Değerlendir:
  • 13 Oy - 2.92 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NİSAN Ayı Burç Analizleri
Yazar Mesaj
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #1
NİSAN Ayı Burç Analizleri
Yükselen Koç - Nisan Ayı

Merhaba Hepinize;

Aşağıda verilen tarihleri (+/-) 2 gün olarak değerlendirmenizi rica ediyorum

Bu ay için harika haberler vermeyi çok isterdim sizlere ama ayın 21’ine kadar pek rahat ve huzur yok sizlere ne yazık ki…

Mart’ın 31’inde başlayan Merkür gerilemesi (Merkür retrosu) 20 Nisana kadar devam edecek. Öncelikle bu konuyu bir parça açalım. Merkür bir yıl içinde toplamda 3 defa geri gider ve bu geri gitme süresi yaklaşık 3 haftadır. Bir gezegen geri hareket etmeye başladığı zaman enerjisi düşer, vaad ettiklerini gerçekleştirmekte zorlanır, engeller çıkarır, uzlaşma zorlanır. Merkür, bilgi, iletişim, bilgi alış-verişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır. Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz, yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder. Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz 2 gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları 20 nisan ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var.

3 Nisanda burcunuzda bir yeni ay gerçekleşecek. Bunu gördüğümde keşke Merkür gerilemesi zamanına gelmeseydi bu Koç yeni ayı dedim. Çünkü koç yeni aylarında, enerjik, hevesli, çoşkulu, çocuksu bir enerji ile dolarız. Yeni bir şeylere başlamak için acele ederiz. Bu adeta bana kozmik bir şaka gibi geldi. Hem gökyüzü bir taraftan acele karar verme, sakin ol, bekle sabret derken bir taraftan acilen harekete geçirmek için çaba sarf edecek. Bu yeni ay zamanı Güneş ve Satürn birbirlerine kafa tutacaklar, ilişkilerde zorlanma, sert eleştrileri getirebileceği gibi, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda aşılması gereken bir engele de işaret ediyor olabilir. Bu günlerde otorite veya baba ile anlaşmazlıklar çıkabilir. Aşır kuralcı yaklaşımlar zor duruma sokabilir sizleri. Bu bir nevi test engeli gibi, eğer engel aşılamazsa biten ilişkiler, evlilikler veya ortaklıklar olabilir. Şu satırları yazarken daha nasıl yumuşatabilirim diye düşünüyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Gökyüzü oldukça sert etkiler altında… 3 Nisan günü Mars’ın da burcunuza girecek olması sizi bir nevi ateş topuna çevirecek. Mars 12 Mayısa kadar burcunuzda kalacak, sizi enerjik, yerinde duramaz, hareket halinde, motive, girişken, korkusuz bir hale sokacak. Normalden çok daha hızlı bir şekilde hareket edecek, girişimlerde bulunabileceksiniz. Mars, koç burcunda güçlü bir yerleşimde, isteklerinize, hedeflerinize biraz agresyon ve inat yolu ile olsa da ulaşmanız kolay olacaktır.

4 Nisanda Mars ile Uranüs birlikte hareket edecekler, bunun olası etkilerinden bir tanesi, 1. evinizde gerçekleşeceğinden dolayı bu birliktelik, önemli bir ameliyatın göstergesi olabilir eğer haritanızda bu konum buna işaret ediyor ise. Bir diğer etki, bu günlerde daha korkusuz, düşünmeden harekete geçip, ani kararlar alıp uygulama riski. Özgürlük teması bu günlerde daha çok vurgulanabilir. Kazalara, çarpmalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabır dereceniz sıfırın altında olabilir, dikkat, ani öfke patlamalarından kaçınmakta fayda var.

5 Nisanda büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim, 12. evinize geçecek olan Merkür, sizleri daha sır ve gizem dolu bir insana çevirebilir, bilinmeyen, görülmeyen şeylere karşı merakınız artabilir, araştırmalar yapabilirsiniz, psikoloji veya ruhsal alanda olabilir bu araştırmalar. Fobiler artabilir, yalnızlığa olan ihtiyaç daha da artabilir. Korkular, endişe üzüntü duyguları sizlerin yolunuza engel olacak hislerdir.Gizli bir takım gruplarla kontak kurabilirsiniz İlerleyen tarihlerde bu konuyla ilgili detaylı etkilerini paylaşacağım.

6 Nisan tarihinde Güneş ve Jüpiter burcunuzda birlikte hareket edecekler, işte bu harika bir haber! Kendinizi oldukça şanslı hissedeceğiniz ve 4 ayak üstüne düşebileceğiniz zamanlar. Bütün sahne ışıklarını üzerinize çekeceğiniz bu tarihler, yeni fırsatlarla karşılaşabilecek, girişimlerinizin sonucunu alabileceksiniz. İkili ilişkilerden yana da sorunların üstesinden daha kolay gelebileceksiniz.

8 Nisan itibari ile iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda bir revize, değişimi dönüşüm sürecine girmeye başlıyorsunuz. Önümüzde ki birkaç ay içinde şartlarınız ve koşullarınız oldukça değişecektir. Burcunuzda ilerleyen Uranüs ve kariyer evinizde ilerleyen Pluton önemli kriz deneyimleri katacaktır hayatınıza, fakat bu krizler değişim için gereklidir.

9 Nisan da ilişkiler ve ortaklıklar evinizde ilerleyen Satürn Pluton ile etkileşime geçmeye başlıyor. Aslında sizleri bekleyen büyük bir değişim var, bu hem kariyerinizi ilişkilendiren konularda hem de ilişkiler ve ortaklıklarınızı ilişkilendiren konularda. İlişkilerde özellikle inatçı yaklaşımlar, şartların aşırı zorlanması, takıntılı davranışlar zarar verebilir. Sorumluluklar artabilir. Bu açının başladığı tarih bu ama etkilerini önümüzde ki 2 ay içinde çok daha net bir şekilde hayatınıza yansımalarını gözlemleyebilirsiniz.

10 Nisanda Güneş ve Mekür’ün burcunuzda birlikte hareket ediyor olması, uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz, geçmişe ait bir takım konular gündeme gelebilir, eskiden ziyaret ettiğiniz bir yere tekrar seyahat edebilirsiniz. Kişisel düşüncelerinizi açıklarken karşınızda ki kişiler sizleri yanlış anlayabilirler…

17 Nisanda Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek ve bu dolunayda Neptün güzel etkileri ile etkin olacak. İlişkiler, ortaklıklarla ilgili konuların aydınlanacağı bu dolunay zamanında, hayal gücünüz ve yaratıcılığınız artacak, sezgiler her zamankinden daha da kuvvetli bir şekilde çalışabilir. Eşinizle veya partnerinizle oldukça romantik ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz, eğer aranız bozuk ise tamir etmek ve barışmak, olası problemler sona erdirmek için harika zamanlar.

21 nisana geldiğimizde hem Merkür gerilemesi sona eriyor hem de Güneş’in boğa burcuna geçişi ile beraber odak noktanız finansal konular olmaya başlayacak. Evet artık özgürce yeni başlangıçlar, atılımlar yapabilir, ilişkiler kurabilir, sözleşmeler imzalayabilir, elektronik aletler alabilirsiniz. Önümüzde ki 1 ay boyunca Boğa burcunda harkeet edecek olan Güneş sayesinde, bütçenizi daha çok nasıl genişletebileceğinizi, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayacak belki de birikimlerinizi değerlendirmek adına atılımlar yapacaksınız.

23 Nisan oldukça önemli bir tarih! Özellikle yalnız olanlar sürpriz, yıldırım aşkları ile duygu dünyanız ters yüz olabilir, ilişkisi olanlar aman dikkat! Eften püften sebepler yüzünden çıkması olası gerginlikler yüzünden harcamayın birbirinizi! Bu günler hayatın size sunacağı ilişki sürprizler için algılarınızı tam derece açın arkadaşlar

28 Nisanda finansal anlamda bir takım gelişmeler bekleyebilirsiniz, özellikle kariyer ve iş hayatınızda ki bir takım etkiler finansal konulara yansıyacaktır. Belki bir iş değişikliği yüzünden olacaktır bu veya pozisyon değişikliği…

Yalnız 30 Nisan ise, 23 nisanin tam aksine, ilişkilerde aşırı kuşkucu, soğuk, mesafeli yaklaşımlar, eleştirel durumlar sizleri zor duruma sokabilir.

Hepinize Muhteşem bir Ay diliyorum!!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
04-01-2011 02:07 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #2
RE: NİSAN Ayı Burç Analizleri
Yükselen Boğa - Nisan Ayı


Merhaba Hepinize;

Aşağıda verilen tarihleri (+/-) 2 gün olarak değerlendirmenizi rica ediyorum


Karmakarışık etkilerle dolu bir aya giriyoruz. Merkür geri gidiyor, Neptün burç değiştiriyor üstüne Satürn, Pluton, Uranüs kızgın oklarını her tarafa saçıyor. Neyse ki Jüpiter birazda olsa imdadımıza yetişiyor… Bu etkiler ışığında bu aya göz atalım

Mart’ın 31’inde başlayan Merkür gerilemesi (Merkür retrosu) 20 Nisana kadar devam edecek. Öncelikle bu konuyu bir parça açalım. Merkür bir yıl içinde toplamda 3 defa geri gider ve bu geri gitme süresi yaklaşık 3 haftadır. Bir gezegen geri hareket etmeye başladığı zaman enerjisi düşer, vaad ettiklerini gerçekleştirmekte zorlanır, engeller çıkarır, uzlaşma zorlanır. Merkür, bilgi, iletişim, bilgi alış-verişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır. Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz, yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder. Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz 2 gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları 20 nisan ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var. 12. evinizde geri gidecek olan Merkür, kronik bir takım rahatsızlıkları tekrar nüks ettirebilir, uzun zaman önce kaybettiğiniz değerli eski bir eşyayı bulabilirsiniz veya çocukluk döneminize ait bir takım eşya ve resimler ortaya çıkabilir. Bu dönemde fikirlerinizi, düşüncelerinizi, projelerinizi başkaları ile paylaşmamaya özen gösterin, çalınabilir…

3 Nisanda Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek, 12. evinizde meydana gelecek olan bu yen ay zamanı, gizli bir takım olayları açığa çıkartabilir, bu dönem ruhsal anlamda kendinizi gergin hissedebilir, olayları ve şartları çok fazla kontrol edemeyebilirsiniz. Fakat kafanızda sürekli yapmak zorunda olduğunuz bir sürü düşünce ve fikirle dolaşabilirsiniz. Yine bu dönem migren ağrıları artabilir. Kendinizi çok fazla Bridget Jones modunda hissedebilirsiniz. Fakat bu yen ayın iyi tarafı, eğer ruhsal konularla, bilinçaltı, psikoloji, ökült konularla,rüyalarla ilgileniyorsanız yeni araştırma kaynakları bulabilir veya bu konularla ilgilenen yeni kişiler ile bir araya gelebilirsiniz.

4 Nisanda Mars ve Uranüs’ün birlikte seyahat edecek olması öfkeyle kalkan zararlı oturur sözünü akıllara getiriyor. Sağlığınıza extra dikkat etmeli, riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Hayata karşı bu günlerde biraz isyankar olabilirsiniz.

5 Nisanda büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim, 11. evinize giriş yapacak olan Neptün, arkadaşlıklar ve dostluklar temasını çok ön plana çıkartacak, onlara yardım etmek, onların sorunlarına çare olmak sizler için önemli olacaktır. Bu onların çocukları ile ilgili bir konuyla da ilgili olabilir. Dostlarınıza karşı hayır mekanizmanız çok etkin çalışmayabilir, onlara karşı daha eliniz açık bir şekilde davranabilirsiniz. Sürekli ulaşmak istediğiniz ideallerin hayalini kurabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de, gerçekçi olmayan, hayalci kişileri daha çok çevrenize çekebilirsiniz keza uyuşturucu, uyarıcı gibi maddeler kullanan kişileri de.

6 Nisanda Jüpiter ve Güneş birlikte hareket edecekler, yuva,aile ile ilgili konularda keyifli güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu günlerde seyahatlere çıkmak, meditatif çalışmalarda bulunmak ruhsal anlamda size çok iyi gelecektir.

8 Nisanda Uranüs ile Pluto arasında gerginlik başlıyor, önümüzde ki aylarda çok daha etkin bir şekilde hayatımızda hissedeceğimiz bu açı, özellikle gözden kaçırdığımızi önemsemediğimiz, geçmişe ait bir takım detaylar veya olaylar önümüzde ki aylar içinde önümüze konacağına ve sıkıntı yaratabileceğine işaret ediyor. Bu hukuksal bir konu olabileceği gibi, akrabalarla ilgili bir konuda olabilir. Yine yurt dışı ile ilgili işlerde, yabancılarla ilgili konularda zorlanmalar meydana gelebilir.

9 Nisanda Satürn’de Pluton’a kafa tutmaya başlayacak, yine bu açının etkilerini önümüzde ki aylarda daha etkin bir şekilde hissedecek olsanızda, işiniz yapış şeklinizde, iş ortamınızda, iş yerinizde zorunlu köklü bir takım değişikleri beraberinde getirecektir. Eğer değişime ve yeniliklere açık değilseniz ve adapte olmakta zorlanan biriyseniz sizler için bu süreç sıkıntılı geçebilir.

17 Nisanda Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Bu dolunayda Neptün etkin olacak hemde olumlu bir şekilde. Bu dolunay çalışma ortamı, sağlık ve günlük işlerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, sonlanma, bitiş hazırlama niteliğinde olacak. Neptünün etkin olması, sosyal ve arkadaş çevrenizden umulmadık bir güzellikle karşılaşabileceğinize işaret ediyor. Önemli bir davet veya organizasyona katılabilirsiniz. Eğer kilo vermeyi planlıyorsanız dolunay buna başlamak için ideal zaman, elinizde ki bir projeyi veya işi bitirebilir yeniler için yelken açabilirsiniz. Hayatınızı düzene sokmak, beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Ayın ikinci yarısı genel olarak iş ve çalışma ortamınızda ki sorumluluklar epey artmaya başlıyor, işlerinizide zaman zaman aksaklıklar, şansızlıklar ortaya çıkabilir, umulmadık belki de çok güvendiğiniz bir projeniz veya işiniz geçici olarak askıya alınabilir. Fakat 21 Nisan tarihinde Güneş’in boğa burcuna geçişi ile birlikte sizlerin dönemi başlamış oluyor. Yeni girişimler, hedeflere ilerleme, harekete geçme, hayatınızda yeni bir şeyler katmak için uygun zamanlar. Bu yeni başlangıçlarınız özellikle finansal anlamda size olumlu geri dönüşleri olacak, spot ışıkları sizin üzerinizde! Dikkatleri rahatlıkla üzerinize toplayabileceksiniz. Fakat özel hayatınız, aşk ile ilgili konularda ne yazık ki bu kadar olumlu şeyler söyleyemeyeceğim. İlişkiler ve aşk gezegeni Venüs haritanızda kendini rahat bir şekilde ortaya koyamayacak olan bir bölgede seyahat edecek ay sonuna kadar, bu dönem yalnız olan Boğalar platonik aşklara kendilerini kaptırabilirler, ilişkileri olanlar minik bir kriz atlatabilirler, olası ilişkilerden uzaklaşmak ve soğumakta ihtimaller arasında yer almakta.

22 Nisanda Merkür’ün geri hareketi artık sona eriyor, iletişim, haberleşmede sıkıntılar yavaş yavaş sona ermeye başlıyor. Kendinizi çok daha rahat ve net bir şekilde ifade edebileceksiniz, sözleriniz artık yanlış anlaşılmayacak. İletişimsel krizler son bulmaya başlıyor.

Ay sonuna yaklaştığımızda ise ilişkisi olanlar şartları ve koşulları çok fazla zorlamak, ısrar, inat, hırs kayıpları ve zorlanmaları getirebilir dikkat. İlişkisi olmayanlar ise tasvip edilmeyen, karmaşık, çözümü zor ilişkiler ağında bulabilirler kendilerini.

Hepinize Muhteşem bir Ay diliyorum!!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
04-01-2011 02:09 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #3
RE: NİSAN Ayı Burç Analizleri
Yükselen İkizler - Nisan Ayı


Merhaba Herkese;

Aşağıda verilen tarihleri (+/-) 2 gün olarak değerlendirmenizi rica ediyorum

Oldukça yoğun gezegen aktivitelerinin olduğu bir aya girmiş bulunyoruz. İletişim gezegeni Merkür geri harekette olacak ayın 21’ine kadar, ardından Neptün Kova burcundan balık burcuna geçiş yapacak, yeni ay ve dolunay etkileri ve diğer gezegenlerin birbiri ile kurdukları irtibatlar. Kısacası hareketli bir ay bizleri beklemekte.

Mart’ın 31’inde başlayan Merkür gerilemesi (Merkür retrosu) 20 Nisana kadar devam edecek. Öncelikle bu konuyu bir parça açalım. Merkür bir yıl içinde toplamda 3 defa geri gider ve bu geri gitme süresi yaklaşık 3 haftadır. Bir gezegen geri hareket etmeye başladığı zaman enerjisi düşer, vaad ettiklerini gerçekleştirmekte zorlanır, engeller çıkarır, uzlaşma zorlanır. Merkür, bilgi, iletişim, bilgi alış-verişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır. Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz, yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder. Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz 2 gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları 20 nisan ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var.11. evinizde geri gidecek olan Merkür’ün etkilerini sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizde, iş hayatından kazandığını gelirlerde, idealleriniz ile ilgili konularda hissetmeye başlayacaksınız. Arkadaşlarınız ile iletişimde zaman zaman aksalıklar, yanlış anlamalar meydana gelebilir, bilgiler farklı bir şekilde dilden dile dolaşabilir. Yardım edeceğiniz veya yardım alacağınız bir konu ile ilgili gelişmeler sandığınızdan çok daha yavaş gelişebilir, prüzler oluşabilir. Bu ay maaş bordronuzu da dikkatle incelemenizi öneririm, ödemelerde muhasebesel bir hata ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızın doğum günü için alacağınız hediyede karışıklık çıkabilir. İşte Merkür bu tarz prüzler çıkarmak için kollarını sıvamak üzere, hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim…

3 Nisanda Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek, oldukça hareketli ve sosyal olarak geçireceğiniz bu yeni ay döneminde, yeni oluşumlar içine dahil olabilir, yeni sosyal grupların içine girebilirsiniz. Bu yeni ayda Merkür’de etkin olacağından çok uzun zamandır görüşmediğiniz, haberleşmediğiniz bir arkadaşınızla bir araya gelebilirsiniz, karşılaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizde ki bu hareketlilik içinde harcamalarınızda artmaya başlayabilir, bütçe konularında dikkatli olmakta fayda var. Bu yeni ay zamanı sizleri memnun etmek pek kolay olmayabilir, her şeyi eleştirebilirsiniz.

5 Nisanda büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim, 10. evinize geçiş yapacak olan Neptün, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda daha idealist bir tavır içine girebileceğinize işaret ediyor. İş ile ilgili hırslarınızı yok edebilir daha uyumlu bir ruh haline girmenize neden olabilir. İş hayatınız ile ilgili daha gerçekçi bir yaklaşım içinde olmaktanda daha hayalperest olabilirsiniz, tabii işiniz yaratıcılık, renklerle, sanatla ilgili bir iş ise bu transit size muhteşem bir ilham kaynağı haline gelebilecektir. Kariyeriniz ve iş hayatınızla ilgili koyduğunuz katı kurallar yavaş yavaş yıkılmaya başlar, daha esnek olmaya başlayabilirsiniz. Fakat bu transit beraberinde endişeleri de getirebilir, acaba işimi kaybedecek miyim? Yanlış mı karar veriyorum, işimde istediğim yere gelebilecek miyim gibi soruları çok daha fazla sorgulayabilirsiniz. İşinizle ilgili özellikle eski alışkanlıklarınızı yavaş yavaş bir kenara bırakmaya başlıyorsunuz. Neptün kariyer evinizden geçerken, şartları ve ortamı belirsiz ve flu bir hale sokabilir, önünüzü görmekte zaman zaman zorlanabilirsiniz, bir diğer olası etkisi de sihirli bir şekilde işle ilgili dileklerinizin gerçek olduğunu görmektir, Ya da bu transitin bir diğer olası etkisi de, eğer çok sosyal ve kalabalık içinde olan biriyseniz, belki de sizi rahatsız edemeyecekleri çok özel bir saklanma yeri bulabilirsiniz kendinize, yalnız kalmak adına…

Güneş ve Jüpiterin birlikte hareket edeceği bu birkaç gün, büyük sürprizler, hediyeler, kazançlar elde edebileceksiniz. Hatırı sayılır, güçlü kişilerden büyük bir yardım ve destek görebileceksiniz. Sosyal çevrenizde oldukça popüler ve aranan kişi haline gelebilirsiniz hızlı bir şekilde. Yalnız Uranüs ve Pluto arasında ki görünüm önümüzde ki birkaç ay içinde sosyal çevrenizde köklü bir değişim süreci içine gireceğinize, bir sürü yeni insanlarla tanışıp, gruplar içinde yer alabileceksiniz. Hayatınızda bir nevi sosyal bir devrim gerçekleşiyor.

Satürn ve Pluton arasında ki görünüm ise, özellikle riskli işlerden önümüzde ki birkaç ay uzak durmakta fayda olacağını hatırlatır nitelikte. Bu hız tutkunu iseniz hızlı araç kullanmaktan, borsada çok büyük oynamaktan, özel hayatınızda birbirinden haberi olmayan birden fazla kişiye vermekten, spor sakatlanmalarından ve korunmasız cinsel ilişki gibi risk yaratabilecek durumlardan bahsediyorum.

17 Nisanda Terazi burcunda Neptün’ün harika ışınlar göndereceği bir dolunay gerçekleşecek. Bu Eros’un aşk oklarından birinin sizi vurabileceğine işaret ediyor ama dikkat bu kişi ile aranızda mesafe olabilir. Romantik zamanların ve yaratıcılığınızın çok güçlü olacağı bu dolunay zamanında, çocuklarla ilgili güzel gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız ve bu dolunay zamanı özel biriyle tanışırsanız bu kişi sanatsal veya şairane yetenekleri olan, hassas ve duygusal biri olacaktır.

Mars ve Satürn karşı karşıya gelecekleri önümüzde ki birkaç günlük süreç ise özel hayatınız ile sosyal çevreniz arasında ki dengeyi iyi bir şekilde organize etmeniz gerektiği konusunda uyarmakta. Tepkilerinizi dile getirme konusunda zamanlamanız her zamanki kadar iyi olmayabilir, acımasız eleştiriler ve çıkışlar yapabilirsiniz.

21 Nisan itibari ile Güneş’in boğa burcuna geçişi bu hızlı ve aksiyon dolu geçirdiğiniz son 2-3 ayın acısını çıkartmanız adına dinlenmek için harika fırsatlar bulabileceksiniz. Önümüzde ki 1 ay hayatınızda ki gelişmeleri ağırdan almak, yavaş hareket etmek, içe kapanmak ideal olacaktır. Bu dönem biraz daha içinize dönerek kendinizi tartabilir, ne yöne doğru gittiğiniz konusunda öz eleştiri yapabilirsiniz.Ego ve kimliğiniz hayatınızda 2. plana itilebilir. Tabi bir diğer olası etkisi de tembelliğe biraz daha prim vermek ve uyku düzeninizi bozmakta olabilir.

21 Nisan günü Venüs’ünde Koç burcuna girmesi ile beraber, arkadaş çevrenizde küsleri barıştırıcı elçi görevi üstelenebilir, organizasyon yeteneklerinizi kullanabilir, arkadaşlarınızla kalabalık gruplar içinde görüşmek yerine birebir ilişkileri tercih edebilirsiniz. Sosyal çevrenizde rekabet ortamı da oluşabilir.Sosyal çevreniz hareketlenmeye yeniden başlarken siz yalnız kalmak için fırsat kollayacaksınız, bakalım bu ikili etkiden nasıl kurtulacaksınız? 15 Mayısa kadar bu etkiler genel olarak devrede olacaktır.

22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor ve yukarıda geri harekette yaşama olasılığınız negatif senaryolar yerini pozitif etkilere bırakmaya başlıyor. İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor.

Ay sonuna doğru özel hayatınızda daha dikkatli davranmanız gerekebilir, bir tarafınız özgür olmak isterken bir tarafınız hayatınızda özel biri olması için kulağınıza bir şeyler fısıldayabilir, özel hayatınıza eleştirel bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra finansal anlamda destek bulmanız ay sonuna doğru çok daha rahat olacaktır.


Hepinize Muhteşem bir Ay diliyorum!!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
04-01-2011 02:10 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #4
RE: NİSAN Ayı Burç Analizleri
Yükselen Yengeç - Nisan

Merhaba Hepinize;

Aşağıda verilen tarihleri (+/-) 2 gün olarak değerlendirmenizi rica ediyorum


Aya harika haberlerle giremiyoruz ne yazık ki… Merkür Koç burcunda geri hareket etmeye başladı ve bu ayın 21’ine kadar devam edecek. Ardından yeni ve dolunay ve diğer gezegen etkileri, burç değiştirmeleri derken koskoca bahar ayını hep beraber devirmiş olacağız…

Mart’ın 31’inde başlayan Merkür gerilemesi (Merkür retrosu) 20 Nisana kadar devam edecek. Öncelikle bu konuyu bir parça açalım. Merkür bir yıl içinde toplamda 3 defa geri gider ve bu geri gitme süresi yaklaşık 3 haftadır. Bir gezegen geri hareket etmeye başladığı zaman enerjisi düşer, vaad ettiklerini gerçekleştirmekte zorlanır, engeller çıkarır, uzlaşma zorlanır. Merkür, bilgi, iletişim, bilgi alış-verişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır. Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz, yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder. Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz 2 gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları 20 nisan ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var. 10. evinizde ger gitmeye başlayacak olan Merkür’ün bazı minik uyarılar var, mesela ayın 21’ine kadar iş değiştirme planlarınızı ertelemeniz, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sözleşme imzalayacaksanız eğer maddeleri dikkati bir şekilde okumalı, üstlerle iletişimde zaman zaman aksaklıklar, yanlış anlamalar meydana gelebilir, kalabalık gruplar ve topluluk önünde kendimizi ifade ederken zorlanabilir, işle ilgili beklediğiniz ödül veya başarılarda gecikme olabilir, işinizle ilgili yazışmalarda dikkatli olmalı, özellikle üstlerinizle olan yazışmalar farklı yerlere gidebilir. Eski iş yeri yöneticileriniz ile de bir araya gelebilirsiniz. Bir de en olası etkisi bilgi hırsızlığının artmasıdır.

3 Nisanda Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Ah şu Merkür gerilemesi olmasa idi aslında bu yeni ay harika olacaktı. Bu yeni ay zamanı eğer işsizseniz görüşmeler, teklifler gündeme gelebilir ama yukarıda bahsettiğim gibi Merkür’ün aynı alanda geri gidiyor olması eğer elinizden geliyor ise işe başlama tarihinizi ayın 21’i ve sonrası zamana bırakmanızdır. Bu yeni ay zamanı zihninizde hayata geçirmek için büyük istek duyacağınız fikirlerle dolup taşabilirsiniz, işiniz olsa dahi bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yalnız Satürn’ün etkisinden dolayı zaman zaman aşırı eleştirel davranarak kendinizi mutsuz edebilirsiniz. İş ve ev arasında denge kurmak önemli olacaktır sizler için.

5 Nisanda büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim, 9. evinize girecek olan Neptün deniz aşırı uzun yolculukları sık sık gündeme getirebilir, hisleriniz çok kuvvetlenebilir, rüyalarınız sık sık çıkabilir, olması muhtemel şeyleri çok önceden hissedebilirsiniz. Ruhsal konulara, felsefi konulara, madde ve ötesini ilgilendiren konulara ilginiz oldukça artabilir. Bu transit dönemi Hacca gitmek, ruhsal anlamda arınmak için harika zamanlardır. Farklı sıra dışı konulara ilginiz artabilir bu konularla ilgilenen önemli kişilerle bir araya gelebilir, tanışabilir ve onların desteğini alabilirsiniz seminerlere katılabilirsiniz. Yalnız eğer eğitiminiz ile ilgili bir takım önemli karar aşamasında iseniz zihniniz karışabilir, ticaretle ilgili konularda gerçekleri görmekte zorlanabilir, doğru karar vermekte zaman zaman zorlanabilirsiniz. Eğer yurt dışında yaşamak gibi bir idealiniz, hedefiniz var ise bu transit zamanı bu isteğinizi gerçekleştirebilmeniz için çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

6 Nisan altın değerinde bir gün, Güneş ve Jüpiter’in birlikte hareket edeceği bu tarih, işinizle ilgili büyük sevindirici bir haberin, fırsatın kazancın işareti olarak gözüküyor. Toplumda veya kalabalık gruplarda çok daha fazla saygın bir notaya gelebilirsiniz.

Yalnız önümüzde ki aylarda kesinleşecek olan Uranüs ile pluto arasında ki sert görünüm, ortaklıklar, evlilik veya kariyerinizi ilgilendiren konularda devrim niteliğinde bir değişim dönüşüm süresine işaret etmekte. Satürn’ünde Pluto ile etkileşime gireceği bu süreçte hayatınızın temelleri olan Ev, İlişkiler, Kariyer konularında bir dizi sarsıntı içine girebilirsiniz. Eğer değişime kapalı iseniz bu değişim süresi sizin için biraz daha sıkıntılı geçebilir ama adaptasyon yeteneği olan, değişime açık biriyseniz önümüzde ki birkaç ay içinde hayatınız şuanda olduğundan çok daha farklı bir noktaya doğru gittiğini görebilirsiniz. Bu yurt dışından gelme ihtimali olan bir iş teklifi ardından gelecek olan değişim olabileceği gibi, kendi işinizi kurmaya karar vererek alacağınız sorumluluklardan kaynaklı da olabilir. Elbette senaryolar üretilebilir. Arkanıza yaslanın ve evrenin sizin için planladıklarına hazırlanın.

17 Nisanda Terazi burcunda Neptün’ün destekleyici etkilerinin olduğu bir dolunay gerçekleşecek. 4. evinizde olacak olan bu dolunay zamanı evinizde uzak mesafeden gelecek olan birilerini ağırlayabilir, misafir edebilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de evinizin su tesisatıyla ilgilenebilirsiniz. Aile içinde daha yumuşak havalar esmeye başlıyor, olası problemler belki de dışarıdan birilerinin desteği sayesinde çözüme kavuşmaya başlıyor.

Dolunayın akabinde iş ve ev arasında denge kurmanız gerekebilir veya bir taraftan iş yeri taşınması veya ev taşınması gibi yorucu bir takım sorumluluklar gündeme gelebilir. 21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca odak noktanız sosyal ilişkileriniz, arkadaşlıklarınız, dahil olduğunu sosyal gruplar olacak. Daha hareketli, yardımlaşmanın esas olduğu bir süreç olacak sizler için.Kimliğinizi bu alanlarda çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Aynı gün Venüs’te Koç burcuna geçiş yapacak ve 15 Mayısa kadar bu burçta seyahatine devam edecek. İş hayatınızda daha iyimser, hareketli, pozitif, yeniliklere, yeni deneyimlere açık olacaksınız. Tavır ve davranışlarınızla çok daha dikkat çekeceksiniz. Merkür gerilemesi de son bulduğundan dolayı bugün iş ve kariyerinizle alakalı değişimler, terfiler, yeni işlere başlamak için elde edeceğiniz fırsatları rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.

Ay sonuna doğru üstlerle ilişkilere dikkat etmek yerinde yerin de olacaktır, aşırı inatçı, iddiacı, aşırı eleştirel tavırlar zarar görmenize, azar işitmenize neden olabilir. Dikkat!

Hepinize Muhteşem bir Ay diliyorum!!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
04-01-2011 02:12 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #5
RE: NİSAN Ayı Burç Analizleri
Yükselen Aslan - Nisan Ayı


Merhaba Hepinize,

Aşağıda verilen tarihleri (+/-) 2 gün olarak değerlendirmenizi rica ediyorum


Gökyüzü yine fıkır fıkır, Neptün burç değiştirecek ki bu oldukça önemli bir olay, ardından yeni ay ve dolunaylar akabinde Merkür’ün Koç burcunda geri hareketi derken koskoca ayı geride bırakmış olacağız. İyicil ve kötücül etkiler iç içe geçmiş durumda bu ay. Şimdi arkanıza yaslanın ve sizleri neler bekliyor beraber göz atalım…


Mart’ın 31’inde başlayan Merkür gerilemesi (Merkür retrosu) 20 Nisana kadar devam edecek. Öncelikle bu konuyu bir parça açalım. Merkür bir yıl içinde toplamda 3 defa geri gider ve bu geri gitme süresi yaklaşık 3 haftadır. Bir gezegen geri hareket etmeye başladığı zaman enerjisi düşer, vaad ettiklerini gerçekleştirmekte zorlanır, engeller çıkarır, uzlaşma zorlanır. Merkür, bilgi, iletişim, bilgi alış-verişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır. Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz, yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder. Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz 2 gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları 20 nisan ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var.9. evinizde geri gidecek olan Merkür, olası yapacağınız tanıtım ve pazarlama etkinliklerinden yeteri kadar verim elde edememenize neden olabilir, eğer seyahate çıkacaksanız biletinizi tekrar kontrol edin, Merkür retrolarında sıkça rastlanan bir durum ise bagaj fişlerinin karışması veya bavulların kaybolmasıdır dikkat etmekte yarar var. Bu tarih aralığında başladığınız eğitimleri, kursları devam ettirmekte zaman zaman zorlanabilirsiniz, eğer ithalat-ihracat işleri ile ilgileniyorsanız sipariş alış-verişlerinde, ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir, mailing sorunu yaşayabilirsiniz. Eğer öğrenci iseniz, sınav zamanı kafanızı toplamakta zorlanabilir veya sınav kağıdınızın değerlendirmesinde hatalar olabilir. 21 Nisandan sonra bu etkiler ortadan kalkmaya başlayacak.

3 Nisanda Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay yeni başlangıçları, hevesle giriştiğimiz işleri, hayatımıza bize destek olmak için katılacak yeni kişilere işaret ediyor. Bunun yanı sıra yine seyahatler gündeme gelebilir. Fakat yukarıda belirttiğim gibi Merkür geri gittiğinden dolayı temkinli yaklaşmakta yarar var. Yalnız araç kullananların trafikte dikkatli olmalarında yarar var, ani öfkeli davranışlar sergilemekten kaçının. Kalabalık gruplar içine girebilir, konuşmalar yapabilir, önemli bir takım yazılar yayınlayabilirsiniz.

5 Nisanda büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim, 8. evinize geçecek olan Neptün, sizleri bilinmeyen, esrarlı, ölüm, ölüm sonrası …vb konulara karşı ilginizi arttırabilir, bu konular hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Krizleri sezgileriniz sayesinde önceden hissedebilir ve eğer sezgilerinizi doğru kullanabilirseniz aksiyon alabilirsiniz. Finansal konularda gerçekçi adımlar atmakta biraz zorlanabilirsiniz. Özellikle miras gibi konularda hak ettiğinizi almak, elde etmek için ekstra uğraş vermeniz gerekebilir. Özellikle bu transit zamanı kullanılan ilaçların yan etkileri kendilerini çok daha etkin bir şekilde gösterebilir. Eşinizin veya ortağınız finansal konularla ilgili size net olmayabilir veya onların finansal durumları sizleri birinci dereceden etkileyebilir. Bu transit dönemi korkularınızın daha çok su yüzüne çıkacağı zamanlardır, korkularınız ile yüzleşebilirsiniz. Ölüm korkusu kendini daha etkin bir şekilde gösterebilir. Eğer panik, sürekli hayaller ve fanteziler kuran biriyseniz bu dönem aklınızı kullanarak realiteye dökebilirsiniz eğer dökemezseniz korkularınız veya hayalleriniz günlük yaşamınıza engel olacak bir boyuta gelebilir.

Güneş ve Jüpiterin birlikte hareket edeceği birkaç gün, kendinizi 4 ayak üstüne düşercesine şanslı hissedeceksiniz. Önemli, büyük, hatırı sayılır, yönetici pozisyonunda ki kişilerden rahatlıkla destekler alabileceksiniz. Yine seyahatlerinizden kazanç elde etmeniz olasıdır.

Hem Uranüs hem de Satürn Pluto ile etkileşim içine girmeye hazırlanıyorlar, bu da hayatınızda radikal bir takım büyük değişimlerim habercisi. Bu ay itibari ile önümüzde ki birkaç ay içinde iş ve çalışma şeklinizde radikal büyük değişiklikler içine girebilirsiniz. İş veya sektör değiştirebilir, yeni gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Yurt dışı seyahatler, yabancılarla işler, birliktelikler gündeme gelebilir. Yalnız bu sürecin çok süt liman bir şekilde geçeceğini söylemem, stres, baskı, isyankar etkileri bir arada olacaktır. Bunun yanı sıra önümüzde ki birkaç ay sağlığınıza da dikkat etmenizi öneririm. Nedeni belli olmayan, aniden başlayan biten rahatsızlıklar, alerjiler, dişlerle ilgili problemler ortaya çıkabilir.

17 Nisanda Neptün’in destekleyici etkilerinin olduğu bir dolunay gerçekleşecek. 3. evinizde olacak olan dolunay, yakın çevreniz ve komşularınız ve başkalarına ait finansal konuları hedef alacaktır. Yakın çevrenizden rahatlıkla destek alabilecek, kardeşlerinizin sağlık veya iş hayatlarına ilişkin olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine olumlu yazışmalar, haberleşmeler olabilir.

21 Nisanda Güneş’in boğa burcuna geçişi ile birlikte önümüzde ki ay odak noktanız iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Kendinizi, kimliğinizi bu konularda çok daha rahat ve net bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. İş arıyor iseniz bu bir aylık süreci iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yine üstlerle ilişkiler, onlardan destek almak çok daha kolay olacaktır. Hareketleriniz ve tavırlarınızda göz önünde olacaksınız. Çalışanlar ise terfi gibi durumlar ortaya çıkabilir. Aynı gün Venüs Koç burcuna giriş yapacak, özellikle iş hayatınıza ilişkin konular için kadınlarla daha çok bir araya gelebilirsiniz. Yine keyifli seminerlere katılabilirsiniz.

22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor ve yukarıda geri harekette yaşama olasılığınız negatif senaryolar yerini pozitif etkilere bırakmaya başlıyor. İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor.

Ay sonuna doğru geldiğimizde ise, özellikle yalnız arkadaşlarım, sürpriz beklenmedik, aniden başlayan ilişkiler içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu kişi çok seyahat eden biri olabilir, yabancı uyruklu biri olabilir veya sizden oldukça uzakta ikamet eden biri olabilir. Ay sonuna doğru iletişim yeteneklerinizi aktif bir şekilde sergileyeceğiniz, cep telefonu, mail gibi haberleşme araçlarını her zamankinden çok daha aktif bir şekilde kullanabileceksiniz.Pazarlama, tanıtım, ithalat, ihracat, eğitim,öğretim gibi konulardan genel anlamda şanslı olacaksınız. Fakat sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Hepinize Muhteşem bir Ay diliyorum!!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
04-01-2011 02:13 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #6
RE: NİSAN Ayı Burç Analizleri
Yükselen Başak - Nisan Ayı

Merhaba Hepinize;

Aşağıda verilen tarihleri (+/-) 2 gün olarak değerlendirmenizi rica ediyorum


Önemli bir aya başlamış bulunuyoruz. Yine gökyüzünün ağır toplarından biri olan Neptün burç değiştirecek ve öncelikle dünya üzerinde yeni bir sürecin kapılarını aralayacak. Bunun yanı sıra geri gitmeye başlayan Merkür, yeniay ve dolunay etkileri derken bir ayı daha geride bırakmış olacağız. Bu ay aklını kullanabilen için kazançlı çıkabileceği bir ay aslında. Havayı iyi koklamak gerekiyor. Bakalım sizleri neler bekliyor bu ay?

Mart’ın 31’inde başlayan Merkür gerilemesi (Merkür retrosu) 20 Nisana kadar devam edecek. Öncelikle bu konuyu bir parça açalım. Merkür bir yıl içinde toplamda 3 defa geri gider ve bu geri gitme süresi yaklaşık 3 haftadır. Bir gezegen geri hareket etmeye başladığı zaman enerjisi düşer, vaad ettiklerini gerçekleştirmekte zorlanır, engeller çıkarır, uzlaşma zorlanır. Merkür, bilgi, iletişim, bilgi alış-verişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır. Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz, yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder. Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz 2 gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları 20 nisan ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var. 8. evinizde geri gidecek olan Merkür, finansal konularla ilgili bir takım kararlar vermeden önce detaylı bir şekilde iyice düşünmek gerektiğine işaret etmekte. Ayrıca ödemeler yanlış yerlere gidebilir, kredi kartınızı kaybedebilirsiniz. Geçmişe unuttuğunuz bir takım borçlar, ödemeler gündeme gelebilir. Miras konuları gündemde olanların bazı karışıklıklar olabilir, beklediğiniz ödemelerde gecikmeler olabilir.

3 Nisanda Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay önemli kararları, imzaları, sözleşmeleri gündeminize taşıyabilir. Bu eşinizin veya ortağınızın finansal konularını içerebilir. Bir diğer olası etkisi bu yen ay zamanının kredi başvurunuzun kabul edilmesi ile ilgili olabilir fakat bu bazı şartları kabul etmeniz dahilinde gerçekleşebilir. Her ne şekilde olursa olsun bu yeni tamamen finans odaklı olacaktır. Size kefil olmanız için teklifte gelebilir.

5 Nisanda büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim,7. evinize giriş yapacak olan Neptün ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda daha idealist bir tavır sergileyebilirsiniz. Yalnız bazen bu idealist tavır geçeklikten uzak, hayalini kurduğunuz bir durum olabilir. Bu yüzden de ilişkiler ve ortaklıklardan yana hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra yalnız olanlar özellikle eş veya partner olarak hayatlarına hisleri ve sezgileri kuvvetli,saf, iyi nyetli, yaratıcı, sıvılarla arası iyi olan belki bir denizci, ve alkollü içecekler arası iyi olan biri olabilir. Peki tabi Neptün burada olduğundan ruhsal konularla ilgilenen bir kişi de olabilir bu. Eğer önemli bir ortaklık kurulacak ise, şartlar ve koşullar mantıklı bir şekilde iyi değerlendirmekte yara vardır. Özellikle tanımadığınız kişilerle iş adına kuracağınız ortaklıklara dikkat etmelisiniz. Var olan ilişkilerde sorunlara karşı gerçekçi yaklaşmakta zaman zaman zorlanabilirsiniz ve ilişki içinde bir çıkmaz kısır döngü içine girilebilir. En iyi hali ile fazlası ile romantik bir seviyeye geçiş yaşanabilir ilişkilerde. Ama yalnız olanlar bu süreçte hep en iyisini arayarak geçirebilirler.

Güneş ve Jüpiter’in birlikte hareket edeceği birkaç gün sosyal çevre ve arkadaşlarınızdan destek göreceğiniz, oldukça hareketli, aktif ve girişken olacağınız birkaç güne işaret etmekte. Finansal anlamda da yeni kazanç kapıları ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Uranüs ve Satürn Pluto ile etkileşime girmek için kolları sıvıyorlar. 15 Mayısa etkinleşecek olan bu 3lünün birlikteliği, eğer kendi işinizi yapıyor iseniz yeni bir ortağa işaret ettiği gibi, riskli yatırımlardan uzak durulması gerektiği konusunda uyarıda bulunmakta. Kazançlar ve kayıplar iç içe geçmiş durumda. Hayattan zevk aldığınız konularda, hobilerinizde değişiklikler yapabilirsiniz, aşk konusuna bakış açınızda da aynı şekilde. Bu 3lünün yapacağı görünüm aslında oldukça stresli bir etkidir ve önümüzde ki birkaç ay hem finansal konular hem riskli girişimler yatırımlar hem de aşk ile ilgili konularda etkin olacaktır. Çocuk sahibi olmak isteyenler önümüzde ki birkaç ay içinde bununla ilgili çalışmalarda yapabilirler.

17 Nisanda Terazi burcunda ki Dolunay’da Neptün desteğini ihmal etmeyecektir. Bu dolunay zamanı partneriniz sürpriz bir hediye ile sizi şaşırtabileceği gibi, sizin bir sıkıntınız veya derdiniz içinde destek olmaya hazır bir vaziyette olacaktır. Para kazanmak için hayal gücü ve yaratıcılığınızı kullanabilir, sezgileriniz sayesinde doğru kararlar verebilirsiniz. Bu dolunay zamanı bir danışmandan destekte alabilirsiniz.

21 Nisan’da Güneş’in boğa burcuna geçmesi ile birlikte önümüzde ki 1 aylık süreçte odaklanacağınız konular, seyahatler, eğitim, seminer, tanıtım, reklam, pazarlama ile ilgili konular olacaktır. Bu bir aylık süreçte konumunda iyi, bilgili ve güçlü kişilerden önemli ve güzel destekler alabilirsiniz. Algılarınız açılabilir, rüyalarınız haber verici nitelikte olabilir. Felsefe, din gibi konulara karşı ilginiz artabilir. Bu bir ay hayatınıza yeni bilgiler katma, yeni bir şeyler öğrenmek için oldukça ideal olarak gözükmekte.

22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor ve yukarıda geri harekette yaşama olasılığınız negatif senaryolar yerini pozitif etkilere bırakmaya başlıyor. İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Merkür’ün geri hareketinde iken yukarıda saydığım konularda ki gelişmeler normal seyrine oturmaya başlıyor artık.

Ay sonuna doğru geldiğimizde ise, harcamalarınızın miktarı artabilir, özellikle çocuk sahibi olanların çocuklar ile ilgili extra masrafları ortaya çıkabilir. Hobilerinize daha fazla yönelebilir, hobileriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

Hepinize Muhteşem bir Ay diliyorum!!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
04-01-2011 02:15 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #7
RE: NİSAN Ayı Burç Analizleri
Yükselen Terazi - Nisan Ayı


Merhaba Hepinize;

Aşağıda verilen tarihleri (+/-) 2 gün olarak değerlendirmenizi rica ediyorum



Bu ay burcunuzda dolunay gerçekleşecek ay sonuna doğru, bu yüzden bu ay öne çıkacak olan burçlar arasında yer almaktasınız. Bunun yanı sıra Merkür’ün geri hareketi, Neptün’ün burç değiştirmesi, ardından diğer gezegenlerin etkileri derken koskoca bir ayı hep beraber devirmiş olacağız.

Mart’ın 31’inde başlayan Merkür gerilemesi (Merkür retrosu) 20 Nisana kadar devam edecek. Öncelikle bu konuyu bir parça açalım. Merkür bir yıl içinde toplamda 3 defa geri gider ve bu geri gitme süresi yaklaşık 3 haftadır. Bir gezegen geri hareket etmeye başladığı zaman enerjisi düşer, vaad ettiklerini gerçekleştirmekte zorlanır, engeller çıkarır, uzlaşma zorlanır. Merkür, bilgi, iletişim, bilgi alış-verişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır. Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz, yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder. Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz 2 gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları 20 nisan ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var. 7. evinizde geri gidecek olan Merkür, partnerinizle veya ortağınızla aranızda iletişim problemleri ortaya çıkartabilir. Bu herhangi birinizin seyahatte iken cep telefonu ile ilintili bir problem olabileceği gibi, birbirinizi yanlış anlamadan kaynaklı sorunlarda olabilir. Eğer evlilik tarihinizin Merkür’ün geri gideceği tarihlerden birinde ise, evlilikle ilgili hazırlıklarda bir takım aksilikler, unutkanlıklar, gecikmeler meydana gelebilir. Asıl size düşmanlık besleyenlerin kim olduklarını belirlemekte yanlışlıklar yapabilir, yanlış anlamalar yüzünden suçsuz kişilerle münakaşa içine girebilirsiniz. Bu süreçte yeni ortaklıklar için adımlar atmak, sözleşmeler imzalamak için şartlar ve koşullar çok uygun olmayabilir, Nisan 20 ve sonrasını beklemekte yarar var. Çünkü koşullar ve şartlar her an değişebilir.

3 Nisanda karşıt burcunuz olan Koç burcunda yeni ay meydana gelecek ve bu yeni ay karışık etkilere sahip. Bir taraftan yol alabileceğiniz fırsatlar varken bir taraftan da kendi kendinizi engelleyebilirsiniz. Hatta Merkür’ünde Koç burcunda geri gidiyor olması, aslında fırsat gibi görünen bir takım şeylerin uzun vadede fırsat olamayabileceği konusunda uyarıda bulunmakta. Heyecan verici ilişkiler, ortaklıklar gündeme gelebilir ama alel acele karar vermek yerine sakince hareket ederek karar vermek yerinde olacaktır.

5 Nisanda büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim,6. evinize geçiş yapacak olan Neptün eğer kişisel haritalarınız bunu taahüt ediyor ise, sanatsal veya spirütel çalışmalar içine girebilirsiniz. Özellikle sanatsal çalışmalarda yaratıcılığınız algılarını çok açık olacaktır. Bunun yanı sıra Neptün’ün bir diğer etkisi de çalışma ortamında ki belirsizlikler, iş ortamı ile ilgili tatminsizlik, aşırı idealist düşünceler olabilir. Eskiden sünger gibi içtiğiniz alkol artık bünyenizde daha hızlı tesir edebilir, daha fazla zarar verebilir. Bu yüzden bu tarz alkol gibi keyif verici ve uyarıcı maddeleri kullanırken dikkatli olmakta fayda var. 6 eviniz sağlıkla ilintili olduğundan Neptün’ün burada ki etkisi daha önce hiç olmayan bir takım alerjilerin ortaya çıkması şeklinde kendini gösterebilir, bu besinlerle ilgili olabileceği gibi, ayaklarınız, ayak bileklerinizle ilgili bir takım sorunlarda baş gösterebilir. Bu transit döneminde eğer iş veya sektör değiştirmeyi planlıyorsanız yüksek ihtimalle hizmet sektöründe çalışmaya başlayabilirsiniz. Hatta yeni işiniz size bol bol seyahatide yanında eşantiyon olarak getirebilir. Bu transitin belki de en etkili olabileceği kısım kullandığınız veya kullanacağınız ilaçlarla ilgili olacaktır. Bu dönem ilaçların yan etkileri daha etkin bir şekilde kendini gösterebilir, yanlış tedaviler, yanlış teşhisler yüzünden zor zamanlar geçirebilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var.

Güneş ve Jüpiter Koç burcunda önümüzde ki birkaç gün birlikte hareket edecekler, partnerinizde, ortağınızdan kolaylıkla destek görebilecek, aranızda ki olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilecek, şansınızı kendiniz yaratmanız yerine başkalarından destek alarak ortaya çıkabilecektir. Özellikle arkadaş ve sosyal çevrenizden rahatlıkla destek alabileceksiniz. Bu etkiler aslında partnerinizin gözünde yıldız gibi parlamanıza da neden olabilir.

Uranüs ve Satürn; Pluto ile görünüm yapmak için kolları sıvıyorlar, bu etki mayıs ayının ortalarında her ne kadar etkin bir şekilde ortaya konacak olsa da en azından bu ay ilk adımı atıyorlar. Şimdi bu 3lünün etkisi sizler için çok daha önemli çünkü 3’lünün bir ayağı olan Satürn hali hazırda burcunuzda hareket ediyor. Bu etki büyük değişimlere, reformlara işaret etmekte. Peki hayatınızın en çok hangi alanları hareketlenmeye başlayacak? Öncelikle Pluton 4. evinizde hareket ediyor, bu da yaşadığınız yer, yuva, aile ile ilgili konulara etki edecektir. Uranüs ile Satürn kişilik ve evlilik, ortaklıklarla ilgili konuları hareketlendirecek. Buradan çıkan sonuçlar, evlilik ile yuvadan ayrılıp yeni bir düzene adım atmaya başlamanız olabilir fakat bu yeni düzene geçiş sizin için zorlu olabilir. Bu tabii iyi niyetli bir senaryo aslında, bir diğer senaryoda bir evliliğin veya ilişkinin aniden bitişi ile baba evine tekrar geri dönüşte olabilir. Bir diğer olası senaryoda aile bireylerinin sorumlulukları çok daha ağır basabilir ve var olan alıştığınız düzeni onlar için bozmanı gerekebilir. Eşinizle birlikte risk alarak gayrimenkul için yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Hayatınızda, yaşantınızda radikal bir şekilde değişimi arzularken bir yanınız bu değişime adım atmak için çekingen davranıp, korkuları su yüzüne çıkabilir, ilişkiler ve ortaklıkların ciddi bir şekilde test edileceği bir dönem. Yalnız olanlar ise yıldırım nikahı ile birden hayatlarını bir başkası ile bağlama kararı da alabilir.

17 Nisanda Neptün’ün harika bir şekilde desteği olacağı bir dolunay meydana gelecek, elinizde kalan işleri bitirmek, tamamlamak için harika bir zaman. Sezgileriniz bu dolunay zamanı size yol gösterici olabilir, Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyma ve aslında bir nevi kendinizi gösterme zamanı. Bu dolunay zamanı yeni tanışacağınız, karşılaşacağınız kişilerin üzerinde büyüleyici bir etki bırakabilirsiniz.

21 Nisanda Güneş Boğa burcuna geçecek ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız ve kendinizi ortaya koyacağınız konular finans, ödemeler, primler, krediler, burslar, alacak verecekler, banka, muhasebe ile ilgili konular olmaya başlayacaktır.

22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor ve yukarıda geri harekette yaşama olasılığınız negatif senaryolar yerini pozitif etkilere bırakmaya başlıyor. İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Merkür’ün geri hareketinde iken yukarıda saydığım konularda ki gelişmeler normal seyrine oturmaya başlıyor artık.

Ay sonuna doğru geldiğimizde ise Venüs Koç burcuna geçiş yapacak, artık ilişkiler ve ortaklıklardan yana fırsatları ve şansları değerlendirme, olası sorunları çözmek, sorumluluklar üzerine konuşma, eleştirme, yeni ilişkilere başlama için harika zamanlar elde edebileceksiniz. Yalnız finansal anlamda şartları çok fazla zorlamamaya özen göstermeniz gerekiyor.

Hepinize Muhteşem bir Ay diliyorum!!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
04-01-2011 02:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #8
RE: NİSAN Ayı Burç Analizleri
Yükselen Akrep - Nisan Ayı

Merhaba Hepinize;

Aşağıda verilen tarihleri (+/-) 2 gün olarak değerlendirmenizi rica ediyorum


Oldukça hareketli, hızlı gelişmelerin olacağı, hayatlarında yenilik ve değişiklik arayanların bunu rahatlıkla bulabileceği renkli bir aya girmiş bulunuyoruz. Lafı çok fazla uzatmadan bu ayın detaylarına birlikte göz atalım.

Mart’ın 31’inde başlayan Merkür gerilemesi (Merkür retrosu) 20 Nisana kadar devam edecek. Öncelikle bu konuyu bir parça açalım. Merkür bir yıl içinde toplamda 3 defa geri gider ve bu geri gitme süresi yaklaşık 3 haftadır. Bir gezegen geri hareket etmeye başladığı zaman enerjisi düşer, vaad ettiklerini gerçekleştirmekte zorlanır, engeller çıkarır, uzlaşma zorlanır. Merkür, bilgi, iletişim, bilgi alış-verişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır. Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz, yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder. Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz 2 gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları 20 nisan ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var. 6. evinizde geri gidecek olan Merkür’ün sizlere bazı uyarıları olacaktır. Öncelikle iş yerinizde ve çalışma ortamınızda bilgisayarlarınızı yedeklemenizi öneririm, bu süreçte iş yerinde kullanılan elektronik cihazlar birden sapıtabilir. İş arkadaşlarınız ile aranızda yanlış iletişimden kaynaklı ciddi sorunlar baş gösterebilir. Bu dönem eski iş başvurularınızı gözden geçirmek, Cv’nizi yeniden düzenlemek, elinizdeki işleri tamamlamak için harika bir zamandır. Ama yeni işlere başlamak pek talihli bir şekilde seyretmeyebilir. Sağlıkla ilgili konulara yine bu dönem dikkat etmek yerinde olacaktır. Eski kronik bir takım rahatsızlıklarınız yeniden ortaya çıkabilir. Günlük işlerinizi halletmeye çalışırken trajik komik aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

3 Nisanda Koç burcunda ki yeni ay, Merkür’ün geri hareketini daha da tetikleyebilir, aslında bu yeni ay sizlere yeni işler, yeni projeler getirmek için çalışacaktır fakat Satürn kısıtlayıcı ve engelleyici gücüyle kendini ortaya koyacaktır. 3 Nisan ve takip eden birkaç gün önce ve sonra şartları ve koşulları çok fazla zorlamamamın ideal olacağını, kontrolünüzün dışında gelişen bir takım olaylara işaret etmekte. Bu yeni ay zamanı dizlerinize, dişlerinize ve kemiklerinize de dikkat etmenizde yarar var.

5 Nisanda büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim. 5. evinize giriş yapan Neptün; yaratıcılık gerektiren konularda başarı sağlayabilecektir. Eğer işiniz sanat ve yaratıcılık gerektiren bir konu ise bu transit sizi başarıya taşıyacak olan bir etkidir. Yalnız aşk konusunda aşırı fedakar olabilirsiniz ve mantığınız çok ama çok geri planda kalabilir. Çocuklarınız içinde aşırı fedakar davranışlar sergileyebilirsiniz. Evet çocuklar elbette çok önemli ve onlar için fedakar olmanız gerekir ama Neptün burada olduğunda onlar için yaptığınız aşırı fedakar davranışların doğru bir adım olmayacağı konusunda uyarıda bulunmakta. Yine bu transit dönemi riskli yatırımlardan, borsadan, risk içeren finansal yatırımlardan uzak durulması gereken. Şartlar ve zemin çok belirsizdir ve önünüzü görmekte epey zorlanabilirsiniz. İlişkilerden yana eğer Neptün bu transit esnasında sert etkiler alırsa haritanıdan, adeta sorunlu insan mıknatısına dönebilirsiniz. İlişkilerden yana genel olarak kafanız karışık, en iyiyi, en ideal olanını arayabilirsiniz. Bu dönem eğer haritanız bunu vaad ediyorsa tiyatro veya sinema gibi alanda şansınızı deneyebilirsiniz.

Güneş ve Jüpiter Koç burcunda birlikte hareket edecekler önümüzde ki birkaç gün, birlikte çalıştığınız kişilerden rahatlıkla destek alabilecek, yeni iş teklifleri ve projelerle karılaşabilirsiniz. Yalnız çok yoğun ve yorucu geçecek bir iş dönemi olacaktır bu.

Uranüs ve Satürn; Pluton ile etkileşime girmek için kolları sıvamak üzereler. Bu 3lünün etkisi ile hayatınızda belki de devrim niteliğinde bir takım değişimler başlayacak. Yalnız bu değişim sizler için öncelikle ruhsal açıdan olacak olan bir değişimdir bu. Hayata bakış açınız, algılayışınızdan başlayacak olan bir değişim. Ardından bu iş yapış şeklinizden, çalışma ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilere kadar yansıyacaktır bu. Yine asıl dikkat etmeniz can alıcı kısım ise sağlığınız, eğer kıymetini bilmiyor iseniz değerini anlayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Bir küçük hatırlatma daha, kendinizi izole etmeye çalışmak, üzüntülere bırakmak ve endişe içinde olmak gelişiminize ve olması gereken değişime engel olacaktır. Bu yüzden bu duygulardan arınmaya çalışın.

17 Nisanda 12. evinizde Neptün’ün harika etkileri olacağı bir dolunay gerçekleşecek Terazi burcunda. Farkında olmadan hakkınızda dönen bir takım gizli oyunları ve fısıltıları görebilir, duyabilirsiniz. Büyük bir keyifle önemli bir işi veya projeyi bitirmenin eşiğinde de olabilirsiniz. Korkularınızı ve endişelerinizi yenmek veya onlarla yüzleşmek için harika zamanlar. Gizli bir takım işler, gizli, perde arkasından dönen bir takım olaylar, konular bu dolunayın konusu içinde yer alacaktır. Belki de büyük bir sırrın paylaşımcısı olacaksınız. Bu dolunay aslında kötü bir takım alışkanlıklarınızı geride bırakmak için de size destek olabilir, mesela sigara, alkol gibi.

21 Nisanda Güneş’in boğa burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay odaklanacağınız konular, partneriniz ve ortaklıklarınızı ilgilendiren konular olacaktır. Bazılarını söz, nişan, evlilik için adım atabilir, önemli ortaklıklar kurmak için teklifler alabilirsiniz. Yalnız olanlar için aslında şanslı bir süreç gibi gözükmekte.

22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor ve yukarıda geri harekette yaşama olasılığınız negatif senaryolar yerini pozitif etkilere bırakmaya başlıyor. İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Merkür’ün geri hareketinde iken yukarıda saydığım konularda ki gelişmeler normal seyrine oturmaya başlıyor artık. Yine aynı tarihte Venüs Koç burcuna giriş yaparak iş ve çalışma ortamınızı daha eğlenceli ve hareketli bir hale getirmeye başlayacak.

Hepinize Muhteşem bir Ay diliyorum!!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
04-01-2011 02:21 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #9
RE: NİSAN Ayı Burç Analizleri
Yükselen Yay- Nisan Ayı

Herkese Selam;

Aşağıda verilen tarihleri (+/-) 2 gün olarak değerlendirmenizi rica ediyorum


Hızlı gelişmelerin olacağı, iyicil etkilerle, negatif etkilerin içe içe geçtiği, karmakarışık bir ay olacak nisan ayı. Her ay olduğu gibi bir yeni ay ve dolunayımız var, geçtiğimiz aydan devreden geri giden bir Merkür ve Neptün’ün balık burcu geçişi derken koskoca ayı geride bırakacağız.

Mart’ın 31’inde başlayan Merkür gerilemesi (Merkür retrosu) 20 Nisana kadar devam edecek. Öncelikle bu konuyu bir parça açalım. Merkür bir yıl içinde toplamda 3 defa geri gider ve bu geri gitme süresi yaklaşık 3 haftadır. Bir gezegen geri hareket etmeye başladığı zaman enerjisi düşer, vaad ettiklerini gerçekleştirmekte zorlanır, engeller çıkarır, uzlaşma zorlanır. Merkür, bilgi, iletişim, bilgi alış-verişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır. Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz, yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder. Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz 2 gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları 20 nisan ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var. 5. evinizde geri gidecek olan Merkür, öncelikle aşk meşk konularında kafanızın biraz karışmasına, karar verme mekanizmanızı doğru dürüst çalışmayabilir eğer bir seçim yapacaksanız doğru analiz edemeyebilirsiniz. Ani başlayan aşklar aynı hızda bitebilir, şaşkına uğrayabilirsiniz. Seyahat planlarınızda aksaklıklar oluşabilir. Çocuklarla iletişimde zorluklar yaşayabilirsiniz. Biliyorum fazla gamlı baykuşluk yaptım ama elimde değil ne yazık ki… Bu Merkür gerilemesinin bir diğer etkisi de eski aşklarınızın yeniden hortlaması olabilir, onlardan mail, sms..vb haberler alabilir, haklarında ki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Bir de unutmadan bu gerileme sürecinde riskli yatırımlardan ve işlerden uzak durmakta fayda var. Flört ettiğiniz kişi sayısı çok ise, gönderdiğiniz mesajlara dikkat edin yanlış kişiye yanlış mesajlar gitmesin..

3 Nisanda Merkür’ün geri gittiği Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Şu an bunları yazarken ahh keşke Merkür geri gitmeseydi dedim, çünkü bu yeni ay hayatınıza sürpriz bir aşkı getirebilir ve birden aklınız karışabilir. Şimdi bu yeni ay aslında biraz karışık etkilere sahip, lakin Satürn sert etkilerini gönderecek, sosyal hayatınız ile özel hayatınız arasında dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz, sizin için özel veya önemli bir arkadaşınız ile uzlaşmakta zorlanabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar bu yeni aydan yararlanabilirler, çocuk ve hamilelikle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirler iyi veya kötü.


5 Nisanda büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim. 4. evinize giriş yapacak olan Neptün ile içinde bir takım belirsizliklere, bulanık bir zemine neden olabilir. Ailenizi ilgilendiren konularda hayal kırıklıkları, üzüntüler yaşatabilir. Bu transit dönemi özellikle ruhsal anlamda karmaşaya düşmek, yaşamış olduğunu yaşamı sorgulamak daha olasıdır. Şuanda kimsiniz ve hangi yöne doğru gidiyorsunuz, hedefleriniz neler, kariyerinizde neler yapmayı planlıyorsunuz işte tamda bunların sorgulamasını yapabilirsiniz ama bu kafanızı karıştırabilir ve özellikle geçmişte attığınız bir takım adımlara, hatalara takılıp kalabilirsiniz. Eğer bireysel haritanızda Neptün iyi etkiler alır ise, hayalinizi kurduğunuz eve sahip olabilirsiniz. Bu ev doublex veya deniz kenarı, deniz gören bir ev olabilir.

Önümüzde ki birkaç gün Güneş ve Jüpiter birlikte hareket edecekler, kendinizi hayata karşı genel anlamda şanslı, 4 ayak üstüne düşebileceğiniz, şans oyunları, aşk gibi konularda fırsatlar yakalayabileceğiniz, hobilerinize vakit ayırabileceğiniz harika birkaç gününüz olacak.

Uranüs ve Satürn; Pluto ile kapışmak için hazırlanmaktalar. Bu dönem kazançlarınızın kaynakları değişebilir, finansal anlamda değişim dönüşüm sürecinden geçiyor olabilirsiniz. Kaynaklarınızı doğru ve etkin bir şekilde idare etmek bu süreçte önemli olacaktır. Tabii bu etkim sadece finansal kaynaklarınızla ilgili alanları değil, sosyal yaşantınız, özel hayatınızı da içine katmakta. Bu konularda ciddi bir değişimi dönüşüm, radikal kararlar alma, uygulama zamanı olacak sizler için. Bu hayatınıza giren bir bebekle birlikte oluşan bir değişim olabileceği gibi, sosyal çevrenizi oluşturan insanların farklılaşması sonucu da oluşabilir. Belki de aşk ile ilgili konularda aklınızı eseninizi yapmanızın sonuçları da olabilir veya olası bir diğer senaryo da, riskli bir takım girişimler ve yatırımlarınızın sonuçları ile ortaya çıkan bir değişim süreci olabilir. Fakat gerçek olan bir şey var ki oldukça stres yüklü olduğu! 15 Mayısa doğru bu etkileri daha etkin bir şekilde hissedebilirsiniz.

17 Nisanda Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunaya Neptün’ün harika desteği olacak. Bu ışıltılı ve kalabalık bir organizasyona davet olabilir, etkilenebileceğiniz özel bir gece de olabilir. Arkadaşlarınızla veya içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla ilgili gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Neptün, bir seyahat ihtimalini de cepte bulundurmakta.

21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, iş ve çalışma koşullarınız, sağlığınızı ve günlük işlerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Özellikle iş arayanlar bu dönem türlü görüşmelere gidebilirler, sağlıkları ile ilgili bir check-uptan geçebilirler, diyet veya spora başlayabilirler. Çalışan arkadaşları çok daha yoğun bir iş temposu beklemekte, kendilerini şimdiden hazırlasınlar.

22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor ve yukarıda geri harekette yaşama olasılığınız negatif senaryolar yerini pozitif etkilere bırakmaya başlıyor. İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Merkür’ün geri hareketinde iken yukarıda saydığım konularda ki gelişmeler normal seyrine oturmaya başlıyor artık.
Ay sonuna doğru Venüs’ünde Koç burcuna girmesi ile birlikte özellikle yalnız olanlar önümüzde ki 1 ay boyunca flörtöz etkiler devrede olacak, türlü aşk oyunları içinde bulabilirsiniz kendinizi. Hazır Merkür’de düzelmişken bu enerjiden olumlu bir şekilde faydalanabilirsiniz. Tabi sanatsal faaliyetler ve yaratıcılık içinde destekleyici etkileri olacaktır. Ayın sonlarına iyice yaklaştığımızda parasal anlamda krizleri geride bırakarak yeni kazanç kapıları ile karşılaşabilir, yeni projeleri üstlenebilirsiniz.

Hepinize Muhteşem bir Ay diliyorum!!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
04-01-2011 02:22 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Dinoo Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 391
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 5

Mesaj: #10
RE: NİSAN Ayı Burç Analizleri
Yükselen Oğlak- Nisan Ayı

Herkese Selam;

Aşağıda verilen tarihleri (+/-) 2 gün olarak değerlendirmenizi rica ediyorum


Karmakarışık etkilerle dolu bir aya giriyoruz. Merkür geri gidiyor, Neptün burç değiştiriyor üstüne Satürn, Pluton, Uranüs kızgın oklarını her tarafa saçıyor. Neyse ki Jüpiter birazda olsa imdadımıza yetişiyor… Bu etkiler ışığında bu aya göz atalım


Mart’ın 31’inde başlayan Merkür gerilemesi (Merkür retrosu) 20 Nisana kadar devam edecek. Öncelikle bu konuyu bir parça açalım. Merkür bir yıl içinde toplamda 3 defa geri gider ve bu geri gitme süresi yaklaşık 3 haftadır. Bir gezegen geri hareket etmeye başladığı zaman enerjisi düşer, vaad ettiklerini gerçekleştirmekte zorlanır, engeller çıkarır, uzlaşma zorlanır. Merkür, bilgi, iletişim, bilgi alış-verişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır. Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz, yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkiler, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder. Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabiliriz 2 gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları 20 nisan ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var. 4. evinizde geri gidecek olan Merkür, eviniz içinde kullandığınız elektronik aletlerde bir takım sorunlar, arızalar çıkartabilir. Evinizde kullandığınız bilgisayar, laptop, mutfak gereçleri, kumandalar, tv, müzik seti,..vs de bir takım arazlar oluşabilir. Aile içinde özellikle kelimeler havada uçuşabilir, herkes başka telden çalar ve bireyler birbirini anlamakta zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Bu süreçte ev değiştirmek, yeni ev almak için çok uygun değildir, bu tarz planları 21 nisan ve sonrasına ertelemekte fayda vardır.

3 Nisanda Merkür’ün geri gittiği Koç burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ayda Satürn etkin olacak ev ve iş arasında dengeyi kurmanız gerekecektir. İşinizin yüzünden evinizi, eviniz yüzünden belki de işinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ruhsal anlamda baskı altında hissedebilir, içe kapanabilirsiniz biraz. Özellikle baba, büyük baba, dede gibi aile büyükleri ile ilgili bir takım sorunlar oluşabilir, bu onların sağlığı ile ilgili olabileceği gibi, onlarla ikili ilişkilerle ilgili de olabilir. Bir tarafınız büyük yenilikler yapmak için çırpınırken bir tarafınız mevcut şartları korumaya odaklı olabilir.

5 Nisanda büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim. 3. evinize girecek olan Neptün sizleri ruhsal konular, olumlamalar, enerjiler üzerine araştırmalar yapmaya, okumaya, öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye yöneltebilir. Hayal gücünün yanı sıra sezgilerinde kuvvetleneceği bu dönem hissettiklerinizi çok fazla dile getirebilir veya yazıya dökebilirsiniz. Hatta bunu bir çok insanla paylaşabilirsiniz. Kardeşlerle aranızda zaman zaman birbirinizi anlayamamak veya algılayamamaktan kaynaklı ciddi sorunlar baş gösterebilir. Seyahatlerden keyif alıyor iseniz, uzun süredir planladığınız tatili bu transit döneminde yapabilirsiniz. Tabii ki her yaz tatile çıkarsınız, gezersiniz ama ben öyle bir etkiden bahsetmiyorum elbet. Mesela yıllardır hayalinizde Venedik’e gitmek vardır ama bir türlü gidemezsiniz, işte Neptün yardımınıza koşarak hayalini kurduğunuz yere gitmeniz için destek olacaktır. Bu seyahatleriniz daha çok deniz kenarı yerler veya deniz yolları ile ilişkili olabilir. Yeni bir dil öğrenmek için harekete geçebilir ama öğrenmekte zorlanabilirsiniz veya tembellik yapabilirsiniz.

Önümüzde ki birkaç gün Güneş ve Jüpiter birlikte hareket edecekler ve ev, yuva, aile, gayrimenkul konularında oldukça şanslı, türlü fırsatlar elde edebileceksiniz. Mesela bu dönemde ev almak için başvurduğunuz krediniz onaylanabilir, çok arzuladığınız evin fiyatının birden düştüğünü görebilir veya kriterlerinize uygun bir eve rastlayabilirsiniz. Aile içinde sağlıkla ilgili konularda da genel anlamda şanslı olacaktır.

Uranüs ve Satürn; Pluto ile kapışmak için hazırlanmaktalar. Pluton burcunuzda hareket ettiğinden dolayı, değişimin odak noktasının siz olduğunu vurgulamakta. İş-Aile-Kişiliğiniz, kimliğiniz üçgeninde büyük ani değişimler, reformlar meydana gelecektir. Ev-iş hayatında ki gelişmeler en çok sizin hayata yaklaşımınız, hayat görüşünüz üzerinde ciddi etkileri olacaktır. Tabi bu fiziksel görüntünüzde de bir dizi değişime gidebileceğinizin sinyalini vermekte. Ok değişim güzeldir fakat bu gezegenler aynı şekilde streste yaratacaktır. Bu etkileri en çok 15 mayısa doğru hissetmeye başlayacaksınız. Evrenin sizin için planladığı çok özel şeyler var.

17 Nisanda Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunaya Neptün’ün harika desteği olacak. 10. iş ve kariyer evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay,önemli bir işin artık sonuna geldiğinize işaret edebilir ve tabi yeni bir kariyer sürecinin kapılarının aralandığının da. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir iş teklifi gelebilir veya yaratıcılığınızı rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz. Bu dolunayda ışıklar sizin üzerinde parlayacağı için, önemli bir takdir, teşekkürde alabilirsiniz. Bu dolunay her halukarda keyifli etkileri mevcut.

21 Nisanda Güneş’in Boğa burcuna geçişi ile beraber, 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, aşk, çocuklar, hobiler, size zevk veren eğlenceli konular olacaktır. Bu bir ay eğer yalnız iseniz aşk, flört hayatınızda ciddi bir hareketlenme hissedebilirsiniz, çocuk sahibi olmak isteyenler önümüzde ki 1 aylık süreçte girişimlerde bulunabilirler. Yeni hobiler edinebilirler, zevkli ve keyifli uğraşlara daha çok yönelebilirler ve kendilerine tembellik yapmak hakkını daha çok verebilirler.

22 Nisanda Merkür’ün ger hareketi sona eriyor ve yukarıda geri harekette yaşama olasılığınız negatif senaryolar yerini pozitif etkilere bırakmaya başlıyor. İşleriniz, ilişkileriniz, iletişim alanında ki aktiviteleriniz normal seyrine dönmeye başlıyor. Merkür’ün geri hareketinde iken yukarıda saydığım konularda ki gelişmeler normal seyrine oturmaya başlıyor artık.

Ay sonuna doğru Venüs’ünde Koç burcuna girmesi ile birlikte artık evinizi daha da güzelleştirmek için bir takım girişimlerde bulunabilir, taşınma, yer değişikliği için adımlar atabilirsiniz. Eviniz içinde daha çok eğlenebileceğiniz, keyifle zaman geçireceğiniz şartlarınız olacaktır.

Hepinize Muhteşem bir Ay diliyorum!!

http://solarlunarx.blogspot.com/

Haritam

Kusurlarımız ile Mükemmeliz.!
04-01-2011 02:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  8 NİSAN ZORLU BİR TERAZİ DOLUNAYI Hattusas 6 43,142 04-08-2020 09:58 PM
Son Mesaj: Neptunyen
  10-17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları pinknilden 7 17,757 07-11-2017 02:19 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  3-10 Temmuz 2017 Haftalık Burç Yorumları pinknilden 3 10,923 07-09-2017 10:47 PM
Son Mesaj: pinknilden
  Jüpiter Aslan' da - Burç ve Yükselen Burca Göre Etkiler Yakamoz 7 11,330 07-30-2014 12:51 AM
Son Mesaj: Pegasus
  2013 Burç Yorumları zeynepece 19 24,288 02-19-2013 03:56 AM
Son Mesaj: gemini
  Nisan'da DİKKAT Çekici Günler simya 2 5,227 04-12-2012 03:49 PM
Son Mesaj: smoochy
  Mart Ayı Burç Analizleri Dinoo 11 14,001 03-01-2011 02:00 AM
Son Mesaj: Dinoo
  Şubat Ayı Burç Analizleri Dinoo 11 12,668 02-01-2011 02:46 AM
Son Mesaj: Dinoo
  2011 Burç Analizleri Dinoo 14 15,731 12-31-2010 08:38 PM
Son Mesaj: Messa

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir