Değerlendir:
  • 11 Oy - 2.82 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uranüs koç burcunda
Yazar Mesaj
Nâr Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 341
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 2

Mesaj: #1
Uranüs koç burcunda
URANÜS KOÇ BURCUNDA
Uzun süredir Balık burcunda hareket eden değişiklikler yıldızı Uranüs 28 Mayıs 2010 tarihinde Koç buruna geçiş yaptı. Şu anda Koç burcunda hareket eden Uranüs 5 Temmuz 2010 tarihinde geri gitmeye başlıyor ve 14 Ağustos 2010 da tekrar Balık burcuna geri dönüyor. 14 Ağustos 2010 – 12 Mart 2011 arası Balık burcunda hareket eden Uranüs daha sonra Koç burcuna geçiş yapıyor ve Koç burcundaki transitini 15 Mayıs 2018 tarihine kadar sürdürüyor.

Uranüs özgürlük duygunuzun, kişisel amaçlarınızın ve kendinize özgü yeteneklerinizin gelişimini sağlayan dönüşüm gezegenidir. Uranüs, harekete geçiren uyandırıcı ve aydınlatıcı bir güçtür. Zihinsel aktivitenizi ve enerjinizi kullanış biçiminizle ilgilidir. Uranüs transiti yaygın inanışa göre her zaman yıkıcı değildir. Yaradılışınıza uygun yaşam tarzı sürdürüyorsanız etkisini yoğun bir şekilde hissetmezsiniz. Duygu ve düşünceleri bastırılmış, kendinizi ifade etmekte güçlük çeken biriyseniz transit etkisini yoğun bir şekilde yaşarsınız. Etkisi geçtikten sonra hiç bir şey eskisi gibi olamaz. Ortaya çıkan ani değişiklikler aslında ruhunuzun ihtiyacı olan şeylerdir. Yarattığı kozmik etki ile bilinçaltınızda saklı olan düşünce ve davranışlarınızı açığa çıkararak değişimin olmasını sağlar.

Transit Uranüs’ün bulunduğu ev sizin bu uyandırıcı ve harekete geçirici kozmik enerjiyi hangi alanda kullanarak değişim yaşadığınızı gösterir. Diğer planetler ile oluşturduğu birleşim ise birleştiği planetin enerjisini artırarak oluşturduğu açılara ve bulunduğu eve göre etkisini olumlu veya olumsuz olarak etkin bir şekilde hissetmenize neden olur. Değişim kaçınılmaz olacaktır. Değişimi kabul etmeniz işinizi kolaylaştırırken, sabit düşünceler ile hareket etmeniz ve değişime karşı olmanız işinizi zorlaştıracaktır. Olumsuz etkili olduğu durumlarda duygusuz, entelektüel, ilgisiz, asi ruhlu ya da fanatik düşüncelere sahip, anlaşılmaz biri olabilirsiniz. Sabit fikirli ve değişim karşıtı bir yaradılışınız varsa sorunlarla yüzleşmekten başka seçeneğiniz yok demektir. Sonuç olarak yine değişirsiniz ama zorlanarak. Uranüs’ün olumsuz etkisini hafifletmenin yolu; risk almaktan korkmamak ve içinizdeki özgür düşünce ve davranış modellerini açığa çıkarmak olacaktır. Yaşanan olay her ne kadar sarsıcı bir şekilde ortaya çıksa bile, etkisi geçtikten bir kaç yıl sonra aslında sizin özgürleşmenize yardım ettiğini görürsünüz.

Transit Uranüs burçlar kuşağındaki döngüsünü 84 yılda tamamlar ve her burçta ortalama 7 yıl kalır. Tam bir döngüsünü yaşayan çok az insan vardır.

Transit Uranüs kişiyi en çok yükselen burç çizgisi ( ASC noktası ) Güneş’i ve Mars’ı ile kavuşum yaptığında zorlar. Kare ve karşıt açıları da son derece etkilidir. Kişi bu etki altında sinirsel yönden son derece gergin, enerjisi yüksek ve arayış içinde olacaktır. Oluşan fazla enerji kullanılmadığı takdirde sağlık sorunlarına ve sinirsel patlamalara neden olabilir. Uranüs’ün etkisini gireceği ev çizgisine ve birleşeceği planete 5 derece yaklaştığında hissetmeye başlarsınız. Transit Uranüs’ün bulunduğu evle ve birleştiği planetle ilgili olaylar yaklaşık iki yıl içinde yaşanır ve biter. Daha sonraki dönemde yaratmış olduğu değişimin verdiği özgürlükle kendinizi rahat hisseder ve daha sonraki süreçte yavaş yavaş değişiklikleri özümsersiniz.

Geçtiğimiz yıllarda Balık burcunda hareket eden Uranüs’ün etkisiyle toplumsal olarak duygu ve düşüncelerde önemli değişiklikler yaşandı. Bu etki altında duygusal sömürüler ve yardım amaçlı çalışmalar adı altında düşündürücü ve hayret verici gelişmeler yaşandı. Çoğunlukla ifade edilen ve verilen sözler hayallerde kaldı ve gerçekleşme olasılığı az olan amaç ve idealler peşinde koşuldu. Alternatif tedavi yöntemleri, biyoenerji, reiki, dua, meditasyon ve yoga gibi ritüeller toplumda popüler oldu. Sanat adına birçok yeniliğe imza atıldı. Önümüzdeki yıllarda Koç burcunda hareket edecek olan Uranüs’ün etkisiyle dünyayı etkileyecek hızlı gelişmeler yaşanacaktır. Uranüs Koç etkisinde daha özgür ve saldırgan düşünceler eşliğinde toplumda bazı çatışmalar kaçınılmaz olacaktır. Uranüs – Plüton karesi savaş olasılığını akıla getiriyor. Uranüs – Satürn karşıtlığı ise, özgürlük ve yenilik karşısında oluşan engellere dikkat çekiyor. Öncü burçlarda hareket edecek olan Plüton, Satürn ve Uranüs’ün enerjileri kesin çizgiler ile değişimleri kaçınılmaz hale getirecek ve tarihe mal olacak olayların başlangıcını oluşturacaklar. Bu etki altında adalet, hak ve hukuk için toplumsal olarak dünyanın her tarafında savaşlar verilecek ve baskı unsuru oluşturan gelişmeler yaşanacaktır. Otorite ve güç daha fazla hissedilirken bir o kadarda haksızlıklar karşısında tepkiler olacaktır. Hiç kuşkusuz insanoğlu yaşanan olaylarda fazlasıyla dersini alacak ve etki geçtikten sora daha farklı bir bilinçle olayları değerlendirecektir.

Önümüzdeki yıllarda yükselen Koç burcu ve öz burcu Koç olan kişiler Uranüs’ün Koç burcundaki transit etkisinden fazlasıyla nasiplerini alacaklar. Ayrıca Oğlak, Yengeç ve Terazi burçları da oluşan enerjiyi fazlasıyla hissedecek ve sancılı bir dönem geçirecekler.

Değişiklikler yıldızı Uranüs’ün etkisi geçtiği evlere ve hareket ettiği burçlara göre herkes için farklı alanlarda olacaktır.

Not: Yorumları okurken öz burcunuzdan çok yükselen burcunuzu daha çok dikkate almanız gerekiyor.

Yükselen Koç burcu: Uranüs’ün Koç burcuna geçişiyle içinizde güçlü özgürlük isteği uyanmaya başlar. Oluşan enerjinin etkisiyle çekiciliğinizde artış olurken, değişik heyecanlar peşinde koşabilir, etrafınız tarafından anlaşılması güç, daldan dala konan, arayış içinde olan biri olarak tanımlanabilirsiniz. Bu etki altında davranışlarınız ve görünüşünüz aslında bilinçaltınızda saklı kimliğinizin yansımasıdır. Ne yapacağınızı önceden kestirmek ise son derece zordur. Yaşanan her ne ise kabullenmeniz ve olaylara gerçekçi bir şekilde yaklaşmanız etkisini hafifletebilir. İlerleyen süreçte yeni amaçlar ve uğraşılar yavaş yavaş hayatınızda yer almaya başlarken, irade gücünüzün arttığını fark edecek, kişiliğinize uygun kararlar ile hayatınıza yeni bir yön verecek ve bambaşka biri olacaksınız. Etkisini hafifletmek istiyorsanız gerçekçi yaklaşımlar ile değişimi kabul etmeli, özgür iradenizin sesine kulak vererek hareket etmeli, yeniliğe ve değişime açık olmalısınız. Nasıl olsa eninde sonunda değişimi kabul etmek zorunda kalacaksınız. Yine bu etki altında sinirsel yönden gergin olabilir, artan cesaretiniz ve enerjinizle hem kendinizi hemde başkalarını tehlikeye atabilirsiniz.

Yükselen Boğa burcu: Uranüs’ün Koç burcundaki transiti sizin için en önemli geçiş evrelerinden biridir. Uranüs’ün etkisi altında zihinsel karışıklık gözlemlenirken duygularınızın etkisi altında yanlış hareket etme olasılığınız oldukça fazladır. Önümüzdeki süreçte iç duygu ve hislerinizde artış olurken, hayatınızda gizlilik içeren ilişkiler yer alabilir. Doğum haritanızda olumsuz etkenler var ise karamsarlık oluşabilir, sinirsel gerilim sonucu yaşanan sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Sorunların genellikle fiziksel olmaktan çok düşünce gücü ile ortaya çıkan rahatsızlıklar olacağını bilmelisiniz. Yaşanan sorunun niteliği özel doğum haritanızda altıncı evde ve on ikinci evde yer alan burç ve planetlerin konumu ile anlaşılabilir. Transit Uranüs’ün bu konumu gizli düşmanlıkları açığa çıkarabilir. Bu dönemde yalnızlık hissi ve karışık düşüncelerle savaşmanız ve de gizli düşmanlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Sosyal değerlere uygun hareket etmeniz ve sakin bir hayat sürmeniz etkisini hafifletecektir.

Yükselen İkizler burcu: Transit Uranüs’ün Koç burcuna geçişiyle birlikte geleceğe yönelik planlarınızda ve sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde önemli değişiklikler olur. Bu etki altında değişen düşünce tarzınızla evrensel konuları ve ilkeleri kolaylıkla anlayabilir, insancıl ve bilimsel amaçlar için çalışan gruplara katılabilir, mistik kuruluşlara üye olabilirsiniz. Bu dönemde edindiğiniz arkadaş ve dostlarınız, sizi ruhsal ve zihinsel yönden canlandıran, sıradan olmayan özel kişilerdir. Özel doğum haritanızda olumlu etkenler var ise transit Uranüs’ün bu konumu mesleki hayallerinize ulaşmanıza yardım edecektir. Zorlayıcı açılar söz konusu ise sosyal ilişkilerinizde önünüze engeller çıkaracak, açığa çıkan enerji ortak çalışmalarda sizi zorlayacak ve mesleki ideallerinizde değişikliklere neden olacaktır. Yine zorlayıcı transit Uranüs etkisinde arkadaşlarınız güvenilmez kişiler olurken, onlar tarafından yaratılan üzüntü verici olaylar ve kayıplar söz konusudur.

Yükselen Yengeç burcu: Önümüzdeki yıllarda Koç burcunda hareket edecek olan Uranüs’ün etkisini iş hayatınızda hissedeceksiniz. Bu etki altında yaşadığınız olaylar ve karşılaştığınız kişiler iş hayatınız ve toplumdaki yeriniz ile ilgili önemli değişiklikler için etken olacaktır. Uranüs’ün etkisi ile saygınlık kazanabileceğiniz gibi, skandallara karışarak gözden de düşebilirsiniz. Doğum haritanızdaki yıldız konumları ve oluşturdukları açılar etkinin olumlu veya olumsuz olmasında önemli faktördür. Aslında olumlu etkili durumda atılımlar için favori bir konumdur. Kişiyi popüler yapabilir. Zararlı etkisini hafifletmek için işte risk almamalı, ani değişikliklerden ve kararlardan kaçınmalısınız. Hırs ve tutkuyla hareket ettiğinizde sonuç yıkım olacak, sosyal konumunuz bu durumdan olumsuz etkilenecektir. Transit Uranüs etkisinde kazanılan kariyer ve başarı bir süre sonra yok olabilir.

Yükselen Aslan burcu: Önümüzdeki yıllarda Koç burcunda hareket eden transit Uranüs ideallerinizi, inançlarınızı ve düşünce gücünüzü güçlendirerek hayata bakış açınızın değişmesine neden olacaktır. Bu etki altında yaşamın gerçek amacını öğrenmeye çalışabilir, felsefi çalışmalara ilgi duyabilir, doğaüstü konularla ilgilenebilirsiniz. Bilinmeyen geçmiş, uzak ülkeler ve ütopik gelecek zihninizi fazlasıyla meşgul edebilir. Bu süreçte karşınıza çıkan ve hayatınıza giren yeni kişiler ve de yaşadığınız olaylar yeni çıkış yolları bulmanıza ve aydınlanmanıza yardımcı olacaktır. Bu dönemde aldığınız kozmik etki ile ani kararlar ile yolculuklara çıkabilir, eğitim amaçlı geziler yapabilir, kendinizi geliştirecek olanaklardan yararlanabilirsiniz. Olumsuz etki altında hukuksal konularda sorunlar ile karşılaşabilir, eşinizin ailesi ile olan ilişkilerinizde sorun ve anlaşmazlık yaşayabilir, gerçek dışı ve anlaşılması güç düşünceleriniz nedeniyle toplum dışına itilebilirsiniz.

Yükselen Başak burcu: Uranüs’ün Koç burcundaki transiti ortaklaşa kazançlar, vergiler, miras, alacak – verecek ilişkilerinde ve parasal konularda sorunlara neden olabilir. Bu dönemi beklenmedik kazanç ve kayıpların yaşanacağı bir dönem olarak düşünebilirsiniz. Sekizinci evin aldığı etkiler doğum haritanızda olumlu ise hisseli paralardan, ortaklaşa çalışmalardan ve miras gibi konulardan kazanç elde edebilirsiniz. Etkileşim olumsuz ise eşinizin veya ortağınızın neden olacağı ağır parasal kayıplar, ortaklaşa çalışmalarda ve miras gibi konularda sorun yaşarsınız. Bu dönemi ortaklaşa çalışmalarda son derece dikkatli olmanızın gerektiği bir zaman dilimi olarak düşünmelisiniz. Yine Uranüs’ün bu konumunda spritüel ve ruhsal konulara ilgi duyabilirsiniz. Cinsel arzu ve isteklerinizde belirgin bir değişiklik gözlemlenebilir. Yaşadığınız her ne ise transit Uranüs’ün başkalarına olan güveninizi sarsıcı ve zorlayıcı etki oluşturacağını unutmamalısınız. Önlemci hareket etmek ve kendi değerlerinizi iyi korumakla etkisini hafifletebilirsiniz.

Yükselen Terazi burcu: Uranüs’ün Koç burcundaki transiti sizin için yakın ilişkilerde zorlayıcı ve üzüntü verici duygusal sorunların yaşanabileceği bir dönemi gösteriyor. Bu etki altında evlilik ve ortaklıklar ilişkilerinizde beklentileriniz değiştiği için sorunlar ortaya çıkabilir. Yürümeyen ilişkiler bu etki altında ve transit Mars tarafından da desteklenirse bitebilir. Bu dönemde karşınızda bulunan kişinin duygu ve düşüncelerini anlamakta zorlanır, bazı durumlara artık tahammül edemez ve isyan bayrağınızı çekersiniz. Sonuç anlaşmazlık ve ayrılık olacaktır. Ayrılıktan söz ederken illa boşanma şart değildir. Eşlerden biri işi veya başka bir nedenle yuvadan uzaklaşır, araya soğukluk girer. Sonuç yine ayrılık ya da ayrı yaşamak. Ya da şiddetli yaşanan tartışmalar ve anlaşmazlıklar sonucu eşler mutluluğu dışarıda aramaya başlar, sonuç yine ayrılık. Bunların hiç birisi olmasa bile aralarındaki cinsel çekimde olan azalma ve değişen istekler sonucu aynı çatı altında yaşanan iki ayrı hayat, sonuç yine ayrılık. Her ne şekilde olursa olsun transit Uranüs karşıt burcunuzdan geçip gittiğinde ilişkiniz asla bir daha eskisi gibi olmayacaktır. Evlilikte durum her zaman böyle olmayabilir. Özel doğum haritanızda Koç burcunda olumlu bir planet varsa, etkileşim olduğunda başka olumlu bir planet transit durumdaysa ve etkiyi hafifletiyorsa sorun yaşamazsınız. Ortak çalışmalarda da durum farklı değildir. Uranüs etkisinde ayrılık kaçınılmaz olacaktır. Bu nedenle Uranüs’ün Koç burcunda hareket ettiği süreçte ortaklaşa çalışmalar düşünülmemelidir. Sonuç yıkım ve ayrılık olacağı için zararın neresinden dönülürse kardır.

Yükselen Akrep burcu: Sizler transit Uranüs’ün Koç burcundaki etkisini çalışma ortamındaki ilişkilerinizde ve sağlığınızı ilgilendiren konularda hissedeceksiniz. Uranüs’ün etkisi altında iş ortamındaki ilişkilerinizde ve iş yerinizde ani değişiklikler ortaya çıkarak sizi zorlayabilir. İş hayatınızda, görev ve sorumluluklarınızda değişiklikler söz konusudur. Bu etki altında yanınızda çalışan kişilere ve sizden üst konumda bulunanlar ile olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Sıkıntı verici durumlar ortaya çıkabilir. ( işten ani ayrılmalar ve anlaşmazlıklar gibi ) Çoğunlukla ortaya çıkan sağlık sorunları sinirsel gerilim sonucudur. Yaşanan sorunlar Uranüs’ün etkisi altında yanlış uygulanan tedavi sonucunda kronik sağlık sorununa dönüşebilir. Özel doğum haritanızda Koç burcunda olumsuz etki yapan planet varsa veya transit Uranüs doğum haritasındaki planetler ile zorlayıcı açı oluşturuyorsa ruhsal sarsıntılara yol açabilir. Alerji türü sorunlar ve nedeni bilinmeyen rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Çıkabilecek sorunları ciddiye almalı ve ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Yükselen Yay burcu: Önümüzdeki süreçte Uranüs’ün Koç burcundaki transiti aşk hayatınızı ve toplumsal ilişkilerinizi etkileyecektir. Transit Uranüs’ün etkisiyle sosyal olmayan davranışlara, sağlığınızı olumsuz etkileyecek heyecanlara ve zevklere eğiliminiz artabilir. Eğlence anlayışınız değişir, duygusal hayatınızda ilişkilerinizin biri biterken diğeri başlar. Bu güne kadar farkında olmadığınız duygu, düşünce, istek ve arzular Uranüs’ün etkisiyle hızlı bir şekilde ortaya çıkarken, aşk ve sevgi konusunda düşüncelerinizde önemli değişiklikler olur. Özel doğum haritanızdaki yıldız etkileri olumlu ise aradığınız duygusal doyumu yaşayabileceğiniz ilişkiler kurarak mutlu olabilirsiniz. Yaratıcılık isteyen çalışmalar ve sanatsal faaliyetler ile aniden ünlü olabilir ve adınızı duyurabilirsiniz. Olumsuz yıldız etkileri varsa evlilikte sadakatsizlik ve ilişkilerde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Hatalı davranışlar sonucu yaşanan duygusal ayrılıklar acı verici olurken, yaşananlar sosyal konumunuzu olumsuz etkileyebilir. Yine bu etki altında riskli yatırımlar ve kumar türü şans oyunları parasal kayıplara neden olabilir. Sonuç yıkım. Yine olumsuz etki altında çocuklarınızla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Etkisini hafifletmek için; toplumun değer yargılarını göz önünde bulundurmalı ve riskli konulardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

Yükselen Oğlak burcu: Transit Uranüs’ün Koç burcuna geçişiyle birlikte ev ve aile ile ilgili konularda önemli değişiklikler gündeme gelebilir. Uranüs’ün etkisi altında oturduğunuz evi ve şehri değiştirebilir, aile ilişkilerinde köklü değişiklikler yaşayabilirsiniz. Bu transit gençlik yıllarında yaşanıyorsa aileden ayrılma ve uzaklaşma söz konusudur. Birçok genç bu etki altında ya evlenir ( her ne kadar yanlış bir seçim olsa da ) ya ailesinden uzak bir yere eğitim veya çalışma amaçlı gidebilir, ya da aile ile şiddetli çatışma içinde olabilir. Etkisini hafifletmenin yolu kozmik güçler tarafından sunulan her ne ise kabul etmektir. Yaşanan olaylar ev ve aile kadar iş hayatınızı da etkileyecektir. Yaşadığınız yer kadar işiniz veya mesleğinizle ilgili değişimlerde ortaya çıkabilir. Orta yaşlarda yaşanan bu transit çoğunlukla aile içi anlaşmazlıklara ve yer değişikliklerine neden olur. Uranüs’ün Koç burcundan geçiş sürecini her bakımdan zorlanacağınız bir dönem olarak düşünebilirsiniz. Bazı durumlarda yaşanılan yerin ve aile ilişkilerinde olan değişikliklerin kabulü ile etkisi hafifletilebilir.

Yükselen Kova burcu: Uranüs’ün Koç burcundaki transit etkisini eğitim hayatınızda, yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizde hissedeceksiniz. Uranüs’ün etkisiyle ilişkileriniz farklı bir boyut kazanırken, değişen koşullar ve beklentiler nedeniyle sorun yaşarsınız. Uranüs’ün bu konumu iletişim ve eğitim konusunda kendinizi ifade etmenizi kolaylaştırır, ilişkilerinize hareketlilik getirir. Yazarlar ve ozanlar için olumlu bir etkidir. Aldıkları kozmik enerjiyle sanat değeri yüksek güzel eserler çıkarabilirler. Bu dönemde düşünceleriniz değişken, zihinsel aktiviteniz ise yüksektir.

Yükselen Balık burcu: Uranüs’ün Koç burcundaki transit etkisini para ile ilgili konularda hissedeceksiniz. Uranüs’ün etkisi ile para durumunuzda önemli değişiklikler olur. Özel doğum haritanızda Koç burcunda bulunan yıldızların konumu ve oluşturduğu açılar sonucun olumlu veya olumsuz olmasında etkendir. Olumlu etkiler altında istediğiniz maddi olanaklara kavuşma şansını yakalarken, olumsuz etki altında risklere girer ve ağır parasal kayıplar yaşarsınız. Uranüs’ün Koç burcundaki etkisini ani kazanç ve kayıpların yaşanacağı bir dönem olarak düşünebilirsiniz. Yine bu etki altında parayı kullanış biçiminiz ve maddeye bakış açınızda değişiklikler söz konusudur…

Astrolog: FİLİZ METE

Yüzde ısrar etme,doksan da olur.İnsan dediğinde
noksan da olur.Sakın büyüklenme,elde neler var,Bir ben varım deme,yoksanda olur!...

HZ Mevlana!!!

http://a1108.hizliresim.com/11/8/16/17364.gif
06-16-2010 02:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #2
RE: Uranüs koç burcunda
bununla ilgili konu başlığımız vardı diye hatırlıyorum.
oraya ekleyebilirdin ok ;)

06-16-2010 07:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Nâr Çevrimdışı
Venus Vip
*****
Venus Vip
lt=
Mesajlar: 341
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 2

Mesaj: #3
RE: Uranüs koç burcunda
evet bende onu hatırlıyorum ama bulamadım birde ilk defa konu ekledim acemilk işte utandým işi bilen biri birleştirse ..

Yüzde ısrar etme,doksan da olur.İnsan dediğinde
noksan da olur.Sakın büyüklenme,elde neler var,Bir ben varım deme,yoksanda olur!...

HZ Mevlana!!!

http://a1108.hizliresim.com/11/8/16/17364.gif
06-16-2010 07:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Şiron ( Chiron ) Transiti Balık Burcunda ~ astrosohbet 79 91,951 11-18-2012 10:14 PM
Son Mesaj: Reinarubia
  Uranüs Koç Burcuna Girmeden.. trend 0 2,595 12-30-2010 10:08 PM
Son Mesaj: trend
  Uranüs - Plüto Karesi ( Kollektif Çatışma ) astrosohbet 8 11,418 12-29-2010 04:43 AM
Son Mesaj: ariess
  Satürn & Uranüs Zıtlaşması astrosohbet 69 82,085 07-22-2010 12:11 PM
Son Mesaj: ariess

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir