Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: İncelemek isteyeceğiniz haritalar
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Yıldırım Yazılan:kızdığım nokta , manson sorunlu ve yukarıdakiyle sınırlı hayalgücüne sahip biri , yanındakiler de SORUNLU PSİKOLOJİYE sahip ve bir şekilde inandılar , etkilendiler diyelim..
ya o mektupları yazan hayran kitlesi ne oluyor..!!!!
marilyn denen insana (sanatçı) ne oluyor..!!!
diyelim ki herkes sorunlu , idol olacak başka kimse kalmadımı dünyada!!

Sevgili Yıldırım arayış içinde olan o kadar çok insan var (dı) ki Amerika'da.Dini inançların zayıflamasıyla beraber inanma ihtiyacını doyurmak için böyle saçma sapan tarikatlara üye olan ,böyle vahşice cinayetleri işlemek için beynini yıkattırabilecek duruma gelebilen insanlar.

Aslında bu tarz tarikatlarla ilgi çok komplo teorisi okudum ben.Manson gibi insanların aslında bir hükümet deneyine alet oldukları vesaire gibi.
[Resim: astro2gw01francesfarmerwf6.th.gif]


Bu haritanın sahibi de yine ünlü bir insan aynı zamanda epey güzel bir kadın.Ama kaderi pek güzel gelişmemiş.Susan Atkins kadar ilginç değil belki ama yine de sizin görüşlerinizi almak isterim.Daha sonra bilgi vereceğim kendisi ve hayatı hakkında.
mars-plüto kavuşumu hem merkürden hemde jüpiterden sert açılar alıyor. ay boğası olduğu için sabır ve dayanma gücü yüksek olacaktır yoksa çok daha agresif ve yıkıcı bir kişiliği olabilirdi.
devam edeceğim
Yıldırım ben hakında bilgi vereyim sonraki yorumlarını ona göre yap istersen:

Alıntı:Frances Farmer ın carpıcı ve etkileyici hayat hikayesinde en onemli noktalardan biri 17 yasında yazdıgı "God Dies" adlı yazı ve bu yazıdan kazandıgı odul olmustur .Halk bu andan itibaren Frances e hep soguk bakmıs ve dıslamıstır . Frances bir din ve klise dusmanı olarak gorulmeye baslanmıstır .
Mesleki kariyeri oyunculuk olan Frances unlu bir Holywood starıydı .Meslektaslarının aksine halkla beraber kalmayı ve sade bir hayat yasamayı tercih etmis , luksten kacınmıs ve feminist bir tutum icinde olmustur. Film sirketlerinden kazandıgı paraları magdur kadınlarla paylasmayı yeglemistir.Starlıga aykırı yasam bicimi , tavırları ve giyim tarzıyla Hollywood'un da tepkisini kazanmıstır.
Frances bu ozellikleri yanısıra Marxist gorusu savunan insanlardan bir olması nedeniyle haliyle Amerikan yargısından ve gizli servislerden de nasibini almıstır .
Alkollu arac kullanıp 18 ay ceza alması savundugu yasam tarzının ve goruslerinin ilk agır bedeli olmustur . Kefaletle salıverilen Frances daha sonra agresif tutumları bahane edilerek yeniden cezaevine gonderilmistir.
Frances'in hapse gonderilmesi medyanın ve yakın cevresinin tepkisini toplamıstır . Butun cabalara ragmen dustugu bataktan cıkarılamamıs bir sure sonra da Los Angeles General Hospital 'a sevk edilmis ve burada genc yıldıza manik depresif piskoz tanısı konmustur.
O gunlerde La Crascenta'da bulunan bir sanatoryumda kendisine paranoid şizofreni tanısı konmustur ve daha sonraları tehlikeli oldugu gerekcesiyle uygulamadan kalkan insülin şok terapisi uygulanmıstır.Daha sonraları bu tedavinin Frances'e uygulanmıs oldugundan ailesinin haberdar olmadıgı ortaya cıkmıstır.
Daha sonraları yatırıldıgı Western State Hastanesi'nde Elektro Şok Tedavisi almıstır(ECT) .
Son olarak da Lobotomy tedavisine maruz kaldıgı bilinmektedir.Fakat bu da yalanlanmıstır olayın ortbas edilmesi niyetiyle. Bakıldıgında Frances in psikiyatri alanındaki en agır tedavilere maruz kaldıgı gorulmektedir.
Yasamının son yıllarını sefalet ve fakirlik icinde gecirmistir.1970 yılında gırtlak kanseri nedeniyle oldugu bilinmektedir.

Kaynak: http://www.birseyogren.com/hakkinda/frances-farmer/

Nirvana'nın ''Frances Farmer will have her revenge on Seattle'' diye bir şarkısı vardır
bayan farmer ay boğası olmasına rağmen yıkıcı enerjilerini dizginleyememiş okuduğumdan anladığım kadarıyla.

ki ay boğasının bile aykırı gezegen uranüsten sert kare açı aldığını şimdi farkettim. tipik bir ay boğası değil. uranyen ay boğası..

haritanın diğer potansiyellerine gelelim ve bu kadının gerilimli enerjilerinin yorumlarını yapmaya çalışalım.

psikolojik sorunlar için 12.eve ve merküre bakabiliriz. (neptün de olabilir)

bayan farmer'ın 12.evi aslan burcu ve yöneticisi güneş , merkürle kavuşum yapıyor..

öyleyse bu güneş-merkür kavuşumunun haritada yani farmer'ın hayatında önemli bir vurgusu olacaktır psikolojik anlamda.
dikkatle bakarsanız güneş-merkür kavuşumu + satürn + lilith arasında T-Kare gerilimli açı kalıbını görürsünüz.

dikkatle bakarsanız güneş-merkür kavuşumunun aynı zamanda mars-plüto kavuşumuyla sert kare açı yaptığını görürsünüz.

ve dikkatle bakarsanız sert açıların kaynakları mars-satürn ve plüto 10.evde yani toplumun onu nasıl gördüğüyle ilgili olan evdeler..

mars , satürn ve plüto astrolojinin en zorlayıcı 3 gardiyanıdır diyebiliriz.

bu üçlünün 10.evden , hayat enerjisi ve zihinsel fonksiyonları ifade eden güneş-merküre sert kare açı yapmasını , tam karşıdan da zıt açıyla şeytani yönü ifade ettiği söylenen lilith'in etkisi bence bayan farmer'ın gerilimli hayatının göstergeleri oluyor.

gerçekten çok ilginç , haritayı doğru okuduğumuzda kişinin yaşam öyküsüyle uyarlayabiliyoruz hemde pek çok taş yerine oturuyor.

peki aykırı görüşlerin dini konularla ve hayatın anlamıyla ilgili olmasının yukarıdaki T-Kareyle ilgisi ne ?

bence kısmen etkili bu T-Kare , din vb. dünya görüşüyle ilgili olarak..
bence asıl etki şiron'da gizli , bu konuda..
şiron tam Dsc üzerinde doğum saati doğruysa..
ve dahası , Ay-jüpiter-Asc arasında oluşan büyük şans üçgenini UÇURTMA yapan kilit gezegen konumunda Dsc üzerindeki şiron..

balık burcundaki şiron.. (lilith'te balık burcunda)

tevâuyu , kendini adamayı yada herşeyi boşvermeyi temsil eden balık burcundaki şiron..

bayan farmer'ın önünde seçenekler varmıydı , başka türlü sonuçlanabilirmiydi ?

kadere inanan biri olarak aynı zamanda seçeneklerin hep var olduğuna da inanmak istiyorum.

bayan farmer'ın yüksek gerilimli enerjisi daha yapıcı kullanılabilirmiydi ?

spor yada yöneticilik alanında hem mars-plüto kavuşumunu hemde satürnünü başarıyla kullanabilirdi , eğer sanat onu tatmin etmiyorduysa bile..
üstte geçen haberlerden birinde Hirosima'ya atom bombası atılmasının yıl dönümü olduğu yazıyordu.
bende bu olayın haritasını buraya ekliyorum , müsait oldukça yorumlamaya çalışalım ;

[Resim: hirosimaatombmi4.th.gif]

not ; harita silik çıkarsa bilgisayarınızda YENİLE tıklayınız düzelecektir.
Ben de geçenlerde Astromistik sitesinde Hiroşima'yı bombalayan kişinin haritasını gördüm saatini Astrolog sanırım kendisi bulmuş:

http://www.astromistik.com/arsiv/Hirosima.htm
Orçun Yazılan:aslında onu değil de bombalama emrini veren kişinin haritasına bakmak lazım sonuçta o emir kulu

Bu şahsın şöyle bir özelliği var yalnız.Yaptığı işten zerre kadar rahatsızlık,vicdan azabı duymadığını,yine aynı şartlar oluşsa hiç tereddüt etmeden yine o şehri bombalayacağını söylemiş.
hirosima atom bombası atıldığı ana ait yıldız haritasında marsı 9 derece ikizler burcunda görüyoruz.

haritada çok fazla sert açı göremedim , bu yüzden sabit yıldızlara şöyle bir bakınca mars-aldebaran kavuşumunu farkettim.

aldebaran sabit yıldızının özelliğini nette aradığımda , askeri ün - ve marsla kavuşum yapıyorsa ölümü ifade ettiğini öğrendim.

atom bombası gibi nükleer enerjileri temsil ettiğie inanılan plüto aslan burcunda ve güneş ile kavuşum durumunda. ama çok ciddi sert açılar yaptığını söyleyemeyiz. jüpiterle 45'lik ikincil derecede sert açı yapıyor ve mars-aldebaran kavuşumuyla 60'lık açı yapıyor.

ayrıca bir şey daha dikkat çekici , hava elementi burcu olan terazide şiron-neptün kavuşumunu görüyoruz.
ki bu dönemde de şiron ve neptün kavuşumunu yine hava burcu olan kova burcunda yaşıyoruz. şiron-neptün kavuşumunun yıkıcı etkisi varmıdır bilemiyorum (şiron konusu araştırma aşamasında) ama umarım yaşadığımız bu dönemde benzer felaketler bizlerden uzak olur.
Nin.Me.Sar.Ra Yazılan:
Orçun Yazılan:aslında onu değil de bombalama emrini veren kişinin haritasına bakmak lazım sonuçta o emir kulu

Bu şahsın şöyle bir özelliği var yalnız.Yaptığı işten zerre kadar rahatsızlık,vicdan azabı duymadığını,yine aynı şartlar oluşsa hiç tereddüt etmeden yine o şehri bombalayacağını söylemiş.

evet bu adamın haritasına ait yorumları sevgili Nin.me.sar.ra'nın vermiş olduğu linkte zaten yapılmış.
bende benzer şeyleri söyleyecektim ; adam merhameti temsil eden balık burcunda doğmuş ama şeytan ayrıntılarda saklıdır derler.
ASC üzerinde Ay-satürn kavuşumunu görüyoruz yani hem duyguları hemde kişisel imajı satürnleşmiştir diyebiliriz. zaten venüs oğlak olan bu insanın balık duyarlılığının nasıl pasif kaldığını anlayabiliriz.
ve tabii bence en önemlisi mars-uranüs kavuşumuna sahip olması hemde âsi ve soğukkanlı kova burcunda..

adam ile hirosima haritaları arasındaki ortak bağlantı galiba mars-uranus kavuşumları olsa gerek..

mars-uranüs sert enerjileri (kavuşum-kare-zıt) , toplumsal şiddet durumlarına (özellikle bombalama gibi) işaret ediyor diyebiliriz , geçen gün ki istanbul bombalama olaylarında da transit mars , Türkiye'nin uranüsüne zıt bakıyordu..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Referans Adresler