Değerlendir:
  • 3 Oy - 2.33 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sinastri'de Jüpiter Partnerin Evlerinde
Yazar Mesaj
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #1
Sinastri'de Jüpiter Partnerin Evlerinde
Uzun zamandan sonra tekrardan merhabalar arkadaşlar, çok yoğun bir tempodan sonra tekrardan çevirilere başladım.Bir sitede sinastri haritalarında gezegenlerin partnerin evlerinde olmasıyla ilgili daha detaylı açıklamalar buldum,zamanla hepsini yazacağım ama Türkçe kaynaklarda açıklamalar genellikle Mars'a kadar olduğu için Jüpiter'den başlamak istedim,sevgiler hepinize gülücük


3-2-1 Başlıyoruuumm :D

Sinastri'de Jüpiter partnerimize hangi alanda ilham vereceğimizi, onu hangi alanda cesaretlendireceğimizi, hangi alanda inançlar aşılayacağımızı ve şans getireceğimizi temsil eder.

Jüpiter partnerin 1.evinde:

Birbirinizle birlikte olmayı seversiniz çünkü siz birbirinizi iyi hissettirirsiniz. Tabiki diğer açıları da yorum yaparken dikkate almak gerekir ama çokça ortak noktanız vardır ve bu size birbirinizleyken daha iyi hissettirir. Jüpiter kişisi daha yüksek bir olasılıkla tamamlayıcı olan kişi olacak ve ikisini de kendileri olmaya teşvik edecektir. Her iki taraf da muhtemelen beraberken daha şanslı olacaktır. Başkalarıyla olan etkileşimlerinizde "pozitif çift" olarak bilinmenin keyfine varacaklardır. Bu görünüm Jüpiter için son derece iyimser ve cesaret verici bir görünümdür.


Jüpiter partnerin 2.evinde:

Bu konumda Jüpiter kişisi,ev kişisine kendisini çok iyi hissettirecektir ve birçok yeteneklerini işaret edecektir (cümle biraz değişikti,sanırsam hem ev sahibinin hem de kendi yeteneklerinin açığa çıkmasından bahsediyor). Muhtemelen ev kişisi,Jüpiter kişisine karşı cömert olacaktır. Jüpiter kişisi,ev kişisinin kendi kişisel zenginliklerini nasıl artırabileceklerine ve nasıl para kazanabileceklerine dair büyük/harika fikirlere sahip olabilir.Bu durumun nasıl işleyeceğinde diğer açılar da etkilidir.Jüpiter kişisi ev kişisine karşı çok koruyucu olabilir ya da bunun tam tersi de olabilir.


Jüpiter partnerin 3.evinde:

Jüpiter kişisi,ev kişisinin düşünme biçimini genişletmeye yardımcı olacaktır ve ev sahibi düşmüş hissettiğinde Jüpiter sahibi onu yukarıya çekecektir. Diğer görünümler izin verdiği taktirde bu çok cesaretlendirici bir görünümdür. Taraflar birbirleriyle birçok konu hakkında konuşmaktan keyif alırlar ve muhtemelen benzer ya da aynı düşünürler. Bu iletişim için harika bir görünümdür ve her iki taraf da pozitif olur.Ayrıca anlaşmazlıkları olduğunda konuşma konusunda gönüllü olurlar.


Jüpiter partnerin 4.evinde:

Bu görünümün sonucu çok yakın ilişkilerin olmasıdır. Bu görünüm birlikte bir ev veya aile kurmak için mükemmeldir ve iki tarafın çok fazla ortak noktası vardır. Aileleriniz arasında çarpıcı benzerlikler olabilir ve bu aile hayatınızın çok olumlu olacağını gösterir. Jüpiter kişisinin,ev kişisinin tüm aile işlerinin içinde olması gerekebilir ve ev kişisine olumlu anlamda genişletilmiş bir aile sağlayabilir. Bu konum aynı zamanda Jüpiter kişisinin ev kişisine çok mutlu bir ev yaşamı sağlayacağının göstergesidir ve her iki taraf da birlikte evde olmayı severler.


Jüpiter partnerin 5.evinde:

Bu görünüm tarafların birlikte romantik,eğlenceli ve çok yaratıcı olacağını gösterir. Jüpiter kişisi ev kişisinin yaratıcı ve oyuncu yanını uyarır. Bu konum gerçek aşk olabilir ve her zaman birlikte bol/bereketli hissetmeniz için en iyisidir. Bu görünüm aynı zamanda birlikte çok çocuk sahibi olmayı ya da geniş bir aileye sahip olmayı gösterebilir. "If not you will both at least love being around children or perhaps playful like children yourself." (bu cümleyi ben anlamadım,çevirebilen varsa çevirsin,düzenleyelim gülücük ) Tabiki her zaman en doğru tasvir için bütün açıların hesaba katılması gerekir.


Jüpiter partnerin 6.evinde:

Burada diğerleri için bir endişe,yardım etme arzusu veya hizmet etme arzusu eğilimi vardır.Jüpiter kişisi ev kişisine çok bakımlı hissettirir (O'na bakmasından bahsediyor,cümleyi ben tam çeviremedim.) . Bu görünüm Jüpiter kişisinin,ev kişisinin günlük işleriyle ve sağlığıyla ilgilenmekten keyif alır, taraflar günlük aktiviteleri hakkında konuşmaktan da keyif alırlar. Bu yerleşim çok sevecendir ve burada Jüpiter kişisi ev kişisine yardımcı olmaktan ve onun için bir şeyler yapmak isteyecektir.

Bu çift beraber çamaşır yıkamaktan,market alışverişi yapmaktan,birbirlerinin ayak işlerini yapmaktan,çalışmaktan ve hasta olduklarında birbirleriyle ilgilenmekten hoşlanırlar, Jüpiter kişisi bunlar için gönüllü olabilir.

Ev kişisi Jüpiter kişisini çok yardımsever bulur ve onu bunun karşılığında taktir eder ama bunun sonucunda ev kişisi Jüpiter kişisinin kıymetini bilemeyebilir veya talepkar olabilir.


Jüpiter partnerin 7.evinde:

İlerleyin ve evlenin,neden olmasın? Her iki taraf da şans ister ama ev sahibinin isteği bir tık daha fazla olabilir. İki taraf da birbirinin etrafında olmayı sever,umut ve iyimserlik duyguları olacaktır. Bu yerleşimle uzun vadeli bir partnerlik/ortaklık mümkündür. Jüpiter kişisi bu birlikteliğe/ortaklığa çok şey getirir ve ev sahibi bunlardan muhtemelen faydalanacaktır. Taraflar birbirleriyle iyi hissederler ve gerçekten iyi bir iş ortaklığı yaparlar. Bu ortaklık/ilişki dürüstlük ve bütünlüğe dayalı olacaktır ve her iki taraf da birlikte güvenli ve bereketli hissederler.


Jüpiter partnerin 8.evinde:

Bu görünüm derin samimiyeti ve tüm kaynakların paylaşılmasını açıkça gösterir. Jüpiter kişisi ev kişisine birçok fayda getirebilir ve büyük bir olasılıkla cömert olacaktır. Taraflar en derinden dışa doğru birbirlerini tanımak isterler ve bunu yapmanın keyfine varacaklardır. Bu konum her iki tarafın da her şeyi paylaşmaya dayalı bir bağ kurmaya fırsatları olacağını gösterir.


Jüpiter partnerin 9.evinde:

Bu ilişki her iki tarafı da seyahat,kültür,din,felsefe alanlarında entelektüel ve ruhsal olarak büyütecek, bu alanlarda taraflara yeni şeyler öğretecek ve yeni bakış açıları getirecek, bakış açılarını genişlecektir. Ev kişisi Jüpiter kişisine bir tür guru (öğretici) gözüyle bakacaktır ve ona saygı duyacaktır, ayrıca ev kişisi,Jüpiter kişisinin zekasına,fikirlerine ve bilgisine hayrandır. Burada benzer/aynı fikirlere dayanan bir cazibe vardır ve uzun süreli bir ilişki için çok iyi bir görünümdür çünkü taraflar önemli konularda gerçekten önemli olan konularda iyi anlaşırlar.

Jüpiter kişisi ev kişisinin yeni şeyler öğrenme ve keşfetme isteğini geliştirecektir. Ev kişisi,Jüpiter kişisinin zekasından ve bilgisinden çok etkilenecektir. Jüpiter kişisi,ev kişisine karşı çok duyarlıdır çünkü "they feel that they truly get them." (yine anlamadım) . Onların hakkında konuşacakları çok konu olacak ve bu konuşmalar tatmin edici ve ilham verici olacaktır.

Sonuç olarak,bu ilişkide öğrenilecek birçok şey vardır ve birçok konu hakkında tartışmak,yeni şeyler öğrenmek ve fikir alışverişinde bulunmak çok fazla tatmin ve mutluluk getirecektir ve taraflar birbirlerine karşılıklı olarak saygı duyacaklardır.


Jüpiter partnerin 10.evinde:

Partnerinizin jüpiteri 10.evinizde olduğunda ona karşı derin bir hayranlık ve cazibe vardır. Diğer açılar ve görünümler baskılamazsa, taraflar arasında yüzeysel bile olsa bir cazibe vardır.Görünümler iyi olduğu taktirde bu cazibe çokça olacaktır. Ev kişisi,Jüpiter kişisinden bu ilişkinin bir sonucu olarak büyük oranda faydalanabilir; kariyer yaşamında, halktan saygı kazanabilir ve övgüler alabilir.

10.ev onur, ün, kariyer ve miras evi olduğundan Jüpiter kişisi, ev kişisinin bu konularda gelişmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca,Jüpiter kişisi, ev kişisine hayranlık duyacaktır ve onun kariyerinde yardımcı olma eğilimi hissedecektir. Bu yerleşim her iki tarafı da etkiler ve her iki tarafın da karşılıklı faydaları vardır.

Taraflar beraber çalıştıklarında büyük bir başarı elde edebilirler, bu genellikle çifti iyi yansıtır ve diğerleri de onların hakkında böyle düşünürler. Genellikle karşılıklı bir cazibe ve birbirlerine hayranlık vardır. Her ikisi de muhtemelen birbirleri için bir PR temsilcisi gibi konuşacaklardır. Karşılıklı saygı ve hayranlık bu yerleşimde görülür.


Jüpiter partnerin 11.evinde:

Jüpiteriniz partnerinizin 11.evinde olduğunda partnerinizi sosyal gruplara tanıtarak veya yeni ortamlara girerek sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz.Ayrıca partnerinizin hayalleri ve dilekleri için çok destekleyici olursunuz ve aranızda çokça ortak nokta bulursunuz. Bu görünüm ayrıca çok iyi bir arkadaş ve destekçi olmanızı sağlar.Bir aşk ilişkisinde bu durum karşılıklı olacaktır.

Partnerinizin Jüpiteri 11.evinizde olduğunda ise birlikte olmayı eğlenceli bulursunuz ve ortak noktalarınız vardır. Birlikte gruplarda yer alabilirsiniz (örneğin,doğaseverler). Arkadaşlığınız ya da ilişkiniz sonucunda çevrenizi genişletirsiniz ve çeşitli arkadaşlara sahip olursunuz.


Partnerin Jüpiteri 12.evde:

Jüpiteriniz partnerinizin 12.evinde olduğunda partnerinizin bilinçaltını derinden görebilirsiniz ve birbirinizin manevi uyum parçalarısınızdır.

İlişkinizde güçlü ve bilinçsiz bir bağ vardır ve bu çok derin ve anlamlı bir bağ olabilir çünkü ilişkiniz hem bu boyutta (beden boyutunda) hem de eterik (astral,ruhsal) boyutta vardır. Tarafların en çok ihtiyacı olan güçlü psişik bağlantı ve sezgisel bir anlayış olabilir.

Bazı durumlarda ev kişisi bilinçaltına izinsiz girildiğini hissedebilir çünkü Jüpiter kişisi ev kişisinin bilinçaltını görme yeteneğine sahiptir. Bu durum,ev kişisini savunmasız veya maruz kalmış hissettirebilir ve sinir bozukluğu oluşturabilir.

Ev kişisi,Jüpiter kişisinden bir sır saklayamayacaktır. Bu çok psişik ve manevi bir yerleşimdir.


Kaynak: https://illumeastrology.blogspot.com/201...ouses.html

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
09-18-2019 03:40 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sinastri'de Juno BayanKararsız 15 100,949 06-30-2020 11:36 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Vertex ve Anti-Vertex BayanKararsız 5 65,684 03-23-2020 07:00 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Neptün Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 15,101 03-22-2020 05:58 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Uranüs Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 17,877 10-06-2019 03:39 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Ay'ın 20 Asteroid ile Kavuşumu BayanKararsız 0 14,135 09-26-2019 12:56 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Satürn Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 33,188 09-20-2019 10:50 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Eros BayanKararsız 4 64,679 12-06-2018 04:58 PM
Son Mesaj: BayanKararsız

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir