Değerlendir:
  • 20 Oy - 2.85 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NEPTÜN ve BİZ
Yazar Mesaj
SoL@RÎ$ Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 197
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 2

Mesaj: #1
NEPTÜN ve BİZ
NEPTÜN -BALIK BURCU

Karşılama - Etkilenme - Bilinçaltı - Gizlilik - Hayaller.

Algılama yeteneği - Güçlü fantezi - Duygululuk - Rahat yaşama isteği Rahat olma isteği - Kendini başkalarının yerine koyabilme - Güçlü hayaller - Mistik yaklaşımlar - Sonsuz sevgi beslemek - İdealistlik.
Çabuk etkilenebilme - Hassaslık - Belirsizlik - Karışıklık - Plansızlık - Dağınıklık - Rahat yaşama tutkusu - Hayalci kişilik - Yalan - Aldatıcılık.

Epifiz (Kozalaksı bez) - Vücut lekeleri - Aura - Uyku hali - Uyuşma hali - Bilinç altı - Omurilik - Rüya fonksiyonları - Mimikler.

Negatif eğilimli kişiler - Etki altında kalabilen kişiler - Medya - Karanlık kişiler - Soytarılar - Hilekarlar -Dans ile ilgili kimseler - Şaiirler - Sevgi sözcüleri.

İdealizme yakınlık - İyi algılama yeteneği - Yaratıcılığın hayallerle bütünleşmesi - Merak duygusunun gelişmesi - İyimser yaklaşımlar - Kendini başkalarının yerine koyabilme yeteneğinin iyi kullanımı - Mistik konularla ilgilenmek - Duygusal yönden bağımlılık - Güçlü bir bilinçaltına sahip olmak.
Aşırı etki altında kalabilme - İdealizm ile bağdaşmayan davranışlar - Gizeme fazla eğilimli olmak - Dürüst olmama - Kolay yalan söyleyebilme ve aldatma - Hayalci davranışlardan dolayı ihmalkarlık - Gerçekleri saplayamamak - Gerçeklerden uzaklaşma - Aşırı beklentiler içine girmek.

TRANSİT SÜRESİ: 4-8 hafta; sabit durumlarda 3 aya kadar o aynı etki iki sene içerisinde sık tekrarlanır.

Neptün - Güneş
(+) Çevrenizdeki tüm etkilere açıksınız o coşkulusunuz o mistizme eğilebilirsiniz o iç dengenizin uyumlu olması size ilham sağlayacak ve yaratıcılığınızı üst seviyelere çıkarabileceksiniz o ruhsal olaylarla karşılaşabilirsiniz o huzurlu ortamları seçebilirsiniz.

(-) (K) Etkilenmeye açıksınız o negatif bir kişilik sergiliyorsunuz o uyuşturuculara karşı düşkünlük gösterebilirsiniz o fiziksel yorgunluk gözlenebilir o hastalıklara açıksınız o kendinizi kabul ettiremeyebilirsiniz o düşünce dünyanız karmakarışıktır o rüyalarınız ağırlık kazanacak o kendi kendinizi aldatabilirsiniz o isminiz zarar görebilir o başkaları tarafından hayal kırıklığına uğratılabilirsiniz o ilişkilerinizin ani sona ermesi o zehirli ilaçların alınmasında dikkat etmelisiniz (az miktarda alınmalı).

Neptün - Ay
(+) Duygular ve hisler öne çıkacak o uzunvadeli isteklerde bulunabilirsiniz o rüyalarınız eskisine oranla daha faaldir o uzaklara özlem duyacaksınız o değişiklikler isteyecek ve bunları planlamak için harekete geçeceksiniz o kadınlara karşı duygusal bağlılık hissedebilirsiniz o mistik olaylar artabilir.

(-) (K) Yanılmalar yoğunlaşacak o desteksiz ve yanlız kaldığınızı düşünebilirsiniz o başkaları tarafından anlaşılmanız güç olacak o okült deneyimlerden gelebilecek tehlikeler olabilir o arkadaşlıkta veya evlilikte hayalkırıklığına uğrayacaksınız o hastalık kapma tehlikesi geçirebilirsiniz o bulunduğunuz toplumda rahatsız edici olaylar yaşayabilirsiniz o ruhsal keder çekeceksiniz.

Neptün - Merküri
(+) Hayalgücünüz gelişmiştir o düşüncelerinizde sezgiselsiniz o en ince ve hassas bağlantıları kavrama yeteneğiniz ortaya çıkacaktır o faal düşünce alışverişlerinde bulunmaktan hoşlanacaksınız o aynı zihniyettiki kişilerle tanışmalara gireceksiniz o uzun yolculuklar gözükebilir.

(-) (K) Yanlış düşüncelere sapabilirsiniz ve yanlış kararlar verebilirsiniz o imajlarınız karmaşık olacaktır o asabiyet gözüküyor o dürüst olmayan bir tutumunuz var o yalancılığa eğilimlisiniz o kontrolü zor bir his hayatınız olacak o isminizin kötüye çıkması veya iftiraya uğramanız olasıdır o aldatılma tehlikesi ile karşı karşıya kalacaksınız o yazılar ve senetlere dikkat edin.

Neptün - Venüs
(+) Aşk hayatınızda aşırı hisli davranacaksınız o karşınızdakileri sizden daha güçlü görm eğilimindesiniz bu yüzden bu kişilerden hemen etkilenebilirsiniz o genelde etkilere bu dönem daha açıksınız o güzellik ve sanat anlayışınız güçlüdür o iyi bir lezzet duygusuna sahip olacaksınız o sevdiğiniz kişiye candan bağlanma eğilimindesiniz o sanatsal uğraşlara teşvik edilebilirsiniz o çıkmayı düşündüğünüz veya çıktığınız seyahatler güzel geçecek o romantiklik ve duygusallık öne çıkacak.

(-) (K) Aşka karşı hislerinizin yanlış olma olasılığı yüksektir o alışverişlerinizde zevksizlik örneği sergileyebilirsiniz o başka insanları cinsel yönden cezbedebilirsiniz o erotik yanılgılar yaşayabilirsiniz o size çevrenizden ve insanlardan uzaklaştırıcı alışkanlıklar edinebilirsiniz o bulaşıcı hastalık tehlikesi o aşkta hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz o kıskançlığınız bu dönem yüksektir.

Neptün - Mars
(+) İstek gücü ve planları gerçekleştirme isteğiniz vardır o uzaklara gitme dürtüsü ve ruhsal bilgi edinme fikri yoğunluk kazanabilir o ani fikirler üretebilirsiniz ve bunları başkalarına aktarabilirsiniz o nasihat verme eğilimindesiniz o protikliği elden bırakıp gerçek dışı uğraşlar yüzünden hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

(-) (K) Tatbike yönelik olacağınıza sedece arzu etmeye yöneliksiniz o güçünüzü gösteremeyebilirsinizo uyuşturuculara ve uyarıcı etkisi olan ilaçlara eğiliminiz olur o bu dönemde mizaçınızın değişken olduğunu fark edeceksiniz o sinirlisiniz o fiziksel yönden zayıfsınız o hastalığa karşı korumasızsınız o enerjinizi boşa harcama eğilimindesiniz o hayalkırıklığı gözüküyor o hoşlanmadığınız olaylar gerçekleşebilir o kriminal durumlar o inisiatif ve çalışma gücünüzün blokaja uğraması olasılığı yüksek.

Neptün - Jüpiter
(+) Ümitleriniz ve geleceğe güven duygunuz yoğunluk kazanabilir o yüksek idealler peşine düşebilirsiniz o zekanız ruhsal yönünüzle uyum içerisinde olacaktır o sosyal anlayış ve eli açıklık gözlenebilir o güzel ve uzun seyahatlere çıkmanız olasıdır o saygınlık ve başarı gözüküyor o kendinizi yormaksızın mevki sahibi kişilerle tanışmalara girebilirsiniz o bu sebeple kazanç ve çıkar sağlayabilirsiniz.

(-) (K) Yanlış ümütler besleyebilirsiniz o kanundışı işlere eğilimlisiniz o hatalı spekülasyonlarda bulunabilirsiniz o başkaları tarafından cezbedilirsiniz o kayıplar gözüküyor o politik sebeplerden gelen zarar ve isminizin kirlenmesi o tutumunuzun olumsuzluğundan ilişkileriniz kopabilir o iftiraya uğrayabilirsiniz o dolandırıcılar yüzünden maddi zararlar görebilirsini o dolandırıcılık ve yalanlara karşı tedbirli olun.

Neptün - Satürn
(+) bu transit altında tecrübeleriniz gelişecek ve yeni tecrübeler edineceksiniz o işinizde bazı zorlamalar olacak fakat göstereceğiniz sabırla yavaş yavaş ilerleyeceksiniz o metodlu çalışma fikri sizde yoğunluk kazanacak.

(-) (K) Bu açının kederle ilgisi vardır o anlaşmamaya yönelik tutumlar sergilersiniz o kendinizi güvensiz hissedeceksiniz o sıkıcı durumlar yaşayabilirsiniz o hastalıklara karşı açık bir yapıdasınız o özellikle nedenleri ruhsal olan sinirsel rahatsızlıklar gözlenebilir o ayrılık ve keder bir arada gelecektir.

Neptün - Uranüs
(+) Ruhsal sorunlara ilgi duyacaksınız o yeni fikirler ve görüşler çevrenizde yoğunluk kazanacaklar o çevreniz eskisine oranla daha da genişleyecek o yolculuk gözüküyor o dış ülke ilişkileri açısından olumlu bir dönemdesiniz o yaşamınnız konusunda dönüm noktasında olabilirsiniz o okültizme ilgi duyabilirsiniz.

(-) (K) Etkilenmelere açıksınız o karışkoyma ve yaşamgücünüzde zayıflık var o karışık ruhsal durumlara düşebilirsiniz o alışılmadık eğilimleriniz ortaya çıkabilir o bilinçsizce alışveriş yapabilirsiniz o ilişkilerinizde zorlanmalar görülebilir o mesleki yönden zarar görebilirsiniz o kendiniz veya çevrenizle gizli bir savaş halindesiniz o namus ve saygınlığınızın gözden düşmesi olabilir o ilişkiler genelinden daha karmaşalıdır o bulaşmadan veya zehirlenmeden dolayı hastalanma o ağır kayıplar ve felaketler yaşayabilirsiniz (Son belirtilenlerin olup olmaması diğer konstelasyonlara göre belirlenir).

Neptün - Neptün
(+) Bu açı sizin ruhsal gelişme periyoduna girdiğinizi gösteriyor o edindiğiniz bilğiler daha çok manevi boyutta olacaktır o yolculuklar görülebilir o hayal gücünüzün gelişmesi gözlenebilir ve yaratıcılık kaabiliyetleri ortaya çıkabilir.
(-) (K) Bu planetin konjuksiyonu imkansızdır o yaşamınızın değişimi olabilir o hayalkırıklığı yada hastalıktan dolayı hayat krizi görülebilir.

Neptün - Pluto
(+) Alışılmadık problemlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz o ilişkilerinizde ilirlemeler gözüküyor o kişisel ilerlemenizde kendinizi zorlamak durumunda kalabilirsiniz o uzun yolculuklara gidebilirsiniz.

(-) (K) Alışılmadık bir ruhsal durum yaşayabilirsiniz o fantastik fikirlerle dolusunuz o bir fikrinizin gerçekleşmemesi ve başkaları tarafından çürütülmesi olabilir o kendinize ıstırab veren mazoşitce bir durum yaşayabilirsiniz o ağır kayıplar ve beklenmedik hastalıklarla karşılaşabilirsiniz.

NEPTÜN EVLERDE "Ben Neyim?"

NEPTÜN 1. EVDE
Başkalarının beni nasıl gördükleri hakkında fikir yürütemem o İncinebilir gözükmem, başkasının bana otomatik olarak yardım etmesine ve beni incitmemeye çalışmasına sebep olur o Görünüşte cazibeli ve mistik biriyim o Terk edilme hissi bende çokca görülebilir.

NEPTÜN 2. EVDE
Değer verdiğimi korumalıyım yoksa daha tehlikeyi fark etmeden kaybedebilirim o Hiç düşünmediklerime bile değer vermeliyim o Mali durumları düzenli tutmakta zorluk çekerim o İflas veya mal varlığı kaybı görülebilir.

NEPTÜN 3. EVDE
Önsezim gelişmiştir o Ruhsal ve gizli şeylere ilgi duyarım o Zekilik aynı zamanda zeka tembelliği ya da olayları karıştırmayı getirebilir o Kardeşimle duygulu hatta ileriyi gören ilişkiler kurarım o Kardeşimi kaybetme ihtimali yada onun uyuşturucu alışkanlığı olma ihtimali olabilir.

NEPTÜN 4. EVDE
Adapte olabilme yeteneğim vardır o Ebeveyinlerle ilgili sorunlarım olabilir o Onlar gerginlik ve sinirlilik yapan şeylere bağımlı olabilirler veya bazı sırlarla ilişkili olabilirler.

NEPTÜN 5. EVDE
Gizli aşklarım olur o Azınlık bir gruptan, özürlü, mahkum yada uyuşturucu müptelası biriyle aşk yaşayabilirim o Çocuklarım yada aşığım benden uzaklaşabilir o Bir çocuk evlat edinmek isteyebilirim o Tatiller çoğunlukla deniz kenarında olmalıdır o Karışık bahislerde kaybetme tehlikesi olabilir.

NEPTÜN 6. EVDE
Denizcilik, din, fotoğrafçılık, kimya, tıp veya ortopediyi ilgilendiren işlerde çalışmaya elverişliyim o Yalnız çalışabilirim o İşim sır, aldatma veya sahtekarlık ile de ilgili olabilir o Hastalığımın teşhis edilmesi zor olabilir o İlaca hassasiyet gösteririm.

NEPTÜN 7. EVDE
Başkaları tarafından anlaşılmakta güçlük çekerim o Eşimle ilgili sorunlar yaşayabilirim o fiziksel özürlü veya uyuşturucuya bağımlı biriyle evlenebilirim o Aldatma veya gerçekçi olmayan beklentiler içerisinde olabilirim o Başkalarının isimlerini veya görüşlerini hatırlamam oldukça zordur.

NEPTÜN 8. EVDE
Alacaklar ve bağış konularında zorlanabilirim o Vergi veya sigorta problemlerim olabilir o Miras konusunda pek şanslı olduğum söylenemez o İlaçlara hassasiyet gösteririm o Sezgi ve sanatsal becerim olabilir o Eşimin malları ile ilgili sorunlar yaşayabilirim.

NEPTÜN 9. EVDE
Fanatiklik veya yanlış idealler tehlikesi olabilir o Olaylara veya detaylara dikkatsizlik gösterebilirim o Dine veya ruhsallığa ilgi duyarım o Yüksek eğitimle ve yabancılarla bağlantılı hayal kırıklığı veya aldatma yada aldanma görülebilir.

NEPTÜN 10. EVDE
Skandal tehlikesi yaşayabilirim o Baba tarafından terkedilme tehlikesi olabilir o Baba ile ilgili sırlar veya skandallar yaşamam mümkün o Otoriteyle zor ilişki veya anlaşılamama yüzünden sorunlar doğabilir o Hak ettiğim sıfatı alamayabilirim o Kaderim daha az şanslı olanlara yardım etmek olabilir, bu nedenle oldukça yardım sever birisi olarak tanınırım.

NEPTÜN 11. EVDE
Mutluluğun ideal olduğunu düşünürüm o Arkadaşlar veya organizasyonlarla ile ilgili skandallar gözlenebilir o Arkadaşlıkta aldatma veya aldatılma olasılığım yüksektir o Bir başkasının çocuğu ile ilgili bir sorumluluğum olabilir o Duygulu derin arkadaşlıklar kurmak benim çin önemlidir o Uyuşturucuyla yada kanunsuz yollarla ilgisi olan arkadaşlarım olabilir.

NEPTÜN 12. EVDE
Bilinçaltım kolayca incinebilir o Rüyalar, suçluluk duygusu veya geçmişten çok etkilenirim o Toplumdan kendimi soyutlanabilirim o Eşim müptela olmaktan, hastalık hastası olmaktan veya teşhisi zor bir hastalıktan dolayı sorunlar yaşayabilir.

NEPTÜN BURÇLARDA

NEPTÜN KOÇ'DA
Koç hareket burcudur.Neptünün temsil ettiği bazı özel alanlar koç burcunda olduğu bu dönemde davranışlarda olaylarda gerçekleşme olanığını buldu. Neptün , Koç burcunda bulunduğu 1861-1875 seneleri arsında birçok alanda harekete geçme olanağı buldu. Amerika'daki iç savaş sırasında kölelik önemli bir konuydu, Clara Burton çalışmaları neticesinde Kızıl Haç teşkilatını kurdu. Talihsizlere yardım için "Salvation Army" kuruldu.Ruhsallık birçok grup için ilgi alanı oldu, seanslar popülerlik kazandı, hatta "Beyaz Saray"da Mary Lincoln ölmüş çocuğunun ruhuna ulaşmaya çalıştı.

NEPTÜN BOĞA'DA
Boğa katılık, maliye, sanat ve fiziksel - maddeci dünya ile ilgilidir. Neptünün boğa burcundan geçtiği son dönem 1874-1889 yıllaranı kapsar.

Neptün bu alanlardaki hareketliliği arttırır.Bunlar için en iyi örneklerden biri 1874 deki Fransız Emprezisyonistleri'nin ilk sergileridir. Emprezistyonistler'in uyguladığı metod objelerin doğal görünümlerinin çözümlenmesidir. Neptünün ruhsallığı Utah da BYU ve Cincinati de HUC gibi okulların kurulması ile sağlam köprüler edinmiştir.

NEPTÜN İKİZLER'DE
Neptünün İkizler burcunda bulunduğu son dönem 1887-1902 yılları arasındadır. İkizler iletişimi yönetir, bu dönemde evrensel dil Esparanto bulunmuştur. Bütün dünyanın anlayabileceği evrensel bir dilin olma fikri çok iyi olmasına rağmen destek bulamamıştır. Bununla birlikte Joan Greeeg stenoyu geliştirdi ve Parker Pen firması tükenmez kalem yapmaya başladı ve en büyük üretici oldu. Hem İkizler hem de Neptün gizliliklerle sırlarla ilgilidir.

NEPTÜN YENGEÇ'DE
Neptünün yengeç burcunda bulunduğu en büyük dönem 1901-1916 yılları arasındadır. Yengeçin yönettiği alanlar yemek ,beslenme ve ailedir. Neptün tarafından aklı karıştırılmış bir anarşist başkan Mc Kimley'i midesinden vurmasına neden oldu. Kötü beslenme bu yıllarda büyük bir sorundu ve protein ağırlıklı beslenme tavsiye edilmekteydi. İngiltere'de ki balık (Neptün tarafından idare edilir) ve kızarmış patates dükkanları Avrupa beslenmesinin protein yükseltmede önemli bir rol oynadılar. Çok büyük gıda firmaları bu dönemde kuruldu. Diğer endüstri devleri ise ailelere ait olan veya bir tek aile tarafından yönetilen şirketlerdi; Rockefeller , Duponts gibi.

NEPTÜN ASLAN'DA
Neptünün Aslan burcunda olduğu son dönem 1914-1929 yıllarını kapsar. Monarşi, eğlence ve sanat aslanın yönettiği bazı alanlardır. Bu dönemde Rus Monarşisi'nin sona ermesinin en büyük nedeni , yöneticilerin (tipik Neptün tavrı) ülkelerindeki sorunları görüp anlamayı reddetmeleridir. Aynı olay Osmanlı İmparatorluğu için aynı nedenlerle gerçekleşmiştir. Neptün fikir endüstrisini yönetmiş ve en büyük gelişimi bu dönemde olmuştur. Aslanın öncülük tabiatı ile Neptün Sürrealizm 'e öncülük eden Dada akımının artistik ve edebi hareketliliğini üretmiştir.

NEPTÜN BAŞAK'DA
Neptünün başak burcunda olduğu en yakın dönem 1928-1943 yıllarıdır. Başak mükemmelliği arayışı yönetir, ancak nesnelerin en doğru kullanımı içinde büyük çaba harcar. Aynı zamanda pratik olmayı ve çalışmanın gücünü de yönetir. Başakta bulunan Neptün Hitler'in aşağılık diye nitelendirdiği insanların yok edilmesiyle bulduğu mükemmellik arayışında trajik bir şekilde ters gitti. "The National Labor Relation Board" Milli işçi ilişkileri kurulu işçilerin toplu pazarlık hakkını yeniden düzenlemek için kuruldu. Yurdumuzda demokratik değişme ,çok partili hayata geçiş,sendikalaşma, sanayileşme ve milli kaynakların doğru kullanımı çalışmaları bu dönemde başlamış ve gelişmiştir. Başkan Roosevelt'e göre insanlara yardım etmenin en uygun çözümü onların kendilerine yardım etme yolunu öğretmektir.

NEPTÜN TERAZİ'DE
Neptünün Terazi burcunda olduğu en yakın dönem 1942-1957 yılları arasıdır. 1942 de Birleşik Milletlerin kurulmuş olması barışçı terazinin tipik bir gayretidir. Neptün etkisi Birleşmiş Milletler Örgütü'nün hedefine ulaşmada etkisinin az olmasından anlaşılabilir. Azınlıklar (Neptün) için eşitlik (Terazi) dikkat çekebilir ancak gerçek ve yararlı neticeler alınamaz. Savaştan önce kızılderililerin kültürünü ve topraklarının olduğu gibi kalması düşünülürken savaştan sonra Amerikan Hükümeti kızılderilileri toplumun içinde eritmeye çalışmıştır.

NEPTÜN AKREP'DE
Neptünün akrep burcunda bulunduğu en son dönem 1955-1970 yılları arasındadır. Neptünün Akrep burcundaki etkisi görülebilir sonuçlardadır.1960 lardan önce seksüel kavramlar (Akrep) çözüldü (Neptün etkisi). Medya vasıtasıyla açığa çıktı günlük hayatımıza girdi. Uyuşturucularla tanışma ve karşı kültürün yaratılması ev, aile ve geleneksel değerlerin temelinin aşınmasına neden oldu. Toplumsal ve özel hayattaki ve gizliliğin takibi gerçek olaylarda ve edebiyatta açık olarak görülebilir.

NEPTÜN YAY'DA
Neptün Yay burcunda 1806-1820 yılları arasında ve en yakın zamanda 1970-1984 yılları arasında bulunuyordu. Yay iyimserdir ancak Neptün yanlış değerlendirmeleri ortaya çıkarır. 1800 lerde Neptünün Yay burcunda olduğu dönemde Napolyon felaketle sonuçlanan Rusya fethini yönetti. Amerika'da Andrew Joansan 1812 de New Orleans'da barışın iki hafta önce ilan edildiğini bilmeden bir savaşı kazandı. Yay eğitim ve öğretimi yönetirken Neptün yoksul bırakılanları yönetir. 1808 de Louise Braille körler için okuma sistemini buldu.

NEPTÜN OĞLAK'DA
Neptün Oğlak burcunda bulunduğu yıllar 1820-1834 yılları arasındadır. Ancak Neptün tekrar Oğlak burcuna 1984 de girmiştir ve 1998 e kadar kalacaktır. Oğlak tutucudur ve Neptün aşırı eğilimler getirir.

NEPTÜN KOVA'DA
Neptünün Kova burcunda bulunduğu son dönem 1834-1848 yılları arasındadır. Bu dönem romantizmin yükseliş dönemidir. Romantizm klasizmin frenlemelerine ve toplamasına karşı bir reaksiyon olarak ortaya çıktı ve Avrupa'daki entellektüel ve artistik yaşam için ağırlığı olan bir belirleyici oldu. Kova genelde toplumu geliştirir. Ancak Neptünün etkisiyle bu kavram çözüldü ve kişinin üstünlüğünü esas alan fikirler romantizmde belirginleşti. Ve Neptün şimdi yine bu burçta bulunuyor.

NEPTÜN BALIK'DA
Neptün Balık burcunda bulunduğu son dönem 1847-1862 yılları arasındadır. Neptün Balık burcunu idare eder ve bu geçiş sırasında birçok olaylara neden oldu. Spiritualizm bu dönemde çok popüler oldu ve aynı zamanda meşhur Bernadette Sowbirous of Lourdes ve onun Bakire Meryem görüntülerini de popüler yaptı. Neptün ve Balığın birlikte etkilerinin en iyi örneği anestezinin öncülerinden Horacewell'in hayatıdır. Kloroform etkisiyle hapsedildi ve 33 yaşında iken ümitsizlikten intihar etti. (Neptün ve Balık anesteziyi, depresyonu ve intiharı kontrol eder.)
alıntı:hürriyet

<3<3<3<3 Değişmeyen Tek Şey "" Degişimin"" Kendisidir <3<3<3<3


ємѕαℓѕiz ∂üşℓєя ask
09-08-2009 02:08 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
Cvp: RE: NEPTÜN ve BİZ
zamazingo Yazılan:bu gezegen somut bir şey veriyor mu acaba hayalden başka , gezegen değil de toz kümesi olsa daha iyiymiş.

Sanat ve hayal birbiri ile bağlantılı şeyler. Ve neptün sanatın göstergesi. Hayal edilerek tasarlanmış resim, kitap, müzik, sinema, tiyatro yani sanatın her dalı somut şeyler gibi geliyor bana.
09-09-2009 12:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
SeLiN Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 332
Üyelik Tarihi: Jan 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #3
RE: NEPTÜN ve BİZ
Herkes zaten oldukça güzel anlatmış neptünü.Hayaller ve esinler gezegeni bir arkadaşım vardı yükselen terazi 12.evinde jüpiter var ıcdede uranüs-neptün kavuşmuş.Balıkta gezegeni olmamasına ragmen aşırı hayalci biriydi öyleki neptünün esinlerinden baya faydalanmış ilk şiiriini okuma yazma bile bilmezken küçücük bir kızken yazmış.Neptün böyle işte sanat potansiyeli veriyor.
09-09-2009 07:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
plutonik Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 98
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
RE: NEPTÜN ve BİZ
dünya malı neye yarar dostluklarla yaşıyoruz derse.balık ve neptün , dünya malı neye yarar hayallerle yaşıyoruz der.
neptün sislerin içinde yürümektir.ilhamlar oradan hoş titreşimlerle gelir.hassaslşırız.ve neptün hayaller imparatorluğudur.
sevgili aeon çok güzel ve çok doğru bir yorum bu...

[Resim: astro2gw02plutonikhp448.th.gif]

Kimi aradığını yitirir aradıkça,
Kimi de arayandır;aranan onu bulur...Ö.Asaf
09-09-2009 07:36 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
SoL@RÎ$ Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 197
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 2

Mesaj: #5
RE: NEPTÜN ve BİZ
neptün fedekarlık yaptıgımız alandır

<3<3<3<3 Değişmeyen Tek Şey "" Degişimin"" Kendisidir <3<3<3<3


ємѕαℓѕiz ∂üşℓєя ask
09-09-2009 09:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
RE: NEPTÜN ve BİZ
Aidiyet duygusu neptünde var.. Onun ait olduğu yer derinlemesine duygular.. İdealize etme yönü de güçlü olduğu için, aşkın gördüğü bir kişi, kurum yada kuruluşa ait hissetmek ister kendini. Evrenle bütünleşmek.. Aidiyet hissizliği, göçebe ruh uranüsle bağlantılı.. Belki arkasından merkürgülücük
03-03-2011 02:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #7
RE: NEPTÜN ve BİZ
Gölge burcum balık.. Valla gölge olarak kalsın razıyım, her gün elma kusacağımadil çýkarma
Şaka bir tarafa yoğun neptün transitinden sonra anladım ki, neptünyen olmak gerçekten zor, Allah yardım etsin..
03-23-2011 11:07 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #8
RE: NEPTÜN ve BİZ
* Neptün transitlerinde kendinizi bir denizin ortasındaymış gibi hissedersiniz.
Kaybolmamak ve boğulmamak için , etrafınızdaki somut şeylere tutunmanız gerekebilir.

İşiniz , aileniz , ilişkiniz , bazı eşyalarınız , küçük yada büyük geçmiş başarılarınız , sağlığınız ve kişisel bakımınız gibi somut ( varlığını fiziksel olarak algılayabileceğiniz ) şeylerle temasınızı koruma çabasında olmak iyidir.

03-24-2011 04:19 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
nisan15 Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip
lt=
Mesajlar: 669
Üyelik Tarihi: May 2011

Rep Puanı: 30

Mesaj: #9
RE: NEPTÜN ve BİZ
(03-24-2011 04:19 AM)Yldrm Yazılan:  * Neptün transitlerinde kendinizi bir denizin ortasındaymış gibi hissedersiniz.
Kaybolmamak ve boğulmamak için , etrafınızdaki somut şeylere tutunmanız gerekebilir.

İşiniz , aileniz , ilişkiniz , bazı eşyalarınız , küçük yada büyük geçmiş başarılarınız , sağlığınız ve kişisel bakımınız gibi somut ( varlığını fiziksel olarak algılayabileceğiniz ) şeylerle temasınızı koruma çabasında olmak iyidir.
bu durumdayım uzun süre malesef..

HARİTAM

''Kelimelere yüklediğim anlamı, ancak ben bilebilirim.'' GORGİAS
11-01-2011 03:29 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Neptün Evlerde Angel 16 37,866 10-17-2017 12:50 AM
Son Mesaj: Serselba
  Hayallerin ve Hayal Kırıklığının Gezegeni Neptün salmakis 11 16,698 06-26-2016 04:19 PM
Son Mesaj: Alejandro
  Neptün Burçlarda Angel 12 19,843 05-02-2016 09:59 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Astrolojide neptün bluex 46 65,933 12-10-2012 03:37 AM
Son Mesaj: Mavisahram
  Neptün ve uranüs belgeseli zeppi 1 5,585 08-29-2012 06:07 PM
Son Mesaj: zorlamak
  Neptün bluex 41 53,640 05-31-2012 07:13 PM
Son Mesaj: nisan15
  Neptün ve Sanat astrosohbet 35 48,670 11-02-2011 12:03 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Neptün Yıkıp Geçecek i3erat 9 13,895 11-26-2010 06:23 PM
Son Mesaj: Mavisahram

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir