Değerlendir:
  • 18 Oy - 2.67 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

İnsanın Dul Kalması Haritada Belli Olur Mu?
Yazar Mesaj
Aquar
Kayıtsız

 
Mesaj: #15
Cvp: ''Mars - Uranüs Karesi'' üzerine
Yıldırım Yazılan:
Nihan Yazılan:Mars uranüs karesi,sadece bir erkekten şiddet görebilme ihtimali anlamına gelmesede,elimizdeki astrolojik verileri değerlendirme açısından,bu açıya sahip bir bayanın,eşinden omuriliği bile zedelenecek şekilde,insanlık dışı bir şiddete maruz kaldığını paylaşmak istedim.Aşağıda vereceğim haritaya bakıyordum bir kaç gündür.Tabiki hepimiz mars uranüs karesine sahip herkes için aynı şeyin geçerli olmadığını biliyoruz.

[Resim: astro2at34nesliaslibbbbkk0.th.gif][Resim: thpix.gif]

Nihan'ın örnek verdiği haritada Mars Başak burcunda. (Balık ve Başak burçlarının zorluklar karşısında vereceği tepkilerden biri , KURBAN PSİKOLOJİSİ VE KABULLENMEKTİR)

harita sahibinin 4.evinde (aile evi) Satürn-Plüto kavuşumunu görüyoruz ki DSC'ye (evlilik evi) sert kare açı yapıyorlar.

bu konumun kısaca aile baskısı ve duygusal zedelenmelere işaret edebileceğini söyleyebiliriz.

Nihal ve Nihan'ın örneklerinde , bayanlar Mars - Uranüs Karesinin işaret ettiği BAŞKALDIRI , ERKEKLERDEN BAĞIMSIZLAŞMAK gibi etkileri nasıl yaşıyorlar , ne kadar ve ne şekilde yaşıyorlar orasını bilemeyeceğim.

sadece şöyle bir teorim var , paylaşayım ;

haritanızdaki sert etkilerin size maliyetlerini objektif olarak güzelce değerlendirip , o problemlere ÇÖZÜM VE ÇIKIŞ KANALLARI aramanız astrolojinin en büyük faydası olacaktır..

Jung haklıdır belkide ;

insanlar , Mars - Uranüs Karesinin (tüm gerilimli potansiyeller için geçerli) gerilimini bilinçli olarak akıtacak yollar bulmaz ve konuyla yüzleşmezse , belkide kader , o gerilimi BAŞKA ŞEKİLDE YAŞATACAK İNSANLARI KARŞIMIZA ÇIKARIYOR OLABİLİR ne dersiniz ,,,
işte o harita

Yıldırım ve Nihan, paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Bu harita sahibi kadın, ilişkide olduğu erkekten ağzı burnu kan içinde kalacak kadar şiddet görüyor

Yıldırımın söylediği gibi,

kadın, taşıdığı,mars-uranüs karesinden üretilen gerilimli enerjiyi "ilişkiye akıtıyor" Bu durumda ilişkideki diğer figür-erkek- mecburen, enerjiyi ona geri yansıtıyor olabilir mi? Yani üretilen bu hoyrat enerji, ilişkinin orta yerinde patlıyor olabilir mi?

bu kadının ilişkilerini nasıl bir son bekliyor?


http://img91.imageshack.us/my.php?image=bcnnnwt9.gif
11-17-2008 01:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
İnsanın Dul Kalması Haritada Belli Olur Mu? - esraa1 - 09-10-2008, 02:19 AM
Cvp: ''Mars - Uranüs Karesi'' üzerine - Félicé - 11-17-2008, 01:24 AM
Cvp: ''Mars - Uranüs Karesi'' üzerine - Aquar - 11-17-2008 01:39 PM
Cvp: ''Mars - Uranüs Karesi'' üzerine - Félicé - 11-17-2008, 05:34 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir