Değerlendir:
  • 12 Oy - 3.17 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

John Tobias
Yazar Mesaj
Mahinur Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 900
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 50

Mesaj: #1
John Tobias
Mortal Kombat oyununun yaratıcılarından.Çizgi roman ve grafik tasarımla ilgili işleri de var.

http://b1201.hizliresim.com/t/x/27999.gif


Ay üçgen Merkür:Merküryen özellikler.Kişi kendini güvende,mutlu ve huzurlu hissetmek için iletişime ihtiyaç duyuyor.Merkür'e has özellikleri sosyalleşmek için kullanıyor.Zeka ve algı yüksek.Duygular ve düşünceler örtüşüyor.

Merkür sekstil Venüs:Venüsyen konulara merak.Sarfettiği sözcüklerin zarif olmasına özen gösterebilir.Okumayı,kendini geliştirmeyi seven biri.Venüs ,Merkür'e yaratıcılık ve yetenek verebilir.

Merkür kavuşum Jüpiter:Kavuşum açıları Merkür'ü güçlendiriyor.Entelektüel olma.Müthiş bir bilgi birikimine sahip.Ve kişi bilgisine güveniyor bilgisini paylaşmayı aktarmayı çok istiyor.Akademisyenlik potansiyeli var.Dil konusunda yetenekli.Öğrendikçe ufkunu genişletiyor.Parasını Merküryen konulardan kazanabilir.

Merkür kavuşum Uranüs:Harita sahibi herkesten farklı düşünebiliyor.Yeniliklere açık.İletişimi yüksek.Sosyal ama mesafesini koruyor.Teknoloji ve matematik konusunda merak ve yetenek veriyor bu konum.

Ay üçgen Uranüs:Merkür Uranüs kavuşumunu destekliyor.

Merkür sekstil Neptün:Hayal gücü yüksek.Empati kurabiliyor.Resim,müzik,fotoğraf vb.bilhassa görsel sanatlarda yetenekli.

Merkür kavuşum Plüton:Plüton Merkür'ü güçlendiriyor.Zeka,iletişim,merak duygusunun yüksek olmasının yanı sıra bu özellikler bilinmeyene yöneliyor+konuşmalarıyla başkalarını etkilemesi muhtemel.

Merkür karşıt Şiron:Harita sahibi Şiron vurgulu kişilerle fikirsel anlamda çatışabilir.Duygusal yaralanmalarını ,geçmişini paylaşmama eğiliminde olabilir.

Venüs karşıt Ay:Duygular ve düşünceler arasındaki çatışmalar.Bu çatışmaların kökeni aile bilhassa anne olabilir.

Venüa sekstil Plüton:Plüton ikili ilişkilerde,Venüsyen konularda yaratıcılıkta vb güç verebilir.Kişi bu alanlarda zaman zaman değişiklikler yapmaya,dönüşümler yaşamaya meyilli olabilir.Bu konum da bilinmeyene merakı açıklayabilir.

Venüs üçgen Neptün:Görsel anlamda yeteneğini ortaya koyan bir açı.Kişi,ilişkilerinde de oldukça uyumlu.Kendini ifade etmekte sıkıntı yaşamıyor.

-Venüs açıları erkekte harita sahibinin etkilendiği kadın tipini ortaya koyar.(Lisa Tenzin Dolma-Hayatınıza Astrolojiyle yön verin)

Buna göre Ay-Plüton-Neptün potansiyelleri çıkıyor:Karizmatik,güçlü,duygusal,sevdiğini koruyan kollayan...

Mars kare Plüton:Öfkeyi gömme ve bunun yarattığı stres.Büyük bir enerji,yıkıcı bir öfke.Durup durup patlayan tiplerden.

Mars üçgen Şiron:Harita sahibi duygusal yaralanmalarını iyileştirmek için başkalarından destek almak istemiyor(Merkür karşıt Şiron) kendisi tek başına sorunlarla yüzleşmek istiyor.Özgüveni,iradesi oldukça yüksek.

Güneş üçgen Satürn:Özgüveni kibre dönüşmüyor Satürn bunu engelliyor.Harita sahibi zorluklar karşısında yılmıyor,vazgeçmiyor.Soğukkanlı ve kararlı.
(Ed Boon'un haritasında karamsar düşünebilme potansiyeli vardı fakat John Tobias'ta bu yok.Merkür Jüpiter kavuşumu da önemli.)

Güneş ve Merkür Başak=Doğru muyum bilmiyorum ama şöyle düşündüm ben.Ed Boon'da Koç burcunda iki gezegen vardı.Yani ilk olarak fikirler Ed Boon'dan çıkıyor ama onu geliştiren detaylandıran John Tobias.

Venüs Yengeç burcunda.Nazik,yardımsever,sevecen.Aileye çok önem veriyor.Sevdiklerine karşı oldukça duyarlı.Onlardan gelebilecek bir zararla içine kapanabilir.

Mars Yay:Merkür'ü zaten Jüpiterden etkileniyordu Mars'ın konumu da destekliyor bunu.Yine doğru mu düşünüyorum bilmem ama Mars Yay konumu,harita sahibinin detaylarda boğulmasına izin vermiyor.Biraz hız kazandırıyor.
01-30-2012 12:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
aeon
Kayıtsız

 
Mesaj: #2
RE: John Tobias
merkür pluto kavuşumu var

fatalitylerin mucidini merkür pluto açısı olması ve vahşi dövüş sahnelerini plutonik bir zihin üretir diye düşünüyorum
01-30-2012 12:27 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
RE: John Tobias
Mahinur böyle devam edersen Yorumculuk potansiyeli olan birisin söylemeliyim.

Astrolojik ifadeleri basit ve doğru şekilde bağlıyorsun ki bu tür bağlamaları yaptıkça zamanla ustalık kazanacaksın , aynen devam et derim verygood

01-30-2012 05:43 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Mahinur Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 900
Üyelik Tarihi: Jan 2011

Rep Puanı: 50

Mesaj: #4
RE: John Tobias
(01-30-2012 05:43 AM)Neptunian Yazılan:  Mahinur böyle devam edersen Yorumculuk potansiyeli olan birisin söylemeliyim.

Astrolojik ifadeleri basit ve doğru şekilde bağlıyorsun ki bu tür bağlamaları yaptıkça zamanla ustalık kazanacaksın , aynen devam et derim verygood

Teşekkür ederim Neptunian.
Bu sefer değişik birşey yaptım.Haritanın çıktısını aldım elimdeki kaynaklardan gezegenlerin anahtar kelimelerini yazarak çalıştım.Yorumlarımın o kaynaklarda yazan yorumlara yakın olup olmadığını kontrol ettim.
Açıların mantığını anlamamda da yardımcı oldu.gülücük
01-30-2012 01:44 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir