Değerlendir:
  • 15 Oy - 2.53 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Doğum Haritasının Îşaret Levhaları ( Göstergeler )
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
Doğum Haritasının Îşaret Levhaları ( Göstergeler )
Bu akşam fırından çıkacak inşallah gülücük

&&&

blogtan okumak için = http://www.neptunian.org

Afiyet Olsun gülücük

***

Doğum haritasını 360 kilometrelik bir şehir yolculuğu gibi düşünelim. Bu şehrin etrafında bir tam tur atarak başladığımız noktaya geri dönmek istiyoruz. Bu yolculuğun başlangıç noktası Yükselen burcu ifade eden Asc noktası olacaktır.

Not = Asc noktasının göstergelerinden biri de : Başlangıçlardır ( Özellikle ağır hareketli transitlerin Asc noktasından geçiyor olması kişinin hayatında yeni bir evreye adım attığına işaret edebilir )

Arabanız geniş bir aileyi içine alacak kapasiteye sahip ve eşiniz , çocuklarınız , anneniz , babanız , kardeşleriniz bu yolculukta size eşlik edecekler. Ayrıca yiyecek içecek eğlenecek her türden malzemeyi yanınıza aldınız ve nihayet yolculuk başladı. İlk dakikalar herşey yolunda ve herkesin keyfi yerinde görünüyor.

Not = Astrolojide mutluluk ve keyif alma göstergeleri Jüpiter ve Venüstür. Venüs ve Jüpiterin uyumlu görünümleri o kişinin kolay mutlu olabilen bir yapısı olduğuna işaret eder oysa Venüs ve Jüpiterin gerilimli ve hoşnutsuz konumlarda olması kişinin mutluluğunun önüne engeller çıkabileceğini , yaşamdan keyif almak konusunda zaman zaman beceriksiz olacağını gösterir. Örneğin Jüpiter-Satürn karesi olan kişiler için mutlu olmanın yolu somut elle tutulup gözle görülür şeylerden geçebilir , mutlu olacağı şeyler zaman zaman ertelenebilir.

Küçük çocuğunuz yanınızda getirdiğiniz cips gazoz gibi abur cubur paketlerini hemencik açmaya başladı. Oysa daha bulunduğunuz 1 nolu semtten bile çıkmadınız ve belli ki ufaklık acele ediyor.

Not = Sabırsızlık göstergeleri : Ateş burçları vurgusu (Koç,Aslan,Yay) , İkizler burcu ve Merkür vurgusu , Mars-Uranüs bağlantıları , Mars-Jüpiter bağlantıları , Mars ve Uranüsün diğer kişisel gezegenlerle bağlantıları ( Ay-Uranüs gibi , Güneş-Mars gibi )

Ufaklığa sabretmesini nasihat eden ve onu ikna eden büyük çocuğunuza müteşekkirsiniz. Bu kez kardeşiniz giriyor araya ve parlak fikrini söylüyor ”daha 1 nolu semtten çıkamadık hızlanalım biraz , hadi hadi ”

Not = Hız göstergeleri ile sabırsızlık göstergeleri birbirine benzerdir , aynı gibidir.

Anne devreye girer ve hızlanmamanızı , tabakhaneye bişey yetiştirmediğinizi söyler. Baba da onu onaylar ve yavaş gidelim geç olsun güç olmasın yorumunu getirir.

Not = Tedbirli olma göstergeleri : Toprak burçları vurgusu (Boğa,Başak,Oğlak) , Satürn-Chiron ikilisinin kişisel gezegenlerle yaptığı bağlantılar.

Ve nihayet ilerde 2 nolu semtin tabelasını gördünüz. Bu 2 nolu semt paralı semttir ve arabayla giriş için önce ücretini ödemeniz gerekir.

Not = Venüs ve Jüpiter aynı zamanda parayla alakalı göstergelerdir ( mutluluk göstergeleriydi aynı zamanda ) Yani astroloji bize realiteyi sunmaktadır , parayla saadet olunur =)

2.semtte gerek eşiniz , gerek anneniz alışveriş yapmak istediklerini söylediler ve sık sık aracınızı durdurup onların sahip olmak istedikleri şeyler için para ve zaman harcadınız. Bir an önce bu semtten çıkmak için çaktırmadan gaza asıldınız ve hızlandınız. O sırada karşıdan gelen 8 nolu semtin belediye otobüsüyle burun buruna geldiniz ve aile ölüm tehlikesini ucuz atlattı !

Not = Ölümle alakalı göstergeler : 8.ev vurgusu , Akrep burcu , Satürn ve Plüto gerilimli bağlantıları.

3 nolu semte girdiğiniz de trafiğin yoğun ve aktif olduğunu gördünüz. Bu semt pek gürültülü geldi size ki bir kaç dakika öncesine kadar önceki semtten aldıkları şeylerle meşgul olan eşiniz ve anneniz ve de çocuklar çan çan konuşmaya başladı.

Not = Gevezelik göstergeleri : İkizler burcu ve Merkür vurgusu , ateş ve hava burçlarının ağırlıklı olması , Jüpiterin kişisellerle yaptığı bağlantılar ve de kadın olmak =)

Dikkatinizin dağıldığını ve biraz sessiz olunmasını sakin bir şekilde söylediniz ancak kimse oralı olmuyor ve gürültüye devam..

Not = İlişkilerde sabırlı , saygılı ve sakin kalabilme göstergeleri : Oğlak-Terazi kombinasyonu , Başak-Terazi kombinasyonu , Boğa-Terazi kombinasyonu ve vurguları.

İlerde bir tabela gördünüz ve tabelada Venüs ile Satürn gezegenleri kare açıyla ilişkilendirilmiş.. Tabelanın yanından geçer geçmez yanınızda oturan eşinize sesinizi yükseltip ssmasını yok eğer susmazsa arka tarafa oturmasını sert şekilde söylediniz ve eşiniz bu kırıcı tavrınıza şaşırıp sluğu arka koltukta aldı , yanınızda değil artık.

Not = Venüs-Satürn sert açıları , ayrılık göstergesi olabiliyor.

Nihayet 4 nolu semte girdiğinizde yanınıza ailenin temel direklerinden anneniz oturdu. 4 nolu semtte sizle eşiniz aranızdaki bu gerilim nedeniyle herkes sustu arabada. Siz bu konuyu eşinizle aranızdaki mahrem bir konu olarak görüyorsunuz ve siz de susuyorsunuz oysa şu an yanınızda oturan anneniz hayat konusunda daha tecrübeli ve size bazen kısa cümleleriyle , bazen sadece bakışlarıyla bir şeyler anlatıyor. Annenin bu koruyucu ve kaynaştırıcı tavrı araçtaki herkesi yumuşatıyor , duyarlılaştırıyor. 4 nolu semtin son kilometrelerinde arabanın içi sessiz ve siz arabanın radyosunu açıyorsunuz ve işte tüm ailenin sevdiği o şarkı çalıyor.. O an karar veriyorsunuz..

5 nolu semte girer girmez arabayı durduruyorsunuz ve hızla büyük bir markete giriyorsunuz.Ailenin geri kalan üyeleri merakla arabada sizi bekliyorlar. Eşiniz de öyle =) Vee bir kucak dolusu paketle marketten dışarı çıkıyorsunuz. Ailenizin şaşkın bakışları altında paketleri arabaya döke saça getiriyorsunuz. Önce çocuklara aldığınız o çok istedikleri ama pahalı olduğu için almayı ertelediğiniz oyuncakları hediye ediyorsunuz. Çocuklar sevinçten çığlık atıyor.. Sonra eşinizi arabadan indiriyor ona diz çöküp bir kırmızı gülü ona uzatıyorsunuz. Eşiniz duygulanırken oracıkta çocukların ve anne-babanın yanında dudaklarına yapışıyorsunuz. Aşk tazelemek diye buna diyorlar sanırım.

Not = Romantizm kombinasyonları : Balık burcu , Terazi burcu , Aslan burcu , Venüs , Neptün ve vurguları.

5 nolu semtte harika vakit geçiriyorsunuz hatta yolculuğun en güzel anları ve elbette her güzel şeyin bir sonu ve bir maliyeti vardır.

6 nolu semte girdiğinizde artık aileüyeleri gülmekten yorulmuş , eğlenmenin son dozuna varmış ve sessizce bu şehrin detaylarını incelemektedir. İnanılır gibi değil bir önceki semtte yolculuğun en keyifli anlarını yaşarken şimdi herkes işiyle gücüyle meşgul gibi. Eşiniz tedirgin ve ütünün fişini çekip çekmediğinden emin olamıyor -ya yangın çıkarsa- Bu endişe eşinizin midesinde yanma hissi oluşturuyor ve eliyle karnını tutuyor. Arabanın torpido gözünden mide ilacını çıkrıp ona veriyorsunuz.

Not = Mide rahatsızlıkları için göstergeler : Ay burcunun sert açıları , özellikle Ay-Mars sert açıları

Not = Kalp rahatsızlığı için göstergeler : Güneşin sert açıları , özellikle Güneş-Satürn sert açıları yaşam enerjisini düşürebiliyor , satürn transitinin güneşle sert açı yaptığı dönemlerde sağlık konusuna dikkat.

Not = Bağırsaklarla alakalı rahatsızlıklar : Başak burcuyla alakalı gerilimler örneğin Başak burcunda gezegeni olan birinin sert transit etki alması gibi.

Not = Kemiklerle alakalı rahatsızlıklar : Satürn gerilimleri , örneğin güneş-satürn sert açıları sırt bölgesinde ağrılara sebep olabiliyor.

Not = Kan ve kaslarla alakalı rahatsızlıklar da Mars faktörünü arayabiliriz.

6 nolu semtte durup bir acil servise giriyor ve eşinizle ilgileniyorsunuz. Ayrıca komşunuza telefon edip evinizde yangın benzeri anormal birşey olup olmadığını arada kontrol etmesini tembihliyorsunuz ve tabii komşunuz sizin pimpirikli ve tuhaf olduğunuzu düşünüyor =)

6 nolu semtte sıkıcı işlerle meşgul olduktan sonra nihayet 7 nolu semte giriyorsunuz. Eşiniz kendini daha iyi hissediyor. Yolu yarıladığınızı farkediyorsunuz , başlangıç noktası şu an bulunduğunuz noktanın tam karşı yakasında kalıyor. O sırada yanınızda ilerlemekte olan aracın kornasını uzun uzun çaldığını farkediyorsunuz ve sizin çocuklar yandaki arabaya el sallıyor. Dikkatli bakınca aracın ortağınıza ait olduğunu ve onlarında ailecek geziye çıktıklarını görüyorsunuz. 7 nolu semtin en güzel yemeklerinin olduğu bir restaurant seçiyorsunuz ve ortağınızın ailesiyle oluşan kalabalık grup keyifli bir yemek ziyafeti çekiyorsunuz.

Not = Karşınıza birilerinin çıkması için göstergeler : Asc noktasının zıt burcu olan Dsc noktası yani 7.ev vurgusu , Güneşin , Ay’ın , Venüsün ve Mars’ın zıt burçlarında etki eden transitler, örneğin Marsınıza zıt açı yapan zorlayıcı bir transit karşınıza rakip-düşman çıkarabilir , örneğin venüsün zıt burcunda olan bir transit karşınıza aşk çıkarabilir

Ortağınızın çocukları yolculuğa devam etmek için sabırsızlar ve onlar müsade isteyip yola çıkıyorlar. Siz biraz daha çayın ve eşinizin sağlıklı mutlu bakışlarının keyfini çıkarıyorsunuz. Eşinizin ellerinden tutup birbirinize sevgi dolu bakışlar atıyorsunuz.

Not = İstikrarlı ilişki göstergeleri : Venüs-Satürn bağlantılarının belkide en önemli avantajı budur + Satürnün güneş ve ay ile yaptığı bağlantılar + toprak elementi burçların vurgu yapması.

Yola çıktınız ve 8 nolu semtin girişinde trafiğin bir süre tıkandığını gördünüz. Biraz ilerleyince orada bir kaza olduğunu gördünüz ve yavaşça kaza mahallinden geçerken şok oldunuz çünkü bu bu bu az önce yemek yediğiniz ortağınızın arabası.. ! Kaza yapmışlar.. !

Astroloji bilenler bu yolculuğun 12 nolu semte kadar süreceğini ve araya pek çok başka not düşürüleceğini tahmin edebilirler ve böyle düşünmekte haklılar. Astroloji yolculuğunda başlangıç noktası olan Asc nktasına tekrar dönmek için 12 semti de geçmeniz gerekir. Ve konuyla alakalı olabilecek belki başka yüzlerce astrolojik gösterge yazlabilir lakin hem her bir göstergeyi sadece bir yazıya sığdırmak mümkün değil , hem de benim hayalperest yazılarım da gerçeklik payı olmasına dikkat ederim malum Güneş-Neptün kavuşumu uçurtmamın ipini kontrol eden sağlam bir Satürnüm var ( bu örnek için astrosohbet yorumcusu Uranus’e yeri gelmişken yeniden teşekkür ederim ) Yani anlayacağınız ailemizin ortağı ve ailesi kaza yapmışken bu yolculuk ve bu tatil devam edemez =)

Bu tür beklenmedik durumlar için hangi göstergeleri aramalıyız : Uranüs bağlantıları tabii ki

Ve bu hikayeyi plansızca önceden programlamadığım ( sadece gün içinde yazmak iyi olur fikri gelişti o kadar ) şu günün şu saatlerinde gökyüzünde Merkür (yazmak) Uranüsle kare açı yapmakta.. !

Son Not = Notlar aracılığıyla verilen göstergeler , mutlak-kesin sonuçlara işaret etmezler örneğin Satürnün Venüsle olan sert açısında mutlak-kesin bir ayrılık olacak diye bir şey yoktur , melki mutlak’a yakın olan şey ilişkinin zorlanacağıdır ama mutlaka ayrılık olacak kuralımız yoktur. Verilen bu göstergeler , verilen durumların olasılığının arttığını işaret eder sadece. Örneğin arkadaşlarımdan biri Venüs-Satürn karesi olmasına rağmen erken yaşta evlenmiştir ( gösterge de geç evlilik yazmıştık oysa ) Peki erken evlenen bu arkadaşım Satürnden nasibini alıp zorlanmamış mıdır ? Şöyle söyleyim , evlilik kavramını ve eş olma kavramını uzuun yıllar sonra zihninde pekiştirmeye başlamıştır yani ”zihnin HAZMI” açısından evliliğini gecikmeli olarak hazmetme deneyimini yaşamış ve yaşamaktadır – o kendini biliyor- =)

Bu son not belkide bu yazının devamı olması açısından ”Göstergeleri Doğru Okumak” adlı bir çalışmaya parmak gösteriyor olabilir ;)

01-11-2012 06:25 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #2
RE: Doğum Haritasının Îşaret Levhaları ( Göstergeler )
Geç evlilik göstergesi = venüs-satürn bağlantısı

01-11-2012 06:27 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
RE: Doğum Haritasının Îşaret Levhaları ( Göstergeler )
(01-11-2012 06:27 PM)Neptunian Yazılan:  Geç evlilik göstergesi = venüs-satürn bağlantısı

Ayrılık göstergesi = venus-saturn bağlantısı

01-11-2012 06:31 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
melikebelkıs
Kayıtsız

 
Mesaj: #4
RE: Doğum Haritasının Îşaret Levhaları ( Göstergeler )
(01-11-2012 06:27 PM)Neptunian Yazılan:  Geç evlilik göstergesi = venüs-satürn bağlantısı


Doğru söze ne denir gülücük 71 doğumluyum, haritamda venüs satürn kare açısı var ve hala bekarım dil çýkarma
01-11-2012 06:44 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
RE: Doğum Haritasının Îşaret Levhaları ( Göstergeler )
Ovv mutfaktan astroloji kokusu geliyor gülücük
kolay gelsin ...
01-11-2012 06:52 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
lacrimosa Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 107
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Doğum Haritasının Îşaret Levhaları ( Göstergeler )
(01-11-2012 06:44 PM)melikebelkıs Yazılan:  
(01-11-2012 06:27 PM)Neptunian Yazılan:  Geç evlilik göstergesi = venüs-satürn bağlantısı


Doğru söze ne denir gülücük 71 doğumluyum, haritamda venüs satürn kare açısı var ve hala bekarım dil çýkarma

ayyy bende de venus saturn kavuşum var .. anlamı nedir acaba bi de saturn 7. evde
01-11-2012 07:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
picachu Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 401
Üyelik Tarihi: Feb 2011

Rep Puanı: 8

Mesaj: #7
RE: Doğum Haritasının Îşaret Levhaları ( Göstergeler )
malesef venus saturn kavusumum var.. ben bu gidisle hic evlenemem heralde gülücük)

https://resmim.net/f/xWSL8c.jpg

haritam
01-11-2012 09:01 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #8
RE: Doğum Haritasının Îşaret Levhaları ( Göstergeler )
(01-11-2012 10:06 PM)aeon Yazılan:  
Alıntı:Kızkardeşim ve bir arkadaşımda kare açsı vardı ve her şkisi de 30 yaşında evlendiler .

gülücük

geç tabirine uygun bence

ya bende evlenmek istiyorum :D
kapıyı anahtarla açmaktan sıkıldım , her akşam makarna tavuk şintzel ve yumurta yemekten de .
7.ev yöneticim mars oğlakta ve satürnle kavuşum , bende evde kaldım herhal

evde mi kaldın , öyleyse beni müsait bir yerde gömün gülücük

01-11-2012 10:13 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Arkadaş
Kayıtsız

 
Mesaj: #9
RE: Doğum Haritasının Îşaret Levhaları ( Göstergeler )
Uvv evet bendede aynından var , venüs - satürn kare açısı sürprizzz

Nasrettin Hoca derki :
Evlilik ; gündüz çifte hırlama , gece çifte horlama hehee
01-11-2012 10:29 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #10
RE: Doğum Haritasının Îşaret Levhaları ( Göstergeler )
Alıntı:Uvv evet bendede aynından var , venüs - satürn kare açısı
Nasrettin Hoca derki :
Evlilik ; gündüz çifte hırlama , gece çifte horlama

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/24...ve-cocuklu

:D bilenler bilir bu diziyi
01-11-2012 10:35 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Rektifikasyon (Doğum Saati belirleme) Nasıl Yapılır? Dinoo 221 378,116 09-05-2019 04:26 AM
Son Mesaj: say24
  Dogum haritami okurmusunuz? Zulya 0 2,266 06-09-2019 04:01 AM
Son Mesaj: Zulya
  Yardimmmmm!Doğum haritama yardimci olur musunuz? duyguseli4108 0 2,408 05-01-2019 11:22 PM
Son Mesaj: duyguseli4108
  Doğum haritası analiz Berenbuldum1 15 4,583 07-09-2018 04:08 PM
Son Mesaj: justicee
  Doğum haritası analizi ve ilişki analizi shinigami 12 21,178 09-27-2017 12:46 AM
Son Mesaj: shinigami
  Hafızanın Doğum Haritasında İncelenmesi emel 55 83,142 02-04-2015 01:15 AM
Son Mesaj: gökyüzü
  Çağan'ın Doğum Haritası nisan15 5 10,519 11-18-2012 12:53 AM
Son Mesaj: SeRDaL

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir