Değerlendir:
  • 40 Oy - 2.6 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Transit Uranüs Doğ. Haritasında Venüse Açı Yaparsa
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
Transit Uranüs Doğ. Haritasında Venüse Açı Yaparsa
Gerek teorik bilgileri, gerek gözlem ve deneyimlerimizi paylaşabiliriz.

Aklıma ilk gelen birkaç örnek ;

* Kişinin beğenileriyle alakalı değişimler.

* Sevgi, ilişkiler ve güzellik anlayışıyla ilgili yeni farkındalıklar, değişimler.

* Sürpriz şekilde başlayan (ya da biten) ilişkiler.

* İlişkilerle ilgili âni kararlar.

* Sürpriz kazançlar.

02-07-2013 02:53 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Reinarubia Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 112
Üyelik Tarihi: May 2012

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
RE: Transit Uranüs Doğ. Haritasında Venüse Açı Yaparsa
Bu bahsettiğin olumlu açıların özellikleri değil mi Neptunian? Mesela kare ve zıt gibi olumsuz açılar için nasıl bir etkisi olabilir?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=1...&rs=0&ast=
02-07-2013 03:00 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Kerim1S Çevrimdışı
Yürüyen Neptün
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 117
Üyelik Tarihi: Feb 2012

Rep Puanı: 11

Mesaj: #3
RE: Transit Uranüs Doğ. Haritasında Venüse Açı Yaparsa
3. evdeki uranüs 7. evimdeki venüsüme 0 orbla üçgen açı yapıyor.. Bu açının etkilerini gözlemleye çalışıcam..

Nuran Tuncelin transitler kitabından tr uranüsün venüse yaptığı açıları yazayım..

URANÜS kavuşum VENÜS :

Canlılık, renk, heyecan, çeşitlilik ve farklılık verici genelliklle görkemli etkisi olan bir transittir. Özellikle karşı cinse dönük aşk, sevgi veya beraberlik ilişkileri üzerinde oyunlar kurucu, yeni heyecanlar yaratıcı veya eskilere yeni boyutlar getirici olarak tanınır. Huyunuzu, suyunuzu değiştirebilir siz bile kendinize "ben neymişim" tarzında bir şeyler yakıştırabilirsiniz.

Temeli sağlam olan ilişkilere pek fazla dokunmasa bile, yine de bir şeyleri değiştirecektir hele çürük veya tatmin edici olmayan ipleri koparacaktır. Skandal tipi olayları da temsil eder. Bu çok uçtaki bir etkisidir ancak tuhaf, pek kabul edilebilir olmayan durumları yaşatması mümkündür.

Bazen de; ilişkileri yeniden değerlendirmeye rehber olur ki, gerekli değişimleri yaparak evlilik veya arkadaşlığınıza yeni bir ışık verebilirsiniz. Kötü giden bir evliliğe yeni bir aranjman imkanı vererek, sürpriz bir şekilde kapıları açabilir ve yeni bir hayat sunabilir.

Evli olmayanlar için sürpriz bir aşk hatta evlilik yapmak hiç de tuhaf olmaz. Aşktan başka iş, sosyal yaşam, para veya güzel şeyler icat etme, sanat ve yaratıcılıkla ilgilenme yönünde de etkindir. Uranüs etkisi kalıcı şeylerden ziyade sürprizlerle yeni heyecanlar tattırma şeklindedir.


URANÜS altmış VENÜS:

Kendinizi modernleştirmek, dünyanızı genişletmek isteyeceğinizsosyal yaşamın ev ve ailenizin önüne geçebileceği bir zamanınızdır. Eski olan her şeyi değiştirmek, güzelleştirmek istersiniz. En başta da kendinizi yenilemek gelir. Modern dünyayı tanımak , kendini ona uydurabilmek en önemli idealiniz olur. Bunlar size farklı ama güzel heyecanlar yaşatır. Her konuda daha çok yeni bir şeyler öğrenmeye istekli ve hazır olursunuz.

Çeşitli rastlantılar yeni ve farklı kişilerle tanışmanıza vesile olabilir. Ani ve sürpriz bir aşk doğabilir. Arkadaşlıklar da sizin için çok önemlidir ve her gün onlarda yeni bir şeyler keşfedebilirsiniz. Onlar ailenizden daha etkili olur.

Dış dünyayı keşfetmenin yanı sıra kendi iç aleminize dalarak, neyi ne için yaptığınızı, duygu ve ihtiyaçlarınızı keşfetmek kendinizi daha iyi anlamak için de uygun bir etkidir...


URANÜS kare VENÜS:

Özgür olmaya zorlayıcı enerjisi ile aşk,iş, sosyal yaşamda ender rastlanır tarzda güçlüklerle karşılaştırıcı, hayatınızı karıştırıcı bir transit olma ünvanına sahiptir. Bir aşk hikayesinde, normalde akla gelmeyecek, gayet farklı ve inanılmaz bir kasisle hop oturup, hop kaldırabilir. Ufak tefek durumlardan büyük olayların doğabileceği bir dönemdir.

Heyecanı sönük bir ilişki aniden sizi uyandırıp, "Ben niye buna katlanıyorum" dedirterek, sonlandırma fikrine kapılmanıza neden olabilir.

Hatta normal giden bir sorunu olmayan ilişkiler için bile ziller hafiften çalmaya yüz tutabilir. Bunu bir ikaz sayıp bazı yenilikler yapmak, taze enerji vermek iyi olur.

Kendiniz, aileniz, çevreniz için güzel ve farklı objeler yakalamak, değişik eğlenceler, serüvenler yaratmak için uygun zamandır. Eşlerin ilgisini dışarı çekebilecek, evlilik dışı bir ilişkiyi başlatabilecek etki gücü vardır. Grupla çalışmak, Arkadaşlık yapma zamanı değildir, grup kurallarına isyan ettirici, baskıları kabul ettirmeyici bir etkidir.


URANÜS üçgen VENÜS:

Hayatınızın donuk, sıradan, kasvetli, mutsuz olmayacak dönemini yaratan bir transittir. Bir ömür boyunca kaç kez rastlanır ki bu konuma!.. Bir kez, belki iki belki de hiç...

Her cinsten sosyal ilişkiler, mesleki konular, iş, yaratıcılık yönlerinden yenilenme, canlanma, özgür olma ve sürpriz heyecanlar yaşama vaktidir.
Ani alevlenecek sürpriz bir güzel aşkın sesini duymaya hazır olun. Bu günlerde hala aşkla meşgul değilseniz şimdi, kaliteli, hoş bir aşka yön gösteren ok çıkabilir karşınıza. Takip edin farkı yaşayın. Farklı konumda, çağdaş, enteresan, kaliteli ve cezp edici birlikteliğin veya arkadaşlığın tadılması anlamına da gelir. İlla aşk olmasa da duygu dolu, güzelliklerle bezeli günler kapınızda. Girin içeri fırsatları değerlendirmeye bakın.

Evlilik, para, ortaklık ilişkilerinde sürprizler olabilir. Sanatsal akımlarda değişik tarzlar ortaya çıkmaya başlar. Bu dönemde birlikte çalışmalar çok kaliteli olur. Karşılıklı çıkarların korunarak ilişkilere denge ve uyumun hakimiyeti herkesi memnun eder. Rutin işlere bile yeni bir heyecan dolar ve her zamanki gibi sıradan gelmez. Sanki ilk defa yapıyorsunuz gibi heyecan duyarsınız.


URANÜS karşıt VENÜS:

Yaşamınızın sevgi, hissel konular ve sosyal alanlarında değişim sürecini başlatan bir transittir. Aniden, beklemediğiniz tarzda karşınıza çıkacak durumlar huzursuzluk, şaşkınlık, heyecan verir. İlişkilerinizin formunda değişiklik yaptırabilecek çekişmeler yaşatır. Tutmaya çabalama veya her şeyi boşlama mümkündür. İpler iki uçtan sağlam bağlıysa gerilir, titrer adeta elektirik çarpmışa döner ama kopmaz, değilse daha ilk esintide kopar gider. Burada karşı tarafın idare edebilme yeteneği önemlidir, bu sallantılı vartayı az zararla kapamak onun hünerine bağlıdır.

Yeni arkadaşlıklar kurma zamanı değil. Çünkü sağlıklı bir hissediş olmayacağından sadece heyecanın veya devamı mümkün olmayan geçici heveslerin peşine takılma görülür. Yaşça uygunsuz, kültür, sosyal, ırk, din farklılığı içeren kişiler hatta evli olan biri ile ilişki gündeme gelebilir.

Bu dönemde yapılacak en iyi şey, hoşlanılan bir uğraşı, hobi, yaratıcı sanat etkinlikleri, yeni fikirler, yeni teknikler olacaktır. Bu yönden muazzam uyarıcı olabilir..

Yıldız Haritam
Kozmik tesirlerin beynindeki etkilerini farketmemişsen, kendinin farkında değilsin..

Kozmik ışınların, genetiğin ve biokimyanın tahakkümündeyken, hangi özgür iradeden sözedebiliyorsun?..

[Resim: 30vjq.jpg]
02-07-2013 03:28 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Uranüs Transitleri ve Çarpıcı Deneyimler astrosohbet 45 96,577 12-13-2019 04:50 PM
Son Mesaj: justicee
  Uranus Transitleri astrosohbet 155 207,084 07-10-2018 02:55 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Transit Uranüs' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi Yakamoz 25 65,869 05-22-2018 11:50 PM
Son Mesaj: Feslegen
  Transit Uranüsün Açıları ginka 23 88,840 05-19-2018 03:40 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Uranüs Karşıtlığı (MEŞHUR ORTA YAŞ KRİZİ) simya 7 15,458 01-14-2018 01:31 AM
Son Mesaj: Ahmeedd
  Transit Uranüs' ün Evlerdeki Etkileri Yakamoz 26 51,364 12-01-2017 04:18 PM
Son Mesaj: tugsem_10
  Transit Uranüs kare N. venüs durumu eminesen 146 157,760 07-10-2016 03:40 PM
Son Mesaj: dilek8855
  Transit Uranüs Doğ. Haritasında Merküre Açı Yaparsa astrosohbet 3 8,201 04-30-2015 11:13 PM
Son Mesaj: yükselen ikizler
  Transit Uranüs Koç burcuna giriş yapıyor astrosohbet 80 106,023 01-09-2012 08:15 PM
Son Mesaj: nisan15
  Uranüs Geri Giderken.. gullusutcu 14 20,289 07-09-2011 10:29 PM
Son Mesaj: salmakis

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir