Değerlendir:
  • 13 Oy - 3.31 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Açılar mı Yoksa Gezegen Konumları mı?
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #15
Cvp: açılar mı yoksa gezegen konumları mı?
pasifik338 Yazılan:Boğa özelliklerini gösterdiğimi söyleyemem,ama 30 umdan sonra olabiler tabigülücük)yüz kemiklerim belirgin(yüzüme bakan koç asc der eminim. Koç kaçmadan evvel yüzüme toslamış herhal:D) ve orta boy orta kilo öle karakteristik bişi sayılmaz fiziksel özelliklerim normallinggülücük
Yükseln boğa sabır,tedbir,tutuculuk ve kararlılık bunlar desen hiç yok ama yüksleen boğa olsa bile asc me mars ve venüsüm kare yapıyor bunların etkilerini devşirmiş mi ne yapmış?gülücük
Asc noktalarımız, karakter edinimlerimizin yanı sıra fiziksel özelliklerimizi de ifadeleştirirler. Tabii, bu ifadeleştirmeyi Asc noktasına yakın ya da kavuşum almış gezegenler çok belirgin bir şekilde, birinci ev dahilinde olan gezegenler ise; göz önüne alınacak derecede etkileyebilirler.

Karakter olarak yükselen Boğa'nın özelliklerini pek taşımadığınızı belirtmişsiniz. Fakat ''orta boy'' kısmı, yükselen Boğa'nın fiziğe yansıma ihtimali bulunan bir özelliği. (Tabii, genetik faktörünü göz ardı ederek sadece astrolojik açıdan ele almaya çalışıyorum.)

Bir de hep ''kalın ve kısa sayılabilecek bir boyun'' ifadesi geçer yerli / yabancı kaynaklarda. Ben de bir yükselen Boğa'yım fakat boynum kalın değil üstelik hiç de kısa sayılmaz gülücük) Tabii, bu durumda birinci evimdeki Ay ve Venüs İkizleri de söz konusu olacaktır.

Bence sizde Asc yöneticisi Mars'ın, II. Yönetici olan Venüs ile kavuşum açısının Asc ile aldığı kare açı dikkate değer. Bayansanız, Ay ile yaptıkları güçlü 120'lik bağlantı muhtemelen çekicilik sahibi olduğunuz göstergesi. Başta belirttiğim açı ise; bir tür ''karizma'' katmış olabilir. Belirgin yüz hatları da (belki de erkeksi) yine aynı açıdan kaynaklanıyor olsa gerek.

09-02-2009 08:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Cvp: açılar mı yoksa gezegen konumları mı? - pasifik - 09-01-2009, 10:15 PM
Cvp: açılar mı yoksa gezegen konumları mı? - Luli - 09-02-2009 08:30 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Gezegen & Burç & Ev Kombinasyonlarını Yorumlama Pratiği astrosohbet 39 55,973 01-28-2012 07:54 PM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir