Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Venüs Açıları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
yansima7 Yazılan:venüs uranüs kavuşumu
ve venüs uranüs karesi aynı etkiyi mi verir ?
nasıldır yorumları ?
birde venüs neptün zıt açısı nasıl yorumlanabilir ?

venüs neptün zıtlığı sanat konularına ilgi ve yatkınlık verebilir.hangi evlerde oldukları da önemli..alkole ve depresyona eğilim olabilir.yaratıcı da olabilir..

ilk soruya gelince genel etkilerin farklı dışa vurumudur.. kavuşum popülerlik ve macera-eğlence eğilimi verirken,karede asabi bir yapı ve alaycılık verebilir ama ortak şeyler ani duygular,ani davranışlar orjinal duygular vb ortaktır =)
yansima7 Yazılan:VENÜS -K.AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUMU NASIL YORUMLANABİLİR ?

venus ve kad kavusumunda sosyal iliskilerde iyi zamanlama , romantizm, ask , ortaklik, arkadalsik gibi iliskilerin iyi yapilandirilmasindan bahsedebiliriz ,, mutlulugu ya da bi sekilde pozitifi yakalamak icin dogru yerde ve dogru zamanda hareket etmemize yardimci olur.. hatta bazi otoritelere göre bu kabiliyet gecmisimziden gelen iyi karma olarak adlandirilir..bu acinin bir negatif yönu ise her turlu zevk eglence rahatlik vs.. icin anlamsiz seylerin pesinden gitme ve böylelikle zamanimizi anlamsiz seyler icin bosa harcamak olabilir ...
nadya Yazılan:venüsün Quincunx satürn açısı arkadaşlar kötü bir açımı, nasıl yorumlanır?

quincunx açılar, çok ciddi olmamakla birlikte ilave bir sinirlilik ve stres katar.
venüse satürn hangi açı kalıbıyla değerse değsin, sizin için sevgiye ciddi bir anlam yükler. sevgiyi göstermek zorlaşabilir. sevgi gösterileri , duyguyu ifade etmek bazen zor gelebilir. bazen bu tarz bir kısıtlanma duygusuyla kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. ama satürn size ciddi ilişkiler kurma potansiyeli de verir.

bazen ilişkinizin hiç beklemediğiniz ve sinirinize dokunan kısıtlamalar altına girdiğini farkedebilirsiniz. bir türlü ilişkiler akmıyor, ilerlemiyor gibi gelebilir.
ya da sevgiyi ifade zorlukları, ayrı düşmeler, engellenmeler olabilir. bunların ortak özelliği ; çok ciddi ve travmatik değil de içten içe sinirinize dokunan,moral bozan türden şeyler olmasıdır.
KoçAslanı Yazılan:venüs-pluto trinim var
venüs-uranus,
venüs-neptün
venüs-ay sekstilleri var

birde venüsten asc ye Inconjunction varmış conjunction kavuşum demek ama Inconjunction nedemek bilmiyorum..



koçaslanı, ne güzelmiş venüs açıların ,))

venüs - plüto bağlantısı ; otomatikman ilişkilere bakış açına belli bir derinlik kazandırır. sevdiğin zaman çok tutkulu, gönülden ve derinden seversin. güçlü duyguların vardır. sevdiğin kişinin duygularını bir çırpıda anlamak, aranda telepatik bağ kurmak gibi becerilerin vardır. hislerin kuvvetlidir. insanların ihtiyaçlarını farkedebilecek iyi bir duygusal zekan vardır. sosyal hayat içerisinde de beğenilen, aranılan birisindir. insanların niyetlerini de hemen kavrarsın.

venüsün ay ,uranüs ve neptünle olan sekstil açıları sana sanat ve giyim zevki verir. kuvvetli hisler verir.
venüs-uranüs ; sana ilişki içinde farklılıklar yaratama, ilişkiyi zenginleştirme , ani çıkışlarla ilişkiyi monotonluktan uzaklaştırma gibi artılar katar. biraz özgürlüğe düşkünlük görülür. kendi alanlarının da olmasını istersin. sevgiline de kendi alanlarını yaşaması konusunda destekleyici olabilirsin.( tabii kıskançlığı tetikleyen çok şiddetli faktörler varsa bu özgürlük, sadece kendine müslümanlık şeklinde de tezahür edebilir gülücük )

venüsün ay ve neptünle olan sektil açılarındaysa, ilişkilerine gerektiğinde gereken yerde ve doğru ölçülerde romantizmi de , korumacılığı da katabildiğini gösterir.
romantik duyguların , hayallerin vardır gülücük sanat kabiliyetin de olabilir..
nadya Yazılan:Teşekkürler serena bu benim haritamda değil erkek arkadaşımda var zor olucak galiba ilişki gülücük

hayır nadya, böyle düşünmeyin.. 150 'lik açı kalıbına bir kare, opozisyon ya da kavuşum kadar ciddi bir anlam yükleyemeyiz.

bu açı, daha basit sorunlara işaret eder. satürnün venüse getirebileceği basit olumsuzluklar ne olabilir ? duygulara ve duygusal konulara artı bir ciddiyet katabilir. duygu ifade zorluğu, bazen sevmekten ve sevgiyi ifade etmekten korkmak gibi hislere yol açabilir. bir anda gelen karamsar duygulara neden olabilir.

ancak bunları hangimiz yaşamıyoruz ki gülücük
ariess Yazılan:135lık acım varmıs benım venusumle saturn arasında yenı farkettım
sızın bahsettıgınız 150lık mı?

evet meliscim,150'lik.
venüs-satürn 135'lik açısına ben de sahibim. bilinçaltı ve kişiden kaynaklı sorunlara işaret ediyor bu da.
satürnün yol açtığı bir kısıtlanmayı, bu nokta da daha ziyade kişinin kendi bilinçaltı hapishanesi yaratıyor.
örneğin kendi sevgisizlik duygularıyla ilişkini sabote etmek, yolunu tıkamak, sıkıntıya ve açmazlara sürüklemek..
sevilmeyeceğine ve sevgiye layık olmadıgına dair bir bilinçaltı inancı, bir türlü yenilemeyen bir sosyal güven eksikliği, takıntılı bir sevilme dürtüsü
bilinçaltından kaynaklı sevgisizlik hisleri, kısıtlanmışlık, yalnızlığa inanmak, kendini sosyal hayattan yalıtmak vb. gibi olabilir..
pares Yazılan:Venüs_Uranüs Kavuşumu ( 0 )

Çok canlı ve etkileyici insanlardır. İlgi alanları genelde evrensel boyutta olduğundan, bir kişiyle yetinmeleri zordur. Çok çabuk aşık olurlar, aynı hızlada unuturlar. Yaşamlarında sık sık ani değişikliklerle karşılaşabilirler.

Benim venüsle uranüs arasında 8 derece var.Bunu kavuşum sayabilirmiyiz?Uranüs 5 derece yayda venüs 13 derece yayda.
Gerçi astro.com'da kavuşum olarak gösteriyor ama astrozoom.com'da öyle gözükmüyor.8 ye kadar kavuşum oluyordu 8. derecede buna dahilmi acaba

15 dereceye kadar bile kavuşum kabul eden astrologlar var. ancak orb aralığı ne kadar dar ise, kavuşum kişinin üzerinde o denli etkili olur...
bence kavuşum özelliklerini yansıtırsınız pares.

örneğin benim tanıdıgım çok insan var, gezegenleri aynı burçta, orb aralığı genişliğinden kavuşum vermemiş.
ancak birebir kavuşum özelliklerini yansıtıyorlar. ben bu orb aralığı konusunda biraz şüpheye düşüyorum..
pares Yazılan:Anladım.Verdiğin bilgi için çok tşk ederim Serene
Yaşamlarında sık sık ani değişikliklerle karşılaşabilirler.
Zaten bu kısım bana çok uyuyor.

aksini gösteren bir etki yoksa, venüs-uranüs kişileri ilişkilerde çok modern ve yenilikçi bir görüşü benimserler. özgürlüğe olan ihtiyaçları çok fazladır.
toplum normlarının dışındaki ilişkilerden (mesela gay, lezbiyen birliktelikleri ve evlilikleri gibi ) rahatsız olmazlar. bu tür ilişkileri desteklerler ve anlayışla karşılayabilirler. aşk konusunda fazla gelenekçi değillerdir. özgür , rahat ve değişim meraklısı olurlar. karşı cinse değişik,spontan bir tarzda yaklaşırlar. ve karşı cins de onların bu orijinalliğinden çok etkilenir.
koç_terazi Yazılan:1.25 Venüs - Pluto karesi var bende bu kötü bi açımı ?? Çünkü birbirinden farklı 2 gezegen kare yapmış pek anlamadım

venüs-pluto karesi aska sevgiye cok düşkün birisi oldugunuz gösterir..ayrıca baskalarının asklarını kıskanıyor olabilirsiniz..birisiyle cıktıgınızda çok derinden seversiniz ve çok kıskanc bir sevgili olursunuz..sevdiginiz kişiye üstünlük kurma cabası içerisinde olabilirsiniz..siz aska asık bir insanısınız..iyi haber bu açı size ask getirecektir ama biraz acılı bir ask olacaktır bu..
Daily Yazılan:Venüs - Neptün karem var ve... Aldatıldım yada aldandım mı demeliyim ? gülücük ama kendime hiç acımadım ve hiç arkama bakmadım. 'o' na verdiğim sonsuz aşkımı geri aldım, hepsi bu. benim için yeterli bir karşılıktı..
şimdi... belki bir yazar olabileceğim demek mi oluyor yoksa? :D

daha öncede söylemiştim sanırım , Venüs ile Neptün bağlantıların güçlü konumda + Mars İkizler burcunda + Merkür Başak burcunda = eğer istersen astrolojik potansiyelinde Yazarlık olasılığı güçlü gibi görünüyor evet.

tabii daha önce söyledimmi bilmiyorum ama Neptün ilhamlarını harekete geçirmek ve kağıda dökme iradesini göstrmek gerekiyor , Neptünün erteleme ve kararsızlık gibi gölgelerini aşmak gerekiyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans Adresler