Değerlendir:
  • 20 Oy - 2.6 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Barış manço
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #11
Cvp: RE: Barış manço
Nin.Me.Sar.Ra Yazılan:Barış Manço'nun yükseleni yıllar önce yayınlanan Burç2000 dergisine göre İkizler.Uranüs-ASC birleşimi var ve Satürn 1. evde.

[Resim: astro2gw01barismanco785.th.gif]

Manço deyince ilk aklımıza gelen özelliklerinden biri ellerini çok kullanmasıydı hatırlarsanız.Bunu Yükseleninin İkizler olmasına yorabiliriz.9. evdeki Venüs ve merkür de Beatrice'in belirttiği yabancı dil yeteneğini ve sevgisini açıklıyor kanımca.Venüsün 9. evde olmasının bir yabancıyla evlenme eğilimi verebileceğini çok sık okurum,Manço'nun eşlerinden biri yabancıydı hatırlarsanız.Bu arada aklıma Manço'nun geçirdiği bir operasyon geldi.Kendisi erkeklerde nadir görülen bir hastalığa, göğüs kanserine yakalanmış ve göğsünden ameliyat olmuştu diye hatırlıyorum.Ayın 6. evdeki konumunu bu durumun müsebbibi sayabiliriz sanırım

yükselen ikizler olması banada mantıklı geldi.

venüsün , bizi çeken şeylere işaret ettiğini düşünürsek ;

venüsünün hem merkür hemde jüpiterle ( hemde 3.ev - 9.ev aks'ında ) güçlü bağlantılar yapması , Barış Manço'nun bilgiye , öğrenmeye , yeni dil ve kültürlere ve tabii zihinsel yönden O'nu uyaracak bilgili , eğitimli , zeki kişilere doğru çekilmesini ifade ediyor diyebiliriz.

05-22-2009 03:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Feslegen Dışarıda
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 214
Üyelik Tarihi: Dec 2017

Rep Puanı: 8

Mesaj: #12
RE: Barış manço
1 Şubat ölüm yıl dönümüydü, Allah rahmet eylesin. Televizyonda ondan bahsederlerken jüpiteri güçlü olmalı diye düşündüm, merkür-venüs kavuşumuna yüceldiği burçtan karşıt açı yapıyormuş gülücük Bir de marjinal bir havası var ki bu uranüs enerjisi olabilir. Çocuklara etkisi yükselen doğruysa 5. evdeki neptünden gelen açılar ve özellikle 5. ev yöneticisi merkürle olan açısı mı etkili bilemiyorum ama sanat ile ilgili bir gezegen yine sanat ile ilgili bir evde ve bol bol açısı var. MC-merkür kavuşumda, aynı zamanda yükselen yöneticisi. Kendisi biraz hızlı da konuşuyordu gülücük
İki tane de uçurtma açı kalıbı oluşmuş.

Konuda bahsedilen yükselen ikizlere göre haritayı ölüm tarihi transitleri ile ekleyeyim, konu içindekiler görünmüyor.
Transitlerde 12. evdeki satürn transiti ile natal satürne zıt bir tr plüton ilgimi çekti.

[Resim: alYl5z.png]

Burada da astrolog yükselen oğlak ya da yay olarak almış ona göre bir yorumda bulunmuş.
http://dergikolik.com/2019/01/04/baris-m...astroloji/

Bilgili değil, ilgili.
02-02-2019 09:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Ahmeedd Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 423
Üyelik Tarihi: Jan 2017

Rep Puanı: 14

Mesaj: #13
RE: Barış manço
5.evin yöneticisi merkür venüsle kavuşmuş, venüs hem 5 in hem 6 nın ama daha çok 6nın yönetcisi bana göre( bu benim yorumum başkaları hunu reddedebilir)
5.ev çocuklarla alakalı olan şeyler-venüs yanında bunu hoş sohbete katmış ve venüs 6 nın yöneticisi olduğu için bunu bir rutine(6.ev) bağlamak istemiş olabilir ve merkür-venüs/jüpiter karşıtlığı onu halk arasında tanınanacak biri olmasını sağlamış (3-9 aksı yurtiçi yurtdışı bağlantılarını gösterir ve Barış Manço yurtdışında da biliniyordu.)
Benim farkında olduğum ve gördüğüm etkilerden biri de natal ay düğümlernin yanındaki tutulmalar. Tutulmalar o sene de aslan-kova aksındaydı ve büyük ihtimalle onun kadıyla kavuştu. Bunu çok kişinin haritasında gördüm, bununla alakalı çalışıyorum. Çok büyük bi gösterge olarak verileceğinden emin değilim ama etkilediğine inamaya başlıyorum.

Kuzey düğümü'ne gitmeye çalışırken serüvene çıkan kişi.
02-02-2019 11:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Feslegen Dışarıda
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 214
Üyelik Tarihi: Dec 2017

Rep Puanı: 8

Mesaj: #14
RE: Barış manço
Evet 5. evin yönetisinin venüsle kavuşması anlamlı gülücük Linkteki yazıda da astrolog 5. evi boğa kabul etmiş yani yöneticiyi direkt venüs alarak bir yorum yapmış. Şart değil tabi ama insan kuvvetli bir 3-9 aksı bekliyor bu haritada.

Bilgili değil, ilgili.
02-03-2019 06:07 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir