Değerlendir:
  • 16 Oy - 3.25 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Juno Transitleri
Yazar Mesaj
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #1
Juno Transitleri
Transit Juno Natal Güneş Kavuşum

Aşk hayatınıza odaklanırsınız.Sosyal bir dönem geçirilir partnerinizle baş başa olmak yerine birlikte ortak arkadaşlarınızla görüşmeyi tercih edersiniz.Partnerinizle aranız oldukça iyidir.Yalnızsanız çekim duyacağınız biriyle tanışırsınız diğer transitlerde desteklerse o kişiyle bir ilişkiniz başlar

Transit Juno Natal Güneş Olumlu Açısı

İlişkiniz oldukça iyidir bu dönemde ilişkiniz her ikinizi de tatmin eder.Sosyalleşirsiniz partnerinizle baş başa olmak yerine birlikte ortak arkadaşlarınızla görüşmeyi tercih edersiniz.Diğer transitler de destekliyorsunuz ilişkinizi ciddileştirirsiniz.

Transit Juno Natal Olumsuz Açısı

Partnerinize karşı bencil davranırsınız ilişkinizi sorgularsınız partnerinizle çok farklı kişiler olduğunuzu düşünürsünüz aranızda ego çalışmaları yaşanır.Partnerinizin zaaflarını kullanabilirsin aranızda tartışmalar yaşanabilir insanlar sizin istemediğiniz onaylamadığınız şeyler söylerlerse onlarla tartışırsınız

Transit Juno Natal Ay Kavuşum

Partnerinize karşı sadıksınızdır partnerinize olan duygularınızı olduğundan daha yoğun hissedersiniz.Partnerinizle birlikte her zaman gittiğiniz yerlere gidebilirsiniz evde birlikte zaman geçirebilirsiniz.Aranızda telepati artar.Yalnızsanız normalde olmadığı kadar ilişkiniz olmasını istersiniz.

Transit Juno Natal Ay Olumlu Açısı

İlişkiniz sizi mutlu eder partnerinize karşı şefkatlisinizdir.Partnerinizle iyi zaman geçirirsiniz evde ya da her zaman gittiğiniz yerlerde zaman birlikte zaman geçirirsiniz.Yalnızsanız eskiden ilişkiniz olan biriyle yeniden ilişkiniz başlayabilir ya da size eski partnerinizi anımsatan biriyle tanışabilirsiniz.

Transit Juno Natal Ay Olumsuz Açısı

İlişkinizde sorunlar yaşarsınız partnerinize karşı fazlasıyla sahiplenici kuşkucu ve kıskanç davranırsınız.Ruh halinizi değişkendir partneriniz sizi anlamaz.Kadınlar olan ilişkilerinde sorunlar olabilir.Partneriniz soğuk ve mesafeli davranabilir.Sevilmediğinizi düşünürsünüz.Normalde hoşlanmayacağın birine karşı çekim duyabilirsiniz.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
10-27-2011 01:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #2
RE: Juno Transitleri
Transit Juno Natal Merkür Kavuşum

Partnerinizle iletişiminiz oldukça iyidir.İlişkinizde sorunlar varsa bu dönemde partnerinizle sorunlarınız üzerine konuşup çözebilirsiniz.Empati yeteneğiniz gelişmiştir.Yalnızsanız yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştırabilir.


Transit Juno Natal Merkür Olumlu Açısı

Herhangi bir sorununuz varsa partneriniz bunu çözmek için size bir fikir verebilir.Partnerinizle iletişiminiz iyi ve yoğundur.Partnerinizden iltifatlar güzel sözler duyarsınız.

Transit Juno Natal Merkür Olumsuz Açısı

Partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar bu yüzden tartışmalar olabilir.Birbirinizi sinirlendirirsiniz.Partnerinizle ortak düşünceleriniz yoktur aynı sorunu arkadaşlarınızla da yaşayabilirsiniz.Hayatınızda biri yoksa dengesiz birine karşı çekim duyabilirsiniz ama aşak hayatınızda ne istediğinizle ilgili düşünceleriniz sık sık değişir.Bu dönemde başlanan ilişki diğer transitlerde destekliyorsa yüzeysel bir ilişki olur


Transit Juno Natal Venüs Kavuşum

Partnerinizle uyumlu ve dengelisinizdir.Duygu ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edersiniz.Evlilik düşünceniz varsa bu dönemde bununla ilgili diğer transitleriniz de destekliyorsa partneriniz de evlilik konusunda bir girişimde bulunur.Yalnızsanız iyi ve uzun sürecek bir ilişkiniz başlayabilir.


Transit Juno Natal Venüs Olumlu Açısı

İlişkiniz sizi de partnerinizi de tatmin eder.Partnerinize karşı sevgi dolu olursunuz.Ortak parayla ilgili fırsatlarınız olabilir.Birlikte ev eşyası almak gibi alış verişler yapabilirsiniz.Diğer transitleriniz de destekliyorsa bu dönemde evlenebilirsiniz.Yalnızsanız iyi bir ilişkiye başlayabilirsiniz.


Transit Juno Natal Venüs Olumsuz Açısı

İlişkinizde sorunlar olabilir.Partneriniz ya da siz yalnız başınıza sosyalleşmek isteriniz bu da aranızda sorunlara neden olabilir.Kıskançlıklar aldatılma aldatma gibi durumlar olabilir.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
10-27-2011 01:49 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #3
RE: Juno Transitleri
Transit Juno Natal Mars Kavuşum


Partnerinize olan ilginiz artar cinsel hayatınız hareketlenir partnerinizle daha önce yapmadığınız farklı bir şeyler yapabilirsiniz.Yalnızsanız kendine güvenen beğenilen birine karşı bir çekim duyabilirsiniz.


Transit Juno Natal Mars Olumlu Açıları


Partnerinizle iyi anlaşırsınız birlikte eğlenceli zaman geçirirsiniz sosyaleşirsiniz.Yalnızsanız biriyle tanışmak isterseniz normalde olduğundan daha girişken davranırsınız.


Transit Juno Natal Mars Olumsuz Açısı


İlişkinizde sorunlar yaşarsınız.Partnerinize karşı kırıcı ve kıskanç davranırsınız.Yalnızsanız ilişki kurmak konusunda seçici davranmayıp kısa sürede bitecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz.




Transit Juno Natal Jüpiter Olumlu Açısı


İlişkinizi sizi tatmin eder.Birbirinize karşı saygılısınızdır.Birlikte tatile gidebilirsiniz.Diğer transitlerde destekliyorsa ilişkinizi ciddileştirmek adına konuşursunuz yalnızsanız idealinizdeki gibi biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz.Bu kişiyle yolculukda ya da bir eğitim faaliyetinde tanışabilirsiniz.


Transit Juno Natal Jüpiter Olumsuz Açısı


İlişkinizde tutamayacağınız sözler verirsiniz bu da sorunlara neden olur.Sorumluluklardan kaçarsınız.Aranızda önemsiz sorunlar olur.Birlikte zaman geçirmek istemeyebilirsiniz.
[/font][font=tahoma]

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
10-27-2011 02:11 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #4
RE: Juno Transitleri
Transit Juno Natal Satürn Olumlu Açısı

Bu dönemde sizden yaşca büyük birinden ilişkinizle ilgili size yardımcı olabilecek bir tavsiye alabilirsiniz.İlişkiniz iyidir birbirinize güvenirsiniz.


Transit Juno Natal Satürn OLumsuz Açısı

İlişkinizde endişeleriniz vardır sevilmediğinizi düşünürsünüz.Partnerinizle istekleriniz düşünceleriniz farklıdır.Kendinize olan güveniniz azalır.Yalnızsanız hayatınızda bu dönemde yeni bir ilişki başlamaz yeni biriyle tanıştıysanız gecikmeler olur.Aşk hayatınıza odaklandığınız bir dönem değildir.


Transit Juno Natal Uranüs Kavuşum

Sizde çok farklı yapıda birine karşı çekim duyabilirsiniz aniden bir ilişkiniz başlayabilir.

Transit Juno Natal Uranüs Olumlu Açısı

İlişkiniz daha eğlenceli bir hal alır birbirinize karşı baskı uygulamazsınız daha önce gitmediğiniz bir yere gidebilirsiniz.Yalnızsan kısa sürecek bir ilişki yaşayabilirsin.

Transit Juno Natal Uranüs Olumsuz Açısı

Günlük hayatınızda beklemediğiniz değişiklikler olabilir bunlarda sorun yaratır.İlişkinizde umursamaz ve soğuk davranırsınız.Partnerinizle çok fazla zaman geçirmek istemezsiniz arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek istersiniz.Yalnızsanız kısa sürecek size uygun olmayan biriyle bir ilişkiniz olabilir.


Transir Juno Natal Neptün Olumlu Açısı

Yalnızsanız ilişkiniz olmasını istersiniz.İlişkinizde şefkatlisinizdir.İlişkiniz sizi tatmin eder.Romantik biri olursunuz.

Transit Juno Natal Neptün Olumsuz Açısı

İlişkinizde yanlış anlaşılmalar olur.Siz ya da partneriniz gerçek duygularınızı birbirinizden saklarsınız.Partnerinizi gözünüzde idealleştirirsiniz.İlişkinizde sorun çıkmaması için kendi isteklerinizi görmezden gelir fedakar davranırsınız.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
10-27-2011 02:30 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #5
RE: Juno Transitleri
Transit Juno Natal Pluto Olumlu Açısı

Bu dönemde çok sadıksınızdır kendinizi partnerinize ve ilişkinize adarsınız.İlişkinizde sorunlar varsa bunların nedenini araştırırsınız ve bu sorunları çözersiniz.Yalnızsanız eski bir ilişkiniz yeniden başlayabilir ya da daha önce yaşadığınız bir ilişkiye benzeyen bir ilişkiniz başlar.


Transit Juno Natal Pluto Olumsuz Açısı

Partnerinize karşı çok sahiplenici ve kıskanç davranırsınız bu da sorunlara neden olur.Yeni bir ilişkiye başlamak için iyi bir dönem değildir başlanan ilişki aşkla ilgili bütün düşüncelerini değiştirebilir.

Transit Juno Asc Kavuşum

Bu dönemde güzeliğiniz sizin için çok önemli olur.Şımartılmak beğenilmek istersiniz.Partnerinizle ilişkiniz oldukça iyidir.Yalnızsanız iyi bir ilişkiye başlayabilirsiniz başlayacağınız ilişkide kendinizi güvende hissedersiniz.

Transit Juno Asc Olumlu Açısı

İlişkiniz için iyi bir dönemdir partnerinizle birbirinize karşı samimisinizdir.

Transit Juno Asc Olumsuz Açısı

İlişkinizde sorumluluğun sadece sizin üzerinizde olduğunu düşünürsünüz fedakar davranmak istemezsiniz.

Transit Juno Mc Olumlu Açısı

Partneriniz iş hayatınızla ilgili sizi destekler.İnsanlar sizlerin iyi ve uyumlu bir çift olduğunu düşünür.Yalnızsanız iş yerinden biriyle yeni bir ilişkiniz başlayabilir.

Transit Juno Mc Olumsuz Açısı

İş hayatınıza odaklanarak ilişkinize zaman ayırmazsınız bu da partnerinizle aranızda sorunlara neden olur.Kariyerini geri plana alıp ilişkine yoğunlaşman gerekebilir.

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
10-27-2011 02:43 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
vuslat Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip
lt=
Mesajlar: 249
Üyelik Tarihi: Jan 2008

Rep Puanı: 7

Mesaj: #6
RE: Juno Transitleri
benim juno ,pallas ,ceres natal merkürüme sert açılar yapıyo birde mcye baya bi sorunum var bu konuşmalarımla ilgili insanlara sert geliyor konuşmalarım aslında çok doğru söylediklerim ama işte doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

[Resim: vuslatharitas.th.gif]


secdelerde imiş aşk bulmak alnıma düştü
10-28-2011 01:49 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mahinur Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 900
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 50

Mesaj: #7
RE: Juno Transitleri
Tr.Juno'nun Venüs ve Jüpiter'le olumlu açıları var ama kavuşum ya da karşıt olmadıktan sonra çok da etkisinin olacağını sanmam.

Tr.Juno Merkür'üme karşıt.
Durum böyleyken bir ilişkiye başlasam dahi yürümez zaten.

Konuşmayı denesem zaten karşımdakini çok kıracağımı biliyorum.Öyle ki konuşursam onun yüzüne bakmamam lazım.

Hele aklımdaki kişinin Tr.Juno'su Güneş'ine karşıtsa..gülücük
10-28-2011 07:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
kayasran Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 100
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 11

Mesaj: #8
RE: Juno Transitleri
Transit etkileri açılar oluşmadan önce ve oluştuktan sonra etkili olduğu için Juno'nun ne zaman etki edeceğini bilmek gerek. Juno bu durumda transit etkisini ne zaman gösterir. 6-7 orb üzerinden kendim hesaplayayım mı fakat ya geri giderse...

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang...r=4&nho2=4
10-29-2011 04:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
pinknilden Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 152
Üyelik Tarihi: May 2009

Rep Puanı: 28

Mesaj: #9
RE: Juno Transitleri
(10-29-2011 04:55 PM)kayasran Yazılan:  Transit etkileri açılar oluşmadan önce ve oluştuktan sonra etkili olduğu için Juno'nun ne zaman etki edeceğini bilmek gerek. Juno bu durumda transit etkisini ne zaman gösterir. 6-7 orb üzerinden kendim hesaplayayım mı fakat ya geri giderse...


Astroid olduğu için ben 1 orb alıyorum

haritam


[Resim: astro2gw01elif776472562.th.gif]


Uploaded with ImageShack.us
11-01-2011 12:10 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
kayasran Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 100
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 11

Mesaj: #10
RE: Juno Transitleri
(11-01-2011 12:10 AM)pinknilden Yazılan:  Astroid olduğu için ben 1 orb alıyorum


1orb sağlıklı oluyorsa sorun yok. teşekkürler...

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang...r=4&nho2=4
11-02-2011 11:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İŞE GİRİŞ TRANSİTLERİ pinkylove 1 5,763 09-25-2019 03:41 AM
Son Mesaj: Musti
  Merkür Transitleri.. tiyatral_gitarist 24 69,676 10-12-2018 04:04 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Ay Transitleri.. Angel 26 79,269 06-30-2018 08:44 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Dava transitleri eminesen 5 7,877 05-18-2018 10:04 AM
Son Mesaj: eminesen
  Venüs Transitleri kayasran 58 151,975 11-07-2017 01:48 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Ceres Transitleri pinknilden 3 12,796 10-29-2011 11:41 PM
Son Mesaj: pinknilden
  Pallas Transitleri pinknilden 10 18,019 10-28-2011 07:52 PM
Son Mesaj: Mahinur
  Astrolojide Transitleri Anlamak Derin 0 4,043 11-24-2010 08:51 PM
Son Mesaj: Derin

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir