Değerlendir:
  • 44 Oy - 2.73 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Benimle Dans Edermisin ?
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
Benimle Dans Edermisin ?
Aslan burcu erkeği yılbaşı için bir parti vermek ve herkesi evine davet etmek istemiş. Ne de olsa organizasyon işlerine doğal bir hüneri var. Bu işte en azkendisi kadar iyi olan Aslan kadınından yardım istemiş. Aslan kadını demiş ki '' bu iletişim ve davet olayını bizim Merküryler yapsın '' Hemen İkizler erkeğine ve kadınına telefon edip parti fikrini söylemiş.
İkizler erkeği ve kadını '' seve seve '' demişler.

İki Merküry kısa sürede herkesi partiye davet etmişler. Oğlak burcu erkeği mırın kırın etmiş önce '' çok işim var '' demiş. Hatır gönül koymuş uyanık Merküry kadını ve Oğlakta ikna olmuş '' tamam '' demiş.

Aslanlar saray gibi evlerini partiye hazırlamak için telaşa düşmüşler. Bir saat sonra iki aslanında kafası allak bullak olmuş ve en iyisi Başak kadınını aramak demişler.
Başak kadını partilerden pek hoşlanmazmış ama aslanların hatırı için bu işin detaylarını ondan iyi kimsenin yapamayacağınıda bildiğinden kabul etmiş.
Partinin organizasyonu için genel hatları Aslan kadını çizmiş , diğer tüm detayları Başak kadınına bırakmış ve nihayet herşey kusursuz bir partiye uygun hale gelmiş.

Partiye önce Koç erkeği gelmiş spor arabasıyla ve rahat kıyafetleriyle. Atletik kaslı vücuduyla ve ateşli bakışlarıyla kadın avcısı olarak bilinirmiş. Partiye henüz kimsenin gelmediğini görünce direkt odada gördüğü ilk hatuna doğru yönelmiş '' iyi akşamlar bebek ! benimle dans edermisin ? '' Kadın soğuk bir bakış atmış ve '' kusura bakma ilgilenmem gereken işler var şu an '' cevabını vermiş. Evet ortalığı çekip çeviren ve son kontrolleri yapan Başak kadınıymış o.

Aslan erkeği Koçu görünce ikiside tebessümle el sıkışmışlar. Diğerleri gelene kadar baş köşeye geçip son meceraları hakkında sohbet etmişler.

Koç kadını ve Yay kadını gülüşerek girmişler saray gibi eve. Hem sohbet ediyor hemde kıkır kıkır gülüyorlarmış. Partiye birlikte gelmişler. Aslan kadını bu ikisini görünce neşeyle hoşgeldiniz demiş ve sarılmışlar birbirlerine

- birlikte gelmişiniz , ne güzel

- ne yapayım bu koç zillisi kavalye bulamamış beni yalnız bırakma diye başımın etini yedi akşamdan beri hehe

- hadi oradan , partiye birlikte gidelim erkekler fitil olsun diyen sen değilmisin hee

- bence çok iyi yapmışınız kızlar , bu gece harika olacak , hadi gelin size göstermek istediğim bir şey var

Partinin davetlileri bir bir gelmişler ve nihayet herkes toplanmış.

Şimdi burada hikayemizi dondurup minik bir not düşelim ki yazımız tamamen hayallerden oluşmasın , bilgi içeriğine de sahip olsun.

Koç erkeği avcıdır dedik , gerçekten öyledir , eğer bir ilişkisi yok ise Koçun doğal güdüsü avlanmak olacaktır. Ve Koç stratejik manevralardan pek anlamaz , doğaldır ve avına doğrudan yaklaşır hikayemizde olduğu gibi ilgisini bakışlarıyla ve teklifiyle doğrudan ifade edecektir.

Peki Başak kadını niçin dans teklifini kabul etmemiştir ?

Başak kadını bu kaslı ve özgüven sahibi erkekten hoşlanmadı mı acaba ?

Belki hoşlandı belki hoşlanmadı , sırf dans etmedi diye net bir sonuca varamayız. Çünkü Başak burcu ilişkinin hızla gelişmesinden tereddüt duyabilir , çekingen bir doğası vardır ve iddialı yaklaşımlardan ( örneğin ilk görüşte dans etmek gibi ) ürkebilir. Başak sadelikten hoşlanır. Belkide Koç erkeği parti boyunca uzaktan bakışlar atıp , uygun romantik bir müzikte Başak kadınını dansa davet etse bu iş olurdu. Ama belkide Koç ve Başağın farklı tellerden çalıyor olması nedeniyle , hiç birşey olmaması daha iyidir.

Bu örnekte olduğu gibi aşk ve evlilik denen danslarda da benzer şeyler görülebilir. Astroloji bilmek bu danslarda çiftlerin birbirine uyumlu mu olduğunu yoksa dans esnasında birbirinin ayaklarına mı bastıkları hakkında ipuçlarını bilmektir.

Koç ve Başak dans ederken ( yani ilişki kurduğunda ) birbirlerinin ayaklarına basabilirler. Koç Başağı hızla kendi etrafında savurma hareketini yaparken Başağın o esnada başıp dönüp bir kaç dakika soluklanmak üzere müsade istediğini görebilirsiniz. Başak burcu , Koçun ritmine ayak uydurmakta zorlanırken , Koçta Başağı sıkıcı bulabilir.

Şimdi bu konu Koç - Başak örneğiyle dar kalmasın ve herkese hitap etsin diye tüm burç etkileşimlerine kısa kısa değinelim. Burada tüm haritayı işlemek mümkün olmadığından Güneş ve Ay burçlarını esas alacağım ki zaten en iyi dans şarkıları bu iki IŞIĞA aittir.

İDEALİ , EN GÜZELİ

Koç için = Aslan ve Yay

Boğa için = Başak ve Oğlak

İkizler için = Kova ve Terazi

Yengeç için = Balık ve Akrep

Başak için = Oğlak ve Boğa

Terazi için = İkizler ve Kova

Akrep için = Balık ve Yengeç

Yay için = Koç ve Aslan

Oğlak için = Başak ve Boğa

Kova için = Terazi ve İkizler

Balık için = Yengeç ve Akrep

İdeal formül budur dersek element uyumu açısından doğrusunu söylemiş oluruz ki aslında aşk ve evlilik gibi uzun süren danslarda element uyumu çok önemlidir.

Bu formülden ne anlamalıyız bir kaç örnek verelim.

Güneşi Başak olan bir erkek için , Güneşi yada Ay burcu Oğlak olan bir kadın uyumludur. Aynı zamanda Güneşi yada Ay burcu Boğa olan bir kadında uyumludur.

Ay burcu Yengeç olan bir kadın için , Güneşi yada Ay burcu Balık olan bir erkek uyumludur. Aynı zamanda Güneşi yada Ay burcu Akrep olan bir erkekte uyumludur.

Ay burcu Kova olan bir kadın için , Güneşi yada Ay burcu Terazi olan bir erkek uyumludur. ( yada ikizler olan )

Güneşi Koç olan bir kadın için , Güneşi yada Ay burcu Aslan olan bir erkek uygundur.( yada yay olan )

Ay burcu Balık olan bir erkek için , Güneşi yada Ay burcu Akrep olan bir kadın uygundur. ( yada yengeç olan )

Örnekleri ve eşleştirmeleri yukardaki formüle göre çoğaltabilirsiniz.

İYİ OLANI

Koç için = Koç ve Terazi

Boğa için = Boğa ve Akrep

İkizler için = İkizler ve Yay

Yengeç için = Yengeç ve Oğlak

Aslan için = Aslan ve Kova

Başak için = Başak ve Balık

Terazi için = Koç ve Terazi

Akrep için = Boğa ve Akrep

Yay için = İkizler ve Yay

Oğlak için = Yengeç ve Oğlak

Kova için = Aslan ve Kova

Balık için = Başak ve Balık

Bu formülde anlaşılmayacak birşey yok. Ya kendinizle aynı burçtan biridir iyi olan yada tam zıt burcunuzdan biridir. Zıt burcun nesi iyidir diye sorarsanız en önemlisi element uyumsuzluğu yoktur aralarında cevabını veririm.

Örneğin bir Balık ile Başak arasında zıt açı vardır ancak element durumuna baktığımızda biri SU diğeri TOPRAKTIR ve su ile toprak uyumlu doğalara sahiptir.
Örneğin bir Koç ile Terazi arasında zıt açı vardır ancak element durumuna baktığımızda biri ATEŞ diğeri HAVADIR ve ateş ile hava uyumlu doğalara sahiptir.

Zıt burçtan olan birine iyi dememizin ikinci çok önemli sebebi '' zıtlar birbirini çeker '' prensibiyle alakalıdır.

Güneşi Yengeç olan bir erkek için , Oğlak kadını iyi bir seçim olabilir.

Ay burcu Boğa olan bir kadın için , Akrep erkeği iyi bir seçim olabilir.

Ay burcu Aslan olan bir erkek için , Kova burcu kadını iyi bir seçim olabilir.

Güneşi Boğa olan bir kadın için , Boğa erkeği iyi bir seçim olabilir.

GAYET İYİ , FENA DEĞİL

Koç için = İkizler ve Kova

Boğa için = Yengeç ve Balık

İkizler için = Aslan ve Koç

Yengeç için = Başak ve Boğa

Aslan için = Terazi ve İkizler

Başak için = Akrep ve Yengeç

Terazi için = Yay ve Aslan

Akrep için = Oğlak ve Başak

Yay için = Kova ve Terazi

Oğlak için = Balık ve Akrep

Kova için = Yay ve Koç

Balık için = Oğlak ve Boğa

bu formülde esas alınan nokta 60 derecelik açı yaptığınız burçlardan kişilerle gayet uyumlu bir ilişki kurabileceğinizdir.

Örneğin Boğa bucu kadını , Ay burcu Yengeç yada Balık olan biriyle gayet uyumlu olabilir.

Örneğin Ay Aslan erkeği , Güneşi yada Ay burcu Terazi-İkizler olan kadınlarla gayet uyumlu olabilir.

Örneğin Ay burcu Kova olan bir kadın , Yay yada Koç erkeğiyle gayet uyumlu olabilir.

&&&&&

Bu formülleri Güneş ve Ay için verdim , siz Venüs ve Mars için de kullanabilirsiniz. ( tüm formüllerden bahsediyorum )

Örneğin Marsı Boğa olan bir kadın için : Venüsü Başak - Oğlak - Boğa - Akrep dörtlüsünden biri olan erkekler daha uygundur.

Örneğin Venüsü Terazi olan bir erkek için : Marsı İkizler - Kova - Terazi - Koç dörtlüsünden biri olan kadınlar daha uygundur.

Niçin böyle diye sorarsanız ve kafanız karıştıysa cevap yukarda formüllerde , dikkatle baktığınızda Terazi için önce ikizler ve kovayı , sonra koç ve teraziyi görürsünüz.

Marsı Akrep olan bir kadınla gayet uyumlu olacak erkek ( anahtar kelime gayet uyumlu olunca en alt listeye bakıyoruz ) Venüs Başak yada Venüs Oğlaktır.

Venüsü Yay olan bir erkekle gayet uyumlu olacak kadın ( en alt liste ) Mars Kova yada Mars Terazidir.

Hikayemizi hatırlayacak olursak Koç ve Yay kızı gayet mutlu ve neşeli şekilde partiye gelmişlerdi ve diğer bir ATEŞ hatunu olan Aslan kadını onları pozitif şekilde karşılamıştı.

Koç ve Yay kızının kıkır kıkır gülümseyerek odaya girmesiyle onları karşılayan Oğlak kadını olsaydı muhtemelen bu ikiliyi ''çatlak'' olarak değerlendirip yüzeysel bir ''hoşgeldinizle'' yetinebilirdi.

Şimdilik TO BE CONTİNUED =)

12-25-2011 02:57 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #2
RE: Benimle Dans Edermisin ?
Bu formüllere göre -ilişkisi olmayanlar yada eşlerinden memnun olmayanlar- gülücük hayali bir astrolojik partner profili çıkarabilirler ( oyun gibi düşünebilirsiniz ama çekim yasasının ne getireceği belli mi olur diyelim )

örneğin yakın zamanda Balığından ayrılan eylülmavi için bir model bulmayı deneyelim

Güneşi Başak = Boğa ve Oğlak

Ay Balık = Yengeç ve Akrep

Venüs ve Mars Terazi

Verileri bilgi-işleme koyuyoruz ve biiip biiip biippp cevap geldi

Güneşi Boğa + Venüsü Koç + Ay burcu Akrep olan bir erkekle ideal bir uyumdan söz edebiliriz

Yanlış anlama lütfen böyle birini tanımıyorum , o işlere burnumu sokmak istemem zaten , sadece örnek olarak düşünelim gülücük

12-25-2011 03:24 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
RE: Benimle Dans Edermisin ?
Holywoodun ünlü ikilisi Angelina Jolie & Brad Pitt çiftine bakalım

Angelina Güneş İkizler , Ay Koç , Venüs Yengeç , Mars Koç

Brad Pitt Güneş Yay , Ay + Venüs + Mars Oğlak

A = Angelina

B = Brad olsun.

--A-----------------B

Güneş----Zıt açı---Güneş

Ay -----Üçgen açı---Güneş

Venüs----zıt açı-----Mars

&&&&&

Şekilde görüldüğü üzere astrolojik etkileşimler içinde en önemlilerinden 2 tanesi İYİ / 1 tanesi ise İDEAL yani ÇOK GÜZEL

Brad'in Güneş Yay ile Angelina'nın Ay Koç etkileşimi çok iyi

Zıt açılar ise iyi ( ilk mesajdaki uzun yazıda ifade etmiştim )

12-25-2011 03:57 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
kayasran Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 100
Üyelik Tarihi: Jun 2009

Rep Puanı: 11

Mesaj: #4
RE: Benimle Dans Edermisin ?
Benim Yükselenim Aslan - Onun Ay burcu Aslan
Benim Güneşim Boğada - Onun Venüsü akrepte
Benim Marsım Terazide - Onun Güneşi Terazide

Bu tarz bir analizleme işe yararmı peki?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang...r=4&nho2=4
12-25-2011 04:27 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #5
RE: Benimle Dans Edermisin ?
(12-25-2011 04:27 AM)kayasran Yazılan:  Benim Yükselenim Aslan - Onun Ay burcu Aslan
Benim Güneşim Boğada - Onun Venüsü akrepte
Benim Marsım Terazide - Onun Güneşi Terazide

Bu tarz bir analizleme işe yararmı peki?

Konu içinde vurgulamak istediğim etkileşimler değil bunlar

Elbette arada etkileşim vardır ama bu aşk ve evlilik danslarını uzun süre götürecek temel etkileşimler değiller.

12-25-2011 04:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mahinur Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 900
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 50

Mesaj: #6
RE: Benimle Dans Edermisin ?
Tamam o vakit bir de ben deneyeyim.

Güneş Koç: Aslan ve Yay
Ay Başak:Oğlak ve Boğa
Venüs Balık: Yengeç ve Akrep
Mars Kova:Terazi ve İkizler


Eski arkadaşımın Güneş Boğa+Ay Balık+Venüs Koç+Mars İkizler
Aylar zıt,Marslar uyumlu.O kadar.
Güneş burçları,Venüs burçları birbirini izliyorlar.Görmüyorlar ama.
Biz dans bile edemedik.:D
12-25-2011 02:24 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
eylülmavi Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip

Mesajlar: 1,245
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 35

Mesaj: #7
RE: Benimle Dans Edermisin ?
(12-25-2011 03:24 AM)Yıldırım Yazılan:  Bu formüllere göre -ilişkisi olmayanlar yada eşlerinden memnun olmayanlar- gülücük hayali bir astrolojik partner profili çıkarabilirler ( oyun gibi düşünebilirsiniz ama çekim yasasının ne getireceği belli mi olur diyelim )

örneğin yakın zamanda Balığından ayrılan eylülmavi için bir model bulmayı deneyelim

Güneşi Başak = Boğa ve Oğlak

Ay Balık = Yengeç ve Akrep

Venüs ve Mars Terazi

Verileri bilgi-işleme koyuyoruz ve biiip biiip biippp cevap geldi

Güneşi Boğa + Venüsü Koç + Ay burcu Akrep olan bir erkekle ideal bir uyumdan söz edebiliriz

Yanlış anlama lütfen böyle birini tanımıyorum , o işlere burnumu sokmak istemem zaten , sadece örnek olarak düşünelim gülücük


oyyy sevgili arkadaşım çok teşekkür ettim gülücük çiçek

aslında balığmla da uyumluyduk :( onun ay oğlak, venüs koç, mars kova.. nasip..

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=b...spc=1&ast=
12-25-2011 03:30 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
ELF
Kayıtsız

 
Mesaj: #8
RE: Benimle Dans Edermisin ?
Benim verileride bilgi işlemden geçirin sonra size bir adet zorlu göndereyim onuda işlemden geçirin gülücük
Yoksa geçmez bi ömür böyle oy oyyyyy
12-25-2011 03:40 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #9
RE: Benimle Dans Edermisin ?
(12-25-2011 03:40 PM)ELF Yazılan:  Benim verileride bilgi işlemden geçirin sonra size bir adet zorlu göndereyim onuda işlemden geçirin gülücük
Yoksa geçmez bi ömür böyle oy oyyyyy

senin için Boğa ve Yengeç kombinasyonu olan biri uygundur ki eşin öyle biri

eşin için Akrep , Yay , Aslan ve Balık kombinasyonu olan biri uygundur ki sen böylesin

demek ki neymiş ?

astrolojik etkilerin iyi olması bile kadın milletini mutlu ve tatmin etmeye yetmiyor =)

12-26-2011 11:01 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
eylülmavi Çevrimdışı
Neptunyen Vip
*****
Neptunyen Vip

Mesajlar: 1,245
Üyelik Tarihi: Aug 2010

Rep Puanı: 35

Mesaj: #10
RE: Benimle Dans Edermisin ?
yıldıırm, hep sen bize yorum yapıyorsun, bende sana yapayım, belki daha önce hesaplamamamış olabilirsin gülücük

sen güneşin yay, ayın terazi olarakdan, en uygun ikizler, aslan, kova ve koç gülücük

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=b...spc=1&ast=
12-26-2011 11:16 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir