Değerlendir:
  • 15 Oy - 3.13 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Güzellik Tanrıçası Venüs....
Yazar Mesaj
ozzzyyy Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 44
Üyelik Tarihi: Sep 2010

Rep Puanı: 1

Mesaj: #1
Güzellik Tanrıçası Venüs....
Güzellik Tanrıçası Venüs

Astrolojide bazı burç kadınlarının güzel, bazı burç erkeklerinin de yakışıklı olduğu ileri sürülür. Sizce de her Koç burcu erkeği yakışıklı, her Akrep burcu kadını seksi midir ?

Venüs gezegeni doğum haritalarımızda fiziksel çekiciliğimizi yönetir. Hangi burçtan olursanız olun Venüs gezegeniniz doğum haritanızda güçlü ise fiziksel olarak çekici bir insansınız demektir.

Her gezegen farklı burçlarda kişiye farklı özellikler verir. Venüs de içinde bulunduğu burçtan memnunsa kaliteli olumlu enerjiler ortaya koyar.

Hint Astrolojisi'ndeki güzellik kavramı da Venüs'ün içinde bulunduğu burca göre ele alınır. Venüs Boğa ve Terazi burçlarını yönetir ve doğum haritanızda bu burçlarda bulunursa size farkedilir güzellik verecektir.

Venüs'ün en güçlü olduğu burç ise Balık burcudur, gezegen bu burçta yüceldiği pozisyondadır ve en kaliteli özelliklerini ortaya koyar. Sanat dünyasında gerçekten güzelliği ile ün yapmış bir çok kişinin Venüs'ü Boğa, Terazi ya da Balık burcundadır.

Venüs eğer yükselen burcun içinde ise yine kişiye çekicilik verecektir. Venüs'ün olumlu enerjilerini rahat yansıtamadığı burç ise Başak burcudur. Başak burcundaki Venüs düşüş dediğimiz bir durumdadır ve yeterince olumlu özellikler ortaya koyamaz.

Doğum haritasında Venüs'ü Başak burcunda yerleşmiş kişiler genellikle rüküş, yüzeysel ilişkileri olan ve ikili ilişkilerinde çok fazla ayrıntıya takılarak hayatı yaşayamayan insanlar olarak kabul edilir. Burdan Başak burçları güzel olmayacaktır demek istemiyoruz sadece Venüs Başak burcunda güçsüzdür.

Venüs'ünüz Balık burcu, Terazi burcu ya da Boğa burcundaysa Venüs'ün kaliteli etkilerini hayat boyunca yaşayacağınızı öngörebiliriz. Dış görünüşünüz, saç stiliniz, makyajınız çevrenizdeki insanlar tarafından çok beğenilecektir.

Hint Astrolojisi'ne göre hayatta çeşitli gezegenlerin etkisi altında dönemler yaşarız. Bu gezegensel dönemler bizim istek ve arzularımızı ve genel olarak yaşayacağımız olayları tanımlar. Örneğin Venüs lüks, konfor, güzellik ve sanatı temsil eden gezegen olarak kendi gezegen periyotlarında kişinin bu tür konulara ilgisinin artmasına neden olacaktır.

Venüs dönemine girdiğinizde yıllardır değiştirmediğiniz saç stilinizi değiştirebilir, karşınıza bir çok aşk çıkabilir ya da hayatta yeni maddi imkanlara kavuşabilirsiniz. Venüs dönemlerinde kendinizi her zamankinden daha güzel hissedeceğiniz, karşı cinsin de sizi daha çekici bulacağı bir dönem başlıyor diyebiliriz.

alıntı:Ümran Ensari
10-15-2010 03:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Messa Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 780
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 25

Mesaj: #2
RE: Güzellik Tanrıçası Venüs....
Venüs benimde 2. evimde aslan burcunda ama.. Güzellik çok yok ama konuşanlık neşe vermiş gülücük Venüs dönemini hint astrolojisine göre geçirdim ay dönemine geçiyorum emin değilim de bakalım.
10-15-2010 08:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
RE: Güzellik Tanrıçası Venüs....
Venüsün bulunduğu burç veya ev kişinin hayata daha feminen baktığı, hayatın tadını çıkardığı, eğlendiği, mutlu olduğu alana işaret eder, orası mola yeridir, bir nevi yaşanılan yorgun günün sonunda yapılan ılık bir duş ve rahatlatıcı bir masaj gibidir.. Venüsün dokunduğu noktada zorlu açılar olsa bile, yine de Venüs insana uzaktan gülümser ve merak etme herşey yoluna gircek der, bir nevi terapi yapar insana, güzellik ve parasal konular, aşk, zevk, eğlence ve hayata güldüğümüz yerlerde Venüsün bize göz kıptığını unutmamalıyız. Transitlerde yaşanan birçok zorluklar vardır, bu süreçlerde yaşanılan bir Venüs güzel açısı dinazmizmimizi arttırır, daha motive olmuş ve pozitif bir özgüvenle hayata tekrar bir giriş yapmış oluruz, bu gibi tr leri güzel ve doyurucu şekilde yaşamaya çalışmalıyız, onca yorgun ve zorlu zamanların ardından bu hediyeyi kendimize çok görmemeliyiz, hayatın tatlı molalarını kaçırmamanız dileğiyle..
10-16-2010 08:43 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
eylülmavi Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip

Mesajlar: 1,245
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 35

Mesaj: #4
RE: Güzellik Tanrıçası Venüs....
venüsüm terazide, bunu anlayabiliyorumda; 9.ev de buna tam bir yorum getiremiyorum.. 9.ev deyince hep uzak yollar geliyor aklıma, şimdi ben uzak yollara mı aşığım?askkoptum.w

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=b...spc=1&ast=
10-16-2010 02:17 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
miyase Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 93
Üyelik Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 2

Mesaj: #5
RE: Güzellik Tanrıçası Venüs....
Sanirim haritamdaki en az etkisi olan gezegen Venus...

Haritam;
[Resim: withlilith.th.gif]
10-16-2010 09:46 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ginka
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
RE: Güzellik Tanrıçası Venüs....
güneşimle kavuşumda bu tanrıça :D artı olarak venüsün uranüsümle kavuşumda olmasıda hoşuma gidiyo dil çýkarma
10-16-2010 09:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
gizem kara Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 328
Üyelik Tarihi: Apr 2008

Rep Puanı: 3

Mesaj: #7
RE: Güzellik Tanrıçası Venüs....
1.evd yay da venüsüm..güneşle 45, ay la 120, uranüsle 72, plütonla 90'lık açıları var.
idare eder gibi..gülücük
10-16-2010 11:39 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: Güzellik Tanrıçası Venüs....
(10-16-2010 11:39 PM)bu şarkı yarınlara Yazılan:  bir bayanda venüs- uranüs kavuşumu olsa ve transit uranüs bunlara kare yapsa
bu ne anlama gelir?

Zaten bu kişinin beğenileri farklıdır, ilişkilere daha özgürlükçü , arkadaşça, zihinsel yaklaşır, ani başlayan-biten ilişkileri olabilir.. Parasal olarak ani kayıplar ve kazançlar yaşayabilir.. Mevcut beğenilerin, kendine bakış açın, sevme kabiliyetin, parasal durumun, İlişkilerin de farklılaşma, kopma, soğuma, yada yeni başlangıçlar yaşayabilirsin.. Uranüs etkisi ani, şok edici, şaşırtıcı ve deneyimlere açık elektriksel bir enerjidir. Sağı solu belli olmaz.. İnsan uranüs etkisi ile huzursuz, ne istediğini bilmeyen, sıkılgan bi yapıya sahip olabilir.. Bunlar kişinin venüs prensiplerine yansır..
Ama tabi her zaman ki gibi ne diyoruz? Harita bi bütündür.. Bu kişinin sağlam satürnü, yoğun toprak elementi ya da su elementi olursa bu durumlar daha kontrollü yaşanabilir..
10-17-2010 12:49 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
merkürijüp Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip

Mesajlar: 210
Üyelik Tarihi: Apr 2010

Rep Puanı: 2

Mesaj: #9
RE: Güzellik Tanrıçası Venüs....
Ay burcumun yöneticisi venüs yayda, yükselen yöneticim merkürle ve güneşimle kavuşumda.Her ne kadar yükselen başağım ve tezat bir haritam olsada bana farkındalık katıyor.

pladicus
http://img7.ressim.net/out.php/i5646564_...-19172-gif
whole
http://imageshack.us/f/535/astro2gw52serapcardakhw.gif/
10-17-2010 07:13 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #10
RE: Güzellik Tanrıçası Venüs....
venüsüm koçta ve 12.evde :D

gerçekten asalet yoksunu hergele.
allahtan jupiterle kavuşum da bir şekilde durumu kurtarıyor.
10-19-2010 04:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir