bir yapınız varmıdır?
d)Seyahatler şehirlerarası boyutta cokmu yaşadınız?
e)Yakın cevrenızden aşk ve sevgi gibi konuları deneyimledınız mi?(komsu,akraba,yakın arkadaslar)
f)Ailenızden ayrı kaldınız mı?
g)Siyaset ve sosyal olaylar ilginizi cekıyormu? Ya da ugrasıyormusunuz fıkır belırtıp fiilen katılırmısınız gruplara?

Aklıma gelen sorular bunlar bu sorulara evet/hayır dıyıp yorumlarsanız ve söylersenız bıle cevap ortaya cıkar.İlk defa Yükselen yengeç olmak için can atan birini görüyorum açıkcası gülücük bu sizin elınızde degıldır illa şu burc olmalıyım dıyemeyız illa o burcun özellikleri bize uyacak diye bırsey söz konusu değil astroloji sadece bir burca ve gezegene baglı kalan ilim değildir komplıkedır farklı kombınasyonlardan bir insan yada bir olay ortaya çıkar koşullanmamak gerekir bana da sen balık degılsın dıyen cok oldu vakti zamanında ama hiçbiri astrolojıyı tam manasıyla bılmıyorlardı.

Ben fikrimi açıkladım,bilgilerimi kullandım şayet yanlış ise diycek bir sözüm yoktur amacım dogru sekılde astrolojıyı ögrenmenız ve astrolojı harıtanızı bilmenızdır başka bir amaç gütmüyorum.
Esen kalınız.
06-24-2008 10:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nev_bahar Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 90
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #38
Cvp: HARİTAMI YORUMA AÇMAK İSTİYORUM.YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.
neptunzz Yazılan:
aslannn Yazılan:
neptunzz Yazılan:ASc aslan-Güneş akrep 16 kasım 1980 saat:22:00 PM istanbul

1.evde aslan burcu ile başlayan harıtanda K.Ay dügümü konumlanmıs bulunuyor bu senin kişisel karakterini daha fazla önplana çıkarmanı ve inisiyatifi ele alıp lider gibi önplana cıkmanı teşvik eder.Öncülük etmeni talep eder sen bu konuda biraz içe dönük ve sessiz kalmış olabilirsin.
1.evde K.ay düğümü çekici ve dikkat çeken kimseyi ifade eder etrafta ilgi ve hayranlık uyandıran bir imajın vardır;fakat sen secmeyip, seçılmeyi bekleyen bir davranıs sergılemeyı secıyor olabılırsın bunu bırakıp ipleri kendi eline aldıgın zaman düğüm problemi çözülüyor kısaca senin bu K.ay düğüm şifresi;Kendin ol,istedıgını al,etkile ve sürükle der.

7.evinde G.ay düğümün kova burcunda yer alıyor bu konum senın yalnız kalmadıgını genelde etrafında sürekli ortak ilişkiler kurdugun kimseler oldugunu göstermekte yanılmıyorsam evlisin bu erken evlilik durumunu da ifade edıyor bazı zamanlarda.Evli olmasaydın mutlak ve mutlak bir ilişki yasıyor olurdun;çünkü G.ay düğümü senın gecmısten bugune ortaklık ve ilişkiler konusunda gereken yardımı alabılecegını fazla yorulmayacagını ifade ediyor bu evde.

3.evde terazi görülmekte ve stelyum vazıyette bu senın cok fazla sehırlerarası seyahat yaptıgını,genel kültür ve meraklı bir yapı sahıbı oldugunu ıfade eder.İletişim hayatın güçlü ve akıcıdır.Cevrende saygı gören bilgili bir kimse olursun.Filozofik düsünceler tavan yapmıstır.Jupiter 3.evde düşer cok fazla bılgı toplamak amacındadır sürekli arastırma içindedır dıkkat ettim 8.ev de ki ay ile 3.ev deki saturn ile jupıter 150 derecelık açı içerisındeler bu yuzden enteresan,bılınmeyen,astrolojık ve fal gıbı konulara ilgin yuksek olur.İnanc alemını de bir yerde bu açı etkiler ve düsüncelere daldırır.Güçlü bir İNANÇ vardır sende.
Sende yogun bir aşk sevgi anlayısı hakim ama bu aşk Yunus Emre'nin allah aşkına mı benzer yoksa fızıksel dünyevi aşkmıdır onu sen söyle artık bizde bılelım bu sekılde -ok

3.evin ve jupıter özellıklerın kilit nokta olmus harıtanda buna ayrı bir parantez açıyorum.
Bir düsünce,filozofi,sosyal olaylar insanısın,psikolojık dusuncelerın ve yargıların kuvvetli karsında ki insanı cabucak çözebılırsın psikolojık manada, yalnız kalma eğilimin bulunabılır sen sıkça yalnız kalıp kendi başına ugraslarınla ilgilenmek amacındasındır;fakat dedim ya K.ay düğümün inatla seni dışarı cık, ugras, iletişim kur ,ögret ,kendini göster der içeri gidemezsın kendı basına kalamazsın bu da bazen seni gerer olay bunu dengelemekte yatıyor düsüncelerini ve kendi kişiliğini ortaya koydukca paylastıkca sorunların çözüldügünü göreceksındır.

4.evde merkür,güneş ve uranüs akrep burcunda konumlanmıslar ev,aile,yuva,duygusal konular,vicdan ve merhamet gibi davranıslar senın ıcın son derece önemli olacaktır hayatın boyunca bunlarla ılgılı seyler olusur.
Burda bulunan gezegenler su burcunda oldugu için yengec özellıklerı daha etkin halde olabılır bılınen akrepsi özellıkler pasifleşmiştir yada azalmıstır.Yengec gibi koruyucu,sahıplenıcı ve sevdıklerı ıcın feda edici özellıklerın yogunlasmıstır cocuklarını sever ve yönlendırırsın bunlara cok önem verırsın kendı annen ve baban senın ıcın cok önemlıdır onların akıl fikir danıstıgı ve el üstünde tuttugu bir kimse olabılırsın.Akrabalık ve kardeş ilişkilerin yogundur.Ailenden bır muddet ayrı kalmıs olasılıgın vardır.Genelde merkür 4.evde aile ve akraba ile iletişimin yogun oldugunu ifade ediyor ev mal mulk gıbı konularda önem tasıyordur.Ev arsa tapu gibi konular bunlara sahip cıkma olayları ve sorunları olabılır(gecmıs/gelecekte)

5.ev Yay burcu hakimiyetınde neptün ile mars kavusum vazıyetteler burda sanatsal,romantık,edebi bir yanınız vardır.Dedıgım gibi aşk ve sevgi temaları güçlü bir insansınız bu dünyevimidir yoksa inançlardan kaynaklı allah sevgısımıdır bunu çözemedım tek anladıgım yogun AŞK ve Hisli insan oldugunuzdur.
Şans oyunlarına merakınız yogundur.Resim,müzik,tıyatro gıbı konular ilginizi ceker.Aşk,duygusal konular ve dedıkodulara kulak kabartabılırsınız bunlarla ılgılı spekulasyonlar sıkça olusabılır cevrenızde.Sizin atak ve hırslı bir yanınız vardır bence çünkü MARS oldukca fazla etkili görunuyor harıtanızda bunu 5.ev konularıyla ifade edıyor olabılırsınız yay burcunda olması ya inanç alemıne sürükler yada düsüncelerinizi genişletıp habıre ufkunuzu açmanıza ve bılgılenmeye sevk eder.

8.evde Balık burcunda konumlu Ay planeti bulunmakta 4.evde ki merküre üçgen açı yapıyor.Ortak kazancların aile ve yuva kökenli oldugunu mirasın bu yoldan gelebılecegını ifade etmekte bu konuda evlilik ve ortaklıkların kazanclarının cok etkılı oldugunu gösterıyor.Baskalarının parasını,kaynaklarını idare etmekte ve kullanmakta cok basarılı olabılırsınız.Genelde özgürlüğünüze düşkün bir insansınız ama duygusal olaylar devreye gırdıgınde mantık sizin için s.o.s verir.Kısaca mantıklı düşünce ve duygusal düşünce arasında bır takım gelgitler olabılır bırı bırınden daha baskın olabılır burda fikir uyusmazlıgı ve tartısmalar olabılır.Balık burcunda 8.evde ki AY gelırlerın ve gıderlerın dagınıklıgı ve belırsızlıgını ifade edebılır aynı zamanda,borclar yük olusturabılır.Genel düşüncem başkaları kaynaklı gelırlerınız fazladır,para sıkıntısı ise minimum düzeyde olmalı diye düsünüyorum çünkü açılar iyi sayılır;ama balık burcudur ne olur gelecekte tahmın etmek zordur bunu, onuda belırtmekte fayda var.

