Değerlendir:
  • 84 Oy - 2.99 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transitler
Yazar Mesaj
Feslegen Dışarıda
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 214
Üyelik Tarihi: Dec 2017

Rep Puanı: 8

Mesaj: #1011
RE: Transitler
Merkür retrosu(asc noktamla kavuşumda ve aslan stelyumuma kare olarak başladı retroya) başladığında isyan modunda, sıkkın ve gergindim, olumsuz düşünceler içindeydim, yanlış anlaşılma korkum tetiklenmiş durumdaydı. Şimdi biraz daha iyiyim. Şifalı, meditatif konularla ilgilendim ve iyi geldi, keşke düzenli yapabilsem ama düzenli olmak, odaklanmak, imajinasyon yapmak zor şeyler benim için, bu süreçte odağım daha iyi. Merkür akrep geçişi bu tarz konularda, astroloji konusunda vs. bana yarar sağlıyor gibi genelde, daha önce böyle bir gözlem yaptığımı anımsıyorum(belki yine retroydu, onu hatırlamıyorum). Bu retro bazı küçük olumsuzlukları olsa bile en azından kendi adıma şifalı, değerli bir retro olarak devam ediyor şuan, üst üste bir çok şey öğrendim, bazı sayfalar takip ettim. Biraz acayip bir süreç ve bitmesin istiyorum, 2 senedir gözlem yapıyorum ve gözlemlediğim en güzel merkür retro oldu sanırım. gülücük
Ayrıca aksilik olarak; bayadır üşendiğim için ertelediğim kan tahlilimi gidip yaptırdım, doktorumuz bir süredir olmayınca tahlili başka doktor verdi, sonucu göstermeye gittiğimde de başka doktor denk geldi ama sanırım yolda tüpün başına bir iş geldiği için tahlil sonucumun laboratuvar kaydı yok, tekrar yaptırmam gerekti ama evde de aksilikler çıkınca(suyla alakalı) gidemedim henüz. Bir de sanırım bir doktor yanlış bilgi vermiş olabilir bana bir konuyla alakalı.
Tabi burada merkür geçişi ve dolunay da oldu ama öncesinde başlamıştı bunlar.
Venüs&jüpiter olumlu konumları da etkili oldu muhtemelen.
Bir de 11.11.19 da, merkür geçişinin gecesi günlük tutmaya başladım, inşallah hep yaparım.
[Resim: fc2HaT.png]

Bilgili değil, ilgili.
11-18-2019 01:43 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Karmen Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 20
Üyelik Tarihi: Mar 2016

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1012
RE: Transitler
NEDEN HEP KÖTÜ TRANSİTLER GÜÇLÜ ÇALIŞIR?

Natal Haritam

https://resimyukle.xyz/i/1fP6fN

“visita interiora terræ rectificando invenies occultum lapidem”
(“dünyanın derinliklerini ziyaret et, arıtırken gizli taşı bulacaksın.”)
12-04-2019 03:26 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Feslegen Dışarıda
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 214
Üyelik Tarihi: Dec 2017

Rep Puanı: 8

Mesaj: #1013
RE: Transitler
Korona çıktığı sırada ben hasta oldum, sorunumla bağlantısı var mı bilemediğim ortopediyle alakalı bir sorun da yaşadım öncesinde. Ve 10 aydır hastalığımın ne olduğunu bulmak için çok uğraştım(çok çeşitli belirtiler), korona çok aksattı bu süreci, idare etmek zorunda kaldım baya. Bu hafta bir sonuca varıldı, artık kronik, otoimmün bir hastalığım var görünüşe göre(bir de galiba genetikmiş). Ve verilen ilacın korona olanlar için verilen bir ilaç olduğunu görmem de çok manidar geldi gülücük Bir de ilk defa minik bir operasyon geçirdim, bu rahatsızlıkla alakalı parça alındı, aklıma mars koç geldi.
Ruhen gayet iyi geçen bir yıldı aslında ama oğlak enerjisiyle beden alarm verdi diyebiliriz sanırım. Ruhen de satürn aslan stelyumuma zıtlık atarken göreceğim galiba ve o zaman da beden stresten, üzüntüden tepki veriyor, satürn akrepteyken ağrılar ve şeker yükselmesi yaşamıştım(natal venüs-jüpiter kavuşum) şimdiden kendime güç ve kolaylık diliyorum Rabbimden, aslan stelyumuma(+asc) satürnden sert açı aldım mı baya baya canım sıkılıyor, burç da sabit ve duygusal olunca(bir de gad akrebe geçecek, aman ne güzel, satürn akrepteyken de kad akrepteydi). Bir yerde okumuştum, stelyum varsa haritada bir süre hayat çok sakin geçer, bir süre de çok hareketli geçer diye, tam olarak böyle oluyor. Bir şeyler yaşanıyor sonra sindirme, ders alma, dinlenme gibi süreçler yaşıyorum sakinleşince ortam.
Bir de rahatsızlığımı ve koronayı bilmeden önce beslenme durumumu daha bir düzenlemeye başlamıştım(hayatım boyunca kademe kademe ilerleme yaşıyorum bu konuda, bir çok konuda olduğu gibi), bir de korona çıkınca bunu biraz daha arttırdım.
[Resim: XTeko3.jpg]

Bilgili değil, ilgili.
11-11-2020 02:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İnsanı ot gibi hissettiren transitler Marie 27 36,875 11-21-2019 03:19 PM
Son Mesaj: Karmen
  Kişisel bakımlar ve dış görünüşde değişiklikler için uygun transitler ? Alejandro 18 28,038 09-13-2017 11:12 AM
Son Mesaj: Laremme
  Transitler ve Sorular Arkadaş 2 9,005 03-01-2012 08:59 PM
Son Mesaj: Arkadaş
  Transitler Bize Neler Yaptı ? :) :( ariess 89 110,478 10-17-2010 02:00 AM
Son Mesaj: Félicé

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir