Değerlendir:
  • 8 Oy - 2.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Melankoli ve Depresyon Eğilimi
Yazar Mesaj
Feslegen Dışarıda
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 214
Üyelik Tarihi: Dec 2017

Rep Puanı: 8

Mesaj: #41
RE: Melankoli ve Depresyon Eğilimi
Oğlaktaki ay ve kovadaki retro olan satürnün kavuşumu(gad-kad yöneticileri) ve bunlara kironun karşıt açı yapması,
Satürnün ve ayın kişisellerime 150lik açıları,
Neptün(4. ev yöneticim) 2. evden kişisellerime yaptığı 135likler,
Gad yengeç ve oğlak stelyumu,
Yükselen akrep derken uzun yıllar kronik depresyon yaşadım diyebilirim. Pek huzurlu bir ev ortamım da olmadı. Bence merkürümün pek iyi olmaması da etkili çünkü iletişim benim için çok mühim oldu, zorlandığım, ruh halimi çok etkileyen bir konu. Üzerimde hep bir ağırlık vardı ki hala tam atlatmış değilim, kolay nazara da geliyorum. Kendi kendime ruhen zor zamanlar atlattım. Satürn 12. evimden geçerken dostluklarım bitmişti(çok şükür) ve çok yalnız hissediyordum, psikolojik kemik ağrılarım oldu, şekerim çıktı. O zaman bünyemin hassaslığı korkutmuştu beni. Annem de ameliyat oluyordu tam o sıralar ve zaten normalde de iyi anlaşamıyorken gerginliğini benden çıkarıyordu arada. Satürn yengeç&aslan geçişi tam lise zamanlarım, melankolinin artışı, en çok üzüldüğüm, sıkıldığım zamanlardı sanırım. Zaten 2 adet stelyum olması sert transitler açısından biraz zor bir durum. Hayatımda 4 kere falan sanırım panik atak tarzı şeyler yaşadım ufak çapta, yüksek kalp çarpıntım olmuştu. Yıllar geçtikçe daha bir rahatladım, çok şükrediyorum o zamanlar geçmişte kaldığı için. Melankoli de çoktu, azaldı. Yine de ay oğlak bir şekilde kaldırma kapasitesini arttırıyor, jüpiter aslanın inanç ve umut verdiğini(ama önce yoğun duygularla sağlam bir düşüyorum), yükselen akrebin savaşçı ruhu verdiğini düşünüyorum. Sabır, dua, telkinlerle kalktım bir şekilde her seferinde. Psikologa/psikiyatra gitmedim hiç zaten ailemin bu konudaki kafası eski ve beni hiç anlamadılar, annem de beni ezmek için yer arıyor resmen derken ben de istemedim, zaten gerektirecek ciddi boyutlarda şeyler yaşamadım ya da bir şekilde ilerlemeden atlattım ama imkanım olsaydı belki daha rahat atlatırdım, kendi kendime kalınca uzun sürdü bir çok şey. Ben uygun olduğumda yine gitmeyi düşünüyorum. Bir kaç kere nefes almamı sağlayan insanlar da girdi hayatıma zor anlarımda.
Son bir buçuk senedir de jüpiter geldiğinden beri ayrı bir iyiyim. Son zamanlarda malum transit satürn-plüton geçişlerinden biraz düşmüş olsam da yine de o kadar kötü değilim henüz. Ha satürn döngüm geliyor, ardından da kova geçişiyle art arda sıkıntılar olabilir ama sağlık açısından sağ salim atlatırsam inşallah sonrasında daha da iyi olacağımı düşünüyorum, umuyorum.

Bir de 4. evin görünüm yaptığı evler yani 8, 12 ve 10. evlerde kötücül gezegenler varsa kişiye huzursuzluk verirmiş diye duydum ki benim; gad ve kiron 8. ev, plüton 12. ev, mars 10. evimde placidusa göre.

Ekleme: Ayın satürnün gerisinde kalması da zayıf bir durum, satürnü duygusallaştırıyormuş ki gad yengeç olmak bu duruma vurguyu arttırıp işi zorlaştırıyor anladığım kadarıyla.

Bilgili değil, ilgili.
01-28-2019 05:11 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir