Değerlendir:
  • 43 Oy - 3.14 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Yazar Mesaj
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
Ocak 2011 Gezegen Hareketleri

4 Ocak’ta saat 11.01 de 13 derece Oğlak burcunda doğan Yeniay’la birlikte Güneş Tutulması da meydana geliyor. Aynı zamanda Venüs, kesinleşen Jüpiter Uranüs kavuşumuna üçgen, Neptün’e ise kare açı yapıyor. Bu etkiler altında, Yeniay’da başlatacağımız işlerde tedbirli ve gerçekçi olacağımız gibi, genişlemek ve büyümek adına yeni bakış açılarına ve işbirliğine de açık olacağız. Ancak, yanılgılara düşmemek ve somut sonuçlar almak için gerçekçi hedeflerden şaşmamaya çalışmalıyız. Ayrıca bu günler, ilişkilerde yaşanacak sürpriz gelişmelere ve yoğun duygulara da hazırlıklı olmalıyız.

7 Ocak’ta meydana gelen Güneş Satürn karesi zorlayıcı etkiler altında kalabileceğimizi vurguluyor. Karşılaşılacak engeller ve baskılar bizi tedirgin etmemeli, inatlaşmadan ve eleştirmeden olaylara daha olgun ve yumuşak yaklaşmaya çalışmalıyız.

Aynı gün Venüs Yay burcuna geçiyor. Bu dönem, duygularımızı açıkça göstermekten çekinmeyecek, ilişkilerimizde romantizme yer vermesek de daha sıcak, özgür ve heyecanlı olacağız. Kendimizi geliştireceğimiz, yeni bilgiler edinebileceğimiz, hareketli sosyal alanlar seçme ihtiyacında olacağız.

10 Ocak’ta Merkür’ün Neptün’le altmışlık açıyla irtibat kurması duygusal zekanın önemine vurgu yapıyor. İdeallerimizi gerçekleştirmek için sezgilerimiz bize yol gösterici olacaktır. Yaratıcılık ve ilham gerektiren işlere eğilmek fayda getirecektir.

11 Ocak’ta Merkür bu defa Uranüs-Jüpiter kavuşumunu kare açıyla tetikliyor. İlerlemek, yenilenmek ve özgürleşmek için fikir mücadelelerine hazır olmalıyız. Sert söylemler, büyük vaatler ve şaşırtıcı açıklamalar dikkatleri çekecektir.

12 Ocak’ta meydana gelen Mars Uranüs altmışlık açısı bizi beklenmedik olaylarla karşı karşıya bırakarak büyük heyecanlar yaşatabilir. Enerjinin yükselmesiyle risk içeren, sıra dışı işlere girişebiliriz.

13 Ocak’ta Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle daha gerçekçi ve daha kararlı olabilecek, başarıya ulaşmak için sorumluluk almaktan ve çalışmaktan kaçınmayacağız. Zaman zaman dar görüşlü ve kuruntulu olabiliriz ama yine de projelerimize dikkatle odaklanabilir, hedeflerimize kolayca ulaşabiliriz.

14 Ocak’ta Mars Jüpiter’le altmışlık açı oluşturuyor. Coşkumuz, cesaretimiz ve hırsımız büyük işler yapmak için bizi harekete geçirecektir. Fırsatları yakalamak için tetikte olmalıyız.

16 Ocak’ta Mars Kova burcuna geçiyor. Bağımsız ve farklı hareket etmek isteyeceğimiz bu dönem, enerjimizi daha çok toplumsal ve bilimsel konulara yöneltebilir, idealist ama isyankar tavırlar içinde olabiliriz.

17 Ocak’ta meydana gelen Güneş Uranüs altmışlık açısı sürpriz gelişmelere ve değişimlere açık olduğumuzu, yaratıcı ve sıra dışı işlerle ön plana çıkabileceğimizi gösteriyor.

18 Ocak’ta Merkür’ün Plüton’la kavuşması bilinmeyene ilgiyi arttıracak ve daha derin düşünmemizi sağlayacaktır. Etki yaratan konuşmalar fikirlerde değişiklere ve düşüncelerimizi yeniden yapılandırmamıza neden olabilir.

19 Ocak saat 23.21 de, Jüpiter’in olumlu açısı altında, 29 derece Yengeç burcunda Dolunay meydana geliyor. Hem egomuzun hem de duygularımızın coşacağı bu günler heyecanımızı kontrol etmeye çalışmakta yarar var. Başarılarımızı şova dönüştürmeye ve duygularımızı tatmin etmeye çalışırken mevcut şartları gözlemlemeyi, geçmişin tecrübesinden yararlanmayı unutmamalıyız. Özellikle ailevi konularla ilgili hassasiyetimizin artacağı bu zamanda, gelişmeleri anlama ve fırsatları doğru değerlendirme gayreti içinde olmalıyız.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. İdealist ve reformist yönümüz ortaya çıkıyor, entelektüel yaklaşımlar ve ilerici bakış açısı önem kazanıyor, kişiliğimizin değişik ve orijinal taraflarını sergileyebiliyoruz. Her ne kadar bireysellik ve özgürlük ihtiyacı kendini gösterse de gruplar içerisinde olma isteği daha belirgin oluyor.

22 Ocak’ta Jüpiter’in tekrar Koç burcuna geçmesiyle girişimlerimize hırs ve rekabet duygusuyla yaklaşabiliriz.

23 Ocak’ta Venüs’ün Satürn’le meydana getirdiği altmışlık açı ilişkilerimize ciddiyetle yaklaşmamızı sağlayacak ve mesuliyet duygumuzu arttıracaktır.

26 Ocak’ta Satürn, Haziran ayının ilk yarısına kadar sürecek olan geri hareketine başlıyor. Bu dönem sorumluluklarımızı daha çok önemsemek ve daha çok çalışmak zorunda kalabiliriz.

Aynı gün meydana gelen Merkür Satürn karesi kaygı yaratan düşünceleri ortaya çıkararak bizi karamsarlığa sürükleyebilir; dar görüşlü, baskıcı ve eleştirel olabiliriz. Zorlanacağımız sorumlulukları üstlenmeden önce iyice düşünmeli ve esnek olmaya çalışmalıyız.



ÖNEMLİ GEZEGEN HAREKETLERİ VE TABLO

4 Ocak saat 11.02 de 13 derece Oğlak burcunda Yeniay doğarken Güneş Tutulması da meydana geliyor. 7 Ocak’ta Venüs Yay, 13 Ocak’ta Merkür Oğlak, 16 Ocak’ta Mars Kova burçlarına geçiyorlar. 19 Ocak saat 23.21 de 29 derece Yengeç burcunda Dolunay meydana geliyor. 20 Ocak’ta Güneş Kova, 22 Ocak’ta Jüpiter Koç burçlarına ilerliyorlar. 26 Ocak’ta Satürn 17 derece Yengeç burcunda geri harekete başlıyor. Ay boyunca; Uranüs Balık, Neptün Kova, Plüton Oğlak burçlarında hareketlerine devam ediyorlar.




KAVUŞUM

2 Ocak Ay-Merkür

3 Ocak Ay-Plüton

4 Ocak Ay-Güneş

4 Ocak Jüpiter-Uranüs

5 Ocak Ay-Mars

7 Ocak Ay-Neptün

10 Ocak Ay-Uranüs

10 Ocak Ay-Jüpiter

18 Ocak Merkür-Plüton

25 Ocak Ay-Satürn

31 Ocak Ay-Plüton

UYUMLU AÇILAR

SEKSTİL (60’lık)

2 Ocak Ay-Satürn

3 Ocak Ay-Neptün

5 Ocak Ay-Uranüs

5 Ocak Ay-Jüpiter

5 Ocak Ay-Venüs

7 Ocak Ay-Merkür

8 Ocak Ay-Plüton

9 Ocak Ay-Güneş

10 Ocak Ay-Mars

10 Ocak Merkür-Neptün

12 Ocak Mars-Uranüs

12 Ocak Ay-Neptün

14 Ocak Mars Jüpiter

15 Ocak Ay-Uranüs

15 Ocak Ay-Jüpiter

17 Ocak Güneş Uranüs

20 Ocak Güneş-Jüpiter

21 Ocak Ay-Satürn

23 Ocak Venüs-Satürn

25 Ocak Ay-Venüs

26 Ocak Ay-Plüton

27 Ocak Ay-Merkür

29 Ocak Ay-Güneş

29 Ocak Ay-Mars

29 Ocak Ay-Satürn

30 Ocak Ay-Neptün

ÜÇGEN (120’lik)

4 Ocak Venüs-Jüpiter

4 Ocak Venüs-Uranüs

7 Ocak Ay-Satürn

11 Ocak Ay-Venüs

13 Ocak Ay-Merkür

13 Ocak Ay-Plüton

15 Ocak Ay-Güneş

15 Ocak Ay-Mars

16 Ocak Ay-Satürn

17 Ocak Ay-Neptün

19 Ocak Ay-Uranüs

19 Ocak Ay-Jüpiter

20 Ocak Ay-Venüs

22 Ocak Ay-Plüton

22 Ocak Ay-Merkür

24 Ocak Ay-Güneş

24 Ocak Ay-Mars

26 Ocak Ay-Neptün

28 Ocak Ay-Uranüs

28 Ocak Ay-Jüpiter

SERT AÇILAR
KARE (90’lık)

3 Ocak Ay-Jüpiter

3 Ocak Ay-Uranüs

4 Ocak Venüs-Neptün

4 Ocak Ay-Satürn

7 Ocak Güneş-Satürn

8 Ocak Ay-Venüs

10 Ocak Ay-Merkür

11 Ocak Merkür-Uranüs

11 Ocak Ay-Plüton

11 Ocak Merkür-Jüpiter

12 Ocak Ay-Güneş

13 Ocak Ay-Mars

15 Ocak Ay-Neptün

17 Ocak Ay-Uranüs

17 Ocak Ay-Jüpiter

19 Ocak Ay-Satürn

23 Ocak Ay-Venüs

24 Ocak Ay-Plüton

25 Ocak Ay-Merkür

26 Ocak Merkür-Satürn

26 Ocak Ay-Güneş

26 Ocak Ay-Mars

28 Ocak Ay-Neptün

30 Ocak Ay-Uranüs

30 Ocak Ay-Jüpiter

KARŞIT (180’lik)

12 Ocak Ay-Satürn

16 Ocak Ay-Venüs

18 Ocak Ay-Merkür

18 Ocak Ay-Plüton

19 Ocak Ay-Güneş

20 Ocak Ay-Mars

21 Ocak Ay-Neptün

23 Ocak Ay-Uranüs

24 Ocak Ay-Jüpiter




Ufuk Şenses, AAO
12-31-2010 09:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
2011 tüyoları
Yılın ilk günü önümüzdeki yıl için ilginç ipuçlarını sıralamak yerinde olacak. Ancak bunun için yükselen burcunuza dikkat etmelisiniz. İşte 2011’in ilginç konuları ve kritik temaları: Yükselen Koç’lar kendilerini yenilerken, cesaretlerinin ne kadar işe yaradığını görecekler. Hayata bakış açınız yenileniyor ve özgürleşiyorsunuz. Bu dönem kariyerinize de yükseliş getirebilir. Ancak sabırlı olmalısınız. Çürümüş evlilikler sona erirken, doğru ilişkiler daha sağlam hale gelecek. Yılın ikinci yarısında maddi kaynaklarınızı arttırabilirsiniz. Yükselen Boğa’lar yıla parasal alanda bazı sallantılar ve belirsizliklerle giriyor. Bu yıl iş ortamındaki ilişkileri önemsemek ve sosyalleşmek gerekiyor. Bu dönemde sarfedeceğiniz çabaların karşılığını 2012 Ekim sonrasında almaya başlayacaksınız. 4 Haziran sonrasında eğitimde, kariyerinizde ve kişisel girişimlerinizde önünüzün açılacağını söylemeliyiz. Yükselen İkizler daha dengeli ve istikrarlı bir döneme girmekte. Kişisel yaratıcılığınızı ciddi biçimde ele alacaksınız. Aşkta ve çocuklarla ilgili konularda daha gerçekçi ve sorumlu bir bakış açısı var. Nisan-Ağustos arasında kariyeriniz ve hayat yönünüzde yeni soru işaretleri doğabilir. Yükselen Yengeç’ler eğer endişelerini bir kenara bırakıp, gereken cesareti gösterebilirlerse kariyerlerinde taze başlangıçlar yapacaklar. Belki de kendi işlerini kurabilirler. Bu dönemde ev, ailevi konular ve yerleşime ait alanda da ciddi kararlar verebilirsiniz. Hayat yönünüzü yeniden değerlendireceksiniz. İyimser kalın. Yükselen Aslan’ların hayatına girecek yeni kişiler, yeni yerler ve yabancılar var. Yakın çevrenizle, kardeşlerle ilişkilerde daha gerçekçi ve diplomatik olmaya gayret etmelisiniz. 4 Haziran sonrası kariyerde ve parasal alanda güzel fırsatlar sunacak. Yükselen Başak’lar ortaklaşa işler, yatırımlar açısından bütçelerini daha iyi yönetmeye başlayacaklar. Finansal risklerin öne çıktığı görülmekte. Yılın ikinci yarısında eğitim, yabancılarla ilişkiler ve yolculuklar hayatınıza yeni bir nefes getirecek.

Yükselen Terazi’ler Satürn’ün etkisi ile hayata bakış açısında daha gerçekçi ve kontrollüler. İlişkilerine, evliliklerine sorumlu biçimde yaklaşacaklar. Kişisel sınırlarını daha iyi çizmeliler ve sağlıklarını da ihmal etmemeliler. Evlilik ve ortaklaşa konularda büyük sürprizler var. Yükselen Akrep’ler kariyerleri açısından belirsizliklere sabır göstermeliler. Perde arkasındaki ilişkiler yüzünden kendilerini huzursuz bulabilirler. Neyse ki 4 Haziran sonrasında yeni işbirlikleri ve destekler bulabilecekler. İş ortamında da yenilenme ve tek başına çalışabilecekleri olanaklar var. Yükselen Yay’lar kariyerlerinde yükselmeseler de, kendi özel hayatlarında ve sevdikleri konularda çok daha özgür ve mutlu olabilirler. Sürpriz aşklar ve çocuklar mümkün. Yılın ikinci yarısında iş olanaklarını daha iyi değerlendirebilirler. Yükselen Oğlak’lar 2008’den beri başlamış olan mücadeleci süreçte şimdi önümüzdeki 7 yılı yeniden planlamak zorundalar. Evlilik, ortaklaşa işler önemli testler ve tecrübeler getirecek. 4 Haziran sonrasında hayattan daha çok zevk alacaklar. Yükselen Kova’lar kariyerlerinde ilerleme içindeler. Akademik konular, yabancılarla ortaklıklar ve ufuklarını genişletecek alanlarda ciddi ilerleme içinde olacaklar. Zihinsel olarak daha özgür ve şaşırtıcı olacaklar. Yılın ikinci yarısında gayrimenkule yönelik yatırımlar ve evde genişleme gündeme gelebilir. Yükselen Balık’lar kişisel yeteneklerini paraya dönüştürebilecekleri sürpriz olanaklar elde edebilirler. Yatırımlar, uzun vadeli borçlar konusunda ilişkilere, ortaklaşa konulara özen gösterilmeli. Yılın ikinci yarısında eğitim, yaratıcı uğraşlar ve kardeşlerle ilişkiler daha kazançlı sonuçlar getirecek.


R.Hakan Kırkoğlu
01-01-2011 03:51 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
Türkiye İçin Aylara Göre Değerlendirme
OCAK 2011



1-5 Ocak: Hükümetin başarısı, uluslar arası prestij kazanma, geleceğe yönelik adımlar, dış ilişkilerde hareketlenmeler, AB süreci ile ilgili bazı zorlanmalar, borsada yükselme veya kazanım şansı, çocuklarla ilgili konularda iyileştirmeler



2-14 Ocak: Hükümet ve ülkenin prestijinin artması, muhalefet partilerinde zorlanma, borsa ve ekonomide olumlu etkiler, dış ilişkilerde bazı zorlanmalar, anlaşma ve görüşmelerde engellenmeler, gecikmeler, tarım ve ziraatta, topraklarla ilgili konularda sorunlar, doğal felaketlere açık olunan bir süreç.



14-26 Ocak: Geri ödemeler, kredi ve borçlar gibi alanlarda zorlanmalar, uluslar arası ilişkilerde gerginlikler, tansiyon



16-28 Ocak: Halkla ve kadınlarla ilgili sorunların artması, sağlık sorunları, ekonomik alanda stresler, borsada türbülans, hükümet veya önemli yöneticilerin zorlanması, tanınmış kişilerin veya aktörlerin ölümü veya hastalıkları



19-31 Ocak: Güvenlik güçlerinin etkinliğinin artması, güçlenmesi, suça yönelik eylemlerin, terörün üstesinden gelme başarısı, yakın komşularla ilişkilerde olumlu gelişmeler.



27-31 Ocak: Ekonomide kısmi zorlanma, borsada küçük çaplı düşüş, ama ardından toparlanma



Ay genelinde yakın bölge ve komşularla ilgili durumların dikkat çekmesi, kadersel ittifaklar, bölgede liderlik ve öne çıkış, gelişim gösterme…



ŞUBAT 2011



1-14 Şubat: Ekonomide zorlanma, borsada kayıp riski, evlilik ve çocuklarla ilgili konularda sorunların artması, sanatçılarla ilgili konularda stresler, barış ve diplomasi konularında problemler, sıkışmalar, dış ilişkilerde sorunlar ve huzursuzluklar.



3-15 Şubat: Yakın komşularla veya yakın bölgede sorunlar, gizli komploların ortaya çıkması, medya, gazeteciler veya yazarlarla ilgili suçlamaların artması, sahtekarlık ve dolandırıcılık, tüm yasa dışı işlerin yargıya intikal etmesi.



9-21 Şubat: Hükümet ve yöneticilerin zorlanması, ülkenin dış menşeli provokasyona maruz kalması, ekonomide ve borsada türbülanslar, din ve eğitim ya da yargıyla ilgili konularda stresler, yanlışlıklar, hatalar, ulusal soruşturmalar, insanlar arası ilişkilerde huzursuzluklar.



17-23 Şubat: Kadınlarla ilgili konularda çözüm üretme çabalarının artması, ülke yöneticilerinin başarısı, ekonomi ve borsada olumlu etkiler, sanatsal konularda başarılar.



20-28 Şubat: Güvenlik konularına yönelik hukuksal yaptırımlar uygulanması, iç gerginliklerin artması veya provoke edilmesi, huzursuzluklar, grevler veya çatışmalar, hükümet veya yargı ile güvenlik güçlerinin karşı karşıya gelmesi, eleştiriler, terör riski.



Ayın ikinci yarısında uzak komşularla ilişkilerin, ihracat ve dış ticaret konularının hızlanması, eğitim ve hukukla, yasalarla ilgili konularda zorlanma, terörün artması, provokatif enerjinin ön plana çıkması, halkın abartılı ve duygusal çıkışları, özgürlük arzusunun abartılı bir şekilde ortaya konması, terör ve kargaşa riskinin artması.



MART 2011



1-7 Mart: Hükümet ve yöneticilerin, önemli ve tanınmış kişilerin destek görmesi, borsa, sanat ve sporda başarı, hukuksal veya dini konularda geçmiş hesaplaşmaların veya sorunların tekrar ortaya çıkması, eğitim, din ve hukuksal alanlarda zorlanmalar, mücadeleler, dış menşeli düşmanlıklar veya provokasyonlar, yakın bölge ve komşularda sorunlar, terörün artması, provokatif enerjinin ön plana çıkması, halkın abartılı ve duygusal çıkışları, özgürlük arzusunun abartılı bir şekilde ortaya konması, oldukça gergin zamanlar…



7-17 Mart: Borsa ve dış ticarette başarı, yaratıcı sanatlarda, icat ve keşiflerde artış, yaratıcı çözümler bulunması, eğitim ve hukuk sistemi, anayasa ile ilgili konularda yenilikçi fikir ve görüşlerin artması. Yakın bölgede komşularla sorunlar, terör ve şiddete yönelik eylemlerin artması, kadınlarla ve halkla ilgili sorunlar, sorunların çözümüne yönelik gayretler, olumlu ve olumsuz etkiler bir arada…



15 Mart-31 Mart: Hükümetin daha fazla etkinlik ve çaba göstermesi, ülkenin gücünü dış ülkelere daha fazla göstermesi, uluslar arası ilişkilerde majör rol oynanması, borsada ancak önemli ölçüde risk almak ve cesaret sayesinde kazanç, terör ve şiddete yönelik eylemler, güvenlik güçlerine yönelik baskı veya saldırılar, iç ve dış huzursuzluklar.



Ay genelinde halkla ve kadınlarla ilgili konularda sorunlar, zorlanmalar, iç gerginlikler ve duygusal çıkışlar, sağlıkla ilgili sorunların artması risk, dış ülkelerle rekabetin ve mücadelenin artması. Terörün ve iç gerginliklerin artması, güvenlik güçlerinin daha fazla devreye girme gerekliliği, bazı zamanlarda güvenlik güçleri üzerinde baskının artması, ay sonlarında güvenlik güçleri ile hükümet arasındaki zorlanmanın biraz daha dengeye oturması…



NİSAN 2011



1-8 Nisan: Kadınlara yönelik saldırı veya sert etkilerin artması, toplum içinde gerginlikler yaşanması, sağlıkla ilgili sorunların artması, öte yandan borsada olumlu etkiler…



5-17 Nisan: İç gerginlikler ve provokasyonun artması riski, kazalara ve doğal afetlere açık bir dönem. Güvenlik güçlerine yönelik saldırı veya güvenlik güçlerinin daha etkin bir şekilde devreye girmesini gerektirecek durumların oluşması riski.



12-30 Nisan: Yine gerginlikler ve provokasyonun artması riski, kazalara ve doğal afetlere açık bir dönem. Güvenlik güçlerine yönelik saldırı veya güvenlik güçlerinin daha etkin bir şekilde devreye girmesini gerektirecek durumların oluşması riski, entrikalar ve politik manevraların artması, güç çekişmelerinin artması ve ortalığın kızışması…



Ay genelinde AB veya uluslar arası lobilere yönelik sorunların iyileştirilmesi potansiyeli yüksek. Ama iç huzursuzluğun belirgin bir şekilde artması riski var. Hem dışarıda, hem de içeride mücadele mecburiyeti ortaya çıkabilir. Güvenlik güçlerinin daha etkin bir şekilde devreye girmesini gerektirecek durumlar oluşabilir. Oldukça gergin bir ay…



MAYIS 2011



1-10 Mayıs: Sert söylemler, muhalefet ve güvenlik güçleri arasında sorunlar, yazarlar, medya mensupları, öğretmenlerle ilgili sorunlar, önemli yazılar veya yazışmaların sorun çıkartması, evraklar veya belgeler yüzünden ortalığın kızışması. Edebiyat dünyasından, basın ve medyadan kişilerin zarar görmesi, ulaşımla ilgili sorunlar, kazaların artması, önemli yöneticiler veya toplumca tanınmış kişilere yönelik saldırı veya eleştiriler, hukuksal davaların ve yargısal sorunların artması, sokak terörünün veya anarşinin tırmanması riski. Evlilik ve ilişkilerde gerginlikler riski.



11-20 Mayıs: Kadınlarla ilgili konularda iyileştirme, kamuya yönelik sorunların çözümlenmesinde ilerlemeler, sağlık ve hizmet alanında olumlu gelişmeler, dini ve hukuki meselelerde beklenmedik karşı çıkışlar, patlamalar riski de var. Ekonomide zorlanma, borsada düşüş riski.



21-31 Mayıs: Güvenlik güçlerinin destek bulması, güçlenmesi, etkinleşmesi, girişimlerinde başarı elde etmesi, güvenliğin ve huzurun sağlanması, komşu ülkelerle uyumlu ilişkiler, paslaşmalar, insan ilişkilerinde olumlu etkiler, ekonomi ve borsa için olumlu dönem. Ama ayın son günlerinde borsada türbülanslar olabilir.



Ay genelinde iç konulara odaklanma eğilimi hakim. Güvenlikle ilgili konular önem kazanıyor.



HAZİRAN 2011



1-10 Haziran: Kadınlarla ilgili sorunların çözümlenmesi konusunda olumlu gelişmeler, kadın figürlerinin daha fazla desteklenmesi, kadınlar ve genel olarak toplumu ilgilendiren konularda iyileştirme, ama evliliklerde zorlanmalar, boşanmaların artması, borsada kayıp riskinin artması. Ayın ilk günlerinde gizli düşmanlıklar, terör riski. Politik entrikalar, perde arkası oyunlar, ortaya çıkan sırlar ve belgeler. Yabancı ülkelerle bazı gerginlikler.



11-20 Haziran: AB veya uluslar arası topluluk veya örgütlerle hükümet arasında gerginlikler, bu gerginliklerin ekonomi piyasasına veya borsaya olumsuz yansıması, dini veya hukuki konularda, eğitim ve yayıncılık alanlarında stresler. Ordu ve güvenlik güçleriyle ilgili sorunlar, gizli belge ve bilgiler ortaya çıkması (dünya genelinde ve Türkiye’de)



20-30 Haziran: Gizli düşmanlıkların, perde arkası oyunların artması ve meydana çıkması, gizli örgütlere yönelik operasyonların artması. Öte yandan ekonomi ve borsada olumlu hareketler.



TEMMUZ 2011



1-10 Temmuz: Komşu devletlerle ilişkilerde gerginlikler, hukuksal konular, anayasal hükümlerle ilgili konularda karara varılmasında zorlanmalar, güç çekişmeleri. Ülkenin dış platformda güç ve prestij kazanması, ama içeride bazı gerginlik ve stresler. Sert etkiler var. Zorlu bir süreç Doğal afetlerde artış olabilir. İlk birkaç gün içerisinde ekonomi ve borsada zorlanmalar, sonradan aşılması, olumlu hava.



11-20 Temmuz: Yakın bölgede sorunlar, komşu devletlerle ilişkilerde zorlanmalar. İlk birkaç günlük süreçte borsada olumsuz hava, ama sonrasında olumlu havaya dönüşmesi.



20-31 Temmuz: Destekleyici unsurlar, ekonomide olumlu etkiler, hukuksal sorunların, eğitim ve uluslar arası ilişkilerde zorlanmaların üstesinden gelinmesi, iç olaylara daha fazla ağırlık verilmesi, sular ve topraklarla ilgili ve benzeri doğal afetlerin artması ve önemli sorunlar yaratması riski fazla. Güvenlik güçlerinin daha etkin bir şekilde devreye girmesini gerektirecek durumların oluşması riski, politik alanda güç çekişmelerinin artması, dış ilişkilerde gerginlikler, bölgede liderlik rekabetinin kızışması.



Doğal afetlere, terör ve şiddete yönelik etkilere açık bir süre. Dünya genelinde de böyle ve Türkiye için de geçerli. Gücü korumak için daha fazla mücadele gerekecek. Komşu ülkelerle yeni gruplaşmalar veya destekleşmeler sayesinde başarı ve yeni fırsatlar yakalanabilir.



AĞUSTOS 2011



1-6 Ağustos: Gizli düşmanlıklara, terör ve casusluk olaylarına açık bir dönem. Kadınlarla ilgili konular çok dikkat çekecek ve önem taşıyacak. Hastalıklara karşı önlemci olunmalı. Politik alanda entrikalı durumlar, gizli şeylerin açığa çıkması, geçmişle hesaplaşma enerjisi hakim. Ekonomik zorlanmalar, borsada türbülanslar.



1-15 Ağustos: Önemli ve etkin kişilerin, yönetici veya toplumca tanınmış kişilerin başarısı, uluslar arası saygınlık, güçlü ülkelerden destek, ilahi yardım etkeninin devreye girmesi, kadınlar ve halkın sorunlarının çözümlenmesi için fedakarca ve idealistçe çalışmalar, grup aktivitelerinden, birlik ve beraberlikten başarılı sonuçlar ortaya çıkarabilme potansiyeli çok güçlü. İyi kullanılmalı!



10-20 Ağustos: Şiddete yönelik eylemler, güvenlik güçlerini zorda bırakabilecek durumlarla karşılaşılabilir, kısa bir müddet için terör artabilir dikkat! Gizli durumların açığa çıkması, politik skandallara açık bir dönem…



20-30 Ağustos: Bölgede liderlik adına olumlu gelişmeler, ekonomi ve borsada olumlu etkiler, kadınlar ve halkla ilgili konularda çözümler üretme, sanatsal alanda başarı, çocuklar ve gençlerin şartlarının iyileştirilmesi yönünde adımlar, dış platformda başarılar.



Ay genelinde Hükümet ve yöneticilerin güçlü destekler alacağı, ülke olarak hedeflerimize destek alarak ilerleyebileceğimiz bir süreçte olacağız.



EYLÜL 2011



1-12 Eylül: Borsada olumlu gelişmeler, topraklar ve çiftçiler, ziraat, madencilikle ilgili konularda ve bu alanlarda çalışanlarla ilgili sorunlar, kazalar, kadınlarla ilgili konularda olumlu etkiler, sanatta başarı. Yakın bölgede ittifak ve destekleşmeler dikkat çekiyor.



13-20 Eylül: Ekonomide olumlu sinyaller, yakın bölgede ittifaklar, olumlu etkiler, dini konularda, yargıyla ilgili alanda, anayasal ve hukuki konularda, eğitimle ilgili ve dış ticaretle ilgili alanlarda olumlu gelişmeler, iyileştirmeler.



21-30 Eylül: AB veya önemli politik ittifaklarla ilgili konularda sorunlar, finans dünyası ve borsada türbülanslar, önemli ve toplumca tanınmış kişilerin zarar görmesi. Hastalıklar ve salgınlara karşı önlemci olunmalı. İç gerginliklerin tırmanması, terör veya şiddete yönelik eylemlerin, provokasyon, grev ve benzeri eylemlerin artması riski mevcut.



EKİM 2011



1-6 Ekim: Ekonomik alanda olumlu etkiler, halkın fayda görmesi, şartların iyileşmesine yönelik kararlar, yasalar.



7-20 Ekim: Ekonomi ve borsada zorlanma, harcamaların ve giderlerin artması.



21-25 Ekim: Bölgede liderlik adına olumlu gelişmeler, ekonomi ve borsada olumlu etkiler, Önemli ve etkin kişilerin, yönetici veya toplumca tanınmış kişilerin başarısı, uluslar arası saygınlık, güçlü ülkelerden destek.



25-30 Ekim: Ekonomi ve borsada zorlanma, harcamaların ve giderlerin artması, abartılı riskler zarar getirebilir. Hükümet zorlu birkaç günlük süreç yaşayabilir.



Ay genelinde Hükümet ve yöneticilerin güçlü destekler alacağı, ülke olarak hedeflerimize destek alarak ilerleyebileceğimiz bir süreçte olacağız. Öte yandan, dünya genelinde doğal afetlerde artış olabilir. Ay sonlarında Türkiye için de riskler var.



KASIM 2011



1-10 Kasım: Kadınlarla ve genel olarak halkla ilgili konularda olumlu gelişmeler, şartların iyileştirilmesine yönelik çalışmaların artması. Ayın bu ilk on günlük kısmında olumlu etkiler ağırlık tutuyor.



11-30 Kasım: Çocuklar ve genç nesille ilgili konularda mesuliyet getirici durumlar, sağlıkları konusuna çok dikkat verilmesi, eğitimin iyileştirilmesine yönelik girişimler yapılabilir, bölgede liderlik ve yeni mesuliyetler yüklenme eğilimi ön plana çıkıyor. Bilim insanlarımız, fikir adamlarımız, yaratıcı yeteneklerini ortaya koyacak mesleklerle uğraşan kişiler başarı elde edebilirler. Öte yandan dış ilişkilerde türbülanslar yaşanabilir.



18-30 Kasım. Borsada olumlu etkiler ağırlık taşıyor. Güvenlik güçlerinin etkin olacağı, ülkede güvenliğin sağlanacağı bir süreçteyiz.



ARALIK 2011



1-10 Aralık: Yakın bölgede ittifak arayışları, komşu ülkelerle birlikte hareket etme eğilimi. İnsan ilişkilerinde türbülanslı bir dönem. Huzursuzluklar, boşanmalar artabilir. Hukuksal konularda veya eğitimle ilgili konularda hararetli tartışmalar yaşanabilir.



10-15 Aralık: Güvenlik güçleri veya genel olarak güvenlik meselelerinin öne çıkacağı stresli birkaç günlük süreç.



15-31 Aralık: İç meselelere daha fazla odaklanma zamanı! Gerginlikler yaşanabilir. Öte yandan ekonomide ve borsada olumlu etkiler de devrede olacak. Gizli düşmanlıklara, provoklasyonlara, politik entrikalara açık bir süreç. Yılbaşına doğru borsada stres yaşanabilir.



Hepimiz için sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl olması dileklerimle…



Öner DÖŞER

30 Aralık 2010, Perşembe

ASTROLOJİ OKULU

http://www.onerdoser.com
01-01-2011 04:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
bademliler Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 8
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
sans oyunlarinda en sansli gunu bulmam icin o gun jupiter hangi gezegenle olmasi lazim ..bildigim kadariylada ay kova burcundayken sans oyunu oynamakda guzel bir gundur...
01-01-2011 06:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #5
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
(01-01-2011 06:34 PM)bademliler Yazılan:  sans oyunlarinda en sansli gunu bulmam icin o gun jupiter hangi gezegenle olmasi lazim ..bildigim kadariylada ay kova burcundayken sans oyunu oynamakda guzel bir gundur...

sık sık şans oyunları oynayan biriyseniz , Ay ve Venüs transitlerinin 5.evinizden geçtiği ya da 5.evinizdeki gezegenler varsa açı yaptığı zamanlara dikkat edebilirsiniz.

Jüpiter transitini takip etmek isterseniz ,

Jüpiter-Uranüs açıları her türlü sürprize işaret edebilecek bağlantılardır.

ayrıca Jüpiter transitinin kişisel gezegenlerinize her açı yaptığı dönemde şansınızı deneyebilirsiniz. ( böylece kazanırsınız demiyorum , sadece Jüpiterin etkisinin hayatınızda önemli olacağını söylemek isterim )

01-01-2011 08:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #6
Ocak Ayına Genel Bir Bakış
OCAK AYINA GENEL BİR BAKIŞ

4 Ocak'ta 13 ° Oğlak Burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bugün başlayacak yeni döngü ve yeni oluşumlar, uzun zamandır beklenen ve etkileri de önümüzdeki döneme yayılan nitelikte olacaktır. Bu etkiyle hayatımızdaki bazı konular sonlanıp yeni başlangıçlar yapılabilir. Yani hayatımızda yeni bir sayfa açılmış olur. Tutulmanın 13 Kuzey Saros döngüsü içinde oluşu, yeni gruplar içinde başarı odaklı ve yoğun çalışmalara yönelebileceğimizi vurgulamaktadır. Önce mevcut sistem içinde bazı kopmalar söz konusu olabilir; fakat yeni oluşum içinde başarı elde etme imkanı çok daha fazla olacaktır.

7 Ocak Venüs Yay Burcuna giriyor. Aşk ve yaratıcılık gezegeniVenüs Yay Burcuna girdiğinde daha hevesli ve cesur olacaktır. Venüs buradayken ilişkilerde kendini göstermek ister. Sosyallik, macera arayışı ve hareket ön planda olacaktır. İlişkiler çok daha rahat ve spontane bir şekilde ilerlerken, yaratıcılıkla ilgili konularda atılım, cesaret ve farklı olana yaklaşım ön plana çıkabilir.

Şubat ayına kadar devam edecek dönem boyunca başta Yay ve yükselen burçları Yay olanlar olmak üzere, bütün Ateş Elementi Burçlarının (Koç, Aslan) çekiciliği artıyor. Bu kişiler ay boyunca ilişkilerini düzenleyerek, çevreleriyle her zamankinden daha uyumlu olabilecekler. Kendilerini göstermek ve ortaya koymak için gerekli heves ve heyecana sahip olabilirler.

13 Ocak Merkür Oğlak Burcuna giriyor. İletişim gezegeni Merkür Oğlak Burcuna girdiğinde yavaşlar ve ciddileşir. Düşünceleri daha çok iş ve başarı odaklı olur. Aralık ayında da Merkür Oğlak Burcuna girmiş, ters hareketine dönmesi nedeniyle kısa bir süreliğine Yay Burcuna geri dönmüştü. Merkür şimdi tekrar Oğlak Burcuna giriyor ve Aralık ayı boyunca içselleştirdiğimiz fikir ve düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşmaya hazırlanıyoruz. Eğer geçen ay "İş ve kariyer konusunda ne gibi çalışmalar yapabiliriz?", "Hangi projelerle ilgilenmek bize başarı getirecektir?" ya da "Hangi kuralları uygulamalıyız?" gibi sorular kafamızı karıştırmışsa şimdi bunları yeniden değerlendirebiliriz. Bu dönemde acele etmeden ve temkinli bir şekilde yeni fikir ve projeleri hayata geçirmek isteyebiliriz.

16 Ocak Mars Kova Burcuna giriyor. Mücadele gezegeni MarsKova Burcuna geçerek bizi ideallerimizin peşinden koşmaya teşvik edecektir. 23 Şubat'a kadar olan dönemde hem bireysel alanda, hem de küresel alanda özgürlük mücadeleleri ve baş kaldırmalar gözlemlenebilir. Bu dönemde geleceğimiz için savaşmak iyice gündeme gelebilir. Çevreyi korumak için çalışan örgütler, Green Peace gibi, bu dönemde faaliyetlerini güçlendirebilirler. Bu etkiyle ay boyunca grup aktiviteleri ve sosyal buluşmalar oldukça aktif geçecektir. Geliştirilecek projelerde de grup çalışmalarına önem verilirse başarı elde etme imkanı artacaktır.

19 Ocak Ay 29° Yengeç Burcunda Dolunay Fazını oluşturuyor. Bugün biraz huzursuz hissedebilir, aybaşında başlattığımız projelerin fark edilmesi için çabalarken biraz gerilebiliriz. Başarı elde etme isteği sadece iş odaklı değil, duygusal bir takım konuları da içine alacaktır. Böylece geçmişteki bazı konuları günümüze taşıyabiliriz. Bugün aynı zamanda toplumda kendimizi göstermek ve takdir toplamak için yaptığımız çalışmalar nedeniyle aksayan ilişkilerimizi gözden geçirip sevdiklerimizi ihmal edip etmediğimizi sorgulayabiliriz.

20 Ocak Güneş Kova Burcuna giriyor. Bu tarihten itibaren bir ay boyunca günlük hayatımız içinde sosyal ilişkilerin canlandığı ve grup faaliyetlerinin arttığı bir döneme giriyoruz. Geçen ay boyunca yaptığımız işlerde kuralcılık ve muhafazakarlık hakimken, şimdi yenilikler ve reformlar bekleyebiliriz. Aynı zamanda küresel ve çevreyle ilgili konular da ajandamızda üst sıralara yükselecektir. Önümüzdeki bir ay boyunca orijinal ve farklı olanı yakalamak kolaylaşırken hemen hemen her alanda alternatif olanı arayacağız. Böylece yeni fikirlere ve görüşlere daha açık olabiliriz. Diğer taraftan yenileri kurabilmek için eski sistemleri yıkmak gerektiğini fark edebiliriz.

22 Ocak Jüpiter Koç Burcuna giriyor. Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter Haziran 2010'da Koç Burcuna geçmiş ve burada kısa bir süre kalarak Koçlara iyimserlik ve cesaret vermişti. Jüpiter şimdi tekrar Koç'a geçiyor ve 4 Haziran 2011'e kadar bu burçta hareketine devam edecek. Jüpiter'in Koç Burcunda hareket ettiği dönemde, evrensellikten uzaklaşarak kişisel olana odaklanmak kolaylaşacaktır. Diğer taraftan Koç'un kimlik ve benlik odaklı enerjisi Jüpiter sayesinde genişleyerek benmerkezci bir tavır alabilir. Böylece bu dönemde bireysel davranışlar ve kimlik arayışları artacaktır.

Geçen sene, Jüpiter Balık Burcundayken yeterince derinleşebildiysek, şimdi edinmiş olduğumuz bu içgörü sayesinde inançlarımızı savunacak cesaretimiz olabilir. Böylece girişim yapmak, kendimizi ortaya koymak ve inançlarımız uğruna savaşmak bu dönemin ana temalarından biri olacaktır. Bu etkiden başta Koç burçları olmak üzere tüm Ateş Elementi burçlarında doğan kişiler (Aslan, Yay) olumlu olarak etkileneceklerdir. Bu kişiler önceki dönemde beklettikleri projeleri varsa şimdi atılım yaparak harekete geçebilirler.

astrozenith
01-01-2011 08:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #7
Haftaya Astrolojik Bakış - 3 Ocak Haftası
Pazartesi sabah saatlerinde Yay burcunda hareket edecek Ay, sabah erken saatlerde Jüpiter-Uranüs ikilisiyle sert açılar yapacak. Bu saatlerde ortaya çıkabilecek gergin etkileri yumuşatmak için meditasyon veya benzeri çalışmalar yapmakta fayda var. Bir arada ilerlemekte olan Jüpiter-Uranüs kavuşumuyla sert açıların da uyandırıcı, aydınlanmaya yönelik etkileri var. Sabah 04:09’da tüm temel açılarını tamamlayıp boşluğa girecek olan Ay, 09:39’da Oğlak burcuna geçiyor. Havada kalan şeyleri yerli yerine oturacağı, mesuliyetlerimizin farkında olmamız ve gerçekçi adımlar atmamız sayesinde başarıya ulaşabileceğimiz bir gündeyiz. Akşam saatlerinde etkin olacak Ay-Plüton kavuşumu, duygusal anlamda üzerimizde baskı hissetme ve duygularımızı sert bir şekilde ifade etme riskimiz olacağına işaret ediyor. Akşam saatlerinde tehlikeli ve riskli işlerden uzak kalmamız isabetli olur…

Salı günü boyunca Ay Oğlak burcunda hareket ediyor olacak. Açılarıyla etkin olacak Venüs sabah saatlerinde Neptün ile doksan derecelik uyumsuz açıya ilerliyor. İlişkilerde hayal kırıklığına ve üzüntüye açık olacağımız öğle öncesi saatlerde adımlarımızı dikkatli atmamız gerekeceğine işaret ediyor. 11:02’de Oğlak burcunda parçalı güneş tutulması meydana geliyor. Somut ve gerçekçi adımlar atmamız, sabırlı ve olgun davranmamız gereken bir sürece giriyoruz. Yukarıda da bahsettiğim gibi, bu tutulma Türkiye’miz açısından da çok önem taşıyor. Çünkü tutulma derecesi, Oğlak burcundaki gezegenler ve Kuzey Ay Düğümü Ankara için çıkartılmış astroloji haritasının önemli bir alanına, TC astrolojik haritasının önemli bir alanına ve Plüton gezegeninin karşısına düşüyor. Detaylı bilgileri Oğlak Burcunda Parçalı Güneş Tutulması yazımda bulabilirsiniz. Saat 14:53’te Jüpiter ve Uranüs tam olarak aynı derece ve dakikada kavuşuyorlar. Daha önce her iki gezegen de geri hareketteyken yine Balık burcunun sonlarındayken 19 Eylül tarihinde gerçekleşen bu kavuşumu çok önemsiyorum. Bunu bir nevi ruhsal uyanış olarak değerlendirebiliriz. Öğle sonrasındaki saatlerde Venüs de bu ikiliyle uyumlu açılarla irtibat kuracak. Artistik ve sanatsal konularla, yaratıcılık isteyen işlerle uğraşanlara duyurulur! Aşk ilişkilerinde de son derece heyecanlı ve orijinal etkiler ortaya çıkabilir. Evlilik teklifinde bulunmak için harika bir gün! Akşam saatlerinde Ay-Satürn karesi etkinleşiyor. Kendimizi biraz depresif ve yorgun hissedebiliriz. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay-Mars arasındaki uyumsuz açı da etkinleşiyor. Bu saatlerde negatif etkiler artabilir. Kendimizi iyi kontrol edebilmeli, risk ve tehlike içeren işlerden uzak kalmalı, sağlığımıza dikkat etmeliyiz…

Çarşamba günü Ay’ın yapacağı uyumlu açılar ağırlıkta. Öğle saatlerinde Ay-Uranüs ve ardından da Ay-Jüpiter altmışlık açıları etkinleşiyor. Ardından Ay-Venüs altmışlığı devreye giriyor. Bugün de ilişkiler açısından şanslı bir gün olarak gözükmekte. Öğle civarındaki saatler idari, politik ve kamusal kişilerle veya geniş büyük yetkilileriyle görüşmek için uygun gözüküyor. Aynı zamanda sosyal ortamlara katılmak, gizemli konularda eğitim almaya başlamak, yeni işlere girişmek, tedaviye başlamak, değişimler yapmak, alışılmışın dışında, yeni işlere girişmek, önemli kararlar vermek, hukuki işler, yatırımlar ve spekülatif konulara girişmek, parasal konular, aşka dair olaylar, evlilik, takılar veya benzeri kıymetli şeyler almak açısından uygun etkiler ağırlıkta gözüküyor. Saat 14:16’da Ay boşluğa gireceğinden, bu tür girişimleri bu saat sonrasına bırakmamakta fayda var. Akşam saat 18:08’e kadar boşlukta kalacak olan Ay, bu saatte Kova burcuna geçiyor. Entelektüel konularla ilgilenmek, yaratıcı aktivitelere girişmek için güzel saatlerdeyiz.

Perşembe günü Ay Kova burcunda hareket ediyor. Gün boyunca Ay’ın temel açısı yok. Ay da sabit bir burç olan Kova’da. Dolayısı ile daha ziyade durağanlığın hakim olacağı bir gündeyiz. Günün diğer önemli açılarına baktığımızda, yakınlaşan Güneş-Satürn karesi dikkat çekiyor. Bu gergin açı, otorite figürleriyle sorunlara, devlet işleri veya resmi dairelerle ilgili iş ve kişilerle ilgili aksamalara, yavaş ilerlemelere işaret edebilir. Sağlığımıza da dikkat etmeliyiz. Kalp ve dolaşım rahatsızlığı bulunan kişilerin daha dikkatli olmasında yarar var. Patronumuzdan zam istemek, babamızdan izin istemek, bir resmi otoriteyle görüşmek gibi eylemler için bu günü atlatmakta veya eğer mecbursak, biraz daha toleranslı ve sabırlı davranmamızda fayda var.

Cuma günü boyunca Ay Kova burcunda hareket ediyor. Yeni şeyler öğrenebileceğimiz, yaratıcı zekamızı ve parlak fikirlerimizi ortaya koyabileceğimiz bir gündeyiz. Sabah saatlerinde henüz Ay-Satürn üçgeninin olumlu etkisiyle sağlam ve kalıcı işlere girişebiliriz. Ama gün boyunca etkin olacak Güneş-Satürn karesinin engellenmeye yönelik güçlü etkisini göz ardı edemeyiz. Çarşamba günü için bahsettiğimiz engelleyici etkiler bu gün de güçlü bir şekilde devrede olacak. Akşam saatlerinde etkinleşecek Ay-Merkür altmışlığı, aklımız ve mantığımız sayesinde bu zorlukları aşmamıza yardımcı olacak. Gece saatlerinde Ay-Neptün kavuşumu var. Yaratıcılığın had safhalara varacağı bu saatlerde, sezgilerimiz ve alıcılığımız da yükseliyor. İç sesimizi dinlemek, ibadet ve meditasyon türü şeylere zaman ayırmak, kendi iç bilgeliğimizden esinlenmek için güzel bir zaman aralığı. Gece 22:51’de Ay boşluğa giriyor.

Cumartesi günü sabah 04:57’de Balık burcuna geçiş yapacak olan Ay, empati kurabilme yeteneğimiz ve sezgilerimiz sayesinde yaratıcı ve başarılı olabileceğimizi gösteriyor. Sabah saatlerinde etkin olacak Ay-Venüs karesi, özel ve sosyal ilişkilerimizde dikkatli olmaz isek, sorunlarla karşılaşacağımızı gösteriyor. Estetik ve güzellikle ilgili konularda, kadınlarla ilgili işler ve görüşmelerde uyumsuz etkiler ortaya çıkabilir, dikkat! Yeme içmemize de dikkat etmemiz gereken bir öğle öncesi bizi beklemekte. Akşam saatlerinde Ay-Plüton altmışlığı devreye giriyor. Duygularımızı daha etkin ve dengeli ifade edebileceğimiz bu saatleri iyi değerlendirebiliriz. Akşamüzeri saatleri fikirlerini harekete geçirmek ve somutlaştırmak, güçlü ve etkin kişilerden destek almak, ilişkilerde derinleşmek, irade gerektiren işlere girişmek, mücadeleye başlamak, ısrarla takip etmeyi gerektiren işlere kalkışmak için uygun gözükmekte…

Pazar günü boyunca Balık burcunda hareket edecek olan Ay, duygularımızı iyi ifade edebileceğimizi ve özellikle de duygularımızı işin içine katmamız gereken işlerde olumlu sonuçlar ortaya çıkarabileceğimizi göstermekte. Gün boyunca olumlu etkisi hissedilecek ve akşam saatlerinde iyice etkinleşecek Ay-Güneş altmışlığı, gerek kadın-erkek ilişkilerinde, gerek ebeveynlerimizle ilişkilerimizde, gerekse önemli veya otorite sayılabilecek kişilerle yapacağımız görüşmelerde başarı elde etme şansımızın yüksek olacağını gösteriyor. Etkin ve unvanlı kişilerle birlikte işlere girişmek, onlardan yardım görmek, kısa yolculuklar, değişimler, yeni arkadaşlıklar, sosyal ilerleme sağlayacak durumlar, edebi veya dini konularla ilgili girişimler için uygun bir gündeyiz…

onerdoser.com
01-02-2011 08:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Derin
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
Haftaya Astrolojik Bakış - 10 Ocak Haftası
Amerika'da karaya vuran binlerce balık, gökten düşen kuşlar, fosforlu yeşil akan ve açıklanamayan nehirler... Bu konuda astrolojik göstergeler ne söylüyor? Konuyla ilgili görüşlerimi Haftaya Astrolojik Bakış yazımın sonunda okuyabilirsiniz ...

Sezgilerin, algılama ve idrak kapasitesinin yükseleceği mistik etkilerin ön planda olacağı bir haftaya giriyoruz. Özellikle de haftanın ilk gününde, yaratıcılık ve ilhamla dolacağız. İyi değerlendirmemizde fayda var!

Pazartesi gününün büyük çoğunluğunda Balık burcunda hareket edecek olan Ay, başarıya ulaşmada sezgilerimizin önemli rol oynayacağını gösteriyor. Sabah saatlerinde Ay-Mars arasındaki altmışlık açı etkinleşiyor. Efor gerektiren işlere yönelmek için sabahın erken saatlerini kullanabiliriz. Ardından Ay-Merkür karesinin iletişimi gerginleştiren, ama zihinsel aktivitelere ve yaratıcılığa yönelten doksan derecelik açısı devreye giriyor. Öğle saatlerine doğru ise, Ay’ın Uranüs ve Jüpiter ile kavuşumları kesinleşecek. Bu saatleri dua, zikir, meditasyon, ibadet gibi ruhsal-ilahi aktivitelerle değerlendirmemizde fayda var. Bu saatlerde yaratıcılık ve ilham da had safhaya varıyor. Artistik ve sanatsal işlerle, zihinsel aktivitelerle uğraşanlara önemle duyurulur! Gün boyunca etkin olacak Merkür-Neptün altmışlığı da tüm bu yaratıcı, hassas, insan ilişkileri üzerinde hoş ve duygusal titreşimler yaratacak olumlu etkileri destekliyor. Saat 13:13’te boşluğa girecek olan Ay, 17:24’te Koç burcuna giriş yapıncaya kadar hiç temel açı yapmayacak. Bu saatler arasında girişeceğimiz işlerden kalıcı, tatmin edici sonuçlar alamayabiliriz. Ay’ın Koç burcuna geçiş yapmasıyla birlikte, akşamüzeri saatlerinde kendimizi daha aktif ve dinamik hissedeceğiz. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay-Venüs uyumlu açısının etkileri devreye giriyor. Aşktan ve sevgi alışverişlerinden yana şanslı bir akşamdayız.

Salı günü boyunca Koç burcunda hareket edecek olan Ay, sabahın erken saatlerinde Plüton ile doksan derecelik gergin açıya ilerleyecek. Sağlığımıza dikkat etmemizde, gerginlik yaratacak ortamlardan ve kişilerden uzak durmamızda fayda var. Gün boyunca etkin olacak Merkür-Uranüs ve Merkür-Jüpiter karesinin gergin etkileri, sinirler ve iletişim üzerinde olumsuz etki yaratabilir. Gereksiz tartışmalar, abartılı ve umulmadık sözler, amacını aşan konuşmalar, ani ve düşüncesizce alınmış kararlar yüzünden zarar görebiliriz. Yapacağımız anlaşma, sözleşmelerde sonradan beklenmedik gelişmeler ve yön değişiklikleri de oluşabilir, dikkat! Bu etkiler gün boyunca geçerliliğini koruyor ve akşam saatlerinde Ay-Satürn karşıtlığının etkisiyle gerginlik artıyor.

Çarşamba günü boyunca Ay Koç burcunda hareket ediyor. Yine hareketli, yeniliklere açık, ama öte yandan biraz da gergin bir gündeyiz. Gün boyunca etkin olacak Mars-Uranüs altmışlığı, yeni keşifler, yaratıcı esinler ve sezgilerde artışa sebep olacak. Efor gerektiren işlerde başarı sağlayabileceğimiz bir gündeyiz. Sabah saatlerinde henüz Ay-Satürn karşıtlığının etkileri henüz devrede olacak. Bu açı, her türlü yeni risklere girişmek açısından uygunsuzdur. Yeni çalışanlar almak, mali işler ve yatırımlar, başkalarından yardım istemek, iyilik ve ilerleme beklemek açısından olumsuzdur. Öğle saatlerinde Ay-Güneş karesinin de etkinleşmesiyle birlikte, önemli kişilerle ilişkilerimizde, hayatımızda etki yaratacak kişilerle duygusal iletişimimizde dikkatli olmamızda fayda var. Akşam saatlerinde ise ortam yumuşuyor. Ay-Neptün altmışlığının ayak uydurabilmeye imkan sağlayan, duygusal alışverişleri destekleyen, ilham ve sezgiyi güçlendiren olumlu etkileri devreye giriyor. Gece geç saatlerde ise, Ay-Mars karesinin gergin etkileri var.

Perşembe sabah erken saatlerde Koç burcunun son derecesinden Merkür ile üçgen yapacak olan Ay, bu olumlu açının ardından 04:48’de boşluğa giriyor ve hemen ardından 05:37’de Boğa burcuna geçiş yapıyor. Gün boyunca kendimizi garantiye alma, güvende hissetme eğiliminde olacağız. Uyumsuz açıları geride bırakmış olacağımız huzurlu ve sakin bir gündeyiz. Akşam saatlerinde Ay-Plüton arasındaki uyumlu açının olumlu ve güçlendirici etkileri devreye giriyor. Öğleden sonraki saatler fikirlerini harekete geçirmek ve somutlaştırmak, güçlü ve etkin kişilerden destek almak, ilişkilerde derinleşmek, irade gerektiren işlere girişmek, mücadeleye başlamak, ısrarla takip etmeyi gerektiren işlere kalkışmak için uygun gözüküyor.

Cuma günü boyunca Boğa burcunda hareket edecek olan Ay, bir şeyleri somutlaştırmak, yerli yerine oturtabilmek adına kullanılabilecek bir günde olacağımızı gösteriyor. Ay’ın temel bir açısı yok, ama Mars-Jüpiter üçgeninin etkisini hissedeceğiz gün boyunca. Bu ikilinin uyumlu açıları güç ve efor gerektiren işlerde daha kolay ilerlememizi sağlar. Sportif aktiviteler ya da rekabet gerektiren işlere girişmek için de gayet uygundur. İyi zamanlama güdümüz sayesinde, başarılı girişimler ve hareketler yapabiliriz. Doğru zamanda doğru yerde olmak şansımızı iyi kullanabiliriz. Kalıcı ve iyi kararlar alabileceğimiz, geleceğe yönelik işleri aktive edebileceğimiz bir gündeyiz.

Cumartesi gününün büyük çoğunluğunda Ay yine Boğa burcunda hareket ediyor olacak. Sabah erken saatlerde Ay-Güneş arasındaki üçgen açının başarı ve kolay ilerleme enerjisi taşıyan etkileri devreye giriyor. Her ne kadar sabahın ilerleyen saatlerinde Ay-Neptün karesinin yüksek beklenti yaratan ve bunun neticesinde de hayal kırıklığı potansiyeli taşıyan etkileri devrede olsa da, ardından gelecek açıları yapıcı olacağından, girişimlerde bulunmak için güzel bir günde olacağımızı söyleyebiliriz. Sabahın ilerleyen saatlerinde etkin olacak Ay-Uranüs altmışlığı, idari, politik ve kamusal kişilerle veya geniş büyük yetkilileriyle görüşmek için uygun zamanda olacağımızı gösteriyor. Aynı zamanda sosyal ortamlara katılmak, gizemli konularda eğitim almaya başlamak, yaratıcılık gerektiren işlere girişmek, elektrikle ilgili konularla uğraşmak, değişimler yapmak, alışılmışın dışında, yeni işlere girişmek için uygun saatler, öğleden sonra etkinleşecek Ay-Jüpiter altmışlığı zamanlarına kadar olumlu bir şekilde taşıyor. Öğle sonrasındaki saatlerde Ay-Mars üçgeninin de olumlu etkileri devreye giriyor. Duygusal ve fiziksel konularda etkin ve başarılı olabileceğimiz bir öğle sonrası bizi bekliyor. Saat 14:47’de boşluğa girecek olan Ay, 15:23’te İkizler burcuna geçiş yapacak. Bu saatler arasında girişeceğimiz işlerden kalıcı, tatmin edici sonuçlar alamayabiliriz. Ardından, İkizler burcundaki Ay’ın da etkisiyle iletişim trafiği ve bilgi alışverişi hızlanıyor. Hareketli bir akşam bizi bekliyor.

Pazar günü boyunca İkizler burcunda hareket edecek olan Ay, boş koşuşturmalı, hareketli, yakın yerlere seyahatlerin, bilgi alışverişlerinin öne çıkacağı bir günde olacağımızı gösteriyor. Sabah saatlerinde Ay-Venüs karşıtlığının etkileri devreye giriyor. İlişkilerde gerginliklerden uzak durmamızda, yeme içmemize dikkat etmemizde fayda var. Akşam saatlerinde Ay-Satürn üçgeninin olumlu etkileri devreye giriyor. Eski yerleri ve eşyaları onarmak ve yenilemek, evde değişiklikler yapmak, taşınmak, doğada vakit geçirmek, tarımsal işler, inşaat işleri veya temel atmak istediğimiz işler için gayet uygun zamanlardayız…

Haftanın burçlara göre değerlendirmeleri için tıklayınız…

http://www.uzmantv.com/kategori/astroloj...alik-yorum

Kuş ve Balık Ölümleri, Doğa Olayları

Amerika'da karaya vuran binlerce balık, gökten düşen kuşlar, fosforlu yeşil akan ve açıklanamayan nehirler... Bu ve bunun gibi doğal yaşamda meydana gelen ani değişiklikleri kıyamet belirtileri olarak yorumlanıp 2012 ile ilişkilendiriliyor. 8 Ocak 2011 Cumartesi günü Gazete HABERTURK'te doğada yaşanan değişimlerle ilgili hazırlanan haber için benim de görüşlerimi aldılar. Konu ile ilgili olarak gazetede özeti yayınlanan görüşlerim aşağıdaki gibidir…



Kuş ve Balık Ölümleri, Seller ve Depremler



Bence bu olanlar en çok Dünya’nın manyetik alanında oluşan değişikliklerle alakalı ve önümüzdeki süreçte buna benzer olaylar yaşanabilir. Göçmen kuş ve hayvanlar beyinlerinde bulunan manyetit kristalleri sayesinde dünyanın manyetik alanı ile irtibat sağlayıp, her sene gidecekleri göç yollarını tayin ediyorlar. Manyetik alandaki bozulma yollarını şaşırmalarına sebep oluyor. Güneş’ten gelen partiküller (güneş rüzgarı) Dünya’nın manyetik alanında bozulmalar yaratıyor, çalkalanmalara sebep oluyor. Eğer bu çalkalanmalar yeterli yüksek şiddette olursa, jeomanyetik fırtına oluşturuyor ve bu da hayvanların yön bulmasını zorlaştırıyor.

Gelelim bunların Astroloji’yle ilişkisine…



Güneş aktiviteleri ve Yer manyetik alanındaki değişimlerin oluşmasında gezegenlerin de rolü var. John Nelson, Jane Blizard, Percy Syemour gibi bazı bilim insanlarının görüşleri de bu tezi desteklemektedir. Dünya’nın manyetik alanındaki değişimler, Güneş’teki manyetik alan değişimlerinden ve gezegenlerin birbirleriyle uyumsuz geometrik açılarda oluşundan kaynaklanıyor. Özellikle Güneş’teki aktiviteler (güneş manyetik alanında değişimler, güneş lekeleri alevlenme, patlama, Taç Kitle Fışkırmaları) Yer manyetik alanını etkiliyor ve küresel iklim değişikliği, aşırı sıcaklık değişimleri, kuraklık, sel baskınları, kasırga ve tornadolar, depremler ve volkan patlamaları, tsunamiler ve sel baskınları gibi sonuçlar doğuruyor.

2011’de Dikkat Çeken Tarihler



Geçtiğimiz yıldan bu yana önemli Güneş aktiviteleri ve jeomanyetik fırtınaların oluşacağı tarihlerin saptanması üzerine çalışıyorum. 2010 yılı Temmuz sonu, Ağustos başı, Ekim sonu, Aralık ayı sonu ve Ocak ayı başlarında oluşması muhtemel etkileri doğru tahmin ettim. Bu konuda Büyük Uyanış 2012 kitabımda bilgi verdim ve kişisel web-sitemde de tarihleri yayınladım. 2011 yılında Güneş aktivitelerinin ve veya jeomanyetik fırtınaların oluşması muhtemel tarihler şunlar:

• 23-24 OCAK 2011***



· 30-31 Ocak 2011***

• 20-22 MART 2011 *

• 2-7 NİSAN 2011***** (özellikle 3-4 Nisan 2011)

• 20-22 NİSAN 2011 *

• 18-19 TEMMUZ 2011 ***

• 25-28 EYLÜL 2011 **

• 15-16 EKİM 2011***

Güneş Aktiviteleri ve Maya Kehanetleri



Biliyorsunuz 2012 konusunu işleyen iki kitabım yayınlandı. Özellikle Büyük Uyanış 2012 kitabımda altını çizdiğim gibi, 2012 sürecinde yaşanacaklar her ne ise, Güneş'in bunda majör rol oynayacağını düşünüyorum. Mayalar ve Hopiler gibi daha eski kültürler, Güneş’teki değişimlerin her şeyi etkilediğinin farkındaydılar ve bu konuda dikkate değer bir kavrayış geliştirmişlerdi. Mayalar’ın 2012 kehaneti Güneş Lekeleri Döngüsü’yle ve Venüs Döngüsü’yle bağlantılı gözüküyor. 6 Haziran 2012’de Venüs’ün bu yüzyıldaki ikinci geçişini yaşayacağız. Bu tarih civarında Güneş aktivitelerinin de maksimumda olacağını biliyoruz.



2011 yılı 12 Mart’ında Uranüs Koç burcuna geçiş yapacak ve Oğlak burcundaki Plüton ile doksan derecelik sert açısı etkinleşmeye başlayacak. Uranüs ve Plüton bir araya geldiklerinde, elektriksel olaylara, büyük kasırgalara, doğanın dengesini değiştirecek olaylara, elektrik yüklü parçacıkların vereceği zararlara sebep olabilirler. Hava olayları garipleşebilir, kasırgalar ve şimşek çakması gibi diğer elektriksel doğa olayları şiddetlenebilir. 2011 yılı 4 Nisan’ında Neptün Balık burcuna geçiş yapacak. Sularla ve denizlerle ilgili büyük sorunlar yaşanabilir.



Bu etkileri yaşamaya başladık ve eğer önlem alınmazsa, çok daha yıkıcı etkilerle karşılaşacağımızı öngörmemiz için astrolog, iklim bilimci veya güneş fizikçisi olmamız gerekmiyor. Bu konu çok önemli bence ve bütün dünya ülkelerinin lider ve hükümetlerinin gündeminde birinci sırada yer almalı.

Biz Ne Yapabiliriz?



Bu konuyla ilgili araştırma yapanlar, çok sayıda insanın bilerek oluşturacağı uyumlu dalga alanının gezegensel enerji ve manyetik enerji alanları ile iletişime geçerek bu alanları etkileyebileceğini ve alan ortamındaki kolektif bilince pozitif etki yaratacağını söylemekteler. Yapılan istatistikler, dünya barışı için yapılan meditasyon ve duaların güneş aktivitesini belli bir oranda (%25-%50) azaltabildiği göstermektedir. Tüm barış meditasyonlarından sonraki gün güneş aktivitesinin azaldığı görülmüş, bu verilerle ilgili istatistik değerlendirme yapılabilmiştir. Bu çalışmalar ve deneyler, bireysel ve kolektif düşünce gücünün bariz ve güçlü etkileri olduğunu, işbirliği yapan yeterli sayıda insanın beraber çalışmasının gerekli durumlarda nasıl işe yarayabileceğini göstermesi bakımından çok önemlidir. Bu tema, Mayaların kozmoloji anlayışıyla da örtüşmektedir. Mayalar 21 Aralık 2012’de gireceğimiz periyodu “Bir amaç için bir araya gelme dönemi” olarak nitelendirmişlerdir. Bunu anlayıp, bir an önce hazırlanmamız gerekiyor.



2012 süreci, fiziksel hazırlanmalardan çok, ruhsal bir hazırlık gerektiriyor. Şunu unutmamalıyız ki, her şeyden kaçsak bile, kendimizden kaçamayız. Biz değişmezsek, şartlar değişmeyecek. Geri kazanmamız gereken başlıca şey, yaşamımızın ve üzerinde yaşadığımız dünyanın yaratıcıları olduğumuz anlayışıdır. Hayatımızın kontrolünü yeniden elimize geçirmek, sağlıklı ve mutluluk dolu bir yaşam sürmek bizim elimizde. Bu, Yüce Yaratıcısı tarafından, insanoğluna lütfedilmiş seçme özgürlüğü gereğidir. Ya duygu ve düşüncelerimizi kontrol edecek ve hayatımızı doğru yöneteceğiz, ya da duygu ve düşüncelerimiz bizi yönetecek ve kader bizi nereye çekerse oraya sürükleneceğiz.



Her ne kadar bazı felaketler bu döneme eşlik etse de, 2012 süreci bir felaket değil, bir uyanış sürecidir. İnsanın kendi bilincinde kıyameti yaşaması, gerçeklere uyanması zamanı gelmiş, çatmıştır. Büyük Uyanış, kurtarılmayı bekleyen birer zavallı olmadığımızı, ilahi varlıklar olarak geleceğimizi kendimiz yönlendirebileceğimizi, tam bir Bir’lik içerisinde olan evrendeki gerçek yerimizi, her şeyden öte, bizi sevgisiyle kuşatan Yüce Yaratıcımızla ilişkimizin niteliğini ve yaratılış amacımızı idrak edeceğimiz bir sürecin başlangıcı olacak…



Öner Döşer
01-09-2011 05:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Daily Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 538
Üyelik Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 3

Mesaj: #9
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
çok emin olmamakla birlikte güneşin çekirdeğinin manyetik takla attığını dünyanın da çekirdeğinde bu değişim olduğunda pusulaların doğuyu batı, batıyı doğu göstereceğinin, kıyamet alametlerinden olan güneşin batıdan doğuşunun da aslında böyle olacağını bir yerlerde okumuştum..
kuşları da etkileyen bu manyetik hareketlenme bu sürecin habercisi olmasın?

Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık ''sevda'' da boğulur...
Cemal Süreya...

Sadece susayanlar suyu aramaz. Su da susuzları arar durur.
RUMİ



http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang...y=13&go=Go
01-09-2011 05:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Félicé
Kayıtsız

 
Mesaj: #10
RE: 2011 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri
(01-09-2011 05:55 PM)Daily Yazılan:  çok emin olmamakla birlikte güneşin çekirdeğinin manyetik takla attığını dünyanın da çekirdeğinde bu değişim olduğunda pusulaların doğuyu batı, batıyı doğu göstereceğinin, kıyamet alametlerinden olan güneşin batıdan doğuşunun da aslında böyle olacağını bir yerlerde okumuştum..
kuşları da etkileyen bu manyetik hareketlenme bu sürecin habercisi olmasın?

Lost'ta hissettim kendimigülücük Manyetik çekimin yoğun olduğu yerlerde pusulada sapmalar olabiliyor. Kıyametin vakti konusunda çok fazla sansasyon var.. Ama Allah ayetinde senin de çok iyi bildiğin üzere, onun vaktini kimsenin bilemeyeceğini haber vermiş. Kıyamet alametlerine baktığımızda aslında yüzyıllardır, bu alametleri bi şekilde yaşadığımızı farkederiz. Bir şekilde kıyameti yaşayacağız. Hepimizin ölümü kendi kıyametimiz ne de olsaaðla...
01-09-2011 06:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Aylık Burç Analizler By Dinoo Dinoo 23 30,092 11-08-2016 10:35 PM
Son Mesaj: Libra
  Gökyüzü arkadaşım için transit yorumum.. dilek8855 4 11,527 03-02-2015 03:06 PM
Son Mesaj: gökyüzü
  2010 Haftalık ve Aylık Gökyüzü Hareketleri Angel 462 670,838 06-02-2011 12:58 AM
Son Mesaj: ginka
  Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan 2011 Derin 0 3,676 03-23-2011 08:21 PM
Son Mesaj: Derin
  Susan Miller’ın 2011 Burç Analizleri trend 12 16,954 01-03-2011 03:02 AM
Son Mesaj: astrosohbet
  Öner Döşer'in 2011 Ocak Yorumları trend 10 14,216 01-02-2011 09:21 PM
Son Mesaj: trend
  2011 yılında altı adet tutulma gerçekleşecek trend 12 18,103 01-02-2011 06:59 PM
Son Mesaj: ginka
  2011 Yılının Genel Değerlendirmesi Derin 3 6,368 12-31-2010 12:59 AM
Son Mesaj: trend
  2011'de bitişler ve başlangıçlar içindeyiz Derin 4 7,621 10-30-2010 08:29 PM
Son Mesaj: panel
  Aylık Transit Takvimi Çıkarılması Anlatımı... tiyatral_gitarist 15 26,692 02-14-2010 04:28 PM
Son Mesaj: tiyatral_gitarist

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir