Değerlendir:
  • 4 Oy - 1.5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sinastri'de Uranüs Partnerin Evlerinde
Yazar Mesaj
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #1
Sinastri'de Uranüs Partnerin Evlerinde
Uranüs Partnerin 1.Evinde:

Bu yerleşim çok etkileyici ve canlandırıcı bir etkileşime işaret eder, ancak aynı zamanda biraz istikrarsız veya endişe verici olabilir. Ev kişisi daha pragmatik (bilgiçlik sağlayan) ya da daha gelenekçi veya dar görüşlüyse zorluk olabilir. Uranüs kişisi ev kişisine korkularını aşmada veya modası geçmiş kalıplardan veya inanç sistemlerinden özgürce uzaklaşmasına yardımcı olabilir. Ev kişisi inatçıyla veya sabit düşünceliyse Uranüs kişisi ev kişisini kısıtlayıcı bulabilir ve birbirleriyle ilgili hayal kırıklığı meydana gelebilir. Ev kişisi, Uranüs kişisini güvenilmez, istikrarsız,duyarsız veya değişken biri olarak görebilir ve bu durum tartışmalara veya ayrılıklara yol açabilir.

Uranüs köklü ve şok edici bir enerjidir ve bizi kısıtlamalardan arındırmaya/uzaklaştırmaya çalışır.Amacı ise ufkumuzu genişletmeye ve yeni şeyler denememiz için bizi açmaya,sınırlayıcı kalıplardan ve inançlardan uzaklaşmamıza yardımcı olmak için bir şablonun dışında düşünmemizi sağlamaktır.

Uranüs kişisi büyük uyarıcıdır ve bize farklı şeyler yapmayı sorar ve bunun sözleşmeler ya da gelenekler hakkında değil,(daha doğrusu bağımsız olmamız hakkında;) başkalarının neye inandığı veya ne yaptığı yerine kim olduğumuzu sorar.

Ev kişisi akışa açık olursa Uranüs kişisinden çok şey öğrenebilir ve yeni bulunmuş bir özgürlüğü bulabilir.Bu şekilde birçok güvensizliği ve korkuyu bile geride serbest bırakabilirler.

Bazı konularda ev sahibi, Uranüs sahibi çok düzensiz,dengesiz veya tutarsız bulabilir. Bir şeylerin öngörülebilir ya da geleneksel,daha doğrusu soyut veya alışılmamış olabileceğini anlamak burada önemlidir.

Uranüs kişisi ev kişisine kendi konfor alanlarının dışına çıkma konusunda baskı yapabilir, bu heyecanlı ve büyüleyici olabilir, fakat bu sadece bir olasılıktır,ev kişisi bunun gibi olmayabilir. Yeni şeyleri denemek büyük oranda ev kişisinin gönüllülüğüne bağlıdır.Ayrıca, geleneklere uymayan veya alışılmadık şeyleri tolere edebilirler de edemeyebilirler de.


Uranüs Partnerin 2.Evinde:

Bu görünüm,her iki tarafın da finansal çabalarının birbirlerinden bağımsız olmasına işaret eder. Ani veya beklenmedik riskleri alma ihtimaliniz vardır.Ayrıca her ikiniz de oldukça yenilikçi para kazanma fikirleriyle gelebilirsiniz. Beraber yaşıyorsanız ya da evliyseniz finansal bağımsızlığınızı sürdürmek için ayrı banka hesaplarına sahip olmayı seçebilirsiniz.Birlikte aniden gelişen ya da umulmayan mali durumlarla karşılaşabilirsiniz ya da mali istikrarsızlık sizin finansal durumunuzu kuşatabilir. Ani kazançlarınız veya kayıplarınız olabilir. Ayrıca,kazancınızı teknolojiye,ihtişama veya füturistik ekipmanlara veya sanata harcayabilirsiniz. Her ikiniz de para kazanmak için alışılmadık şeyler yapabilir.

Her iki taraf da birbirlerini cesaretlendirir ve bunun sonucunda tarafların özgüvenleri ve birbirlerine olan güvenleri artar.


Uranüs Partnerin 3.Evinde:

Uranüs kişisi ev kişisine yeni ve yaratıcı fikirleri getirir ve potansiyel olarak bu dünya fikirlerini paylaşır. Uranüs kişisi,ev kişisinin yeni fikirlere açık olması ve yeni perspektiflerden bakması için yardımcı olabilir ve bu fikirler sıradışı olabilir. Bu görünüm, bir çiftin birbirlerinin zihinlerini uyarmasını da içerir. Ev kişisi, Uranüs kişisini oldukça zeki ve duvarlarını tamamen aşmış bulabilir. İkisi arasındaki konuşmalar kesinlikle ilginç olacaktır ve hiç de sıradan veya sıkıcı olmayacaktır. Birlikte alışılmadık yerlere gitmek ve yeni şeyler denemek eğlenceli olabilir. Astroloji veya diğer metafiziksel bilimler hakkında konuşurken eğlenebilirsiniz. Uranüs kişisi ev kişisinin günün şartlarına uymayan korkularını veya inançlarını kırmayı dener ve özgür düşünmeye ya da kutunun dışında düşünmeye teşvik eder. Ev kişisi Uranüs kişisini çok dışarıda bulabilir ve bu durumda karmaşaları olabilir.


Uranüs Partnerin 4.Evinde:

Uranüs kişisi ev kişisinin ailevi travmalarını veya derinde yatan korkularını erken yetişme sonucunda aşmasına yardım edebilir.

Taraflar birlikte yaşıyorlarsa alışılmadık bir yaşam biçimini tercih edebilirler (daha eklektik ve özgürlük odaklı şeylerle güneş enerjisi ya da yenilenebilir enerji şebekesi kullanarak geçinebilirler veya kendini sürdürebilir yaşam türü gibi.) veya sanata ya da füturistik veya eklektik tasarımlara yatırım yapabilirler,sıklıkla taşınmayı,farklı alanlarda veya ülkelerde yaşamayı seçebilirler.

İkinizden biri eklektik veya alışıldık bir aileye sahip olabilirsiniz. Uranüs kişisi, ev ve aile hakkında daha modern veya alışılmadık bir yaklaşım hakkında düşünmenin yeni yolları için teşvik edebilir.


Uranüs Partnerin 5.Evinde:

Bu, Uranüs için çok dinamik,yaratıcı ve spontane bir pozisyondur. Uranüs kişisi, ev kişisini aşka yaklaşımın yeni ve farklı yollarına sürükleyebilir veya yaratıcılıklarını ya da çocuklarla ilgili fikirlerini ifade edebilir. Ev kişisi 5.ev konuları hakkında güçlü bir inanca sahipse bu Uranüs kişisi için tamamen bir şok olabilir. Bu bir aşk ilişkisiyse taraflar birbirlerinin özgürlüklerine biraz izin verebilirler. Birbirlerinin bireyselliklerine çokça destekçi olacaklardır. Ev kişisi yaratıcı sanatların içindeyse Uranüs kişisi ev kişisine kesinlikle yeni,sıradışı ve benzersiz fikirler geliştirmesinde yardımcı olacaktır.

Ayrıca bu çift evlat edinmeyi seçebilir ve çocukları Dünya'nın dört bir yanından olabilir veya çift çocuk sahibi olmayı tercih etmeyebilir ya da dikkatli olmazlarsa umulmayan hamilelikler olabilir.


Uranüs Partnerin 6.Evinde:

Uranüs sahibi,ev sahibinin çizilmiş rutinini,mükemmeliyetçiliğini ve yüksek standartlarını kırmasında yardımcı olabilir. Belki de ev kişisi ayrıntılar hakkında aşırı derecede *depolayıcı (metnin orijinalinde anal yazmış ama cambridge'den de baktığım kadarıyla muhtemelen analogue yazmaya çalıştı) veya bir şeyler yapmaya olan yaklaşımlarında çok sistematiktir. Bu durumda Uranüs kişisi bir şeyler yapmak için düşünceleri harmanlamakta yardımcı olur ve ayrıca potansiyel yeni ve daha etkili yolları önerebilir. Uranüs kişisi yapılanmadan,düzenlilikten veya organizasyondan yoksun olabilir ve bu durum ev kişisini delirtebilir. Ev kişisi, Uranüs kişisinin aykırılığına iyi gelmeyebilir.


Uranüs Partnerin 7.Evinde:

Uranüs kişisi bu ilişkiye belirli bir mesafeyle yaklaşır veya Uranüs kişisi bu ilişkide bazı yönlerden tutarsız olabilir ve ilişkiye bağlanması zor olabilir. Ayrıca Uranüs kişi başka bir kültüre, millete,tamamen farklı bir inanç sistemine ya da ilişkilere karşı farklı bir yaklaşıma sahip olabilir. Uranüs sahibinin ilişkilere ve evliliğe bakış açısı ev sahibinden tamamen farklı olabilir. Çoğunlukla Uranüs kişisi (bu durum açılara göre şekillenir) ilişkiye heyecan veya istikrarsızlık katacaktır. Ayrıca bu çift alışılmadık koşullarda tanışmış olabilir,hızlıca aşık olmuş ve çok düşünmeden aniden evlenmiş ya da beraber kaçmış olabilir. Bu ilişkideki durum/düşünce ne olursa olsun alışılmadık,farklı ve umulmadık olacaktır.


Uranüs Partnerin 8.Evinde:

Uranüs kişisi ev sahibine derin psikolojik travmalarından ve yaralarından kurtulmada yardımcı olabilir. Ayrıca Uranüs kişisi,ev kişisinin seksüel blokajlarını aşmasında ve daha deneysel ve daha doğaçlama olması için açılmasına yardım eder. Bir çift olarak her ikiniz de banka hesaplarınızı ayrı tutmayı ya da sahip olduğunuz finansal şeylerin birbirinizden bağımsız olmasını seçebilirsiniz.Birlikte gizemleri ortaya çıkartmaktan, doğaüstü ve ruhsal şeyleri tartışmaktan,beraberinde gizli olarak yapılan şeyleri ya da komplolar,suikastler gibi halktan gizlenmiş şeylerin yanı sıra ölüm,büyü ve cinsel konular hakkında tartışmaktan keyif alacaklardır.


Uranüs Partnerin 9.Evinde:

Bu yerleşimde Uranüs sahibi,ev sahibi üzerinde akıllara durgun veren bir etkiye sahip olabilir. Bu yerleşimde birçok şey ev sahibinin 9.evinin hangi burçta olduğu ve Uranüs sahibinin Uranüs'ünün düştüğü burca ve aldığı açılara bağlı olacaktır. Bununla birlikte,bu zihinsel olarak uyarıcı bir yerleşimdir. Uranüs kişisi, ev kişisinin bağlı kaldığı/yapıştığı sabit inançlarını taktir etmeyebilir ve bunları değiştirebilir. Ayrıca ev sahibi de Uranüs sahibini aydınlatabilir.Bu,bilginin depolandığı evdir ama aynı zamanda da daima genişlemeye çalışır,bu yüzden bu yerleşim mükemmel bir canlandırıcı ve aydınlatıcı bir yerleşimdir. Uranüs gezegenlerin dehasıdır çünkü her şeyi sorgulamaya çalışır ve yararlı ve doğru olduğu kanıtlanana kadar basmakalıp bilgeliğin bir takipçisi değildir. Ev kişisi, Uranüs kişisini muhtemelen ufkunu genişlettiği için ya da en azından düşündürdüğü için ve de zekasından ve kafasının çalışmasından dolayı taktir edecektir.


Uranüs Partnerin 10.Evinde:

Uranüs sahibi tanınma ve kariyer alanlarında yeni ve yaratıcı yollar ileri sürerek ev sahibine yardım edebilir. Ev sahibi bu fikirleri taktir edebilir veya bu fikirleri çok uzak ya da alışılmadık/laubali bulabilir. Uranüs sahibi ev sahibine bu alanlarda daha benzersiz düşünmesi için ya da sunumlarında daha başarılı olması için yollar önermek için veya farklı şeyler denemesi için meydan okuyabilir. Bu etkiyi kabul etmek ya da etmemek ev kişisine kalır.


Uranüs Partnerin 11.Evinde:

Uranüs kişisi ev sahibinin dostluk ilişkilerinde,sosyal gruplara tanıştırılmasında, daha akraba ruhlarla; hatta eklektik veya herhangi bir şekilde farklı olanlarla arkadaşlık çevresinin genişlemesinde etkili olabilir. Ev kişisi,Uranüs kişisini garip,benzersiz veya sahip oldukları eş/akran grubundan farklı bulabilir. Uranüs kişisi ev kişisine karşı çok kabullenici olup, onu kendilerini eşsiz bir şekilde ifade etmeye cesaretlendirecektir.


Uranüs Partnerin 12.Evinde:

Uranüs sahibi ev sahibinin bilinçaltındaki korkularını ya da kendisiyle ilgili şüphelerini aşmasına veya onları zaptetmesine yardımcı olabilir. Ayrıca Uranüs sahibi ev sahibine sağlıksız bağımlılıklarından veya psikolojik sorunlarından kurtulmasına yardımcı olabilir.

Ev sahibi, Uranüs sahibiyle arasındaki etkileşim sayesinde kendileri hakkında öğrendikleri şeyler hakkında şoke olabilir. Uranüs kişisi,ev kişisini birçok ruhsal veya metafiziksel (b)ilimler konusunda açabilir ve bu açılma ev kişisinin bilinçaltındaki kendini sabote etme eğilimiyle mücadele etmesine yardımcı olabilir. Gizli yetenekleri ortaya çıkartmanın yanı sıra modası geçmiş veya miadını doldurmuş inanç sistemlerini ve harekete geçmekle ilgili korkularını aşmalarına da yardımcı olur. Ayrıca ev sahibi Uranüs sahibine 12.ev konularından herhangi birinde yardımcı olacak kişi olur.

Kimin kime daha iyi anlayarak yardımcı olacağı ev kişisinin yerleşim ve açılarıyla beraber Uranüs kişisinin de haritasına bağlıdır ve buradaki gezegen Uranüs'ün sağlığı (durumu) da harita sahibinin haritasına çokça bağlıdır.

Her iki insan da dengeliyse ve 12.ev konularına dair bir acı çekmiyorlarsa aralarındaki etkileşim muhtemelen oldukça spiritüel olacaktır ve taraflar zamanlarını birlikte metafiziksel bilimlerden herhangi birindeki bilgilerini genişleterek geçirmekten keyif alabilirler.

Kaynak: https://illumeastrology.blogspot.com/201...house.html

Özür dipçesi: Bir süre bilgisayarımdan uzak kaldığım ve geldiğimde de sınırlı zaman ayırabildiğim için çevirideki gecikme adına yazının tamamını bekleyen herkesten özür dilerim,sevgiler ask

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
10-06-2019 03:39 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sinastri'de Juno BayanKararsız 15 101,062 06-30-2020 11:36 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Vertex ve Anti-Vertex BayanKararsız 5 65,744 03-23-2020 07:00 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Neptün Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 15,141 03-22-2020 05:58 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Ay'ın 20 Asteroid ile Kavuşumu BayanKararsız 0 14,164 09-26-2019 12:56 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Satürn Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 33,251 09-20-2019 10:50 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Jüpiter Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 27,158 09-18-2019 03:40 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Eros BayanKararsız 4 64,731 12-06-2018 04:58 PM
Son Mesaj: BayanKararsız

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir