Değerlendir:
  • 53 Oy - 2.7 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Merkür Açıları
Yazar Mesaj
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #1
Merkür Açıları
Merkür Açıları zihin ile ilişkilendirilir. Genel olarak kişinin hayatında düşünce ve konuşma kabiliyetini, iletişim kurma isteğini entellektüel becerilerini sembolize eder.

Merkürün Güneş ve Ayla ilgili açılarına Güneş Açıları ve Ay açıları adlı konu başlıklarında yazmıştım, o konu başlıklarından okuyabilirsiniz.

Ben bu açıları herkes bilgi sahibi olsun diye yazıyorum, lütfen sizlerde bildiklerinizi paylaşın.


Merkür Venüs Kavuşumu

Hitabet sanatını iyi bilenlerin açısıdır. Bu insanlar çok çekici ve etkileyicidir. Asil görünürler. İletişim kuırma sanatını çok iyi bildikleri için insan ilişkilerinde başarılıdırlar. Neye ne zaman tepki göstereceklerini çok iyi bilirler. Kavga etmeksizin Fikirlerini ve kendilerini çok renkli ve etkili biçimde ifade edebilirler. Ses sanatçısı olabilirler.


Merkür Venüs_Sekstili (60 )

Bu konum, yazı ve konuşma konusunda üstün yeteneklilik göstergesidir. Edebiyatta ve müzikte çok başarılı olabilirler. Fikirlerini ve duygularını çok rahat, güzel bir şekilde dile getirebilirler. Haritalarında aksini gösteren etkiler olsa bile bu konum, geçinilmesi kolay bir kişilik göstergesidir.

Merkür_Mars Kavuşumu

Bu insanların zihinsel enerjileri çok yüksek, zekaları keskindir. Çok çabuk karar verir, düşünmek için zaman kaybetmezler. Zihinsel yeteneklerinin farkında olduklarından mücadeleyi ve yarışı çok severler. Herzaman haklı olduklarına inandıkları için, bazen yanlış karar ve yargılara varabilirler. Zihinleri çok hızlı çalıştığından konuşma sırasında öne atılarak, karşılarındakinin lafını bölebilirler. Bu durum bazen sıkıcı olaylara neden olabilir. Zihinsel faaliyetlerini kontrol altına almayı ve alaycı tavırlarından vazgeçmeyi öğrenmeleri gerekir.


Merkür_Mars Sekstili ( 60 )

Bu insanların zekaları çok keskindir. Strateji geliştirmekte çok ustadırlar. Bu nedenle briç, satranç gibi zeka gerektiren oyunlardan zevk alırlar. Matematikte çok başarılıdırlar. Harekete geçmeden önce ne yapacaklarını çok iyi planlarlar. Bubun sonucunda, üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde başarabilirler. Düşündüklerini söylemekten asla sakınmazlar. Bu yüzden başları sık sık derde girer.


Merkür_Mars Karesi (90 )

Bu konum, çok hareketli, enerjik bir zihin göstergesidir. Bir sonuca varmadan tüm faktörleri gözden geçirmeyi öğrenleri gerekir. Herzaman haklı olamayacaklarını akıllarının bir köşesinde bulundururlarsa, daha sağlıklı karar verebilirler. Ayrıca, sivri dilli ve tartışmacı tavırlarını kontrol altına almaları zordur. Merkür Mars karesi baş ağrılarına ve sinir sistemi rahatsılıklarına neden olabilir. Sabırlı olmayı öğrenmeleri gerekir.


Merkür_Mars Trini ( 120 )

Bu konum, son derece pratik,kıvrak bir zekanın göstergesidir. Hayata olumlu ve ilşlevsel bir şekilde bakan kişilerin haritalarında görülür. Düşünceleri va hareketleri uyum içindedir. Zekalarını ve hayal güçlerini çok yaratıcı biçimde ifade edebilirler. Hareketli olmakla birlikte biraz da huzursuzdurlar. Etrafkarında sürekli birşeyler olup bitsin isterler. Hayat boyu öğrenci olmaları gerektiğine inanır, her anlarını öğrenerek değerlendirmek isterler. Bilim ve matematik konularında çok başarılıdırlar. Tartışma kabiliyetleri çok gelişmiştir.


Merkür_Mars Opozisyonu (180 )

Bu insanlar haksızlığa dayanamaz, haksızlığa uğradıklarını düşündüklerinde çok şiddetli tepki veren, kavgacı tiplerdir. Genel olarak tartışmaktan zevk alırlar. Hatta bazen sadece tartışmış olmak için, fikirlerinin aksini savunabilirler. Bazende şaşırtıcı biçimde anlayışlı olabilirler. İnsan ilişkilerinde daha başarılı olabilmek için dillerine hakim olmayı öğrenleri gerekir. Bu pozisyon hem yüksek zeka, hem de entellektüel yeteneklerin göstergesidir. Bunun kaçınılmaz sonucu olarak da huzursuzluk ve sabırsızlık gelebilir.


Merkürün diğer gezegenlerle olan açılarını yazmaya devamö edeceğim, biraz zaman alabilir çünkü yazması uzun sürüyorgülücük

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
06-24-2008 03:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #2
RE: Merkür_Jüpiter Açıları
Merkür_Jüpiter Kavuşumu

Bu insanlar zekalarına çok güvenirler. Elleri çabuk, becereklidirler. İyiy konuşurlar. Öğrenme konusunda bitmek bilmeyen bir tutkuları vardır. Entellektüel birikimleri sayesinde, pek çok farklı alanda başarılı olabilirler. Fakat bir konuda ya da işte yoğunlaşmakta zorluk çekebilirler. Hayata felsefi, açıdan yaklaşabilirler. Kendi,lerine bir amaç belirleyip, üstüne giderlerse çok başarılı olabilirler.


Merkür_Jüpiter Sekstili ( 60 )

Bu konum, yüksek eğitim için çok uygundur. Özellikle din, felsefe, ve eğitim alanlarında çok başarılı olabilirler. Farklı kültürler ilgilerini çektiğinden seyahat etmeyi çok sevebilirler.


Merkür_Jüpiter Karesi (90 )

Bu kişilerin fikirleri gerçekleştirilemeyecek kadar büyüktür. Aceleci ve iyimser yapıları mümkün olmayacak projeler peşinde koşmalarına neden olabilir. İnandıkları ile gerçekler uyumsuzluk içinde olabilir. Karar vermekte aceleci olabilirler.Bazen bu konum felsefe ve din konularında takıntıya varan fikirlere neden olabilir. Dinlemeyi öğrenirlerse çok yolol katedebilirler.


Trine ve opozisyon açılarını daha sonra yazacağım şimdi çıkmam gerekiyor.


Merkür_Jüpiter Trini ( 120)

Bu konum,çok iyi eğitim imkanı kazandırır. Zekalarına çok güvenir,gurur duyarlar. Hemen her konuda fikir sahibidirler. Hayata çok olumlu ve enerji dolu bakarlar. Zekalarıyla fazla böbürlenmekten kaçınlamarı gerekir. Bazen ukalalık yapabilirler.


Merkür_Jüpiter Opozisyonu ( 180 )

Bu insanlar zekaların gereğinden fazla güvenirler. Çok uçlarda dolaşabilir, yapabileceklerinden daha fazlası için söz verebilirler.Bu açı, küçük ayrıntılar içinde kaybolmaya neden olabilir. Eğitime çok önem verirler fakat, ilgi alanları para kazandıracak işlerden çok felsefi ve edebi konular üzerinde yoğunlaçmaktır. Öğrenmeye olan açıklılarını bir tek konu üzerinde yoğunlaçtırmayı başarırlarsa, çok verimli ve başarılı olacaklardır.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
06-24-2008 04:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
Cvp: Merkür Açıları
maalesef benim merkürüm pek güçlü açılara sahip değil. geniş orb'la marsa kare açı yapıyor ki bu iyi değil , bazen çok sabırsız olabiliyorum gülücük

benim merkür , ay düğümleriyle T-Kare oluşturuyor ve bunun yorumunu merak ediyorum.
mâlumunuz ay düğümleri konusunda pek yeterli değilim.

merkür - KAD (kuzey ay düğümü) karesi
merkür GAD (güney ay düğümü) karesi

hımm

06-26-2008 04:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
JoMaJa Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 397
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 8

Mesaj: #4
RE: Merkür Açıları
Alıntı:benim merkür , ay düğümleriyle T-Kare oluşturuyor ve bunun yorumunu merak ediyorum.
mâlumunuz ay düğümleri konusunda pek yeterli değilim.

Haritanı(doğum bilgilerini) - ya da merkür K.A.D yerleşimlerini görebilirsem bi bakarım.

Aslında K.A.D ile ilgili en çok bilgi vedik astrolojisinde bulunabilir.Batı Astrolojisinde sanki daha kısıtlı gibi.
06-26-2008 03:44 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #5
RE: Merkür_Satürn Açıları
Merkür_Satürn Kavuşumu

Bu konum,zihinsel derinlik kazandırır. Duygularını ifade etmekte zorlanabilirler.; Fakat mantık ve muhakeme yetenekleri yüksektir. Bu nedenle etreflarına aşılmaz duvarlar örebilirler. bunun sonucunda sosyal ilişkiler sayesinde edinecekleri kazancı kaybedebilirler. Başkalarının yardımına ihtiyaç duymadan, sıkı çalışmayla başarı elde edebilirler. Çok iyi dinleyicidirler. Sorunları mantıklarıyla çözerler, yüzeysel şeylerle zaman harcamazlar.


Merkür_Satürn Sekstili (60 )

Bu insanlar davranışlarında son derece ölçülüdür. ve entellektüel düzeyleri çok yüksektir. İlgilendikleri konularda en yeni ve güvenilir bilgileri elde etmek için çok okurlar. Bildikleriin doğru olduğuna inanmaları çok önemlidir.Kendilerine güvenmek için buna ihtiyaç duyarlar.


Merkür_Satürn Karesi (90 )

Haritasında Merkür satürn karesi olanlar geleneklere bağlıdırlar. Karamsarlığa kolay kapılabilir, olayların daha çok kötü yanlarını düşünürler. Önemsiz detaylar üzerinde çok fazla durdukları için, asıl önemli olanı kaçırabilirler. Başaramamak korkusu yüzünden atılım yapmakta zorlanırlar. Kardeş ve çocuklarla ilişkilerinde problem yaşayabilirler.


Merkür_Satürn Trini (120 )

Mantık ve zihin gücünün bir araya geldiği çok olumlu bir konumdur. Bu insanların hafızaları olağanüstü güçlüdür. Sahip oldujları bilgiyi çok iyi değerlendirdikleri için sorunları kolayca ve hızla çözerler. Hesap, k,tapğ ve özel dikkat gerektiren el işlerinde çok başarılı olabilirler. Üstelik son derece titiz,sabırlı ve disiplinlidirler. Hayat onlar için cidiyettir.


Merkür_Satürn Opozisyonu (180 )

Bu insanlar geleneklere bağlı, tutucu kimselerdir. Olayların genelde karanlık yüzünü görürler. Bu nedenle bazı fırsatları kaçırmaları mümkündür. Karamsar olduklarından, ruhsal ve sinirsel problemleri çoktur. Dar kafalı olabilirler. Fikirlerinin önemsenmesine ihtiyaç duyar, fakat bu konuda bazı engellerle karşılaşabilirler. Bu açı, yüksek potansiyelli bir zekâyı belli eder. Ancak, yine de yetersiz olduklarından yakınırlar.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
06-26-2008 04:12 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #6
RE: Merkür_Uranüs Açıları
Merkür_Uranüs Açıları


Merkür_Uranüs Kavuşumu ( 0 )

Bu konum, bilim insanlarının açısıdır. Parlak zeka, merak ve güçlü sezgileri vardır. Çok çabuk heyecanlanırlar. Zihinleri, sorunlara en kısa zamanda cevap verebilmek için yarışır. Merakları,çocukluklarında incelemek uğruna parçaladıkları oyuncaklarıyla başlamıştır. Her zaman geleceğe bakarlar. Geçmişi düşünüp canlarının sıkıldığı pek görülmez.


Merkür_Uranüs Sekstili ( 60 )

Bu konum, öğretmenler için uygundur. Entelektüel düzeyleri kesinlikle ortalamanın üzerindedir. Pek çok konuya ilgi duyar, çeşitli alanlarda kendilerini geliştirmeye çalışırlar. Bilgilerini başkalarıyla paylaşabilmek, bu kişiler için çok önemlidir. Zihinleri sürekli hareket halindedir. Her zaman keşfedilecek yeni şeylerin olduğuna inanırlar ve bildiklerini büyük bir başarıyla aktarabilirler. Çözüm üretmekte ustadırlar.


Merkür_Uranüs Karesi ( 90 )

Bu konum, algıları ve sezgileri yoğunlaştırır. Sivri dilli ve düşüncesizce konuşabilirler. Zaman zaman son derece kırıcı olabilirler. Patavatsız oldukları söylenebilir. Tartışmayı çok severler. Akıllarından geçeni o anda söylemekten vaz geçerlerse, çok daha iyi iletişim kurabilirler. Orijinal fikirleriyle pek çok insanın izlediği liderler olabilirler.


Merkür_Uranüs Trini ( 120 )

Bu insanlar, genellikle kendilerini insanlığa adarlar. Yeniliklere, değişime çok açıktırlar. Duygularını çok iyi ifade ederler. Çok iyi yazar, konuşmacı olabilirler. Rol yetenekleri oldukça fazladır. Yüzeysel konuşmalardan kaçınırlar. Susmayı; seviyesiz boş sohbetlere tercih ediyorlar.


Merkür_Uranüs Opozisyonu ( 180 )

Bu konum, iletişim konusunda başarı ve orijinal fikirlerin göstergesidir. Çok inatçıdırlar. İnatçılıklarına rağmen yeniliğe açıktırlar. Küçücük bir şey, tüm hayatını değiştirir. Doğum anında aksini gösteren etkiler yoksa, konuşmalarında biraz ölçüsüz ve patavatsız olabilirler.Zekalarının çok özel olduğuna inanırlar. Genelde de öyle olur. Kavrama kabiliyetleri çok yüksek olmasına rağmen , bundan şüphe ederler. Gereksiz kibirden kaçınmaları gerekir. Diplomatik davranmayı öğrenirlerse, entelektüel düzeylerin faydasını görürler.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
07-24-2008 02:12 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #7
RE: Merkür_Neptün Açıları
Merkür_Neptün Açıları


Merkür_Neptün Kavuşumu ( 0 )

Bu kavuşumda hayaller ve gerçekler birbirine karışabilir.Başkalarının fikirlerinden çok çabuk etkilenebilirler. İnsanlara olduğundan fazla değer vermeleri ve bundan etkilenmeleri mümkündür. Ulaşamayacakları şeylerin peşinde koşabilir, olayları ve kişileri gözlerinde büyüterek, idealize edebilirler. Kariyer sahibi olabilmeleri için iyi bir eğitim almaları gerekir. Bu açı yaratıcılık sınırlarının çok geniş olduğunu belirtir.


Merkür_Neptün Sekstili ( 60 )

Bu konum, yüksek sezgi ve geniş hayal gücünü belirtir. Yazı ve fotoğrafta çok başarılı olabilirler. Gelişmiş sezgileri, medyumluk, geleceği okuma, falcılık gibi konulara ilgi duymalarına neden olabilir. Çok düşüncelidirler. her şeyin planlı olmasını istediklerinden 3 yıl sonraki programları bile bellidir. Çok meraklıdırlar.


Merkür_Neptün Karesi ( 90 )

Bu insanların hayal güçleri bazen mantıklarının yolunu kesebilir. Sorumluluktan kaçma eğilimleri olabilir. Zihinsel enerjilerini yoğunlaştırarak, zorluklarla yüzleşmeyi öğrenmeleri gerekir. Hayal güçleri bazı oyunlar oynayabileceği için, romantik ilişkilerinde temkinli davranmalıdırlar.



Devamını gece yazacağım.

Merkür_Neptün Trini ( 120 )

Bu insanlar çok idealisttirler. Sezgileri çok gelişmiş olduğundan başka insanların anlattıklarından daha fazlasını görür ve anlarlar. İmajinasyon yetenekleri çok gelişmiştir. Düşüncelerini kafalarında rahatça canlandırabilirler. İletişimleri kuvvetlidir. Hemen herkesle anlaşabilirler. Sorumluluk üstlenmekten çekinmezler.Yüzeysel konular ilgilerini çekmez Topluma, insanlığa yararlı olacağına inandıkları alanlarda çalışmayı tercih ederler.Hayatları çok renkli ve zengindir.


Merkür_Neptün Opozisyonu ( 180 )

Bu konum,iyi iletişim ve yaratıcı yeteneği belirler. Fakat pek güvenilir değillerdir. Rekabete girmemeleri daha iyi olur. Hayal güçleri çok gelişmiştir. Haritanın genelinde yumuşak açılar varsa, bu açının gücünden etkilenmeyebilirler.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
07-24-2008 06:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #8
RE: Merkür_Plüton Açıları
Merkür_Plüton Kavuşumu ( 0 )

Bu açı, yüksek potansiyelli zihinsel enerji göstergesidir.Bu kişilerin zihinleri çok derin, etkileyici ve genelde çok uçlarda dolaşır.Söylenen sözlerin ardında başka anam ararlar. Sezgileri röntgen ışınları gibidir, görünenden fazlasını hissederler. Bir şeye karar verdiklerinde vazgeçmeleri çok zordur. Gereğinden fazla sorumluluk yüklenebilirler.


Merkür_Plüton Sekstili ( 60 )


Bu insanların zekası öylesine gelişmiştir ki, en zor, en karanlık konuları dahi kolaylıkla anlarlar. Bu nedenle edindikleri tecrübelerden, diğer insanların alabileceğinden daha çok ders çıkarırlar. Bu konum,bilim adamları için çok uygundur.


Merkür_Plüton Karesi ( 90 )

Bu insanlar, gerçekler ne kadar kötü olursa olsun yüzleşmekten çekinmezler. Gerçekleri bu kadar somut ele aldıkları için, dugusuzlula suçlanabilirler. İnsanlardan nasıl tepki alacaklarını tahmin edemediklerinden, uzak durmayı yeğleyen, gize önem veren insanlardır. Sırlarını kimseye açmazlar. Özellikldede gvenmedikleri insanların yanında tek kelime etmezler.


Merkür_Plüton Trini ( 120 )

Bu konum, çok yoğun konsantrasyon gücünü belirtir. Bilinmeyen, ya da çok az bilinen konularda araştırma yaparlar. Ölüm ve ölüm ötesini araştırmaya yönelik özel bir yetenekleri vardır. Bu açı, dedktifler, araştırmacılar ve mucitlerin doğum haritalarında görülür.


Merkür_Plüton Opozisyonu ( 180 )

Bu konum,zihinsel gerginliğe sahip kişilerin açısıdır. Düşünce hızları onlara hata yaptırabilir. Çok iyi sır saklarlar. Kibirli olabilirler.Eleştiriye pek katlanamaz, kabalaşabilirler. Çok sabırsız olduklarından, her şeyin hemen sonuçlanmasını isterler.Acelecilikleri ve taktikten yoksunlukları hata oranlarını arttırabilir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
08-19-2008 01:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #9
RE: Merkür Açıları
münzevi Yazılan:merkürümün açılarının hepsi sert.unutkanlık sorunu yaşarmıyım. sakinken bir şeyi anlattığımda karşımdaki hemen anlmıyorsa tahammülsüz ve sinirli oluyorum.

merkür pluto 90
merkür ay 180
merkür uranüs 45
merkür satürn 45

cevaplarsanız sevinirim.

Kısaca şöyle yorumlayabiliriz münzevi; Merkür Kova burcunda ve kova burcu gerçekçidir, Plütoylada sert bir açı sözkonusu, sende ciddi bir gerçekçilik söz konusu yani demişsin ya anlattığım zaman karşımdaki anlamıyorsa çok sinirli oluyorum diye, sen önem ve ciddiyetle anlattığın için karşılık gelmediği taktide öfkelenebiliyorsun. Plüto sana diyaloglarında nasıl bir tepki alacağını bilnediğin için insanlara karşı biraz soğukluk verebilir.

Merkür 10. evde çok yönlü bir yetenek verecekir sana ve Ayla oluşan zıt açı duygu ve düşüncelerinde çelişki yaşaman sebep olabilir. Eğitim ya da kariyerinle ilgili konularda çevrendeki kişilerinde bazen düşüncelerini alabilirsin.
Merkürden sert açı alan durumlar sözkonusu olduğunda sende içine kapanıklıkta görülebilir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
09-05-2008 05:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #10
RE: Merkür Açıları
Kavuşum Merkür - Uranüs

Uranüs ve Merkür arasında meydana gelen uyumlu açınız, sizin mental alandaki inatçılığınızı, orijinalitenizi ve özgünlüğünüzü sakin ve kimseye zarar vermeden ortaya koyabildiğinize işaret eder. Mental olarak çok yönlü, sezgileri kuvvetli ve parlak zekalısınızdır. Ancak, harekete geçmekteki motivasyon eksikliğiniz, tek yanlı düşünmeye ve bakmaya olan eğiliminiz, mental güçlerinizin gerçek anlamda ortaya çıkmasına engel olabilir.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
09-06-2008 04:58 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Merkür - Neptün Açıları astrosohbet 30 76,360 12-26-2020 03:41 PM
Son Mesaj: Rosa
  Merkür - Satürn Açıları astrosohbet 36 54,583 05-05-2020 02:00 PM
Son Mesaj: Artemisis
  Merkür - Uranüs Açıları astrosohbet 48 63,251 04-22-2020 03:25 PM
Son Mesaj: Hattusas
  Merkür & Venüs Kavuşumu ( Güzel Ses ) astrosohbet 63 80,637 12-13-2018 06:47 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Merkür - Mars Açıları astrosohbet 58 69,495 12-16-2017 12:17 AM
Son Mesaj: Merau
  Merkür - Jüpiter Açıları astrosohbet 19 32,077 12-14-2017 03:59 AM
Son Mesaj: Merau
  Merkür - Plüto Açıları astrosohbet 82 101,044 11-27-2017 08:40 PM
Son Mesaj: Merau
  Pluto Merkür Karesi aeon 11 29,003 08-18-2010 02:32 PM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir