Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Jüpiter Evlerde
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Jüpiter Yedinci Evde
Bu insana genel olarak bereket, fırsatlar ve varlık evlilik veya ortaklık yolu ile gelecektir. Onun ufkunu açacak,yaşama bakışını ve büyümesini geliştirecek bir eş arayacaktır. İnanç ve güvenini yoğunlaştıracak
din ve felsefe görüşlerine katkılar sağlayacak ve fikirlerini destekleyecek insanlar ile ilişkilere meyledecektir. Sosyal vicdani ve ruhsal yapısını onaran ve yardımcı olan birini eş olarak seçebilir. Eş olarak seçilen kimse profesyonel alanda daha üstün ve ünlü birisi de olabilir. Eğer Jüpiter zararlı etkiler alıyorsa tembel, kendine düşkün, savurgan, güvenilmez ve ahlaksız birisi de olabilir.
Jüpiter 7.ci evde ilişkilerde zenginlik ve yücelme simgesidir. Bu insanın ortaklık anlayışı muhteşem ilişki veya görünüşte mükemmel ilişki seklindedir. Girdiği ilişkilerde derin bir zenginlik yaşayacaktır. Eşine tam bir güven ve cömertlikle yaklaşır.İlişki konusunda yüksek idealleri vardır. Eşiyle eşit düzeyde sadakatli ve canlı bir ilişki konusunda ciddidir. İlişkisinden gurur duymak ister.
Sert etkilerde ortaya problemli alanlar çıkacaktır. Bu insan kendini beğenmiştir ve bir ilişkinin gerektirdiği görevler ve sorumluluklara karşı fazlasıyla rahat davranır. Uyum sağlamaya zahmet etmez.İşler zorlaşmaya başladığı zaman oradan ayrılır. Daha elverişli yeni bir ilişkiye doğru yol alır.

alıntı
Jüpiter Beşinci Evde
Bu insan romantizm, flört ve çocuklarla veya öğretimle ilgili aktiviteler ile yoğunlukla karşılaşacaktır. İyimser bir mizacı vardır ve çevresindeki insanlara bildiklerini aktarmaktan hoşlanır. Başarı ve mutluluk getirecek yaratıcılık yeteneklerine sahiptir. Kendi yaratıcı kişisel ifadesi ile etkili bir iz bırakmaya dair çok kuvvetli arzusu vardır. Sayıları fazla olabilecek çocuklar ona zevk kaynağı veya aşırı düşkünlük merkezi olacaktır. Atılgan bir oyunculuk ve spekülasyon karşısında dikkatli olunmalıdır.
Jüpiter 5.ci evde aşkta ve oyunda şanslı bireyi simgeler.Çocuklara yaklaşımı yumuşak, hoşgörülü ve destekleyici tarzdadır. Bu insan hayattan, aşktan ve sanattan zevk alır. Kendi yeteneklerine, davranışlarına ve yaşamda herşeye ulaşabileceğine inanır. Aşkta ve oyunda talihlidir. Güçlü bir cazibesi vardır ve iyi bir oyuncudur. Sert etkilerde ortaya problemli alanlar çıkacaktır. Kibirli bir sanat meraklısı ile karşılaşabiliriz. Yüzeysel ve eleştiriye dayanamayan, kendini beğenmiş birisi olabilir. Sorumsuz ve başkalarına yaslanmaktan hoşlanan
bir insan olabilir. Kumarbaz kişilikte, zevk düşkünü ve tembel olabilir. Sayısız aşk macerası yaşayan bir Don Juan da olabilir.
alıntı
Yaren ablanın ekledikleri Nuran Tuncel den alıntılar hepsini aynı mesajda eklersek daha iyi olur sanırım. Çünkü yorumlar kısa. Sipariş ettiğim kitaplar gelince daha aydınlatıcı yazılarda yazacağım arkadaşlar.Birde eklediğim yazılar farklı kaynakardan olduğu için aynı mesajda eklemedim, Bir çok astroloğun yaptığı analizlerden yola çıkarak bu alıntıları ekliyorum o yüzden hepsini aynı anda bulamayabiliyorum.


1. EVDE

Kendine değer verir, güvenilir, yardımsever, iyimser ve fedakardır. Her şeyi başarabileceğine inanç ve en iyi olma azmi vardır. Şanssızmış gibi görünebilir, bıçak kemiğe dayanmadan feraha çıkamaz... Gizli bir güç sanki son anda imdada yetişir, inançları güçlüdür, çevresine bu konuda rehberlik yapabilir...

2. EVDE

Maddi olanaklar, kişisel gelir kaynakları yönünden şanslıdır. Dünyalık yaşam imkanlan iyidir. Manevi değerlerden de zengindir. Ancak kendine aşırı değer verip, çok üstün olduğunu hisseden biri olabilir. Başkaları yoluyla gelebilecek miras v.s. gibi konularda pek şanslı sayılmaz. Kardeşter arası iyi ilişkiler, birbirine faydalı olma imkanı verir. Sosyal çevresi zengindır. Filozofça düşünceleri vardır. Konuşmak, öğrenmek, araştırmak, bilgi alışverişi yapmak, görüşlerini aktarmaktan hoşlanır. Sık sık gezme fırsatları bulur. Bir yerde uzun süre kalamaz. Düşünsel ve bedensel aktivite içindedir.

4. EVDE

Ailevi yönden çok şanslıdır. Ebeveynleri ile ilişkileri iyimserlik, fedakarlık, hoş görü içindedir. Anne, baba veya diğer aile fertleri aaygın kişiler olur. Dini, ahlaki değerlere önem verir. Ancak büyükleri tarafından iyi ilişkileri istismar edilerek ona yük olmaları tehlikesi vardır. Mesleki yönden fazla şans vermez.

5. EVDE

Sevmekten, sevilmekten yana şans, iyi, hayırlı çocuklar verir. Kendinden küçuklerle, çocuklarla, gençlerle iyi anlaşır. Yaratıcılık yönü, sanat kabiliyeti vardır. Şans oyunları yoluyla para kazanabilir. Kendini fazla abartma yüzünden hayal kırıklıkları yaşar. Dostlar tarafından suistimal edilebilir..

6. EVDE

Rahat, huzurlu bir yaşam için gerekli koşulları araştırma, çeşitli yöntemler deneme. Fiziki güçlülük için ruhsal rahatlamaya önem verme... İş hayatında en iyiye ulaşmak için çalışma. Başkalarına heryönden faydalı olmak. Genellikle rahat sayılabilecek bir yaşam imkanı verir...

7. EVDE

Evlilikten yana şans verir. Kendinden daha yüksek eş, bu yolla gelen kazançlar. Ortak çalışmalarda, toplum ilişkilerinde, insanların arasını bulma, hak ve adaleti sağlamada oldukça başarılıdır. Sert bir etki varsa insanlara kendini büyük göstererek, yüksek beklentiler içine sokar. Evlilik yoluyla maddi zararlar yaşatır...

8. EVDE

Resmi daireler, mahkemeler, kanunlarla çok uğraştırır... Başkalarından çeşitli yollarla para gelir. Ölüm, sonrası hayatla ilgili konular, ilmi konularla ilgilemek, araştırmak, derinleşmek ister. Telepati gucu verir.

9. EVDE

Dinsel bir önder, çok iyi bir öğretmendir. Sürekli okuyan, araştıran, yenileyen, geliştiren, öğrenen bir kişidir. Manevi değerleri kullanabilme, mertebe sahibi olmak imkanı verir. Yüksek öğrenim yaptırmasa bile, kendini yetiştirmeyi, olgun, bilgili ve farklı bir çizgiye gelmeyi sağlar. Uzak ülkeleri, külturlerini tanımak ister... Bu amaçla seyahat eder.

10. EVDE

Meslek yaşamında yükselmeği, iyi bir yere gelmeği, saygı gören, bu alanda aranılan bir kişi olmayı sağlar. Çalışma adabı, kuralları, dürüstlük konusunda çok hassastır. Bu değerleri etrafına da vermeğe çalışır. Amacında azimlidir. Meslek aileden önce gelir. Çalışma yaşamında haksızlıklara uğrayabilir...

11. EVDE

Samimi, yardımsever, dostlarının her zaman yanında olan biridir. Çok sevilir. Hem maddi hem manevi yönlerden çok cömerttir. İnsanlığa yönelik yüksek beklentileri, hedefleri vardır. Bunlar uygulanamayacak şeyler de olabilir!.. Dünyada ve ahirette kendine yardımcı olacak kişilerle karşılaşır.

12. EVDE

İç alemi çok zengindir. Ruhsal gezintiler yapmak, evrensel boyutlara genişlemek, farklı şuur boyutlarında yaşamak isteği duyar. Herkesle dosttur. Düşünce yoluyla istediklehni oluşturacağına inancı vardır. Zor durumlarda manevi destek aldığını hisseder. Fantazileri çoktur... Fikirlerini çok abartır ve gerçekmiş gibi inanır...
jüpiter şansın en yüksek oktavı,satürn'ün zıt prensibi,iyimser,felsefik,zenginlik ve paralel gelişen büyüme gelişme ve genişlemenin simgesi,
jüpiter'in bulunduğu ev yaşamımızda hangi alanda,genişleme,büyüme yaşayacağımızı,yüksek ideallerimize ki manevi anlamlarda etkisi daha büyüktür hangi yolları izleyerek kavuşucağımızı gösterir.
her iyinin içinde birde kötü olduğu unutulmamlıdır.böylesi kusursuz bir etkinin elbette ters açılarda zararlarıda vardır.
6.evde kötü açılara maruz kalan bir jüpiter kişide tümör nevi hastalıklar çıkma olasılığı yüksekse hastalığı büyütecek,tömörü tüm vücuda yayacaktır.
yine;
10.evinde ters etki ve kötü açılara maruz kalmış bir jüpiter,kişide mesleğine kariyerine çok güvenmeden oluşan kibir vari duygulara kapılacak,kendini üstün görecek ve fazla rehavetten dolayı mesleki anlamda yukardan aşağıya düşmeyi deneyimleyecektir.
yine;
mars'dan zararlı etkiler alan bir jüpiter,ilgili olduğu ev diliminde kişiyi savurganlaştıracaktır,düşüncesizce herşeye atılan ve büyük zararlara uğrayan bir tablo çizecektir.
persephone jüpiter konusunda söylediklerine katılıyorum.marsın sert etkileri bulunduğu alanda düşüncesizlik veriyor.hele açıya geçtiği hiç bir gezegenle yumuşak etkileri olmayan bir jüpiter.mars,satürn,venüs,güneş ve pluto.jüpiterin bu gezegenlerle kare,zıt,45 lik açılara geçtiğini gördüğüm bir harita var.ve jüpiter 5. evde. bu kişinin sevmek ve eğlenmek konusunda kişilerle iletişim konusunda hep ben bilirim tavırları vardır.kendini hep özel hissedip kişileri kendinden uzaklaştırdığını biliyorum.nasılsa ben vazgeçilmezim bu alanda diyerek,kendine aşırı güven duyduğunu görüyorum.aşk hayatındada hep zararda olduğunu biliyorum.çünkü o kadar güvenirki kendine oysa kaybettiğinin farkına varamıyor.sen bu konuya değinmesen belkide ben bu açıları kaçırabilirdim.kişimiz aşırı abartıyor yani -ok
Jüpiter’i 4.cü evde olan kişi her şeyden önce talihli biridir. Yaşamda lüks ve konfor içinde, büyük bir mutluluk içinde ve gönül rahatlığı ile yaşayacaktır. Annesinin rahatlığı için çalışacak ve ilişkileri çok yakın olacaktır. Kişinin kendine ait pek çok emlak, taşınmaz mallar ve araçlar olacaktır. Anne soyundan önemli bir servetin miras kalması da olasıdır. Çok başarılı bir kariyeri olacak ve çevresinden saygı ve itibar görecektir. Eğitimi de başarılıdır ve mükemmel bir derece elde eder. Ruhen aydınlanma, felsefe ve din konularında da berrak ve açık bir ilgisi olacaktır. Ökült konulara meyil duyacaktır. Çok iyi yetişmiş, temiz kalpli ve yardımsever birisidir. Jüpiter zararlı etkileniyorsa mülk sahibi olmakta zarara uğrar ve annesi ile olan ilişkileri sürtüşmeli olur.

Jüpiter 4.cü evde Yengeç, Yay veya Balık’ta ise yükselimdedir. Böyle birisi dikkati çekecek kadar talihlidir ve yukarıda açıklanan etkiler katlanarak çoğalacaktır. Servet, mal ve mülk sahipliği konusunda bereketli biridir ve pek çok taşınmaz malı olacaktır. Çok mutlu ve felsefe açısında dikkati çekecek kadar ilgilidir. Miras olarak pek çok servetin sahibi olacaktır. Annesi de güçlü, ünlü ve kişiye yardımı dokunan birisidir. Çok başarılı bir kariyer ve saygınlık olacaktır. Yaşamın sonu gönül rahatlığı, iç huzuru içinde ve kolayca gelecektir.
Jüpiter 4.cü evde Oğlak’ta ise düşüştedir. Böyle birinin tatmin ve mutlu olması zordur. Annesi hesabına kaygı ve üzüntü içindedir. Yaşam anne için zorlu olabilir ve genç yaşta ölebilir. Eğitim zayıf olmaya ve gölgeli bir dereceye mahkumdur. Köhne evlerde yaşamak, arabalarla ilgili sorunları yaşamak ve pek az mal sahibi olmak olasıdır. Felsefe ve din açısından da kararsız ve dalgalı görüşleri vardır. Felsefesi dogmatik ve katı olabilir. Kalan mirası da ziyan edebilir.
Jüpiter 2.ci evde yerleşirse kişiyi en kolay yoldan zengin yapar. Çok zeki, bilgili olur ve mükemmel bir eğitim yapar. Çok tatlı ve akıcı bir aksanı vardır ve başkaları onu dinlemekten zevk duyarlar. Güzel ve kaliteli gıda alır ve zevkli yaşar. Erdemli, güvenilir, cana yakın ve sevimli biridir. Çok güzel bir yüzü vardır ve çok da güzel giyinir. Aile hayatı mutlu geçer. Mükemmel bir hayal gücüne sahip olarak akıcı yazısı vardır. Eğitim konusunda tutkuludur ve bu alanda bir kariyer seçebilir. Bilim adamı, matematikçi ve eğitimci olabilir.
Jüpiter 2.ci evde Yengeç, Yay veya Balık’ta yerleşirse yükselimdedir. Yukarıda açıklanan faydalı enerjisi katlanarak çoğalacaktır. Büyük bir servet sahibi olması belirgindir. Çok akıllı ve bilgili olacaktır. Bilgi kapasitesi sınırsızdır. Çok yumuşak ve tatlı konuşur ve kendini herkese dinletir. Böyle birisi sadece gerçekleri söyler.
Jüpiter 2.ci evde Oğlak’ta ise düşüştedir. Bu durumda para sorunları ve istenen şeylerden yoksunluk öne çıkar. Aile hayatı zarar görür ve mutsuzluk vardır. Eğitim yarıda kesilmiş veya başarısızdır. Bilgi sahibi olmakta zorlanır ve hayal gücü zayıftır. Kötü gıda yer ve alkolik olabilir. Yüzünde, ağzında, dişlerinde hastalık veya sorunlar olur. Yalan söylemeye ve kaba konuşmaya meyillidir.
Jüpiter gücünü 16 yaş civarında gösterir ve 2.ci ev konularında etkili olur.
acmiyam Yazılan:arkadaşlar benimde jüpiter 9evde ve yay da oglumunkide 10evde öz burcu gibi oda başakta biri bana bunların acıklamasını yaparsa sevinirim

Jüpiter9. evde ve yay burcunda yüksek düzeyde öğrenimi ve samimi dinsel değerleri olan, dinsel bir dünya görüşünü ifade eder. Aşırı duygusallık ve benmerkezcilik yani herşeyi ben bilirim gibi bir durum söz konusu olabilir,Jüpiter9. evde ve yay burcunda güçlü adalet duygusu verir. Kültürel alanlarda derin bilgi sahibi ve dha geniş bilgilere ya da araştırmalara ulaşmak için uzun yolculuklar söz konusu olabilir.


Jüpiter 10. evde ve başak burcundayken; özellikle iş yaşamında ya da kariyerinde düzen ve güveni sağladığı takdirde başarı getirecektir. Düzen önemlidir, sert açılar mevcutsa biraz dikkakafalı, ve bildiğinden şaşmaz tavırlar içine girebilir.
hilal demir Yazılan:benimde jüpiter koç 6.evde açıklamasını yaparmısınız

Jpiter koçburcunda ve 6. evde;günlük işlerde başarı fade eder ama bazen yaşadıklarına tahammülsüzlük sözkonusu olabilir. Kendi haklarınıı sonuna kadar savunan biri olabilirsiniz. Sert açılar mevcutsa bazen hoşgörüsüz olabilirsiniz. Kişisel özgürlük çok önemlidir bu konumda.
Musti Yazılan:Selam herkese benim jüpiterim 8. evde ve yengeçte(fakat yengeç 9. evde) jüpiterin açıları:
ay,merkür ve dsc ile 60 şans noktası ile 90, venüs ve asc ile 120, mars,plüton ve ep ile 135, uranüs ile de 180 derecelik açıları var ne tür anlamlar çıkar acaba?

Jüpiter 8. evde; 8. ev yoktan var etme alanıdır ve jüpiterde içsel imgeleri,içinde gizli kalmış düşüncelerini açığa çıkarırsın. Ruhun derinliklerini arar ve ulaşabilirsin. Açılarına baktığıda kare açı ve 180lik açı sert aaçılar oluşturduğundan sana ciddi bir ego verebilir. kendini aşırı önemseyen biri olabilirsin. Ve aynı zamanda yengeç burcunda olduğu için içindeki derin duyguları (venüsle olumlu açı yapmış); hoşgörüye, sevgiye dönüştürebilirsin. Ay jüpiter olumlu açısıda desteklediğinden ruhsal olarak rahatlığı, anlayışı ve iyimserliği getirir.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler