Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Chris Brown
Yazar Mesaj
dlnatly Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 25
Üyelik Tarihi: Feb 2019

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Chris Brown
https://imgur.com/a/kte33k7
15 yaşında ilk teklisiyle listeleri yerle bir etmiş, daha sonrasında o zamanlardaki sevgilisi Rihanna'ya fiziksel şiddet uyguladığından fişini çekmişler müzik piyasasında diye biliyorum. Hatta iddialara göre bu skandal hiç yaşanmasaymış şimdiki Michael Jackson denilecek kadar iyi yerlere gelmiş olurmuş, ki bence hakkıdır MJ ünvanı alması, gerek besteciliği gerek sahne performansıyla bu benzetmeyi sonuna kadar hakettiğini düşünenlerdenim.
Doğum haritasına gelirsek kendisi yükselen "Aslan"mış, insanlar kendisini genellikle "sahne"deki "performans"larıyla konuşup gündeme getiriyor. Enerjik,coşkulu ve çocuksu bir neşesi olduğunu düşünüyorum ben aynı zamanda.
10.evindeki Güneş,Ay ve Venüs dizilimi "Boğa"da gerçekleşmiş, hayatını gözler önünde yaşayan biri, aynı zamanda duygularını da sosyal medyaya yansıtmaktan çekincesi olmayan biri (10.ev)olduğu gibi sık sık graffiti çizimleri(boğa) de yapıyor.
Plüto 4.evinde Akrep'te yerleşmiş ve karşıdaki Güneş ve Ay'a karşıtlık yapıyor, kendi hayatını anlattığı belgeselinde anlattığına göre küçükken annesi ve üvey babasıyla yaşamış, annesi sık sık şiddet görüyormuş üvey babasından ve Chris ise hep buna şahit oluyormuş, adamın intihara teşebbüsü de 6 yaşındayken gözleri önünde yaşanmış ve kendisinde travma yaratmış.
Mars Yengeç'te Chironla kavuşum yapmış 1 dereceyle, bunu yorumlayabilecek olan varsa sevinirim, ben şöyle çıkarımda bulundum kendimce: öfke kontrolünü sağlayamadığı için yaşadığı acılar ve pişmanlıklar (Rihanna'ya şiddet uygulaması sonucu herkesin kendisine cephe alıp müziğini protesto etmesi ve kariyerinde dibi görmesi?) Chironun 11.evde bulunmasının gösterebileceği olayların ihtimallerini düşünürken Google'da arkadaşlarıyla olan ilişkisini arattım ve öğrendim ki zamanında bir arkadaşı Chris evinde yokken soygun gerçekleştirmiş ve baya zarara uğratmış onu. Demek ki arkadaşlık ilişkilerinde de yaralar almış birisi diyebiliriz.
Merkürü ise İkizler, Youtube'da birkaç röpörtajını izledim fikir edinebilmek için ve ilk açtığım videonun daha 5 dakikası bile dolmadan doğum haritası kesinlikle doğru diye geçirdim içimden, kendisi çok hızlı konuşuyor,bazı kelimelerin hecelerini yutuyor hatta, yerinde duramayan biri ve sanırım hiperaktif teşhisi varmış kendisine konan. (merkür uranüs 150lik açısı var natalında tam 0 derece)
Ay-Plüto karşıtlığı onu çok zorluyor olmalı, sık sık rehabilitasyona yatırılmış zamanında, aynı zamanda Mars-Uranüs karşıtlığı da varmış, öfke kontrolü problemine şaşmamalı.

haritam: https://ibb.co/zRb5HPv
12-06-2020 03:36 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir