Değerlendir:
  • 25 Oy - 2.96 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

21 Aralık Ay Tutulması ve Etkileri
Yazar Mesaj
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #1
21 Aralık Ay Tutulması ve Etkileri
Önümüzde bizleri bekleyen önemli olayların bir nevi başlangıcı niteliğinde olacak olan bir tutulma var, İkizler burcunda Tam Ay tutulması. Tutulma Avrupa, Batı Afrika, tüm Kuzey Amerika, Orta Amerika, Kanada, Meksika, Güney Amerika, Kuzey Asya, Filipinlerden görülebilecek. Bu tutulmanın Astrolojik olarak oldukça önemli etkilere sahip fakat bu kısma geçmeden önce sizleri biraz ilk okul 3-4. sınıfa doğru götürmek ve tutulmanın ne olduğu hakkında biraz bilgilendirmek istiyorum.

Ay tutulması dediğimiz; Ay’ın kendi yörüngesi üzerinde dolaşırken dünyanın gölgesine girmesine denir, bu sayede güneşten aldığı ışıkların bir kısmını ve tamamen kaybeder.

Ay tutulmaları Astrolojide extra önemi vardır çünkü bu tutulmalar kuzey ve güney düğüm noktalarının yakınlarında gerçekleşir, düğümler astrolojide önemli, kadersel dönemlere, değişimlere, önemli derslere işaret eder.

21 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan bu tutulma 29 Derece 20 Dk ikizler burcunda gerçekleşecek ve Astrolojik olarak oldukça önemli bir tutulma, bir burcun son derecelerinde yer alan tutulma, önemli bir dönemin, sürecin sonuna gelindiğine ifade eder. Artık önümüzde bizleri bekleyen yepyeni bir dönem vardır. Hem global hem bireysel anlamda hayatlarımızda önemli sonlanmalar, bitişler, kapanışlar yaşayabiliriz. Bu tutulma esnasında Ay; Merkür, Jüpiter, Uranüs, Neptün, Pluton ile irtibatta olacak. Ayın bu kadar çok gezegen ile irtibat halinde olması tek bir olaya değil, birden çok olaylar silsilesine işaret etmekte, bir nevi birbirini ateşleyen olaylar silsilesi.

Ay, ikizler burcunda tutulacağından ikizler burcunun yöneticisi olan Merkür’ün geri harekette ve karşıt burcunda olan Yay’da ilerliyor olması özellikle İletişim konuları, ticaret, eğitimle ilgili konular, seyahatler, teknoloji ile ilgili işlerde, bilgisayarlar her türlü iletişim araçları ile ilgili konularda gecikmeler, hatalar, yanlışlıklar, bilgi eksikliği, yanlış anlamalar gibi konuları gündeme getirebilir. Bunun yanı sıra din, felsefe, hukuk, ithalat, ihracat, üniversiteler ve akademik konularla ilgili önemli haberler okuyabilir, gelişmeler, yaşayabiliriz. Bu tutulma sonrasında özellikle yeni felsefe akımları ile karşılaşabilir, hayatın deneyimsel, mistik, dinsel yönleri çok daha fazla ön plana çıkabilir.

Ayın Jüpiter ve Uranüs ile bağlantısı, beklenmedik, sürpriz, ani gelişmelerin işareti olabilir. Olayların önüne geçmek, dağılmasını önlemek zor olabilir, hızlıca yayılabilir. Özellikle bilgi ve teknoloji alanında gerilimler, Özellikle Ay ile Uranüs irtibatı isyanları, özgürlük temalarını, patlamaları, taşkınlıkları, statüko ile mücadeleyi, teknoloji alanında ki gelişmeleri, havacılık ve uçaklarla ilgili gelişmeleri, büyük önemli kazaları işaret ediyor. Yalnız Jüpiter’in Uranüs ile birleşiyor olması olası olayları çok daha abartılarak önümüze geleceğini de işaret ediyor olabilir. Önemli keşifler, icatlar ortaya çıkabilir özellikle Astroloji ve uzay ile ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir, yeni bilgiler edinilebilir. Yine terör ile ilgili saklı bir çok bilgi açığa çıkabilir, azınlık ve marjinal sayılan kişilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Yine bu tutulma esnasında Neptün’ünde devrede olması özellikle skandal sayılabilecek olayların gündeme gelmesi, bazı haberlerin eve olayların gündeme gelip net olarak anlatılmaması ve saklanması, keyif verici maddeler ile ilgili önemli operasyonların yapılması, su taşkınları ve sel gibi olayların habercisi olabilir. Yine şair ve sanatçılarla ilgili özellikle gizli kalmış, özel hayatlarına ilişkin bir çok haber gündeme gelebilir.

Plutonun da Ay ile irtibatı sayesinde; özellikle depremler, doğal afetler, atomla ilgili gelişmeler, patlamalar, toplu ölümler, suikast haberlerine bol bol rastlayabiliriz. Özellikle Plutonun değiştirici ve dönüştürücü etkisi ile, bilginin, toprağın, gücün, maddenin el değiştirmeye başladığını, önemli, büyük, köklü kuruluşların krizlerine, önemli kişilerin, büyün yönetici veya siyasetçilerin özellikle ölüm haberleri ile de karşılaşabiliriz. İletişimi bilgi ve teknoloji ile ilgili değişimin ve dönüşümün eşiğindeyiz.

Bireysel olarak incelemek gerekir ise burç bazında;

Koç ve yükselen Koçlar;
Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu tutulma sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir.

Boğa ve yükselen Boğalar;
Finansal konular ön planda. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gider-gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda tutulmanın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise, sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançları yanı sıra yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

İkizler ve yükselen İkizler;
Bu tutulma sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir.

Yengeç ve yükselen Yengeçler;
Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil. Bu tutulma zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslanlar;
Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda, yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat. Hayatınıza yeni insanlar katılabilir bazıları ise ayrılabilir.

Başak ve yükselen Başaklar;
İş ve kariyer konuları ön planda. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda. Ev iş arasında ki dengeyi iyi kurmalı, yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.


Terazi ve yükselen Teraziler;
Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda. Yönetici pozisyonunda ki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat, bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir.

Akrep ve yükselen Akrepler;
Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu tutulma zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç,alacak-verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda.

Yay ve yükselen Yaylar;
İlişkiler için tamam mı devam mı? Sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilirde. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar;
Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz.

Kova ve yükselen Kovalar;
Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız kovalar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Balıklar ve yükselen Balıklar; yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zama n stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat. Özellikle sözleşme gerektiren konular gündeme geldiğince ocak ayının ilk haftasını beklemekte fayda var.

Dinçer Güner

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
12-16-2010 03:37 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ginka
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: 21 Aralık Ay Tutulması ve Etkileri
Alıntı:Yay ve yükselen Yaylar;
İlişkiler için tamam mı devam mı? Sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilirde. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat.

oy my god şu aralık ayınıda iyi atlatmak gerek gülücük

Alıntı:Balıklar ve yükselen Balıklar; yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön planda. Bu işlerle ilgilenirken zaman zama n stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat. Özellikle sözleşme gerektiren konular gündeme geldiğince ocak ayının ilk haftasını beklemekte fayda var.


stres istemiyorum artık ah be yaa gülücük
paylaşım için teşekkürler dinooverygood
12-16-2010 10:42 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Moda Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 213
Üyelik Tarihi: May 2010

Rep Puanı: 2

Mesaj: #3
RE: 21 Aralık Ay Tutulması ve Etkileri
Yay ve yükselen Yaylar;
İlişkiler için tamam mı devam mı? Sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir. Kötü giden ilişkiler ise tutulmaların desteği ile bitebilirde. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat.

yukselen yay tanıdığım ev arkadaşi ile bu akşam kavga etti.hemen yarın ayrılcakmış.
12-16-2010 11:06 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #4
RE: 21 Aralık Ay Tutulması ve Etkileri
(12-19-2010 10:59 PM)bu şarkı yarınlara Yazılan:  21 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan bu tutulma 29 Derece 20 Dk ikizler burcunda gerçekleşecek ve Astrolojik olarak oldukça önemli bir tutulma, bir burcun son derecelerinde yer alan tutulma, önemli bir dönemin, sürecin sonuna gelindiğine ifade eder. Artık önümüzde bizleri bekleyen yepyeni bir dönem vardır. Hem global hem bireysel anlamda hayatlarımızda önemli sonlanmalar, bitişler, kapanışlar yaşayabiliriz. Bu tutulma esnasında Ay; Merkür, Jüpiter, Uranüs, Neptün, Pluton ile irtibatta olacak. Ayın bu kadar çok gezegen ile irtibat halinde olması tek bir olaya değil, birden çok olaylar silsilesine işaret etmekte, bir nevi birbirini ateşleyen olaylar silsilesi.

demiş dinoo.

29 derece ikizlerde gerçekleşecek ya benim neptün ve jüpiter 29 derece yayda. tam zıt açı yapıyor. sanırım etkleneceğim.

ikinci olarak da 29 derece ikizlerde gerçekleşecek olan tutulma; 4 derece yengeç ay olarak beni etkileyecek mi?

üçüncü olarak da benim natalde ay; merkürle,neptünle,jüpiterle,plutoyla güçlü açı yapıyor. bu da bir faktör mü yoksa bunu eleyeyim mi? gülücük çiçek sorular çok oldu.kusura bakmayın gülücük


Bence önceliği yay burcunun son derecelerinde olan gezegenlere vermek en doğrusu...

peki nasıl etkiler, hangi evde olduğunu yazmamışsın ama, seyahatler, din,felsefe, kuantum..vb konular, yabancılarla ilişkiler, yabancı diller, ticaret, finans, eğitim, kendini feda etme.. vb gibi konularda etkilenebilirsin

özellikle abartılı davranışlardan uzak durmak yerinde olabilir

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
12-20-2010 02:35 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
melis_bk
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
RE: 21 Aralık Ay Tutulması ve Etkileri
Tutulmaların veya transitlerin orta noktalara veya ilerletilmiş haritadaki her hangi bir gezegene açı yapması dikkate alını mı?
12-20-2010 02:42 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
RE: 21 Aralık Ay Tutulması ve Etkileri
(12-20-2010 02:42 AM)melis_bk Yazılan:  Tutulmaların veya transitlerin orta noktalara veya ilerletilmiş haritadaki her hangi bir gezegene açı yapması dikkate alını mı?

Orta noktalara bi derecede etkisi olabilir.. Ama ilerletilmişler için aynı derecede etki aramak mantıksız.. Tutulma noktasına kısa bi süre sonra olan transitler ise daha etkili olabilir..
12-20-2010 02:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
uranus Çevrimdışı
.
*****
Uranyen Vip
lt=
Mesajlar: 448
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 15

Mesaj: #7
RE: 21 Aralık Ay Tutulması ve Etkileri
21 Aralıktaki Ay tutulması sabah saat 10.12 de en yüksek mertebesine ulaşacaktır.
İkizler burcunun 29. derecesinde oluşan bu tutulmadan etkilenenler 19-24 Aralıkta doğanlar ile 18-24 Haziran doğumlular olacaktır. Ayrıca kişisel gezegenlerinizden 27 - 30 derece ikizler ve yay da olanlar ile 1-2 derece yengecde ve oğlakta olanlar da etki altında olurlar.
Ay tutulmalarında Güneş ile Ay arasına giren dünya,astrolojide kendimizi sembolize eder ve bilincaltını temsil eden Ay ı kapatır. Bunun anlamı etkilenen kişilerin kendileriyle yüzleşmesidir. Bu; anlamayan için cok gerilimli ve istenmeyen bir durumdur, ancak astroloji bilgileri sayesinde bunun avantajını bulup kullanabilirsiniz. Mühim olan bu tutulmada oluşan kozmik enerjiyle bütünleşebilmenizdir. Çünkü normal seyreden gezegenler arası cekim kuvvetleri tutulmalar sırasında cok az da olsa dengeleri bozuluyor ve dünyamız dengesini korumak adına , özellikle tutulmanın izdüşümünün görüldüğü yerlerde bir takım olaylara sebebiyet veriyor, yanardag patlamaları, seller, depremler...
Bu kozmik enerjiyle bütünleşmek demek, rüzgarı arkana almak, karsı gelmemek, onunla bir butun içinde olmak ona uyum saglamak demektir. Kendinize uygun bir meditatif yöntem belirleyerek saat 9.45 - 10.30 arasında br rituel yapabilirsiniz. Bu, ister namaz olsun ister baska bir meditasyon, muhim olan kendinize ait begenmediginiz yönlerinizin farkına varmak, onları oldugu gibi kabul etmek ve evrene sevgiyle salarak kendinizle ilgili değişimi ve dönüşümü başlatabilmek amacıyla yapılıyor olmalıdır. İbadetinizde tanrıyla bütünleşebilirsiniz ama pazarlık yapmayınız. Her hangi bir dilekte bulunmayınız, sadece kendinizin farkına varmak icin niyet ediniz. Meditasyon yapanlar da sadece evrenle bütünleşmek için ve evrensel sevgilerini bu kozmik enerjiyle beraber evrene salmak için hareket etmelidirler. Oluşan kozmik enerjiyle uyum ve ahenk içinde bütünleşirseniz, o zaman bu enerjinin etkilerine maruz kalmazsınız. Bu tutulmanın etkileri cok cok güçlüdür arkadaslar, gökyüzünde yukarda anlatılanlar gibi bir cok etki söz konusudur ve Turkiyemiz de cok buyuk etki altındadır. Transit Mars, Turkiyenin haritasında tam aksta duruyor ve Yukselen evindeki Pluton a zıt acı yaparken 4. evindeki Marsa da kare yapıyor... 4. ev vatanı, topragı sembolize eder. ... Yayın son derecelerinde bulunan retro Merkür, Gunes, KAD ve oglak ın ilk derecelerindeki Pluton , transit Mars ile beraber bir stelyum olusturuyor... Susan Miller in de dedigi gibi bu surec bir cok patlamaları, istenmeyen durumları, gizli olan her seyin acıga cıkmasını ve 2012 nin hazırlıklarını kapsıyor...Bu yüzden yarınki tutulmada takınacağınız hal ve durum önemlidir. Değişikliklere uyum sağlayacak duruma gelirsiniz, yapacağınız ufak bir meditasyon ya da ibadet ile...Duygusal patlamalar da olabilir, derinden etkileyici olaylarla köklü değişimler... annelerin isyanı... cocuklar annelerini takip ederler hep...zorlu bir dönemec baslıyor... Cünkü :

2011 yılında ardı ardına bir cok ay ve gunes tutulmaları izleyecegiz...

4 Ocak ta Oglak da 13 derecede Günes tutulması,öğle saatlerinde saat 11.00 civarı. 2-7 Ocak ile 3-8 Temmuz doğumlular etki alacak.
9 - 12 Nisan daki gökyüzünde olusacak gerilim...Türkiyeyi cok etkileyecektir.

1 Haziranda 11 derece ikizlerde Güneş tutulması , gece yarısı 24.00 de olacak.
29-31 Mayıs, 1-3 Haziran dogumlular ve zıttında kasım sonu aralık bası doganlar etki altında olacak.


15 Haziranda Ay tutulması , Tam tutulma olacak, cok etkileyici, 24 derece yay da. saat 23.13 de olusacak, seyretmeye deger... 12 - 18 Haziran dogumlular ve zıttında Aralıkta doganlar etkilenecektir.

1 Temmuzda 9 derece yengeçde tekrar Günes tutulması olacak. saati 11.55, 28-30 Haziran ve 1-4 temmuz da doğanlar ile oppositionunda doganlar (Aralık sonu, Ocak başı) etki altında olacaklar... Transit Pluto burda Türkiyenin tam DSC üstünde 6-7 derece Oğlakta yer alacak ve natal Marsı tetikleyecektir... gerilimler, ates ile ilgili patlamalar... allah yardımcımız olsun...

25 Kasım da güneş tutulması 2 derece Yay da oluşacak. 08.11 gibi... 22-28 Kasım doğumlular ve zıttında doğanlar (22-28 Mayıs doğumlular) etki altında.Bu tutulma da Turkiye için önemli olacak çünkü Gunes ve ay koctaki Uranus ü tetikleyecek ve Turkiyenin Ay ına bu etki kare açı yapacak ve potansiyel yine uyanacaktır. Aynı zamanda da tr. Jupiter Turkiyenin Gunesine zıt açı yapıyor...

Ve 10 Aralıkta 2011 in son tutulması gelecek. Ay tutulması...18 derece İkizlerde. Bu tutulma da cok etkileyici olacak, Türkiyemizin MC noktasına ve orda bulunan natal Uranusune kare açı yapacaktır. 7-13 Aralık ve Haziran doğumlular etki altına olurlar...
Ama bütün bunara bakıp da karamsarlığa kapılmamak gerekiyor, cunku tutulmalar hep yeniden doğuşu simgeler, evet zorlu bir dönemece giriyoruz, mühim olan buna uyum sağlamaktır. Hersey merkezdedir ve elinizde olmadan olusan olaylar her zaman en iyi durumdur...Yaşarken ki yorumlarımız ile hersey olup bittikten sonraki yorumlarımız her zaman farklıdır. Bir olayı yaşarken cok sert yorumlarız, ama iş bittikten sonra, "iyi ki öyle olmuş" deriz genelde...hersey zıttıyla bütün, Hayr ile Şer... Güneş ile Ay , Şems ile Kamerin izdivacı....
Dolayısıyla bu 21 Aralıkta ki Ay tutulması yeni bir dönemin başlangıcıdır. Natal Ay, Turkiyenin haritasında 12. evdedir. Bizlerde bu ülkede yasıyoruz ve tutulmaların etkisi kitlesel oldugu icin bizlerde etkilenecegiz. Birey olarak geçmişimizde yaşanmış olayların tekrar bilincimize yükselme durumudur bu tutulma, ve katlanacak durumu yoktur, çünkü kendin ile yüzleşeceksin, davranışlarının temelindeki bilemedigin sebeblerinin farkına varacagın bir zaman dilimi...Meydana gelecek olaylar hem kişisel hem de kitlesel olarak bizleri geçmişimizle hesaplaştıracaktır, Hep üstü örtülmüş olaylar görünür olacaktır, ve sonucta varolmanın dayanılmaz hafifliği ...diyeyim en iyisi....gülücük)

Bu enerjiye uyumlu olmak bu yüzden cok önemlidir.

sevgiyle kalın hep...

Mutluluğumun sınırı, başkalarının mutsuzluk sınırına kadardır.
12-21-2010 01:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: 21 Aralık Ay Tutulması ve Etkileri
çok kötü oldu :( 1 hazirandaki tam venüsüm üzerinde ve büyük karem tetiklenecek
12-21-2010 02:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ateskızı Çevrimdışı
Siron Vip
*****
Siron Vip
lt=
Mesajlar: 125
Üyelik Tarihi: Jul 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #9
RE: 21 Aralık Ay Tutulması ve Etkileri
tutulma 5.evimdeki şironumla kavuşuyor ve 2.evimdeki jüpiterime sekstil yapıyor.güneş-venüs kavuşumuma(7. ve 8.ev) ve 2.evimdeki k.a.d.me kare yapıyor.bi şeyler olmaya başladı sanki,hayırlısını dilemekten başkasını söylemek yanlış olur.çünkü gerçekten de şu an için acı veren gelişmeler aslında uzun vadede bizim hayrımıza olabiliyor; ama tabi bunu yaşarken anlamak zor...

tutulma açılarımla ilgili yorumlarını paylaşan olursa seve seve dinlerimgülücük

ASTRO HARİTAM
whole signs
GÜNEŞ DÖNÜŞÜM
12-21-2010 03:47 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #10
RE: 21 Aralık Ay Tutulması ve Etkileri
(12-21-2010 02:02 AM)Derin Yazılan:  çok kötü oldu :( 1 hazirandaki tam venüsüm üzerinde ve büyük karem tetiklenecek

Bunu kötü algılama
çünkü kareler beraberinde zorlukları aşmak için moticasyonda getirirler
karşıtların koparıcı, ayırıcı etkisi vardır
ilişkilerle ilgili özellikle br şeyleri düzene sokacaksın belkiĞ

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
12-21-2010 02:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  11 kasım merkür tutulması merkür_yen 5 43,592 11-05-2019 01:06 PM
Son Mesaj: say24
  21 Ocak Kanlı Ay Tutulması ssem 5 47,443 01-20-2019 01:19 AM
Son Mesaj: ssem
  13-14 Kasım 2012 güneş tutulması zeppi 18 25,722 11-19-2012 01:19 PM
Son Mesaj: lacrimosa
  İkizler Burcunda Güneş Tutulması zeynepece 20 28,997 05-24-2012 03:30 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  4 Ocak Oğlak Burcunda ki Parçalı Güneş Tutulması ve Etkileri Dinoo 3 11,497 01-05-2011 03:43 AM
Son Mesaj: Dinoo

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir