Değerlendir:
  • 3 Oy - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sinastri'de Neptün Partnerin Evlerinde
Yazar Mesaj
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #1
Sinastri'de Neptün Partnerin Evlerinde
Neptün Partnerin 1.Evinde:

1.ev sahibi, Neptün sahibinin hislerine karşı çok hassas olabilir, bu durum anlaşmazlığa ve kafa karışıklığına yol açabilir. Bir yandan her iki taraf da gerçeküstü (surreal) bir etkileşime sahip olabilir, burada Ev kişisi Neptün kişisine bir ideal (buradaki ideal kusursuz görünmesi anlamında) ya da rüya gibi görünebilir, aynı şekilde Neptün kişisi de ev kişisine bir ideal ya da rüya gibi görünebilir. Burada tarafların birbirlerini net görememesinden dolayı bir aldatmaca olma olasılığı vardır. Tarafların birbirlerini olduğu gibi görmeleri yerine birbirlerini çok fazla idealize etmelerine yönelik bir endişe vardır. Bu yerleşim, ilişkiye bazı garip kafa karışıklıklarının nüfuz etmesine neden olabilir. Burada netlik kazanmak için varsayımda bulunmadan çok soru sormak ve çok dikkatli olmak önemlidir.

Olumlu olarak her ikiniz de barış uğruna beraber sorunların üstesinden gelirsiniz ve ruhani bir sınırda/seviyede çok derin bir fiziksel bağa sahip olursunuz. Nereden başlayacağınızı ve nerelerde sona erdireceğinizi/nihayete ereceğinizi bilemeyebilirsiniz.

Neptün kişisinin aşırıya kaçmamaya ve bahanelere karşı bağışlayıcı olmamaya ihtiyacı vardır. Ev kişisi, Neptün kişisinin şefkatli yanını ortaya çıkartabilir ve bundan yararlanmaya kalkışabilir. Her iki kişi de bu etkileşimlerinde olgunlarsa bu çok romantik bir yerleşim olabilir çünkü buradaki cazibe ve ışıltı asla solmaz.

Neptün Partnerin 2.Evinde:

Eşinizle birlikte çok destekleyici ve cömert olursunuz. Eşinizin ona finansal yardımlar etmenizi gerektirecek finansal kayıplar yaşadığı zamanları olabilir. Riske girmenizi sakıncası olmayacaktır (kesin konuşmuş olsa da bence burası haritaya göre değişir) fakat partnerinizin niyetinin sizden avantaj elde edip etmemek olduğu konusunda dikkatli olmanız önemlidir. Ayrıca Neptün kişisi finansal konularda ev kişisinin yardımına ihtiyaç duyabilir, mali alanların etrafında bir kör nokta vardır.

Olumlu olarak Neptün sahibi, ev sahibine daha yaratıcı olmasında ya da spiritüel yanını geliştirmesinde yardımcı olabilir. Neptün'de olduğu gibi para konularını kapsayan (ya da maddi şeyleri de düşünün burada, 2.ev sadece para değildir, maddi şeyler+özgüven temaları yer alır) bir aldatma olasılığı vardır, fakat bu durum her zaman böyle değildir.

Neptün Partnerin 3.Evinde:

Bu görünüm sadece yaratıcı konuşmaları değil, olası kafa karışıklıklarını ve anlaşılmamazlıkları/yanlış anlaşılmaları da gösterir, burada ikinizden birinin hemen ele aldığı yanlış anlaşılmalar ya da kafa karışıklıkları daha büyük kafa karışıklıklarına bile sebep olabilir.

Neptün kişisi burada daha renkli,daha hassas, hatta daha romantik bir iletişim kurmaya eğilimlidir, fakat ev kişisi daha pragmatik ya da analitik bir kişiyse konuşma kafa karıştırıcı olabilir. Bununla birlikte, burada sorunun sebebinin söylenenler olması şart değildir, sorunun sebebi daha çok söylenmeyenler ve belirsiz bir şekilde ifade edilenlerle alakalıdır. Bu belirli bir dereceye kadar sizin ve eşinizin arasındaki psişik bir iletişimi de gösterebilir. Neptün kişisi, ev kişisine ilham verebilir ya da onu daha manevi konularda açabilir.

Neptün Partnerin 4.Evinde:

Neptün kişisi, ev kişisine çokça anlayış ve şefkat getirebilir ve ev kişisinin ev içindeki erken çocukluk dönemi sorunlarını çözmesine yardım edebilir.

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
03-22-2020 05:58 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sinastri'de Juno BayanKararsız 15 101,038 06-30-2020 11:36 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Vertex ve Anti-Vertex BayanKararsız 5 65,737 03-23-2020 07:00 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Uranüs Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 17,902 10-06-2019 03:39 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Ay'ın 20 Asteroid ile Kavuşumu BayanKararsız 0 14,161 09-26-2019 12:56 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Satürn Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 33,242 09-20-2019 10:50 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Jüpiter Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 27,152 09-18-2019 03:40 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Eros BayanKararsız 4 64,720 12-06-2018 04:58 PM
Son Mesaj: BayanKararsız

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir