Değerlendir:
  • 18 Oy - 3.06 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Yengeç Burcu Erkeği
Yazar Mesaj
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Yengeç Burcu Erkeği
Eğer olumlu Yengeç tipiyle karşı laşma ve ona aşık olma şansına sa hip olursanız, kendinizi tebrik edebilirsiniz, çünkü o tüm Zodyak'taki en romantik erkeklerden biridir. Aşık olursa, sizi aşka, özen ve iltifata boğar. Huzurlu yapısı nedeniyle birçok kadın onun manyetik gücü tarafından çekildiğini hisseder. Fazla konuşmasina gerek yoktur; tüm vücut hareketleri, birliktelikle sonuçlanması gereken dileklerini size anlatır. Heyecanlı bir macera, 'Yengecin işi değildir, bu nedenle aşk onu için, üzerine düşünerek gittiği ciddi bir iştir. Buna rağmen ilişkiniz kısa sürse de size dünyadaki tek kadınmışsınız gibi davranır. Eğer aşkta insiyatifi ele almayı seven bir kadınsanız ve onu kazanmak istiyorsanız, Yengeç erkeğinin yanında kendinizi geri planda kalmaya zorlamalısınız. Başka erkekler için tümüyle geçerli olan gözü pek bir saldırganlık Yengeç erkeğini sadece korkutur. Eğer onun için doğru kişiyseniz, size tüm sevgisini ve hatta daha fazlasını verecektir. Doğrusu, fazlaca kıskanç olduğu için sizi bu uğurda kimse ile kavga etmeye bile izin verrneyeceği bir "mal" olarak görecektir. Aşırı kompleksleri, onu bu ilişkide iyice güvensiz yapacaktır. çünkü sizin gibi bir kadının sadece onu seveceğine inanamaz. Bu durum sizin için çok fazla sorun çıkaracaktır. Onun için aşk bazen acı, bazen tatlı bir iştir. Büyük şans ve uçurumlar kadar derin acılar, Yengeç için birbirlerine çok yakın şeylerdir. Eğer Yengeci gerçekten severseniz, ona şetkatinizi ve aşkınızı gösterin ve sizin için tek olduğu konusunda her zaman ona güven verin. Sizi el üstünde tutacaktır. Eğer Yengeç burcunun sizi çektiğini hissederseniz, o zarnan "doğru" kişiyi bulduğunuza emin olun. çünkü olumsuz Yengeç tipi olsaydı, pratikte her şeye ters olurdu.

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
10-28-2008 03:49 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #2
Yengeç Burcu Erkeğinin Diğer Burçlarla İlişkileri
Yengeç Erkeği - Koç Kadını

Koç kadını, hareket etmeyi sever ve sizin seve seve yaptığınız gibi düşünerek mutlu olamaz. Bu nedenle size göre daha atılgandır. Koç kadını hırslıdır. Bu yüzden, eşinin olduğu kadar kendisınin işi de onun için çok önemlidir: Siz Koç kadınının, delilik sınırına getirmiş olduğu tek erkek olmayabilirsiniz. Diğer yandan onda çok güçlü annelik duyguları da bulunabilir.

Koç kadının genelde geç evlenmesinin nedeni hırsı olabilir. Kendini kesin olarak bağlamadan önce kişisel isteklerinden birini, mesleki alanda da yerine getirmiş olmak ister. Dikkatini çektiğiniz takdirde, sizi fırtına gibi bir saldırıyla fetheden kişi olacaktır. Ve bu, öyle yüksek bir tempoda olur ki nefessiz kalabilirsiniz. Siz rahat ve kedersiz bir hayat sürmeyi isterken; Koç kadını ne dinlenmeyi ne de sükuneti bilir. Devamlı artan girişimciliği ve enerjisi sizi korkutur. Koç eşinizin ilişkiniz de inisiyatifi ele almasına kendinizi hazırlamalısınız: Yine de onun atılgan hareketleriyle sizi aldatmasına izin vermeyin. Aslında, çabuk kırılan ve aşağılık kompleksiyle çok zor başa çıkabilen bir insandır. Aslinda, bu onun bü tün kıskançlığının nedenidir. Bir kaçamak anında ona yakalanmamaya dikkat edin. Kendisi için doğru eşi ararken, sizi tanımadan önce arkasında bir sürü ama sıkı fıkı ilişkileri bırakması mümkündür. Genelde çoğu tarafından hayal kırıklığına uğratılrnıştır ve bundan dolayı hayatı boyunca acı çeker. Siz de bunlardan biri ola bilirsiniz. İddialarınız büyük olmasa bile, onların neler olduğunu sorma yacaktır.

Onunla yaşamak her zaman kolay olmayacaktır. - Ama duyarlı ve tutkulu bir aşık olduğunuz için, bir çok şeyin bedelini size ödetecektir.

Yengeç Erkeği - Boğa Kadını

Boğa kadını için her şey kolaydır, sizden ya hoşlanır ya da hoşlanmaz. Ama sizden, ancak duygularından emin oldugunda hoşlanır. Heyecanlı bir macera ona çok terstir, özellikle de sıkı bir ilişkiye girdiyse. Sadakat duygusu çok güçlüdür: Ve sizden de bunu bekler. Ikiniz birçok ortak noktaya sahipsiniz. İçinde kendinizi iyi hissedeceginiz hoş bir yuvayı seversiniz. Boğa kadını doğaya çok bağlıdır, seve seve yürüyüşlere çıkar ve bahçe işleriyle gerginliğini üzerinden atar. İkinizde de bir güvenlik sağlama çabası vardır. Tiyatro, müzik, hoş sohbetler ve iyi bir yemek gibi hayatın hoş yönlerinden yararlanmayı bilirsiniz.

Her şeyden önce sizi ve Boğa kadınını yıldızlar olumlu yönde etkiler.

Yengeç Erkeği - İkizler Kadını

İkizler burcu çift karakterlidir. Ruhsal sarsıntılar onlarda belirgindir ve bunun üstesinden hangi "yan"larıyla gelebileceklerini bilemezler. Eğer ikizler kadınıyla daha yakın bir ilişkiye girmek istiyorsanız, bu değişimlere hazır olmalısınız.

Onu daha iyi anlamak için, ruhunun derinliklerine inmeye çalışmayın, bunu başaramazsınız.

Aynı şekilde, onu değiştirmeye çalışmak başarısızlıkla sonuçlanır. Hesaplı ya da hesapsız sitemlerinizle bir sonuca ulaşamazsınız, çünkü o çok yükseklerdedir.

Yengeç Kadını - Yengeç Erkeği

Diğer benzer burçların ilişkisinde olduğu gibi, bu ilişkide de inişler ve çıkışlar birbirine karışabilir, çünkü ikiniz de aynı burçta doğduğunuz dan birbirinize çok benzersiniz. Eğer ruhunuzun derinliklerinde yaşıyorsanız ve cesaretiniz kırılmışsa, bu ilişki özellikle çok zor olacaktır. İkiniz de içine kapanıyor, diğerinin duygularını anlamaya çalışmıyorsunuz. Bu nedenle ikinizde kendini yalnız ve anlaşılmamış hisseder ve gerekli ilk adımı atmaya nadiren yeltenirsiniz. Karşılıklı anlaşmanıza benzer olan doğanız engeldir, üstelik bu nedenle birbirinizi daha iyi anlamanız gerektiği halde.

Bir başkasınınn yanındayken, her zaman bilmekten hoşlandığınız şeyleri düşünmeye ihtiyacınız vardır. Örneğin, siz, eleştirileri kabullenen biri değilsiniz, o neden farklı olsun? Yengeç kadını, aşkta saygı duyacağı bir erkek arar. İnisiyatifi elde tutmayı, size bırakır.

Siz, kendisine analık edecek ve aşkta ilk adımı kadına bırakan hoş bir erkek tipisiniz, bu nedenle de Yengeç kadını için doğru kişi değilsiniz. O, kendisini yönlendiren ve ona yol gösteren bir erkek arar.

Yengeç Erkeği - Aslan Kadını

Siz, kendi başınıza yürümeyi tercih edersiniz. Ancak aşık olduğunuz kişi bir Aslan kadınıysa, kendinizi değiştirmek zorunda kalacaksınız.

O, akıllı bir kadındır. Bu nedenle ona hiçbir şey öğretmemeye gerek yoktur. Sizin gibi içe dönük bir erkeğin kendisi için, "zahmetli" olacağını hemen anlar. Sonra da kendisıne aşık olmanıza izin vermez. Her şeye ragmen evlenirseniz, evi idare etmekten hoşlanacağını sanmayın. Zaten bugün hangi erkek bunu bekliyor ki?

O, daima yeniliklerin ve yeni tecrübeler edinmenin peşindedir. Kendini ruhsal ve fiziksel olarak canlı tutar ve siz Yengeç erkeği olarak ona nasıl ayak uyduracağınızı şaşırırsınız. Eğer bir Aslan kadınına aşıksanız, onun ve kendinizin hayat tarzını devamlı değiştirmeye hazır olmalısınız. Aksi halde size olan ilgisini kaybedecektir.

Aslan kadını severse, duygusal olduğu kadar fiziksel fedakarlıklarda da bulunur. O, tutkulu bir aşıktır ve duygusal birleşmenin tadını çıkarır. Burada tam anlamıyla bir alışverişten bahsedilebilir.

Yengeç Erkeği - Başak Kadını

Başak kadınından daha ilk tanışmada vazgeçen çoğu erkek gibi olmayın. Çünkü siz bir Yengeç erkeği olarak bu burçta doğan kadını, hiç bir erkeğin edemeyeceği kadar mutlu edebilirsiniz.

Tercihini kullandığı erkek, bunu iltifat olarak kabul etmelidir, çünkü tanıştığı erkeklerde çok seçicidir. Bazıları bu kadını geri kafalı ve tutucu olarak tanımlarlar, çünkü çoğu kişide eksik olan kişisel inançları ve sıkı ahlaki prensipleri vardır.

Yine de diğer insanlara karşı açık olmak ona çok zor gelir, çünkü sıkılgandır ve duygularını insanlara açmaya çekinir. Bu, onun düş kırıklığına uğramaktan ve kırılmaktan duyduğu çok derin korkuyu gösterir. İyi ve keskin bir gözlemci olarak, karşısındakinin içyüzünü hemen anlar ve nadiren bu kararını tekrar gözden geçirmek zorunda kalır. Hangi nedenle olursa olsun hoşlanmadığı kişinin onun yanında hiç şansı yoktur. Bu onun için namusluluğun bir göstergesidir ve bunu başkalarına da hissettirir.

Onu yakından tanımayan kişiler üzerinde küstah ve kendini beğenmiş bir etki bırakır, aslında bu, onun yapısına asla uygun değildir. Her insana çok fazla saygı gösterir ve kendisine de öyle davranılmasını ister. Dürüsttür ve olmayan bir şeyi varmış gibi göstermez.

Dakik olmayan insanlar, onun görünüşünden de belli olan dakikliğini ve doğruluğunu abartılı ve zahmetli bulurlar. Özeleştiri yeteneğiyle, kendi hatalarını görür ve düzeltir. Ancak haksız bulduğu eleştirilere karşı da çok fazla tepki gösterir. Bu kadınla birlikte olmak gerçekten çok kolaydır ve çabaya değer.

Yengeç Erkeği - Terazi Kadını

Eğer Terazi kadını her şeyi tartarak düşünmeseydi ve bunu her açıdan açıklayamasaydı, bu burçta doğmazdı. O, her durumda, her şeye ve herkese karşı doğru olmak ister.

Onu tanımayan biri, onu kesin kararlar alamayan biri olarak görürse, ona haksızlık yapmış olur. Yengeç olarak onunla uğraşmak, size zor gelebilir. Siz, daima neyle karşı karşıya olduğunuzu açık ve yanlış anlamaya meydan vermeyecek şekilde bilmek istersiniz. Terazi kadını, size daima bulmacalar sunacaktır. Onu iyi tanımayan çoğu erkek,onda rüyaların kadınını görür,çünkü açıkçası o dıştan alışılmamış derecede çekici ve hoştur.

Duygusallığı, şakalları ve ince mizah anlayışıyla insanları cezbeder. Bu nedenle çok fazla yakın arkadaşı olması ve neredeyse hiç yalnız arkadaşı olması ve neredeyse hiç yalnız kalmaması şaşırılacak bir şey değildir.

Yengeç ve Terazi arasındaki ilişki, uyumluluk yönünden çok şanslıdır, çünkü siz olumlu yaşam anlayışıyla sizi aydınlatacak bir insan arıyorsunuz ve Terazi kadını bunu iyi başaracak tek kişidir.

Yengeç Erkeği-Akrep Kadını

Büyük bir olasılıkla Akrep kadını sizi soğukkanlığıyla korkutacaktır. Kendisi ve çevresine karşı yalın davranır. Sizde, onu yakından tanıma isteğine yol açacak hiçbir etki bırakmayacak ve buna fırsat da vermeyecektir. Bazıları onun üstesinden gelinemiyecek kadar gaddar davrandığını iddia ederler. Bu, onun amacına erişmek için küçümsenemeyecek bir kararlılık gösterdiği düşünüldüğünde gerçekten çok abartılıdır.

İkiniz de su grubundan olduğunuz için bunalımlara eğilimlisiniz. Siz, arkadaşlarinizla sorunlarınızı konuşmayi kendinize yedirebilirken, o tamamen içine kapanarak yalnızlık ve soyutlanmışlık artar. Akrep kadınından beklenmeyen, kendi doğasından kaçma eğilimini, siz sadece üstü kapalı görebilirsiniz. Ayrıca size karşı açık olmasını istemelisiniz. Hoş ümitler...

En iyisi siz, o "kriz"den kurtulana kadar kuruntularınızla kendinizi yemeye devam edin.

Akrep burcunda doğan herkeste, gizli, esrarengiz ve sır dolu olmaya karşı bir eğilım vardır. Eğer onun aniden sırlar içine gömülmeye başla dığını görürseniz, şaşırmayın.

Akrepler çok az insana yakın ol malarına rağmen, daima ezilmiş ve haksızlık görmüşlerin yanındadırlar.

Bu, kendi yanlışlarını görme ve giderme zayıflığını unutturacak, değerli bir kişilik yapısıdır. Bu büyüleyici kadınla, sadece kı sa bir ilişki yaşamak zorunda kalsanız da bu deneyimi hayatınız boyunca unutamayacaksınız.

Yengeç Erkeği - Yay Kadını

Bu iki burç arasındaki beraberlik, iki tarafın da uyum ve anlaşma yeteneğine sahip olmasını gerektirir. Yoksa başlangıçtan itibaren karaya oturmaya mahkûmdur, çünkü ikisinin de hayatla ilgili zıt fikirleri var dır ve bunların giderilebilmesi zordur.

O, kabalığın sınırında bir açıksözlülükle düşündüğünü söyler -bu sizin için de geçerli- ve bu yolla insanları yaralayabileceğini düşünmez. Hafif hayalci olan kendinizi derin den yaralanmış hissedersiniz.

O, bir başkasının yapamayacağı şekilde tek bir cümleyle "hararetli bir konuş mayı" berbat edebilir veya en iyi ruh halinizi bozabilir. Sakın ona bu yüzden sitem etmeye kalkışmayın. Haysiyetini koruma güdüsünün al tında derin bir öfke yoktur, sadece başka türlüsünü yapamaz. Temelde sıkı bir beraberliğe girmek istemez, hağımsızlığını kaybetmekten çok korkar.

İkiniz için de en iyisi, başarabilir seniz arkadaşça bir beraberlik için de kalmaktır.

Yengeç Erkeği - Oğlak Kadını

Oğlak kadını basit kişilikli biri de ğildir, ama kendini ilginç göstermeyi becerir. Sanatsal yetenekleri saygı duyulmaya değerdir. Dünyayı an lamakta güçlük çeken ve güvenebileceği bir koruyucu arayan "küçük kız" en sevdiği roldür. Eğer onu yakından tanırsanız, zırhının arkasında göstermek istediğinden çok daha fazlasının olduğunu fark edersiniz.

Sadece kısa bir macera istiyorsanız, yanlış adrestesiniz. Her zaman sonsuz, gerçek aşkı arar ve onu kandırmaya çalışırsanız bunu hisseder.

Aslında dürüstlüğü abartılı değildir, ama onun fikrince karşısındakinin zamanını boşa harcamasından nefret eder. Buna dikkat edin.

Aile harcamalarının sorumluluğunu, hiç düşünmeden ona bırakabilirsiniz. Tutumludur ve parayı har vurup harman savurmaz.

Yengeç Erkeği - Kova Kadını

Bazı Yengeç erkeklerinin, Kova kadınları tarafından deliliğin sınırına itildiği bilinir. Devamlı değişen ruh hali, yepyeni fikirleri ve sizin gibi sağlam bir erkeği bile mahvedebilir. Kendini dünyayı kurtarmak için görevlendirilmiş sanır. Bu yüksek amaca ulaşma yolunda tek eksiği gerçekçiliktir. Siz ise tam tersine, böyle ütopyalarla ilgilenmezsiniz. Bu temel anlaşmazlık tüm hayatınızı sarsabilir. Ani düşünür ve hareket eder, geleneksel değildir ve söyledikleriyle yol açtığı utandırıcı durumları düşünmez.

Sakin ve düzenli bir aile hayatı onun için hiçbir şey ifade etmez ve durulup akıllanması yıllar alır. Kovaların erken yaşta girdiği ilişkiler, uzun sürmez. Once kendisini "olgun" hissetmesi gerekir. Kova kadını büyük olasılıkla hayatında sadece bir kere sever. Ama bir ilişkiye muhtaçda değildir, tek başına yaşa yabilir ve gerçek dostlar bulabilir.

Bu kadın sizin için her zaman bir sır olacaktır. Kendinizce onu tanıdı ğınızı düşünürken, sizi en inanılmaz şeylerle şaşırtacaktır, gözlerinize ve kulaklarınıza inanamayacaksınız.

Sessiz ve duygulu saatleri seviyorsunuz, bu anlarda günün bütün problemlerinin üstesinden geliyorsunuz. O, tam tersine daima problem arayarak kendisiyle, sizinle ve dünyanın haksızlıklarıyla uğraşacaktır. Bu, devam ederse çok yorucu olabilir.

Yengeç Erkeği - Balık Kadını

Bu kadınla günün birinde karşılaştığınızda, size çok tanıdık gelecektir. Kendinizi onunla teklifsiz veya Yapısal olarak akraba hissederseniz şaşırmayın. İkiniz de su grubundansınız ve birçok ortak yanlarınız var. İkiniz de romantiksiniz ve hayaller kurmayı seviyorsunuz.

O, çevrenizle ilgili kederinizi paylaşacaktir. Insanlarin sorunlarını ve endişelerini dinlemeye her zaman hazırdır. Körü körüne itaat etmeyeceğini bilin, güvene her zaman ihtiyacı vardır. Güvenini asla sarsmamalısınız. İnsanlarla birlikte olmayı ve konuşmayı sever, ama yüzeysel konuşmalardan hoşlanmaz, sadece insanlarla ilgilenir.

Balık kadını biraz daha neşeli ol maya çalışırsa, sizin için ideal kadın olabilir.

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
10-28-2008 03:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
qulsah Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 336
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
Cvp: Yengeç Burcu Erkeği
YENGEÇ BURCU ERKEĞİ

Yengeç burcunda doğmuş bir erkeği seviyor ve onunla evlenmek istiyorsanız her şeyden önce ona uygun bir kadın olmaya çalışmalısınız. Her ne kadar bu burcun erkeği ikizler tipi gibi insanı uğraştırmasa da, onun da bazı huylarına dikkat etmek gerekir. Her şeyden önce karşınızda çok hisli bir erkeğin olduğunu bilmelisiniz. Terbiyeli ve naziktir.

O daima size itina edecek, saygı gösterecektir. Sizin rahat etmeniz ve küçük düşmemeniz için elinden geleni yapacaktır. Bazı çekingen tipler, bir türlü cesaret edip aşklarını itiraf edemezler ve onları mutlu edecek kadınlar da bir süre sonra uzaklaşıp giderler. Bu konuda onlara yardımcı olmalısınız. Siz kendisiyle ne kadar ilgilenir, ona ne kadar yakınlık gösterirseniz o kadar iyi olur.

Bu erkeğin dikkatini çekmek için dış görünüşünüze çok dikkat etmelisiniz. O daima derli toplu, sade zarif insanları beğenir. Yengeç burcu erkeği sevdiğini söyledikten ve sevildiğini anladıktan sonra çekingenliğinden tamamen sıyrılır. Daha sonra sevgide inat ve ısrar ortaya çıkar. Artık sizi bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Bir yengeç gibi kıskacıyla sizi yakalamıştır.
Yengeç burcu erkeğine yalan söylemeyin, çünkü çok iyi rol yapsanız da gerçeği sezer. Ona daima dürüst davranmalısınız. Kendisini kıskandırmaktan da çekinmelisiniz. Bu tip çok samimi olduğu arkadaşlarını bile kabul etmez. Onun için siz dünyanın en eşsiz kadınısınız.

Yengeç hesabı temsil eden bir burç değildir. Yengeç burcunda doğan insan matematik konusuna pek ilgi duymaz. Ancak o kafasının içinde bir hesap makinesiyle yaratılmıştır sanki. Her türlü hesabı kafasında kolaylıkla yapar.

Yengeç burcu erkeği su grubundandır. Bu nedenle de suyu çok sever. Her gün banyo yapmaktan hoşlanır ve çok temizdir. Denize girmek ve su sporlarıyla uğraşmak onun için bir tutkudur.

islamakar.com

[Resim: astro_w2gw_guelah.29705.32345.png?32537]
01-12-2009 02:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
plutonik Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 98
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
RE: Yengeç Burcu Erkeği
adları 'muamma' bunların...ne yapcaklarını kimse kestiremiyor;yengeç burcu erkekleri şevkat timsali en sevdiğim yanları bu;gülüşleri kızışları çok içten çok samimi lakin çok kaçak...çekingen çoğu kez...hep bu içsel güvensizliklerinden;dışarı çok güvenliğim imajı çizen kabuklarının içteki yumuşak ve kırılgan kalbi gizlemesinden fakat tam olarak koruyamamasından...yengeç-balık ikilisine çok inanırım bengülücük severim de...masal aşkı...

[Resim: astro2gw02plutonikhp448.th.gif]

Kimi aradığını yitirir aradıkça,
Kimi de arayandır;aranan onu bulur...Ö.Asaf
10-19-2009 04:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
SoL@RÎ$ Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 197
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 2

Mesaj: #5
RE: Yengeç Burcu Erkeği
hayatıma girmeye calısan girince hayattan sogutan erkekler hep yengeç olmustur beni cıldırtan ve allah göstermesin dediğim tipler kısaca

<3<3<3<3 Değişmeyen Tek Şey "" Degişimin"" Kendisidir <3<3<3<3


ємѕαℓѕiz ∂üşℓєя ask
10-20-2009 09:44 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
sensela Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 5
Üyelik Tarihi: Jan 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Yengeç Burcu Erkeği
çook romantik oluyorlar bir de kendilerini sevdiği insana tamamen adıyorlar.Beklentilerini tam olarak çözebilmiş değilim ama eğer alacakaranlık kitabını okuduysanız yengeç erkeğinin nasıl birşey olduğunu anlayabilirsiniz gülücük edward tam bir yengeç erkeği!!!(kitabın yazarı olan bayan da oğlak burcu hımm )
01-13-2010 04:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zorlamak Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 121
Üyelik Tarihi: Aug 2011

Rep Puanı: 2

Mesaj: #7
RE: Yengeç Burcu Erkeği
Yengeç erkeklerini tek bi kalıba sığdırmak zordur.
Haritadaki etki önemli bu nedenle.Çok türlü yengeç tanıdım aktif pasif çekingen atılgan tarzında.Bu erkeklerin ortak özellikleri gerçek romantik yüzlerini hemen ortaya koymamaları.Ve kadınından ilgi beklemeleri.Çok ilgi beklerler hem de.Sevgilisinin psikolojisinden anlamasını bekler bir bakıma.Ama aynı şeyi sevgilisine yapmaz.Çünkü yeterince ilgilendiğini düşünür.Ona göre kendisi yeterlidir sevgilisine karşı romantik ve sıcaktır.Ama onun bu yargısı kimi zaman doğru değildir.Çünkü bencillik vardır bu erkekte.Hep ister sevgilisi onu sevsin mutlu etsin .Onunla ilgilensin gezsin.Resmen sevgilisinin ona bebeği gibi davranmasını ister .Ve biliriz ki bebekler bencil varlıklardır.Her neyse.Ama yengeç erkeğinin olumlu bir özelliği destekleyici olmasıdır kırıcı davranmamasıdır.Çünkü kendisi de gerçekten çok kırılgan olduğu için halden anlar ve kolay kolay kırmaz.Canı çok çabuk sıkılabilir yengeçlerin.Bu sıkıntı sanki biraz kendini beğenmişlik olarak algılanabilir ama öyle değil.Bu insanlar için hayat aile sevgili arkadaş demektir.Vefalı insanlardır.Anılarla yaşarlar.Geçmişe dönüp dururlar.Ve çoğunlukla ilk sevgilisi tarafından ya aldatılmış ya da hayal kırıklığına uğrammışlardır.Ve bu yüzden ikinci sevgililerine karşı çok temkinli yaklaşırlar neden? tekrar incinmekten korkarlar.Güzel şık giyimli temiz kadın olmalısnız yengeç erkeğinin sevgilisi olmak için.Ve ilgi göstermeniz şart.Ayrıca çok sabırlı olmalısınız.Sağlam bir vuct direnci de şart :D Zordur bu erkekler.Harbiden zordur.Emek ister.O kabuğunu kırmak zaman alır.Ama bi güvendi mi de sizin içiin yapamayacağı şey yoktur.

haritam
http://bit.ly/1Ba0i6W

Eğer anahtarları sendeyse bütün kapılar sonuna kadar açık.Eğer bakmayı bilmiyorsan açık olsa da kapılar göremezsin .
Hergün aynı şeyleri yaptığın için boş bakmaya başlarsın işte o zaman detayları kaçırırsın.Kaç kişi senle aynı yere bakıyor
her gün.Kaç kişi geçiyor farketmeden.sen de onlardan biri olursun eğer göremezsen.
08-08-2011 04:16 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
picachu Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 401
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 8

Mesaj: #8
RE: Yengeç Burcu Erkeği
yukselenim yengec olmasina ragmen yengec erkekleriyle iyi anlasilir arkadas olarak , ama iliski icin ben asla yapamazdim...surekli kirilan kusen aglayan cok hassas erkeklerden hoslanmiyorum.

https://resmim.net/f/xWSL8c.jpg

haritam
08-08-2011 05:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zorlamak Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 121
Üyelik Tarihi: Aug 2011

Rep Puanı: 2

Mesaj: #9
RE: Yengeç Burcu Erkeği
(10-20-2009 09:44 PM)SoL@RÎ$ Yazılan:  hayatıma girmeye calısan girince hayattan sogutan erkekler hep yengeç olmustur beni cıldırtan ve allah göstermesin dediğim tipler kısaca

:D haha çok güldüm buna ..yengeç bazen öyle bi etkide olabiliyo

haritam
http://bit.ly/1Ba0i6W

Eğer anahtarları sendeyse bütün kapılar sonuna kadar açık.Eğer bakmayı bilmiyorsan açık olsa da kapılar göremezsin .
Hergün aynı şeyleri yaptığın için boş bakmaya başlarsın işte o zaman detayları kaçırırsın.Kaç kişi senle aynı yere bakıyor
her gün.Kaç kişi geçiyor farketmeden.sen de onlardan biri olursun eğer göremezsen.
08-29-2012 02:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
eylülmavi Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip

Mesajlar: 1,245
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 35

Mesaj: #10
RE: Yengeç Burcu Erkeği
ciddi manada bir yengeç erkeğinden kurtulmak isiityorum.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=b...spc=1&ast=
09-10-2012 05:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Gücün Karanlık Tarafı : Yengeç raisisset 35 67,201 04-17-2020 08:22 PM
Son Mesaj: Seher56
  Yengeç Burcunun 10 Temel Özelliği Jackal 3 7,632 05-06-2019 03:50 AM
Son Mesaj: cancer123
  Yengeç Burcu Vurgusu ve Ünlüleri astrosohbet 11 17,011 07-12-2017 10:10 PM
Son Mesaj: Venüsx
  Yengeç Burcu ve Özellikleri ay_se 33 43,122 02-04-2016 12:08 AM
Son Mesaj: karamelli ruj
  Yengeç Burcu ve Yengeçlerin Bilinmeyen Yüzü Yakamoz 6 14,258 03-25-2015 04:47 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  Diger Burclara Göre Yengec Mavisahram 22 26,278 08-29-2012 07:53 PM
Son Mesaj: Bellatrix
  Yengeç Burcu Ve Psikopatoloji Félicé 2 6,254 01-31-2012 12:48 AM
Son Mesaj: xclsx
  Yengeç Kadını yaren 19 22,964 02-23-2011 02:04 PM
Son Mesaj: Aisha
  Yengeç Burcu Çocuğu qulsah 1 3,928 01-12-2009 02:09 PM
Son Mesaj: qulsah
  Yengeç Burcu ve Haritamızdaki Etkileri salmakis 0 4,101 06-11-2007 04:24 PM
Son Mesaj: salmakis

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir