Değerlendir:
  • 10 Oy - 2.6 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sinastri'de Eros
Yazar Mesaj
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #1
Sinastri'de Eros
Merhaba arkadaşlar,bu aralar asteroidlere sardığımı söylemiştim ve adminimizden gelen rica üzerine ilişkilerle ilgili asteroidlerle ilgili çeviri yapmaya karar verdim,şu an Sinastri,yani Eşleşim Haritaları'nda Eros Asteroidi'nin etkileriyle ilgili bir çeviri yapacağım. Umarım keyifle okursunuz.

Sinastri'de Eros (astroloğun reklamını yaptığı kısmı geçiyorum)

Asteroid Eros,erotik aşkı, bizi neyin tahrik ettiğini ve tutkumuzu ve erotik enerjimizi nasıl kullandığımızı temsil eder. Birinin gezegeni bizim natal Eros'umuza dokunduğunda sanki Cupid'in Oku'yla sıkışmış gibi oluruz. O kişiye karşı büyülenmiş,hatta takıntılı bile oluruz,bu bireyle birleşmek ve sıkı bir bağ kurmak isteriz. Genel bir düşünce ise şudur ki sizin Eros'unuz bir başkasının gezegenine veya herhangi bir noktasına açı yaptığında sizin de karşınızdaki kişiye bu etkileri yaptığınız söylenebilir,hatta onlarla takıntılı bile hissedebilirsiniz.

Eros'un kavuşum açıları en güçlü açılardır,sonrasında da zıt açıları gelir. Kare açıları çekicilik göstergesiyken,aynı zamanda da sürtüşme ve hayal kırıklıklarının göstergesidir. Üçgen ve sekstiller ise hoş ve uyumludur ; fakat bağ,sert açılardaki kadar yoğun değildir.


Güneş-Eros Açıları: Bu ilişki her iki tarafın da erotik taraflarını keşfetmelerine yardımcı olacaktır. Eros kişisi,Güneş kişisine karşı takıntılı hissedebilir ve Güneş kişisi de Eros kişisinin cinsel enerjisi tarafından ateşlenir. Güneş kişisi sadece kendisi olarak Eros kişisinin cinsel arzularını ve yakınlık ihtiyacını uyarır. Güneş kişisi kendisini Eros kişisinin yanında daha canlı ve enerjik hisseder çünkü Eros kişisi,Güneş kişisinin tabu olan arzularına dokunarak harekete geçirir.

Ay-Eros Açıları: Bu bağlantı duygusal ve erotik aşkı kombine eder ve çok derin ve samimi bir bağlantıdır. Eros kişisi,Ay kişisinin duygusal dünyasına derinden çizilir.Eros kişisi,Ay kişisiyle duygusal paylaşım ve erotizme dayanan bir bağ kurmak ister.Ay kişisi ise Eros kişisinin yoğunluğu ve cinsel karizması tarafından çekilir. Eros kişisi Ay kişisini erotik doğasına dokunmak için zorlarken Ay kişisi Eros kişisini beslenmiş ve anlaşılmış hissettirir.

Venüs-Eros Açıları: Bu görünüm patlayıcı ve dayanılmaz bir cazibenin göstergesidir. Eros kişisi,Venüs kişisinin zarafetinden,çekiciliğinden ve güzelliğinden derinden etkilenip arzular. Venüs kişisi ise Eros kişisinin derinliğine ve seksüel karizmasına çekilir. Venüs kişisinin duygusal hassasiyeti Eros kişisinin cinsel arzularını ve erotik doğasını açığa çıkartır. Eros kişisi,Venüs kişisi etrafında olduğu zaman duygularının tetiklendiğini hisseder. Bu,sınırları dayanılmaz olan çok güçlü bir bağdır.

Mars-Eros Açıları: Bu açı benim gözde açılarımdan biri! Erotik aşk tanrısı ve seks gezegeni buluşur! Seksüel uyum adına çok iyi bir göstergedir. Her iki taraf da cinsel anlamda birbirine takıntılı olabilir ve seks her iki taraf için de çok tatmin edicidir. İkisi arasındaki fark ise Eros kişisi,Mars kişisine göre seksi daha erotik görebilir (Mars'ın fiziksel boyutta öne çıkması),yine de cazibe güçlüdür.

-Bilgisayarımın başından ayrılmak zorunda olduğum için kalanını ikinci mesajda yazacağım (malum merkür retrosu ve elektrik kesintileri)-

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
12-06-2018 02:18 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #2
RE: Sinastri'de Eros
Tekrardan merhaba,devam ediyorum.

Jüpiter-Eros Açıları: Eros kişisinin sevgi ve tutku hisleri,Jüpiter kişisinin neşeli ve iyimser doğası tarafından genişletilir.Jüpiter kişisi,Eros kişisinin yeni cinsel ifade yollarını gösterirken,Eros kişisi Jüpiter kişisinin tutku ve yakınlık arzusunu uyandırır.Eros kişisi böyle açık fikirli ve cömert bir sevgiliye sahip olmaktan mutluluk duyar.

Satürn-Eros Açıları: Bu bağlantı bazen aşk-nefret senaryolarını gösterir. Eros kişisi,Satürn kişisinin aralarındaki çekimi reddettiğini hissedebilir ama yine de Eros kişisi,Satürn kişisinin istikrarı ve olgunluğu tarafından cezbedilmektedir. Eros kişisi,Satürn kişisini bir baba figürü veya otoriter bir figür olarak görebilir.

Uranüs-Eros Açıları: Bu bağlantı heyecan verici bir elektriktir (cümle tam olarak bu değil ama daha mantıklı çeviremezdim,metnin aslını okuyacak olan varsa sövmesin :D ). Uranüs kişisi,Eros kişisinin zihnini çeşitli cinsel olasılıklara açar.Aynı zamanda, Eros kişisi,Uranüs kişisini ulaşılması zor olarak gördüğü zaman hayal kırıklığı hissedebilir çünkü Eros kişisi Uranüs kişisiyle tam bir birleşme ve yakınlık ister.

Neptün-Eros Açıları: Bu bağlantı erotiktir ve rüya gibidir,bu yüzden birbirinizle paylaştığınız tutku ve samimiyet bir peri masalı romantizmine benzer. Eros kişisi,Neptün kişisinin seksüel fantazilerini uyarırken Neptün'ün şefkatli doğasına doğru çekilir.Neptün kişisi ise Eros kişisinin erotizm ve samimiyet açısından ne istediğini sezgisel olarak anlar ve memnuniyetle sağlar.

Plüto-Eros Açıları: Bu harika bir açıdır çünkü hem Eros hem de Plüto kişisi ilişkiler söz konusu olduğunda aynı şeyleri arar,bunlar da yoğunluk,dönüşüm ve yüksek seviyede samimiyettir.Bu oldukça takıntılı ve patlayıcı bir birlikteliktir ve iki taraf da cinsel tabuları birbirleriyle keşfetmekten keyif alacaklardır.Birbirleriyle olmalarının kadersel olduğunu hissederler. Aralarındaki cazibe manyetiktir ve dayanılmazdır ve çift bu duyguların yoğunluğu nedeniyle dramatik bir şekilde ilişkilerini inişli ve çıkışlı yaşayabilir.

Yükselen(ASC)-Eros Açıları: Eros kişisi hemen Yükselen kişisinin farkına varır ve onu son derece seksi ve fiziksel olarak çekici bulur, Yükselen kişisinin fiziksel görünümü Eros kişisinin en yoğun cinsel duygularını tetikler. Yükselen-Eros karesinde ise, Eros kişisi,Yükselen kişisine çok ilgi duymasına rağmen Yükselen kişisinden çok farklı olduğunu hissedebilir ama yine de Eros kişisinin erotik duyguları uyarılır ve arzuları güçlüdür.

Alçalan(DSC)-Eros Açıları: Eros kişisi,Alçalan kişisine karşı konulamaz bir şekilde çekilir ve Alçalan kişisi de Eros kişisinin hayallerindeki kişi olduğunu düşünür.Eros kişisinin cinselliği ve tutkusu Alçalan kişisi için son derece cezbedicidir.Eros kişisi,Alçalan kişisiyle olan ilişkileri sayesinde cinsel gücü ve fiziksel arzuları hakkında daha fazla bilgi edinir.

Psyche-Eros Açıları: Eros ve Psyche doğal dostlardır. Sinastri'de kavuşum halinde olduklarında bu bir ruh eşliği göstergesidir çünkü Eros ve Psyche kader tarafından bir araya getirilen efsanevi sevgililerdi. Eros ve Psyche'nin hikayesi derin ve dönüştürücü sevgilerden biriydi ve onların beraberlikleri de zorluklar taşıyordu.Aslında,ikisinin birlikte olabilmeleri için bazı zorlukları aşmaları gerekiyordu. Bu yön Sinastri'de ortaya çıktığında,ilişki her zaman kolay olmayabilir ama bu ilişkinin hayatlarında önemli bir yeri olacaktır. Çiftin katlanacağı birçok zorluk,onları daha da yakınlaştıracaktır. Psyche kişisi,tanışmadan önce Eros kişisini hayal etmiş olabilir ve Eros kişisi,Psyche kişisinin sadece dışını değil ruhunu da güzel bulup sever,Eros kişisi, Psyche kişisini ruhu için sever.

Kuzey Ay Düğümü-Eros Açıları: (yazar burada kendi eski ilişkisi üzerinden açıyı anlatıyor) Eski erkek arkadaşımla benim Sinastrimde bu görünüm vardı ve o sıcaktı! Eros kişisi olarak, benim cinsel konfor bölgemi o derinliklerine ve samimiyetine doğru çekti.İlişkimiz son derece cinseldi ve bu alanda birbirimizden çok şey öğrendik. O ve ben magnetler gibi birbirimize çekiliyorduk. Ben,4 yıl sonra bile sekste çok daha iyi başladığımı hissediyordum. O zamandan sonra bile hala cinsel olarak birbirimizi keşfettiğimizi tam olarak zannetmiyorum. Her zaman onunla yaşamak için çok daha fazla şey olduğunu hissettim ve o da (muhtemelen daha fazla) aynısını hissetti.

Güney Ay Düğümü-Eros: Bu son derece önemli bir açıdır. İkiniz de muhtemelen geçmiş yaşamlardan birinde birbirinizle sevgiliydiniz. İkiniz arasındaki seks son derece erotik,rahat ve aynı zamanda tanıdıktır. Büyüme potansiyeli bu yönüyle bastırılırken,bu bağlantı yine de çok tatmin edici ve manyetiktir.

Kaynak: https://starscopestoday.com/2012/11/12/e...astry/amp/

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
12-06-2018 05:53 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
RE: Sinastri'de Eros
Çeviriler için teşekkürler, sanırım buna göre
Venüsü veya Marsı veya Ay düğümleri 5 derece Balık olan kızlar bulmam lazım *_*

12-06-2018 01:03 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
say24 Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 285
Üyelik Tarihi: Jun 2014

Rep Puanı: 15

Mesaj: #4
RE: Sinastri'de Eros
Ben ilişkilerde Eros etkileşimlerinin olması gerektiği düşüncesindeyim. Her iki tarafın en azından başlarda birbirlerini çekici bulabilmesi için bu etkileşim önemli. Ve tabiki de uyumun devam etmesi için Merkür açıları da önemlidir. Sadece Eros, Mars, Venüs açıları varsa, Merkür’ler kişisellere olumsuz açılar yapıyorsa ya da hiç yapmıyorsa o ilişki sadece fiziksel çekimden ibarettir ve sadece fiziksel çekimden ibaret olan bir ilişki de bir gün bitmeye mahkumdur.

Ay-Eros, Mars-Eros ve Psyche-Eros bu etkileşimler çok güçlü çekim veriyor özellikle Psyche-Eros kavuşumu hayatımda iz bırakan iki kişiyle de bu etkileşimden vardı tabi bu tek başına yeterli değildir 5. ve 8. evlerin etkileşimi de önemlidir.

Haritam: https://resmim.net/i/uXiTy
2021-22 Solar Return Haritam: https://resmim.net/i/uXFsU
12-06-2018 03:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #5
RE: Sinastri'de Eros
@astrosohbet Kızlar derken :D teker teker lütfen :D

@say24 Kesinlikle öyle,iletişim olmayan her şey bitmeye mahkumdur. Bu arada Eros-Neptün açıları da hoş bir etki veriyor sanki,birini düşündüğüm zaman. gülücük

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
12-06-2018 04:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sinastri'de Juno BayanKararsız 15 101,066 06-30-2020 11:36 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Vertex ve Anti-Vertex BayanKararsız 5 65,746 03-23-2020 07:00 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Neptün Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 15,142 03-22-2020 05:58 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Uranüs Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 17,909 10-06-2019 03:39 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Ay'ın 20 Asteroid ile Kavuşumu BayanKararsız 0 14,164 09-26-2019 12:56 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Satürn Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 33,254 09-20-2019 10:50 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Jüpiter Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 27,159 09-18-2019 03:40 PM
Son Mesaj: BayanKararsız

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir