Değerlendir:
  • 26 Oy - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ütopik Yaklaşım : En İyi Harita :))
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #11
Cvp: ütopik yaklaşım : en iyi harita :))
arkadaşlar yükselen oğlak olursa kişisel imajı mesafeli , tedbirli ve çekingen olur. tecrübe konuşuyor hiç tavsiye etmiyorum ;) (benim 1.evde oğlak baskın)

şimdi ''en birini'' bulacağız bunu anladım da oyunun bakış açısını değiştireyim. kıllık yapiim :D
bu en biri yönetici - lider alanında olacaksa OĞLAK olsun. yükseleni aslan yada akrep olsun.
eğer sanatçı olacaksa TERAZİ olsun. yükseleni balık olsun.
eğer sporcu olacaksa KOÇ olsun. yükseleni aslan olsun.
eğer maskot olacaksa YAY olsun. bizden daha iyi maskot bulamazsınız söyliim gülücük)
yükselenimiz de balık olsun. sevecen olmalı ve hayalleriyle bizi ısıtmalı.
yükselen balık olursa güneşimiz de 10.evde yer alıyor büyük olasılıkla. herkes hemfikir 10.evde diimi.
ay burcumuz boğa olmalı. ay boğada güçlü çalışır. maskotumuzun duyguları sağlam olmalı. sürekli değişmemeli. ay 4.evinde yani kendi evinde olmalı. maskotumuz ve biz bir aile (4.ev) olmalıyız.
merkür akrepte olmalı. sezgileri güçlü olmalı. forumun o an ki modunu sezinleyip müdahele edebilmeli. tabii merkür akrepte 9.eve düşüyor. yeni düşüncelere açık olmalı evet fena değil.
venüs terazi olmalı. kendi burcunda. yayın ilk derecelerinde doğurabilirsek bu maskotu venüsü teraziye sıkıştırırız gülücük) yoksa venüsü akrep , yay ve oğlak üçlüsünden birine atarsak vay derim ;) tabii ki 7.evinde yani kendi evinde olacak venüs. ya bu maskot kızmı olacaktı erkekmi ? kız olacaksa çok çekici olmaya başladı söyliim gülücük)
marsı kesinlikle oğlak olsun. iyi çalışır. zirveye tırmanıcılardan olsun. yay hedefleri , balık hayalleri , venüs çekiciliğiyle mars oğlak dinamiği harika olur arkadaşlar benden söylemesi.
tabii mars 11.evde olacak - kovanın evinde. çünkü maskotumuzun 11.evi yani arkadaşları biz oluyoruz ve bizi ancak mars paklar gülücük)
jüpiter hangi gezegene ve eve bereket versin ? bence 10.evde yay burcunda ki güneşe yapsın bu kıyağı. üstelik jüpiterde yay burcunda ve 10.evde kimse itiraz etmez diimi
satürn hangi gezegene öğretmenlik yapsın ? bence koç burcunda 2.evde olsun. ne olacaksa ''parasal'' konularda olsun. cana geleceğine mala gelsin gülücük) üstelik koçta olduğu için güneş ve jüpiter yayına 120 derece güzel baksın. onları disipline etsin. 10.evde tepede boş boş yayılmasınlar gülücük) terazideki venüse sakın zıt bakmasın. orb aralığı diye bişi var diimi.
uranüs akrepte merkürle kavuşsun. kendimden biliyorum , üstad uranus söylemişti. tavsiye ederim ;))
neptün 12.evde kovada olsun. hayaller ve orijinal fikirler bir arada olsun. üstelik venüs terazisine 120 derece güzel baksın.
plüto aslan burcunda olsun. güneş-jüpiter ikilisiyle ve koçtaki satürnle beraber büyük şans üçgeni yapsınlar. Büyük İskender görse kıskanırdı bu konumlanmayı gülücük
şans noktası ikizlerde olsun ve venüs terazisi - neptün kovasıyla beraber ikinci bir şans üçgenine sahip olsun. cem yılmazın vardı , bizim maskota niye çok görelim ;)

ben gün içinde nete pek giremediğimden tüm fikirlerimi yazdım arkadaşlar. siz içinden bişeyler çekip çıkartın işte. bu güzel oyun için sağolasın üstad ;)

04-18-2007 05:15 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yükselenbaşak
Kayıtsız

 
Mesaj: #12
Cvp: ütopik yaklaşım : en iyi harita :))
Vivi ve Yezda'ya şiddetle katılıyorum ben de mükemmel insan yoktur diyorum ve hangi gezegen ve burç, hangi evde en güzeli =) fikirlerimi beyan etmek istiyorum, Yıldırım'ın dediği gibi beğendiğinizi seçin :D


1.EV-Mars'ı Oğlak: (Aslan Burcu.. Oğlak yükseleni.. Güneş, Venüs ve Jüpiter tatlı bir açı yapıyor.. Sonra yere bakan yürek yakan elemanımız servise hazır =) Mars:Oğlak.. Hırsı bi işe yarasın =)

8.EV-Pluto'su Koç: Pluto kötü açı almasın, canımı yesin =)


10.EV-ile K.Ay Düğüm'ü Güneş'le, Güneş Merkür'le Kavuşumda: Güneş ve K.Ay Düğümü Aslan (Aslan olmasa aşkta olmazdı ;) --1.ev Oğlak olunca 10.ev Aslan olur mu dersiniz :P Aman ya oluversin işte çekiştire çekiştire :D -- 10.evde Güneş ve K.Ay Düğümü kavuşumda.. Üstelik Aslan burcunda.. Hımm süper bir popülerlik ve kariyer kokusu alıyorum =) Merkür yanık ve Başak burcunda.. Wauww çok da zeki =)

Ay'ı Akrep (Etkileyici ve baştan çıkartıcı olsun, tutkulu ve gizemli olsun ama Ay kesinlikle kötü açı almasın..)

Venüs'ü ve Jüpiter'i kavuşumda.. Yengeç (Sadık ve güzel huylu, aynı zamanda da şeytan tüylü olsun=)

Yalnız bu oluşum tamamlanınca tıpkısının aynısından bir tane de ben istiyorum mükemmel insan olmaz da bu beyin fırtınası sayesinde mükemmel birşey çıkacak sanırım :D
04-18-2007 06:12 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh
Kayıtsız

 
Mesaj: #13
Cvp: ütopik yaklaşım : en iyi harita :))
ay burcumuz boğa olmalı. ay boğada güçlü çalışır. maskotumuzun duyguları sağlam olmalı. sürekli değişmemeli. olacaksa bu kişi erkek olmalı çünkü bir erkekte ay boğa çok iyi bir konum oluşturur.
04-18-2007 10:22 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kurby Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #14
RE: ütopik yaklaşım : en iyi harita :))
güneş yay, yükselen balık(3. dekan), ay boğa ise merkür ikizlerde olsun ama 3.eve düşsün.Çok zeki, esprili ve hazır cevap olsun.Uranüs terazi 8. evde olsun.Hatta venüs de terazide olsun.Aşka aşık olsun, flörtist olsun!:D
04-18-2007 11:15 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh
Kayıtsız

 
Mesaj: #15
Cvp: ütopik yaklaşım : en iyi harita :))
güneş yay olacaksa merkür ikizler olamaz fıstık..merkür güneşten fazla uzağa gidemiyor .)merkür akrep,yay,veya oğlak olabilir güneş yay için ..
04-18-2007 11:22 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kurby Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #16
Cvp: ütopik yaklaşım : en iyi harita :))
:(:(:( merkürü hepbirlikte çekelim!Lütfeeeeeeeeeeen!

Tamam, o zaman merkür , akrepte olsun.9. evde olsun.O zman marsı ikizlerde ve 3. evde olsun.Hızlı düşünsün.Biraz pot kırmaya meyilli olur ancak sorun değil.Onu anlayışla karşılarız biz.:D
04-18-2007 11:27 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nilyum Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 7
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #17
Cvp: ütopik yaklaşım : en iyi harita :))
Bu oyuna katkım olurmu bilemem ama bence yukseleni,ayı ve burcu aynı gruptan olsun çünkü böyle kişiler daha pozitif oluyor.Yada,toprak su gruplarından uyumlu bir kişilik olabilir.Aynı şekilde ateş ve hava da olabilir ....
04-18-2007 11:37 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vivienleigh
Kayıtsız

 
Mesaj: #18
Cvp: ütopik yaklaşım : en iyi harita :))
bence de güzel olur nilyum mesela ayı yükseleni ve güneşi öncü grup olsun ..
  gruplar
ateş(koç,aslan,yay)             öncüler(koç,yengeç,terazi,oğlak)
                                        sabit(akrep,boğa,aslan,kova)
hava(terazi,kova,ikizler)         değişken(ikizler,başak,yay,balık)
su(akrep,yengeç,balık)          
toprak(oğlak,başak,boğa)        
verimli burçlar(yengeç,akrep,balık)
kısır burçlar(koç,ikizler,aslan,başak,yay,kova)
yarı-verimli(boğa,terazi,oğlak)
eril ya da pozitif burçlar(koç,ikizler,,aslan,terazi,yay,kova)
04-18-2007 11:52 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kurby Çevrimdışı
.
**
Kayıtlı

Mesajlar: 96
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #19
Cvp: ütopik yaklaşım : en iyi harita :))
Öncüler mutlu olamazlar, değişken olsun.
04-18-2007 12:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #20
RE: ütopik yaklaşım : en iyi harita :))
süüpeeer yorumlar geliyor.....simdi okuduklarımdan , gerci zamanım da cok kıstlı mam , bir kac yorum yapmak istiyorum...
ilk dikkatimi ceken yanık merkur....
yanık Merkur demek , bilmeyenleriniz icin yazıyorum , gunese 2-3 orb yakın demektir, yani beraberlik ama maximum 3 orb alınır... neden yanık merkur deniyor buna?
Gunes , egoyu sembolize ediyor, merkur ise aklı(iletişim, haberleşme, hermes...)
özellikle ikili tartışmalarda şayet yanık merkuru olan kişinin egosuna dokunuldugu zaman , yani , hani deriz ya "damarıma basmaaa ..." diye, oyle bir durum olustugunda kişinin egosu (= guneşi) parlamaya baslar... ve bu durumda merkur (akıl) sönuk kalır...Gunes cooook buyuk bir gezegen , ama Merkur onun yanında o kadar ufak ki.... eh bir de Guneşin cok parladıgını düşünün, o zaman merkur yanında (2-3 orb yakın cunku) ne kadar gözukebilir ki... yani kişinin aklı devre dışı kalır o anda... işte o yuzden de kişi hiç düşünmeden ve terazisinde (=aklında) tartmadan (considering) içinden çıkanı oldugu gibi soyler, kufreder, bagırır çağırır, kızar, ... cunku duşunemez... ve hatta oyle konumlardaki kişilere karşısındaki kişi şöyle seslenir... " yahu kardeşim dur bi dakika, sen beni yanlış anladın, dur bak bi düşün, sen yanlış soyluyorsun... yahu duysana beni bi ,, dur , sus bi dk. dinle kardesim dinleeeee..... " ama mumkun degildir, cunku egosuna dokunulmustur bir kere... ve gunesi parlamaya baslamıştır...ve aklı da gözukemiyor... artık sustur susturabilirsen.....gülücük)) işte yanık merkur boyle bir sey... yani pek avantajlı degildir diye dusunuyorum... muhim olan gezegenlerin kendilerini rahat gösterecekleri sahneler (= evler) ve kostumler (burclar) bulmak, diye düşünüyorum....

ben de yukseleni oglak olmasın diyenlerdenim... kendisini gösteriş biçimi, düşünsenize, her dk. her sey için programlar yapan, sistemli disiplinli bir şeklide kendisini göstermeye calisan birisi... gerci böyle ihtiyacları olanlar da vardır muhakkak... cok large erkek arkadaslarindan bıkmışlardır ve böyle yukseleni olsun isterler....gülücük)) ama bana gore degil tabiii....bence 10 evi oglak olsun... Jupiter de bence 2. evde olsun , finansal acıdan kolay para kazansın, şanslı olsun.... tabii yine tartışacagız..... balık burcuyla bir alakası olsun bence, cunku balık burcu butun zıtlıkların anlamını anlayan , hayatı anlayan bir burc....ama evine karar vermek lazım....
bir konu daha var... gezegen beraberlikleri , konjunktionlar, zorlayıcıdırlar.... yani bazı gezegenleri beraber, -yanyana düşünmemek lazım bence.... hani en bi... sini bulucaz yaaaa...gülücük)
neyse sonra tekrar yazısırız.......... gülücük)) harika gidiyor bence...

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
04-18-2007 02:19 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İşsiz bir harita Ahmetp 6 76,143 02-25-2021 07:41 PM
Son Mesaj: Libra
  Solar Return Harita dlnatly 18 18,914 03-29-2020 06:51 PM
Son Mesaj: dlnatly
  astro.com'dan Harita Çıkarma astrosohbet 12 130,750 09-03-2019 02:24 AM
Son Mesaj: ilerizekali
  bir psikiyatriste ait harita darkness_blue 0 6,229 07-15-2019 07:48 PM
Son Mesaj: darkness_blue
  Üniversite mezunu bir harita Ahmetp 23 24,376 04-20-2019 10:35 PM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Batı Haritası ve Vedik Harita BayanKararsız 16 25,031 11-22-2017 10:21 PM
Son Mesaj: Gulsen
  Harita Yorumlama Konusunda Pratik Öneriler astrosohbet 27 55,939 06-05-2014 05:52 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  harita :) bberen 2 8,705 07-23-2012 12:30 PM
Son Mesaj: bberen
  Harita Yorumlama Diyagramı Derin 2 17,097 05-14-2011 11:55 AM
Son Mesaj: ayşe kara
  İkiz Çocukların Harita Yorumu Serena 17 31,892 07-11-2010 10:49 PM
Son Mesaj: rakka

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir