Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 3. Ev
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
nadya Yazılan:3. evimde ay var ve boğa burcunda nasıl bir konum?

Ay'ı boğada olanlar sakin,duygu ve düşüncelerini kolay kolay kimseye açıklamayan,amaçlarına ağır ve emin adımlarla giderler.Segileri de güçlüdür.Durumları kimseye belli etmeden inceleyip sonuca varmakta ustadırlar.Aşk konusunda kıskançlık görülür.Herkesle iyi geçinmekve uyum sağlamak ister ayrıca hayatın zorluklarından kaçarlar.Başarılı olmak,yükseğe çıkmak isterler bu konuda hırslıdırlar.Zenginlik,ün gibi şeylere sahip olmak isterler.Para konusunda şanşlıdırlar,kendilerine miras kalabilir,değerli hediyeler alabilirler htta zengin de olabilirler ve ömür boyu zengin,rahat bir hayat geçirirler.Bu tür baynlar genellikle kendilerinden çok üstün ve zengin kişilerle evlenmek isterler hatta evlenirler.İstediklerini kolaylıkla elde ederler.Sabit duygular verir. Eş ve sevdiklerinin zor günlerinde çok iyi bir yardımcıdırlar. Kolay karar veremezler ama verince de asla dönmezler kararlarından. Güvenilirdir. Sağlam taşa basmaya özen gösterirler. Sesleri güzel olur. Kıskançtırlar. Hele aşıksa duyguları birikir ve belli sürelerde patlama gösterir. Böylece küllendiği sanılan sorunlar yemden gün ışığına çıkar.

Ay 3.evdeyse;bu kişiler bilime,edebiyata ilgi duyalar ve debiyat alanında başarılı olabilirler.Müzik,güzel sanatlar konularında da başarılı olabilirler.Çok fazla kısa yolculuklara çıkarlar..Bilinmeyenlere meraklıdırlar kardeşlerinden ve komşularından yardım görebilirler (açılar uyumluysa)
Konuşkanlık ve suskunluk özellikleri vardır. Belli süre düşünür, belli süre susarlar. Duygularda geçmişin ve hayali konuların etkisi vardır. Sürekli bir şeylerle meşgul olurlar ama belirgin bir amacları yoktur. Önemli olan aktivitedir. İlkokul eğitimi kardeşler veya halkla ilişkilerle ilgilenebiliriler Duygularını anlatma ihtiyacı duyarlarsa bunu dikkatli yaparlar Evlerine yakın çalışmayı tercih ederler Bilgiyle uğraşmaktan hoşlanırlar
Kardeşler, koşular, akrabalar ve tüm bunlarla ilişkiler, eğitim,okumakhakkındaki fikirler, zihinsel aktiviteler, araştırma, haberler, haberciler, yazışmalar, mektuplar, dedikodular.Ayrıca okuduğum bir kaynakta 3. ev rüya yorumlamayıda anlatır diyordu.
3. Ev

Doğal burcu: İkizler

Yönetici gezegen: Merkür

Güçlü Gezegen: Jupiter

Şifre: Düşünme, haberleşme

Üçüncü ev ,günlük düşünce alışverişi yaptığınız kişiler,kardeşler,komşular ile ilgilidir.Kişinin düşünme ve konuşma yeteneği ile düşüncelerini ortaya koyuş biçimini ve çevresine karşı entelektüel tepkilerini gösterir. Zihin üçüncü evle açılır İnsanların yaratıcılık ve sezgileri ile bunları kendisi yada başkalarının yararına kullanma yeteneği üçüncü evle birleşir. Yazarız, okuruz, konuşuruz, iletişim kurarız. Üçüncü ev, duygularımızı, düşüncelerimizi, hayallerimizi, nefretimizi, sevgimizi, umudumuzu ifade etmeyi öğrendiğimiz bir okul gibidir. Ancak, bunları sözle ya da yazıyla ifade etmek şart değildir. Söylediklerimiz ya da, kızdığımızda, korktuğumuzda, üzgün olduğumuzda bedenimizin konuştuğu dil de bunları ifade eder. Bunlar dile getirilmeyen acı ya da tatlı düşüncelerdir. Bu evde, bilgi sınıflanmış ve geniş bir alana yayılmış bir halde bulunur. Bu nedenle bu ev Zodyak'ın Internet'i gibidir. Birinci ev sözel desteğe ihtiyaç duyarsa hemen üçüncü eve başvurur. Üçüncü ev, naklen yayın yapan bir verici istasyonu gibidir. Bu nedenle bilgisayarların üçüncü ev tarafından yönetilmesine şaşmamak gerekir. Üçüncü ev, doğası gereği başka insanları da kapsar. Gündelik hayatı paylaştığımız komşular, kardeşlerimiz, sık sık karşılaştığımız ve yaşamımızı etkileyen insanlar. Bu ev, bu insanların kendilerini değil, bizim onlarla ilgili olarak yaşadıklarımızı, onlara ilişkin düşüncelerimizi yansıtır. Üçüncü ev günlük yaşamımızla, küçük ama yaşamsal düşüncelerle, yaşamımızı oluşturan olaylarla ilgilidir. Çarşıya çıkmak hep birlikte maça gitmek, ya da deniz kenarında küçük bir dinlence. Üçüncü evle ilgili meselelerde başarılı olmak için şu iki şeyi belirlemek gerekir. Yakın çevremiz nelerden meydana geliyor ve bu çevre içinde biz neyi hedefliyoruz? Gerisi kendiliğinden gelecektir.

İlk önce doğanın mentalitesini ve genel olarak hem cinslerine kişiliğini gösterdiği şekilleri belirler. Aynı zamanda kısa seyahatleri gösterir ki bununla beklenmedik olarak gerçekleşenler kastediliyor. Aynı zamanda kız ve erkek kardeş (veya abi, abla ), yakın komşularla ilişkiler. Bunların arasında yaptırımlı çok entelektüel ilişkileri ve bilgileri saymak gerekir.

---------------------------------------------------------------------------

3. Ev ve Psikolojik Yaklaşımları

3. ev pratik aklı ve iletişimi temsil eder. Kişinin düşünme kapasitesi, zihinsel ifadesi, konuşma biçimi, entelektüel ilgi alanları, çalışma alışkanlıkları burada değerlendirilir. Bu ev kapsamında akıl ve iletişim bizim diğerleriyle ve dış dünyayla ilişkilerimizi sürdürebilmemize hizmet eder. Ayrıca günlük trafik, kısa seyahatler, yürüyüş, ziyaretler bu evle temsil edilir. Bunların dışında

3. ev yakın çevremiz, komşularımız, akrabalarımız ve kardeşlerimizi, onlarla ilişkilerimizi de gösterir. Bütün bunlar günlük, alışkın olduğumuz, otomatiğe bağladığımız ilişkiler ve iletişimlerdir.

3. evin doğal burcu İkizler, doğal yönetici planeti Merkür'dür.

ANAHTAR KELİMELER: Kısa seyahatler, arabalar, otobüsler, trenler, komşular, mahalle, kardeşler, akrabalar, mektuplar, dergiler, gazeteler, radyo, televizyon, öğrenme kapasitesi, aklın çalışma biçimi, olumlu ve olumsuz düşünme, yazma, okuma, konuşma, öğrenme, öğretme, orta öğrenim.

(astromerkez.com)
demon_93_06 Yazılan:3. ev balık lilit ve sans nok. 3. evde merkür 10. ev sonu akrep noluyo

Sosyal aktivitelerin fazla olabilir,neye ihtiyacın olduğunu bilemeyebilirsin,sanata ilgi duyabilirsin ve yaratıcılığın güçlü olabilir.Gerçek hayatta değilde hayaller dünyasında yaşayabilirsin.Yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin fakat yanlış anlaşılmaları düzeltebilecek,iletişimi konusundaki engelleri kaldıracak kabiliyetin vardır,,ilişkilerinde özgürlük isteyebilirsin ,bazen ilişkileri bitirmek ya da ciddi ilişkiler yaşamak zor olabilir.Akraba ve kardeşler yönünden şanslı olabilirsin,gizemli olabilirsin ve konsantre olursan ideallerine ulaşabilirsin.

Sevgili demon senin Merkür 11.ev de verygood

Arkadaşlarına değer verirsin,zihinsel ve fiziksel olarak anlaşabileceğin kişilerl arkadaşın olarak seçersin,arkadaşlarının fikirlerinden yararlanmak,bir şeyler öğretmek ve öğrenmek istersin,inatçı,eleştirici,şüpheci ve saplantılı olabilirsin.KOnuşmaya ve düşünmeye fazla vakit ayırmak isteyebilirsin,olayların gerçek nedenlerini araştırıp bulmak isteyebilirsin,daha iyi bir gelecek umudu için çok çaba sarfedebilirsin.
yansima7 Yazılan:3.evdeki neptün jüpiter kavuşumu yay da
9.ev ikizlerdeki ay a zıt açısı varsa nasıl etkiler verir ?

Yaratıcılık,idealler,felsefe,edebiyat,müzik gibi konulara merak ve yetenek verir.Hayal gücüyle gerçekle birbirine karışabilir zaman zaman,gerçeklerden kaçma görülebilir ,kendini ifade etme şeklinde aşırılıklar görülebilir, dini inançları güçlü olabilir ve bunu savunabilir bu konularda yanlış anlaşılabilir,seyahat etmeyi sevebilir fakat bazı nedenlerden dolayı belli yerlere seyahat etmeyi sevmeme olabilir.Yeni şeyler öğrenmeye ve araştırma yapmaya ihtiyaç duyar.

aeon

arkadaşlar 3.ev akrabaları da kapsıyordu değil mi ?

genel olarak 3.ev yöneticisinin pluto ile karesi var.akrabalarımın hepsinden ölesiye nefret ederim.
kendimi onların yanında baskı altında hissediyorum.ailemi çok sevmemme rağmen akrabalarım 50 yıl geçse aramam sormam başlarına gelenlerer üzülmem.işin garibi aramızda kötü bir oaly yok ama benim için varlıkları yoklukları bir.

bu yaptığım yorumu doğruluyabilir misiniz (doğru mu ? )

3.ev yöneticisi ay .4.evde aslanda merkür kovasıyla karşıt açı yapıyror.
plutoda herikisine kare yapıyor yani t kare.

akrabalarımın yanında duygu ve düşünlerim sanki hep baskılanıyr.anlattığım şeyleri ya anlamıyorlar ya da küçümser tavırlar segiliyorlar.(gerçş onlar bunun farkında bile olmayabilir veya ben takmış olabilirm) sanırım aslan gurur kavramından dolay ve pluto bunu katlıyor
ve kova aSLAN aksı kendisini özel hissetmeyle ilgili.ben onlraın yanında özel hissedemiyorum ve sanki sürekli manipülasyona maruz kalıyorum .sevmememin önemli nedenleri olarak bunları görüyorum.

3.ev akrabaları da anlatıyorsa bu yorum doğru mudur akidişler.

aeon

Félicé FilosoFo Yazılan:3.EV akrabalar, yakın çevre, komşular, kardeşler.. O yüzden bu sevmeme probleminin, varsa kardeşlerine, komşularına ve yakın çevrende kim varsa onlara karşı da olması lazım. Bunlara karşı nasıl hissin?

kardeşimle ilişkim orta düzey .yani hayatımda çok etkili bir insan dğeil.ama sevmeme durumum yok.

komşuların hepsinden nefret ederim gülücük) gereksiz insanlar.onların hiç birine selam bile vermem.anneme bazen anlatıyorlarmış işte gördü bir iyigünelr bile demedi..bazen başlarına kötü birşey geldiğini duyunca sevinirim.evill
dediğim gibi kendimi baskılanmış hissediyorum.mesela oturduğum yerde beni çok tanıdıklarında özgür hissedemiyorum.

arkadaş ortamlarını akrabalarıma ve komşularıma tercih ediyorum.çünkü onları ben seçtim .diğerleri sadece zorunluluk

vay be bütünm nefretimi kustum.
aeon Yazılan:arkadaşlar 3.ev akrabaları da kapsıyordu değil mi ?

genel olarak 3.ev yöneticisinin pluto ile karesi var.akrabalarımın hepsinden ölesiye nefret ederim.
kendimi onların yanında baskı altında hissediyorum.ailemi çok sevmemme rağmen akrabalarım 50 yıl geçse aramam sormam başlarına gelenlerer üzülmem.işin garibi aramızda kötü bir oaly yok ama benim için varlıkları yoklukları bir.

Ben de akrabalarıma benzer duygular besliyorum diyebilirim.Baba tarafımdakilerin çoğundan nefret ediyorum ve bu nefret ettiklerimin nerdeyse tamamının haritalarında pluton vurgusu var.Benim 3. evimde Pluton var ve 3. evin yöneticisi Venüsle kare yapıyor.

aeon

.kardeşimin doğum saatini buldum ve verileri sizlerle paylaşmak istedim.

benim 3. evini yengeç kesiyor ve yönetici ayın pluto ile karesi var.yükselenim boğa ve güneşim balık.
merkürümün pluto ile karesi var.

kardeşimin yükseleni akrep.
3.evi oğlak ve neptün var.merkürü boğa ve uranüsle kare.

kardeşlerinizi ve 3.eivnizi ve merkürü inlecemeneniz tavsiye ederim.
öellikle çok sayıda kardeşi olanlarda bu durum nasıl olacak o da ayrı konu ama , en güel ipuçlarını onlar yakalayacaktır.
(11-30-2010 09:49 PM)aeon Yazılan: [ -> ]kardeşlerinizi ve 3.eivnizi ve merkürü inlecemeneniz tavsiye ederim.
öellikle çok sayıda kardeşi olanlarda bu durum nasıl olacak o da ayrı konu ama , en güel ipuçlarını onlar yakalayacaktır.

3. ev ilk kardeşi anlatıyor özellikle.

Benim 3. evim Terazi ,Pluton bu evde, Terazinin yöneticisi Venüsle kare,Marsla üçgen ,Güneşle 135 derece,Neptünle uyumlu.İlk kardeşim Aslan burcu,Ay Balık Neptünle kare,Mars Akrep.Ciddi bir pluton ya da Venüs etkisi yok.Ama ondan sonrakilerin ikisinin de Plutonu güçlü.

Onun 3. evi koç Mars Akrepte jüpiterle birleşiyor başka da açısı yok.

Bir de 3. ev kardeşler kadar kardeş kadar yakın akrabaları da anlatıyor.Plutonyen akrabalarla büyüdüğümü söyleyebilirim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans Adresler