Değerlendir:
  • 19 Oy - 3.05 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mars;Kendimizi Savunma Biçimimiz ve Cinselliğimiz
Yazar Mesaj
Serena Çevrimdışı
Firebender
**
Kayıtlı

Mesajlar: 862
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
Mars;Kendimizi Savunma Biçimimiz ve Cinselliğimiz
Mars eril enerjidir. Mücadele ve kendimizi müdafaa biçimimiz, kendimizi savunurken nasıl bir yol izledigimiz marsın bulundugu burç ve yaptıgı açılarla ilişkilendirilir. Kışkırtmalar karşısında tepkimizi ne şekilde ortaya koyuyoruz, hayatla ne şekilde mücadele ediyoruz, kendimizi hangi silahlarla savunuyoruz, bu Mars’ın alanıdır.
Mars, agresyon biçimleriyle birlikte cinsel enerjiyi de sembolize etmektedir. Mars, bedensel enerjidir.
Kişinin agresyonu ortaya koyma ve kendini müdafaa biçimi cinsel hayatıyla da paralellik göstermektedir. Enerjisini ortaya koyarken kontrollü davranan bir kişi, cinsel hayatında da aynı kontrolü koruyabilir. Kışkırtmalar karşısında gerçek anlamda soğukkanlılığını koruyabilen bir kişi, cinsel hayatında da aynı tip bir sabır ve kontrol içinde olabilir. Çünkü Mars; enerjimizi ne şekilde ortaya çıkardığımızı simgeler. Bu enerji kendini hayat içinde de açığa çıkaracaktır, aynı enerji ; en güçlü hayat enerjisi olan cinselliğe de payeler verecektir. Şüphesiz ki, harita bir bütündür ve tepkiler konusunda Ay, iletişim biçimlerinde Merkür gibi pek çok faktör tepkilerimizin genel doğasını açıklayacaktır ancak haritamızın sadece bir kısmı olarak, Mars enerjisini ne şekilde ortaya koydugumuzu inceleyebiliriz.

Mars Koç Burcunda yönetici durumundadır. Çifte kavrulmuş mars enerjisiyle, kişi hayatı bir mücadele ve savaş alanı gibi algılamak eğilimindedir. Ani tepkiler, anlık öfke nöbetleri, parlamalar,zaman zaman tartışarak ve kavga ederek enerjiyi boşaltma arzusu, çabuk kızma ve öfkelenmeler şeklinde tepki verebilir. Tartışmak için fazla zaman kaybetmez. Bir anda kendisini kavganın göbeğinde, saldırının ortasında bulabilir. Kendini eğitmeyi başarmışsa, tepkiler ani ve tahrikkar sözlü saldırılarla sınırlı kalır. haritada fren görevi gören etmenler bulunmuyorsa, genellikle kavgaya dünden razı; kışkırtılmaya hazırdır.
Örneğin akrep etkisi, hesap kitap ve planlar yaparken mars koçunun fazla bekleyecek sabrı olmaz. Olaya direkt müdahale eder, öfkesini bir şekilde akıtır ve rahata erer. Çünkü burada mars, tepkisini en çabuk yollardan ortaya koymak eğiliminde olacaktır. Gardını alma ve savunmaya geçme de son derece hızlıdır. Herhangi bir hamleyi, bazen safca yapılan hamleleri bile saldırı olarak algılama eğilimi yüksektir.
Mars koçunun cinselliğe yaklaşımı tutkulu, hızlı ve acelecidir. Yoğun bir cinsel enerjisi vardır. Biriken öfkesini cinsellik yoluyla deşarj edebiliir. Enerjiyi akıtmak açısından efor gerektiren sporlar da iyi sonuç verebilir.Yatakta da yüksek bir enerji, zaman zaman yönetme arzusu, içgüdüsel ve güçlü bir cinsellik sözkonusudur. Başlatan, ayartan, atağa geçen taraf olmaktan çekinmez. Mars koçunun cinsellikten vazgeçmesi diğer burç mensuplarına göre daha zordur. Çünkü mars’ın kaynayan enerjisini daima bünyesinde taşımaktadır. Bu çocuksu hayat enerjisi kendini gerek hayatın içinde, gerek yatakodasında gösterir.

Mars Boğa’dayken düşük durumdadır. Çünkü mars, enerjisini direkt yollarla ortaya koymak ister. Oysa boğa sabırlı ve ağırkanlıdır. Dayanıklıdır. Kışkırtılması zordur ama bir kere kışkırdıktan sonra da tıpkı bir boğa gibi zıvanadan çıkıp, fena saldırganlaşabilir. Oldukça güçlü, sağlam bir bünyesi vardır. spor vb. marsiyen faaliyetlerde dayanıklı, sağlam ve kuvvetlidir. Enerji kredisi çabuk tükenmez.
Maddi manevi güvenliği, yaşam koşulları ve kurdugu düzen sarsılma tehlikesi altındayken saldırganlaşabilir.
Boğanın duyulara hitap eden, şehvetli yapısı marsın cinsel enerjisiyle birleştiginde ortaya şehvetli ve cinselliğe önem veren bir kişilik çıkabilir. Aktiviteler ve agresyonu ortaya koyma biçimindeki tutarlılık, sabır ve dayanıklılk yatakodasında da kendini gösterecektir. Güçlü, dayanıklı bir cinsel enerji, yiyecek-içecek ve 5 duyuya hitap eden afrodizyaklara karşı (lezzetli yiyecek ve içecekler,masaj, tantra, kokular, yağlar vb. gibi ) ilgi artacaktır.

Mars İkizler burcuna yerleştiginde, kendini akılcı, mantıklı ve rasyonel yollarla savunur. Tartışma şekli, medeni bir sözlü alışveriş şeklinde seyreden diyaloglardan oluşabilir. Tabii, haritada plüto-mars gibi etkiler yoğunsa bu durumda medeniyet ortadan kalkabilir, olay başka bir noktaya gidebilir. Mars ikizler burcunda savunma biçimini kelimelere döker. İyi bir sözlü savunma ustasıdır. Sorunlara akılcı, mantıklı çözümler üretmek ister. İkizlerin çift kişilikli yapısı nedeniyle zaman zaman tartışma şeklini dengeleyememe, benzer olaylara birden fazla ve tutarsız tepkiler vermek de sözkonusudur.
Mars, İletişimin gezegeni merkür yönetimindeki ikizler burcuna yerleştiginde cinsel enerjisini de kelimelere döken, oyuncu, hercai bir kelebek haline dönüşür. Cinsel aktivitelerde sözlü iletişim, kelimeler,mesajlaşmalar, vb. gibi merküre has konular devreye girer. Yatakta oyuncu, çok yönlü, eğlenceli ve iletişim kurmaya müsait bir yapısı olur. İkizler aklı ve bilgiyi temsil ettigi için, kelime oyunları, beynin uyarılması, karşı tarafta zekayı çekici bulmak, beynen tahrik olmak gibi unsurlar öne çıkabilir.

Mars yengeç burcuna yerleştiginde, tepkilerini dolaylı yollarla ortaya koyma eğilimindedir. Ay yönetimindeki yengeç burcunun dişi ve gel gitli yapısı; kendini savuma biçimlerinde duygusal reaksiyonlar, alınganlık ve hassasiyet gibi dişi faktörlerle ortaya koyacaktır. Suçlayıp küsmek, ya da karşı tarafı duygusal olarak zan altında bırakmak gibi. Yengeç güvence arayan bir yapıdadır. Güvenliğinin tehlike altında oldugunu hissettiginde tepkileri çoğalabilir. Yapısal olarak duygusaldır. Duyguları incindiginde ya da tehdit altında oldugunda saldırganlaşma eğilimi artar.
Mars yengecin yatakodasındaki tavrı duygulu ve romantiktir. Şefkat, ilgi, güven ve sıcaklık arar. Huzur ve güveni yakaladıgı bir partnerle, sıcak ve şefkatli bir cinsellik içinde olma eğilimindedir. Cinsel hayatında dişil prensipler ön plandadır. Güven duymak, korunmak, şefkat ve anaçlık gibi.

Mars Aslan burcundayken,Kendini savunma ve tartışma biçimlerinde; daha ziyade ‘’ben’’ deme, kendini haklı bulma ve efelenme eğilimleri fazladır. Kavgada gösterişten, gücünü kanıtlamaktan hoşnut olur. Zodyağın kralı aslan, marsa yerleştiginde kavga biçimlerinde de gösterişten hoşlanacak, çabuk hırçınlaşacak ve kendini kral gibi lanse edecektir. Önemsenmedigini, ya da hiçe sayıldıgını düşündügü anlarda reaksiyonları artabilir. Yöneten, saygı ve hürmet gören bir pozisyonda olmak ister. Otoritesi ve yönetiminin sarsıldıgı anlarda parlama eğilimi artabilir. Kendini savunmak konusunda cüretkar ve ataktır. kavgada başı çeken, ilk saflarda yer alan, efelenerek tartışmayı ilk başlatan taraf olma ihtimali yüksektir. Tabii haritada satürn, 12. ev gibi faktörler gibi aksini gösteren işaretler varsa mars aslanda yumuşaalar olacaktır. Mars, ateş burcuna yerleştigi için bedensel olarak güçlü, enerjisi sağlamdır.
Cinsel hayatında da, yönetme, başı çekme, hürmet görme, gösterişle beraber kendini kanıtlamak isteginde olabilir. Cinsel hayatında ikinci plana atılmak, başarısız olmak, kendini gösterememek gibi korkuları olabilir. Renkli bir cinsel hayatı olur. Çünkü şaşaayı seven zodyağın kralı, yatakodasına da bu görkemden paye verecektir.

Mars, başak burcuna yerleştiginde, haritada aksini iddia eden güçlü göstergeler olmadıgı sürece çabuk kışkırtılan bir yapıda değildir. Tepkiler daha ziyade eleştiriler yoluyla ortaya koyulur. Başağın kılı kırk yaran, ince düşünen yapısıyla karşı tarafın eksiklerini, kusurlarını cımbızla çekip almak, küçük detayları sorun haline getirmek ve karşı tarafı sözlü eleştirilere maruz bırakmak şeklinde reaksiyonları olabilir. Mars, başak sahasına girdiginde ayrıntılarla uğraşan, eksik,-gedik, kusur arayan bir enerji haline dönüşür. Tepkilerini sözlü, iletişim odaklı eleştiriler şeklinde ortaya koyar. Saflığa, temizliğe, Kusursuzluğa olan fazla takıntılı yapısı karşı taraftan da aynısını talep etmesine neden olabilir. Bunu bulamadıgında, eleştiri oklarını fırlatabilir.
Mars başak, yatakodasında biraz çekingen ve mahcuptur. Çünkü başak burcu ‘’bakireler burcu’’ olarak da bilinmektedir. Belli sınırları ve utangaçlıkları mevcuttur. Eğer haritada destekleyen başka faktörler de varsa, cinsellik kişi için çok önemli olmayabilir. Başağın, saf, temiz ve masum yapısı yatakodasında da kendini gösterecektir. Tek eşlilik, temizlik merakı, safiyet düşkünlüğü ile birlikte mars başak kişisi karşı tarafa kendinden feda etme, karşı tarafı mutlu etme, hizmet etme eğiliminde olabilir.

Mars Terazideken; haritada çok sert etkiler ve farklı göstergeler olmadıgı sürece kişi kavgadan çok hoşlanan bir yapıda olmaz. Ancak terazinin temsil ettigi ilişkiler sahası, mars enerjisi ve mücadelesi altında olabilir. İkili ilişkilerde ele geçirme çabası, artan enerjiler, yüksek tansiyon gibi unsurlar sözkonusudr. Mars, ele geçirmek isteyen bir enerjidir. Yerleştigi burcun temalarını da toplamak, bünyesine almak, ele geçirmek isteyecektir. Mars, her ne kadar terazide enerjisini ortaya koyamaz, düşük durumda olur gibi algılansa da, ikili ilişkileri dengeleyebilmek , anlayabilmek açısından zor bir yerleşim olabilir. Bu konum, biraz venüs’ün koç burcundaki hali gibidir. Nasıl ki venüs, ihtiyaç duydugu uyum ve ikililiği savaşçı koç burcunda bulamıyorsa, savaşçı mars da terazi temaları üzerine yerleştiginde teraziye has unsurlara biraz gerilim ve mücadele perdesi indirecektir.
Mars terazideyken; ortayı bulma, tampon görevi görme eğilimindedir. Haritada aksini iddia eden başka faktörler yok ise, Ara buluculuk, ortalığı yatıştıran kişi olmak, tepkileri terazinin iki kefesine eşit yaymak gibi diplomatik davranış kalıplarına yatkındır. Olayları her iki açıdan da değerlendirebilir. Haksızlığa maruz kaldıgında, eşitlik ilkesi bozulup hakkının yendigini düşündügünde tepki gösterir. Çünkü mars terazi, bir anlamda adaletin ve hukuğun da savaşçısıdır.
Mars terazi, yatak odasında eşitlik , ikililik prensibini sürdürür. Romantizm, eşinin ihtiyaçlarını düşünmek, ikili oldugunun bilincinde olmak gibi etkiler sözkonusudur. Uyum,denge ve ahenge önem verir.

Mars Akrepte,‘’Hedefe giden yol mübahtır’’ ilkesini benimseyebilir.
Mars burada plüto ile sert bakış açısına girmiş gibi çalışır.
Mars akrep, tehlikeli bir savaşçıdır. Kışkırtıldıgında, damarına basıldıgında karşı tarafı en derinden yaralayacak silahları kolaylıkla bulabilir. Hayatta kalma, hayatta kalma güdüsü yoğun; bünyesi sağlam ve bedensel enerjisi kuvvetlidir. İntikam dürtüleriyle birlikte yapılan kötülük ve haksızlıkları karşı tarafa ödetmek ihtiyacı duyabilir. Yaralamak istediginde, karşı tarafı avcuna alabilecek en keskin kelimeleri seçmek, ya da karşı tarafı alaşağı edebilecek en kilit hamleyi yapmak konusunda sezgisel bir algısı vardır. akrebin egosu güçlüdür. Duygusal yara aldıgında, kasıtlı olarak incitildiginde, geri bildirimde bulunmaya ve karşı tarafa cezasını ödetmeye yatkındır. Ancak haritada daha yumuşak ve pozitif yerleşimler varsa, mars akrebin ‘’ölümüne savaş’’ prensibi de yumuşayacaktır.
Mars akrebin tutkulu yapısı, cinsel hayatında da kendini gösterir. Cinselliğe karşı tutkulu, yoğun duyguları olabilir. Sahiplenici, gizli kapaklı ve ihtiraslıdır. Baştan çıkarıcılığı ve Enerjisi oldukça yoğundur.

Mars Yay’da iken ;Üstten konuşan, vaaz veren ve akıl hocalığı yapan bir savunma güdüsü vardır. karşı tarafın neden haksız oldugunu ona ders veren , üstten konuşan bir tavırla anlatmak gayretinde olabilir. Jüpiter, iflah olmaz bir vaazcidir. Aynı zamanda Jüpiterin şakacı yapısıyla, tavrında alaycılık ve karşı tarafla dalga geçmek gibi unsurlar da hissedilebilir.
Marsın mücadeleci enerjisi, yayın temsil ettigi inançlar konusunun üzerine indirilir. Mars, burada jüpiterle açı almış gibi hissedilir. Ders verme nitelikli savunmalar, İnançların savunucusu, inançları için mücadele eden ve bu doğrultuda vaazler veren kimse mars yayın kategorisindedir. Mars enerjisi kendini bedensel güç ve sportif faaliyetlerde de gösterebilir. Jüpiter böbürlenir ve biraz büyüklenir. Çok sert etkiler almadıgı sürece çok kavgacı bir yapısı olmaz, kışkırtıldıgında genellikle karşı tarafla alay eder bir tavrı vardır.
Ateş burcuna yerleştigi için mars kendini iyi ifade eder ve yatakta enerjisi kuvvetlidir.

Mars Oğlak burcuna yerleştiginde, biraz satürnle sert açı almış gibi çalışır. Tepkilerini göstermek konusunda tutarlı, dayanıklı, sabırlı bir tavrı vardır. kışkırtılması kolay değildir. Soğukkanlılığını uzun süre muhafaza edebilir. Coşkusunu, tutkularını göstermek konusunda soğuk duvarları vardır. hedeflerine giden yolda ağır ama emin ve temkinli adımlarla ilerler. Çok fazla kışkırtılana kadar, saldırganlığını göstermekten kaçınabilir. Güvenliği ve kurdugu sağlam yapılar tehlike altına girdiginde agresifleşebilir. Mars, burada hedeflerine ulaşmak için sağlam ve emin adımlarla ilerleyecektir. Oğlak burcuna yerleşen mars’ın acelesi yoktur. Çalışma hayatı disiplinli, azimli, sebatkar bir doğrultudadır ve en tepeye kadar ulaşmak ister.
Mars oğlak cinsel hayatını da belli bir ciddiyet, prensipler ve kurallar silsilesi halinde yaşamaya eğilimli olabilir.geleneksel ve bugüne kadar geçerliliğini korumuş cinsel yaklaşımları benimseyebilir. Satürn , en tepeye ulaşmak için mücadele verir. Mars oğlak burcunda da cinsel hayatı başarı unsuru olarak ele alıp, kendini çok iyi bir biçimde ortaya koymak isteyecektir. Cinselliği başarı odaklı düşünebilir. Gerek cinsel coşkusunu, gerek agresyonunu frenleme, ya da belli etmeme, satürn duvarları arkasına gizleyebilme becerisine sahiptir. Haritada aksini iddia eden belirgin faktörler yoksa, oğlağın münzevi yapısıyla tek eşliliğe yatkınlık olasıdır.

Mars Kova burcundayken; Uranüs’ün değişken yapısı nedeniyle neye ne tepki vereceğini kestirmek zor olabilir. Tepkileri eksantriktir. Bir olay karşısındaki genel tavır ve tepkileri, kalıp dışındadır. Beklenmedik ve ani; değişik reaksiyonlar, kendini savunmak adına geliştirdigi farklı methodlar olabilir. Uranüs yönetimindeki Kova eşitliği,hümanizmi ve özgürlüğü temsil eder. Mars kovaya yerleştiginde, kendini savunma, agresyon ve tepki alanları; haklar, eşitlik, özgürlük ilkeleri doğrultusunda olabilir. Mars kova hem insan haklarının, hem de özgürlüğün ve bireyselliğin savunucusu pozisyonundadır. Bu konular tehdit altında oldugunda, örneğin haksızlığa maruz kaldığında, özgürlük alanı daraltıldıgında, demokrasi sağlanmadığında, ya da insanlık dışı; hümanizm ilkelerine ters bir olayla karşılaştıgında agresyonu artabilir. Kendini savunurken çok farklı silahlar kullanabilir, akla hayale gelmeyecek eksantrik tavırlarla karşı tarafı şaşırtabilir. ‘’sağı solu belli olmaz’’ sözü, mars kovaya uygun bir tavırdır.
Kovanın kural yıkıcılığı cinsel alanda da kendisini gösterebilir. Aslında cinsellikten ziyade fikir alışverişi, zeka ile tahrik olmak, karşı tarafın zekasına nüfuz etmek onun için çok daha önemlidir.
Yatagına giden yol, zihinsel anlamda karşı tarafı tatminkar bulmasından geçebilir. Cinsel hayatında da kestirilemeyen tavırlar, (bazen soğuk, bazen sıcak) kuralsızlık, uranüs’ün kural yıkan faktörüyle cinselliğe karşı özgürlükçü, rahat ; bazen tuhaf ve eksantrik bir bakış açısı sözkonusu olabilir.

Mars balığın nemli sahasına girdiginde, çalışma şekli olarak yengeçle biraz paralellik gösterir. Kendini savunma şekli olarak suya has, duygusal silahları kullanma eğilimde olacaktır. Duygu sömürüsü, suçlama ve mazlum rolünü benimseme eğiliminde olabilir. Aslında rol de demeyelim, kendisini gerçekten de saldırılar ya da hayat karşısında mazlum olarak algılayabilir. Tepkiler dolaylı yollardan ifade edilir. Alınganlıklar, küskünlükler, darılmalar ve suçlamalar şeklinde tezahür eder. Mars balığın en etkili silahı; karşı tarafın duyguları ve vicdanıdır. Duyguları paralize edebildigi, karşı tarafı suçluluk hissine sokabildigi ölçüde başarıya erişmiş sayılır. Kestirilmesi, önceden tahmin edilebilmesi zaman zaman zordur.Ters yönde yüzen iki balık sembolünde oldugu gibi; karşı tarafı suçladıktan sonra dönüp gidebilir ve onu vicdan muhakemesiyle başbaşa bırakabilir.
Mars’ın cinsellik sahası balığın enerjisiyle duygusal bir havaya bürünebilir. İçinde duygular ve derinlik barındıran bir cinsellik yaşama eğilimindedir. Ruh eşini bulmak, ruh eşiyle bütünleşmek gibi kavramları bünyesinde taşır. aynı zamanda anlaşılamaz, kestirilemez, elden kayıp giden ve bilinmezlere karışan bir tavrı da olabilir. Cinsel hayatında fazla hassas, etkilenmeye ve yaralanmaya açık olabilir.

Serena


Gülersen, herkes seninle güler. Ağlarsan, tek başına ağlarsın.
07-15-2010 10:38 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
intrinsic Çevrimdışı
Lunar Vip
*****
Lunar Vip
lt=
Mesajlar: 54
Üyelik Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
RE: Mars;Kendimizi Savunma Biçimimiz ve Cinselliğimiz
mars aslanda ; Önemsenmedigini, ya da hiçe sayıldıgını düşündügü anlarda reaksiyonları artabilir.

kilit cümle budur;

mars aslan tanıdıklarınız, yöneticiniz iş arkadaşınız varsa bunu dikkate alın, önem verdiğinizi saygı duyduğunuzu belli edin.

mars merkür kavuşumu aslanda olan biri olarak , karşımdaki insanın kim olduğunu bile gözüm görmez eğer hiçe sayılıyorsam. Hayat düsturum "eğer haklıysan gözün kara olmalı" dır, ve hak ettiğim saygıyı görmüyorsam gözüm kararır...Sadece kendimin değil başkalarının da hiçe sayılmasına katlanamam.

zayi olmaz gül temennasiyle vermek hare su...
07-15-2010 12:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Messa Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 780
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 25

Mesaj: #3
RE: Mars;Kendimizi Savunma Biçimimiz ve Cinselliğimiz
Marsım akrep ve venüsle kare açısı var. Jüpiterle kavuşum şeklinde. Bana zarar vermeye çalışanlara biraz akrep kini besliyorum ama iş intikam almaya gelince o kadar istekli olmam. Ama şöyle bir durum var o şahsı izlmeye alırım farkında olmadan. Ne yapıyor ne ediyor hal ve hareketlerine göre ya kinimi unuturum ya da daha derinleşir.
07-15-2010 02:42 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mavi Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 210
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 4

Mesaj: #4
RE: Mars;Kendimizi Savunma Biçimimiz ve Cinselliğimiz
(07-16-2010 01:34 AM)Mavi Yazılan:  mars boğada belli nktadan sonra zıvanadan çıkarmışkoptum.w bunu tuttum, çok sabırlıyım gibi geliyor ama gelenler geldi mi ortada niye ben kalıyorum belli oldu
mesela bugün ; uzun zamandır tutuyorum kendimi gördüğüm bazı şeylere tepki göstermiyorum, sustum sustum yine ağır abiyi oynadım, baya uzun zaman oldu seviniyodum sanırım ben 'oldum' baya bi sabırlı gördüm kendimi derken olanlar oldu iki cümle beni zıplattı resmen ve başladım konuşmaya daha konuşurken pişman oldum ama susamadım noldu düşünün, aaa hayırdır noldu bişey mi oldu bilmediğimiz sen neden bu kadar sinirlisin? dendi , kendimi ifade edemediğime mi yanayım olmadık yerde olmadık şeye sinirlenmeme mi bilemedim hallolmadı mesele de üzüldüğümle kaldım, üzüldüm diyorum ben sinirlenince ardından üzülürüm, söylediklerime söylemediklerime herşeye ...
şu an üzgünüm yani ağlayasım var
beni bu hale de 2 başak ascleri de oğlak ve 1 akrep (5gezegeni akrepte) getirdi, bi de aslan derler ne hale geliyom bazen offffffffaðla...

bugün beni anlatan cümle bunlar yanlış yere yazdım sanırım:(

[IMG=http://img138.imageshack.us/img138/3929/maviharita.gif][/IMG]

Ben bazen münasip bir yerde inmek istiyorum.
Size de oluyor aynından biliyorum...
07-16-2010 01:43 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #5
RE: Mars;Kendimizi Savunma Biçimimiz ve Cinselliğimiz
Yazı için teşekkür ederim Serena verygood

07-16-2010 02:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Schatz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 711
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Mars;Kendimizi Savunma Biçimimiz ve Cinselliğimiz
Vakitsizlikten okuyamadım lakin merak ediyorum bu yazıyı gülücük

Ama şunu tüm içtenliğimle söyleyebilirim ki ...


Kendine müslüman olmayan bir marsım var ...

Benden gayri herkes için bir şeyler yapar gayretlendirir...

Ama bana gelince mevzu bahis....


Aman nasıl olsa faniz der şehzadeleri mösyöö mars:D
07-17-2010 04:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Moda Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 213
Üyelik Tarihi: May 2010

Rep Puanı: 2

Mesaj: #7
RE: Mars;Kendimizi Savunma Biçimimiz ve Cinselliğimiz
(07-15-2010 10:38 AM)Serena Yazılan:  Mars İkizler burcuna yerleştiginde, kendini akılcı, mantıklı ve rasyonel yollarla savunur. Tartışma şekli, medeni bir sözlü alışveriş şeklinde seyreden diyaloglardan oluşabilir. Tabii, haritada plüto-mars gibi etkiler yoğunsa bu durumda medeniyet ortadan kalkabilir, olay başka bir noktaya gidebilir. Mars ikizler burcunda savunma biçimini kelimelere döker. İyi bir sözlü savunma ustasıdır. Sorunlara akılcı, mantıklı çözümler üretmek ister. İkizlerin çift kişilikli yapısı nedeniyle zaman zaman tartışma şeklini dengeleyememe, benzer olaylara birden fazla ve tutarsız tepkiler vermek de sözkonusudur.
Mars, İletişimin gezegeni merkür yönetimindeki ikizler burcuna yerleştiginde cinsel enerjisini de kelimelere döken, oyuncu, hercai bir kelebek haline dönüşür. Cinsel aktivitelerde sözlü iletişim, kelimeler,mesajlaşmalar, vb. gibi merküre has konular devreye girer. Yatakta oyuncu, çok yönlü, eğlenceli ve iletişim kurmaya müsait bir yapısı olur. İkizler aklı ve bilgiyi temsil ettigi için, kelime oyunları, beynin uyarılması, karşı tarafta zekayı çekici bulmak, beynen tahrik olmak gibi unsurlar öne çıkabilir.

Serena

Benim bir de gozlemlediğim müziğin verdiği heyecan, bir keman ya da piyano ile baştan cıkarmanız cok kolay.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=z...&rs=0&ast=
07-18-2010 03:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Serena Çevrimdışı
Firebender
**
Kayıtlı

Mesajlar: 862
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #8
RE: Mars;Kendimizi Savunma Biçimimiz ve Cinselliğimiz
(07-18-2010 04:40 PM)ereğli Yazılan:  
(07-18-2010 04:38 PM)ereğli Yazılan:  
(07-15-2010 10:38 AM)Serena Yazılan:  Mars Oğlak burcuna yerleştiginde, biraz satürnle sert açı almış gibi çalışır. Tepkilerini göstermek konusunda tutarlı, dayanıklı, sabırlı bir tavrı vardır. kışkırtılması kolay değildir. Soğukkanlılığını uzun süre muhafaza edebilir. Coşkusunu, tutkularını göstermek konusunda soğuk duvarları vardır. hedeflerine giden yolda ağır ama emin ve temkinli adımlarla ilerler. Çok fazla kışkırtılana kadar, saldırganlığını göstermekten kaçınabilir. Güvenliği ve kurdugu sağlam yapılar tehlike altına girdiginde agresifleşebilir. Mars, burada hedeflerine ulaşmak için sağlam ve emin adımlarla ilerleyecektir. Oğlak burcuna yerleşen mars’ın acelesi yoktur. Çalışma hayatı disiplinli, azimli, sebatkar bir doğrultudadır ve en tepeye kadar ulaşmak ister.
Mars oğlak cinsel hayatını da belli bir ciddiyet, prensipler ve kurallar silsilesi halinde yaşamaya eğilimli olabilir.geleneksel ve bugüne kadar geçerliliğini korumuş cinsel yaklaşımları benimseyebilir. Satürn , en tepeye ulaşmak için mücadele verir. Mars oğlak burcunda da cinsel hayatı başarı unsuru olarak ele alıp, kendini çok iyi bir biçimde ortaya koymak isteyecektir. Cinselliği başarı odaklı düşünebilir. Gerek cinsel coşkusunu, gerek agresyonunu frenleme, ya da belli etmeme, satürn duvarları arkasına gizleyebilme becerisine sahiptir. Haritada aksini iddia eden belirgin faktörler yoksa, oğlağın münzevi yapısıyla tek eşliliğe yatkınlık olasıdır.
Serena
sevgili serena yazın çok güzel,bilgilerin için çok teşekkürler.peki mars oğlağım,satürn,uranüs,neptün oğlağımla nasıl çalışır.birde karşıda 180 yapan ayım varsa işler sarpa mı sarar.ha şu bizim180 kironu unutmuşum

astrosohbet yorumcumuz aeonla haritalarınız neredeyse aynısürprizzz
tek bir fark var, sen ay ikizlerisin. bütün ev konumları da oldugu gibi aynı, şaka gibi:D demek ki bu konum, astrolojiye ilgi veriyor..

mars oğlak, satürnle kavuştugunda satürn vurgusu biraz daha pekişir. soğukluk, kendini açamama, ketumluk, korkular vb. gibi. senin de satürn etkin bir hayli yoğun. dolayısıyla, neptün ve uranüs kavuşumları, satürnden daha etkili olmayacaktır bence.
satürn etkisine ek olarak ; mars- neptün beraberliği mükemmel bir erkek olmaya çalışmak konusunda seni güdümleyebilir. neptün, mükemmel ve erişilemez figürleri ister çünkü. bu ilişkilerinde ya mükemmel erkek olmaya çabalamana neden olabilir, ya da belki vücut geliştirme vb. gibi uğraşlarla ilgilenerek harika erkek figürüne dönüşmek konusunda güdümleyici olabilir. neptün, fantazi gezegenidir. cinsel potansiyeli anlatan marsa temas ettiginde, bunların da altı çizilir.
uranüs teması, reformist bir yapı verebilir. yeniliklere açık, yeniliğin, değişimin savaşçısı olmak gibi. tabii satürn-mars da geleneklerin ve dogmanın savaşçısıdır. bu ikisi arasında çekişmeler yaşanabilir. ttransit etkileri , geçirdigin dönemlere göre verygood


Gülersen, herkes seninle güler. Ağlarsan, tek başına ağlarsın.
07-18-2010 06:15 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ereğli Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 18
Üyelik Tarihi: Sep 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
RE: Mars;Kendimizi Savunma Biçimimiz ve Cinselliğimiz
evet aeonun haritası dikkatimi çekti.yalnız tam analizini göremedim.açıklamalar harika evet tam bir satürn hareket tarzı.ağır,sakin ve sessiz.bazen bir ileri bir geri durumlarıda yaşanabiliyor.acele karar verip,düşününce doğruyu bulmak gibi.ay ikizlerde bu konuda etkili olabilir belki.çok teşekkürler bilgilerin için.

Kod:
[Resim: qweqweqweb.th.jpg]
07-20-2010 02:25 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
panel Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 308
Üyelik Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 3

Mesaj: #10
RE: Mars;Kendimizi Savunma Biçimimiz ve Cinselliğimiz
Arkadaşlar mars oğlak burcunda retro olması ve neptünle kavuşması sizce ne anlama gelir?Retro mars ilginç davranışlar verirmiş doğrumudur?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=3...r=1&nho2=1
11-22-2010 01:36 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Mars 8.evde ilerizekali 18 37,899 08-28-2019 03:58 PM
Son Mesaj: ilerizekali
  Mars Evlerde vivienleigh 87 135,934 05-24-2018 02:37 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Mars Boğa burcunda astrosohbet 17 27,265 11-12-2017 02:55 PM
Son Mesaj: Merau
  Mars İkizler burcunda astrosohbet 24 37,357 09-20-2017 12:14 PM
Son Mesaj: Gulsen
  Mars Terazi burcunda astrosohbet 10 20,195 04-04-2017 09:19 PM
Son Mesaj: Libra
  Mars Akrep burcunda astrosohbet 23 33,990 03-25-2017 10:52 PM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Mars Oğlak burcunda astrosohbet 8 14,265 08-27-2016 01:23 AM
Son Mesaj: Alejandro
  Mars Koç burcunda astrosohbet 5 12,185 08-11-2016 02:12 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Mars Yay burcunda astrosohbet 3 10,288 10-03-2014 02:17 PM
Son Mesaj: Warrior
  Mars Kova burcunda astrosohbet 14 20,217 09-13-2012 02:54 PM
Son Mesaj: astrosohbet

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir