Değerlendir:
  • 11 Oy - 2.64 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Haritamı çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirimmm?
Yazar Mesaj
Amarth Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 91
Üyelik Tarihi: Jun 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Haritamı çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirimmm?
Çokk teşekkürler

http://img710.imageshack.us/img710/3623/unledmxa.jpg
05-10-2012 03:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #2
RE: Haritamı çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirimmm?
Amarth, imzana eklediğin harita boyutunu küçült lütfen yada sadece link olarak ekleyebilirsin böyle hoş durmuyor.

Doğum haritana dair birkaç hazır yorum ekliyorum şimdi :

Başak Burcu

Başak burcu Toprak elementi burçlarındandır. ( Boğa ve Oğlak gibi )
Diğer Toprak burçları gibi , sakin , tedbirli , güvenilir , somut fikirleri olan , tutarlı kişilik özellikleri taşır.
Başak burcu kusursuzluk ihtiyacındadır. Elini attığı her işte mükemmeliyetçi bir yaklaşım sergileyebilir.
Başak için önemli olan sayısal çoğunluk değil , kalitedir..
Kalite odaklı yaklaşımı onu seçici yapar. Her şeyi kolay beğenmediğini söyleyebiliriz.

Başak burcu seçicidir ve kusursuzluk ihtiyacındadır ancak kendisi hiçte egoist ve kendini beğenmiş değildir. Hatta Başak burcu en mütevâzi burçlardandır ( Balık ile birlikte )
Alçak gönüllü tabiatıyla , sosyal çevrede pek dikkat çekici değildir ki zaten bunu da istemez. ( diğer toprak burcu Oğlak , dikkat çekmeyi gizli gizli ister )
Etrafında işlerin kusursuzca yürümemesi durumunda huzursuz olacaktır ve eleştiri silahına başvuracaktır.
Başak burcu , diğer iki toprak burcuna göre daha çabuk huzursuzlaşır.

Başak burcu sadelikten hoşlanır. Önceki burcu olan Aslana has gösteriş ihtiyacı yoktur. Daha azıyla yetinmesini bilir. Yok zamanlarda ( kıtlık zamanlarında ) idareyi en iyi bilen burçlardan biridir.

Başak burcu detaycılığıyla bilinir. Ayrıntılara hakimdir , küçük detayları bile önemser ve berrak gözlerinden kolay kolay kusur kaçmayacaktır. Bu detaycı yapısıyla Başak burcu için müthiş araştırmacı potansiyelden söz edebiliriz. Başkalarını sıkabilecek araştırmalar , muhasebe – hesap – kitap işleri Başak burcuna doğal gelir. Kitap demişken yine başkalarına zor gelebilecek kitap yazma konusu Başak burcu için bir hünerdir.
Hatta Başak kişiliği sözel olarak çekinipte ifade etmediği fikir ve duygularını yazım yoluyla daha iyi ifade edebilir. Zaten pek çok başarılı yazarda Başak burcu potansiyeli vardır.
Başak burcu kişiliğinin , bu detaycı ve dikkatli yapısından dolayı kandırılması zordur.

Fiziksel olarak Başak burcu vurgusu , büyükçe berrak bakan gözlere işaret edebilir.

Başak burcu ( Balık burcuyla beraber ) fedakarlık aksını oluşturur. Başkaları için çalışmak , başkalarının mutlu olması Başak kişisini de mutlu edebilir. Bazı durumlarda Başak ve Balık vurgusu olan kişiler fedakarlık etmek için kendilerini Kurban rolüne sokabilirler.
Egonun belkide en çok ezildiği ya da zorlandığı burçlar Başak ve Balık burçlarıdır. Bu sebeple Başak ve Balık kişileri için periyodik olarak özgüven takviyeleri yapmak faydalı bir strateji olacaktır.

Başak burcu en çalışkan burçlardandır ( Oğlak ile birlikte ) Görev duygusu gelişmiştir hatta yapması gereken işleri olduğunda eğlenmek için kendine zaman ayırmakta zorlanabilir. Bu yönleri , Başak ve Oğlak burçlarının sosyal arenada sıkıcı bulunmasına sebep olabilir.
Başak burcu kişiliği , çalışırken bazen detaylar arasında boğulmak ve bütünü görememek durumuyla karşılaşabilir.

Başak burcu bir alanda ustalaşmak ihtiyacındadır. Aklına takmış olduğu bir konuyu detaylıca araştırır , sorgular ve bol bol pratik yaparak ustalaşır. ( İkizler gibi merakı yüzeysel değil )
Başak burcu tamir , bakım , onarım gibi ustalık gerektiren ve ince işçilik gerektiren konularda diğer burçlara göre daha yatkındır.
Hizmet sektörünün de Başak burcuna uygun olacağını ve servis verme becerisi olduğunu söyleyebiliriz.
İş dünyasında Başak burcu verimliliği ifade eder dersek yanlış olmayacaktır.

Başak burcunun hünerlerinden biride sistemleştirme becerisidir. Metodlu çalışmak , sistem kurmak ve bunu yürütmek Başak burcu için doğaldır. Başak burcunu sistemleştirmek konusunda Karınca Modeliyle açıklayabiliriz. Çalışkanlığı , metodlu ve sistematik çalışabilmesi , tevâzusu ve çok fark edilmeyen yapısı gibi özellikleriyle Başak burcunu ( ham haliyle başak burcu ) karıncalara benzetebiliriz.

Başak burcunun olumsuz özelliklerinden biri olan eleştirel yaklaşımları sebebiyle , diğer burçtan insanlarında Başaktan hoşlanmadıkları zamanlar elbette olacaktır.
Bazıları Başak burcunun seçiciliğine ve karar verirken kılı kırk yaran tarzına
Bazıları eleştirlerine ve iğneleyici imâlarına
Bazıları ketum ve mesafeli ( aslında mütevâzidir ) tavrına vb. sinir olabilir.
Oysa Başak burcu bu olumsuz gibi görünen özelliklerinin yanında , kötü gün dostudur. Diğer burçtan arkadaşlarınız eğlence zamanı sizinle olabilir ancak parti bitince evi temizlemek ve bulaşıkları yıkamak gibi görevleri Başak burcu vurgusu olan arkadaşınız kabul edebilir.
Zaten temizlik , titizlik , sağlık gibi konularda Başak kişiliği oldukça duyarlıdır. Sağlık alanı Başaklar için gâyet uygundur.

Duygusal konularda Başak burcu pek rahat olmayabilir. Hatta çekingen ya da utangaç bile olabileceğini söyleyebiliriz. Mantıklı tarafı ağır basan burçlardandır.

Merkür Başak burcunda

Merkür fonksiyonları ile Başak burcunu harmanlıyoruz.

Başak burcu gibi düşünme , Başak burcu gibi iletişim kurma potansiyelinden söz edebiliriz.

Merkür Başak kombinasyonu , detaylar hakkında düşünüp konuşmaktan hoşlanabilir. Muhtemelen başkalarının gözünden kaçan detayları algılama becerisi çok kuvvetli olacaktır ve de bu detayları ifade etmek niyetinde olacaktır.
Olumlu anlamda detaycı ve analizci düşünce yapısıyla özellikle Kariyeri konusunda ve çalışma hayatında türlü avantajlara sahip olacaktır.
Oysa Başak burcunun gölgesi olan eleştirel yaklaşımı benimsediğinde bu kez sürekli karşı tarafın hatalarına dair detaylara takılıp kalacaktır ve de eleştirel sözlerle bunu ifade ettiğinde ilişkileri zarar görebilecektir.
Öyleyse Merkür Başak kişisinin dikkatini hatalara ve eleştirilere yönlendirmemesini önerebiliriz.

Başak burcunun hünerlerinden biri olan sistemli ve metodlu olma özelliğini Merkür arenasında gözlemleriz.
Sistem üretmeye odaklanmış fikirler ve de metodlu düşünce yapısı Merkür Başak kombinasyonunun avantajıdır.

Tıpkı Yengeçte olduğu gibi , Merkür Başak kişisinin de kuvvetli bir hafızaya sahip olması muhtemeldir.
Tabi yıldız haritasında Mars – Neptün gibi vurgular varsa durum değişebilir.

Merkür Başak kişisinin takıntılı bir zihin dünyasına sahip olması ihtimaline dikkat çekebiliriz. Bazen önemsiz bir ayrıntıyı gereğinden fazlaca düşünerek zamanını ve zihinsel enerjisini tüketebilir ve strese girebilir.
Merkür Başak kişisinin bu detaycı ve analizci zihin yapısını , ‘yaptığı işin teknik detaylarında ustalaşmak’ doğrultusunda kullanması müthiş bir avantajı olacaktır.

Tüm Astrolojik kombinasyonlar içinde gözlemleme gücü en kuvvetlilerden biridir diyebiliriz.

Ay Yay burcunda

Bir şeylere inanmak , güven duymak ihtiyacındadır. İtimat etme duygusuyla sık sık kontak halindedir.
Bazen bu duygu yanlış kişilere itimat etmeyi ve hayal kırıklıklarını ifade edebilir. Yinede Ay Yay kişisi genelde iyimser bir tabiata sahiptir ve öyle hayal kırıklıkları karşısında kırılıp gücenip kendi dünyasına çekilecek biri değildir. Çünkü dışarda keşfedilecek çok şey vardır ve keşfetmek ona iyi gelir.
Bu keşfetme ihtiyacı , yeni olan şeylere merak duygusu taşımasına neden olur. Yeni biriyle tanışmak , yeni bir mekan keşfetmek , yeni bir film , yeni bir şarkı , yeni bir kitap ona çekici gelecektir.

Ay Yay kişisi genelde sempatik davranışlar sergiler. Mizah anlayışı iyidir.
Bazen dikkatsiz ve patavatsız biri olsa da , genelde çevresinde iyi günde ve kötü günde aranılan bir kişiliktir.
Uzun süre somurtkan biri olmayacaktır. Dolayısıyla cansıkıcı biri değildir aksine türlü deneyimlere açıktır. Örneğin 'gezelim' gibi bir teklife eğer çok meşgul değilse genelde evet diyecektir.

Diğer ateş burçları gibi bazen sabırsız ve çabuk öfkelenen biri olabilir. Öfkeli tepkisini ortaya koyar ama bunu inatla ve kinle sürdürmeyecektir.

Kendini geliştirmek ihtiyacı önceliklidir. Geniş bir merak sahası olabilir. Her bir merakıyla ilgili pek çok şey biliyor olsa da tek bir alanda uzmanlaşmakta zorlanabilir. Çünkü tek bir konuya odaklanmak onu sıkabilir. Değişim ona iyi gelir.
Yabancılarla kontak halinde olmak ona iyi gelebilir ve dolayısıyla yabancı diller üzerine yada yabancı ülkelerle bağlantılı olmak üzerine doğal bir eğilimi olabilir.

Ay Yay kişisinin romantik düşleri Su burçlarından farklı olacaktır. Örneğin hiç konuşmadan birbirine öylece bakan iki aşık portresi onu sıkabilir , o bir geminin kenarında seyahat halinde sevdiği kişiyle hayat üzerine , siyaset üzerine , bilim üzerine , rüyalar üzerine vb. saatlerce konuşmayı daha romantik bulabilir.
Yani Ay Yay kişisi ile partnerinin en az bir kaç ortak konuda konuşabiliyor olması (benzer ilgi alanlarının olması) iyi olacaktır.

Venüs Aslan burcunda

Venüs fonksiyonları ile Aslan burcunu harmanlıyoruz.

Aslan burcu gibi beğenilere sahip olma , Aslan burcu gibi kendini çekici kılma , ilişkilerde aslan burcu gibi yaklaşımlar gözlemlenebilir.

Venüs Aslan kişisi beğenilerine güvenir , beğenileri konusunda başkalarına fikir vermekte hünerli olacaktır. Ekonomik açıdan imkanı varsa , beğendiği şeyleri satın almak ona keyif verir. Dolayısıyla alışverişe çıktığında harcama yapma potansiyeli yüksektir ( doğum haritasında frenleyici başka unsurlar yoksa )

Venüs Aslan kişisi pohpohlanmak şımartılmak ihtiyacı hissediyor olabilir.
Eğer çevresinde onu şımartacak birileri yoksa , kendine yapacağı jestlerle ve kendi için yapacağı harcamalarla bu ihtiyacını pek tabii giderebilir.
Özellikle Jüpiter vurgusu olan Venüs Aslan kişisinin hem kendi beğenilerini karşılama konusunda , hem çevresindeki insanlara yapacağı jestler konusunda cömert bir yapısı olacağını söyleyebiliriz.

Venüs Aslan kişisinin kendisini özel hissetmeye , beğenilmeye , sosyal ortamlarda kendini ifade etmeye ihtiyacı olacaktır. Ham haliyle ( frenleyici etkiler yoksa ) Venüs Aslan potansiyelinin flörtçü bir doğası olacağını söyleyebiliriz.

İlişkilerde sıcakkanlı , eğlenceli bir aşk insanı izlenimi verir. Karamsar ortamları keyiflendirebilecek pozitif bir doğası vardır. Arkadaşlar arasında aranılan kişiliklerden biridir.
Duygusal ilişkilerde cazibesini kullanarak kolay dikkat çekebilir. Destekleyen başka etkilerde varsa , kişisel bakımına dikkat eden biri olacaktır ( biraz da süslü )

Gururlu bir aşıktır , partnerinin dürüst ve açık sözlü olmasını tercih edecektir. Diğer Ateş burçları gibi saf bir tarafı vardır dolayısıyla kandırılması ihtimaline dikkat çekmek gerekir.
Aşk oyununu dürüst şekilde oynamak ister. Evet beğenilme ihtiyacındadır lâkin aynı zamanda partnerinin de egosunu besleyecek türlü jestlerle , sürprizlerle ilişkiye renk katmasını bilir.
İlişkiyi yönlendiren , idare eden taraf olması muhtemeldir.

Venüs Aslan kişisi nasıl mutlu olur , nelerden hoşlanır ?

Beğenildiğini , özel biri olduğunu hissettiğinde mutlu olacaktır.
Sevdikleriyle beraber eğlenceli vakit geçirdiğinde mutlu olacaktır.
Hediyeler aldığında mutlu olacak , kendisi de benzer jestlerle sevdiklerini mutlu etmek isteyecektir.
İmkanı varsa alışveriş yapmak ona keyif veren bir deneyim olacaktır ( özellikle bayanlar )

Venüs Aslan kişisi kendini karşı cinse nasıl sunar ve karşı cinsten ne bekler ?

Aslan ; Ateş elementi burçlarındandır ve Venüs Aslan kişisi kendisini sıcakkanlı , tutkulu bir aşık olarak kendini karşı cinse çekici kılmayı tercih edecektir.
Hem duygusal açıdan hem de seksüel açıdan kendine güvenecektir.
Bu özgüveni ile ve de sıcakkanlı doğasıyla karşısındaki insanı etkileyebilecektir.
Benzer şekilde karşı cinsten özgüven bekleyebilir , tutkularını ifade etmesini bekleyebilir.

Ay & Merkür bağlantısı

• Merküryen ihtiyaçlardan söz edebiliriz.
• Konuşmaya , düşüncesini ifade etmeye ihtiyacı vardır.
• Zihinsel becerileri olabilir. Destekleyici başka etkiler eşliğinde zeka göstergesidir.
• Olumsuz ifadeleri = dedikodu eğilimi , gelip geçici fikirler yani maymun iştahlılık , sert açılarda duygular ile düşünceler arasında ikilemde kalma , kararsızlık şeklinde tanımlanabilir.
• Taklit yeteneği görülebilir.
• Hızlı ( bazen aceleci ) tepkiler verme eğilimi görülebilir.
• Duyguları mantıklı şekilde ele almak.
• Çabuk öğrenen , çabuk kavrayan biridir. ( engelleyici başka unsurlar frenlemiyorsa )
• İyi bir gözlemcidir.
• Değişken ruh halleri görülebilir.
• Öyküleme , Hiciv / Mizah üzerine hünerli biri olabilir.
• Günlük tutmak , not almak , elleriyle ve ya konuşmasıyla alakalı bir takım alışkanlıkları olabilir.

05-10-2012 05:05 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
amethyst23 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 40
Üyelik Tarihi: May 2012

Rep Puanı: 1

Mesaj: #3
RE: Haritamı çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirimmm?
astro.com dan haritamı çıkartıp imzama ekleyemiyorum;
astro.com'a girip free horoskop'a giriyorum oradan Short Horoscopes'u seçiyorum oradan da Personal Portrait i seçiyorum ama yukarıdaki gibi bir haritaya ulaşamıyorum sadece gezegenler,açılar falan yazıyor bir keresinde de nasıl ulaştım anlamadım ama haritanın çevresindeki bilgi çizelgeleri yoktu.. gülücük Nerede yanlış yapıyorum?
Yardımcı olur musunuz?

Sinastri:

http://imageshack.us/photo/my-images/84/...zmavi.gif/

D. Haritam:

http://imageshack.us/photo/my-images/823...thyst.gif/
05-10-2012 05:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #4
RE: Haritamı çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirimmm?
(05-10-2012 05:53 PM)amethyst23 Yazılan:  astro.com dan haritamı çıkartıp imzama ekleyemiyorum;
astro.com'a girip free horoskop'a giriyorum oradan Short Horoscopes'u seçiyorum oradan da Personal Portrait i seçiyorum ama yukarıdaki gibi bir haritaya ulaşamıyorum sadece gezegenler,açılar falan yazıyor bir keresinde de nasıl ulaştım anlamadım ama haritanın çevresindeki bilgi çizelgeleri yoktu.. gülücük Nerede yanlış yapıyorum?
Yardımcı olur musunuz?

vereceğim linkte astro.com'da harita çıkarmayı adım adım açıklamıştım

buyrun = http://www.astrosohbet.com/konu-astro-co...-1679.html

05-10-2012 06:08 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Amarth Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 91
Üyelik Tarihi: Jun 2011

Rep Puanı: 0

Mesaj: #5
RE: Haritamı çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirimmm?
[font=Verdana, Arial, sans-serif]
[highlight=#e6e6e6][b]Neptunian okudum gerçekten çok teşekkürler birazda olsa aydınlandım kendi karakterim hakkında ...[/highlight]
[/font][/b]

http://img710.imageshack.us/img710/3623/unledmxa.jpg
05-10-2012 07:00 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
hulya35 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 17
Üyelik Tarihi: Apr 2012

Rep Puanı: 0

Mesaj: #6
RE: Haritamı çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirimmm?
merhaba arkadaşlar rica etsem benim haritamıda yorumlar mısınız acaba? çok merak ediyorum. Oğlak burcunda gezegen yığılımım var ama okudum hiç özellikleri benzemiyor bana bir kaç istisna hariç tabi... yardımcı olursanız çok sevinirim. çiçek



http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=8fufile4rQvga-u1336684771&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth
05-13-2012 11:02 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Reinarubia Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 112
Üyelik Tarihi: May 2012

Rep Puanı: 0

Mesaj: #7
RE: Haritamı çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirimmm?
Ben en çok mesela 2012 gezegen geçişleri beni nasıl etkileyecek onu öğrenmek istiyorum. Daha doğrusu ileriye dönük tahmin yapacağım gökyüzü haritasına nasıl bakacağımı öğrenmek istiyorum.

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...&rs=0&ast=
05-14-2012 12:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kerim1S Çevrimdışı
Yürüyen Neptün
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 117
Üyelik Tarihi: Feb 2012

Rep Puanı: 11

Mesaj: #8
RE: Haritamı çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirimmm?
(05-13-2012 11:02 PM)hulya35 Yazılan:  merhaba arkadaşlar rica etsem benim haritamıda yorumlar mısınız acaba? çok merak ediyorum. Oğlak burcunda gezegen yığılımım var ama okudum hiç özellikleri benzemiyor bana bir kaç istisna hariç tabi... yardımcı olursanız çok sevinirim. çiçek



http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=8fufile4rQvga-u1336684771&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth


oğlaktan pluto transiti yiyorsun şimdi evrim geçiriyor olmalısın merak ettim neler yaşıyorsun ? benim oğlakta bi neptünüm var ben kendimden geçtim merak ettim hayatında büyük değişimler var mı ?

Yıldız Haritam
Kozmik tesirlerin beynindeki etkilerini farketmemişsen, kendinin farkında değilsin..

Kozmik ışınların, genetiğin ve biokimyanın tahakkümündeyken, hangi özgür iradeden sözedebiliyorsun?..

[Resim: 30vjq.jpg]
05-14-2012 12:56 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #9
RE: Haritamı çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirimmm?
(05-13-2012 11:02 PM)hulya35 Yazılan:  merhaba arkadaşlar rica etsem benim haritamıda yorumlar mısınız acaba? çok merak ediyorum. Oğlak burcunda gezegen yığılımım var ama okudum hiç özellikleri benzemiyor bana bir kaç istisna hariç tabi... yardımcı olursanız çok sevinirim. çiçek

Hoşgeldin , doğum haritana dair birkaç hazır yorum ekliyorum.
Oğlak burcundan farklı özellikler taşımanla ilgili sana fikir verecektir bu ekleyeceklerim.

Ay & Merkür bağlantısı

• Merküryen ihtiyaçlardan söz edebiliriz.
• Konuşmaya , düşüncesini ifade etmeye ihtiyacı vardır.
• Zihinsel becerileri olabilir. Destekleyici başka etkiler eşliğinde zeka göstergesidir.
• Olumsuz ifadeleri = dedikodu eğilimi , gelip geçici fikirler yani maymun iştahlılık , sert açılarda duygular ile düşünceler arasında ikilemde kalma , kararsızlık şeklinde tanımlanabilir.
• Taklit yeteneği görülebilir.
• Hızlı ( bazen aceleci ) tepkiler verme eğilimi görülebilir.
• Duyguları mantıklı şekilde ele almak.
• Çabuk öğrenen , çabuk kavrayan biridir. ( engelleyici başka unsurlar frenlemiyorsa )
• İyi bir gözlemcidir.
• Değişken ruh halleri görülebilir.
• Öyküleme , Hiciv / Mizah üzerine hünerli biri olabilir.
• Günlük tutmak , not almak , elleriyle ve ya konuşmasıyla alakalı bir takım alışkanlıkları olabilir.

Ay & Neptün bağlantısı

• Neptünyen ihtiyaçlar söz konusudur.
• Duyarlı bir kişiliktir , etkileyicidir ve çabuk etkilenen biri olabilir.
• Eleştirilere karşı hassaslık ve alınganlık görülebilir.
• Estetik beğenileri vardır. Başkalarının fark edemediği incelikleri sezinleyebilir.
• Sezgisel bir hüner görülebilir.
• Duygularına sınır ve kontrol getirmekte zorlanabilir.
• Merhametli , yardımsever özellikleri ön plana çıkabilir.
• Bazen zorda kaldığında kurtarılmayı bekliyor gibidir. Bu bekleyiş her hangi bir konuda eyleme geçmesini geciktirebilir.
• Gerçeklerden ve görevlerden kaçma eğilimine dikkat diyelim.
• Anneyle alakalı fedakarlık gerektiren bir deneyim yaşanmış olabilir.
• Annenin rolüyle alakalı belirsizlikler olabilir.
• Zengin bir hayal dünyasına sahip olabilir. Destekleyici başka astrolojik faktörler varsa yaratıcılık gerektiren alanlarda hüner sahibi olacaktır.
• Bazen kolayca kandırılabilen saf bir imaj sergileyebilir.
• Bir takım alışkanlıklara bağımlılık görülebilir. Gerçek dünyanın sorunlarından , derslerden , görevlerden kaçmak için bir takım alışkanlıklara bağlanması ihtimaline dikkat diyelim.
• Geçmişe ait özlemleri , aile ve sevgi hissiyle bağlantılı özlemleri idealize edebilir.
• Bugün de yaşamaya özen göstermesini ( bilinçaltı dünyasında çok fazla kalmamasını ) önerebiliriz.

Mars Yay burcunda

Mars fonksiyonları ile Yay burcunu harmanlıyoruz.

Mars Yay kişisi öğrenmek , keşfetmek hevesindedir. Merak duygusu onu harekete geçirebilir.
Yeni insanlarla tanışmak , yeni ortamlar keşfetmek , yeni bilgiler onda heves uyandıracaktır.
( frenleyici başka unsurlar baskın değilse )

Mars Yay kişisi inandığı şeyler için mücadele etme eğilimindedir.
Sıkı bir dava insanı olabilir. İnandığı şeyin peşinden giden idealist bir savaşçı tanımına uygundur.

Serüvenci biri olmaya adaydır. Uzaklara gitmek , bilinmeyen bölgeleri keşfetmek cesaretine sahiptir. Yabancılarla kolay kaynaşabilir , ilk adımı atmaya pek tereddüt etmeyen çocuksu bir özgüvene sahiptir.

Mars Yay kişisi için hayatın anlamı EYLEMDİR.
Deneyimle karşılaştığında bu deneyimin peşinden gitme dürtüsüne sahip olacaktır.
Mars Yay kişisi hareketlerinde dikkatsiz ve sakar olabilmektedir buna dikkat diyelim.

Sosyal çevrede aranılan neşeli ve mizahla barışık bir yapısı vardır.

Zaman zaman taşkınlık yapmaya , abartmaya , savurganlık etmeye , patavatsızlık yapmaya ve benzeri problem çıkarabilecek özelliklere dikkat çekebiliriz.

Mars Yay kişisi öfkelendiğinde ateşli tepkiler verebilir ya da o ortamdan uzaklara giderek öfkesini dağıtmak isteyebilir. Öfkesini uzun süre içinde tutmayacak ve kin tutmayacaktır.

Mars Yay kişisinin enerjisini kişisel gelişime , sosyal gelişime ve fiziksel gelişime yönlendirmesi ve monotonluktan uzak durması ona iyi gelecektir.
Spor yapmak onun için uygun bir eğilim olabilir.

Merkür & Uranüs bağlantısı

• Orijinal fikirler önem kazanır. Herkes gibi düşünmek zorunda olmadığı dürtüsü kuvvetlidir.
• Sıra dışı fikirler üretme potansiyeli vardır.
• İnatçı düşünceler taşıyabilir.
• Düşünceler inişli çıkışlı bir çizgi izler.
• Bazen çevresindeki insanları şok eden , şaşırtan sözler edebilir.
• Ukala bir iletişimci olmaya adaydır.
• Sinir sisteminin yoğun çalıştığı zamanlarda baş ağrıları görülebilir.
• Güçlü refleksleri olabilir.
• Zaman zaman Zihnine düşen fikirleri önemsemesini ve hatta notlar tutmasını önerebiliriz.
• Onun için önemli olan GERÇEK BİLGİDİR , buna duygularını ya da inançlarını ve ön yargılarını karıştırmak istemez.
• Teknolojik konulara merak duyabilir.
• Destekleyici başka astrolojik faktörler olduğunda parlak bir zekanın , güçlü bir belleğin göstergesi olabilir.
• İletişimde kopukluklar yaşayabilir. Bunda düşüncelerinin inişli çıkışlı olmasının da payı vardır.
• Düşünce özgürlüğüne önem verir. Fikirlerin bastırıldığı bir ortamda başkaldırma ihtimali vardır.
• Klasik türde eğitim sistemi pek ona göre değildir. Ezbercilik yerine sorgulamayı ve bilimsel yaklaşımları tercih edebilir. Öğrenim üzerine ilginç fikirler üretebilir.

05-14-2012 04:08 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
liverliv Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 13
Üyelik Tarihi: May 2012

Rep Puanı: 0

Mesaj: #10
RE: Haritamı çok merak ediyorum yardım ederseniz sevinirimmm?
SLM ARKADAŞLAR 25.09.1980 İZMİT DOĞUMLUYUM SİZDEN KISA HARİTA YORUMUMU İSTİYORUM
05-14-2012 09:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Yorum Rica Ediyorum ? ayaneyano 3 29,178 07-26-2021 03:33 PM
Son Mesaj: ayaneyano
  Sabit Yıldızlar ve Astreoidler / Yardım Hattusas 0 3,085 04-08-2020 02:22 AM
Son Mesaj: Hattusas
  Gerçekten merak ettiğim bir harita Amarth 18 22,328 04-28-2019 06:17 PM
Son Mesaj: cancer123
  Doğum haritamı yorumlayabilir misiniz? lansor 55 67,179 10-25-2017 09:17 AM
Son Mesaj: tugsem_10
  mechul dogum tarihimi bulalim yardim lutfen dtlavnya 9 14,881 05-30-2015 12:47 AM
Son Mesaj: dilek8855
  Doğum haritamı yorumlar mısınız?Lütfen... alaskadangelenler 11 16,822 05-02-2015 01:25 AM
Son Mesaj: hayali01
  HARİTAMI YORUMLAYAN AŞKI BULSUN :) lamia 17 19,181 03-11-2015 12:11 PM
Son Mesaj: lamia
  Doğum haritamı Yorumlar mısınız? (Not: Bol Bol 180 ve 90 derecelik açı içerir...) dilek8855 26 32,595 02-23-2015 01:41 AM
Son Mesaj: dilek8855
  Benimde haritamı yorumlar mısınız değerli forum arkadaşlarım :) yosunaki 1 4,141 08-22-2014 09:26 AM
Son Mesaj: yosunaki
  Benim de haritamı yorumlayabilir misiniz :) lust 8 12,969 08-20-2014 10:35 AM
Son Mesaj: yosunaki

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir