Değerlendir:
  • 23 Oy - 2.74 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bergüzar Korel -Şehrazat-
Yazar Mesaj
yükselenbaşak
Kayıtsız

 
Mesaj: #1
Bergüzar Korel -Şehrazat-
Binbir Gece’nin Şehrazat’ı, Bergüzar Korel babası ünlü sinema sanatçısı Tanju Korel ve yine devrin en güzel yüzlerinden olan sinema sanatçısı annesi Hülya Darcan’nın, iki çocuğundan biri olarak, 2 Eylül 1982 yılında İstanbul’ da dünyaya gelmiş.

Sanatçının doğum haritasında ilk gözüme çarpan noktalardan biri, Venüs gezegeninin Aslan burcunda konumlanmış olmasıydı. Bu yerleşimi gördüğümde hiç şaşırmadım, çünkü güzel oyuncu, bir leydi kadar asil görünüme sahip.

Yüzüne yakışan hoş gülümsemesi, zarif yürüyüşü, kendinden emin hali ve konuşmalarında seçtiği özenli kelimeler, doğuştan var olan bu şansı çok iyi değerlendirdiğini gösteriyor.

Güneş burcunun Başak oluşu ile, mükemmellik arzusu ile dolu, çalışkanlığıyla işine düşkün ve ince zekasıyla her konunun ayrıntılarını görebilecek kadar gözlem gücü kazanmış.

Ay burcu Kova ile ruhsal dünyasında, sıradışı zevklere sahip, özgürlüğüne son derece bağlı, sevgili olmaktan ziyade ilişkilerinde arkadaşlığı temel alan, toplum yararına olan her işte yardımseverliğiyle takdir toplayacak özellikler kazanmış. Böyle bir kişi kendi bencil duygularından ziyade, çevresindekilere hizmet ederek yararlı olmaya çalışır. Bu görünümün diğer bir özelliği de, hayvan severliktir. Bu konuda oldukça duyarlıdır. Eminim sanatçı, her zaman elinden gelen yardımı esirgemeyecek, hatta verdiği desteklerle adından çokça söz ettirecektir.

Rol aldığı, Binbir Gece dizisiyle reyting rekorları kıran Şehrazat, nam-ı değer Bergüzar Korel, şu aralar ünlü balet Tan Sağtürk’ le aşk yaşamakta.

Magazin dünyasında bu ilişki oldukça gündemde. Oysaki sanatçımızın haritasında bu yıl içinde duygusal olarak zorlu günler yaşayacağı gözükmekte. Özellikle Haziran ortalarından itibaren Aşk konusunda yanılma, fantezi dünyasına kayarak gerçeklerden uzaklaşma nedeniyle hayalkırıklığı, üstündeki sorumluluklar ve şöhretin her güzel kadında olduğu gibi ona da pek rahatlık vermemesi mümkün.

Öncelikle bir Başak kadını olduğunu asla unutmadan, analiz ve gözlem gücünden yararlanarak karşısındaki kişiyle uyumunun ne kadar gerçeğe yakın olduğunu iyi tahlil etmesi gerekecektir. Böyle dönemde insan, kalbinin sesini duymaya yatkındır. Yaşadığı ilişkinin yanlışlarını, eksik yanlarını ve karşısındaki kişinin özelliklerinin kendisine ne kadar uygun olduğunu düşünmek istemez, daha doğrusu pek görmekten yana değildir. Aşkın o ilk günlerinin tatlı güzellikleri kişiyi sarhoş edebilir.

O bir toprak grubu kadını olduğu için herşeyde olduğu gibi aşk konusunda da üretkendir, vericidir ve sağlamdır. Eğer güzel oyuncu ilişkisinde arkadaşlık olgusunu iyice yerleştirerek, duygusal olmaktan ziyade, daha mantıklı düşünerek davranabilirse ve Ay burcu Kovanın bireysellik dürtüsünden vazgeçmeden yaşadığı aşkı sağlam bir temel üzerine oturtabilirse, ilişkisini güzel bir şekilde devam ettirebilir. Fakat mesleğinin getirdiği şöhretin bir bedeli olarak üzerine gelindiğinde yaşadığı aşkı sorgulamaya başlayıp, çevresine sert tepkiler vererek, aşırı şekilde
duygusallaşırsa, yaz aylarında ayrılık kaçınılmaz olacaktır.

Özellikle 2007 Ağustos ayının ikinci haftası başta olmak üzere, Eylül ayında oldukça sert enerjiler nedeniyle çok dikkatli olması ve Aşk hayatında ve çevresinde yaşayabileceği sıkıntılar karşısında hazırlıklı olmasını öneriyorum.

Mynet Astroloji Danışmanı
İrem SU
06-05-2007 09:43 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #2
RE: Bergüzar Korel -Şehrazat-
bergûzar korel'i kurtlar vadisi ırak sinema filminde ''tam bir akrep kadını'' olarak yorumlamıştım. sonra bir tv programında konuk olmuş ve tavırlarında - konuşmalarında ''toprak elementi'' kesin vardır görüşünü öne çıkardı bende..
meğer başak burcu - mars akrepi imiş ;) ay ile plüto açısı + venüs ile mars sert açısı , zerafetinin yanında güçlü bir karaktere sahip olduğunun göstergesidir diye düşünüyorum.
filmlerde pek belli etmiyor ama bence oldukça sahiplenici ve kıskanç bi tarafı var gülücük

06-06-2007 02:34 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yükselenbaşak
Kayıtsız

 
Mesaj: #3
RE: Bergüzar Korel -Şehrazat-
Nasıl belli etmiyor Yıldırım??? Bakışlarını görmüyor musun bi vurursam görürsün sen der gibi :P Çok sağlam ve karakterli bir duruşu var gerçekten de...
06-06-2007 02:37 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Hades Çevrimdışı
Katılımcı Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 74
Üyelik Tarihi: Jun 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
RE: Bergüzar Korel -Şehrazat-
Ne kadar çok şeyimiz uyuyor benim de güneş başakta , venüs aslanda :P
06-16-2007 08:38 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
yükselenbaşak
Kayıtsız

 
Mesaj: #5
RE: Bergüzar Korel -Şehrazat-
Sen uyuşuk görünenlerden kork Seals :D Sağ gösterip sol vurur böyleleri gülücük)
06-21-2007 06:53 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir