Değerlendir:
  • 27 Oy - 2.59 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Merkür Transitleri..
Yazar Mesaj
trend Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 84
Üyelik Tarihi: Dec 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #21
2011 Merkür 4 Kez Geri Gidecek..
Merkür 2011 yılı içinde dört kez geri hareket edecek. Sırasıyla;
10.12.2010 dan 30.12.2010 Tarihleri arasında Öncü Burç Oğlak ve Değişken Burç Yay’da Merkür Geri hareket edecek.

Genel Etkisi; Merkür Öncü Burç Oğlak’ta geri harekete başlayacak ve Değişken Burç Yay’a geçecek. Yay Burcunda Merkür zararlı etkilere sahiptir. Oğlak Burucunda Merkür geri hareketi elinizdeki işlerinize beklemediğiniz değişimler olur. İşinizde geciktirdiğiniz öncü değişikleri yapmadıysanız çok zorlanırsınız. Çevrenizdekiler işlerinizi kolaylaştıracağına zorluklar çıkarabilirler. İşinizde ve özel yaşamınızdaki gelişmeler sizin yollarda olmanızı sağlar. Bu zaman içinde eğitimde, Kültürde ve dini konularda önemli değişimler olabilir…

30.03.2011 den 25.04.2011 Tarihleri arasında Öncü Burç Koç’ta geri hareket edecek.

Genel Etkisi; Merkür Koç Burcunda geri hareketi bireysel konularda etkili olacaktır. Zeki ve uyanık kişiliğinizde bulanıklaşma meydana gelebilir. Sosyal etkinliklerinizde aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız bu zaman diliminde söz dalaşı ve fiziksel saldırılarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gizli konuları araştırabilir ve kısıtlı mekânlarda kalmanız gerekebilir. Ruhsal ve duygusal stres altında kalabilirsiniz…

09.08.2011 den 27.08.2011 Tarihleri arasında Sabit Burç Aslan’da geri hareket edecek.

Genel Etkisi; Aile, yuva, ev ve Anne-Baba konusunda dikkatli olmalısınız. Arzu ve istekleriniz konusunda da sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu konum risk alacağınız konuları meydana getirir ayrıca çocuklarla da ilgilidir. Sağlık konusunda ani rahatsızlıklar ve solunum yolu rahatsızlıklarına karşı tedbirli olun. Sabit bir burçta meydana gelen Merkür geri hareketi tüm burçları zorlu bir şekilde etkileyeceği için maddi konularda ve fiziksel sağlıkta çok etkili olabilir…

23.11.2011 den 15.12.2011 Tarihleri arasında Değişken Burç Yay’da geri hareket edecek.

Genel Etkisi; Merkür Yay Burcunda zararlı etkiye sahip olduğu için iş ve sağlıkta değişimler meydana getirir. Ayrıca eğitim konusunda zorlayıcı olacaktır. Bu konum yapılan sözleşmelerde, hukuksal konularda ve işlerde büyük sorunların çıkmasına neden olur. Aslında gecikmiş ve bitirilmemiş işlerinizi tamamlamanıza fırsat tanırken diğer yandan hoş zamanlar geçirmenizi de sağlar…

ASTROLOG FİLİZ METE
12-30-2010 11:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
sessizgidiş Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 337
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 1

Mesaj: #22
RE: 2011 Merkür 4 Kez Geri Gidecek..
bu çok kötü bir haber yahu

12-31-2010 12:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zey_nep Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 9
Üyelik Tarihi: Dec 2011

Rep Puanı: 1

Mesaj: #23
RE: Merkür Transitleri..
paylaşım için teşekkür ederim....
MERKÜR Kavuşum MARS:
Zeka enerjisini güçlendirici, zihinsel kapasiteyi arttırıcı bir transittir. Aktivitelere canlılık ve şeffaflık katar. Konuşmalarda zekanın gücü kendini fark ettirir. Zeka yönü ağırlıklı, pratiklik çabukluk gerektiren işlerin üstesinden gelmek için çok iyi bır zamandır. Tartışabilirlik, iyi savunum, rekabet gücü, yarışma isteği arttırıcı etkileri de vardır. Aynı zamanda ağız kalabalığı, dalavere. hatta el çabukluğu marifet gibi işlere de kapı aralayabilir.
Egoyu koruma adına mücadele etmeye itici yönü de vardır. Bu yönde çabuk etki alarak saçma sapan olaylara neden olma riski getirir. Yok yere kendinizi savunmaya geçebilir, olaylara karşı savaşmak istersiniz. Oysa bunu gerektirecek durum yoktur aslında. Sadece sizi rahatsız eden ama açıkça söyleyemediğiniz konulara karşı bir isyandır.
Hareketlere çabukluk verir. Telaşla veya ile ufak tefek anlayamayacağımız bir enerji itişi sakarlıklar yapılabilir.

MERKÜR Karşıt SATÜRN:
Ciddi düşünebilmeye, ağır zihni çalışmalar yapabilmeye, kendi durumundan haberdar olmaya ıter. Bazen ruh halinizde yükselme bazen de düşüş olabilir. Negatitli ve pozitiflik, akıl ve mantık arasında gidip gelmeler yaşatabilir. Negatif yönlerinizi kontrol edebilir, kendinizi kritik ederek halihazırda yanlış veya doğrularınızı görebilir ve gerekli değişimleri yapmaya uygun. durumlar yakalayabilirsiniz veya en azından ilerde ele almak üzere aklınızın bir köşesine koyabilirsiniz.
Sağlığı zorlayıcı etkisi de vardır. Kendini dış dünyadan soyutlama ve başkaları ile birlikte olma üzerine filozofik düşüncelere dalabilir, kendiniz veya arkadaşlarınız için kimlik arayışlarına girişebilirsiniz. Bu günlerde ihtiyaç olunan en önemli şey pozitif düşünebilmek ve neşelenebilmektir. Sizinle aynı fikirde olmayan kişilerle de sakın tartışmalara girmeyin zira fikirlerinize negatif tepkiler gelebilir. Kardeşler, akrabalar, komşular veya arkadaşlarla ilişkilerde zrtlaşmalann, aksiliklerin olması da muhtemeldir.
Kariyer hayatı, iş görüşmeleri yapmak, bağlantılar kurmak, planlar yapmak hele hele üst makamdaki kişilerden dilekte bulunmak gibi işler için hiç mi hiç uygun değildir.

MERKÜR Kavuşum NEPTÜN:
Eskilere daldıran, derin derin düşüncelere iten, hem faydalı hem de güçlük yaratıcı etkiler taşıyan bir transittir. Bu geri dönüş seyahatleri esnasında bazı fikirlerden esinlenerek yeni fikirler üretmek mümkün olabilir. Eski günlerden konuşmak isteği verir. Çocukluk dönemi hayallerini canlandırır; ancak bir o kadar da kafa karışıklığı, bulanık ve aldatıcı düşünceler yaratabilir. Uslamlama gücünü zar, bilinçli muhakeme, isabetli hüküm verme, hayalleri kontrol edebilme zorlaşır.
Yaratıcı hayal gucunu, artistik ve edebi yetenekleri harekete geçiricidir. Kahinlik; olacakları önceden bilme gibi kahinlik tarzı açılım verebilir. Telepatik durumlar artar. Hayalde canlandırma kolaylığı özellikle tasarım işi yapmak için yardımcı abilir. Parapsikoloji, mistik çalışmalar, garip, esrarlı objeler, illüzyon tipi konular için uygunluk vericidir
Çevreden, insanlardan, olaylardan kolay ilenme, ince ve hassas düşünme, her şeyden nem kapıcı tutum, kendini hasta hissetme ve atlatıcı içki, ilaç veya beslenme yollarına meyletmeye itebilir.
Kesinlik ve açıklık gerektiren kararlar almak, ciddi görüşmeler, kontrat, senet v.s imzalamak, satım ve alım işleri yapmak için uygun değildir. Ya çok dürüst olup aldatılma, ya da güvenmeniz gereken kişilere bile güvenmeme veya isteklerinizi tamı tamına ifade edememekten doğacak yanlış anlaşılma durumları yaşamak mümkündür.
Ruh haline etki eden ve acıma hissini tatmin edici bakım evi, hastane, sığınma evi, fakir dernekleri gibi mekanlara ilgi de varabilir.
MERKÜR Altmış PLUTON:.
Dikkat arttırıcı, zoomlama yaparak bir şeyin iç yüzünü kavrama özelliğini açıcı, gerçeklerin tabaka tabaka içine girerek hakiki bilgiyi buldurabilecek, derinliklerdeki gizemi yansıtabilecek bir transittir. Gizemlere, sırlara, esrarlı obje ve konulara, bilimselliğe ilgi verir.
Kahinlik türü, telepatik iletişimsel ve sezgisel duyumların rehberliğine deneyimler yaşanabilir.
Kendini zeka ve düşünce yönünden geliştirme, psişik, matematik, ekonomik, genetik, seks, tıp, astroloji gibi derinlikli konuları öğrenmek için uygundur. Ayrıca para, mal, mülk, miras, sigorta gibi konularda görüşme yapmak, karar almak veya bunlar amaçlı kısa geziler yapmak mümkündür.
Bu zamanda her hangi bir teklif alırsanız, hemen karar vermez mutlaka iyi bir soruşturma yaparak, her sorunun cevabını yerine oturttuktan sonra son sözünüzü söylersiniz. Yani kısaca şunu belirtmek yerinde olur. Bu günlerde her hangi birinin, her hangi bir konuda sizi aldatması, yanıltması hatta kullanması mümkün olmaz... .
12. EVDE TRANSiT
Bu transitin iki yönü vardır. Birincisi fikirlerini kendine saklama, sır olarak görme. Di(jeri ise, fikirlerini esrarlı bir havaya büründürerek karşı tarafı etkileme. Başkaları hakkında dedikodu tarzında konuşma. Bu tarz, insanları sizin hakkınızda konuşmağa sevk eder. Bundan
rahatsızlık duyarsınız ayrıca size olan güvenleri sarsılabilir. Veya kendinize olan güveniniz azalır.
Mistik ve manevi konulara ilgi uyandırır. Kafanıza çeşitli fikirler gelir. Yaşama geçirme bazında olmasa da düşünceleriniz bu alana kayar. Kendinizi korkmadan inceleyebilirseniz, sizi rahatsız edici şeylerin neler olduğunu mantıklıca bulabilirsiniz. Çözüm yolları, çıkar kapılar bulamasanız bile en azından farkında olursunuz. Başka bir etki altında bunlardan kurtulmayı deneyebilirsiniz.

SABIR Tohumunu Kalbine Ekip, ŞÜKÜR Suyu İle Sularsan.! Yetiştirdiğin Çoğu Şeyin Adı “MUTLULUK'' Olur...
12-07-2011 12:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ekinoks Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 376
Üyelik Tarihi: Sep 2011

Rep Puanı: 43

Mesaj: #24
RE: Merkür Transitleri..
Merkür'ün bu evden transiti süresinde yapılabilecek en iyi şey, amaçlarını, umutlarını, beklenti ve ideallerini incelemektir. Bunlar gerçekten size ait şeyler midir yoksa başkalarından özentimidir. Böylece bütün bunların size uygun olup olmadığı anlaşılır ve gerekli olan düzelmeleri yapma yolu açılmış olur.

Sözel ve mantıksal alışverişler yapılabilir. Henüz bir guruba dahil olmayanlar bu yönde istek duyabilirler. İletişim ve toplum ilişkilerinin yükseldiği bir devredir.

Kendini grup içinde tanımak, kendi davranışlarını görebilmek, dost çevrelerinde genç, yaşlı değişik insanlarla tanışmak hayat ve kendiniz hakkında daha özgür düşünebilmeyi sağlar.


+ objektif O-LA-MI-YO-RUUUM

Retro merkür nt ayımla kavuşum.Bu seferki merkür transitini çok açık hissediyorum.
08-06-2012 05:33 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Feslegen Dışarıda
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 214
Üyelik Tarihi: Dec 2017

Rep Puanı: 8

Mesaj: #25
RE: Merkür Transitleri..
Bir kaç gündür astroloji konusunda zihnim ve çenem daha çok çalışmaya başladı, merkür akrep transiti etkili olmuş olabilir mi diye düşünüyorum gülücük Ya da yükselenim olduğundan sadece çenemi düşürdü bende bu şekilde yansıyor :D Retro olduğunda da fazla zorlayabilir anlamına geliyor bu o zaman :/
Vedikte de jüpiter yükselenime geçti.

Bilgili değil, ilgili.
10-12-2018 04:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İŞE GİRİŞ TRANSİTLERİ pinkylove 1 5,774 09-25-2019 03:41 AM
Son Mesaj: Musti
  Merkür Geri Harekette ( Retro ) Dinoo 199 213,911 01-13-2019 10:09 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Ay Transitleri.. Angel 26 79,520 06-30-2018 08:44 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Dava transitleri eminesen 5 7,907 05-18-2018 10:04 AM
Son Mesaj: eminesen
  Venüs Transitleri kayasran 58 152,323 11-07-2017 01:48 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Juno Transitleri pinknilden 11 25,622 06-12-2012 03:32 PM
Son Mesaj: elifinden
  Ceres Transitleri pinknilden 3 12,821 10-29-2011 11:41 PM
Son Mesaj: pinknilden
  Pallas Transitleri pinknilden 10 18,037 10-28-2011 07:52 PM
Son Mesaj: Mahinur
  Astrolojide Transitleri Anlamak Derin 0 4,051 11-24-2010 08:51 PM
Son Mesaj: Derin

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir