Değerlendir:
  • 17 Oy - 3.35 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

PLUTO OĞLAKTA NE YAPMALI?
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
PLUTO OĞLAKTA NE YAPMALI?
PLUTO OĞLAKTA NE YAPMALI?
Saturday, 1. November 2008, 13:27:01




Bir mikrop vücuda girdiğinde yabancı bir şey olarak algılanmazsa vücut savunma geliştirmez.Ülkemizde ve dünyada sahtekarlıkları normal karşılayanlar çoğunlukta olduğundan herşey normal gibi durur.Mikroplar her yeri sarmaktadır.
Devletlerin yönetim şeklinin, günümüz insanının sahtekarlığına karşı gücü yetmediği için ya da ona karşı savunma geliştiremediği için yenilenmesi gerekir.Bunu da ancak işlerin yolunda gitmediğini algılayabilen beyinler yapabilir.

Neyin yanlış gittiğini,neyin nasıl olması gerektiğini sezemezseniz geleceği anlayamazsınız.Bunu size ne Pluto ne başka bir yıldız söyleyebilir.Kuran da defalarca 'Öğüt almaz mısınız?' denir.

Plutonun Oğlaktan geçişini yorumlamak aslında zor.Pluton un Yay burcuna geçmesiyle ne yeni bir din doğdu ne de yeni felsefeler oluştu.Ne büyük din çatışmaları görüldü ne de bazı dinler yeryüzünden silindi.Marsa gitmeyi dışlarsanız,Ne de çok uzaklar keşfedildi.Son 2-3 yıldır zaten S.O.S veren ABD'nin kötü ekonomik verileri iyice su yüzüne çıktı.Finansal bir kriz başladı.Bu da Pluto,Oğlakta değil, Jüpiterin burcundayken patlak verdi..Saturnün Türkiye horoskopunun 4.ev kapısına kavuşum yapmasıyla emlak piyasasının dibe vurması da oldukça ilgi çekici.

'İzm'lerin devri geçti.Bence artık ortada ne Kapitalizm ne de Sosyalizm var.
Geçmişten gelen ticaret anlayışı belli kalıplara sokuldu.Ama ticaret, ticaret olarak varlığını sürdürüyor.Çağa göre koşulları oluşan bir ticaret anlayışı var.Ve değişim zamanı geldiyse ticaret zamana uyacaktır.Bir çöküş bekleme yerine yeniden yapılanma bekleme mantıklı olacaktır.

Pluto Oğlak burcunda umarım yeni ve sağlam yönetim biçimleri getirir.Sözünü ettiğim Kapitalizm ya da Kominizm gibi bir sistem değil.
Yönetim sistemlerinin arıtılması.Üçkağıda hortumculuğa,haksız kazanca engel olan,eşit yaşam koşulları sunan bir yeniden yapılanma .Her ülkede Japonyadaki gibi ,onuru zedelenen politikacı/yönetici kendini öldürecek kadar onurunu üst düzeyde tutmuyor.Onların da yaptığı doğru değil tabi.Ancak marketten bir şey çalan tutuklanıyor da,milletin parasını trilyona varan miktarda götürenler türlü entirikalarla serbest kalıyorlar.İtibarlı hırsızlar olarak el üstünde tutuluyorlar.Global bir 'Namussuz namuslu' insan türü gelişti.





Yasa yapıcı, yasa kırıcının arkasında kalmıştır.Yasa yapıcının yeni yöntemlerle(Pluto) yenilikler getirmesi gerekir.Şimdiki durum işini bilen hırsızlara bir dokunulmazlık sağlamıştır.Cezasız suç olmayacağına göre,Tanrının Pluto/Oğlak enerjileriyle, suçluların kaçamayacakları bir yeniden yapılanma getirecek yöneticilere, akıl ve imkan vermesini umuyorum.Bütün dünyada yönetim biçimleri çürümüştür dersek, bütün ülkelerden gelen yolsuzluk haberlerini buna kanıt gösterebiliriz.Dürüst olunmadan hangi yapı ayakta kalabilir ki?İnsanlar'O çalıyor bu götürüyor.'söyleminden daha fazlasını yapmalılar.

Ceza olmazsa, yapan yaptığının yanlış olduğunu anlamayacağı gibi başkasına da ibret olmayacaktır. Düzeni,hakkı ve adaleti sağlamak için insanları terbiye etmek gerekir.Bu nedenle ;Yeni suçlar türediyse,yeni cezalar da oluşmalıdır.Ceza uygulanmadığı için düzen sağlanamıyor.
Normal bir insan zekası,üst düzey yöneticiler kadar akıl sahibi değildir.Bu nedenle kötü niyetli insanların ne iş çevirdiklerine akılları ermeyebilir.Hatta suç işlediğinde bunu halka anlatmakta zorlanabilirsiniz.Bu nedenle dürüst akıl sahibi yeni yasa ve düzen yapıcıların halkı anlamayacakları yönden aldatanların gerçek niyetlerini ortaya çıkaran yöntemler geliştirmeleri gerekir.Bunu için yeni cezalar(Pluto)şarttır..

Plutonun ilk iki derecesini atlatırsak dünyasal bir kriz yaşamayız ki 1.ve 2. Dünya Savaşları Pluto/Yengeç ve Pluto/Aslan ın ilk iki derecelerinde başlamıştı.Her ikisi de ışıkların hükümranlığı altındaki burçlar.-Pluto ikisine de 180. açı yapacak-Siyasette bir terim vardır:'Haydut Devletler' İşte onlar Pluto Oğlaktayken ortaya gerçekten çıkabilirler.Çeteler devlet yönetimine sızıp hatta onu ele geçirip büsbütün bir baskı ve zulüm yönetimleri de kurabilirler.-Özellikle Afrika ülkelerinde bunları bekleyebilirsiniz ki Somalili gemi korsanları bunların öncüleri olabilirler.-Astrologların odaklandığı Ekonomi değil Devlet Yönetimi olmalıdır bence.

Oğlak; iskelet sistemi,deri ,dişleri de temsil eder.Pluto denilince aklıma çürüme de geliyor.İnşallah diş çürümesini engelleyen yeni buluşlara sahne olur dünyamız.Dişsiz kalmış ağızlar yeniden diş çıkarmaya başlar.Kemik kırıkları çabucak kaynar ,yaşlanınca kaynamayan,tutmayan kemiklerin kaynadığı görülür.Yanıklardan zarar görmüş deriler yeni yöntemlerle tedavi edilir,Estetik ameliyatlar harikalar yaratmaya başlar.
Bunlar biraz da dilek gibi duruyor ama bundan önceki Pluto/Oğlak geçişinden daha ileri bir uygarlık düzeyinde olduğumuz da bir gerçektir.
astrothema

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
11-13-2009 01:52 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #2
RE: PLUTO OĞLAKTA NE YAPMALI?
güzel bir yazı teşekkür ettim Yezda ,

Satürn-Plüto sürtüşmesini burada da işleyeceğiz , şimdilik olasılıklardan iyimser yaklaşımımı belirteyim istedim.

- Oğlak ve Terazi burçlarının vurgusunda , SAYGI VE ÖLÇÜLÜ OLMAK gibi tanımlardan söz edilebilir.

yani Oğlak ve Terazi KARESİNİN GERİLİMİ ; diğer gerilimlere göre daha sâkin ve ölçülü geçebilir bu olasılığı kenarda tutalım derim.

11-13-2009 02:00 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
Cvp: PLUTO OĞLAKTA NE YAPMALI?
Güzel ve felaket tellallığı yapmayan makale için teşekkürler;) Yezda bebeğin ocakta doğacaksa, sakın plutonla güneşinin kavuşmasına izin verme he;)

Şaka bir tarafa, son doğum tarihin ne?
11-13-2009 02:09 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
melis_bk
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
Cvp: PLUTO OĞLAKTA NE YAPMALI?
Güzel paylaşım..
İlgimi çekti diş ekimi üzerinde denemeler var..Bir türk doktor(adını hatırlamıyorum) kemik uzatmayla ilgili başarılı çalışmaları var..
Bebeğine sağlıkla kavuş inşallah..Dünyanın en özel duygusu..
11-13-2009 02:22 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #5
Cvp: PLUTO OĞLAKTA NE YAPMALI?
Herşeyin hayırlısı,iyi dileklerin için teşekkürler... Konuyla ilgili olarak bir gazete haberi buldum,gerçekten ilgimi çekti,belkide yazıda anlatıldığı gibi oğlak içeriğini kapsayan konularda olagan üstü gelişmeler sağlancak...

Kök hücreden çene kemiği yapıldı

16 Ekim 2009,
Columbia Üniversitesi'nde kök hücre kullanılarak, laboratuarda ilk kez gerçek boyutlarda bir alt çene kemiği parçası üretildi.

Columbia Üniversitesi'nde kök hücre kullanılarak, laboratuarda ilk kez gerçek boyutlarda bir alt çene kemiği parçası üretildi.

Proceedings of the National Academy of Sciences isimli dergide yer alan çalışmada, temporomandibular eklem olarak bilinen kemik, kemik iliğinden alınan kök hücrelerde yapıldı. Doku içine yerleştirilen kök hücreler, özel bir biyoreaktörde geliştirildikten sonra, bir hastadan alınan dijital görüntülerle şekillendirildi.

Doğum kusurları, eklem iltihabı ve yaralanmalarda rapor edilen temporomandibular eklem sorunlarıyla ilgili yürütülen çalışmada, yeni tekniğin kafatası kemikleri ve yanak kemikleri de dahil olmak üzere baş ve boyundaki diğer kemiklere de uygulanabileceği belirtildi.

Bilimadamları, laboratuarda üretilen eklem parçasının sadece kemik olduğu ve kıkırdak gibi diğer dokuları içermediği konusunun üzerinde durdu.

Araştırmacılar, kemik ve kıkırkağı da içeren hibrid gref (kemik yaması) inşaası için yeni bir yöntem üzerinde çalıştıklarını da sözlerine eklediler.(zaman)

Star Gazete

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
11-13-2009 02:34 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
kader Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 5
Üyelik Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: PLUTO OĞLAKTA NE YAPMALI?
hayır hayır olamaz iskelet sistemi oğlağın kapsamında demekki:(2008 de plüto oğlak burcuna girdi ve ağustosta ben kolumu kırdım 2 senedir hala kaynamadı.burda bir yanlış var galibaaðla...
09-20-2010 06:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bu şarkı yarınlara Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 633
Üyelik Tarihi: Jul 2010

Rep Puanı: 65

Mesaj: #7
RE: PLUTO OĞLAKTA NE YAPMALI?
anno clodionun kitabında şöyle bir yazı var...

dünya, yay plutodan sonra gelen oğlak plutonluların etkisiyle çekilmez bir disiplin, katı tavır ve keskin inançların hoşgörüyü yok ettiği bir devir yaşayacaktır.

ve pluto kovayı yazmamış orda bitirmiş suna-bak

t'as l'air d'une chanson...

kafka'nın takıntısı yalnızlığın laneti değil, tecavüze uğrayan yalnızlıktır! m. kundera

dance me to the end of love...!
06-27-2011 11:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Pluto Evlerde İrdeleyelim vivienleigh 97 257,155 04-17-2020 06:16 PM
Son Mesaj: Hattusas
  Plüto => Şüphe => Paranoya astrosohbet 36 53,345 05-09-2018 01:08 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Plüto Burçlarda Angel 36 59,822 04-25-2018 04:06 AM
Son Mesaj: cancimini
  Plüto ve Ayıklama astrosohbet 29 41,764 10-03-2017 03:14 PM
Son Mesaj: capri
  Pluto ve Güç Teması Angel 50 72,653 03-15-2017 02:58 AM
Son Mesaj: capri
  Plüto Gerilerken Doğanlar yükselenbaşak 15 38,151 02-26-2017 01:26 PM
Son Mesaj: Ahmeedd
  PLUTO (İç Karanlığımız) Angel 0 4,768 05-05-2007 05:40 PM
Son Mesaj: Angel

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir