Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

yeni ilişki
Yazar Mesaj
nurozturk Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 12
Üyelik Tarihi: Oct 2020

Rep Puanı: 0

Mesaj: #11
RE: yeni ilişki
evet çok doğru ilişkide kopukluk yaşadık aramız soğuk biraz geçenlerde ay satürn karesi dediğiniz durum gerçekleşti ben satürn olarak onu fazla kısıtlayıp baskıladım kendisi bana yazmıyor hatta gülücük) güneş 7. ev durumu neden riskli peki evlilik evi değil mi ? çok sağolun bu arada gülücük
09-20-2021 11:39 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
KBE Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 29
Üyelik Tarihi: Feb 2019

Rep Puanı: 2

Mesaj: #12
RE: yeni ilişki
evet 7. ev riskli bir evdir, genelde bize karşıt olanı gösterir. ilginçtir hem evlilik hem de açık düşmanlar 7. evin konusudur. neticede eş de kişiye düşman olabiliyor, hatta bazen karşı tarafın sonunu bile hazırlayabiliyor. bu konu çok önemli. eğer karşı tarafın satürn, mars, plüton gibi malefik gezegenleri sizin 7. evinize düşerse, asc'nize karşıt olursa bu gezegen kişisi size bela olabilir. o yüzden 7. eve dikkat etmekte fayda var.

keza natal'de de mars mesela 7. evdeyse bu da risklidir. eş veya ortak size problem çıkarabilir, şiddet uygulayabilir, size zarar verebilir. doğuştan bu olasılıkla dünyaya gelmişsiniz demektir. böyle yerleşimlere sahip olanlar için eş konusunda dikkatli olmakta fayda var.

sende riskli bir durum yok. karşı tarafın güneş'i senin 7. evinde. güneş malefik bir gösterge değil, bu yüzden endişelenecek bir durum yok. en fazla rekabete girebilir seninle. evlilik göstergesi olarak okunabilecek bir yerleşim =))))

analizlerim devam edecek. forumun hareketlenmesini istiyorum =))))
09-20-2021 01:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
KBE Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 29
Üyelik Tarihi: Feb 2019

Rep Puanı: 2

Mesaj: #13
RE: yeni ilişki
şimdi geldik bir ilişkide en önemli konuya. ten uyumu. bu husus bazı sorunları unutturan, hiçbir sorun yokken de ilişkiyi bitiren en büyük sebep belki de.

kadının mars'ı ve erkeğin venüs'ü arasında bir açı olmasını bekleriz. aynı şekilde erkeğin mars'ı ile kadının venüs'ü arasında da. güneş, ay, venüs, mars, asc göstergeleri ilişkinin tensel ve tutku durumunu gösterir ve mutlaka aralarında bir açı olması elzemdir. tabii öncelikler değişirse bu da değişebilir ama yine de normal bir ilişki için gerekli.

nur'un mars'ı karşı taraf'ın asc'si ile açıda değil. nur'un mars'ı, erkeğin venüs'ü ile açıda değil. nur'un mars'ı erkeğin güneş'i ile karşıt. bu belki bir çekim yaratabilir ama zıtlaşma da getirebilir. malefik karşıtlarını almıyoruz. nur'un güneş'i ile erkeğin asc'si arasında tam bir kare var. bu bir avantaj. onun görüntüsü çekici bulduğun erkek imajı yerine, onun için eş olabilecek erkek imajına daha uygun görünüyor. bu açı kare olduğu için iyi. nur'un venüs'ü ile erkeğin güneş'i uyumsuz. nur'un venüs'ü ile erkeğin asc'si arasında bir açı yok ama birbirlerini görüyorlar, buradan da bir yarım puan aldık. bu konuyla ilgili akmasa da damlar diyebiliriz.

bilgi vermeye devam edersek, malefik olmayan kareler iyidir. ilişkiye kıvılcım getirir. malefik gezegenlerin kare ve karşıtları ise zıtlaşma ve gerginlik getirir. venüs ile olunca iyi olabilir ama bir aşk ve nefret gelgiti de zuhur edebilir. bir öyle bir böyle durumu ortaya çıkabilir.

genelde biz bunların üçgen olanlarını severiz. çünkü daha stabil ve uzun dönemlidir. kare ve karşıtlarda bu zamanla tükenebilir. kare marsiyen bir açıdır, tüketir. karşıt ise gerilim yaratır. çok fazla gerilim kopmaya gider. üçgen ise verim açısıdır. kavuşum en yoğun olandır. mars venüs kavuşumları ilişkide çok büyük puan alır. sekstil ise arkadaşlık ve iletişim açısıdır.
09-20-2021 02:21 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  4 senelik ilişki nurozturk 6 69,830 07-09-2021 04:52 PM
Son Mesaj: nurozturk
  İLİŞKİ HARİTALARI İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR... dilek8855 35 39,923 10-26-2019 12:24 PM
Son Mesaj: Frederico
  Evlilik ve İlişki Haritalarında Dikkat Edilebilecek Püf Noktalar Venüs 30 119,641 11-24-2018 03:23 PM
Son Mesaj: Ckanat
  Burçların İlişki Tarzı Angel 75 85,802 07-06-2011 02:26 PM
Son Mesaj: Aisha

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir