Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Ay Düğümlerini İnceliyoruz.
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Beyhan Yazılan:
qulsah Yazılan:Beyhancım bende yorum istiyom benide sıraya al gülücük

Bir yorum yapabilsem sorada olan çoktagülücük) Senide yazdım liseteme Gülşahcım ama tam yapabilirim artık diyorum yine birşey öğreniyorum Şuan ay düğümlerini incelediğim arkadaşımızın haritasıyla yoğuunluk içindeyimgülücük

Tamam cnm sıramı bekliyorum ben valla gülücük
qulsah Yazılan:Beyhancım bende yorum istiyom benide sıraya al gülücük

benide benide ekle listeyegözkýrpmagülücük)
Beatricé Yazılan:Bu başlıktaki okuduğum yazılardan sonra, Güney Ay Düğümüyle ilgili biraz çelişki gördüm daha doğrusu bulanıklık. Güney Ay Düğümü, ne zaman ve neye göre olumsuz ya da olumlu oluyor? Kare açı yaptığı gezegenlere göre, o gezegenlerin ve gezegenlerin bulundukları evlerin alanlarında mı olumsuz?

Bir de Ay Düğümlerinin bulunduğu burçlara göre bazı şeyler söylenmiş ama ben Ay Düğümlerinin burçlarını da nesilsel gezegenlerin burçları gibi görüyorum. Belli dönemlerde doğan insanların hepsinde aynı olduğu için, genel etkili ya da etkisiz.

Ay düğümleri çok derin bir konu hala araştırmakta olduğum ve kaynak açısından zangin olmayan bir konu. Daha önce iki astrologla da Ay düğümleri hakkında konuşma fırsatım oldu ve haritada Ay düğümlerinin çok önemli olduklarını söylediler ki ünlü bir astrolog (ismini şuan hatırlamıyorum ) harita yorumlarken ilk önce kişinin Ay düğümlerini yorumladığını okumuştum.

Benim edindiğim kısıtlı bilgi dahilinde de Ay düğümleri haritada önemlidir. Şu an elimde bulunan Ruhsal Astroloji kitabı Ay düğümleri konusunda iyi bir kaynak ama bence yeterli değil, çünkü derinlere indikçe sürekli yeni birşeyler çıkıyor.

Alıntı:Belli dönemlerde doğan insanların hepsinde aynı olduğu için, genel etkili ya da etkisiz

Ay düğümlerini değerlendiriken sadece kişini ay düğümü burcunu yorumlanmadığı için ve herkesin haritasında açı konumları ki bu çok önemli bir durum farklı olduğu için ve hangi evde bulunduğuda farklı olduğu için detaylı yorumda çok farklı durumlar sözkonusu oluyor. Hala elime ulaşmayan bir kaynak kitap var o bir gelebilse daha çok bilgiye ulaşacağımdan Yıldırımın yorumunu ve daha sonrasında Kuzey Ay düğümü Başak olan bir ünlüyü yorumlayacağım. Daha öncede yazdığımı hatırlıyorum Ay düğümlerini yorumlarken burç kadar bulunduğu ev ve açılarıda çok önemlidir diye..

Şunuda belirtmek istiyorum, bizim için çelişki uyandıran konular tartışalım ki konuyu daha detaylı inceleyebilelim. Yorum yapmaktan ziyade konu hakkında öncelikle iyi fikir sahibi olalım. Bu konudada bu konu başlığında ilk soru soran kişi olduğun için teşekkür ederim, bende profesyonel değilim bu şekilde konuya farklı bakışaçıları getirerek birbirimize yardımcı oluyoruz.
gizem kara Yazılan:
qulsah Yazılan:Beyhancım bende yorum istiyom benide sıraya al gülücük

benide benide ekle listeyegözkýrpmagülücük)

Sizide ekledim, bayağ uzun bir liste oldugülücük
Kendi haritamdaki Kuzey ay düğümü açıları.


Kuzey ay düğümü kare pluto; Sosyal, kültürel ve felsefi gelenekleri geliştirme, düzeltme isteği görülür. Böylece, doğuştan gelen bazı yerleşmiş, kabul edilmiş olasılıklar karşısında hoşnutsuzluk yaşayacaklardır. Haritadaki diğer faktörlerin de etkisiyle, olumlu etki yaratabilir veya yaşam, ölümle ilgili konular düşünülebilir. Bazen toplum tarafından tehlikeli devrim olarak kabul edilebilecek davranış ve düşüncelere sahiptirler.

Kuzey ay düğümü Kare Satürn; Bu kare açı, kişilerde sosyal kuvvetlere galip gelerek doğuştan gelen hırsların engellemesini gösterir. Bu kişilerin endişeli ve muhafazakar oluşu toplumun onları, karşılaştığı fırsatlardan yararlanmak için doğru zamanda doğru yerde olmaya çalışırlar fakat her zaman bunu başaramazlar.Bu kişiler toplum tarafından izole edilebilir veya tek başların yaşamayı tercih edebilirler.

Kuzey ay düğümü kare mars; Davranışları ve uyarıları güncel sosyal standartlara göre davranmak için çaba gösterir.Bu insanlar,bazen saldırgan eğilim gösterebilirler.Kötü şansa sahip olduklarını düşünürler, çünkü bu tür kişiler etraflarına uyum sağlama yeteneğine sahip değildirler Bazen diğer insanlar bu kişileri çok sinirlendirip hayal kırıklığına uğratabilirler.

Kuzey ay düğümü kavuşum Venüs; Sosyal temaslarda iyi zamanlamayı belirtir. Ortaklıklar, evlilik ve arkadaşlık ilişkileri maddi açıdan olumlu etki verir. Doğuştan gelen yetenekler sayesinde, doğru zamanda doğru yerde olmaları mutlu olmalarını sağlar. Bu kavuşum kişide,yetenekleri ,dostluğu,cömertliği ve iyi kaderi temsil eder.
Olumsuz yönü ise, havai bir ilişki görülebilir, faydasız sosyal faaliyetlerde vakitlerini israf edebilirler.
ay düğümü retro ne anlama geliyo bilen var mı:(
fikrim yok ama benımde retro
tugcee Yazılan:ay düğümü retro ne anlama geliyo bilen var mı:(

Tuğçecim Ay düğümleri genelde herkesin haritasında retrodur. Durağan olduğu zamanlar çok azdır. Kime sorsan Ay düğümüm retro diyebilir yani.gülücük
Alıntı:Kuzey Ay Düğümü insanın geleceğini simgeler.Ve bu yaşamınızdaki başarı alanınızı gösterir.Kuzey Düğüm şansın size nasıl geleceğini belirtir.Kuzey Düğümün doğum haritasındaki yeri,sosyal çevrenizi yükselme ve olgunlaşma konusunda nasıl kullanacağınızı gösterir.Bulunduğu evde bugünkü koşullarda nasıl ve hangi konularda yardım göreceğinizi belirtir. Kuzey Ay Düğümü gelişmenin ve değişmenin yönünü açıklar.
Sevgili Aeon,

Teorideki bu bilgileri, natal haritamda yer alan KAD konumlanışı adına nasıl pratiğe dökebiliriz ,,, gülücük yardımcı olursanız, sevinirim.

aeon

sevgili aprilios.

öncelikle bu tarz konuların acemisi olduğumu söyleyerek söze başlayım.

kuzey ve güney ay düğümü bir zıtlık içerisindedir.kuzey ay düğümünü geliştirmemiz gerekn özellikler olarak adlandırmak yanlış olmaz.

kuzey ay düğümünüz balıkta .doğal olarak güney ay düğümü başakta.
balık yönüne doğru yüzmeniz gerektiğini söyleyen bir ay düğümünüz var.
yani mantığı bir köşeye bırakıp , duyguların hislerin ve ilhamların peşinden gitmenizi söyleyen bir ay düğümü konumuna sahipsiniz.
yani sizde başağa has eleştirel akıl mevcut.ancak , balık burcuna has özellikleri geliştirmenizi haritanız çağırıyor.
aklıma gelen
kısaca 2.2=4'nin ettiği arenadan , 2.2 ' nin 5 olabilme ihtimalini aramasanızı söyleyen bir k.ay düğümü konumuna sahipsiniz.
şimdi harita bütününe göre siz bir yerlere koyarsınız. ;)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Referans Adresler