3.evde bulunan terazi burcunda yıgılma olmus+venüs burda bulunuyor sizin TERAZİ gizli asc burcu etkisine sahip oldugunuzu söylemekte fayda var ikizler gibi iletişim odaklı,meraklı ve ögrendıgını paylasan bir kimse olusur bu konumdan dolayı,ortaklıklar ve ilişkiler cok önem verdıgınız noktalardır hayatta.
4.ev de akrep burcunda 3 gezegen var buda yengec etkisini tetıklıyor zaten akrep burcusunuz fakat bu akrep saldıgan degıl sakin ve hisseden sezgisel davranan kandı halınde akrep oldugunuzu ifade edıyor buda YENGEC özelliği etkısı verır oda gizli bir asc burc etkisi sayılır.


Boş evleri başka bir zaman anlatayım uzun sürecektir bu olaylar.Şimdilik bu kadar uzun zamandır yorum yapmıyordum açıkcası yapmayıda düşünmuyordum çünkü kişinin karakter analizini yapıp sen şöylesin ,sen böylesin demek abest gibime gelıyor; niye bu bılgılerı şahsa söyliyeyım ben kendım ögrenır kullanırım da zaten kişi kendını iyi bılıyordur diye düsündügüm için artık sadece progress ve transit üzerine yogunlasacagım kişisel analiz o yüzden yapmak istemıyorum.Ne derler eskilerin bir lafı vardır "Adım hıdır,elimden gelen budur" dıye benden de bu kadar gülücük

YORUMLARIM İÇİN ÇOK SAĞOL NEPTUNZZZ
EVET CİDDEN DE ÖYLE BİLİNMEYEN KONULARA KARŞI ÇOK MERAKIM VAR.İNSANLARDA DA ÖYLE KARŞIMDAKİ İNSANIN HERŞEYİNİ BİLMEK İSTERİM.SANKİ KAFAMDA HİÇBİR SORU İŞARETİ KALAMAMALI DİYE DŞNRM BAZEN...
enteresan,bılınmeyen,astrolojık ve fal gıbı konulara ilgin yuksek olur.

İnanc alemını de bir yerde bu açı etkiler ve düsüncelere daldırır.Güçlü bir İNANÇ vardır sende.
Sende yogun bir aşk sevgi anlayısı hakim ama bu aşk Yunus Emre'nin allah aşkına mı benzer yoksa fızıksel dünyevi aşkmıdır onu sen söyle artık bizde bılelım bu sekılde -ok
EVET BİR SEVGİ ANLAYIŞI VAR. AMA DÜNYEVİ DEĞİL....Yunus Emre'nin allah aşkına benzer.
DNYAYA KARŞI DEĞİL.YANİ DÜNYADAKİ CİSİMLERE VE EŞYALARA DEĞİL. FAKAT DÜNYADAKİ İNSALARA KARŞI SEVDİĞİM İNSANLARA KARŞI DA BİR SEVGİ YOĞUNLUĞU VAR DEDİĞİN GİBİ

YENGEC özelliği etkısı verır oda gizli bir asc burc etkisi sayılır.
YANİ YENGEÇ BURUCU BENİM GİZLİ YÜKSELEN BURCUM OLUYOR O ZAMAN

BİRŞEY SORUCAM BELKİ DE DOĞUMSAATİM 22.00 DAN BİR 10 DAKİKA VEYA 5 DAKİAK ÖNCEDİR.ÖYLE OLURSA NE OLUR.FARKEDERMİ BENCE BENİM DOĞUM SAATİM NET DEĞİL .


Selamlar öyle çok soru var ki hangisine ne diyecegımı şaşırmış durumdayım aklım iyice karıştı ben fikrimi belirttim dogum saatinizi +3 olarak gırmişsiniz o yüzden ASC yengec baslıyor,ben ise;+2 kış saati olarak girdim (kaynak=astromart) ASC aslan olarak baslıyor harıtanız ve ona göre her eve sırayla gelen burclar yerlesıyor dedim yorum yaptım.Siz genel geçer astrolıjık yorumlara niye cok bakıyorsunuz onu anlamadım sizi ancak kendınız bilirsiniz ASC yengec şudur,ASC aslan budur dıye yapılan yorumlara bence fazla kapılmayın benim çıkardıgım haritanın dogru olduguna inanıyorum sayet dogum saati 22:00 pm ise ASC aslandır ve kesindir,aklınızı yengeç ile karıstırmayınız.Madde madde açıklama yapacagım bilgim dahilinde;

1-3.eviniz terazi de yıgılma var bu yüzden cok meraklı,arastırmacı ve bilgi edinmeye cok önem verıyorsunuz ve ben emınım ki cok seyahat etmişsinizdir buna bir açıklama yapınız kendınız görunuz.Bu yıgılma size terazi burcu etkisi veriyor,ayrıca ikizler gibi düsünüp hareket ettıgınız için buda gizli bir yöneten gezegen etkisi verir.

2-4.eviniz de 3 gezegen akrep burcunda merkur,güneş ve uranüs buda gizli bir burc etkısı ki cok önemli köşe evde birikim olmuş YENGEÇ etkisi yaratır o yüzden muallakta kalıyorsunuz bence olay burda kilitli başka sorun yok burayı anlarsanız kendinizin neden ev hayatını cok sevdıgınızı,duygusal ve korumacı tavırlarınızın kaynagını,aile yuva hayatının daha fazla ilginizi cektıgını kısaca yengeç tavırlarınızı burdan çözersınız 4.evi okuyun tavsıyem.

3-saat 22.00 de dogmussanız her sekılde yükselen aslan cıkar,10 dakıka yada 5 dakıka önce sonra da olsa yıne yukselen aslan cıkar +2 zaman dilimi verılınce, kasım ayında kış saati uygulandı +3 yaz saati ne alaka?

4-Kılı kırk yaran bir düsünce tarzınız var saygı duymak ve tebrık etmek gerekır bunun sebebi de 3.ev yıgılması baska bırsey degıl son derece bilgiye aç olusunuz ise JUPİTER'in 3.ev konumu.

5-Cevap verin dogru yanlıs ortaya cıkar;
a)Yabancı insanlarla yani farklı milletten kültürden kimselerle konusup iletişim kurdunuz mu hayatınızda hıç?
b)Felsefe ve Psikolojiye merakınız cokmudur?
c)Her ne konuda ugrasıyor olursanız olun dıger bilgi ve konularıda ögrenmeye çokça meraklı ve hevesli bir yapınız varmıdır?
d)Seyahatler şehirlerarası boyutta cokmu yaşadınız?
e)Yakın cevrenızden aşk ve sevgi gibi konuları deneyimledınız mi?(komsu,akraba,yakın arkadaslar)
f)Ailenızden ayrı kaldınız mı?
g)Siyaset ve sosyal olaylar ilginizi cekıyormu? Ya da ugrasıyormusunuz fıkır belırtıp fiilen katılırmısınız gruplara?

Aklıma gelen sorular bunlar bu sorulara evet/hayır dıyıp yorumlarsanız ve söylersenız bıle cevap ortaya cıkar.İlk defa Yükselen yengeç olmak için can atan birini görüyorum açıkcası gülücük bu sizin elınızde degıldır illa şu burc olmalıyım dıyemeyız illa o burcun özellikleri bize uyacak diye bırsey söz konusu değil astroloji sadece bir burca ve gezegene baglı kalan ilim değildir komplıkedır farklı kombınasyonlardan bir insan yada bir olay ortaya çıkar koşullanmamak gerekir bana da sen balık degılsın dıyen cok oldu vakti zamanında ama hiçbiri astrolojıyı tam manasıyla bılmıyorlardı.

Ben fikrimi açıkladım,bilgilerimi kullandım şayet yanlış ise diycek bir sözüm yoktur amacım dogru sekılde astrolojıyı ögrenmenız ve astrolojı harıtanızı bilmenızdır başka bir amaç gütmüyorum.
Esen kalınız.

FİKİRLERİN İÇİN ÇOK SAĞOL.YORUMLARIN İÇİNDE...SENİN SÖYLEDİKLERİN DOĞRU EMİNİM BUNA .YANLIŞLIK BENDE ÇOK DETAYCI OLMAM BAZEN SIKICI OLUYOR.DEDİĞİN GİBİ KILI KIRK YARAN BİR DÜŞÜNCE TARZIM VAR.BUNDAN DOLAYI HERHALDE...SENİ BAYAĞA SİNİRLENDİRDİM HERHALDE...KUSURA BAKMA ÇOK KAFANI ÜTÜLEDİM GALİBA....BAŞKA SORU SORMİCAM SÖZgülücük))
TAMAM SEN YÜKSELEN ASLAN DİYORSAN ASLAN DIR.BAŞKA SÖZ YOKgülücük))SORULARINI CEVAPLIYIM ORDAN NE SONUÇ ÇIKICAK BAKALIM...

5-Cevap verin dogru yanlıs ortaya cıkar;
a)Yabancı insanlarla yani farklı milletten kültürden kimselerle konusup iletişim kurdunuz mu hayatınızda hıç?EVET
b)Felsefe ve Psikolojiye merakınız cokmudur?MERAKIM VARDA FAZLA DEĞİL O KADAR
c)Her ne konuda ugrasıyor olursanız olun dıger bilgi ve konularıda ögrenmeye çokça meraklı ve hevesli bir yapınız varmıdır?EVET
d)Seyahatler şehirlerarası boyutta cokmu yaşadınız?HAYIR
e)Yakın cevrenızden aşk ve sevgi gibi konuları deneyimledınız mi?(komsu,akraba,yakın arkadaslar)
f)Ailenızden ayrı kaldınız mı?EVET
g)Siyaset ve sosyal olaylar ilginizi cekıyormu? Ya da ugrasıyormusunuz fıkır belırtıp fiilen katılırmısınız gruplara?EVET

CEVAPLARIM BU ŞEKİLDE VAKİT AYIRDIĞIN İÇİN DE SAĞOL NEPTUNZZZ...............

ڪےєνмєк ßαzєη ναzgєçмєуi ßiŁмєктiя..
Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş UNUTANI..
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя.
06-25-2008 04:42 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
neptunzz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 103
Üyelik Tarihi: Dec 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #39
RE: Cvp: HARİTAMI YORUMA AÇMAK İSTİYORUM.YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.
aslannn Yazılan:[quote=neptunzz]



FİKİRLERİN İÇİN ÇOK SAĞOL.YORUMLARIN İÇİNDE...SENİN SÖYLEDİKLERİN DOĞRU EMİNİM BUNA .YANLIŞLIK BENDE ÇOK DETAYCI OLMAM BAZEN SIKICI OLUYOR.DEDİĞİN GİBİ KILI KIRK YARAN BİR DÜŞÜNCE TARZIM VAR.BUNDAN DOLAYI HERHALDE...SENİ BAYAĞA SİNİRLENDİRDİM HERHALDE...KUSURA BAKMA ÇOK KAFANI ÜTÜLEDİM GALİBA....BAŞKA SORU SORMİCAM SÖZgülücük))
TAMAM SEN YÜKSELEN ASLAN DİYORSAN ASLAN DIR.BAŞKA SÖZ YOKgülücük))SORULARINI CEVAPLIYIM ORDAN NE SONUÇ ÇIKICAK BAKALIM...

5-Cevap verin dogru yanlıs ortaya cıkar;
a)Yabancı insanlarla yani farklı milletten kültürden kimselerle konusup iletişim kurdunuz mu hayatınızda hıç?EVET
b)Felsefe ve Psikolojiye merakınız cokmudur?MERAKIM VARDA FAZLA DEĞİL O KADAR
c)Her ne konuda ugrasıyor olursanız olun dıger bilgi ve konularıda ögrenmeye çokça meraklı ve hevesli bir yapınız varmıdır?EVET
d)Seyahatler şehirlerarası boyutta cokmu yaşadınız?HAYIR
e)Yakın cevrenızden aşk ve sevgi gibi konuları deneyimledınız mi?(komsu,akraba,yakın arkadaslar)
f)Ailenızden ayrı kaldınız mı?EVET
g)Siyaset ve sosyal olaylar ilginizi cekıyormu? Ya da ugrasıyormusunuz fıkır belırtıp fiilen katılırmısınız gruplara?EVET

CEVAPLARIM BU ŞEKİLDE VAKİT AYIRDIĞIN İÇİN DE SAĞOL NEPTUNZZZ...............

Bak şimdi beni üzme nıye sinirleneyım yok öyle bırsey ben senın dogru olan neyse onu bılmenı ögrenmenı ısterım hislerime güvendım ve fıkrımı acıkladım katılan katılır katılmayan katılmaz fikir savaşına pek girişmiyorum hele hele astrolojı ıse konu hıc tartısmam bu konuyu kim ne bılıyorsa evet o dur öyle derım ben senın arastırmacı ve bılgıye ulasma yolunda ki çabaların ıcın yorum yaptım normalde kişisel yorum yapmıyorum ben ugrasmıyorum sırf en dogrusunu bil ögren arastır dıkkatını cekeyım bu yöne dıye ifade ettim fikrimi kesınlıklık yanlıs anlama sinirlenmem ve kızmam ben öyle düsünürsen beni üzersin haberin olsun.Sorun olursa ve fikrim,bilgim varsa benımde o zaman zevkle cevap verırım cekınme lütfen yani -ok
sen yıne de arastır belkı ben yanlısımdır bellı olmaz "beşer şaşar" derler.Kal saglıcakla hoscakal gülücük
06-25-2008 04:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nev_bahar Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 90
Üyelik Tarihi: May 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #40
Cvp: HARİTAMI YORUMA AÇMAK İSTİYORUM.YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.
[/quote]

Bak şimdi beni üzme nıye sinirleneyım yok öyle bırsey ben senın dogru olan neyse onu bılmenı ögrenmenı ısterım hislerime güvendım ve fıkrımı acıkladım katılan katılır katılmayan katılmaz fikir savaşına pek girişmiyorum hele hele astrolojı ıse konu hıc tartısmam bu konuyu kim ne bılıyorsa evet o dur öyle derım ben senın arastırmacı ve bılgıye ulasma yolunda ki çabaların ıcın yorum yaptım normalde kişisel yorum yapmıyorum ben ugrasmıyorum sırf en dogrusunu bil ögren arastır dıkkatını cekeyım bu yöne dıye ifade ettim fikrimi kesınlıklık yanlıs anlama sinirlenmem ve kızmam ben öyle düsünürsen beni üzersin haberin olsun.Sorun olursa ve fikrim,bilgim varsa benımde o zaman zevkle cevap verırım cekınme lütfen yani -ok
sen yıne de arastır belkı ben yanlısımdır bellı olmaz "beşer şaşar" derler.Kal saglıcakla hoscakal gülücük
[/quote]

tamam sözlerimi geri alıyım o zaman..... üzülmenize gerek kalmaz...ben fikirlerinize ve yorumlarınıza güveniyorum.bu sitedeki bütün arkadaşların fikirlerine ve yorumlarınıda güveniyorum.yani kimse bir başkası için bu kadar ince detayda yorum yapıp açıklamaz herhalde.sizler çok güzel emek veriyorsunuz bence...yani emeklerinize ve yüreklerinize sağlık.......
hoşçakalgülücük)))

ڪےєνмєк ßαzєη ναzgєçмєуi ßiŁмєктiя..
Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş UNUTANI..
нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя.
06-25-2008 04:57 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Doğum haritamı yorumlayabilir misiniz? lansor 55 67,584 10-25-2017 09:17 AM
Son Mesaj: tugsem_10
  Doğum haritamı yorumlar mısınız?Lütfen... alaskadangelenler 11 16,868 05-02-2015 01:25 AM
Son Mesaj: hayali01
  HARİTAMI YORUMLAYAN AŞKI BULSUN :) lamia 17 19,261 03-11-2015 12:11 PM
Son Mesaj: lamia
  Doğum haritamı Yorumlar mısınız? (Not: Bol Bol 180 ve 90 derecelik açı içerir...) dilek8855 26 32,709 02-23-2015 01:41 AM
Son Mesaj: dilek8855
  Doğum Haritama yorum istiyorum? ddmmyyy 10 16,842 12-16-2014 02:36 AM
Son Mesaj: josii
  Benimde haritamı yorumlar mısınız değerli forum arkadaşlarım :) yosunaki 1 4,154 08-22-2014 09:26 AM
Son Mesaj: yosunaki
  Benim de haritamı yorumlayabilir misiniz :) lust 8 12,987 08-20-2014 10:35 AM
Son Mesaj: yosunaki
  Doğum haritamı yorumlayabilir misiniz ??? sonbahar96 10 17,441 07-12-2014 07:23 PM
Son Mesaj: sonbahar96
  benimde haritamı yorumlarmısınız lütfen :) Venüs* 9 11,051 07-11-2014 11:12 PM
Son Mesaj: BayanKedi
  merhabaaa doğum haritamı yorumlar mısınız ?? lütfen.. ayyengeç 4 6,010 06-24-2014 05:17 PM
Son Mesaj: milagros

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir