Değerlendir:
  • 16 Oy - 2.88 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beynimiz Nasıl Programlanıyor?
Yazar Mesaj
kariyb Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 29
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Beynimiz Nasıl Programlanıyor?
Güneş sistemindeki Plüton, Neptün, Uranüs, Satürn, Jüpiter, Mars, Dünya, Venüs, Merkür isimli planetler sürekli olarak Burçlardan gelen tesirleri alırlar ve bir tür yansıtıcı görevi görerek insan beyinlerini daimî olarak etki altında tutarlar.

Beynin bu ışınsal etkilerle belli açılımları kazanması 3 ana devrede mütalâa edilebilir;

A-Sperm – yumurta bileşiminin 120. Günü.

B-Yedinci – dokuzuncu ay süreci.

C-Doğum anı.



120. GÜN OLAYI.

Beyin, kişinin “Levh-i mahfûzu”dur!.

Beyin cevherinin 120. Günde almış olduğu tesirler de kişinin kendindeki “a’yân-ı sâbitesi”!.

Cenin 120. Güne ulaştığında henüz yeni oluşmaya başlayan beyin ilk kozmik ışınsal tesirleri değerlendirebilecek düzeye ulaşır. Ve bu ilk aldığı tesirle birlikte gen yapısında bir değişiklik meydana getirecek, “ruhunu” oluşturacak bir biçimde hologramik dalga yaymaya başlar!.

Diğer yandan, daha önceden tüm hücreleri birarada tutan ve sinir sistemi aracılığıyla yayılan bioelektrik ise, tüm hücreleri bir tür elektromıknatıs durumuna sokmuş olduğu için, bu beynin oluşturduğu “hologramik yapılı dalga beden” yâni “RUH”, bütün bedene bağlı olarak sürekli beynin yaydığı dalgalar ile gelişmeye başlar.

Beynin bu 120. Günde aldığı tesir neticesinde “Ruh”unu meydana getirmesi yanısıra; ikinci olarak da bu ışınlar geliş gücü ve mâhiyeti ve açıları itibariyle, beyinde mevcut olan ikinci bir devreyi açar ise, bu defa bu beyin, yerkürenin manyetik çekim alanına karşı koyacak türden bir antiçekim dalgası üretip bunu da “Ruh”a yüklemeye başlar.

Şâyet bu devre o gün de açılmaz ise, bu defa bu varlığın büyüme devresinde de beyin, dünya çekim alanına karşı koyma gücünü sağlayan bu enerjiyi “ruh”a yükleyemez.

İşte bu husus dinde “Said”lik ve “Şakî”lik hâli diye tanımlanmıştır.

Üçüncü olarak bu anda alınan tesirler kişinin beyninde belli bir ömür devresine müsaade eden bir tür kontak meydana getirir. Diyelim ki 45 sene açık kalarak hayata yol açacak bir timer (geri sayım devresi).

Şâyet bir kaza durumu söz konusu olmaz ise, o sürenin sonunda Mars’ın, Plüton ve Ay’la beyin haritasındaki ölüm noktasında bir sert açı meydana getirerek oluşturduğu ışınım bu beyindeki kontağı kapatır ve beyin bir anda durur!.

İşte sapasağlam iken, sebep yokken, “bir anda öldü” denen olay bundandır!. Yâni bu üçüncü tesir de kişinin “ecel”ini meydana getirir. Ki bu sürenin uzaması mümkün değildir.

Nihâyet bir de dördüncü tesir alır beyin bu 120. Günde. O da daha sonraki yaşamında ne kadar açılım sağlayabileceğini sağlayan ana devre açılım kapasitesini meydana getirir. Bir diğer ifâde ile “rızık” durumunu.
10-25-2008 11:40 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
kariyb Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 29
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
Cvp: beynimiz nasıl programlanıyor?
İşte bu anlattığımız olay 1400 sene evvel Allah Rasûlü’nün ağzından şöyle dile gelmiştir:

“Sizin birinizin ana – baba maddeleri 40 gün anasının karnında toplanır. Sonra o maddeler o kadar zaman içinde (ikinci kırk yâni 80) katı bir kan pıhtısı hâlini alır. Sonra yine o kadar zaman (üçüncü kırk) içinde mudge yâni bir çiğnem ete tahavvül eder. (120 böylece tamam olduğunda) Allah bir melek gönderir. Ve tekâmül eden mudgeye dört kelime emrolunur ki; ‘’Onun işini, rızkını, ecelini, said veya şakî olduğunu yaz!’’ denilir.

Sonra ona ruh nefholur. İmdî, sizden bir kişi iyi iş işler de hattâ kendisi ile Cennet arasında birkaç kulaç mesafe kalır. Bu sırada yazı gelir, o kişiyi önler.

Bu defa o, cehennemliklerin işini işler!. Sizden bir kişi de kötü iş işler. Hattâ kendisi ile cehennem arasında ancak bir kulaç mesafe kalır. Bu sırada kitabı gelir onu önler. Bu defa o kişi ehli Cennetin işini işler. (ve Cennete gider) “Buharî”.

Evet, demek ki 120. Günde ilk beyin cevheri, kozmik ışın etkileri ile yukarıda, mecâzî bir ifade ile açıklanan, hususları kayda alarak ve bunları diğer yandan da “Ruh” üzerine yükleme yaparak faaliyete başlıyor!

İşte 120. Günde beyin cevherinin almış olduğu ilk kozmik tesirler, o kişinin dinî tâbirle “A’yân-ı sâbitesi”dir!. Yâni, sabitleşmiş ana programı!. Öyle ki, artık bu ana programda asla bir değişiklik sözkonusu olmaz!.



7-9 AY SÜRECİ



Daha sonra özellikle 7. Ay başlarından itibaren gelişen beyin, istidadını oluşturacak bir biçimde, içinden geçtiği burçlardan giderek artan bir biçimde aldığı ışın tesirlerini değerlendirmeye başlar. Bu aylarda alınan tesirler ise kişinin ilerde düşünme gücünü ve kapasitesini oluşturacaktır.

Nihâyet beyin 9. Ayda ve doğumdan hemen önceki bir iki gecede en verimli şekilde gelen tesirleri değerlendirir. Ve doğum durumuna girer. Bu ana kadar alınan tesirler kişinin sadece, az önce de belirttiğimiz gibi düşünce dünyasını oluşturan tesirlerdir.
10-25-2008 11:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
kariyb Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 29
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
Cvp: beynimiz nasıl programlanıyor?
DOĞUM ANI..



Beyin bundan sonra en güçlü ışın etkilerini ise doğum anında ananın rahminden dünyaya geldiği anda alır.

Yükselen burç, “actend” tâbir edilen bu kozmik etkiler annenin koruyucu manyetik perdesinden dünyaya çıkan bebeğin beynini en güçlü şekilde etkiler!. Bu etkiler ise, o kişinin mizacını, karakterini, çevresiyle ilişiklerini ve olaylar içinde ne tür bir yaşam süreceğini programlar.

Esasen başlı başına bir kitapta izah etmemiz gereken bilgileri burada daha fazla açarak okurlarımızı sıkmak istemiyoruz. Bu sebeple konuyu ana çizgileriyle anlatıp, sistemi gözler önüne sermeye çalışacağız. İlâhi nizâmı, işleyiş şeklini elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız.

İşte bu andan sonra, sanki ıslak alçının kalıpta suyunu yitirdikten sonra yeni bir form almaması gibi, beyin de yeni açılım tesirleri almaz olur. Ve hangi tür tesirler ile oluşmuş ise, o kişinin düşünce duygu tasavvur, vehim, hayal gibi beynî fonksiyonları o düzeyde ölene kadar devam eder. Nitekim bu yeni tesirlerle açılım olmayışı da; “yedisinde neyse yetmişinde odur; can çıkmadıkça huy çıkmaz” gibi halk deyişleriyle anlatılmaya çalışılmıştır.



Beyninizde genetik katman vardır, bir...

Rahimde 120. günde oluşan ön ana program vardır, iki...

Doğana kadarki süreç içinde programlanan ikinci katman vardır, üç...

Bir de, doğum anında programlanan katman vardır, dört...

Ayrıca bu programlar, beynin yaydığı çeşitli mikrodalga yapıları dahi düzenlerler... Meselâ, birimin 120. günde gelen kozmik ışınıma göre beyninde açılan bir devre anti-çekim dalgalarını üretirse, bu kişi ölüm ötesi yaşamda, sizin tâbirinizle "ruh"unu dünyanın çekim alanından kurtararak uzayın çeşitli katmanlarına ya da sizin deyişinizle cennetlere açılabilir!

Bunun gibi, istidat ve yetenekler dahi hep bu kozmik ışınlar tarafından programlanır.

-Nasıl olur bu?.

-Kullanmakta olduğunuz bilgisayarı düşün... Bu bilgisayarlar, bir beynin son derece minyatürize edilmiş en ilkel şeklidir.

Önce o bilgisayarın beyin devreleri, yapması istenen işleve göre programlanır... Sonra, o program doğrultusunda veriler yüklenmeye başlanır.

Bunun gibi, beyniniz de önce sizi vareden Kozmik bilincin gayesi istikametinde programın oluşacağı günde dünya üzerinde meydana getirilerek programlanır. Sonra o programa uygun verilerle yüklenmeye başlanır.

ahmed hulusi
10-25-2008 11:42 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Rektifikasyon (Doğum Saati belirleme) Nasıl Yapılır? Dinoo 221 378,084 09-05-2019 04:26 AM
Son Mesaj: say24
  Haritanı Yolla Nasıl Aşıksın Sana Söyleyelim Libra 71 83,384 05-23-2019 08:38 PM
Son Mesaj: pinkylove

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir