Değerlendir:
  • 32 Oy - 2.72 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

İlişkilerde Venüs
Yazar Mesaj
carmen Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 33
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #51
RE: İlişkilerde Venüs
teşekkür ederim @simone de yalnız ben sinastride sekizinci eve düşüşünü merak etmiştim benim venüzüm birinci evde kendiminki ...
06-07-2016 06:44 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
carmen Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 33
Üyelik Tarihi: Jun 2010

Rep Puanı: 0

Mesaj: #52
Cvp: İlişkilerde Venüs
(02-29-2016 12:27 PM)breakcan Yazılan:  Venüs ilişkilerde sadakat ve sevginin, aşkın ne derece güçlü olduğu ile ilgili bilgi verebilir ayrıca maddiyatında göstergesidir es geçmemek lazım evlilik açısından mutlaka dikkat edilmelidir. Az uz astrolojik bilgi ve tecrübelerime göre venüsün bazı burçlarda olması epey faydalı ilişki tercihlerinde bu yönde düşünülebilir ama derler ya aşkın gözü kördür astroloji filan bu noktada ki kişinin umrunda olmayacaktır.

Venüs şayet; balık, boğa, yengeç burçlarında ise ve açıları kavuşum, sextile, üçgen ise hele hele ay, jüpiter, merkürle bu açılara sahipse (3 te 1 bile olsa iyidir hepsi olması şart değil) aman kaçırmayın derim o kişiyi işte aşk ve sevgi, sadakat, para ordadır.

Böyle güzelim bir gezegenin kötü burçlarını konuşmak istemiyorum artık onlarıda bulan bulsun.

(06-03-2016 03:14 PM)simone de Yazılan:  Carmen, venüs 8.evde bana aşk ve sevgiyle bir dönüşüm değişim yaşama potansiyelinin olduğunu düşündürdü.İlk görüşte aşk olur mu bilemem ama aşkın seni değiştirebileceğini ve yenileyebileceğini düşünüyorum.Tabi diğer konumlarda önemli.Eğer çok sert açılar varsa belki de seni bir yıkımla güçlendirecektir.Lakin bu tarz olumsuz yorumlar yapmayı sevmem.

teşekkür ederim yeni gördüm jüpiter ve ayın karşı tarafta merkkür ve venüsle kavuşumu o zaman iyi bişi oluyor desene sorum şu venüs mars uyumu olmaması halinde ne oluyor gülücük
06-07-2016 06:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
İçimizdeki gökyüzü Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 18
Üyelik Tarihi: Jun 2016

Rep Puanı: 1

Mesaj: #53
RE: İlişkilerde Venüs
Daha fazla bilgi için sayfamı ziyaret edebilirsiniz. http://icimizdekigokyuzu.blogspot.com.tr

Sevgili Venüs gezegeni kalbimizin arzuladığı tüm konulardan sorumludur.
Her kadının en büyük arzusu ise, beyaz atlı prensinle tanışmaktır. Ama işte her kadının hayalini süsleyen beyaz atlı prens, beyaz atlı prens olarak karşımıza çıkmayabilir.
Çıktığında ise onu tanıyabilmemiz için, Venüsümüzün hangi evde bulunduğunu, yani nasıl birine aşık olacağımızı, önceden bilmemiz, kendimizi daha iyi tanıma konusunda yardımcı olabilir.

Venüs 1.evde
Kafalarında oluşturdukları prenslerine aşık olurlar. Önlerine çıkan her erkeğe bu imajı yapıştırırlar. Oldu da uymadı, bir sonrakine aynı metodu denerler. Oldu da yine olmadı, gerçek aşkı sadece kendilerine duymaları gerektiğini anlarlar.

Venüs 2.evde
Nerde entel, dantel artist takımı, gider ona vurulurlar.
Eros arkadaşımız, okunu fırlatmak için bu insanları sanatsal, artistik faaliyetlerin bulunduğu ortamlara sokar ve okunu öyle isabet ettirir.
Dikkat edin bare aşık olmuşken, cepleri dolu olan bir artist olsun, yoksa açıktığınızda aç kalabilirsiniz.

Venüs 3.evde
Bu arkadaşların öğretmenlere veya öğretmen tiplilere aşık olmaları bir hayli yüksektir.
Nedendir bilinmez ama sevgili Eros Venüs'ü 3.evde görünce, genelde bir şeylerin öğretildiği, bilginin, iletişimin bol olduğu sınıf gibi ortamlarda cirit atmaya başlar.

Venüs 4.evde
Venüsü 4.evde olanlar Eros'un okuna evin güzelliğini ilgilendiren meslekleri yapan insanlar söz konusu olduğunda, vurulurlar. Yani mesela mimarlar, iç mimarlar, dekoratif işlerde çalışanlar vs.

Venüs 5.evde
Bu ev eğlenmenin evidir. Yani sizi eğlendirecek olan her erkeğe vurulma potansiyeliniz yüksektir. Peki en çok kim eğlendirebilir? Mesela sesi güzel, yetenekli, eline gitarı, kemanı yakışan, vur patlasın, çal oynasın tipler tam size göredir. Benden tavsiye, bulursanız sakın kaçırmayın. Ne de olsa dünyanın karanlığını aydınlatacak, neşe böceklerine herkesin ihtiyacı var.

Venüs 6.evde
Eros, Venüsü bu evde görürse, Havva kızını Adem oğluyla birleştirebilmek için, hastanelerde cirit atar.
Siz ya bir doktora aşık olacaksınızdır, yada hastanede çalışan prenslerden birine.
Oh mis. Aşk doktorlarına bu zamanlarda herkesin ihtiyacı var zaten. Ne mutlu bulana.

Venüs 7.evde
Allah... aşkın gezegeni ilişkilerin evinde oturursa nolur?
Prenslerden prens beğen vallahi.
Eros gider, nerde hakiki, yakışıklı, aşk dolu, tutkulu prens varsa, seninle onu aynı kareye getirir ve okunu fırlatı verir.
Hani masallarda vardır ya, 'eğer ölmedilerse hala mutlu mesut yaşıyorlardır' sözü. Heh işte, bu tam sizi anlatan bir sözdür.

Venüs 8.evde
Konu 8.ev olunca, tüyler hafif ürperir. Bu ev herşeyi kaldırmaz, derinlik ister. Bu nedenle Eros Efendi gider, okunu öyle bir yere atar ki, bir bakmışsınız diğer alemle haşır neşir olan birine vurulmuşsunuz. Mesela bir medyum, bir mistik veya bir büyücü vs.
Aman korkmayın canım, aşk biraz korkuyu, adrenalini, heycanı kaldırır, renk katar ilişkiye. Hem sıradan olmak ne sıkıcı şeydir öyle.
Siz yaşayın aşkınızı. Bu aşk sizi küçük bir anka kuşuna dönüştürecek.

Venüs 9.evde
Eros Efendi söz konusu bu ev olduğunda yerlilerle takılmayı pek sevmez. Gider seni, sen seyehat ederken bulur, gavurun tekine vurdutturur. Doğru dürüst tanımadığın herifi, gelir ailene, ilk görúşte aşktı diye, tanıştırı verirsin.
Bu tabii oturduğun yeri gezmeye gelen bir turist de olabilir, basit bir erasmus öğrencisi de.
Söylemesi benden, seçip, sevmesi senden.

Venüs 10.evde
Bu evde iki ihtimal vardır.
Ya gidersin baban kılıklı herifin tekine aşık olursun yada yakışıklı patronuna.
Seçim hem senin, hem Eros Efendinin, yani kaderinindir.
Benim tek söyleyebileceğim, Eros Efendinin okuna iş ortamlarında vurulma ihtimalinin yüksek olduğudur.
Ayağını ona göre denk al.

Venüs 11.evde
Bu varlıkların aslında tek bir aşkları vardır. O da insanlık aşkıdır.
Lakin tüm insanlıkla sevişme imkanları olmadığından, Eros okunu arkadaş çevrelerinde fırlatır.
Yani baktınız insanlıktan hayır yok, o zaman en güzel çare gidip en yakın arkadaşınıza aşık olmaktır. En azından tanıdığınız, aslında zaten çok sevdiğiniz bir varlıktır kendisi.

Venüs 12.evde
Geldik en talihsiz eve.
Ah sizin var ya, o kadar büyük, yüce bir kalbiniz var ki, siz gidip aşka en muhtaç olan, en yalnız, en çok sevgiyi hak edeni bulup, ona aşık oluyorsunuz.
Bu çok ağır bir hastalığı olan, uyuşturucu bağımlısı, yardıma muhtaç bir evsiz veya bir kimsesiz olabilir.
Eros Efendi insanı burda biraz zorlasada, sizi bir iyilik meleğine dönüştürüyor, öteki tarafta cennetinizi garantilettiriyor.

----------

Ah astroloji bu kadar basit ve eğlenceli olsaydı ne güzel olurdu.
Ama değil.
Evet Venüs aşk konularında gösterge gezegendir ve en çok dikkate o alınır. Lakin sadece o yeterli değildir. Bunun yerleştiği burç var, ondan sonra yaptığı açılar var, D9 haritasi var, hatta D7 haritası var falan filan. Bitmek bilmeyen derin, dipsiz, derya bir okyanus astroloji.
Ben yinede kısa bir özetini yapmaya çalıştım.

Benim fikrimce nikahlar gökte kıyılır ve prensler önceden, kendi irademizle seçilir. Şu garip dünya gezegenine doğduğumuzda unuturuz. Oysa sezgilerimiz bize daima doğru yolu gösterir. Sezgilerinizi dinleyin ve onlara güvenin. Onlar size unuttuklarınızı hatırlatacaktır.

----------

Son bir hatırlatmada benden gelsin.
Şu dünya gezegenine asıl gelişimizin sebebi büyümektir. Sadece fiziksel olarak değil, aslında daha çok ruhsal olarakta.
Ve insanoğlu en güzel insanoğluyla büyür. Birbirinden öğrendikçe olgunlaşır, paylaştıkça mutlu olur ve sevdikçe var olur.
Insana en güzel ayna insandır.
Hayatınıza kim girerse girsin, o kişiden öğrenmeniz gereken bir ders olduğu için, hayatınıza girdiğinin bilinciyle yaşayın.
Sevgi ve aşkla kalın.
Umut sizin en güzel mum ışığınız olsun.

Bir kişi çok uzaklara gitmeden bütün dünyayı bilebilir
Bir kişi pencereden bakmadan cennetin yolunu görebilir
Bir kişi ne kadar uzağa giderse o kadar az bilir.
İçine dön..
06-19-2016 09:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Taelalapupu Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 12
Üyelik Tarihi: Oct 2016

Rep Puanı: 0

Mesaj: #54
Cvp: İlişkilerde Venüs
(10-03-2016 03:19 PM)Taelalapupu Yazılan:  Sinastride orb olaylarini acaba karsi tarafin venusu 17 ° 10 terazide benim marsim 26 ° 40derece kocta aci alir mi aci oluyor mu
10-03-2016 03:22 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
say24 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 285
Üyelik Tarihi: Jun 2014

Rep Puanı: 15

Mesaj: #55
RE: İlişkilerde Venüs
Karşı tarafın Ay'ı Venüs'ümle kare açı yaparken benim Ay'ım karşı tarafın Venüs'üyle üçgen açı yapıyor. Karşılıklı Venüs-Jüpiter açıları var. Onun yükselen çizgisiyle benim Venüs'üm kavuşum açısı yaparken, onun Venüs'ü benim 9. evimdeki Merkür'le kavuşum açısı yapıyor.

Bu kişi "Odun" diye tabir edebileceğimiz adamlardan. Şu kadar etkileşime rağmen hala odun. Duygularından hep şüphe ettim, hala da ediyorum. Aradaki etkileşimi ben de çözemedim odun görünümü sağolsun. Bir yorum da siz yapın lütfen ya :D

Haritam: https://resmim.net/i/uXiTy
2021-22 Solar Return Haritam: https://resmim.net/i/uXFsU
03-02-2017 06:34 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
albunea Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 142
Üyelik Tarihi: Mar 2011

Rep Puanı: 13

Mesaj: #56
RE: İlişkilerde Venüs
merhaba say24. venüs mühim elbet fakat ay, jüpiter, merkür gibi gezegenlerle açı yapan bir venüs daha dostane hislere sebep olurmuş gibi geldi bana. tutku gezegenleri denebilecek mars, güneş, plüto vs ile açı yapan bir venüs aşk ilişkilerinde daha etkili gibi. (ya da bunlarla açı yapan ay) ek olarak, karşı tarafın yükselenine düşen venüsün ondan fazlaca etkilenmene sebep olabilir. (venüsün karşı tarafın 7. evine düşseydi tersini söylerdim.)
04-04-2017 11:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #57
RE: İlişkilerde Venüs
Arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum sinastiride açısız venüs için tahminleriniz ne olurdu ?

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
01-28-2019 02:41 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #58
Cvp: İlişkilerde Venüs
(01-28-2019 02:41 AM)zeynepelif Yazılan:  Arkadaşlar fikirlerinizi merak ediyorum sinastiride açısız venüs için tahminleriniz ne olurdu ?

Sinastrinin bütünüyle değerlendirebilirim ama genel olarak ortak veya çok önemli karşıtlıkta olan zevklerin olmaması, sevgiyi ifade ediş biçimlerinin farklılığı (duyguları göstermede akıcılığın zor yakalanması, tabi ay ve güneş güzel açılardaysa bu çürür) olarak yorumlayabilirdim. Tabi harita da çok çok önemli bu durumda.

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
01-29-2019 12:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İlişkilerde Aldatma Eğilimi nurbanu10 133 152,041 08-04-2018 07:31 PM
Son Mesaj: say24
  Venüs ve Marsımıza Göre Eş Seçimimiz Terazi 51 68,040 05-02-2017 06:13 PM
Son Mesaj: say24
  Venüs & Mars ay_se 109 148,411 04-05-2017 12:10 AM
Son Mesaj: albunea
  İlişkilerde AY astrosohbet 109 155,328 03-31-2017 11:30 PM
Son Mesaj: say24
  Kompozit Venüs & Mars Mavisahram 5 24,867 01-08-2017 11:25 PM
Son Mesaj: Libra
  Sinastride Güneş & Venüs Uyumu astrosohbet 2 15,864 06-26-2015 12:41 AM
Son Mesaj: dilek8855
  İlişkilerde Güneş astrosohbet 14 27,734 12-27-2014 11:25 PM
Son Mesaj: Yakamoz
  İlişkilerde Merkür astrosohbet 59 80,455 09-02-2012 12:08 PM
Son Mesaj: Bellatrix
  İlişkilerde Uyum Analizi Hakkında Pratik Bilgiler astrosohbet 42 69,902 07-29-2012 02:35 PM
Son Mesaj: astrosohbet
  İlişkilerde Dört Astrolojik Element Angel 21 32,500 05-23-2012 05:41 PM
Son Mesaj: zeynep_muteal06

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir