Değerlendir:
  • 24 Oy - 3.25 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2. EVİMİZ
Yazar Mesaj
vivienleigh Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 178
Üyelik Tarihi: May 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
2. EVİMİZ
Geleneksel ismi :para evi
Burcu: boğa
Gezegeni:Venüs
Kapsamı:kişinin kendi değerinin sınanması ..para ve sahip olunanlar
Başarılı uygulama:kendinindüzeltme ve geliştirmeye dayanan güven ve kendini beğenme..kaynakların endşeden uzak ve verimli kullanılması
Başarısız uygulama:maddecilik ve kişinin kendi değerini sahip olduğu şeyler eş tutması ..özsaygı eksikliği,risk korkusu.irade gücün yitirilerek düntyada başarısızlığa neden olması..yaşamı kısıtlayacak kadar maddesel güvence peşind koşmak…

Bir genç yanları alev alev turuncuya boyanmış eski bir arabayla yoldan aşağı gürültüyle iniyor.yargılayıcı bütün reaksiyonları bir kenara bırakırsak basi ve hüzünlü mesajını algılayabiliriz.o varlığının farkına varmamız için bize yalvarmaktadır….içinde bir duygu,mevcudiyetini bize ispatlaması için onu dürtmektedir..ve herhangi bir reaksiyon beklemektedir.nefret kıskançlık ,öfke korku,sadece ona tepki vermemiz onu hoşnut edecektir.onun gürlemesinin kenarda oturup izleyen bir miktar psikolojiden anlayan birisi bu gençteki kendini beğenme duygusun eksikliğini hemen faredebilir.ve bu gözlemin doğru çıkma olasılığ oldukça yüksektir.bu kadar gürültülü ve gereksiz bir davranışın köklerinde kendinden kuşku duyma yatmaktadır.

Peki ,bizim gürültücü yarışçı özgüven eksikliğini nasıl çözümlemeye çalışmıştır.kendisini etkileyici bir nesneye eşitleyerek güvensizliğini silmeye çalışmıştır.ben süslü püslü bir arabadayım.beni fark etmekten başka şansınız yok.bu eski oyundur.yüksek gelirini her koşulda söylemeyi becerebilen iş adamı bu oyunu sürekli oynar.ipek bluz kolleksiyonu yapan ev kadını da aynı oyunu oynar.
İkinci ev etkileri özsaygı krizleri yaratırlar..olaya katılan burçlar ve planete göre kendimizi aptal beceriksiz ve cazibesiz hissedebiliriz.ve bu duyguları çözmek için seçtiğimiz yol yaşamımızın ana teması haline gelir.eğer olumsuz yaklaşırsak ,dürtücü bir maddecilik bilincimizi kaplar.kuşkularımız üzerinde doğrudan uğraşıp çözmek yerine fiziksel koşulları manipule etmeye çalışırız.bazen para gereksindiğimiz güvenin sembolü olur..acımasızca onun peşinden koşarız..ne kaar para topladığmızın reklamını yaparız..ama acımız sürmektedir..
İkinci ev konularının banka hesapları veya onun satın alabildiği arabalar ve giyecekler etrafında dolanması gerekmez..aynı şekilde prestijli arkadaşlar dekoratif sevgililer koleksiyonu da yapabiliriz.vücudumuzu bile bir nesneye dönüştürebiliriz..saplantılı bir şekilde güneş yanığı tene sahip olma ,vücut geliştirme çabaları veya sürekli aynaya bakma haritanın bu bölümünün gerilimlerini yansıtırlar.,
İkinci ev kapsamının başarılı uygulaması her zaman kişinin kendisin kendisine ispatlamasını içerir.içsel kuşkularımızı disiplinli bir çabayla ve somut becerilerle dengeleriz.kişisel güvensizlikler doğru yönlendirildiklerinde kişiyi büyümenin limitlerine ulaştırabilirler.
Dolu bir ikinci ev en zayıf veya en güçlü astrolojik yapıyı gösterebilir.herşey bireyin oradan üreyen baskılarla nasıl baş ettiğine bağlıdır.
İkinci ev konularına güçlü bir tepki her zaman kişisel özelliklerden sıkıntı yaratanları bilinçli bir şekilde değiştirmeyi gerektirir.zayıf bir tepkide ise bu özellik para cazibe ve güvence arkasına saklanır.kendi değerimizi nasıl takdir ettiğimiz önemli bir konuudr.para sadece bir saptırmadır.
.içinizdeki gökyüzü kitabından
06-18-2007 09:48 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
neptunzz Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 103
Üyelik Tarihi: Dec 2007

Rep Puanı: 0

Mesaj: #2
RE: 2. EVİMİZ
Bu 2.eve gereken değer ve önem pek verilmiyor nedense ama; bence cok önemli bir yer burası öyle ki bizim bu maddi dünyada yapabilecegımız seyler ve hareket ederken takındıgımız tavırlarımızı gösteren ayna gibidir.Kişinin en güçlü hissettiği kendine verdiği deger,hırsı ve basarıya giden yolsa ilk atak ilk çıkış noktasıdır.
2.ev iş,çalışma ve yönetme, para kazanma hatta duygusal olarak nasıl bir mizaç barındırdıgımız konusunda bize ipucu veren bir yerdir.Saygınlık kazandıracak en önemli temel denebılır.
Örnek verelim pekişsin;2.evde ateş gruplarından bir burç olursa hmm bende misal koç var 2.evimde mars etkili olacaktır o halde benim özgüven saglama konusunda diyebılırım içerısınde venüs var bende koç burcumda düşüyor fakat 2.evde ne şans gülücük etkili evinde dengelenebilir bir enerjı olur bır yandan alan allah bır yandan verıyor hesabı gülücük neyse gevezelik etmeden devam mars ile atak bir yapı söz konusu kim beklerdı benım gıbı uyusuk kendını bırakmıs balık'ın savaşcı ve mücadeleci bir yapısı olacagını ne şans koç 2.evde vede venüs destegıyle güven 2ye katlanmıs halde saglam emin hareket etme arzusu ile hedefe ilerleme potansiyeli ne güzel ne güzel devam baska örnek;Hava grubundan burç versek ne olur kova olsun 2.evde uranüs ve en ciddi yönetici Saturn etkılı bir 2.ev bu kişi ne yapacak asc Oglak oluyor hatırlatayım 2.ev kova olunca işte krıtık yerdeyız neden soguk mızaclıdır oglak anlasılacak sımdı 2.evde kova burcu saturn etkısı ile eli sıkı cok, calıskan bazen iflas eden ama yılmayan düşüp kalkan bir enerjı verir.Yaşamı zorluklarla doludur ama bu zorlukların ardında yaslandıgı zaman dikili ağac bırakmasına imkan saglıyacak bir nevi garanti vardır.2.ev kova ise 6.ev direkt olarak ikizler olur buda ne kadar fazla iş güç degıstırebılecegını gösterecegı gibi iş alanlarında pratık,zeki ve calıskan kısmetli bir yanı oldugunu gösterır temelde kafa yani beyin gücüyle para kazanacaktır rahatsızlıkları taa 2.evden baslıyor bu rahatsızlıklar agırkanlı düsünceler ve karamsar hava yorgunluk ve geç gelen başarının stresi olur.Saclar agarır,dökülür ama bir yönetici,serbest calısan veya hesapsız kendi işini kurmus bir kimse olabılmek ıcın cok calısılmıstır ve sonunda zafer bekler.
10.ev terazi oluyor ve hersey artık zirvede yerini alacaktır bılıyorsunuz ki terazi de yücelen Saturn vardır.Venüs etkılı olan terazi burcunda, saturn ile harıtada venüs uyumlu ise bütün bu çabalar taa 2.evden baslanarak gelen özgüveni yüksek,hırslı,başarılı ve yönetici bir kimseyi işaret eder.Neyse cok uzadı gerısıne baska zaman devam ederız umarım 2.ev bu fani dünyada yapabılecegımız işler kazanacagımız para ve basarılı olabılecegımız potansıyelin anahtarı.
04-01-2008 03:20 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
JoMaJa Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 397
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 8

Mesaj: #3
RE: 2. EVİMİZ
Alıntı:2 evımızde hıc gezegen olmazda ıkızler varsa durum ne olur?

Bu gibi durumlarda ilk önce ev yöneticisinin ev ve burç yerleşimini incelemek faydalı olacaktır.Örneğin senin ikinci evini İkizler burcunu kesiyor.Yöneticisi Merkür.O ise 10. evde kova burcunda.Zodyak yerleşimi olarak sadece term asaletine sahip.Güneş tarafından yanık değil ve kötücül sayılan bir evde de değil.Aslında genel olarak fena bir tablo yok.

Para nerden , nasıl gelebilir.Öncelikle para teknolojik mevzuların kapsandığı bir alandan geliyor olabilir(ya da 10. eve ait olduğu düşünülen işler , ama aklıma gelmedi şimdi).Ayrıca maddi mevzularda otorite figürlerinden destek görebilirsin.Hatta para kaynağı bir anne olabilir gibi geldi.Ayrıca anne kariyer şekillenmesi gibi konularda etkili bir durumda olabilir.

Yaptığı açılar

Jüpiter kare.Aşırı harcamalara ve açılmalara dikkat etmelisin.(özellikle ortaklık ve eş kaynaklı)
06-27-2008 01:01 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
sultan Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 98
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #4
Cvp: 2. EVİMİZ
Mislina, 2.evinde terazide şans noktası maddi kaynaklar konusunda sana şans getirecektir şüphesiz. Bunu kullanmayı öğrenmen lazım. Zira akrepteki pluto yakıp yıkabilir maddi anlamda. Ama şans noktasıyla yeniden dirilmen beklenir. Zaten pluto da yeniden diriltir.
Tabi bunlar benim amatör fikirlerim...
07-22-2008 09:00 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #5
RE: 2. EVİMİZ
Aprilios Yazılan:
JoMaJa Yazılan:Bu gibi durumlarda ilk önce ev yöneticisinin ev ve burç yerleşimini incelemek faydalı olacaktır.

II. Ev, Şans Noktası ( Şiron ) - İkizler, 28 dereceye 12'

İkizler'in yönetici gezegeni Merkür ve Merkür'üm 12. gezegende, Koç burcunda.

60 - Güneş ve Merkür.
90 - K. Ay Düğümü.
180 - Satürn, Uranüs.
135 - Plüto. (* özellikle bu derecenin açılımını çok merak ediyorum. )



Yorumlarınızla yardımcı olursanız sevinirim.

135 derecelik açının yorumuna hafifsert diyebiliriz. 90 yada 180 kadar kuvvetli olmasada , ikincil açılar içinde önemlidir.
sürtüşme ve gerilim daha hafiftir..

sevgili aprilios , böyle açıları ve değerlerini vermen güzelde biz yorumcular için kafa karıştırıcı oluyor bunu söyleyim.
mesela 60 güneş-merkür yazmışsın ama senin güneş-merkürün arasında kavuşum açısı var , 60 değil ok

bu sebeple doğum haritanı imzana yapıştırabilirsen ( bilen arkadaşlar apriliosa tarif ederse sevinirim , ben admin olarak bilmiyorum gülücük ) çok daha pratik olacaktır. sadece sorunu sorman yeterli olacaktır böylece , biz yorumcularda haritana bakarak cevap vereceğiz müsait oldukça ok gözkýrpma

08-23-2008 01:43 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #6
Cvp: 2. EVİMİZ
Astroloji geçmişinin derinliği henüz çok kısa birisi olarak, 2. evimle (elde edilecek maddi kazanım potansiyeli) alakalı yapabileceğim ölçütte bir yorum denemesinde bulunmak istiyorum.

Bunu elbette ki, kamusal alana sürmeden de ( : yapabilirim fakat erişmek istediğim nokta, yapacağım yorumun eksik yönlerini öğrenmek ve biraz daha ''bilgi sahibi olabilmek''...


Öncelikle oldukça faydalı olduğuna inandığım birkaç cümlelik referansla başlayayım :

Genel olarak eğer horoskop bütünü talihli ise varlık bakımından da olumlu kabul edilir. Süratli bir analiz yapmak için;

İkinci Ev : Kazanılacak varlık.

Kazanılacak varlık analizi için İkinci evi inceleyiniz. Yöneticisini ve buraya yerleşen gezegenlere bakınız. Bundan başka Talih Noktasının yerleşimine ve oluşturduğu görünümlere bakınız. Ayrıca büyük varlık dağıtıcısı Jüpiter’i inceleyiniz.


1. adım;

2. evim İkizler burcunda.

Bu da demek oluyor ki; yönetici gezegen olarak Merkür incelenmeli. Ki zaten 2. evimde, konumlanan hiçbir gezegen yok.

Merkür'üm kendini göstermek istemeyen 12. evde konumlu. Merkür'ün profesyonel olarak ilgilendiği ( ; alanlara da bir göz atalım o halde :

Akıl ve onu kullanma biçimleri (zeki ve akıllı sıfatlarının farklı noktaları mesela), buna bağlı olarak düşünme ve kapasitesi, iletişim, duygu'ları rasyonelleştirerek analize etme yani bir nevi mantalite olgusu.

12. evde, kendini direkt sunmaktan pek hoşlanmayan Merkürüm, ''yanık Merkür'' olarak da tabir edilecek Güneş ile kavuşum konumunda. Bu da zihinsel olarak sürekli hareket halinde, belki de düşünmeyi seven bir yapı kazandırıyor bana.

Satürn ve Uranüs ile aldığı 120 derecelik açıları göz önüne aldığımda ise; Satürn'ün derleyip, toparlayan; Uranüs'ün ise özgür bakan ve meraklı olan özellikleri ile karşılaşıyorum.

Buradaki Satürn etkisini daha çok seviyorum açıkçası, çünkü çocukluğumdan beri ''yaşının üzerinde düşünen, algılayan, olgun'' sıfatlarını duymamı, bu açı planladı ( : sanırım.

Mc ile 90 derecelik görüntü, Merkür kapasitesini, gerçekleşecek meslek bağlantımda bir nevi hakkıyla kullanamama ya da kullansam bile tatmin edici olmayan ölçütlerde olacak bazında yorumluyorum, bilmiyorum ki ( : ne derece haklıyım(?)


Burada, faydalı bilgiler kılavuzluğundaki şans noktasına yeniden bir göz kırpalım diyorum ben ( ; çünkü kendisinin Merkür'ümle 60 derecelik iyicil açısı mevcut, üstelik o da İkizler burcunda ve 2. evde...

2. adım;

İkizler burcu, belki de en konuşkan ve bunu severek yapma potansiyeline sahip en birinci burçtur diye biliyorum. Bir yerde okuduğum Akrep burcu erkekleri için '' kelimelerin adamı değildir. '' özelliğinin tam tersi istikametinde.

Evet, 2. evimi İkizler doldurmakta fakat bir de Merkür'deki Koç etkisi var.

Merkürdeki Koç'un, algılamada süratli bir yapısı olduğunu biliyorum. Aynı zamanda fevri çıkışları olabileceğini. Biraz boşboğazlılık da yapıyor bünyede ( : sanırım, çünkü bu özelliğinin sancılı deneyimleri beni, iki düşünüp - bir konuş'turan birisi yaptı.

Özellikle çocukken, ''çocuktan al haberi'' sloganının nadir temsilcilerinden (( ; biriydim diyebilirim...

3. adım (toparlayarak sonuca bağlama adımı);

Elde edeceğim maddiyat boyutunda beni besleyecek potansiyel kaynaklar; iletişim, haberleşme yani bir şeyleri anlatma derdinde olan meslekler olacaktır diye düşünebilirim sanırım. ( yine de soru işareti eklemiş olayım )

Aklıma ilk gelenlerden; gazetecilik, muhabirlik, radyo sunuculuğu, çevirmenlik...

Fakat tüm bu potansiyelin, 12. evde birikmesi ya da diğer bir tabirle saklanması biraz endişelendiriyor beni...

Üstüne üstlük Mc'de bulunan Mars'ımın, Jüpiter ile birbirlerine 90 derecelik bakışlar (( ; fırlatmaları, bu korkumu alevlendiren haklı taraf sanırım.


Umarım, sevgili Yıldırım'ın deyimiyle ''harmanlama'' olayını doğru gerçekleştirebilmişimdir.

Eksik ya da yanlış yorumladığım noktaları bilmek beni mutlu edecektir
.

09-27-2008 04:16 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #7
Cvp: 2. EVİMİZ
Aprilios Yazılan:3. adım (toparlayarak sonuca bağlama adımı);

Elde edeceğim maddiyat boyutunda beni besleyecek potansiyel kaynaklar; iletişim, haberleşme yani bir şeyleri anlatma derdinde olan meslekler olacaktır diye düşünebilirim sanırım. ( yine de soru işareti eklemiş olayım )

Aklıma ilk gelenlerden; gazetecilik, muhabirlik, radyo sunuculuğu, çevirmenlik...

Umarım, sevgili Yıldırım'ın deyimiyle ''harmanlama'' olayını doğru gerçekleştirebilmişimdir.

Eksik ya da yanlış yorumladığım noktaları bilmek beni mutlu edecektir
.[/font]

iyi gidiyorsun Aprilios -ok

yukarıda vivienleigh'in kitaptan aktarmış olduğu steven foreste ait bilgileri gözden geçirmek faydalı olacaktır.

''sahip olduğumuz şeyler'' , mahalle deyimiyle ''havasını attığımız şeyler'' 2.ev kapsamına giriyor..

2.evde ikizler olduğunda pratik zekamız , fikirlerimiz , el becerimiz , entellektüel kapasitemiz , kavrayış gücümüz yani çabuk öğrenme-kavrama becerimiz , sözel ve yazım becerilerimiz yani iletişim , cep telefonumuz gülücük havasını atacağımız mal varlıklarımız olabilir diyebiliriz ki sevgili Aprilios bunlara değinmiş zaten.

ben şu ayrımı yaparak bitireyim ; ikizler burcunun zihinsel aktivitesi , dışadönük bir haritada usta bir iletişimci olarak karşımıza çıkabilecektir.
oysa içe dönük haritalarda ikizler aktivitesini konuşmak ve flörtleşmek yerine , düşünmek-yazmak-araştırmak - okumak-fikir üretmek şeklinde zihnin içe dönük alanlarında kullanmak sözkonusu olabiliyor..

merak ettim Aprilios , cep telefonunla (bilgisayarda olabilir) övündüğün oldumu gülücük

09-27-2008 06:55 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #8
Cvp: 2. EVİMİZ
Yıldırım Yazılan:iyi gidiyorsun Aprilios -ok

ben şu ayrımı yaparak bitireyim ; ikizler burcunun zihinsel aktivitesi , dışadönük bir haritada usta bir iletişimci olarak karşımıza çıkabilecektir.
oysa içe dönük haritalarda ikizler aktivitesini konuşmak ve flörtleşmek yerine , düşünmek-yazmak-araştırmak - okumak-fikir üretmek şeklinde zihnin içe dönük alanlarında kullanmak sözkonusu olabiliyor..

merak ettim Aprilios , cep telefonunla (bilgisayarda olabilir) övündüğün oldumu gülücük
Teşekkür ederim sevgili Yıldırım.

Sorduğunuz soru çok enteresan geldi bana açıkçası, çünkü daha önce hiç cep telefonum ya da bilgisayarımla övündüğümü hatırlamıyorum.

Ama şöyle bir şey vardır bende; sahip olduğum her şeyden mutluluk duyarım, daha fazlasına sahip olabilmek için planlar - programlar yapmam mesela.

Jüpiter'in Boğada olması bu - tamahkar olmayan - etkiyi verir diye biliyorum.

Ve evet, Jüpiter'im Boğa'da / 12.ev. ( ;

09-28-2008 01:34 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #9
Cvp: 2. EVİMİZ
2. ev yükselen burcun altında oan destek vermektedir.yükselenburç niyetimizi ve isteklerimizi açıkladığına göre bu ev bu niyeti gerçekleştirebileceğimiz maddi kaynaklarımızın olup olmadığını ,bu kaynakları nasıl elde edeceğimizi açıklar.2. ev bizim elimizin altında ve kontrolündeki maddi kaynaklar ,para ve özellikle nakit değerler ve servettir.gayrimenkul,toprak ve diğer likit olmayan mülkiyetler 4. evin konusudur.
2. ev kişinin yaşamak için parayı nasıl kazanacağını gösterir.bu yüzden doğal olarak 6. ev (çalışma ve hizmet)ve 10. evle (meslek ve ünvan)üçgen aöı içindedir..
2. ev yükselen burçla doğrudan bir açı içinde değildir.ptolemaiosa göre bu açılar karşıtlık kara üçgen ve sekstildir.birleşme bir açı değildir ama yan yana oluş durumu nedeniyle açı gibi değerlendirilir.doğrudan bir açı içinde olamama durumu yaşamsal enerjilere de uzak olamayı açıklar..bu yüzden 2. ev maddi oalnın birikimlerin ve aslında ölümle kaybedilecek olan şeylerin (8.ev)ölüm alanıdır.diğer açıdan 2. ev fiziği 8. ev ise ölümü ve metafiziği anlatır.bbu özellikelrinden ötürü eskiler bu eve hadesin yeraltı dünyası kapısı adını vermişlerdir ..eski yunanlılar bu evi anafora olarak adlandırırlardı..
sembolik açıdan sahip olduğumuzz tüm maddi varlıklar ancak bu dünyaya aittir.ölürken maddi değerleri terketmek durumundayız..tıpkı babil mitolojisinde olduğu gibi yeraltına inen kraliçe iştar geçtiği her kapıda tüm sahip olduklarını altınlarnı ve elbiselerini bıarakarak tyeraltına iner.
bu ev ikincil feminen ve geceye aittir.
karşı geldiği konular :kaznma gücümüz ,maddi kaynaklarımız,maddi konforlar ,kazançlar servet ve finans gücümüz.bize ait olan eşyalar,para durumumuz,amaçlarımızı gerçekleştirirken ,elde edbileceğimiz destek,.2. ev öncülerin ardından geldiği için ilgili öncü evlerin kaynaklarını da anlatır.bu yüzden 2. ev kşisel servet 5.ev babanın serveti,8.ev eşin serveti,10.ev ise işten gelen geliri ve annenin servetini de açıklar..
göklerin bilgeliği kitabından h.kırkoğlu

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-08-2008 04:32 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Angel Çevrimdışı
Angel
*****
Saturna Vip
lt=
Mesajlar: 1,250
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 19

Mesaj: #10
Cvp: 2. EVİMİZ
Parasal kazanımlar,gelirler, yatırımlar, birikimler, harcaalar, tüm taşınabilir mallar, kişinin maddi koşullarının ne kadar şanslı olduğu, maddi kazanımlarla ilgili konulardaki hayat tecrübesi, maddi surum grafiğiin yükselmesi veya alçalmasını anlatır bize 2. ev.

"Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte
Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte
Ölü gibi ol öfkede, asabiyette
Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL !!!!!!!! "
MEVLANA
[align=center][color=#008000][size=x-large]
[i]
11-10-2008 01:50 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir