Değerlendir:
  • 16 Oy - 3.13 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Güç ve Cesaret
Yazar Mesaj
Yargıç Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 321
Üyelik Tarihi: Nov 2010

Rep Puanı: 5

Mesaj: #21
RE: Güç ve Cesaret
fiziksel güçlülük açısından bana bakındil çýkarma mars 1. evde heralde oldukça etkili.bi arkadaşım var güneşi yengeç ve terazideki düşük marsı terazideki 1. evde. buna rağmen irice ve sağlam biri.bitanede yükselen koç arkadaşım var ve o da yengeç burcu.cesaretlidir, hiperaktifdir ve dövüşmeyi güreşmeyi falan sever.üstelik bunlar bide kız.cesaret konusundada güneş aslanlarınında etkisi var heralde.gururludurlar, kendi kendilerini kral gibi ortaya koyarlar.o yüzden içlerinden geçeni söylemekten çekinmezler.

--------------------------------------------------------------------------------
unutmuşum akrepler de çok cesaretli oluyolar.ama fiziki güç açısından yakın çevremdeki gözlemlerime göre mars vurgusu, yükselen koç veya yükselen mars heralde çok etkili oluyo

u_u
01-12-2011 08:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #22
RE: Güç ve Cesaret
Che Guavera'yı bu konuyla ilgili örnek verebiliriz lâkin elimizde 2 adet doğum tarihi var. Biri İkizler burcunu diğeri Boğa burcunu gösteriyor.

İkizler burcunu gösteren doğum tarihinin doğru olabileceğini düşünüyorum çünkü Ay-Mars ve Uranüs Koç burcunda görünüyor.
Oysa Boğa burcunu gösteren doğum haritasında Ay ve Mars Balıkta.

Che Guavera hakkında çok donanımlı değilim , bazı kaynaklardan okuduğum kadarıyla saldırgan ve dinamik bir kişiliğe sahipmiş. Bu özellikleriyle İkizler burcu haritası uygun görünüyor. Ay Koç ve Mars Koç ikilisiyle Che'nin bir '' eylem adamı '' olması paralel.

01-13-2011 01:35 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #23
RE: Güç ve Cesaret
(01-13-2011 02:34 AM)Rüzgar Yazılan:  Hayatında astrolojik ipuçlar verecek noktaları kısa kısa yazayım.

2 yaşında astıma tutuldu.Bu hastalık ölünceye dek yakasını bırakmadı.
Fakülte yıllarında arjantin ve sonra bütün Latin Amerika'yı dolaştı;cüzzam ve tropikal hastalıklar üzerinde çalışmalar yaptı.

Guatemala'daki dağ köylerinde doktorluk yaptı. Ordaki devrimci hükümet, sağcı hükümet darbesiyle yıkılınca arjantin büyük elçiliğine sığınmak zorunda kaldı. Oynanan bu oyunu sindiremedi devrimcilerin safına katıldı. Guatemalalı gençleri örgütlemeye girişti.
Fidel castro'nun kardeşiyle tanışıp arkadaşlık kurmuştu.Meksika'da Fidel ve arkadaşlarıyla tanışarak küba devrimcilerine katıldı... Binbaşı rütbesi verildi... Yaptığı hizmetlerden dolayı küba yurttaşı ilan edildi...Silah arkadaşı Aleida march' evlendi...26 kasım 1956'da Küba Ulusal Bankası Başkanlığına atandı.23 şubat 1967 de küba devrim hükümeti yeni kurulan sanayi bakanlığına getirildi.....Domuzlar Koyu çatışmasında tekrar komutanlık görevini üstlendi....1962 bunalım sürecinde -ülkenin- askeri komutanlık yaptı....1965 yılında öteki Latin Amerika ülkelerinde yeni devrimci eylemlerin örgütlenmesi gerektiğine inanarak küba'daki bütün görevlerinden istifa etti. Nereye gittiği bilinmiyordu, adı birkaç kez öldüye çıktı.Kayboluşundan 4 ay sonra, 1966 ocak ayında Havana'da toplanan Üç Kıta Konferansı'na gönderdiği demeçle sesini bir kere daha duyurdu...... 7 kasım 1967 gecesi,Higueras yakınlarında pusuya düşürüldü.8 ekim sabahı yaralı olarak ele geçirildi.sorguda ağzından kelime alınamadı.9 ekim 1967 günü öğle üzeri,bolivyalı çavuş Mario Terzan'ın karabinasından boşalan kurşunlarla can verdi.Doğum yılı 14 haziran 1923'de Arjantin'in Rosaria şehrinde doğdu.

teşekkür ederim Rüzgar , bir ara detaylıca inceleyelim.

01-13-2011 03:19 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #24
RE: Güç ve Cesaret
Seviyorum devrimcileri. Bu devrim işleri pek boğanın işi değil. Boğalardan ya Freud ya da marx çıkıyor:D
01-13-2011 11:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #25
RE: Güç ve Cesaret
che boğa burcu diye biliyorum.

şöyle diyaloglar var
http://www.astrosohbet.com/showthread.ph...334&page=9



http://www.astrosohbet.com/showthread.ph...34&page=10
01-13-2011 11:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #26
RE: Güç ve Cesaret
fiziksel kuvvet ve dayanıklılık anlamında ben oğlak ve boğa burcunu da sayarım.belki bir koç ve mars cesareti olmasa da oldukça dayanıklı burçlar.

mars ve uranüs açısına sahip insanların da kuvvetli olduklarına çok rastladım.


yükselen burcunda önemi olduğuna inanıyorum.normalde.ama bir arkadaşım var, burcu yay yükseleni ikizler ve mars koçta ; günde bir paket sigara içiyor ve zayıflıktan öelecek :D
şimdi bu adamın bir değil iki tane mars versen nafile :D.fiziksel olarak güçsüzdür ve çabuk yorulur.

valla ay aslanlığı olacak ama benim haritamı da inceleyebilirsiniz güç açısından.:D
en son birisine vurduğumda çocuk yerden kalkamadı , koluna girdiler yürüyemedi ve benimde elim kırılmıştı (3 ay alçıda kaldı )
daha 3. yumruğu atmadım kimseye , 2 tanede nakavt :D
01-13-2011 12:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #27
RE: Güç ve Cesaret
(01-13-2011 12:33 PM)Sniper Yazılan:  Ay Aslanlığını daha çok, bununla övünerek ortaya koyuyo gibisin:D

:D:D

övünülmeyecek gibi değildi amine.
tekte nakavt
01-13-2011 12:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #28
RE: Güç ve Cesaret
koptum.w bu ay aslanları pek bi kendini beğenmiş oluyordil çýkarma Seni benim herifle tanıştırma zamanı gelmiş. Şu ay aslanını bi törpüleyelim senin. Ortaokul lise döneminde ciddi boksla ilgilenmiş. Sağlam dövüşür. Onu tek yumrukta indiremezsin şekerim:D
01-13-2011 02:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #29
RE: Güç ve Cesaret
(01-13-2011 02:34 PM)Félicé Yazılan:  koptum.w bu ay aslanları pek bi kendini beğenmiş oluyordil çýkarma Seni benim herifle tanıştırma zamanı gelmiş. Şu ay aslanını bi törpüleyelim senin. Ortaokul lise döneminde ciddi boksla ilgilenmiş. Sağlam dövüşür. Onu tek yumrukta indiremezsin şekerim:D

bunu sana itiraf etmenin zamanı geldi.:D

ben seni sakaryada eşinle görmüştüm.(çark caddesi )uzun boylu sağlam birrne benziyordu ; boksla sporla uğraştığı çok belliydi.
yanımda arkadaşım( zaen onun için gelmiştim ) vardı ve dedim belki eşi de yanlış anlar, arkadaşa da iki saat astroloji anlat ; yoksa selam vericektim.

benmi hatırlı tanıdıklarım var dil çýkarma

kaba kuvet sökmezse devreye sokabilirim. :D dil çýkarma
01-13-2011 08:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir