Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 3. Ev
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
O zaman bu konuya örnek ;aniden gelişen olaylar neticesinde 26 mayıs 2009 da ev satın aldım ve 15 haziran 2009 da ise evime taşındım.O tarihlerde jüpiter transiti, 3.evimin 26 ve 27 derecelerinde bulunmakta idi.
Üçüncü ev iletişim tarzınızla,düşünme sürecinizle,konuşma ve yazmanızla,merakınızı ve fikirlerinizi nasıl ifade ettiğinizle ilgilidir.Üçüncü ev zihninizin gerçek yönünü ve somut düşüncelerinizi temsil ederken,dokuzuncu ev soyut düşünmeye olan yaklaşımınızlarınızı tanımlar.Günlük iletişiminiz,kardeşlerinizle ve komşularınızla olan ilişkileriniz üçüncü evde görülebilir.Eğer evde gezegenlerin konumlandığını görüyorsanız iş veya turistik amaçla yapacağınız kısa seyahatler hakkında da bu evden bilgi alabilirsiniz.Erken dönem eğitiminizin nasıl olacağı da yine bu evde gösterilir.
İkizler burcu ve Merkür'ün hakimiyeti haritanızın üçüncü evini sahip olduğunuz sosyalliğin ve dünyanı keşfetmek adına duyduğunuz ilgi ve merakın bir göstergesi haline getirir.

Lisa Tenzin-Dolma
Hayatınıza Astrolojiyle Yön Verin
3. evim balık.. balıkdaki ayım, balığın 2 yöneticisinede kare.. kardeşlerle akrabalarla arkadaşlarla aram iyidir.. hatta uzak akrabalara bile uzaktan uzağa bir saygım vardır.. sıcaklığımı fazla gösteremem ama..

kısa yolculuklarım fazladır..

ilköğretmim çok başarılı geçti..

an gelir konuşturamazlar, an gelir susturamazlar..
benim 3. evde gezegen yok acaba bu durum nasıl yorumlanır
sevgili cem 3.ev sayfa 1'de uzun uzun anlatılmış bu durum, oradan okursan daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin.
zaten orayı okumuştum ama tam istediğimi bulamadım bu yüzden de soruyorum
satürnüm 3. evde


satürn kısıtlayan engeller çıkartan bir gezegen oldugu ıcın bana da bunu yaşattı....sanırım 30 a kadar yapıyor bunu ondan sonra açılıyor
ben şuan 35 yasımdayım


satürnü 3. evde olan çok fazla kişi tanıyorum , özellıkle çocuklar var çevremde ....gerçekten de baktıgınızda bir alıklık var , ben de böyleydım , bana bakanlar karşılarında bir aptal görüyordu , ve nıtekım de öyleydim .....bana söylenenleri anlamıyordum , kendımı ifade etmekte zorlanıyordum , yıllarca pamuk prenses ve yedı cüccelr , çizmeli kedı gıbı masalları anlamakta zorlanan bır ınsandım , okul hayatımda da pek parlak bır öğrencı sayılmazdım
fakat o zamanlar bilmiyordum kı ben banta sarıyormuşum , satürnü 3 te olanların hafıza süpermış ben bılmıyordum ......çoğu insanın hatırlamakta zorlandıgı şeyler harfı harfıne aklımda , isimler , sadece 1 defa gördüğüm adlar , bır defa duydugum isimler , bır defa okudugum kelımeler .v.s.
lıse bıtene kadar kotu bır okul hayatı olan ben , şuan aöf sosyolojı okuyorum ve onur belgem var .gülücük)
yıllarca kendımı gerçek bir aptal sandım , öyle olduguma emindim , anlamıyosun dıyordum , sana söylenenı anlamıyorsun , lafın tamamı aptala söylenır lafı benım için soylenmıştı sankı ,
şimdi çok yakın bır akrabamın oglu var saturnu 3 te , okul hayatında zorlanıyor bır sey soylediğimizde bön bön bakıyor yavrucak , anne sabretmekte zorlanıyor , ama astrolojıden habersız bır kadın i anlamasına da imkan yok ,.
içimden dıyorum kı sen bu çocugu ılerde gör pişman olucaksın bu verdıgın tepkilere ................


harıtam http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?lang=...=s=outs=24

Yavaş yavaş sindire sindıre ogrenirim bu şeyi dedigim herşeyi neden aniden, mecburen, yumurta kapıya dayanarak ogrenmek zorunda kalıyorum.Tamam bir anda öğrenmiş oluyorum sıkıntısı kalkıyor, konuya hakim oluyorum bu çok güzel ama sinir bozucu ve yorucu bir süreçten geciyorum çok kısa bir zaman diliminde
Hep böyle oluyor canım çıktı :(
bu işin sonunda kendimi çok pis odullendiricem evill
Uranüs,neptün,venüs ve pallas 3.evde.
3. evdeki stelyum ne anlama gelir acaba?
3.evi oldukça kalabalık biriyim. Daha çok yakın çevre,kardeşler vs diyor ama ben tek çocuğum. Nasıl yorumlamalıyım bu 3.evi ? Teşekkürler.

[Resim: zjL2Fg0.gif]
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans Adresler