Değerlendir:
  • 46 Oy - 2.83 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uranus Transitleri
Yazar Mesaj
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #151
Cvp: Uranus Transitleri
(06-27-2016 11:54 PM)Ninsianna Yazılan:  
(02-04-2016 05:54 PM)josii Yazılan:  Ay bogada 7. Evde transit uranüs evlilikte ayrılık verir mi ?

Uranüs 7. evden geçmeye başladığı andan itibaren yavaş yavaş o kişide kişisel özgürlüğüne daha fazla önem verme olayı ortaya çıkacaktır.İkili ilişkilerde sorun varsa bunu kesip atma,evlilik aşamasında ise vazgeçme,huzurlu bir evlilik varsa karşıdaki kişide değişiklik arama o kişiden sıkılma durumları ortaya çıkabilir.Ay'ın da üstünden geçeceği için Uranüs Kişi kendisi değişmeye başlayacaktır.Özgürlük arayışı daha yoğun olacaktır.


(06-26-2016 04:37 PM)Alejandro Yazılan:  satürnle kavuşması yaraladı diyebilirim.. ruh hastası bir çocuk bana tecavüz edecekti zor kurtuldum . çok güçlüydü o bir yana zaten olay gününde yaşadığım transitlerin hepsini yazmıştım .. yaklaşık 1 ay sürdü ve inanılmaz transit bitti uzaklaştı ve o mevzu da kayboldu gitti dava açmayı düşünyordum en son ancak çocuk sırra kadem bastı ..

en sevdiğim uranüs merkür kavuşumu oldu . inanılmaz bir zeka ve hızlı düşünme üstüne üstlük etkisi kallıcı oldu .şaka değil nedense eksikliğim olmadığı halde b12 viitamini kullandım ve ilaca artık gerek görmediğim zamanlar transit bitmişti ..

Doğum haritanı gönderebilir misin merak ettim.

21.03.1998 - Sabah 10:20 eğer harita linkim çıkmazsa diye yazıyorum . [Resim: 1Mljy1.gif]
[Resim: 1Mljy1]

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
07-02-2016 02:14 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #152
Cvp: Uranus Transitleri
(05-24-2017 01:52 AM)Nun Yazılan:  Uranüs mc de transitteyken işe girdim işten ayrıldım. Şimdi tekrar gireceğim. Mc'mde yer alan boğaya dair konularda olacak bu sefer, hem iletişim hem görsel odaklı. Ve venüs bugün mc ile tam kavuşumdayken haber geldi. Nasıl sevinçliyim kalp kalp kalp.

Süper haber İnşallah olur bol kazançlısından çiçek

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
05-24-2017 09:07 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #153
RE: Uranus Transitleri
Uranüs yükselenime sekstil yapıyor tam sekstilde suanda 11. Evimde.


Uzun süredir takipçilerimde bir artış , yolda "mesut özil" e benziyorum diye durdurmalar , ani duygu değişimlerinim artması ve birden her şeyin yoluna girip birden işlerin aksamasına sebep oluyor. Ve ek olarak benim arkadaşlarımın söylediği ortak şey şu "bu aralar birden gündeme geliyosun sonra kayboluyosun sonra bomba gibi geri dönüyorsun" diyolar.


Şaşırmamak gerek

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
05-24-2017 09:56 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
perfect_wawe Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 18
Üyelik Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 5

Mesaj: #154
RE: Uranus Transitleri
Uranüs şuanda koç'ta seyrine devam ediyor.. önümüzdeki sene bugünlerde boğa'ya geçecek..

Uranüs geçmişte boğa'da yer aldığında 2.dünya savaşı çıkmıştı. uranüs boğa burcunda düşüşdedir, etkilerini tam olarak yansıtamaz.. açığa çıkamayan derin bir enerji gibi davranır boğada..

boğa'nın karşıt burcu akrepte ise tam tersi; tam anlamıyla enerjisini açığa çıkarır ve yücelime geçer.. uranüs'ün en rahat ettiği, enerji akışını en rahat kanalize ettiği burç akrep'tir.. uranüsle akrebin doğası birbirine benzer. bu sebepten ötürü uranüs akrep burcunda yücelimdedir..

uranüs neden akrepte rahat ediyor? bu soruyu hep sormuşumdur.. uranüs'ün akrepte rahat etmesinin nedeni; hem sabit, kararlı ,istikrarlı, hemde özgür enerjiye ihtiyaç duymasından ve bu enerjiyi ona sadece akrebin verebilmesinden kaynaklanıyor.. akrebe en yakın burç koç'tur.. iki burçta marsın etkisindedir.. uranüs pozitif bir gezegendir, koçta pozitif mars olduğuna göre; uranüsü en iyi koç yansıtmalıdır diye düşünebiliriz.. yüzeysel düşününce bu sonuca rahatlıkla ulaşırız...

uranüs'ün istikrarsız ve dinamik doğası, aynı zamanda çok yüksek enerji ve icat potansiyeli ile çevrelenmiş deha yapısı, bilimsel ve duygulardan tamamen uzak ve objektif doğası; koç'un sinirsel öfke patlamalarıyla engellenecektir.. duygu ve mantık uzlaşısı ne yazıkki uranüs'ün koç'ta olmasıyla tam olarak sağlanamayacaktır..

fakat akrep'in istikrarlı ve sabit doğası, sezgilere ve ilhama, üst algılamalara açık doğası... aynı zamanda derin analitiklik ve rasyonel akılla desteklenince; işte bu gezegen asıl yuvasını bulacaktır..onu akrepte tam olarak bulacaktır..

uranüsü radyasyon olarak düşünelim.. o radyasyondan etkilenmeyecek ve yoluna devam edecek tek canlı akreptir.. bu biraz sembolik ve maddi örnek oldu kabul ediyorum.. ama işin gerçeği budur.. uranüs'ün en rahat ettiği burç akreptir.. en rahatsız olduğu burçlar ise; aslan ve boğa'dır.. ve ne yazıkki 1 yıl sonra uranüs boğa'ya geçecek..

peki uranüs boğaya geçince neler olacak? geçmişte boğa'da iken 2.dünya savaşı çıkmıştı, yoksa şimdide 3.dünya savaşımı çıkacak? bu soruların hepsi sorulabilir ve her sorunun bir cevabı vardır..

boğa maddi ve manevi değerlerle ilişkili bir burçtur.. uranüs boğa'ya geçince maddi ve manevi değerler sorgulanacak ve derin değişimlere uğrayacaktır.. boğa aynı zamanda parasal ve kaynak değerleri sembolize eder.. uranüs boğa'ya geçince; şimdiye kadar kendini dünyanın hakimi sanan bazı ülkeler ve şirketler finansal kayıplara uğrayacaktır.. maddi güce ve kaynak güçlere sahip olma yöntemleri değişecektir.. kendilerini maddi anlamda güvence altında hisseden her şirket, ülke, kurum ve şahıs; aslında çokta güvende olmadığını, sahip olduklarının heran altlarından kayabilme ihtimali olduğunu zorda olsa farkedeceklerdir...
11-05-2017 04:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
justicee Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 143
Üyelik Tarihi: Nov 2017

Rep Puanı: 3

Mesaj: #155
Cvp: Uranus Transitleri
Uranüs transitini iliklerime kadar hissettiğime göre bişeyler yazabilirim artık gülücük
Uranüs boğaya girmeden Aylar öncesinde kendini hissettirdi.’Özgüriüge asırı düşkün,insanların ne dediğini ne düşündüğünü umursamayan birine dönüştüm,özgüvenim arttı ve kendimi hiç olmadığım kadar güçlü hissediyorum.Herkese meydan okuyabilecek bi güç var içimde
Beni yoran ,kısıtlayan ve geleceğimi etkileyen sağlıksız bi ilişkiden kurtuldum.Kendime daha çok önem ve değer vermeye başladım.
Uranüs transitinden mi bilmiyorum ama bu dönemde tüm düşmanlarım açığa çıktı,insanları ve kendimi tanımaya başladım.Kim dost kim düşman ortaya çıktı.Eskiden kötü bi olay yaşayınca üzülen,zarar görmekten korkan biriydim ama şuan hepsine tecrübe gözüyle bakıyorum ve şükrediyorum.
Sosyal açıdan çok yalnız kaldığım bi dönemdeyim.Tüm bunların dışında dini daha çok sorgulamaya başladım,çoğu şeyi anlamlandırma ihtiyacı hissediyorum.Uranüs merkürümle açı yapıyor daha zeki bi insana dönüşmedim ama eskiden dikkat etmediğim,ilgimi çekmeyen herşey şimdi Zihnimi meşgul ediyor.Daha fazla şey öğrenmek istiyorum.Daha hızlı düşünüyorum ve herşeyi sorguluyorum.Uranüs tam zamanında geldi,kurtardı beni sanki gülücük

haritam: https://hizliresim.com/AD7p3v
05-18-2018 10:54 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Feslegen Dışarıda
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 214
Üyelik Tarihi: Dec 2017

Rep Puanı: 8

Mesaj: #156
RE: Uranus Transitleri
Sanıyorum ki placidusa göre 5, whole signse göre 7. evimde olan transitin venüsüme(+merkür, güneş, jüpiter) de yaptığı üçgen açı fazla zıt bir insanla tanışma yaşamama sebep oldu, pek hoş olmadı bu :D Normalde de zıt kişiler çıkar ama bu sefer biraz daha fazla zıt oldu.
Aslında kendimi iyi hissetmeme sebep oldu bu transit ama daha oluru olan sürprizler bekliyorum kendisinden(sabit konuştugülücük) ve whole signs in doğru olmasını daha çok istiyorum, taşınmak falan gülücük Bir de enerji, güç, rahatlık verdi biraz ama hayatımı köklenmiş monotonluktan kurtaramazsam çok işe yaramayacak gibi. İçe kapanık ruh halimden biraz bir sıyrılma oldu + jüpiter akrep etkisiyle birlikte, ekim 2017den beri bir farklılık seziyorum çünkü. Meraksız ya da araştırmaktan çabuk sıkılan yüzeysel kalan biri oluşum birazcık kırıldı, bilgi alışverişi isteği arttı. Duyarlılıklarım arttı. Bilgili, zeki, esprili kişiler daha bir ilgimi çekmeye başladı sanki. Sanatla ilgilenme isteğim arttı. Son olarak aklıma gelen merkürüme yaptığı açı da biraz daha esprili, eğlenceli yaklaşımlar göstermeme, sosyal ortamlara girme isteğine sebep oldu gibi, zihnim biraz daha rahat. Yapıma göre ne kadar olabiliyorsa tabi bu etkiler, eskiye oranlarsak durum iyi gülücük
Sabit biri olmak zorlayabilir, üzerimdeki ağırlık, kabuk da tamamen gitmediği, ruh halim enerjim sık değiştiği için etkilerini hissetmem az olabilir, bakalım.
Zamanla eklemeler yapabilirim...

Bilgili değil, ilgili.
07-10-2018 02:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Uranüs Transitleri ve Çarpıcı Deneyimler astrosohbet 45 96,224 12-13-2019 04:50 PM
Son Mesaj: justicee
  Transit Uranüs' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 25 65,556 05-22-2018 11:50 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Uranüs Karşıtlığı (MEŞHUR ORTA YAŞ KRİZİ) simya 7 15,428 01-14-2018 01:31 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Transit Uranüs' ün Evlerdeki Etkileri Yakamoz 26 51,264 12-01-2017 04:18 PM
Son Mesaj: tugsem_10
  Transit Uranüs kare N. venüs durumu eminesen 146 157,163 07-10-2016 03:40 PM
Son Mesaj: dilek8855
  Transit Uranüs Doğ. Haritasında Merküre Açı Yaparsa astrosohbet 3 8,186 04-30-2015 11:13 PM
Son Mesaj: yükselen ikizler
  Transit Uranüs Doğ. Haritasında Venüse Açı Yaparsa astrosohbet 2 13,650 02-07-2013 03:28 PM
Son Mesaj: Kerim1S
  Transit Uranüs Koç burcuna giriş yapıyor astrosohbet 80 105,704 01-09-2012 08:15 PM
Son Mesaj: nisan15
  Uranüs Geri Giderken.. gullusutcu 14 20,242 07-09-2011 10:29 PM
Son Mesaj: salmakis

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir