Değerlendir:
  • 111 Oy - 3.17 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sinastri Haritasında Açılar
Yazar Mesaj
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #1
Sinastri Haritasında Açılar
Güneş Güneş Kavuşum (Olumlu durum)
birbirlerini özlerler.çok iyi bir görünümdür.birbirlerini tanıyor gibi hissederler.biribirinizi tamamlarsınız diğer açılar olumsuz olsada bu açı bir ilişkinin çok iyi olduğunu gösterir.birbirinize çok benzersiniz birbirinizi rahatlıkla tanırsınız.birlikte olmak kolaydır konuşmadanda anlaşabilirsiniz.kusur ve zaaflarınızda birbiriyle aynıdır.

Güneş Ay Kavuşum (Olumlu durum)
son derece güçlü bir aşk ve evlilik ihtimali vardır. ilk görüşte etkilenme , fiziksel çekim,eksik yönleri birbirinde tamamlama, çevreye ve aileye uyum, kişisel aktivitelerde ve bir çok konuda destek , cinsel çekim verir. uyumlu açılar eşliğinde çok güzel ve uzun vadeli ilişki vaad ederken bazı durumlarda birbirini ezmeye neden olabilir, yumuşak açılar fazla değilse ve haritanın bütününde bir uyumsuzluk hakimse çifteler hakimiyet yarışına girebilir.güçlü bir bağlantıdır.birbirinize karşı cazibe duyarsınız özeelikle ay sahibinde bu daha yoğundur.ilişkiyi güneş sahibi yönlendirir.bu açı kuvvetli ve iyi olduğu halde güneş sahibi kadınsa ilişkide tartışmalar olur.ay sahibi erkeği kaprisli bulabilirsin bu da sorun yaratır.

Güneş Merkür Kavuşum

Birbirlerini iyi anlayan, ortak ilgileri ve meraklari olan bir çift olma özelliği verir.. Birbiriniz ile çok iyi anlasir ve birbirinize saygi duyarsınız.birlikte herşeyi konuşur paylaşırsınız birbirinizden yeni bir şeyler öğrenmek hoşunuıza gider.romantizm fazla yoktur ama bağlısınızdır birbirinize tüm problemlerinizi konuşarak çözebilirsiniz.

Güneş Venüs Kavuşum (Olumlu durum)
Birlikte ne yaparsanız yapın, onu daha kolay ve eğlenceli bir hale getirecek olan doğal bir etkileme seviyesine sahipsiniz. İş ya da aşk ilişkisi olsun her zaman belirli bir çekicilik mevcut olacaktır ve ne olursa olsun birlikte olmayı seviyorsunuz. En zor zamanlarda bile bu sizin her zaman aynı tarzda birbirinizle iyi geçinmenize yardımcı olacaktır. İşler iyi gittiğinde gerçekten iyi olacaklardır.Temelde istenildiği gibi olan bu durum nedeniyle insanlar sizle ilgili olarak uysal biri olduğunuzu düşünecek ve etkili bir şekilde istediğiniz sosyal durumu elde edebileceksiniz. Bunun nedeni kısmen sevimli bir yaklaşıma sahip olmanız, kısmen de ne istediğinizi içgüdüsel olarak bilmeniz ve karşınıza çıktığında bunu fark etmek ve fayda sağlamak için çok daha iyi bir konumda olmanızdır.Bu görünümle ilgili tek olası sorun arzularınızı çok açık bir şekilde tanımlamanız ve istediğiniz şeyi elde edemediğinizde aşırı derecede hayal kırıklığına uğrayacak olmanızdır. Ayrıca nazik olmanız gerekmeyen kişilere karşı sizin nazik olmanıza neden olabilir. Bu mesleki anlamda iyi bir arkadaşlık ve evlilik anlamında derin ve tahammül edilebilir bir sevginin göstergesidir.bu ilişkide uyumu gösterir.güneş sahibi venüs sahibini çok çekici bulur.venüs-mars,venüs-pluto açılarında olduğu gibi yoğun bir cinsellikden ziyade cazibe vardır.bu ilişki iki tarafıda memnun eder.birbirlerini çok beğenirler.karşısındakini dünyanın en güzel kişisi olduğunu düşünürler.ikiside birbirine karşı şefkatli ve toleranslıdır.

Güneş Mars Kavuşum

cinsel açıdan bir çekim hissederler.mars sahibi güneş sahibini dar görüşlü bulur.güneş sahibini mars sahibini çok dediğim dedik olarak görür.ikinizde hassas davranamazsınız ama ilişkide ki cazibe çok kuvvetlidir.
güneş jüpiter kavuşum (Olumlu durum)
kişiler birbirilerine karşı son derece saygılı ve büyük bir güven duygusu ile yaklaşıyorlar. ilişki büyük zevk veirir.taraflardan biri diğerine çok güvenir.ama affetme bu ilişkide kolay olmaz.birbirinizi memnun etmek için heveslisinizdir. Bu durum özellikle ortaklıklar ile çalışan kişilerde aranılması gereken bir açı olabilir.

Güneş Satürn Kavuşum (Olumlu durum)
Bu etki ilişkiden tatmin olduğunuzu ve zor zamanlarda birbirinize destek olarak her şeyin üstesinden gelebileceğinizi göstermekte. Zaman zaman sosyallikten uzak kendi içinizde ilişkinin güzelliklerini yaşayabilirsiniz. Bu ilişkinin hayatınızdaki en önemli yapı taşı olduğunu düşünüyorsunuz.güneş sahibi Duygularını bir yere oturtabildiğini düşünüyor. Siz de bu ilişki sayesinde kendinize olan güveninizi geliştirebilirsiniz. Bu etki evlilik gibi uzun süreli bir ilişki için çok uygundur. Güneş sahibinin canlılığını , coşkusunu kısıtlayabilir + tabii aynı zamanda ilişkilerde Satürnün TUTKAL vazifesi gördüğünü düşünürsek uzun vadeli-istikrarlı-sağlam birliktelik olasılığınıda arttırır.

Güneş Uranüs Kavuşum
Bu geçici bir ilişkidir ciddi bir ilişki olmaz güneş sahibi ilişkiyi ciddiyete götürmeyi düşünebilir zaman zaman ama bu mümkün değildir.

Güneş Neptün Kavuşum
birbirinize karşı duygusal bir çekim içinde olduğunuzu gösterir ancak bir müddet sonra aranızdaki bu aşk ve çekim günlük yaşantının problemleri arasında kaybolacak

Güneş Pluto Kavuşum
(Olumlu durum)
Bu ilk görüste asktir.bu açıya sahip olanlar genelde büyük bir tutku duyarlar, iki miknatis gibi çekilirler, birbirlerini hep görmek ve birbirlerine hep dokunmak zorunda hissederler. Mükemmel ve tutkulu bir cinsel birliktelikleri olur. aslında sevgisi sağlam olmayan bir ilişkide tehlikeli sayılabilir..ikinizden birinin tutkusu bittiğinde arkasına dönüp bakmadan çekip gidebilirBu konum, iki yolun birinde çalışır. İlk yol, ilişkinin, diğer insanlarda çok güçlü bir etkiye sahip olacak olduğudur. Dikkatli şekilde gücün kullanılması gerekir aksi halde yıkıcı olabilir. Ayrıca bu ilişkinin çok derin ve uzun etkilere sahip olacak olduğunu ifade eder. İkinci yol ise, ilişkinin; güçlü iç bir etkiye sahip olacak olduğu ve önemli değişiklikler/dönüşümler yaşanabilecek olduğudur

Güneş Kavuşum ASC
(Olumlu durum)
aranızda manevi bir bağ vardır. son derece uzun sürecek bir beraberliğin işareti olarak kabul edilir. Tabii bu arada elementlerin de tutması şart. Ancak bu ilginç durumda, bir şekilde karşılıklı birbirinin varlığına saygı ve güven duygusu gerçekleşiyor.

Güneş Kuzey Ay Düğümü Kavuşum

birbirinizi daha önceden beri tanıyormuş gibi hissedersiniz.birbirinizi çok iyi anlarsınız.güneş sahibi zaman zaman ayrılmak istesede ayrılmaz
güneş güney ay düğümü kavuşum
birbirinizi daha önceden beri tanıyormuş gibi hissedersiniz.kuvvetli ve bağlayıcı bir ilişkidir.

Güneş DSC Kavuşum

aranızda güçlü bir bağ vardır.birbirinizden çok şey öğrenirsiniz ve manyetik bir çekim hissedersiniz.

Güneş Şans Noktası Kavuşum

ilişkiniz ortak bir amaç için tanışarak başlayabilir.yada ilişki boyunca ortak bir amacınız vardır.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
05-29-2009 03:04 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #2
Cvp: sinastri haritasında açılar
Güneş 45 Ay (Olumsuz durum)
bu açı aranızda güçlü bir çekim oldugunu işaret etse de aynı zamanda bir reddedilmeyi de gösterebilir. biraraya gelmenizde büyük bir direnç olabilir. birlikte olmanın heyecanını paylaşsanız bile ayrı dunyalardan gelmenizden kaynaklanan geçmiş deneyimlerde, tercihlerde, mizacta.. farklılıklara sahip olabilirsiniz. bu farklılıkları ilk başta gerçek bir sapak/dönüş olarak görebilirsiniz ama bunlar her zaman orada durmayacaktır.uzun süreli duzenlemeler beklemeyin, cunku herhangi biriniz, daha fazla nefes alacak yere ihtiyacı olduguna karar verebileceginden, ayrılmalar gozukebilir, ancak tıpkı bir mıknatısın çekimi gibi bu ilişkiye tekrar geri donebilirsiniz, bir kere aranızda bir bağ oluştuktan sonra bu çekimden uzaklaşmak imkansız olacaktır.

Güneş 45 Mars
(Olumsuz durum)
İlişkiniz eğlenceli başlayıp patlamayla bitebilir. İlk karşılaşmanızda çok büyük bir elektrik ve fiziksel çekim oluşmuştur. Fakat zaman zaman güneş sahibi çok fazla üstüne gelindiğini hissediyor olabilir.

Güneş 45 Jüpiter
(Olumlu durum)
Sosyal değerler, estetik, eğitim ve din konusunda birbirlerinizi anlayabilirsiniz. Bu, romantik bir ilişki için çok uygun ve güzel bir birleşim. Birbirlerinize sosyal popülerlik ve maddi imkanlar verebilirsiniz. Aranızdaki farklı düşüncelere rağmen uyumlu olabilir ve birbirinizi anlayabilirsiniz. Aranızdaki farklı bakış açılarından zevk alabilirsiniz. Birbirlerinizden öğrendiğiniz değerleri kendi değer yargılarınızla birleştirip harmanlayabiliyorsunuz. Bir taraftan yoğun bir hareketlilik hissederken, bir taraftan da uyum içinde olabiliyor ve gevşeyebiliyorsunuz. İkinizde atak ve yoğun enerjiye sahipsiniz ve hareketten, yeni konularla ilgilenmekten zevk alıyorsunuz. İkinizde her zaman heyecanın taze kalmasını istiyorsunuz.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
05-29-2009 03:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #3
RE: sinastri haritasında açılar
Güneş Güneş 60 (Olumlu durum)
ahenk ve anlayış verir.çok iyi uyuşurusunuz.ihtiyaçlarınız ve hedefleriniz aynıdır.oldukça iyi bir ilişkidir.

Güneş Ay 60 (Olumlu durum)
dayanışma ve anlaşma iyidir.erkek daha baskındır:evlilik için iyi bir konudur.pürüzler olsa bile kolayca giderilir, her konuda çiftler birbirinin fikrine önem verir, birlikte yapılan aktiviteler çoğunluktadır ve huzur ve mutluluk verir, uyumlu açılar eşliğinde harika bir beraberlik verebilir

Güneş Merkür 60

birbirinizle iyi anlaşır ve sürekl isohbet edersiniz birbirinizi cesaretlendirirsinizde iş ve arkadaşlık ilişkileri içinde çok iyi bir konudur.birlikte çok iyi problem çözersiniz

Güneş Venüs 60
bu ilişkide uyumu gösterir.güneş sahibi venüs sahibini çok çekici bulur.venüs-mars,venüs-pluto açılarında olduğu gibi yoğun bir cinsellikden ziyade cazibe vardır.bu ilişki iki tarafıda memnun eder.birbirlerine çok saygı ve değer veririler.

Güneş Mars 60 (Olumlu durum)
Sadece cinsel çekim bu çifti bir araya getirecek. Ideal bir çift olacaklar. Enerjik, hayat dolu olduklari gibi is hayatinda da birlikte hareket edebilecek, macera dolu seyahatlere birlikte çikabileceklerdir.başarıya ulşamak içinde birbirinizi motive eder yardımcı olursunuz.iyi bir ilişkidir.birbirlerini engelemezler fikirlerine saygı duyarlar.eski ilişkileriniz birbirinize rahatlıkla anlatabilirsiniz.kıskançlığın olmadığı bir ilişkidir.

Güneş Jüpiter 60
bu ilişkiye karşı ikinizde isteklisiniz.güneş sahibi jüpiter sahibinin kendine güvenini artırır.haritada olumsuz açılar olsada bu açı sayesinde ilişki yumuşar ve eğlenceli bir hal alır.ayrılık olsa da onu hep iyi hatırlarısnız ve ona saygı duyarsınız.

Güneş Satürn 60

biribirinize adanmışsınızdır.ikinizde çok sadıksınızıdır.ilişki ne kadar uzun sürerse sürsün birbirinizi aldatmazsınız.
ortak haritada birbirinize güvenirsiniz ve sadıksınızdır iyi bir ilişkidir

Güneş Uranüs 60 (Olumlu durum)
birbirinizi çok beğenirsiniz.bu ilişki mutluluk verir.eğlencelidir.çok iyi zaman geçirirsiniz.

Güneş Neptün 60
(Olumlu durum)
fiziksel arzu çok yoğundur birbirlerini rüyada hissetirirler.tolerans gösterirsiniz birbirinize

Güneş 60 Asc (Olumlu durum)
İlişkiniz oldukça iyidir.birlikte iş yaparsanız başarılı olursunuz.ayrıca evlilikde uyum vardır.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
05-29-2009 03:09 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #4
Cvp: sinastri haritasında açılar
Güneş Güneş 90 (Olumsuz durum)
ikinizden birinin ilişkiniz boyunca fedakarlık yapması gerekecek..kendinden ödün vermesi çaba sarfetmesi vs..eğer bu olmazsa başta harika ve uyumlu gibi gördüğünüz ilişkinun dengesi bozulacak ve ikiniz içinde hayat dayanılmaz bir hale gelecek..gerginlik verir.bu açı gerçekten zor..ikinizden birinin ilişkiniz boyunca fedakarlık yapması gerekecek..kendinden ödün vermesi çaba sarfetmesi vs..eğer bu olmazsa başta harika ve uyumlu gibi gördüğünüz ilişkinin dengesi bozulacak ve ikiniz içinde hayat dayanılmaz bir hale gelecek.bu ilişki enerji verir.birbirinizle sürekli rekabet halindesinizidir.egolarınız aranızda problem yaratır.rahatlıkla sevgi nefrete dönebilir bu ilişkide.sürekli olarak taraflar birbirlerine sen yapmalıydın la başlayan cümleler kurarlar.

Güneş Ay 90 (Olumlu durum)
ilk anda çiftlerbirbirinden etkilenir, karşıt görüşte olsalar bile birbirlerine baktıklarında içleri titrer, birbirlerine toz kondurmazlar fakat bu ilk andaki etkileşimdir başka uyumlu açı yoksa ilşki sürekli bir dargın bir barışık şekline dönüşebilir, birbrilerini alt etmeye , değiştirmeye uğarşırlar başarısız olacaklarını bile bile, ama diğer gezegenler uyumlu ise, farklı olsalar bile sorunlarını halletmeyei başarırlar ve sevgiyi, tutkuyu yıllarca muhafaza edebilirlerbirbirinizi çekici bulursunuz.ama ay sahibi güneş sahibin, fazla mantıklı bulur ve onun duygularının zayıf olduğunu düşünür.anlaşmazlıklar özellikle para konusunda ve de çocukların yetiştirlme tarzında çıkar.çok fazla didişmlerin olduğu bir ilişkidir.bu da sıkıntı yaratır

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
05-29-2009 03:10 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #5
Cvp: sinastri haritasında açılar
Güneş Merkür 90
farklı düşünceleriniz vardır ama bu çok büyük problem yaratmaz merkür sahibi eleştirilere karşı hassadır güneş sahibinin buna dikkat etmesi gerekir.karşılıklı fikirlerinize saygı duyabilmeyi bilirsiniz

Güneş Venüs 90 (Olumlu durum)
ikinizde birbirinize karşı mıktanısla çekildiğinizi hissedersiniz ama birliktelik dengesiz olabilir. ilişkinin başında birbirlerine çok fazla söz verirler ama zamanla bunlar boşa çıkar bu ilişki çok uzun sürmez.

Güneş Mars 90 (Olumsuz durum)
sürekli tartışırlar birbirleriyle sakin bir şekilde konuşamazlar.birbirleri üzerinde baskı kurmaya çalışırlar hiç anlaşamazlar.birbirinizi sürekli kızdırırsınız dırdır çok fazladır bu ilişkide sürekli olarak tartışırsınız.cinsel cazibe vardır ama sorunlu bir ilişkidir

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
05-29-2009 03:11 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #6
RE: sinastri haritasında açılar
Güneş Jüpiter 90 (Olumsuz durum)
ilişkinin başında çok iyi anlaşırlar ama zamanla anlaşmazlıklar doğar ve bunlar sorun yaratır.birbirlerine karşı sevgileri zamanla biter.

Güneş Satürn 90 (Olumsuz durum)
birlikte yaşamak için yaratılmamışsıznız.satürn sahibinin fazla katı olması ve güneş sahibinin bazı duygusal özelliklerine istediği şekilde cevap vermemesi güneş sahibini üzer.

Güneş Neptün 90

ilişki çok romantik bir şekilde başlar yanlış anlaşılmalar olabilir aldatma olabilir ilişkide neptün sahibi istemeden güneş sahibini üzer. güneş sahibi neptün sahibini gözünde büyütebilir.neptün sahibi güneş sahibini memnun etmek için yalan söyleyebilir.onu kandırabilir.

Güneş Pluto 90 (Olumsuz durum)
Bu kombinasyon ilişkinin yaşamınızı değiştirici özelliği olduğunu gösteriyor. Bu ilişkinin ilk aşamalarında birbirinize karşı güçlü bir çekim hissetmenize neden olabilir. Fakat daha sonra birbiriniz üzerinde baskın rol oynamak isteyebilir, üstünlük taslayabilirsiniz. Bu daha sonraları duygu sömürüsüne dayanan bir zorlama da olabilir. Bu ilişkideki tensellik ana temalardan biridir. Sizin kendinize güveninizi etkileyecek bir etkisi olabilir.

Güneş Şiron 90 (Olumsuz durum)
Kendini anlayabilmek çok kolay olamayabilir. Geçmiş yaraların sarılması için bu ilişki iyileştirici olabilir. Fakat bu sizin için zorlayıcı olacaktır. Bu nedenle birbirlerinizi anlamanız önemlidir. Aksi takdirde birbirinizde yaralanmalara neden olabilirsiniz.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
05-29-2009 03:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #7
RE: sinastri haritasında açılar
Güneş Güneş 120 (Olumlu durum)
büyük yakınlık verir.çok iyi bir ilişkidir birbirlerini çok iyi tanır ve anlarlar.birbirlerini destekler ve tamamlarlar.amaçlarınız ortakdır.birbirinizi desteklersiniz.çok iyi bir arkadaş ve ortaksınızdır.birbirinize saygı duyarsınız.arada tartışmalrınız olsa da bu sizi ayırmayacakdır.

Güneş Ay 120 (Olumlu durum)
hoş hissedişler, birbirini anlama , tamamlama, eksik yarınızı bulmuş gibi olursunuz, iki tarafta ilişkiyi korumak adına her şeyi yapabilir birbirlerinin destekçisi ve savunucusu olurlar..aile ilşikileri , sosyal ilişkiler her konuda uyum söz konusudur, bir kaç uyumsuz açı bile ilişkiyi bozmaya yetmez, ve bir kaç tanede uyumlu açı mevcutsa ilişki bir ömür sürebilir.kavuşumdan daha iyi bir açıdır.birbirinizle çok iyi anlaşırsınız.çok iyi bir açıdır.ama ilişkide bir taraf kendini beğenmişlik yapabilir bu da sorunlara neden olur.ama güven tam olarak vardır ikinizde sadıksınız.

Güneş Merkür 120
(Olumlu durum)
Birbirlerini iyi anlayan, ortak ilgileri ve meraklari olan bir çift özelliği veriyor olabilir size. Birbirleri ile çok iyi anlasan ve birbirlerine saygi duyan bir beraberlik te olabilirçok iyi anlaşır ve birlikte sohbet etmekden çok hoşlanırısnız.merkür sahibi güneş sahibi daha cümlesini tamamlamadan ne demek istediğini anlar güneş sahibi merkür sahibini çok zeki bulur.çok fazla romantizm yoktur ilişkide ama iyi bir ilişkidir ve uzun sürecek ciddi bir ilişkidir

Güneş Venüs 120

bu ilişkide uyumu gösterir.güneş sahibi venüs sahibini çok çekici bulur.venüs-mars,venüs-pluto açılarında olduğu gibi yoğun bir cinsellikden ziyade cazibe vardır.bu ilişki iki tarafıda memnun eder. mükemmel bir uyumunuz olduğu söylenebilir.birbirinizle iyi anlaştığınızda görülüyor.birlikteyken kendiniz iyi mutlu ve canlı hissediyorsunuzen iyi açılardan biridir.doğal bir birleşmek vardır ilişkide.

Güneş Mars 120
(Olumlu durum)
cinsel çekim bu çifti bir araya getirmiş. Ideal bir çift olarak bunu görebiliriz. Enerjik, hayat dolu olmanız gibi is hayatinda da birlikte hareket edebilir, macera dolu seyahatlere birlikte çıkabilirsiniz..venüs kare açı ile Plüton a bakıyor.bu aranızda çok güçlü ama yıkıcı bir tutku oluşturabilir.iyi bir ilişkidir.birbirlerini engelemezler fikirlerine saygı duyarlar.eski ilişkileriniz birbirinize rahatlıkla anlatabilirsiniz.kıskançlığın olmadığı bir ilişkidir

Güneş Jüpiter 120
(Olumlu durum)
birbiriniz için mükemmel bir yoldaşsınızdır.çok iyi bir ilişki.güzel bir birliktelik verirbirbirinizi açık ve içten seviyor olmalısınız.bu ilişkiye karşı ikinizde isteklisiniz.güneş sahibi jüpiter sahibinin kendine güvenini artırır.haritada olumsuz açılar olsada bu açı sayesinde ilişki yumuşar ve eğlenceli bir hal alır.ayrılık olsa da onu hep iyi hatırlarısnız ve ona saygı duyarsınız

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
05-29-2009 03:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #8
RE: sinastri haritasında açılar
Güneş Satürn 120 (Olumlu durum)
arkadaşlıktan aşka dönüşen bir ilişki görünüyor Buradaki olumlu etki, ilişkinin temelini sağlamlaştırdığı gibi, evlilik gibi, bir birlik içinde çok olumlu bir etkileşim oluşturuyor. İlişkiyi kurumsal ve toplumsal bir boyuta taşıyor. İlişkinizde denge ve tutarlılık var. İkinizde ilişkiye ciddi olarak bakıyorsunuz. Bu arkadaşlık yada iş ortaklığı da olsa durum değişmeyecektir. Aranızdaki ilişki uzun süreli bir beraberlik potansiyeli taşıyor. İlk bir araya geldiğinizde bunu fark etmişsinizdir. Bu bütün ömür boyu sürecek bir ilişki olabilir. Aynı zamanda kadersel bir ilişki de olabilir. Bunu birbirlerinizin gözlerine baktığınız ilk anda anlamışsınızdır. Bir aradayken birbirinizden pek çok şey öğrenebilirsinizÇünkü ilişkiye ömür katar, disiplin, sağlamlık ve dayanıklılık verir. Ne olursa olsun bir şekilde tekrar bir araya gelmeniz ve ayrılamamanız bu açı ile çok güzel bir şekilde açıklanabilir. Açı, birbirinizin bazı alışkanlıklarını ya da tavırlarını vs.sini kısıtlasa da, çok iyi ve sağlıklı bir ilişki için gereken en önemli haritalar arası açılardan biridir. Evliliğin ve anne-baba olmanın getirdiği sorumlulukları paylaşabilmenizi sağlar. Karşılıklı bağlılık ve sadakat duygusu verir.Bu ilişkinin, enerjinin oldukça iyi kurulmuş hatlardan aktığı, yaşamın ani şoklarına ve aşındırmalarına karşı bir koruma olarak hizmet gösterdiği oldukça sağlam bir kararlılığı vardır. Birbirinize ve arkadaşlarınıza derdinizi ve endişenizi ifade etmek için parti vermenize gerek yoktur, ama ifade etmek istediniz şeyin zarafetini ve saygınlığını daha iyi gösterebilecek sakin buluşmalar ayarlayabilirsiniz.Burada aynı zamanda doğal bir enerji koruması vardır ve çabuk yapılan bir şeyden çok uzun bir süre birlikte olmanız daha olasıdır. İç kaynaklarınızı dikkatli bir şekilde kapatarak ve sadece gerçekten ihtiyaç duyuldukları anda yayarak, çevrenizdeki çoğu kişiden daha fazla dayanma gücüne sahip olacaksınız. Bu kişisel ve mesleki durumlarda iyi çalışır, özellikle ikincisinde, çünkü duygusal unsur burada biraz kısıtlanmış ve kanalize edilmiştir. Çılgınca bir tutkunun ortaya çıkması kaynakların iyi kontrolü ve akıllı payların fazla olması daha az olasıdır.Buna rağmen, sadece sizin kendi ilişkinizi desteklemeyen, aynı zamanda daha az birlikte harekete sahip diğer kişiler tarafından dayanılabilecek bir ortak omuz haline getiren bu oldukça destekleyici görünüm hakkında söylenebilecek pek kötü bir şey yoktur. Paylaşmak için fırsatınız olduğunda bunu yapmayı deneyin, çünkü bu sadece diğer kişilere yardım etmez, yolda paslanmamaları için hayatta kalma becerilerinizi de bilenmiş olarak tutar.

Güneş Uranüs 120

bu ilişki uzun sürerse çok iyi bir ilişki olur asla monotonlaşmaz.aranızda büyük bir çekim ve cinsel uyum vardır.

Güneş Neptün 120 (Olumlu durum)
birbirlerini çok arzularlar.iyi bir ilişkidir karşılıklı tolerans yoğunduraranızda birbirinize karşı tolerans oldukça fazladır iyi bir ilişkidir.

Güneş Pluto 120
(Olumlu durum)
ilk görüşte aşkdır.tutku çok yoğundur.birbirlerine çekilirler mıknatıs gibi sürekli olarak birbirlerini görmek ve dokunmak isterler.fazla tutkulu bir aşkdır ayrılık olursa bir daha birleşilmez ve arkadaş kalınmaz.ayrılıkdan sonra bir taraf çok üzülür ve çok zor unutur.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
05-29-2009 03:16 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #9
Cvp: sinastri haritasında açılar
Güneş Mars 150
birbirinizi sürekli kızdırırsınız dırdır çok fazladır bu ilişkide sürekli olarak tartışırsınız.cinsel cazibe vardır ama sorunlu bir ilişkidir..

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
05-29-2009 03:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #10
RE: sinastri haritasında açılar
Güneş Güneş 180 (Olumsuz durum)
gerginlik verir.zıt kutuplar birbirini çeker.kişilik olarak çok farklısınızdır.sıradan bir ilişki değildir.birdenbire sevgi nefrete dönüşebilir.birbirinizi anlamakda zorlanırsınız.uyuşmazlıklar ortaya çıkar egolarınız çatışır.ama birbirinizi çok iyi tamamlarsınız.

Güneş Ay 180 (Olumsuz durum)
kararsızlıklar , dengesizlikler, gelgitler ilişkide baş roldedir, sizin istekleriniz ve karşı tatarfın istekleri tamamı ile farklıdır , iki tarafta öz verili olduğunu savunacak suçu kimse kabul etmeyecektir, güçlü bir çekim vardır ve uyumlu açılar eşliğinde iyi gidebilir

Güneş Merkür 180

farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz ama birbirinizi iyi anlarsınız.bakış açılarınız farklıdır ama bu problem yaratmaz

Güneş Venüs 180
memnuniyetsizlikler yaşarlar ama bu problemleri aşabilirler.

Güneş Mars 180
birbirinizi sürekli kızdırırsınız dırdır çok fazladır bu ilişkide sürekli olarak tartışırsınız.cinsel cazibe vardır ama sorunlu bir ilişkidir.

Güneş Jüpiter 180
(Olumsuz durum) i
lişkinin başında çok iyi anlaşırlar ama zamanla anlaşmazlıklar doğar ve bunlar sorun yaratır.birbirlerine karşı sevgileri zamanla biter.

Güneş Satürn 180 (Olumsuz durum)
bir arada yaşamamalıdır.satürn sahibi katı ve soğuktur iki tarafda mutsuz olur
ortak haritada kolay bir ilişki değildir birbirinizi zorlarsınız.biriniz diğerini sınırlar.

Güneş Uranüs 180
(Olumsuz durum)
ego çatışmaları var bu nedenle ilişki devam etmez.ilişkinizin ilk başladığı zamanki iyi anlaşıyoruz havası zaman ilerledikçe dağılma olasılığını veriyor.ilişki ani başlar.uranüs sahibi daha isteksizdir.yüzeysel bakar ilişkiye adanmak istemez.

Güneş Neptün 180
(Olumsuz durum)
neptün sahibi yalan söyleyebilir ve aldatabilir.ilişkinin geleceğiyle ilgili yalan söyler ama kalıcı bir ilişki değildir..ilişki çok romantik bir şekilde başlar yanlış anlaşılmalar olabilir aldatma olabilir ilişkide neptün sahibi istemeden güneş sahibini üzer. güneş sahibi neptün sahibini gözünde büyütebilir.
ortak haritada aldatma olabilir bu ilişkide 3.biri daha vardır.mantıklı davranamaz bir taraf rüyada gibidir.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
05-29-2009 03:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sinastri'de Astroidler'in ve Ay Düğümleri'nin Etkileri BayanKararsız 4 42,262 07-20-2022 11:59 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri - Uyum Analizleri astrosohbet 658 895,808 02-08-2021 01:49 AM
Son Mesaj: Toprakkızı09
  Sinastri elizya 2 11,630 11-07-2019 05:58 PM
Son Mesaj: whatever
  Sinastri Haritası pinkylove 2 9,968 05-29-2019 01:01 AM
Son Mesaj: pinkylove
  SiNASTRİ ANALİZİ ASaBiMeLeK 16 44,352 04-26-2018 02:56 PM
Son Mesaj: Miu_miu
  Sinastri haritası hayalperest033 1 17,816 02-26-2018 11:53 PM
Son Mesaj: idrilhawke
  Sinastri'de Gezegen Konumları Simurg 14 363,529 07-10-2017 05:10 PM
Son Mesaj: melody
  Başak Dizer & Kıvanç Tatlıtuğ Sinastri Haritaları hanzade 11 38,750 03-08-2017 06:52 PM
Son Mesaj: Nin.Me.Sar.Ra
  Sinastri'de 12. ev hilal-e 70 163,321 10-30-2016 03:27 AM
Son Mesaj: carmen
  Eşin erken ölümünü gösteren açılar zorlamak 20 34,569 10-19-2016 12:56 PM
Son Mesaj: Libra

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir